De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Cannabisplantage ontdekt in woning in Opitter

Het Belang van Limburg

18/09/2023 - 22:09

In een huis op de Maaseikerbaan in Opitter (Bree) is een cannabisplantage ontdekt. Maandagavond rond 20 uur kwam de civiele bescherming onder begeleiding van de politie Carma de plantage ontmantelen en opruimen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Cannabisplantage met 350 plantjes ontdekt in woning (20/05/2018 - Het Nieuwsblad)
  In een huis in de Nieuwkerkenstraat in Nieuwkerken-Waas heeft de politie een cannabisplantage ontdekt.
  [naar artikel]
 2. Politie ontdekt cannabisplantage tegenover basisschool (05/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  Speurders zijn donderdag binnengevallen in een woning in de Sint-Jan-Berchmansstraat. Daar werd een grote cannabisplantage ontdekt.
  [naar artikel]
 3. Politie ontdekt cannabisplantage in woning in Kerkhofstraat (01/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In een woning in de Kerkhofstraat in Boom is woensdagmiddag een cannabisplantage ontdekt. Toen de politie binnenviel, werd een professionele plantage met honderden plantjes aangetroffen. Het is niet duidelijk of er ook iemand is opgepakt.
  [naar artikel]
 4. Cannabisplantage ontdekt na brand in leegstaand huis (13/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Langestraat in Asse is afgelopen nacht een cannabisplantage ontdekt, nadat er in een woning brand was uitgebroken. Dat meldt het parket
  [naar artikel]
 5. Cannabisplantage ontdekt bij bluswerken in Hekelgem (08/10/2020 - VRT NWS)
  In Hekelgem is bij het blussen van een brand een cannabisplantage ontdekt. De hulpdiensten vonden op de zolderverdieping van een woning 400 cannabisplanten.
  [naar artikel]
 6. Cannabisplantage ontdekt in woning in Wommelgem (18/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In een woning op de Uilenbaan in Wommelgem heeft de politie maandagavond een cannabisplantage aangetroffen. De civiele bescherming kwam dinsdag ter plaatse voor het opruimen van de planten. Het Antwerps parket zal pas later op de dag communiceren.
  [naar artikel]
 7. Cannabisplantage ontdekt in huis in Rotem, koppel gearresteerd (08/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Maasland heeft zondag een cannabisplantage ontdekt in een woning in de Haagstraat in Rotem. Een man en zijn vrouw werden gearresteerd.
  [naar artikel]
 8. Cannabisplantage ontdekt in Zutendaal (25/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De politiezone CARMA heeft woensdag een cannabisplantage aangetroffen in een woning in de Hoogstraat. In totaal ging het om zo’n 500 plantjes.
  [naar artikel]
 9. Politie ontdekt cannabisplantage in rijwoning in Boom (01/03/2021 - Gazet van Antwerpen)
  In een woning in de Kapelstraat in Boom is maandag in de late namiddag een cannabisplantage ontdekt. Er zou sprake zijn van een vrij grote plantage met honderden planten. De politie wil voorlopig geen details kwijt over de ontdekking.
  [naar artikel]
 10. Cannabisplantage ontdekt bij brand in Hoboken (29/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  In het Antwerpse district Hoboken is maandag bij een brand in een woning een cannabisplantage ontdekt. Dat zegt de lokale politie dinsdag. Het ging om een installatie met zowat 400 plantjes. De politie is een onderzoek gestart naar wie verantwoordelijk is.
  [naar artikel]
 11. Brandweer ontdekt cannabisplantage bij kleine woningbrand in Malle (15/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer heeft dinsdagochtend een cannabisplantage ontdekt bij een kleine dakbrand in een woning aan de Haard in Malle. In het pand was niemand aanwezig. Over de omvang van de plantage is voorlopig nog geen informatie, de politie onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 12. Politie ontdekt driehonderd cannabisplantjes in woning (20/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In een woning in de Kattestraat in Oppuurs (Sint-Amands) heeft de politie een cannabisplantage ontdekt en ontmanteld. Een 33-jarige Nederlander is ondertussen aangehouden.
  [naar artikel]
 13. Cannabisplantage ontdekt bij bejaard echtpaar in Vilvoorde (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de woning van een bejaard echtpaar in Vilvoorde heeft de politie een cannabisplantage ontdekt. Die werd er geïnstalleerd door een Nederlandse...
  [naar artikel]
 14. Cannabisplantage ontdekt bij bejaard echtpaar in Vilvoorde (23/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de woning van een bejaard echtpaar in Vilvoorde heeft de politie een cannabisplantage ontdekt. Die werd er geïnstalleerd door een Nederlandse...
  [naar artikel]
 15. Wijkagent ontdekt 400 cannabisplanten in woning in Hoeilaart (26/01/2020 - VRT NWS)
  De politie van de zone Druivenstreek heeft zaterdagmiddag een cannabisplantage ontdekt in een woning op de Zuidlaan in Hoeilaart, pal in een residentiële wijk. Dat bevestigen korpschef Sébastien Verbeke en het parket Halle-Vilvoorde.
  [naar artikel]
 16. Brandweermannen ontdekken cannabisplantage in verlaten woning (02/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale politie van Denderleeuw/Haaltert en de brandweer van Aalst hebben gisteren een professionele cannabisplantage in Haaltert ontdekt. Rond
  [naar artikel]
 17. Cannabisplantage ontdekt in Maasmechelen (21/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Politiediensten hebben dinsdagochtend een cannabisplantage ontdekt in de Vlinderstraat in Maasmechelen. In het pand werden een 700-tal plantjes ontdekt. De civiele bescherming kwam ter plaatse om ze op te ruimen.
  [naar artikel]
 18. Wietplantage ontdekt in Bree, vijftiger opgepakt (17/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie Carma heeft dinsdagochtend een cannabisplantage van zo’n 240 planten gevonden bij een huiszoeking in de Opstraat in Opitter. Ter plaatse werd een 51-jarige man uit Bree gearresteerd.
  [naar artikel]
 19. Cannabisplantage ontdekt in pand in Hoboken na brand (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse politie en brandweer hebben vanochtend een cannabisplantage ontdekt toen ze moesten ingrijpen bij een woningbrand. Het ging om een brand met veel rookontwikkeling, waardoor de brandweer ook noodgedwongen de woning langs achteren moest betreden. Momenteel zijn er nog geen verdachten opgepakt. Een buurvrouw moest naar het ziekenhuis voor rookinhalatie.
  [naar artikel]
 20. Cannabisplantage ontdekt in pand in Hoboken na uitslaande brand (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Antwerpse politie en brandweer hebben vanochtend een cannabisplantage ontdekt toen ze moesten ingrijpen bij een woningbrand. Het ging om een brand met veel rookontwikkeling, waardoor de brandweer ook noodgedwongen de woning langs achteren moest betreden. Momenteel zijn er nog geen verdachten opgepakt. Een buurvrouw moest naar het ziekenhuis voor rookinhalatie.
  [naar artikel]
 21. Cannabisplantage ontdekt in huis (11/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Leemstraat in Nieuwerkerken is woensdagmorgen in alle vroegte een cannabisplantage ontdekt. De civiele bescherming kwam om de installatie te ontmantelen.
  [naar artikel]
 22. Cannabisplantage ontdekt in centrum Lanaken (08/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Broekstraat in Lanaken heeft de politie woensdag tijdens een huiszoeking een cannabisplantage gevonden in een woning. De agenten van de zone CARMA ontdekten ongeveer 700 oogstrijpe planten. De stroom daarvoor werd illegaal afgetapt.
  [naar artikel]
 23. Brandweer ontdekt cannabisplantage bij brand in garagegebouw in Heule (25/11/2022 - VRT NWS)
  In Heule is een cannabisplantage ontdekt nadat brand was uitgebroken in het gebouw waar die was ondergebracht. Het is al de derde plantage die deze week in West-Vlaanderen is ontdekt. Er zou nog geen verdachte zijn opgepakt.
  [naar artikel]
 24. Cannabisplantage van 1.200 planten ontdekt (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van de zone Lanaken-Maasmechelen heeft op maandag 29 mei 2017 1.200 cannabisplanten ontdekt in de kelderverdieping van een woning in de Kerkstraat in Maasmechelen.
  [naar artikel]
 25. Woning met 1.500 cannabisplanten ontdekt in Schaarbeek (23/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De politie Brussel-Noord heeft op donderdag 22 december een cannabisplantage met liefst 1.500 planten ontdekt aan de Rogierlaan in Schaarbeek,
  [naar artikel]
 26. Cannabisplantage ontdekt in Genk na brandmelding (13/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagavond kregen de hulpdiensten een anonieme oproep over een brand in de Keinkesstraat in Genk. In de woning bleek er geen brand te zijn, maar Brandweer Oost-Limburg trof er wel een cannabisplantage aan in de kelder. Er werden twee personen gearresteerd.
  [naar artikel]
 27. Cannabisplantage ontdekt bij huiszoeking in Zoersel: 52-jarige man aangehouden (02/05/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De lokale politie Voorkempen heeft afgelopen vrijdag een cannabisplantage opgerold in de Smissestraat in Zoersel. De 52-jarige bewoner van de woning werd aangehouden door de onderzoeksrechter.
  [naar artikel]
 28. Cannabisplantage ontdekt na brand in Essen (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het Antwerpse Essen is in de nacht van donderdag op vrijdag een leegstaande woning uitgebrand. Na het blussen bleek er in de woning een
  [naar artikel]
 29. Cannabisplantage ontdekt in rijwoning van jong gezin met kinderen (10/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In een rijwoning in de Molenlei in Boechout is maandagochtend een cannabisplantage ontdekt. Het zou gaan om enkele honderden planten.
  [naar artikel]
 30. Cannabisplantage ontdekt in Zwartberg (22/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Zaveldriesstraat in Zwartberg heeft de politie Carma een cannabisplantage ontdekt. De civiele bescherming kwam de plantage dinsdagmiddag opruimen.
  [naar artikel]
 31. Cannabisplantage van 400 planten ontdekt vlak bij politiekantoor (08/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In het centrum van Mol is vrijdagmiddag een cannabisplantage ontdekt. De plantage bevond zich in een appartement in de Bergstraat, niet ver van het politiekantoor.
  [naar artikel]
 32. Cannabisplantage ontdekt in Tessenderlo na bedrijfsbrand (30/07/2017 - De Redactie)
  De cannabisplantage werd ontdekt in een bouwbedrijf aan de Hulsterweg in Tessenderlo. Het onderzoek naar verdachten loopt nog. Dat meldt het Limburgse parket.
  [naar artikel]
 33. Cannabisplantage ontdekt in woning in Mol-Rauw: twee verdachten opgepakt (20/11/2020 - VRT NWS)
  In Mol zijn 2 verdachten aangehouden die betrapt zijn in een cannabisplantage. De plantage werd aangetroffen in een huis in Mol-Rauw. Er stonden bijna 1400 planten en er werden ook harddrugs gevonden.
  [naar artikel]
 34. Cannabisplantage in Smeemaas: ook eet- en slaapruimten ontdekt (25/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij de inval in een loods op de Industrieweg in Smeermaas heeft de politie Lanaken-Maasmechelen ook eet- en slaapruimten ontdekt. Die dienden voor de personen die in de cannabisplantage moesten werken. Er werden 2.800 wietplanten gekweekt.
  [naar artikel]
 35. Politie vindt professionele cannabisplantage bij huiszoeking (29/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie van voeren heeft donderdagochtend een professioneel ingerichte cannabisplantage ontdekt bij een woning in Voeren. Dat gebeurde tijdens een huiszoeking. De 34-jarige huurder van het pand is opgepakt. Gisterennamiddag werd hij voorgeleid bij de onderzoeksrechter en naar de gevangenis in Hasselt gebracht.
  [naar artikel]
 36. Plantage met 1.500 cannabisplanten ontdekt in Olen (31/12/2017 - De Standaard)
  In Olen, in de Antwerpse Kempen, heeft de politie zondag een cannabisplantage ontdekt. De 1.500 planten waren ondergebracht in een loods naast een woning. Voorlopig is er nog niemand opgepakt, meldt het parket van Antwerpen.
  [naar artikel]
 37. Plantage met 1.500 cannabisplanten ontdekt in Olen (31/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  In Olen, in de Antwerpse Kempen, heeft de politie zondag een cannabisplantage ontdekt. De 1.500 planten waren ondergebracht in een loods naast een woning. Voorlopig is er nog niemand opgepakt, meldt het parket van Antwerpen.
  [naar artikel]
 38. Plantage met 1.500 cannabisplanten ontdekt in Olen (31/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Olen, in de Antwerpse Kempen, heeft de politie zondag een cannabisplantage ontdekt. De 1.500 planten waren ondergebracht in een loods naast een woning. Voorlopig is er nog niemand opgepakt, meldt het parket van Antwerpen.
  [naar artikel]
 39. Politie ontdekt cannabisplantage in magazijn: 3.000 planten vernietigd (09/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In een magazijn in de Antwerpsestraat in Boom is dinsdagnamiddag een cannabisplantage ontdekt. In het magazijn was een aparte, afgesloten ruimte gebouwd waar de plantage in was ondergebracht. Het ging om ongeveer drieduizend plantjes.
  [naar artikel]
 40. Cannabisplantage ontdekt in Maasmechelen (03/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Gisteren heeft de politie Lanaken-Maasmechelen bij een huiszoeking, in het kader van een onderzoek naar cannabisteelt, in de Sint-Laurentiusstraat te Maasmechelen een cannabisplantage ontdekt. Het betreft een plantage van tientallen moederplanten en honderden stekken.
  [naar artikel]
 41. Vorig jaar nog 770 kilo cocaïne ontdekt achter valse wanden, nu vindt politie in dezelfde residentiële woning bijna 1.000 cannabisplantjes (12/08/2021 - Het Nieuwsblad)
  De politie van Zaventem heeft in een woning in de Van Parijslaan een cannabisplantage opgedoekt met bijna 1.000 plantjes. Er werd ook ruim 30 kilo geoogste cannabis aangetroffen. Een 23-jarige verdachte werd opgepakt. Opmerkelijk: in de woning werd in maart 2020 nog een cocaïnelabo ontdekt van een Albanese drugsbende.
  [naar artikel]
 42. Politie ontdekt 650 cannabisplanten: verdachten vluchten het dak op (24/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De lokale politie van de zone TARL (Ternat/Affligem/Roosdaal/Liedekerke) heeft deze ochtend een cannabisplantage ontdekt in een woning in Ternat.
  [naar artikel]
 43. Dieven stelen werkmateriaal in Opitter (20/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Molenstraat in Opitter hebben dieven werkmaterialen gestolen uit een woning. Dat is woensdag vastgesteld.
  [naar artikel]
 44. Vorig jaar nog 770 kilogram cocaïne ontdekt achter valse wanden, nu een cannabisplantage ontmanteld in zelfde pand (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In een villa in de Van Parijslaan in een residentiële wijk in Zaventem heeft de politie woensdag een cannabisplantage met bijna 1.000 planten ontmanteld. Opvallend: in maart vorig jaar werd in diezelfde woning ook al een cocaïnelabo van een Albanese bende ontdekt. Woensdag werd een verdachte van 23 jaar opgepakt op verdenking van teelt van verdovende middelen.
  [naar artikel]
 45. Cannabisplantage ontdekt in woning van ex-agent Lenny Janssens, bekend van Blind Getrouwd en Expeditie Robinson (21/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Hogenakkerstraat in Tielrode is politie en civiele bescherming vrijdagochtend begonnen met de ontmanteling van een cannabisplantage. De woning is eigendom van Lenny Janssens (40), een voormalig agent maar vooral bekend van zijn deelnames aan Blind Getrouwd en Expeditie Robinson. Hij woont er zelf niet en speurders onderzoeken nu of hun voormalige collega op de hoogte was van de drugsteelt.
  [naar artikel]
 46. Cannabisplantage ontdekt bij brand in Laken (12/08/2019 - De Standaard)
  In Laken is afgelopen nacht een cannabisplantage met zo’n 1.000 planten ontdekt. De brandweer moest tussenkomen voor een brand, en trof zo ook de plantage aan.
  [naar artikel]
 47. Grote som cash en cannabisplantage ontdekt in de Wiekstraat (02/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Genkse Wiekstraat is deze ochtend bij een huiszoeking een cannabisplantage ontdekt. Bij de huiszoeking werden twee personen gearresteerd.
  [naar artikel]
 48. Grote cannabisplantage ontdekt na brand in Olen (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In een loods aan Turfputten in Olen is donderdagavond een grote cannabisplantage ontdekt. Het zou om enkele duizenden planten gaan. De plantage...
  [naar artikel]
 49. Cannabisplantage ontdekt langs Rijksweg in Opgrimbie (02/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Rijksweg in Opgrimbie (Maasmechelen) is een cannabisplantage ontdekt in een huurhuis. De civiele bescherming kwam de plantage dinsdag ontmantelen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy