De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Londense politie onderzoekt nieuwe melding van aanranding door Russell Brand

Het Laatste Nieuws

18/09/2023 - 22:09

Russell Brand (48) is opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag. De Londense politie meldt maandag dat er een melding is binnengekomen over een incident dat in 2003 in Soho zou hebben plaatsgevonden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Londense politie krijgt eerste melding van aanranding door Russell Brand (19/09/2023 - VRT NWS)
  De politie in Londen heeft bekendgemaakt dat ze een melding heeft gekregen over seksueel wangedrag door mediafiguur Russell Brand, in de nasleep van de getuigenissen afgelopen weekend in Britse media. De melding gaat over feiten uit 2003 die niet beschreven worden in de getuigenissen. Tot nu toe was er nog geen melding gemaakt. De politie vraagt nogmaals dat eenieder die denkt dat hij een slachtoffer is, contact opneemt.
  [naar artikel]
 2. Londense politie ontvangt nieuwe melding van aanranding door Russell Brand na publieke beschuldigingen (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Britse acteur en komiek Russell Brand (48) ligt zwaar onder vuur nadat verschillende vrouwen hem afgelopen weekend beschuldigden van seksueel misbruik. De acteur zelf ontkent alle aantijgingen, maar ondertussen kwam nog een bijkomende klacht binnen bij de politie en werden er al meerdere onderzoeken tegen de man gelanceerd.
  [naar artikel]
 3. Londense politie onderzoekt klachten over seksuele misdrijven tegen Russell Brand (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Londen onderzoekt beschuldigingen van “niet-recent” seksueel misbruik door de Britse comedian Russell Brand na onthullingen in de pers. Dat meldt het Britse persagentschap PA.
  [naar artikel]
 4. Britse politie onderzoekt meerdere meldingen over grensoverschrijdend gedrag van Russell Brand (25/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Londense politie onderzoekt meerdere meldingen die zijn binnengekomen over grensoverschrijdend gedrag door komiek en acteur Russell Brand. De 48-jarige Brit ligt onder vuur wegens beschuldigingen van seksueel misbruik. “Er zijn voorlopig nog geen arrestaties uitgevoerd”, klinkt het.
  [naar artikel]
 5. Britse politie onderzoekt oude aantijgingen tegen Russell Brand (02/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Thames Valley gaat oude beschuldigingen tegen de Britse komiek Russell Brand (48) opnieuw onderzoeken. De oude aanklacht is opnieuw relevant geworden nu de acteur door meerdere vrouwen wordt beschuldigd van verkrachting en aanranding.
  [naar artikel]
 6. Britse politie start onderzoek na meerdere klachten van seksueel misbruik tegen Russell Brand (25/09/2023 - VRT NWS)
  De Londense politie heeft meerdere klachten ontvangen over seksueel misbruik, gericht tegen de Britse comedian Russell Brand. De officiële klachten volgen iets meer dan een week nadat Brand door verschillende vrouwen beschuldigd werd van onder meer verkrachting en emotioneel misbruik. Russell Brand blijft ondertussen alle beschuldigingen ontkennen.
  [naar artikel]
 7. Russell Brand: SM-versie van Willy Wonka ziet YouTube-inkomsten opdrogen (19/09/2023 - De Tijd)
  15:42 De Britse komiek Russell Brand wordt door minstens vier vrouwen beschuldigd van aanranding, verkrachting en emotioneel misbruik. Hij zegt dat de mainstream media hem erin willen luizen omdat ze jaloer...
  [naar artikel]
 8. “Russell Brand 9 jaar geleden al verhoord door politie na beschuldiging van aanranding van masseuse” (25/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen week zijn verschillende beschuldigingen tegen Britse komiek Russell Brand (48) aan het licht gekomen, maar die deden al veel langer de ronde. In 2014 zou hij al eens door de politie zijn ondervraagd nadat hij ervan beschuldigd werd een masseuse te hebben aangerand. Dat schrijft de Britse krant ‘The Sun’. Het vermeende slachtoffer zou de politie verteld hebben dat Brand haar had “aangeraakt” en haar “zoals een prostitué” had behandeld.
  [naar artikel]
 9. BBC, Channel 4 en Endemol starten intern onderzoek naar Russell Brand na beschuldigingen van aanranding en verkrachting (17/09/2023 - VRT NWS)
  De BBC, Channel 4 en productiemaatschappij Endemol starten een intern onderzoek na de beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van Russell Brand. De Britse komiek en acteur wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik. Brand was in de periode waarin de incidenten zouden hebben plaatsgevonden, werkzaam als onder meer presentator bij BBC Radio 2 en Channel 4.
  [naar artikel]
 10. Britse comedian Russell Brand treedt op, meteen na beschuldigingen van verkrachting: “Veel om te bespreken” (17/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse acteur en comedian Russell Brand (48) heeft zaterdagavond in Londen een optreden gegeven voor een schare trouwe fans, uren nadat hij door vier vrouwen beschuldigd werd van verkrachting, aanranding, en emotioneel misbruik.
  [naar artikel]
 11. Britse comedian Russell Brand treedt op, meteen na beschuldigingen van verkrachting: “Veel om te bespreken” (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Britse acteur en comedian Russell Brand (48) heeft zaterdagavond in Londen een optreden gegeven voor een schare trouwe fans, uren nadat hij door vier vrouwen beschuldigd werd van verkrachting, aanranding, en emotioneel misbruik.
  [naar artikel]
 12. Russell Brand speelt comedyshow vlak na aantijgingen van seksueel misbruik: “Over bepaalde zaken praat ik nu niet” (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Komiek Russell Brand (48) werd gisteren in de docureeks ‘Dispatches’, van de Britse zender Channel 4, beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik. Brand moest diezelfde avond een comedyshow spelen. Even was het onduidelijk of die zou doorgaan, maar toch verscheen Brand kort na het losbarsten van het schandaal op het podium in Londen.
  [naar artikel]
 13. BBC, Channel 4 en Endemol starten intern onderzoek naar Russell Brand (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De BBC, Channel 4 en productiemaatschappij Endemol starten een intern onderzoek na de beschuldigingen van seksueel wangedrag aan het adres van Russell Brand. De Britse komiek en acteur wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik.
  [naar artikel]
 14. Britse acteur Russell Brand beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik (16/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Britse acteur Russell Brand wordt beschuldigd van de verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik van vier vrouwen. Dat melden verschillende Britse media.
  [naar artikel]
 15. Britse acteur Russell Brand beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik (16/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse acteur Russell Brand wordt beschuldigd van de verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik van vier vrouwen. Dat melden verschillende Britse media.
  [naar artikel]
 16. BBC onderzoekt of Russell Brand auto’s van de omroep gebruikte om 16-jarig vriendinnetje van school op te halen (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tim Davie, directeur-generaal van de BBC, laat weten dat de omroep een intern onderzoek heeft opgestart naar de Britse comedian Russell Brand (48), die dit weekend in het oog van de storm terechtkwam na verschillende beschuldigingen van verkrachting. Daarbij belooft de BBC om ook te onderzoeken of Russell Brand taxi’s van de omroep gebruikte om zijn 16-jarig vriendinnetje van school op te halen.
  [naar artikel]
 17. Russell Brand vraagt fans om geld na grote verliezen op YouTube, vanwege beschuldigingen van verkrachting (26/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Russell Brand (48) vraagt zijn fans om geld, nadat hij duizenden volgers verloor op YouTube. Dat komt omdat meerdere vrouwen hem beschuldigen van verkrachting en aanranding, in een recente BBC-documentaire.
  [naar artikel]
 18. Londense politie onderzoekt klachten seksuele aanranding van zeven vrouwen tegen Harvey Weinstein (31/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Scotland Yard heeft een onderzoek ingesteld naar bijkomende klachten tegen Harvey Weinstein over seksuele aanranding. Er hebben intussen al zeven vrouwen bij de Britse politie een klacht ingediend tegen de Amerikaanse filmproducent.
  [naar artikel]
 19. BBC onderzoekt of Russell Brand 16-jarige vriendin van school liet ophalen met taxi’s van openbare omroep (20/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De BBC gaat onderzoeken of de in opspraak gekomen Britse acteur en comedian Russell Brand (48) in het verleden taxi’s van de openbare omroep heeft gebruikt om zijn zestienjarig vriendinnetje van school op te halen.
  [naar artikel]
 20. Britse media beschuldigen acteur Russell Brand van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik (16/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 21. Na beschuldigingen van seksueel wangedrag: BBC, Channel 4 en Endemol starten intern onderzoek naar Russell Brand (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  BBC, Channel 4 en productiemaatschappij Endemol starten een intern onderzoek naar Russell Brand (48). De Britse acteur en comedian wordt door verschillende vrouwen beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik. De beschuldigingen werden afgelopen zaterdag onthuld door een onderzoek van het Channel 4-programma ‘Dispatches’ en de krant ‘The Sunday Times’. “Hij heeft me helemaal kapot gemaakt.”
  [naar artikel]
 22. Britse acteur Russell Brand beschuldigd van verkrachting, seksueel en emotioneel misbruik  (16/09/2023 - VRT NWS)
  De Britse komiek en acteur Russell Brand wordt beschuldigd van verkrachting, aanranding en emotioneel misbruik. Vier vrouwen getuigen in een onderzoek van verschillende Britse media over het wangedrag van de acteur. Zelf zegt hij in een video dat de beschuldigingen niet kloppen en alles steeds met wederzijdse toestemming verliep.
  [naar artikel]
 23. Man grijpt meisje bij arm tijdens turnles, politie onderzoekt poging tot aanranding (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot aanranding in Lier, in de provincie Antwerpen.
  [naar artikel]
 24. Politie onderzoekt mogelijk geval van aanranding in Lummen (22/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op Facebook is dinsdag commotie ontstaan omdat een vrouw naar verluidt aangerand zou zijn in een bos in Lummen. De politie LRH bevestigt dat ze een mogelijk geval van aanranding in Lummen onderzoekt. “Maar meer details kunnen wij hier momenteel niet over kwijt”, zegt woordvoerder Dorien Baens. “Op dit moment is er alleszins geen aanwijzing dat er een serieverkrachter zou rondlopen.”
  [naar artikel]
 25. Vermoedelijk 27 doden bij zware brand in Japan, politie onderzoekt mogelijke brandstichting (17/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bij een brand in een gebouw in de Japanse metropool Osaka zijn vrijdag vermoedelijk 27 doden gevallen. Dat meldde de publieke omroep NHK. De politie onderzoekt of de brand aangestoken werd.
  [naar artikel]
 26. Man grijpt meisje bij arm tijdens turnles: politie onderzoekt poging tot aanranding in Lier (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot aanranding in Lier, in de provincie Antwerpen.
  [naar artikel]
 27. Man grijpt meisje bij arm tijdens turnles in Lier, politie onderzoekt poging tot aanranding (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot aanranding in Lier, in de provincie Antwerpen.
  [naar artikel]
 28. Nieuwe melding van zedenfeit over ‘The Voice’ bij politie (20/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is een nieuwe melding binnengekomen van een zedenfeit rond het programma The Voice of Holland. Dat meldt RTL Boulevard op basis van een politiewoordvoerder. Om wie het gaat, kan de politie niet zeggen, maar wel dat deze melding zou kunnen leiden tot een nieuwe aangifte.
  [naar artikel]
 29. Nieuwe melding van zedenfeit over ‘The Voice’ bij politie (20/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de politie is een nieuwe melding binnengekomen van een zedenfeit rond het programma The Voice of Holland. Dat meldt RTL Boulevard op basis van een politiewoordvoerder. Om wie het gaat, kan de politie niet zeggen, maar wel dat deze melding zou kunnen leiden tot een nieuwe aangifte.
  [naar artikel]
 30. Britse politie onderzoekt drie nieuwe klachten tegen Kevin Spacey (04/07/2018 - De Morgen)
  Steeds meer mannen beschuldigen Kevin Spacey van grensoverschrijdend gedrag. De Londense politie onderzoekt drie extra klachten, wat het totaal op zes brengt. Dat melden de BBC en verschillende Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 31. Brandstichting aan chalet in Hamont-Lo (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie HANO is dinsdag melding gemaakt van brandstichting aan een chalet op Winter in Hamont-Lo. Daar werd geprobeerd om het tuinmeubilair in brand te steken. De politie onderzoekt dit.
  [naar artikel]
 32. Politie Puurs-Sint-Amands onderzoekt mogelijk link tussen 2 verdachte branden in dan minder dan 24 uur, 4 minderjarigen opgepakt (02/11/2022 - VRT NWS)
  In Puurs-Sint-Amands heeft de lokale politie 4 jongeren opgepakt na een zware, uitslaande brand in een chalet in een bos bij de Reststraat. Het viertal hing er rond toen de brand uitbrak, maar het is nog niet duidelijk of ze iets met de brand te maken hebben. Het is al de tweede verdachte brand in minder dan 24 uur tijd. De politie onderzoekt een link tussen de twee.
  [naar artikel]
 33. Brand op scoutsterreinen in Zonhoven, politie onderzoekt of er kwaad opzet in het spel is  (14/08/2023 - VRT NWS)
  Er heeft een brand gewoed op de terreinen van de scouts aan de Kneuterweg in Zonhoven. Een aantal houten paletten stonden er in brand. Een opslagruimte naast die paletten vatte ook vuur. De politie onderzoekt of er kwaad opzet in het spel is.
  [naar artikel]
 34. Nederlandse politie onderzoekt aanrandingen op festival Parkpop: twee meisjes omsingeld door groep jongens en betast (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van het Nederlandse Den Haag onderzoekt de aanranding van twee meisjes van 16 en 18 jaar oud, afgelopen zondag op het festival Parkpop...
  [naar artikel]
 35. “Ik was amper 16 toen hij me aanrandde”: wie is Russell Brand en hoe luiden beschuldigingen tegen hem? (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse acteur Russell Brand (48) ligt onder vuur nadat hij door vier vrouwen beschuldigd wordt van zowel emotioneel als seksueel misbruik tot verkrachting. Russell ontkent met klem, maar het is lang niet de eerste keer dat ex-man van Katy Perry in opspraak komt. Wie is de acteur precies, en wat houden de beschuldigingen in? “Hij kwam naakt uit zijn kamer gesprongen, duwde me tegen de muur en verkrachtte me.”
  [naar artikel]
 36. Politie onderzoekt brand aan toiletcabine in Bilzen (15/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Kieleberg in de industriezone Bilzen-Noord is maandagavond rond 23.30 uur een toiletcabine uitgebrand. De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst onderzoekt de brand.
  [naar artikel]
 37. Lachen over seks met (klein)dochters en Katy Perry gedumpt via sms: wie is komiek Russell Brand, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik? (18/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Nieuwe beschuldigingen van seksueel misbruik plaatsen Russell Brand (48) weer in het oog van de storm. Vertrouwd terrein voor de Britse komiek en complotdenker die van schandalen zijn bijberoep maakt. Van opscheppen over seksmarathons tot zich verkleden als Osama Bin Laden, daags na 9/11.
  [naar artikel]
 38. Lachen over seks met (klein)dochters en Katy Perry gedumpt via sms: wie is komiek Russell Brand, die wordt beschuldigd van seksueel misbruik? (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Nieuwe beschuldigingen van seksueel misbruik plaatsen Russell Brand (48) weer in het oog van de storm. Vertrouwd terrein voor de Britse komiek en complotdenker die van schandalen zijn bijberoep maakt. Van opscheppen over seksmarathons tot zich verkleden als Osama Bin Laden, daags na 9/11.
  [naar artikel]
 39. Tweede politieonderzoek naar aantijgingen tegen Russell Brand gestart (03/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Niet één, maar twee politiediensten in het Verenigd Koninkrijk onderzoeken de beschuldigingen van verkrachting, seksueel en emotioneel misbruik tegen comedian Russell Brand.
  [naar artikel]
 40. Overlastproblemen in Diest aangepakt (04/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Demerdal heeft een man geïdentificeerd die twee vrouwen heeft lastig gevallen. Tegen de betrokkene is proces-verbaal opgesteld voor aanranding van de eerbaarheid. Inmiddels gaat de politie na of de man ook nog andere strafbare feiten op zijn kerfstok heeft. Op de Omer Vanaudenhovelaan vormde een bushokje het mikpunt van vandalen. Dat was het werk van drie jongeren. De politie Demerdal kreeg ook nog melding van drie andere gevallen van vandalisme. De politie Demerdal is erin geslaagd een verdachte te identificeren van een recente sluikstorting aan de Klappijstraat in Molenstede. Inmiddels liep er bij de politie ook een nieuwe melding binnen van een sluikstorting in Meilrijk in Deurne. De stedelijke technische dienst heeft het sluikstort opgeruimd.
  [naar artikel]
 41. “Hij maakte grapjes over zijn seksverslaving”, maar beschuldigingen tegen Russell Brand zijn ronduit afschuwelijk (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse acteur Russell Brand (48) ligt onder vuur nadat hij door vier vrouwen beschuldigd wordt van zowel emotioneel als seksueel misbruik tot verkrachting. Russell ontkent met klem, maar het is lang niet de eerste keer dat ex-man van Katy Perry in opspraak komt. Wie is de acteur precies, en wat houden de beschuldigingen in? “Hij kwam naakt uit zijn kamer gesprongen, duwde me tegen de muur en verkrachtte me.”
  [naar artikel]
 42. Parket onderzoekt brand in Gents ziekenhuis (30/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  In Gent onderzoekt het parket een brand in het AZ Jan Palfijn. Rond 4 uur in de nacht van zaterdag op zondag moest een deel van het ziekenhuis ontruimd worden nadat een matras in brand was gestoken. De brandweer kwam ter plaatse en kreeg de brand snel onder controle. Er vielen geen gewonden, maar 2 verplegers raakten wel bevangen door de rook.
  [naar artikel]
 43. Elon Musk verdedigt Russell Brand: “Niet schuldig tot tegendeel is bewezen” (30/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Elon Musk vindt dat mensen het leven van Russell Brand niet kapot moeten maken “op basis van mogelijk valse beschuldigingen”. De acteur en komiek werd de afgelopen tijd door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag.
  [naar artikel]
 44. Naar bed met 80 vrouwen in één maand, nu wordt Russell Brand beschuldigd van verkrachting: “Hij maakte grapjes over seksverslaving” (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse acteur Russell Brand (48) ligt onder vuur nadat hij door vier vrouwen beschuldigd wordt van zowel emotioneel als seksueel misbruik tot verkrachting. Russell ontkent met klem, maar het is lang niet de eerste keer dat ex-man van Katy Perry in opspraak komt. Wie is de acteur precies, en wat houden de beschuldigingen in? “Hij kwam naakt uit zijn kamer gesprongen, duwde me tegen de muur en verkrachtte me.”
  [naar artikel]
 45. Opnieuw melding van te grote bijeenkomst in synagoge waar eerder al 77 mensen werden betrapt: politie start onderzoek (23/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Lokale Politie van Antwerpen is vanochtend op onderzoek uitgegaan in de synagoge in de Van Spangenstraat achter het Mediaplein in Antwerpen. Rond half 9 zouden ze een melding hebben gekregen dat daar te veel mensen aanwezig waren. Of het gaat om een gezamenlijke gebedsviering is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt het voorval.
  [naar artikel]
 46. Naar bed met 80 vrouwen in één maand, zo pochte hij, nu wordt Russell Brand beschuldigd van verkrachting: “Hij maakte grapjes over zijn seksverslaving” (18/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse acteur Russell Brand (48) ligt onder vuur nadat hij door vier vrouwen beschuldigd wordt van zowel emotioneel als seksueel misbruik tot verkrachting. Russell ontkent met klem, maar het is lang niet de eerste keer dat ex-man van Katy Perry in opspraak komt. Wie is de acteur precies, en wat houden de beschuldigingen in? “Hij kwam naakt uit zijn kamer gesprongen, duwde me tegen de muur en verkrachtte me.”
  [naar artikel]
 47. BBC hoort zoveelste beschuldiging tegen Russell Brand: “Hij serveerde me zijn penis alsof het voedsel was en lachte ermee in zijn radioshow” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De beschuldigingen tegen de Britse komiek Russell Brand (48) blijven maar komen. Nadat vier vrouwen hem eind vorige week beschuldigden van verkrachting, komen aan de lopende band nieuwe aantijgingen naar boven. Zo kreeg ook de BBC, de werkgever van Brand tussen 2006 en 2008, een nieuwe getuigenis binnen. De komiek zou zijn geslachtsdeel aan een medewerker hebben “geserveerd alsof het eten was” en er daarna over hebben gelachen tijdens zijn radioshow.
  [naar artikel]
 48. BBC hoort zoveelste beschludiging tegen Russell Brand: “Hij serveerde me zijn penis alsof het voedsel was en lachte ermee in zijn radioshow” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De beschuldigingen tegen de Britse komiek Russell Brand (48) blijven maar komen. Nadat vier vrouwen hem eind vorige week beschuldigden van verkrachting, komen aan de lopende band nieuwe aantijgingen naar boven. Zo kreeg ook de BBC, de werkgever van Russel Brand tussen 2006 en 2008, een nieuwe getuigenis binnen. De komiek zou zijn geslachtsdeel aan een medewerker hebben “geserveerd alsof het eten was” en er daarna over hebben gelachen tijdens zijn radioshow.
  [naar artikel]
 49. Dani Alves schreeuwt onschuld uit maar Spaans gerecht onderzoekt mogelijke aanranding: “Hoe zou ik dat een vrouw aan kunnen doen?” (10/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het gerecht in Barcelona onderzoekt een vermeende aanranding door de Braziliaanse verdediger Dani Alves. De oud-speler van FC Barcelona zou ongevraagd een vrouw onder haar ondergoed hebben betast in een nachtclub. De 39-jarige Alves, die vorige maand nog actief was met Brazilië op het WK in Qatar, ontkent de beschuldigingen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy