De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“Trump maakte takenlijstjes op geheime documenten”

Het Laatste Nieuws

19/09/2023 - 01:14

Een voormalige assistent van de Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft federale onderzoekers verteld dat Trump herhaaldelijk takenlijstjes voor haar schreef op documenten die als geheim waren gemarkeerd. Dat meldt het programma ‘ABC News’ op basis van volgens bronnen die bekend zijn met haar verklaringen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Trump beweert dat hij het “te druk” had om dozen met geheime documenten te terug te geven (20/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft in een interview met Fox News verklaard dat hij het “te druk” had om de dozen met geheime documenten te triëren.
  [naar artikel]
 2. Trump noemt beschuldiging dat hij geheime documenten over kernwapens zou bezitten “hoax” (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump vindt de beschuldiging dat hij illegaal geheime documenten over kernwapens in zijn bezit zou hebben onzin. Op eigen sociale media noemt hij de kernwapenkwestie een “hoax”.
  [naar artikel]
 3. Trump praat in gelekte geluidsopname uit 2021 over geheime documenten: “Dit zijn de papieren” (27/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Voormalig president Donald Trump heeft met bezoekers gepraat over onder meer een aanvalsplan op Iran en hen mogelijk ook vertrouwelijke documenten laten zien. Dat blijkt volgens ‘CNN’ uit een geluidsopname die de Amerikaanse nieuwssite maandag openbaar maakte.
  [naar artikel]
 4. In gelekte audio-opname geeft Donald Trump toe dat hij “strikt geheime” documenten heeft: “Kijk hier, is dit niet geweldig?” (27/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Donald Trump besefte wel degelijk dat hij geheime documenten had meegenomen. Dat lijkt de conclusie van een audio-opname die CNN in handen heeft gekregen. Die opname, gemaakt tijdens een vergadering, zou wel eens belangrijk bewijsmateriaal kunnen worden tegen de oud-president.
  [naar artikel]
 5. In gelekte audio-opname geeft Donald Trump toe dat hij “strikt geheime” documenten heeft: “Kijk hier, is dit niet geweldig?” (27/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Donald Trump besefte wel degelijk dat hij geheime documenten had meegenomen. Dat lijkt de conclusie van een audio-opname die CNN in handen heeft gekregen. Die opname, gemaakt tijdens een vergadering, zou wel eens belangrijk bewijsmateriaal kunnen worden tegen de oud-president.
  [naar artikel]
 6. Trump: “Sokzaak van Bill Clinton toont dat ik recht had om geheime documenten mee te nemen” (14/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Ex-president van de VS Donald Trump heeft na zijn voorgeleiding in de rechtbank zijn aanhangers toegesproken. Hij beweerde dat de “sokzaak” van Bill Clinton toont dat hijzelf het recht had om geheime documenten uit het Witte Huis mee te nemen.
  [naar artikel]
 7. Trump: “Sokzaak van Bill Clinton toont dat ik recht had om geheime documenten mee te nemen” (14/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Ex-president van de VS Donald Trump heeft na zijn voorgeleiding in de rechtbank zijn aanhangers toegesproken. Hij beweerde dat de “sokzaak” van Bill Clinton toont dat hijzelf het recht had om geheime documenten uit het Witte Huis mee te nemen.
  [naar artikel]
 8. Ex-president Trump nam 700 bladzijden aan geheime documenten mee bij vertrek uit Witte Huis (24/08/2022 - VRT NWS)
  Voormalig Amerikaans president Donald Trump nam bij zijn vertrek uit het Witte Huis 700 bladzijden aan geheime documenten mee. Dat staat in een brief van de National Archives aan de advocaten van Trump. Sommige van die geheime documenten zijn geclassificeerd onder het hoogste geheimhoudingsniveau.
  [naar artikel]
 9. Trump: “Ik had het te druk om geheime documenten over te dragen” (20/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump had het “te druk” om geheime overheidsdocumenten over te dragen aan het Nationaal Archief. Dat zei hij maandag tijdens een interview op de Amerikaanse televisiezender ‘Fox News’.
  [naar artikel]
 10. FBI vindt elf sets geheime documenten in woning Trump, waaronder informatie over “Franse president” (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  FBI-agenten die eerder deze week het huis van voormalig Amerikaans president Donald Trump in Mar-a-Lago in de staat Florida doorzochten ontdekten elf sets geheime documenten, waaronder enkele die als topgeheim zijn gemarkeerd en alleen beschikbaar horen te zijn in speciale overheidsfaciliteiten.
  [naar artikel]
 11. “FBI zocht bij Trump naar geheime documenten over kernwapens”, justitie vraagt vrijgave huiszoekingsbevel (12/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In een korte verklaring heeft de Amerikaanse minister van Justitie Merrick Garland donderdag gezegd dat hij de huiszoeking van maandag bij oud-president Donald Trump “persoonlijk” heeft goedgekeurd. Hij heeft intussen ook gevraagd het huiszoekingsbevel openbaar te maken, wegens het grote publieke belang om te begrijpen wat gebeurd is. Volgens The Washington Post zou de FBI op zoek geweest zijn naar geheime documenten over kernwapens.
  [naar artikel]
 12. Nog geheime documenten gevonden bij Trump (08/12/2022 - Knack)
  Bij nieuwe doorzoekingen in een opslagruimte van de vroegere Amerikaanse president Donald Trump in Florida zouden nog minstens twee geheime documenten zijn aangetroffen. Een door Trumps advocaten aangesteld team trof ze aan, melden Amerikaanse media op basis van anonieme bronnen. De vertrouwelijke papieren zouden in een verzegelde doos hebben gezeten in een opslagplaats in de buurt van het huis van Trump in Florida, zo meldde de krant New York Times. De advocaten van Trump zouden het ministerie van Justitie hebben verwittigd van de vondst.  Het door Trump aangestelde team zou vier locaties hebben doorzocht nadat in augustus federale agenten al op zijn landgoed Mar-a-Lago hadden gezocht naar documenten die eigenlijk het Witte Huis niet mogen verlaten. Er was toen sprake van 300 vertrouwelijke documenten.  Een rechter had Trumps advocaten opgedragen aan te tonen dat hij al het vertrouwelijke materiaal overgedragen hadden. Een woordvoerder van Trump, die in 2024 opnieuw wil deelnemen aan de presidentsverkiezingen, verklaarde aan de New York Times dat zijn team meewerkt en transparant is bij het recupereren van geheime documenten, maar had het ook over een “ongegronde aanval op president Trump”. The post Nog geheime documenten gevonden bij Trump appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 13. Geheime documenten gevonden in opslagplaats Trump (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een team dat werd ingeschakeld door advocaten van Donald Trump heeft eigendommen en opslagplaatsen van de ex-president doorzocht om eventuele geheime documenten op te sporen die hij meenam uit het Witte Huis. In een opslagplaats in West Palm Beach, Florida werden minstens twee zulke documenten aangetroffen in een verzegelde doos. Dat melden de New York Times en Washington Post.
  [naar artikel]
 14. Nieuwe aanklachten tegen Trump voor achterhouden geheime documenten (28/07/2023 - De Tijd)
  08:45 In de zaak over het bijhouden van geheime documenten zijn tegen de voormalige Amerikaanse president Donald Trump drie nieuwe aanklachten geformuleerd. Trump zou een medewerker gevraagd hebben belasten...
  [naar artikel]
 15. Brengen de geheime documenten in de garage van Biden zijn herverkiezing in gevaar? (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe vondst van geheime documenten geeft de geloofwaardigheid van Joe Biden een serieuze klap. Vervelend voor de Amerikaanse president, want de zaak doet denken aan het schandaal waarbij Donald Trump geheime documenten achterhield in zijn resort in Florida. Toch zijn er tussen de twee cases belangrijke verschillen.
  [naar artikel]
 16. Is Biden door de geheime documenten hetzelfde bedje ziek als Trump? (30/01/2023 - De Standaard)
  ‘Totally irresponsible’, dat zei Joe Biden vorig jaar over Trump nadat de FBI in het verblijf van de voormalige Amerikaanse president kartonnen dozen vol geheime documenten had gevonden. Die boemerang keert nu vol in Bidens gezicht terug.
  [naar artikel]
 17. “Donald Trump nam meer dan 700 bladzijden vertrouwelijke documenten mee” (23/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse oud-president Donald Trump heeft voor zijn vertrek uit het Witte Huis minstens 700 bladzijden aan geheime documenten meegenomen. Dat melden de National Archives. Sommige ervan werd geclassificeerd onder het hoogste geheimhoudingsniveau, blijkt uit een brief van het archief aan een advocaat van Trump die dinsdag werd gepubliceerd.
  [naar artikel]
 18. Republikeinse senator: “Als Trump vervolgd wordt voor verkeerd omgaan met geheime documenten, breken er straatrellen uit” (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Republikeins senator Lindsey Graham (67) heeft gisteren op de rechts-conservatieve zender Fox News forse taal gesproken. Hij kwam terug op de huiszoeking bij voormalig president Donald Trump in zijn woning op Mar-a-Lago in Florida. Graham zei dat als Trump vervolgd zou worden voor het vermeend bijhouden van geheime staatsdocumenten, er in de VS “rellen zullen uitbreken in de straten”.
  [naar artikel]
 19. Toch geheime documenten gevonden in opslagplaats gelinkt aan Trump (08/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Hoewel mensen uit de entourage van voormalig president Trump eerder op de dag nog verklaarden dat er tijdens een zoektocht eind vorige maand geen geheime documenten gevonden waren, zijn er in een opslagplaats in West Palm Beach toen toch twee geheime overheidsdocumenten aangetroffen in een verzegelde doos. Dat melden de Washington Post en de New York Times.
  [naar artikel]
 20. Toch geheime documenten gevonden in opslagplaats gelinkt aan Trump (07/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Hoewel mensen uit de entourage van voormalig president Trump eerder op de dag nog verklaarden dat er tijdens een zoektocht eind vorige maand geen geheime documenten gevonden waren, zijn er in een opslagplaats in West Palm Beach toen toch twee geheime overheidsdocumenten aangetroffen in een verzegelde doos. Dat melden de Washington Post en de New York Times.
  [naar artikel]
 21. Senator: “Als Trump vervolgd wordt voor verkeerd omgaan met geheime documenten, zullen er straatrellen uitbreken” (29/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Republikeins senator Lindsey Graham (67) heeft gisteren op de rechts-conservatieve zender Fox News sterke taal gesproken. Hij kwam terug op de huiszoeking bij voormalig president Donald Trump in zijn woning op Mar-a-Lago in Florida. Graham zei dat als Trump vervolgd zou worden voor het vermeend bijhouden van geheime staatsdocumenten, er in de VS “rellen zouden uitbreken in de straten”.
  [naar artikel]
 22. Trump onderzocht voor schending Spionagewet: FBI vindt elf sets geheime documenten in zijn woning (12/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er loopt een onderzoek naar de Amerikaanse oud-president Donald Trump wegens mogelijke belemmering van de rechtsgang en schendingen van de Spionagewet. Dat blijkt uit het vrijdag vrijgegeven huiszoekingsbevel op basis waarvan de FBI maandag het buitenhuis van Trump in Florida doorzocht. Bij die doorzoeking werden documenten aangetroffen die als “topgeheim” waren gemarkeerd. Daarvan is het de bedoeling dat ze “alleen beschikbaar zijn in speciale overheidsfaciliteiten”. Het landgoed van een oud-president is dat uiteraard niet.
  [naar artikel]
 23. Donald Trump spreekt over “leugens” en “heksenjacht” in eerste speech na bekendmaking van aanklachten (10/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse ex-president Donald Trump heeft zaterdag op een campagne-evenement in Georgia de aanklachten tegen hem voor het meenemen van geheime documenten na zijn presidentschap “ongegrond” en “een heksenjacht” genoemd. Het was het eerste publieke optreden van Trump sinds vrijdagavond bekendraakte dat hij wordt aangeklaagd op 37 punten.
  [naar artikel]
 24. Slechts “het topje van de ijsberg”? Opnieuw geheime Amerikaanse documenten gelekt (08/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuwe reeks geheime documenten die informatie lijken te bevatten over de nationale veiligheid van Oekraïne, het Midden-Oosten, en China is vrijdag opgedoken op een aantal sociale mediasites. Dat meldt de New York Times. Volgens de krant zeggen analisten dat het gaat om mogelijk meer dan 100 documenten.
  [naar artikel]
 25. Donald Trump wil rechtszaak over geheime documenten uitstellen tot na presidentsverkiezingen (11/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft aan de rechtbank gevraagd om het proces rond de achtergehouden geheime documenten uit te stellen tot na de presidentsverkiezingen in 2024. Volgens zijn advocaten kan de jury anders geen onpartijdige uitspraak doen.
  [naar artikel]
 26. Voormalige topadviseurs Trump: "Hij bewaart waarschijnlijk nog meer geheime documenten in andere eigendommen” (01/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee voormalige topadviseurs van Donald Trump vermoeden dat de oud-president nog meer geheime documenten bewaart op ander plaatsen dan zijn residentie Mar-a-Lago, onder meer in zijn golfclub in Bedminster, New Jersey. Dat hebben Michael Cohen en John Bolton gezegd.
  [naar artikel]
 27. Amerikaans Hooggerechtshof verwijst verzoek van Donald Trump voor toegang tot geheime documenten naar prullenmand (13/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de strijd om de geheime documenten die na een huiszoeking in beslag werden genomen werden in Mar-a-Lago, het landgoed van Donald Trump, heeft de voormalige Amerikaanse president een juridische nederlaag geleden. Het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft donderdag een dringend verzoek van Trump naar de prullenmand verwezen. De advocaten van de ex-president hadden vorige week aan het Hooggerechtshof gevraagd om een zogenaamde ‘special master’ toegang te geven tot de geheime documenten.
  [naar artikel]
 28. Trump wil geheime documenten rond moord op John F. Kennedy openbaar maken (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump wil de duizenden - nu nog geheime - documenten over de moord op John F. Kennedy vrijgeven.  Dat kondigde hij...
  [naar artikel]
 29. Trump pleit onschuldig voor bijkomende aanklachten in zaak rond geheime documenten (04/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag onschuldig gepleit voor enkele bijkomende aanklachten tegen hem in de zaak rond de geheime documenten die in zijn resort in Florida gevonden werden. Dat blijkt uit gerechtelijke documenten.
  [naar artikel]
 30. Trump wil laatste geheime documenten over de moord op Kennedy vrijgeven (21/10/2017 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump is van plan de laaste geheime documenten over de moord op John F. Kennedy vrij teĀ  geven. De 46-jarige voormalige president werd op 22 november 1963 in Dallas vermoord door Lee Harvey Oswald.
  [naar artikel]
 31. Klankopname suggereert dat Donald Trump geheime documenten toont aan buitenstaanders (27/06/2023 - VRT NWS)
  In de Verenigde Staten is een geluidsopname van voormalig president Donald Trump opgedoken waaruit zou blijken dat hij geheime documenten toont aan buitenstaanders. Het zou om een geheim aanvalsplan tegen Iran gaan. In de opname is te horen hoe Trump zegt dat hij als president dat document zou kunnen delen, maar dat hij dat als ex-president niet meer kan doen.
  [naar artikel]
 32. Pence reageert op geheime documenten in zijn huis: “Ze hadden daar niet mogen zijn, er zijn fouten gemaakt” (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Gewezen vicepresident Mike Pence heeft vrijdag gereageerd op de geheime documenten die gevonden zijn in zijn privéwoning in Indiana. “Ik neem de volle verantwoordelijkheid”, zei de Amerikaan.
  [naar artikel]
 33. 21-jarige verdachte die geheime documenten lekte is opgepakt: “Noem hem geen klokkenluider” (13/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse autoriteiten hebben een 21-jarige man op het spoor die verantwoordelijk zou zijn voor het lekken van de geheime documenten van de Amerikaanse inlichtingendienst opgepakt. Het zou gaan om Jack Teixeira, een Air National Guardsman in Massachussets die aan het hoofd stond van de online groep waarin de documenten werden gepost.
  [naar artikel]
 34. LIVE – Trump op federaal niveau aangeklaagd (09/06/2023 - Express)
  07.07 – Donald Trump op federaal niveau aangeklaagd, over geheime documenten Donald Trump wordt aangeklaagd omdat hij weigerde geheime documenten die zich in zijn huis in Florida bevonden, terug te geven aan de Amerikaanse overheid. 
  [naar artikel]
 35. Trump wil geheime documenten rond moord op John F. Kennedy vrijgeven (21/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  President Donald Trump is van plan om de -voorlopig- geheime documenten over het onderzoek naar de moord op oud-president John F. Kennedy vrij te geven. Dat heeft hij zaterdag op Twitter laten weten.
  [naar artikel]
 36. Trump wil geheime documenten rond moord op John F. Kennedy vrijgeven (21/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  President Donald Trump is van plan om de -voorlopig- geheime documenten over het onderzoek naar de moord op oud-president John F. Kennedy vrij te geven. Dat heeft hij zaterdag op Twitter laten weten.
  [naar artikel]
 37. “Opnieuw geheime Amerikaanse documenten over Oekraïne en China gelekt” (08/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een nieuwe reeks geheime documenten die informatie lijken te bevatten over de nationale veiligheid van Oekraïne, het Midden-Oosten, en China is vrijdag opgedoken op een aantal sociale mediasites. Dat meldt de New York Times. Volgens de krant zeggen analisten dat het gaat om mogelijk meer dan 100 documenten.
  [naar artikel]
 38. Medewerker Trump voor de rechter vanwege achterhouden geheime documenten (31/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Carlos De Oliveira, vastgoedbeheerder van het resort Mar-a-Lago van voormalig president Donald Trump in Florida, is maandag voor de rechter in Miami moeten verschijnen. Hij wordt aangeklaagd in verband met de affaire over het achterhouden van geheime documenten. Volgens Amerikaanse media is hij op borgtocht vrijgelaten.
  [naar artikel]
 39. Medewerker van Trump voor de rechter in zaak rond achterhouden van geheime documenten (31/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Carlos De Oliveira, die als onderhoudsmedewerker werkt op het resort Mar-a-Lago van voormalig president Donald Trump in Florida, is maandag voor de rechter in Miami moeten verschijnen. Hij wordt aangeklaagd in verband met de affaire over het achterhouden van geheime documenten. Volgens Amerikaanse media is hij op borgtocht vrijgelaten.
  [naar artikel]
 40. Zijn de geheime documenten die Trump verborg het schandaal te veel? (05/09/2022 - De Standaard)
  Mar-a-Lago, het buitenverblijf van Donald Trump, was een paar weken geleden een plaats delict. Er slingerden honderden vertrouwelijke documenten rond die de voormalige president had moeten afgeven bij zijn aftreden. Welke documenten hield Trump achter en waarom? Wat waren de veiligheidsrisico’s? En speelt deze saga in de kaart van zijn tegenstanders?
  [naar artikel]
 41. Proces tegen Trump over geheime documenten start op 20 mei 2024 (21/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het proces tegen de voormalige VS-president Donald Trump over het meenemen van geheime documenten uit het Witte Huis zal in mei volgend jaar van start gaan. Dat heeft de bevoegde rechter Aileen Cannon vrijdag bekendgemaakt. Het proces zal plaatsvinden voor een federale rechtbank in Fort Fierce in Florida.
  [naar artikel]
 42. Tweede klap voor Trump: Amerikaans gerecht mag onderzoek naar geheime documenten uit Mar-a-Lago verderzetten (22/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Amerikaanse ministerie van Justitie mag zijn onderzoek verderzetten van de geheime documenten die werden aangetroffen bij een huiszoeking in Mar-a-Lago, het landgoed van oud-president Donald Trump in Florida. Een federale rechter heeft dat beslist, berichten Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 43. Tweede klap voor Trump: Amerikaans gerecht mag onderzoek naar geheime documenten uit Mar-a-Lago verderzetten (22/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse ministerie van Justitie mag zijn onderzoek verderzetten van de geheime documenten die werden aangetroffen bij een huiszoeking in Mar-a-Lago, het landgoed van oud-president Donald Trump in Florida. Een federale rechter heeft dat beslist, berichten Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 44. President Biden wil geheime documenten van Trump vrijgeven (16/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Joe Biden heeft opnieuw ingestemd met het vrijgeven van documenten uit de ambtstijd van zijn voorganger Donald Trump. Die documenten maken deel uit van het onderzoek in het Congres naar de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021.
  [naar artikel]
 45. Trump-handlanger Nauta pleit onschuldig aan achterhouden vertrouwelijke documenten (06/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Walt Nauta, een vertrouweling van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, pleitte donderdag voor de rechtbank in Miami niet schuldig te zijn aan het achterhouden van geheime documenten. Ook tegen Trump loopt een zaak omdat hij topgeheime documenten niet zou hebben ingeleverd na zijn presidentschap.
  [naar artikel]
 46. Poetin: “Rechtszaken tegen Trump zijn politiek gemotiveerd” (12/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische president Vladimir Poetin stelt dat de rechtszaken tegen de Amerikaanse oud-president Donald Trump “politiek gemotiveerd” zijn en dat dit “positief voor Rusland is” omdat de vervolging aantoont dat het Amerikaanse politieke systeem “verrot” is. Trump wordt vervolgd voor onder meer verkiezingsfraude en het achterhouden van geheime documenten.
  [naar artikel]
 47. Trump wil interventie ​​Hooggerechtshof in onderzoek naar geheime documenten (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De voormalige Amerikaanse president Donald Trump heeft in de strijd over geheime documenten die in beslag zijn genomen werden in zijn huis Mar-a-Lago in Florida een beroep gedaan op het Hooggerechtshof. Zijn advocaten hebben de hoogste rechtbank van de VS gevraagd de beslissing van een lagere rechtbank te vernietigen.
  [naar artikel]
 48. Opnieuw geheime documenten gelekt van VS over Oekraïne en China: "Een nachtmerrie” (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe reeks geheime documenten die geheime informatie met betrekking tot de nationale veiligheid van Oekraïne, het Midden-Oosten en China lijken te bevatten, is vrijdag opgedoken op enkele sociale mediasites.
  [naar artikel]
 49. FBI zocht bij Trump documenten over kernwapens (12/08/2022 - De Tijd)
  06:36 Bij de huiszoeking die maandag plaatsvond in de woning van de gewezen Amerikaanse president Donald Trump, was de FBI onder meer op zoek naar geheime documenten over kernwapens. Dat meldt The Washingto...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy