De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Het is officieel: Ariana Grande vraagt na twee jaar huwelijk scheiding aan van Dalton Gomez

Het Laatste Nieuws

18/09/2023 - 22:09

Het sprookje tussen Ariana Grande (30) en vastgoedmakelaar Dalton Gomez (28) is na een huwelijk van twee jaar voorbij. De zangeres vroeg volgens de entertainmentwebsite ‘TMZ’ op maandag 18 september officieel de scheiding aan.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Ariana Grande en Dalton Gomez vragen samen scheiding aan, maar op officieel document staat compleet andere datum (19/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Ariana Grande en haar man Dalton Gomez hebben na een huwelijk van twee jaar dan toch de scheiding aangevraagd. Maar op officiële documenten staat een compleet andere datum vermeld.
  [naar artikel]
 2. Ariana Grande en Dalton Gomez uit elkaar wegens “te verschillend”, vastgoedmakelaar is al maanden aan het daten met andere vrouwen (18/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het huwelijk van Ariana Grande (30) en Dalton Gomez (27) is na twee jaar voorbij. Dat nieuws raakte maandagavond bekend. Volgens bronnen kon Gomez maar moeilijk om met de bekendheid van de Amerikaanse zangeres. Dat liet een insider weten aan de entertainmentwebsite ‘TMZ’.
  [naar artikel]
 3. “Huwelijk van Ariana Grande en Dalton Gomez is voorbij” (17/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Als we de gespecialiseerde Amerikaanse media mogen geloven, is het huwelijk tussen zangeres Ariana Grande (30) en haar echtgenoot Dalton Gomez (27) finaal voorbij. De twee zouden al sinds januari niet meer samen zijn en stevenen af op een echtscheiding.
  [naar artikel]
 4. Huwelijk van Ariana Grande en Dalton Gomez na twee jaar voorbij (17/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat het huwelijk tussen Ariana Grande (30) en haar echtgenoot Dalton Gomez (27) zijn beste tijd heeft gehad. ‘TMZ’ meldt op basis van bronnen dat de twee al sinds januari uit elkaar zijn en afstevenen op een echtscheiding. Het nieuws wordt ook bevestigd door andere Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 5. Ariana Grande is getrouwd met Dalton Gomez (17/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande (27) is getrouwd. De zangeres kan zichzelf officieel de echtgenote noemen van makelaar Dalton Gomez, zo bevestigt Ariana's woordvoerder maandag aan People Magazine.
  [naar artikel]
 6. Loopt het huwelijk van Ariana Grande op de klippen? “Dalton overweegt een scheiding” (20/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na een mislukte verloving met Pete Davidson (29), leek Ariana Grande (29) de liefde van haar leven gevonden te hebben in Dalton Gomez (27). Twee jaar geleden stapten de tortelduifjes in het huwelijksbootje, maar nu zou hun relatie op de klippen lopen. Volgens verschillende bronnen heeft de zangeres en actrice geen tijd meer voor haar man. “Ze heeft haar huwelijk volledig naar de achtergrond verschoven.”
  [naar artikel]
 7. Ondanks fortuin van 225 miljoen euro: Ariana Grande wil alimentatie van haar ex (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande (30) en vastgoedmakelaar Dalton Gomez (28) hebben deze week officieel hun scheiding aangevraagd. In de aanvraag bevestigt het duo dat ze al sinds februari uit elkaar zijn. Ariana Grande voegt bij de aanvraag ook haar lijstje met eisen toe. Die gaan van persoonlijke bezittingen en gedeelde advocatenkosten tot een partneralimentatie. Opvallend, want Ariana zou een pak rijker zijn dan haar voormalige partner.
  [naar artikel]
 8. Ariana Grande gaat officieel scheiden van ex-partner Dalton Gomez (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse zangeres Ariana Grande (30) gaat officieel scheiden van haar voormalige partner Dalton Gomez (28). Dat melden Amerikaanse media op basis van gerechtelijke documenten.
  [naar artikel]
 9. Wie is Dalton Gomez, de kersverse verloofde van Ariana Grande? (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Thank U, Next, dat waren de genadeloze woorden van Ariana Grande (27) aan haar vorige verloofde, Pete Davidson. Zo gezegd, zo gedaan: sinds januari dit jaar is er weer een nieuwe vlam in haar leven; de succesvolle vastgoedmakelaar Dalton Gomez. Nog nooit deed de popzangeres zo geheimzinnig over een nieuwe liefde. De twee werden amper samen in het openbaar gezien, tot Ariana vannacht plots hun verloving aankondigde. Dit is wat we weten over de man waarmee Grande “forever and then some” wil doorbrengen.
  [naar artikel]
 10. Ariana Grande in het geheim getrouwd met Dalton Gomez (18/05/2021 - Metro)
  Popster Ariana Grande (27) is afgelopen weekend in het geheim getrouwd met vastgoedmakelaar Dalton Gomez (25). Dat bevestigde Ariana’s woordvoerder maandag aan People Magazine. De huwelijksceremonie was “klein en intiem”. Ariana Grande (27) kan zichzelf nu officieel de echtgenote noemen van Dalton Gomez (25). Volgens de woordvoerder van de popster was de huwelijksceremonie “klein en intiem.” Het geheime huwelijk vond plaats in Ariana’s huis in Montecito. Naar verluidt waren er minder dan 20 mensen aanwezig. Kersverse echtgenoot Dalton Gomez maakt geen deel uit van de entertainmentindustrie, maar werkt in de vastgoedsector. Hij werkt voor de Aaron Kirman Group, een luxe vastgoedbedrijf in Los Angeles. Het koppeltje ontmoette elkaar in januari 2020. Het is niet geweten hoe ze elkaar leerden kennen, maar Gomez, een voormalig danser, zou zich in dezelfde kringen hebben begeven. Zo zou Miley Cyrus een gemeenschappelijke vriendin zijn. Toen de pandemie uitbrak, kozen Ariana en Dalton ervoor om bij elkaar in te trekken. Eind vorig jaar verloofde het stel zich. De 27-jarige zangeres maakte de verloving destijds bekend via sociale media. Dit bericht bekijken op Instagram Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) Het is niet de eerste keer dat de zangeres in het huwelijksbootje stapt. Voor haar relatie met Dalton was Ariana al eens verloofd met acteur Pete Davidson. Hun relatie liep in oktober 2018 echter op de klippen. Lees ook: Deze 8 celebs verwijderden hun tweets net iets te traag Het bericht Ariana Grande in het geheim getrouwd met Dalton Gomez verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Ariana Grande is verloofd met vriend Dalton Gomez (21/12/2020 - Metro)
  Ariana Grande stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Dat maakte ze bekend op Instagram, waar ze een foto plaatste van haar diamanten verlovingsring. De gelukkige is Dalton Gomez, met wie Grande sinds januari een relatie heeft. De zangeres hield de relatie tot nu toe uit de schijnwerpers.   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) Scooter Braun, de manager van de zangeres, reageerde alvast heel positief op het nieuws: “Gefeliciteerd voor deze twee geweldige zielen. Ari, we houden van je en kunnen niet gelukkiger voor je zijn.” Pete Davidson Het is niet de eerste keer dat ‘Ari’ verloofd is. Pete Davidson deed twee jaar geleden een aanzoek, maar hun relatie liep op de klippen. Grande had verder nog relaties met Big Sean, Ricky Alvarez en Mac Miller. Lees ook : Ariana Grande wekt robot tot leven in nieuwe clip (video) Het bericht Ariana Grande is verloofd met vriend Dalton Gomez verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Liegt Ariana Grande over waarom huwelijk op de klippen liep? “Scheidingspapieren doen overspel vermoeden” (26/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Liegt Ariana Grande (30) over het einde van haar huwelijk met vastgoedmakelaar Dalton Gomez (28)? Er zijn ernstige twijfels ontstaan over het verloop van hun breuk, nadat insiders van het koppel de scheidingspapieren hadden ingekeken, dat schrijft ‘Daily Mail’. Ze zouden nog steeds officieel een relatie gehad hebben, maanden nadat Ariana beweert dat ze al uit elkaar waren.
  [naar artikel]
 13. Ariana Grande maakt het officieel met vriendje op Instagram (26/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande en haar vriend Dalton Gomez hebben de volgende stap in hun relatie gezet. De zangeres, die vrijdag haar 27e verjaardag viert, en de...
  [naar artikel]
 14. Ariana Grande is opnieuw verloofd (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande gaat trouwen. Dat maakte de zangeres bekend door een foto te plaatsen van haar diamanten verlovingsring, die ze kreeg van haar vriend Dalton Gomez. “Forever n then some”, luidt het onderschrift.
  [naar artikel]
 15. “Ariana Grande op huwelijksreis in Amsterdam” (06/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande (28) zou op huwelijksreis zijn in Amsterdam. Op sociale media duikt de ene na de andere foto op waarop de zangeres in de Nederlandse hoofdstad is. Op 15 mei trouwde de zangeres met makelaar Dalton Gomez.
  [naar artikel]
 16. Vrienden sceptisch over 'overhaaste' verloving Ariana Grande (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vrienden van Ariana Grande vragen zich af of de zangeres niet te hard van stapel loopt met haar vriend Dalton Gomez. De twee kondigden vorige maand aan te gaan trouwen maar volgens sommige vrienden is die beslissing “ietwat overhaast” genomen. Een bron zegt tegen Entertainment Tonight dat ze sceptisch zijn over de houdbaarheidsdatum van de relatie.
  [naar artikel]
 17. Ariana Grande maakt bekend dat ze gaat trouwen (21/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Ariana Grande gaat trouwen. Dat maakte de zangeres bekend door op Instagram een foto te plaatsen van haar diamanten verlovingsring, die ze kreeg van haar vriend Dalton Gomez. “Forever n then some”, luidt het onderschrift.
  [naar artikel]
 18. Ariana Grande maakt bekend dat ze gaat trouwen (21/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ariana Grande gaat trouwen. Dat maakte de zangeres bekend door op Instagram een foto te plaatsen van haar diamanten verlovingsring, die ze kreeg van haar vriend Dalton Gomez. “Forever n then some”, luidt het onderschrift.
  [naar artikel]
 19. Ariana Grande deelt eerste foto’s van bruiloft (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande heeft vandaag de eerste kiekjes van haar bruiloft met de buitenwereld gedeeld. Op de foto’s is de zangeres te zien in een witte bruidsjapon met een open rug. Ook draagt de zangeres een sluier. Grande heeft haar jawoord gegeven aan makelaar Dalton Gomez.
  [naar artikel]
 20. Ariana Grande deelt eerste foto’s van bruiloft die doorging in haar living (26/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande heeft vandaag de eerste kiekjes van haar bruiloft met de buitenwereld gedeeld. Op de foto’s is de zangeres te zien in een witte bruidsjapon met een open rug. Ook draagt de zangeres een sluier. Grande heeft haar jawoord gegeven aan makelaar Dalton Gomez.
  [naar artikel]
 21. Ariana Grande heeft nieuwe man in haar leven (26/03/2020 - Metro)
  Ariana Grande heeft een nieuwe vriend, melden verschillende Amerikaanse media waaronder TMZ. De 26-jarige Amerikaanse zangeres zou sinds kort een relatie hebben met makelaar Dalton Gomez. Het koppel zit volgens Page Six samen in thuisisolatie. Gomez is als makelaar in Los Angeles aangesloten bij de Aaron Kirman Group, een bedrijf dat zich specialiseert in luxueuze woningen. Waarschijnlijk is hij ook de ‘mysterieuze man’ waar Ariana een paar weken geleden zoenend mee gespot werd. Eind vorig jaar gingen er geruchten dat Grande een relatie zou hebben met Mikey Foster, een van de leden van het popduo Social House. Frankie Grande, de broer van de zangeres, liet later echter weten dat zijn zus nog steeds single was. Thank u, next Grande was eerder verloofd met komiek Pete Davidson, maar de twee zetten eind 2018 een punt achter hun relatie. Eerder had de zangeres een relatie met de inmiddels overleden rapper Mac Miller. Voor een compleet overzich verwijzen we je naar haar nummer ‘Thank u, next’. Lees ook : Spotify maakt speciale playlists voor je huisdier Het bericht Ariana Grande heeft nieuwe man in haar leven verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Ariana Grande stoot Selena Gomez van de troon op Instagram (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande is sinds vandaag de meest gevolgde vrouw op Instagram. De zangeres heeft nu 146,29 miljoen volgers en staat zo bovenaan de lijst van...
  [naar artikel]
 23. VIDEO. Ariana Grande kust nieuwe vriend in kersverse videoclip (08/05/2020 - Metro)
  Geen twijfel meer: Ariana Grande heeft een nieuwe vriend en dat kondigde ze op een originele manier aan. Ze is al kussend met hem te zien in haar nieuwe videoclip. De Amerikaanse zangeres maakte samen met Justin Bieber een nummer vanuit hun kot: ‘Stuck with U’. Daarin zien we Justin Bieber en zijn vrouw Hailey, maar ook Kylie en Kendall Jenner. Geruchten bevestigd Doorheen het nummer spotten we een eenzame Ariana (26), maar op het einde maakt haar vriend Dalton Gomez zijn opwachting. Meer nog: ze kussen elkaar, waardoor het nu zeker is dat de twee een stel zijn. Die geruchten deden al een tijdje de ronde, maar worden nu dus eindelijk bevestigd. Opbrengst naar coronabestrijding De videoclip werd intussen al meer dan vijf miljoen keer bekeken. De opbrengst ervan gaat naar de bestrijding van het coronavirus. Lees ook: Ariana Grande heeft nieuwe man in haar leven Het bericht VIDEO. Ariana Grande kust nieuwe vriend in kersverse videoclip verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Ariana Grande stoot Selena Gomez van haar Instagram-troon (26/02/2019 - Metro)
  Ariana Grande is sinds vandaag de meest gevolgde vrouw op Instagram. De zangeres heeft nu 146,29 miljoen volgers en staat zo bovenaan de lijst van populairste dames op het social media-platform.   Ariana stak afgelopen nacht Selena Gomez voorbij, die met 146,27 miljoen volgers voortaan op de tweede plek staat. De enige persoon die meer volgers dan Ariana heeft, is Christiano Ronaldo. De Portugese stervoetballer wordt gevolgd door ruim 155 miljoen mensen. Dertien miljoen volgers erbij op 4 maanden tijd Dat de zangeres Selena voorbij is geschoten, is niet verrassend. Ariana heeft er de laatste vier maanden meer dan 13 miljoen volgers bij gekregen. Selena liet vorig jaar weten het rustiger aan te doen op sociale media en plaatst sindsdien een stuk minder foto’s en video’s op Instagram. Selena Gomez                                                                                                                            Foto AFP / J.-B. Lacroix Ariana is daarentegen juist erg actief. Daarnaast gaat de carrière van Grande de laatste tijd erg hard, terwijl Selena al een tijdje geen nieuwe muziek meer uitbracht. Twitter De 25-jarige Amerikaanse gebruikt regelmatig sociale media om met haar fans te converseren. Zo heeft ze ook 61 miljoen volgers op Twitter, wat haar favoriete platform lijkt om persoonlijke zaken op te plaatsen. Recentelijk kondigde ze er nog aan dat ze binnenkort naar Manchester terugkeert, twee jaar nadat een terroristische aanslag op een concert van Grande 22 slachtoffers maakte.” Lees ook : Ariana Grande doet wat enkel The Beatles haar hebben voorgedaan Het bericht Ariana Grande stoot Selena Gomez van haar Instagram-troon verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Huwelijk Ariana Grande gedoemd? Ook deze celebs verloofden zich (te) snel (13/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande en Pete Davidson (beide 24) domineren het nieuws met hun snelle verloving. In Hollywood gebeurt zoiets nochtans wel vaker. Ook deze...
  [naar artikel]
 26. Zangeres krijgt 300.000 euro, maar tickets voor optreden dubbel zo duur: Ariana Grande onder vuur (01/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande treedt voor het eerst in twee jaar weer op in Manchester. Ariana zal een concert geven tijdens de Manchester Pride op 24 augustus....
  [naar artikel]
 27. Ex-vrouw van nieuwe vriend Ariana Grande haalt uit: “Mijn gezin is nevenschade” (28/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De ex-vrouw van de vermeende nieuwe vriend van zangeres Ariana Grande (30) heeft tegenover diverse media gereageerd op de relatie die al dagen sociale media beheerst. Ze kreeg nog geen jaar geleden een kind met acteur Ethan Slater, woensdag vroeg hij de scheiding aan. De vrouw noemt Grande iemand die niet omkijkt naar andere vrouwen.
  [naar artikel]
 28. Officieel: Ariana Grande schort tournee op na aanslag, ook Antwerpen dus afgelast (24/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande treedt voorlopig niet op na de aanslag van maandag in Manchester, waar na een optreden van het popidool 22 mensen om het leven
  [naar artikel]
 29. Ariana Grande reageert voor het eerst op relatiebreuk (17/10/2018 - Metro)
  Een paar dagen nadat het nieuws bekend raakte dat Ariana Grande terug single is, heeft ze ook officieel op de breuk gereageerd.  Op Instagram Stories laat ze wetend dat ze een moeilijke periode doormaakt. “Het is tijd om het internet voor even gedag te zeggen. Het is zwaar om berichten te ontwijken die ik niet wil zien”, schrijft Ariana. “Het is heel verdrietig allemaal en we proberen om gewoon door te gaan. Bedankt dat jullie er altijd zijn”, zei ze tegen haar fans. Lees ook : Ariana Grande en verloofde Pete Davidson zijn uit elkaar Het bericht Ariana Grande reageert voor het eerst op relatiebreuk verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Ariana Grande en Pete Davidson planden nooit écht een huwelijk: "Het waren maar praatjes” (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Een trouwfeest? Nee hoor, er was nog niets gepland,” klinkt het uit vertrouwelijke bron. Hoewel Ariana Grande (25) en Pete Davidson (25) zich al...
  [naar artikel]
 31. Usher vraagt officieel scheiding aan: “Maar we blijven innig verbonden” (29/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Negen maanden na het op de klippen lopen van het huwelijk tussen Usher (40) en zijn vrouw Grace Miguel heeft de zanger officieel een scheiding...
  [naar artikel]
 32. Officieel: Ariana Grande ereburger van Manchester (12/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het stadsbestuur van Manchester heeft beslist: Ariana Grande is benoemd tot ereburger van de stad. De Amerikaanse zangeres organiseerde na de
  [naar artikel]
 33. Man dreigt met aanslag op concert Ariana Grande (10/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In Costa Rica is een 22-jarige man opgepakt die de Amerikaanse zangeres Ariana Grande online zou hebben bedreigd. Dat melden lokale media. Ariana
  [naar artikel]
 34. Wereldster met kattenoortjes: wie is Ariana Grande? (23/05/2017 - De Redactie)
  Ariana Grande breekt records in de hitlijsten, heeft miljoenen fans uit de hele wereld, miljoenen volgers op sociale media. En ze is een van de honderd meest invloedrijke mensen ter wereld, volgens Time. Wat moet u weten over Ariana Grande?
  [naar artikel]
 35. Ariana Grande reageert op zwangerschapsgeruchten (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nadat Ariana Grande en nieuwe vriend Pete Davidson zich reeds na enkele weken daten verloofden en gingen samenwonen, gaat nu het gerucht dat Ariana...
  [naar artikel]
 36. Liam Hemsworth vraagt officieel scheiding aan van Miley Cyrus (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans moeten niet langer hopen op een hereniging: de scheiding tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth is binnenkort definitief. De Australische acteur heeft de scheiding officieel aangevraagd en maakt zo een einde aan hun huwelijk.
  [naar artikel]
 37. Twee jaar na de aanslag op haar concert in Manchester treedt Ariana Grande er weer op (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande treedt voor het eerst in twee jaar weer op in Manchester. De zangeres werd er in 2017 getroffen door een terreurdaad waarbij 22...
  [naar artikel]
 38. Ariana Grande blikt terug op één jaar ‘Thank U, Next’: “Ik heb nog steeds een miljoen vragen” (04/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een jaar geleden bracht Ariana Grande (26) ‘Thank U, Next’ uit, waarin ze onder meer over haar ex-geliefden zong. Het lied groeide uit tot een...
  [naar artikel]
 39. Ariana Grande stopt er (even) mee na moeilijk jaar (18/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Ariana Grande last een periode van rust in. Daarom heeft ze de uitreiking van de Emmys aan zich voorbij laten gaan. Ze is volgens People...
  [naar artikel]
 40. Binnenkijken: in dit optrekje van 13 miljoen gaat Ariana Grande samenwonen (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande (24) meent het serieus met haar nieuwe vriend, Pete Davidson (24). Na slechts enkele weken daten waren de twee al verloofd, en nu...
  [naar artikel]
 41. Definitief: Liam Hemsworth vraagt officieel scheiding aan van Miley Cyrus (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fans moeten niet langer hopen op een hereniging: de scheiding tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth is binnenkort definitief. De Australische acteur heeft de scheiding officieel aangevraagd en maakt zo een einde aan hun huwelijk.
  [naar artikel]
 42. IN BEELD: in dit futuristische optrekje van 13 miljoen gaat Ariana Grande samenwonen (20/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ariana Grande (24) meent het serieus met haar nieuwe vriend, Pete Davidson (24). Na slechts enkele weken daten waren de twee al verloofd, en nu...
  [naar artikel]
 43. Ariana Grande’s plotselinge tomatenallergie is eigenlijk veel voorkomend (31/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Je favoriete eten kan zich zomaar plots tegen je keren. De Amerikaanse zangeres Ariana Grande cancelde deze week twee shows nadat ze een...
  [naar artikel]
 44. Make-uploze Ariana Grande is onherkenbaar op de cover van Vogue (05/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na de bomaanslag tijdens haar concert in Manchester op 22 mei vorig jaar waarbij 22 mensen het leven lieten, trok Ariana Grande (24) zich bijna een...
  [naar artikel]
 45. Nieuw album van Ariana Grande verschijnt vroeger dan verwacht (23/01/2019 - Metro)
  Popster Ariana Grande verbaast haar fans met haar laatste post op Instagram. Daarin maakt ze bekend dat ze haar volgende album al op 8 februari op de wereld zal loslaten, amper een half jaar na het vorige album ‘Sweetener’. Het album telt twaalf liedjes, zoals je kan afleiden van de Instagrampost, waaronder het reeds verschenen ‘Thank U, Next’, ‘7 Rings’ en ‘Imagine’.   Voir cette publication sur Instagram   feb 8 Une publication partagée par Ariana Grande (@arianagrande) le 22 Janv. 2019 à 5 :29 PST Lees ook: Ariana Grande: “Dit jaar geen seks voor mij” Het bericht Nieuw album van Ariana Grande verschijnt vroeger dan verwacht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Vrouw Dr. Dre vraagt scheiding aan na 24 jaar huwelijk (29/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Rapper Dr. Dre (55) ziet na 24 jaar huwelijk z'n relatie op de klippen lopen. Zijn vrouw Nicole Young (50) heeft namelijk de scheiding aangevraagd....
  [naar artikel]
 47. Mel B vraagt scheiding aan na bijna 10 jaar huwelijk (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na bijna tien jaar huwelijk heeft Mel B een scheiding aangevraagd van Stephen Belafonte. De voormalig Spice Girl geeft in de rechtbankpapieren
  [naar artikel]
 48. Zien: dit zijn de beelden van de eerste campagne van Ariana Grande voor Givenchy (18/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Ariana Grande is officieel aan haar taak als het nieuwe gezicht van Givenchy begonnen. Zo deelde ze zonet de beelden van haar eerste...
  [naar artikel]
 49. VIDEO. Ariana Grande al kussend gespot met mysterieuze man (11/02/2020 - Metro)
  De Amerikaans zangeres Ariana Grande lijkt opnieuw de liefde gevonden te hebben. Ze werd al zoenend gespot met een onbekende man in een café. Op videobeelden is te zien hoe Ariana Grande een mysterieuze man innig kust in Bar Louie in Northridge (Californië). Volgens getuigen waren haar vrienden maar een half uurtje binnen en had de man geen bekend gezicht. Het gaat dus wellicht niet om Social House-zanger Mikey Foster, aan wie ze de laatste tijd gelinkt wordt. Mac Miller De 26-jarige zangeres van onder meer ‘Thank u, next’ en ‘No Tears Left to Cry’ had in het verleden relaties met komiek Pete Davidson en de overleden rapper Mac Miller. Met die laatste had ze een knipperlichtrelatie van ongeveer twee jaar. In 2018 gingen ze uit elkaar en later dat jaar overleed Miller aan een overdosis drugs. Lees ook: 15-jarig meisje lijkt zo hard op Ariana Grande dat zelfs zij er schrik van heeft Het bericht VIDEO. Ariana Grande al kussend gespot met mysterieuze man verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy