De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Twee ‘Thuis’-medewerkers slepen VRT voor rechter: ‘Plots was mijn contract niks meer dan vodje papier’

De Morgen

18/09/2023 - 21:38


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘De VRT heeft op mijn hart getrapt: plots was mijn contract niks meer dan een vodje papier’ (18/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 2. ‘De VRT heeft op mijn hart getrapt: plotseling was mijn contract niet meer dan een vodje papier’: drama op de set van ‘Thuis’ (25/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. Twee ‘Thuis’-medewerkers slepen VRT voor de rechter: “Onze contracten waren plots vodjes papier” (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee crewleden van ‘Thuis’ hebben hun voormalige werkgever VRT voor de rechter gesleept. Dat meldt ‘HUMO’. Ze zijn niet tevreden over de overname door Eyeworks en de gevolgen dat dat heeft voor hun arbeidsvoorwaarden. Enkele acteurs, voor wie andere regels gelden, geven wél aan tevreden te zijn met de overname.
  [naar artikel]
 4. ‘Thuis’-medewerkers overhandigen 34.000 handtekeningen aan minister Dalle: “Laat ‘Thuis’ thuis blijven” (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een delegatie van medewerkers van het VRT-programma ‘Thuis’ en de vakbonden ACV en ACOD-VRT hebben maandag 34.000 handtekeningen van de petitie ‘Laat Thuis thuis blijven’ overhandigd aan Vlaams minister voor Media Benjamin Dalle (CD&V). Een symbolische actie waarmee ze hun onvrede over de uitbesteding van Thuis naar het onafhankelijk productiehuis Eyeworks aanklagen.
  [naar artikel]
 5. IN BEELD. ‘Thuis’-medewerkers overhandigen 34.000 handtekeningen aan minister Dalle (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele ‘Thuis’-medewerkers hebben op maandag samen met de vakbonden ACV en ACOD-VRT de 34.000 handtekeningen van de petitie “Laat Thuis thuis blijven” overhandigd aan Vlaams minister voor Media Benjamin Dalle (CD&V). Het gaat om een symbolische actie waarmee ze hun onvrede over de uitbesteding van ‘Thuis’ naar het productiehuis Eyeworks aanklagen.
  [naar artikel]
 6. Na maag- en darmproblemen stopt Peter Van de Velde niet meer elke dag aan de frituur: “Nu nog maar twee keer per week” (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is te zien in de topreeks ‘Fair Trade’op Streamz, toert door Vlaanderen met de theatershow van ‘Piet Piraat’ en schittert in dé topmusical ‘Red Star Line’. Peter Van de Velde (56), ooit slechterik Jacques in ‘Thuis’, wordt niet voor niks de hardwerkendste acteur van Vlaanderen genoemd. Al sukkelt hij wel met z’n gezondheid, vertelt hij in ‘Primo’. “Ik had maag- en darmproblemen, maar stelde mijn bezoek aan de dokter te lang uit.”
  [naar artikel]
 7. Puur toeval of schaamteloos gepikt: waarom lijken de verhalen in ‘Thuis’ en ‘Familie’ zo fel op elkaar? (25/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Liefhebbers van Vlaamse soap kunnen elke dag kiezen tussen ‘Thuis’ of ‘Familie’. Al lijkt het soms alsof het verschil tussen de twee kleiner en kleiner wordt: verschillende kijkers stellen vast dat de verhaallijnen in de twee reeksen tegenwoordig opvallend veel gelijkenissen vertonen. Hoe komt dat zo plots? Halen de twee series de mosterd bij elkaar en wordt er schaamteloos gepikt? ‘Thuis’-producer Hans Roggen geeft tekst en uitleg.
  [naar artikel]
 8. Liefdesbreuken en doden, maar ook een aanzoek: dit mag je vanavond verwachten van ‘Thuis’ en ‘Familie’ (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sterft Veronique in ‘Familie’ en overleven Kobe en Waldek de autocrash in ‘Thuis’? Na twee maanden wachten krijgt de soapliefhebber deze avond eindelijk heel wat antwoorden op de vragen die ontstonden na de seizoensfinales eind juni. Het nieuwe seizoen van ‘Familie’ en ‘Thuis’ start immers met een spannende kick-off. Wat lekte er al uit en wat mag de kijker al zeker verwachten? Wij zetten alles op een rij.
  [naar artikel]
 9. ‘Familie’-pionier Erik Goossens duikt op in ‘Thuis’ (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  27 jaar na zijn afscheid als Peter Van den Bossche bij ‘Familie’ pikt Erik Goossens (54) de draad weer op in soapland. De acteur en zanger debuteert dinsdag in ‘Thuis’ als rechter Alexander Cosyns.
  [naar artikel]
 10. ‘Thuis’-medewerkers overhandigen 34.000 handtekeningen aan minister Dalle (21/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een delegatie van Thuis-medewerkers en de vakbonden ACV en ACOD-VRT hebben maandag 34.000 handtekeningen van de petitie ‘Laat Thuis thuis blijven’ overhandigd aan Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V). Een symbolische actie waarmee ze hun onvrede uiten over de uitbesteding van de soap aan het onafhankelijk productiehuis Eyeworks.
  [naar artikel]
 11. Nu ‘Neighbours’ na 37 jaar wordt stopgezet: moeten ‘Thuis’ en ‘Familie’ zich ook zorgen maken? (10/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische serie ‘Neighbours’ oftewel ‘Buren’ wordt deze zomer na 37 seizoenen stopgezet. Een lot dat ook dreigt voor de alom gekende Britse soap ‘Eastenders’, die eveneens met alsmaar dalende kijkcijfers te maken krijgt. Het einde van twee zogenaamde ‘oersoaps’, en dus beginnen sommige Vlaamse tv-kijkers zich ook zorgen te maken. Wat heeft ‘Buren’ de das omgedaan? En kan zo’n doemscenario zich ook bij ‘Thuis’ en ‘Familie’ voordoen? Wij vroegen het aan de producers van beide programma’s.
  [naar artikel]
 12. Herstructurering bij VRT: zo’n 116 ontslagen, productie ‘Thuis’ wordt uitbesteed (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie (VRT) komt met een transformatieplan, zo meldt vakbond ACV. De openbare omroep wil het tegen 2025 met een tiende van het personeel – ongeveer 200 mensen – minder doen. De VRT wil daarom onder meer 116 mensen ontslaan, 50 ‘natuurlijke vertrekkers’ niet vervangen en de productie van de soap ‘Thuis’, met 70 medewerkers, uitbesteden.
  [naar artikel]
 13. Favoriet ‘It’s a Sin’ wint niks op BAFTA TV Awards (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Enkele BAFTA TV Awards, ofwel de belangrijkste televisieprijzen van Groot-Brittannië, in de wacht slepen? Kat in ’t bakkie, dacht iedereen die het Britse ‘It’s a Sin’ gezien had. Toch wist de succesreeks over de aidscrisis van de jaren 80 geen van zijn elf nominaties te verzilveren.
  [naar artikel]
 14. SOAPCHECK. Plots kappersbezoek en zorgt trouwfeest voor vervroegd einde ‘Thuis’? (07/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 15. “Zo zit er toch wat ‘Thuis’ in ‘Familie’”: Gerben en Arno schudden soapdecors door elkaar in ‘Security Checkers’ (16/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Oke, Gerben, gedraag je normaal”, zegt Arno The Kid tegen Gerben Tuerlinckx. In een nieuwe aflevering van ‘Security Checkers’ proberen de twee namelijk binnen te dringen op de set van ‘Thuis’. “Wij zouden voor ons programma graag de beveiliging van de ‘Familie’-studio’s op de proef stellen”, vertelt Gerben aan een ‘Thuis’-medewerker. “Daarom zou het leuk zijn om een decorstuk van ‘Thuis’ in het decor van ‘Familie’ te kunnen integreren.” Wanneer de medewerker instemt, gaat het duo op zoek naar een fijn voorwerp om mee te nemen. Een fles wijn misschien?
  [naar artikel]
 16. ‘Plots bleek het instortingsgevaar zo groot dat ik niet eens even mijn spullen uit mijn kamer mocht halen’ (21/03/2023 - De Standaard)
  In de rechtbank van Leuven is het proces ingeleid tegen de familie Appeltans, die meer dan tien jaar lang studenten en vluchtelingen onderbracht in vaak ronduit onleefbare koten en appartementen. ‘Ik denk dat we iedereen gehad hebben’, zei de rechter na ruim anderhalf uur slachtoffers oplijsten.
  [naar artikel]
 17. Liefdesbreuken en doden, maar ook een aanzoek: deze avond starten ‘Thuis’ en ‘Familie’ en dit mag de kijker verwachten (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sterft Veronique in ‘Familie’ en overleven Kobe en Waldek de autocrash in ‘Thuis’? Na twee maanden wachten krijgt de soapliefhebber deze avond eindelijk heel wat antwoorden op de vragen die ontstonden na de seizoensfinales eind juni. Het nieuwe seizoen van ‘Familie’ en ‘Thuis’ start immers met een spannende kick-off. Wat lekte er al uit en wat mag de kijker al zeker verwachten? Wij zetten alles op een rij.
  [naar artikel]
 18. Fabrizio schudt ‘Temptation’-imago van zich af: "Ik trok vooral foute mensen aan, en ik wil net positiviteit in mijn leven” (16/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Hij was tot voor kort vooral bekend van ‘Temptation Island’ en van zijn afgesprongen relatie met collega-verleidster Pommeline. Maar sinds een tijdje is Fabrizio Tzinaridis (28) een heel andere weg ingeslagen. De Limburger met Griekse roots heeft komaf gemaakt met z’n ‘foute’ gewoontes uit het verleden en hoopt met ‘The Bachelor’ ook een gelijkwaardige partner aan de haak te slaan. “Alcohol of drugs: dat zegt me niks meer. Mijn mama herkent nu de oude ‘ik’ weer.”
  [naar artikel]
 19. ‘Familie’-pionier Erik Goossens debuteert in ‘Thuis’: “Wat een begrafenisstemming op mijn eerste draaidag” (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zo’n 30 jaar geleden schreef Erik Goossens (54) tv-geschiedenis met zijn rol als Peter Van den Bossche in ‘Familie’, de allereerste Vlaamse soap. Die pionierstijd krijgt nu een staartje bij de concurrentie, want deze week wandelt hij ‘Thuis’ binnen als nieuwkomer Alexander. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat ‘Thuis’ met een ander engagement wordt gemaakt”, aldus Erik in een gesprek over zijn nieuwe personage, set en collega’s.
  [naar artikel]
 20. Dubbele dosis cliffhangers in seizoensfinales ‘Thuis’ en ‘Familie’ (24/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tijd voor de seizoensfinales in soapland. Een schietpartij? Een brand? Een heftig ongeval of iets compleet anders? Deze keer rekenen ze in ‘Thuis’ en ‘Familie’ op enkele anciens om voor de nodige suspense te zorgen. We blikken vooruit met Jeroen ‘Tim’ Lenaerts (39) en Caroline ‘Mieke’ Maes (46).
  [naar artikel]
 21. Amara Reta uit ‘Thuis’: “Ik heb er vrede mee dat mijn vader en ik al meer dan twintig jaar geen contact meer hebben” (01/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Amara Reta (40) speelt in ‘Thuis’ hematoloog Nora Amrani en geeft ook les in het deeltijds kunstonderwijs. Haar leven is dus druk en volgepland, maar dankzij de lockdown kon ze een beetje op adem komen. Aan de hand van de Tien Geboden vertelt de actrice openhartig over het moederschap, haar ervaringen met racisme, haar rol in ‘Thuis’ en haar jeugd. “Mijn idolen als kind waren geen filmsterren, maar mijn klasgenoten. Ik was een beetje jaloers op hen, in de zin van: ‘Amai, zij hebben een echt huis!’”
  [naar artikel]
 22. “Ik had graag een eervoller afscheid gespeeld”: Tina Maerevoet na 15 seizoenen weg uit ‘Thuis’ (23/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijftien seizoenen lang was Tina Maerevoet (38) te zien in ‘Thuis’, tot haar personage Paulien plots overleed na een ongelukkige val. Haar exit was een zware klap voor de actrice, vertelt ze. “Maar als je personage om de twee afleveringen moet zeggen dat ze nog nooit zo gelukkig was, voel je de bui wel hangen.” In een uitgebreid gesprek vertelt ze hoe ze zich voelde toen ze het nieuws vernam, blikt ze terug op haar laatste scène en haalt ze herinneringen op aan de vijftien seizoenen ‘Thuis’. “Ik heb vaak scenario’s gelezen met mijn handen in de lucht en denkend: ‘Waarom moet zij nu weer zoveel miserie meemaken?’”
  [naar artikel]
 23. COLUMN. Mathias Vergels over ‘Thuis’: “Als mijn naam echt ‘Bomans’ was, was ik al van het viaduct van Vilvoorde gesprongen” (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels (29) verbouwt met zijn vriendin Lynn (28) een B&B, met alle ellende, maar ook vreugde van dien. Tegelijk leert hij omgaan met zijn tinnitus. In z’n wekelijkse column geeft hij u een inkijk in deze bewogen periode in zijn leven. Vandaag staat hij even stil bij de terugkeer van ‘Thuis’ op het kleine scherm. Met volle teugen geniet hij van z’n job - ooit mag zoontje Emile (3) zeker eens mee naar de set. Maar dezer dagen bezorgt ‘Thuis’ hem ook een ander gevoel, zo bekent Mathias.
  [naar artikel]
 24. Herstructurering bij VRT: zo’n 116 ontslagen, productie ‘Thuis’ wordt uitbesteed (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie (VRT) komt met een transformatieplan, zo meldt vakbond ACV. De openbare omroep wil het tegen 2025 met een tiende van het personeel - ongeveer 200 mensen - minder doen. De VRT wil onder meer 116 mensen ontslaan, 50 natuurlijke vertrekkers niet vervangen en de productie van de soap ‘Thuis’, met 70 medewerkers, uitbesteden.
  [naar artikel]
 25. Waarom je kroost plots Hollands spreekt (14/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Doei’ in plaats van ‘dag’, ‘etui’ in plaats van ‘pennenzak’, ‘trek’ in plaats van ‘honger’. In heel wat Vlaamse huiskamers horen ouders hun...
  [naar artikel]
 26. Uitverkoop in De Dreef zorgt voor paniek bij soapfans: is het einde van ‘Thuis’ in zicht? (25/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Stopt ‘Thuis’ er definitief mee, want iedereen zet zijn inboedel te koop?’ Die vraag zorgde online voor nogal wat paniek bij heel wat soapfans. Op een kijkersforum stonden immers ook enkele foto’s om die veronderstelling te rechtvaardigen. Op de beelden waren diverse huizen uit ‘Thuis’ herkenbaar en was ook te zien hoe allerlei spullen te koop werden aangeboden. Houdt ‘Thuis’ een uitverkoop en is het einde in zicht? ‘TV Familie’ trok op onderzoek en vertelt wat er aan de hand is.
  [naar artikel]
 27. ‘Thuis’ en ‘Familie' passen zich aan aan WK voetbal (21/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK voetbal in Qatar is sinds zondag begonnen en dat heeft ook een invloed op ‘Thuis’ en ‘Familie’. Beide soaps passen zich aan aan het WK. Zo begint ‘Thuis’ vroeger en duren de afleveringen van ‘Familie’ vijf minuten langer.
  [naar artikel]
 28. ‘Thuis’-kijkers kiezen Daan ‘Eddy’ Hugaert tot favoriet: “Mijn Gents is een verademing tussen al het Antwerps op tv” (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Daan Hugaert (74) draait al 20 jaar mee op de set van ‘Thuis’, maar blijft als de volkse Eddy Van Noteghem de harten van de kijkers veroveren. De Gentse acteur werd door de ‘Thuis’-fans verkozen tot favoriete acteur en laat daarbij populaire ‘jonkies’ als Mathias Vergels (Lowie) en Bram Spooren (Ilias) ver achter zich. Wat kan volgens de acteur zelf de populariteit van Eddy verklaren en wat brengt de toekomst voor zowel Eddy als Daan? “Ondanks mijn leeftijd wordt er thuis nog niet over pensioen gepraat.”
  [naar artikel]
 29. Hij gaf alles op voor ‘Superman’, maar werd toch ontslagen: hoe moet het nu verder met Henry Cavill? (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn beurt om de cape te dragen is voorbij.” Amper twee maanden nadat hij z’n terugkeer als Superman aankondigde, moest de Britse acteur Henry Cavill (39) z’n woorden alweer intrekken. En dat net nadat hij ook die andere droomjob - z’n rol in ‘The Witcher’ - achter zich liet. Waarom waren die twee rollen zo belangrijk voor de nerdy acteur? En hoe ziet z’n toekomst er nu uit? “Ik terroriseerde mijn agenten om die rol in de wacht te slepen.”
  [naar artikel]
 30. Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulstjes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de eerste show van ‘The Masked Singer’ was er alvast een personage waarvoor elke kijker in zwijm viel. Leeuw had iedereen met zijn dansmoves tijdens ‘I Was Made For Loving You’ van Kiss meteen mee. Ook op sociale media wordt het figuurtje gretig besproken. Niet alleen de zwoele heupen houden fans bezig, maar ook in de tips denken ze iets te hebben herkend. Volgens verschillende speurgroepen zou in het filmpje van Leeuw zowel de titelsong van ‘Thuis’ als ‘De Verhulstjes’ verwerkt zijn. Op een bepaald moment is namelijk de tekst ‘Hier staan mijn klapdeurtjes altijd open ... Want zo zijn wij’ te horen. Maar even later zegt Leeuw ook: “Mijn thuis is mijn saloon. Waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben.”
  [naar artikel]
 31. Is sexy Leeuw iemand van ‘De Verhulstjes’ of ‘Thuis’? Fans van ‘The Masked Singer’ denken hem al ontmaskerd te hebben (06/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens de eerste show van ‘The Masked Singer’ was er alvast een personage waarvoor elke kijker in zwijm viel. Leeuw had iedereen met zijn dansmoves tijdens ‘I Was Made For Loving You’ van Kiss meteen mee. Ook op sociale media wordt het figuurtje gretig besproken. Niet alleen de zwoele heupen houden fans bezig, maar ook in de tips denken ze iets te hebben herkend. Volgens verschillende speurgroepen zou in het filmpje van Leeuw zowel de titelsong van ‘Thuis’ als ‘De Verhulstjes’ verwerkt zijn. Op een bepaald moment is namelijk de tekst ‘Hier staan mijn klapdeurtjes altijd open ... Want zo zijn wij’ te horen. Maar even later zegt Leeuw ook: “Mijn thuis is mijn saloon. Waar iedereen me kent en ik altijd kan zijn wie ik ben.”
  [naar artikel]
 32. SOAPCHECK. Acteurs uit ‘Thuis’ en ‘Familie’ krijgen vakantiejob bij MNM en rel om ‘Neighbours’ (04/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu ‘Familie’, ‘Thuis’, ‘Neighbours’ of ‘Sturm Der Liebe’ is: het merendeel van de Vlamingen heeft wel een vaste afspraak met hun favoriete soap. Om tussen de uitzendingen door niet op uw honger te blijven zitten, houden wij de vinger aan de pols in soapland. Want niet alleen op de set, maar ook achter én naast het scherm valt er veel te beleven. Ontdek het elke week in onze soapcheck.
  [naar artikel]
 33. Dubbele dosis cliffhangers met seizoensfinales ‘Familie’ en ‘Thuis’ in zicht: “Ik vond het fijn de kijkers weken op het verkeerde been te zetten” (24/06/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Tijd voor de seizoensfinales in soapland. Een schietpartij? Een brand? Een heftig ongeval of iets compleet anders? Deze keer rekenen ze in ‘Thuis’ en ‘Familie’ op enkele anciens om voor de nodige suspense te zorgen. We blikken vooruit met Jeroen ‘Tim’ Lenaerts (39) en Caroline ‘Mieke’ Maes (46).
  [naar artikel]
 34. Ivan Leko wil Dejan Veljkovic voor de rechter slepen (13/01/2022 - De Morgen)
  Voetbalcoach Ivan Leko wil ex-makelaar Dejan Veljkovic voor de rechter slepen. Dat meldt Het Nieuwsblad. Aanleiding zijn de beschuldigingen aan Leko’s adres in het boek ‘De biecht van Veljkovic’.
  [naar artikel]
 35. ‘De klagende ‘Thuis’-medewerkers hebben geen idee hoe het in de echte wereld toegaat’ (20/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 36. Makers van ‘Thuis’ gaan uitdaging van Lieven Scheire en co aan: “Oh my god, ze luisteren naar de podcast” (19/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een opmerkelijk moment in ‘Thuis’ vrijdagavond. Of beter gezegd: een opmerkelijk geluid. Tijdens een intense confrontatie was namelijk de ‘Wilhelm Scream’ te houden. En inspiratie daarvoor haalden de makers van ‘Thuis' in de podcast ‘Nerdland’.
  [naar artikel]
 37. ‘Familie’-actrice Mieke Bouve plots getrouwd? “We kregen meer dan 300 gelukwensen” (05/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Mieke Bouve (58), bekend van o.a. ‘Thuis’ en ‘Familie’, kreeg op Facebook plots felicitaties voor haar huwelijk met Jaak Van de Velde (73). Dat...
  [naar artikel]
 38. Britt Das, dochter van ‘Thuis’-actrice Marleen Merckx, debuteert in ‘Familie’: “Mama gaf me het ultieme duwtje in de rug” (11/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Britt Das (25) moet nog afstuderen als actrice, maar heeft nu al een mooi parcours afgelegd. Twee jaar geleden stond ze met haar mama Marleen Merckx (Simonne in ‘Thuis’) op de set van ‘Wij waren daar’ en vorig jaar debuteerde ze in ‘Lisa’. Deze avond wandelt ze als Jill het studentenhuis in ‘Familie’ binnen.
  [naar artikel]
 39. ‘Familie’ en ‘Thuis’ verenigd in ‘De buurtpolitie VIPS’ (17/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Soapfans komen deze week aan hun trekken in ‘De buurtpolitie VIPS’, want in de nieuwe afleveringen van de scripted realityreeks komen zowel een ‘Thuis’- als een ‘Familie’-acteur aan bod.
  [naar artikel]
 40. ‘Ik kan geen begrip opbrengen voor de verongelijkte reacties van de ‘Thuis’-medewerkers. Het lijstje waar zij recht op hadden, tart elke verbeelding’ (20/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 41. De Croo zet razende groenen buitenspel met soloslim over natuurherstelwet (23/05/2023 - Het Nieuwsblad)
  Als het van premier De Croo afhangt, wordt de Europese natuurherstel­wet op pauze gezet. De groene ministers in zijn regering vallen van hun stoel. ‘Deze uitspraken zijn schandalig en niet gedekt door de regering’, zegt Nadia Naji, covoorzitter van Groen. ‘Europese afspraken zijn geen vodje papier.’
  [naar artikel]
 42. De vechtersbaas in Serine Ayari en de strafste filmpjesronde van het seizoen: dit was ‘De slimste mens’ (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het geluk zit soms in een heel kleine hoek. Of in een jaartal. Indien Arjen Lubach ‘1935' had gegokt in plaats van ‘1936' was hij dinsdagavond de winnaar geweest van ‘De slimste mens’. Maar met ‘indien’, ‘als’ en ‘zouden’ ben je niks. En dus won intensivist Geert Meyfroidt voor de vijfde keer op rij.
  [naar artikel]
 43. Onzekerheid bij ‘Thuis’-gezichten: vaste medewerkers worden beschermd, maar freelancers zijn vraagteken (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 70 vaste medewerkers die instaan voor ‘Thuis’, hoeven niet voor hun job te vrezen, maar voor de tientallen freelancers blijft de onzekerheid wel. Dat heeft de Vlaamse minister van media, Benjamin Dalle (CD&V), gezegd in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]
 44. Voor liefhebbers van natuur, reality en misdaad: nieuwe streamingdienst Dplay gelanceerd (22/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie niet naar ‘Thuis’ of ‘Familie’ maar liever onbeperkt naar ‘House Hunters’, ‘Mythbusters’ of ‘Say Yes To The Dress’ wil kijken, kan een...
  [naar artikel]
 45. Nieuwe twist in ‘Thuis’: doodgewaande Anouk blijkt nog te leven (29/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Na twee overlijdens op korte tijd sloot ‘Thuis’ de week af met een tegenbeweging. De doodgewaande Anouk dook plots op in Bar Madam, tot grote verbazing van Harry (Stan Van Samang). Die denkt immers al jaren dat hij verantwoordelijk was voor haar dood.
  [naar artikel]
 46. Nieuwe twist in ‘Thuis’: doodgewaande Anouk blijkt nog te leven (29/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Na twee overlijdens op korte tijd sloot ‘Thuis’ de week af met een tegenbeweging. De doodgewaande Anouk dook plots op in Bar Madam, tot grote verbazing van Harry (Stan Van Samang). Die denkt immers al jaren dat hij verantwoordelijk was voor haar dood.
  [naar artikel]
 47. ‘Mijn mama stierf toen ik 13 jaar was, ik weet hoe belangrijk een warm nest is’ (12/09/2021 - De Morgen)
  Na jarenlang achter de schermen te werken in de jeugdzorg, is Caroline Vrijens (46) nu twee jaar de scherpe stem van onze kinderen en jongeren. Als kinderrechtencommissaris verdedigt ze hun belangen. Vurig en voortdurend. Ze zorgde er onder meer voor dat kinderen geen mondmaskers hoeven te dragen in de klas. ‘Mijn eigen kinderen zeggen soms: ‘Mama, leg je telefoon nu eens éven aan de kant als je thuis bent.’’
  [naar artikel]
 48. Dwayne Johnson wordt verrast na thuiskomst van Oscars: “Ik heb er twee gezinsleden bij” (15/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Als de kat van huis is, dansen de muizen...’ Of in dit geval, de cavia’s? Dwayne ‘The Rock’ Johnson (50) kwam voor het eerst thuis sinds de Oscars en ontdekte dat hij er plots twee nieuwe huisgenoten bij heeft.
  [naar artikel]
 49. ‘Thuis’-gezichten blijven onzeker over hun toekomst (07/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De 70 vaste medewerkers die instaan voor ‘Thuis’, hoeven niet voor hun job te vrezen, maar voor de tientallen freelancers blijft de onzekerheid wel. Dat heeft de Vlaamse minister van media, Benjamin Dalle (CD&V), gezegd in het Vlaams Parlement.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy