Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Royalty-experte keek naar ‘Interview met de geschiedenis’ met Albert I: “Eigenlijk kan je over haar nog een aflevering maken”

18/09/2023 - 22:09
"Arnout Hauben katapulteerde de kijker maandagavond terug naar de Eerste Wereldoorlog. Meteen ook de regeerperiode van koning Albert I, die centraal stond in ‘Interview met de geschiedenis’. Wat klopte er, wat was er overdreven? Royalty-experte Joëlle Vanden Houden keek. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Royalty-experte keek naar ‘Interview met de geschiedenis’ met Albert I: “Eigenlijk kan je over haar nog een aflevering maken” (18/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Arnout Hauben katapulteerde de kijker maandagavond terug naar de Eerste Wereldoorlog. Meteen ook de regeerperiode van koning Albert I, die centraal stond in ‘Interview met de geschiedenis’. Wat klopte er, wat was er overdreven? Royalty-experte Joëlle Vanden Houden keek. [naar artikel]


2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken. [naar artikel]


3. Meer dan 550.000 livekijkers voor laatste "Godvergeten", kijkcijfers blijven aflevering na aflevering stijgen (27/09/2023 - VRT NWS)

De reeks "Godvergeten" over kindermisbruik in de kerk is week na week door meer mensen bekeken, zowel live als uitgesteld. De vierde en laatste aflevering van dinsdagavond lokte live meer dan 550.000 kijkers naar VRT CANVAS. [naar artikel]


4. Was dit de grootste anticlimax uit de tv-geschiedenis?: aflevering 6 van ‘Game Of Thrones’ in vogelvlucht (20/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Eindelijk weten we het dan: wie er op de felbegeerde IJzeren Troon van ‘Game Of Thrones’ terecht is gekomen. Ook al zaten we acht jaar lang achter... [naar artikel]


5. Tweede aflevering van 'The Last of Us' breekt record: “De grootste kijkersgroei ooit in de geschiedenis van HBO” (26/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Dit is bij uitstek de beste adaptatie van een videogame ooit gemaakt.” De hele wereld is in de ban van de gloednieuwe HBO-reeks ‘The Last of Us’, met ‘Game of Thrones’-sterren Pedro Pascal en Bella Ramsey in de hoofdrol. De eerste twee episodes zijn nog maar net gelost en breken al massaal records. Zo kende de pilootaflevering de op één na beste première in meer dan tien jaar tijd van HBO. En de tweede aflevering doet het nog beter: de kijkcijfers stegen met maar liefst 22%. Volgens het netwerk is dat “de grootste kijkersgroei ooit.” [naar artikel]


6. De seksscène in aflevering 2 van ‘The Idol’ zou weleens de belachelijkste uit de tv-geschiedenis kunnen zijn (13/06/2023 - Humo)

[naar artikel]


7. ‘Steenrijk straatarm’ is eigenlijk afgelopen maar toch zendt VTM ophefmakende aflevering met miljonair Jan Kriekels uit (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Eigenlijk is Steenrijk straatarm afgelopen, maar VTM brengt vanavond een aflevering uit de Nederlandse versie. Daarin maken ondernemer Jan Kriekels en zijn zoon Calvin hun opwachting. Zij ruilden een hele week met het leven van de arme familie Heuvels uit Breda, een gezin met 60.000 euro aan schulden. [naar artikel]


8. Na elke aflevering van ‘Waar is Elke Wevers?’ moet je concluderen dat je eigenlijk niets wijzer bent geworden (08/03/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. ‘Wat voor een quiz is dat hier eigenlijk?’: dit was aflevering 23 van ‘De slimste mens ter wereld’ (22/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


10. VTM moet dwangsom betalen bij uitzenden van interview met pedofiel in ‘Axel gaat binnen’, zender stelt aflevering uit (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

VTM zal vanavond de aflevering van ‘Axel Gaat Binnen’, waarin hij het Forensisch Psychiatrisch Centrum bezoekt, niet uitzenden. In de aflevering... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!