De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

KIJK. Iran loopt storm voor Cristiano Ronaldo, maar CL-match vindt zowaar plaats achter... gesloten deuren

Het Laatste Nieuws

18/09/2023 - 22:09

Met honderden liepen ze vandaag op de bus van Al-Nassr en het teamhotel af. Alles om ook maar een glimp op te vangen van Cristiano Ronaldo. Iran loopt storm voor de Portugese superster, die er dinsdagavond in actie komt in de Aziatisch/Australische Champions League tegen Persepolis in hoofdstad Teheran. Maar door een ongelukkige samenloop van omstandigheden wordt de match zonder toeschouwers gespeeld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dan toch géén match achter gesloten deuren voor Anderlecht: paars-wit krijgt gelijk van het BAS (22/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Belgisch Arbitragehof van de Sport (BAS) heeft een beslissing genomen over de match achter gesloten deuren die dreigde voor Anderlecht na de ongeregeldheden in de Clasico tegen Standard vorig seizoen, een match die zelfs werd stilgelegd. De effectieve straf - een match achter gesloten deuren - is in beroep omgezet naar een voorwaardelijke match achter gesloten deuren, en dat over een tijdsspanne van drie jaar. Dat is aanvaardbaar voor Anderlecht.
  [naar artikel]
 2. Standard riskeert zware boete en match achter gesloten deuren, Charleroi enkel boete (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag de maximumboete van 5.000 euro en een match achter gesloten deuren gevraagd voor Standard Luik na de supportersincidenten in de Waalse derby tegen Charleroi op 4 december. Bovendien eist het Bondsparket dat de voorwaardelijke straf van 2 maart (match achter gesloten deuren) tot uitvoering gebracht wordt. Sporting Charleroi riskeert de maximumboete van 5.000 euro.
  [naar artikel]
 3. Cristiano Ronaldo toont mens achter alfamannetje in zeldzaam openhartig interview (25/09/2019 - De Morgen)
  Cristiano Ronaldo is niet alleen maar opgetrokken uit buikspieren, een stoere borstkas en tonnen narcisme. In een zeldzaam interview met de Britse tv-persoonlijkheid Piers Morgan, woensdagavond te zien op VTM, toont CR7 zowaar zijn zwaktes en emoties.
  [naar artikel]
 4. Jaar geen pyrotechnisch materiaal gebruiken of match achter gesloten deuren voor Antwerp: “Nieuwe klap” (26/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Geschillencommissie legde Antwerp vorige week een maximumboete van 5.000 euro op én een voorwaardelijke match achter gesloten deuren. Dit mede omdat er tijdens de match op Genk een rookpot terecht was gekomen op een vrouwelijke fan in een rolstoel. In een persbericht reageerde de Great Old op de straf.
  [naar artikel]
 5. Anderlecht aanvaardt strafvordering deels maar gaat niet akkoord met match achter gesloten deuren (25/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het bondsparket heeft zich vanmiddag gebogen over de incidenten tijdens Standard - Anderlecht van 12 april jongstleden. De match werd toen nog voor de pauze stilgelegd nadat fans van paars-wit meermaals het veld hadden bestookt met vuurpijlen. Bondsprocureur Wagner vorderde een geldboete én de verplichting voor Anderlecht om één wedstrijd achter gesloten deuren te spelen. Anderlecht aanvaardt een deel van de straf maar niet dat het een match achter gesloten moet spelen.
  [naar artikel]
 6. Anderlecht aanvaardt strafvordering deels maar gaat niet akkoord met match achter gesloten deuren (25/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het bondsparket heeft zich vanmiddag gebogen over de incidenten tijdens Standard - Anderlecht van 12 april jongstleden. De match werd toen nog voor de pauze stilgelegd nadat fans van paars-wit meermaals het veld hadden bestookt met vuurpijlen. Bondsprocureur Wagner vorderde een geldboete én de verplichting voor Anderlecht om één wedstrijd achter gesloten deuren te spelen. Anderlecht aanvaardt een deel van de straf maar niet dat het een match achter gesloten moet spelen.
  [naar artikel]
 7. Anderlecht kent straf: match achter gesloten deuren, 5.000 euro boete en forfaitnederlaag (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft beslist om Anderlecht een match achter gesloten deuren op...
  [naar artikel]
 8. Antwerp riskeert match achter gesloten deuren voor rookpot op medefan in rolstoel (22/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft het weer vlaggen. De Geschillencommissie legde de club een maximumboete van 5.000 euro op én een voorwaardelijke match achter gesloten deuren. Dit mede omdat er tijdens de match op Genk een rookpot terecht was gekomen op een vrouwelijke fan in een rolstoel, die een lichte brandwonde opliep.
  [naar artikel]
 9. KRC Genk oefent achter gesloten deuren tegen NEC (08/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  KRC Genk last donderdagmiddag om 12.30 uur een oefenwedstrijd in. Tegenstander is NEC uit Nijmegen, dat momenteel twaalfde staat in de Nederlandse eerste divisie oftewel de tweede klasse. Deze vriendschappelijke wedstrijd vindt op het A-terrein plaats achter gesloten deuren.
  [naar artikel]
 10. Onderzoekscommissie Publifin achter gesloten deuren (09/03/2017 - De Redactie)
  De parlementaire onderzoekscommissie naar de affaire-Publifin hoort vandaag enkele spilfiguren in het schandaal rond de intercommunale. De zitting vindt plaats achter gesloten deuren.
  [naar artikel]
 11. Forfaitnederlaag lijkt onafwendbaar voor Anderlecht, ook match achter gesloten deuren mogelijk (13/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  RSC Anderlecht zal de vrijdagavond stopgezette wedstrijd op bezoek bij Standard zo goed als zeker verliezen met 5-0 forfaitcijfers, zo blijkt uit een lezing van het bondsreglement. De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB), die in eerste aanleg zo’n dossiers behandelt, kan ook een match achter gesloten deuren en een boete opleggen.
  [naar artikel]
 12. Anderlecht riskeert match achter gesloten deuren na vuurpijlen op Sclessin (18/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Anderlecht kent – officieus – de strafvordering voor het wangedrag van zijn fans op Standard vorige vrijdag. Het bondsparket vordert één wedstrijd achter gesloten deuren wegens het boycotten van de match met vuurpijlen en rookbommen uit het RSCA-vak. De zaak komt dinsdag voor de Geschillencommissie.
  [naar artikel]
 13. Historische avond voor Cristiano Ronaldo, maar had hij nog wel op het veld mogen staan? (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cristiano Ronaldo (36) is na woensdagavond in zijn eentje wereldrecordhouder. Met twee extreem late goals tegen Ierland zorgde hij niet alleen voor een 2-1-zege voor Portugal, maar de superster maakte ook interlandgoals nummer 110 en 111. Daarmee liet hij Ali Daei uit Iran definitief achter zich. Niemand maakte ooit zoveel goals voor zijn land als Ronaldo. Maar hád CR7 nog wel op het veld mogen staan?
  [naar artikel]
 14. Geschillencommissie legt Anderlecht match achter gesloten deuren, 5.000 euro boete en forfaitnederlaag op, paars-wit gaat in beroep (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft beslist om Anderlecht een match achter gesloten deuren op...
  [naar artikel]
 15. Anderlecht ontsnapt aan match achter gesloten deuren (22/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft beslist dat Anderlecht geen duel achter gesloten deuren moet spelen na de gestaakte...
  [naar artikel]
 16. Spanning in het Midden-Oosten loopt verder op, maar “Trump wil geen oorlog met Iran” (17/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump heeft zijn minister van Defensie achter gesloten deuren duidelijk gemaakt geen oorlog met Iran te willen. Dat...
  [naar artikel]
 17. Match achter gesloten deuren, 5.000 euro boete en forfaitnederlaag voor RSCA (30/04/2019 - Metro)
  De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft beslist RSC Anderlecht een match achter gesloten deuren op te leggen, nadat de Clasico tegen Standard van 12 april definitief gestaakt was door toedoen van paars-witte vuurpijlen. De disciplinaire instantie smeert de Brusselaars ook een forfaitnederlaag, een boete van 5.000 euro en een alternatieve sanctie aan. RSC Anderlecht liet bij monde van huisadvocaat Luc Deleu al verstaan zich enkel te willen verzetten tegen de match achter gesloten deuren. Paars-wit heeft vijftien dagen om beroep aan te tekenen bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). De Clasico in Luik werd na amper 31 minuten stilgelegd bij een 2-0 stand, omdat er herhaaldelijk vuurpijlen uit het Anderlecht-vak werden gegooid op het veld. bron: Belga Het bericht Match achter gesloten deuren, 5.000 euro boete en forfaitnederlaag voor RSCA verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Debuut van Vincent Kompany zal niet achter gesloten deuren plaatsvinden (22/07/2019 - Metro)
  Anderlecht moet komende zondag de competitie tegen Oostende niet openen achter gesloten deuren. Dat besliste het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) vandaag. Paars-wit kreeg in eerste instantie een match achter gesloten deuren als sanctie voor de onregelmatigheden in de wedstrijd in Play-off 1 bij Standard. Die sanctie werd omgezet in een voorwaardelijke straf. Anderlecht gaf meteen aan de straf te aanvaarden. Het BAS geeft daarmee Anderlecht zijn zin. Enkel indien de club in de komende drie jaar nog eens in de fout gaat, wordt de sanctie van de match achter gesloten deuren actief. De topper tussen Standard en Anderlecht op 12 april moest worden gestaakt nadat projectielen uit het vak met bezoekende fans waren gegooid. Paars-wit kreeg daarvoor een 5-0 nederlaag, een boete van in totaal 6.000 euro, waarvan 1.000 uit een voorwaardelijke straf, een verplichte sensibiliseringscampagne en op de koop toe ook nog een match achter gesloten deuren. Bij dat laatste kon de club zich niet neerleggen en daarop trok het naar het BAS. bron: Belga Het bericht Debuut van Vincent Kompany zal niet achter gesloten deuren plaatsvinden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Debuut van Vincent Kompany zal niet achter gesloten deuren plaatsvinden (22/07/2019 - Metro)
  Anderlecht moet komende zondag de competitie tegen Oostende niet openen achter gesloten deuren. Dat besliste het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) vandaag. Paars-wit kreeg in eerste instantie een match achter gesloten deuren als sanctie voor de onregelmatigheden in de wedstrijd in Play-off 1 bij Standard. Die sanctie werd omgezet in een voorwaardelijke straf. Anderlecht gaf meteen aan de straf te aanvaarden. Het BAS geeft daarmee Anderlecht zijn zin. Enkel indien de club in de komende drie jaar nog eens in de fout gaat, wordt de sanctie van de match achter gesloten deuren actief. De topper tussen Standard en Anderlecht op 12 april moest worden gestaakt nadat projectielen uit het vak met bezoekende fans waren gegooid. Paars-wit kreeg daarvoor een 5-0 nederlaag, een boete van in totaal 6.000 euro, waarvan 1.000 uit een voorwaardelijke straf, een verplichte sensibiliseringscampagne en op de koop toe ook nog een match achter gesloten deuren. Bij dat laatste kon de club zich niet neerleggen en daarop trok het naar het BAS. bron: Belga Het bericht Debuut van Vincent Kompany zal niet achter gesloten deuren plaatsvinden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Historische avond voor Cristiano Ronaldo, maar had hij wel nog op het veld mogen staan? (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Cristiano Ronaldo (36) is na gisteravond in zijn eentje wereldrecordhouder. Met twee extreem late goals tegen Ierland zorgde hij niet alleen voor een 2-1-zege voor Portugal, maar de superster maakte ook interlandgoals nummer 110 en 111. Daarmee liet hij Ali Daei uit Iran definitief achter zich. Niemand maakte ooit zoveel goals voor zijn land als Ronaldo. Maar hád CR7 gisteravond nog wel op het veld mogen staan?
  [naar artikel]
 21. Standard-STVV achter gesloten deuren, maar wel op groot scherm (03/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op zaterdag 6 augustus trekt STVV naar Sclessin voor de eerste confrontatie met Standard. Maar de Rouches moeten nog boeten voor wangedrag van de fans in de wedstrijd tegen Charleroi van vorig seizoen. Daarom zal de match achter gesloten deuren gespeeld worden. STVV vond de oplossing bij een groot scherm waarop de match live te volgen is.
  [naar artikel]
 22. Cristiano Ronaldo houdt zich niet in tijdens explosief interview en voelt zich verraden door Man United: “Sommigen wilden mij er niet bij” (13/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  De tijd dat Cristiano Ronaldo en Manchester United een match made in heaven was, ligt al lang achter ons. In zijn huidige periode bij de club loopt het voor de Portugees voor geen meter en daar komt hij nu openlijk voor uit. In een interview van anderhalf uur met Engelse journalist Piers Morgan spaart hij Manchester United niet.
  [naar artikel]
 23. Bondsparket vordert match achter gesloten deuren tegen STVV en Genk (10/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) vraagt strenge straffen voor STVV en Genk naar aanleiding van de gestaakte Limburgse derby van 28 september. Beide clubs riskeren een match achter gesloten deuren, een aftrek van twee punten en de maximumboete van 5.000 euro. Dat vernam persagentschap Belga donderdag.
  [naar artikel]
 24. Net als andere papa's! Ronaldo is even ballenjongen bij match Cristiano Jr (03/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Hij mag dan wel één van de beste voetballers ter wereld zijn, dit weekend was Cristiano Ronaldo even net als alle ander ouders. Hij stond naast
  [naar artikel]
 25. Genk ontsnapt aan match achter gesloten deuren, 2.500 euro boete voor Anderlecht en Lokeren (03/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  KRC Genk moet een geldboete van 5.000 euro betalen, nadat vier personen in de wedstrijd op het veld van Zulte Waregem gewond waren geraakt door het gebruik van pyrotechnisch materiaal. Dat heeft de Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) dinsdagavond beslist. De Limburgers ontsnappen aan een match achter gesloten deuren.
  [naar artikel]
 26. Snookerseizoen gaat op 1 juni weer van start achter gesloten deuren: “Dat we de eerste zijn, is geen toeval” (22/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na een maandenlange onderbreking wegens de coronapandemie wordt het snookerseizoen begin juni hervat. Van maandag 1 tot donderdag 11 juni vindt volgens een nieuw format en achter gesloten deuren de Championship League plaats in de Marshall Arena in Milton Keynes.
  [naar artikel]
 27. IN BEELD. Grijnzende Cristiano Ronaldo keert fotografen voor match ostentatief de rug toe (10/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ook in de kwartfinale tegen Marokko op het WK voetbal startte Cristiano Ronaldo op de bank. Dus was het voor de match weer drummen geblazen bij de fotografen om een kiekje te nemen van de Portugese vedette. Hoe ‘CR7' reageerde? Door zich met zijn rug naar de menigte te draaien.
  [naar artikel]
 28. Ludo Van Campenhout laat ballonnetje op: match Antwerp achter gesloten deuren? (21/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dat er nu donderdag geen Antwerpsupporters welkom zijn in Enschede voor het Europese duel tegen AZ, stuit op bijzonder veel protest. Antwerps schepen van Sport Ludo Van Campenhout belde met de burgemeester van Enschede in de hoop tot een oplossing te komen. Hij stelt ook voor om de match gewoon achter gesloten deuren te spelen.
  [naar artikel]
 29. Lege Bosuil? Deze 300 mensen mogen/moeten de match achter gesloten deuren bijwonen (04/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp FC ontvangt vanavond Fenerbahçe achter gesloten deuren, als straf voor de incidenten tegen Frankfurt. Denk echter niet dat de Bosuil volledig leeg blijft. Je hebt nog altijd tientallen mensen nodig om de match (en de show errond) te laten draaien. Zij kunnen dus wel live kijken. Een overzicht.
  [naar artikel]
 30. Politie van Las Vegas heropent onderzoek naar rol van Cristiano Ronaldo in verkrachtingszaak (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Cristiano Ronaldo is er morgen niet bij voor de Champions League-match van Juventus tegen het Zwitserse Young Boys. De Portugese stervoetballer...
  [naar artikel]
 31. KV Mechelen moet match achter gesloten deuren vrezen na incidenten in titelmatch, geen straf voor Beerschot Wilrijk (02/04/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De Geschillencommissie van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag een boete van 5.000 euro en één match achter gesloten deuren met uitstel opgelegd aan KV Mechelen. Die straf komt er na de incidenten in de terugmatch van de promotiefinale tegen Beerschot Wilrijk.
  [naar artikel]
 32. Primeur in provinciale: match achter gesloten deuren (26/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Opmerkelijk voetbalnieuws uit Vierde Provinciale A, waar de match tussen SK Heusden 06 en FC Eendracht Houthalen van zondag 3 september op vraag van de thuisclub achter gesloten deuren plaatsvindt. Anderhalf jaar geleden ontaardde ­dezelfde derby in een vechtpartij en moest een supporter van Heusden met een gebroken oogkas naar het ziekenhuis. Uit angst voor represailles wordt nu geen enkele voetbalfan meer toegelaten.
  [naar artikel]
 33. Football Talk. Anderlecht ontsnapt aan match achter gesloten deuren - Jonge Flames verliezen ook laatste EK-duel (22/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) heeft beslist dat Anderlecht geen duel achter gesloten deuren moet spelen na de gestaakte...
  [naar artikel]
 34. Cristiano Ronaldo: "Ik kijk in de spiegel en ik hou van wat ik zie" (27/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hij kende een moeilijke seizoensstart, maar ondertussen scoort Cristiano Ronaldo weer aan de lopende band. Momenteel zit de Portugees toch al weer...
  [naar artikel]
 35. David Goffin neemt deel aan intern “quarantaine-toernooi” achter gesloten deuren in Frankrijk (19/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Patrick Mouratoglou, de coach van Serena Williams, gaat vanaf mei een intern toernooi achter gesloten deuren organiseren. Het evenement, dat vijf weken gaat duren, vindt plaats op de tennisacademie van Mouratoglou in Frankrijk.
  [naar artikel]
 36. Net in de match waarin hij ook een Guinness World Record pakt: Cristiano Ronaldo scoort late winner (21/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een huldiging in de vorm van een certificaat van Guinness World Record voor de match, een late winner, zijn ‘Siu’ die uitgesteld maar luid weerklonk: de avond in het Laugardalsvöllur Stadium behoorde eens te meer toe aan Cristiano Ronaldo (38).
  [naar artikel]
 37. Cristiano Ronaldo die rust krijgt tegen Espanyol: "Ik kijk in de spiegel en ik hou van wat ik zie" (27/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hij kende een moeilijke seizoensstart, maar ondertussen scoort Cristiano Ronaldo weer aan de lopende band. Momenteel zit de Portugees toch al weer...
  [naar artikel]
 38. Portugal is meer dan Ronaldo, maar wie zijn die kornuiten van Cristiano dan? (27/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  U weet het intussen wel: de tijd dat Portugal Cristiano Ronaldo en tien anderen was, is al even voorbij. In de rug van CR7 loopt dus nóg offensief geweld rond, maar wie zijn die jongens? Wij zetten de vermoedelijke basisklanten voor u op een rijtje.
  [naar artikel]
 39. Slotspeeldag in Jupiler Pro League vindt plaats achter gesloten deuren, bekerfinale uitgesteld door coronavirus (12/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De laatste speeldag in de Jupiler Pro League gaat door maar wel achter gesloten deuren. De bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp wordt uitgesteld (22 maart) door de aanhoudende crisis rond het coronavirus. Dat maakte de Belgische voetbalbond donderdag bekend in een persbericht.Dadelijk meer.
  [naar artikel]
 40. Cristiano Ronaldo krijgt dagvaarding in VS na beschuldigingen van verkrachting (15/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Portugese stervoetballer Cristiano Ronaldo heeft zijn dagvaarding ontvangen om voor een Amerikaanse rechter te verschijnen. Daar loopt een...
  [naar artikel]
 41. Cristiano Ronaldo slikt panna en keilt bal keihard weg (15/10/2016 - Sporza)
  Cristiano Ronaldo wordt tijdens een rondo door z'n benen gespeeld. Dat vindt de sterspeler van Real Madrid niet leuk.
  [naar artikel]
 42. Mysterieuze penalty van Cristiano Ronaldo gaat de wereld rond: wat gebeurt er met de bal? (15/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Cristiano Ronaldo zette de ommekeer in voor Real Madrid in de Champions League. De Portugese superster scoorde tegen PSG op slag van rust de 1-1 vanop de stip. Maar de penalty van Cristiano Ronaldo werd al snel als een lopend vuurtje gedeeld op de sociale media. Want wat blijkt: de bal veert net voordat Ronaldo gaat trappen mysterieus op. Dat Ronaldo kan toveren met een bal, wisten we al. Maar dan toch vooral figuurlijk bedoeld...
  [naar artikel]
 43. Mysterieuze penalty van Cristiano Ronaldo gaat de wereld rond: wat gebeurt er met de bal? (14/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Cristiano Ronaldo zette de ommekeer in voor Real Madrid in de Champions League. De Portugese superster scoorde tegen PSG op slag van rust de 1-1 vanop de stip. Maar de penalty van Cristiano Ronaldo werd al snel als een lopend vuurtje gedeeld op de sociale media. Want wat blijkt: de bal veert net voordat Ronaldo gaat trappen mysterieus op. Dat Ronaldo kan toveren met een bal, wisten we al. Maar dan toch vooral figuurlijk bedoeld...
  [naar artikel]
 44. ‘Mister Nice Guy’: Cristiano Ronaldo op de foto met zoon van Nemanja Matic die ook zijn shirt krijgt (08/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Aparte beelden na Servië - Portugal (2-4) van zaterdagavond. Even na de match trof Cristiano Ronaldo (niet meteen) een horde fans aan op selfie- of...
  [naar artikel]
 45. De smet op de recordavond van Cristiano Ronaldo: Portugese superster geeft Ier een klap voor gemiste penalty (02/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Met doelpunten nummer 110 en 111 kopte Cristiano Ronaldo Portugal in extremis voorbij Ierland in de WK-kwalificaties. CR7 is voortaan de speler met de meeste internationale doelpunten. Maar de 36-jarige superster miste eerst een penalty. Vlak voor hij moest aanleggen, kreeg Ronaldo het bovendien aan de stok met Dara O’Shea. Die tikte de bal ostentatief weg, wat hem een slag richting het gezicht opleverde van de nieuwbakken Manchester United-speler. Ronaldo kwam er zowaar vanaf zonder kaart, net als O’Shea.
  [naar artikel]
 46. Ophef rond ‘respectloze’ Cristiano Ronaldo blijkt storm in een glas water: “Hij was boos en dat is normaal” (12/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Juventus boekte zondag een 3-1-overwinning tegen Genoa en blijft (ijdele) hoop koesteren op een tiende opeenvolgende Italiaanse landstitel. Na afloop zorgde Cristiano Ronaldo voor wat ophef.
  [naar artikel]
 47. Anderlecht vangt bot: match achter gesloten deuren, 5.000 euro boete én forfaitnederlaag na wantoestanden in Luik (30/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie Hoger Beroep van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag beslist RSC Anderlecht een match achter gesloten deuren op te leggen, nadat de Clasico tegen Standard van 12 april definitief gestaakt was door toedoen van paars-witte vuurpijlen. De disciplinaire instantie smeert de Brusselaars ook een forfaitnederlaag, een boete van 5.000 euro en een alternatieve sanctie aan.
  [naar artikel]
 48. Navalny blijft in isoleercel, nieuw proces vindt achter gesloten deuren plaats (26/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Kremlin-criticus Aleksej Navalny is na vijftien dagen isolatie onmiddellijk opnieuw naar een isoleercel gebracht. Daardoor wordt een principe dat dateert uit de Sovjettijd over boord gekieperd, zo kondigden Navalny’s vertrouwelingen aan op zijn Telegramkanaal. Tegelijkertijd geraakte bekend dat de eerste zitting van het nieuwe strafproces tegen de 46-jarige achter gesloten deuren zal plaatsvinden.
  [naar artikel]
 49. Standard moet twee duels achter gesloten deuren afwerken (06/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Geschillencommissie van de voetbalbond veroordeelt Standard tot het spelen van twee duels achter gesloten deuren, naar aanleiding van incidenten tijdens de match op het veld van KV Mechelen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy