De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Grootgrondbezitters als Van Thillo tonen weinig ambitie voor natuur

Grootgrondbezitters als Van Thillo tonen weinig ambitie voor natuur

Apache

20/09/2023 - 06:26

Private landeigenaars willen een vlottere toegang tot subsidies voor natuurbeheer.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Van Thillo voelt hete adem van uitdagers (07/04/2019 - De Morgen)
  Christian Van Thillo, CEO van De Persgroep, blijft de machtigste man in de Vlaamse media, zo blijkt uit een rondvraag bij de toplui in de sector. Maar de almacht van Van Thillo is niet meer zo absoluut: Wouter Vandenhaute en Telenet-topman Duco Sickinghe zitten hem op de hielen.
  [naar artikel]
 2. Christian Van Thillo stapt op als CEO van DPG Media (05/02/2020 - Express)
  Christian Van Thillo, de CEO en oprichter van HLN-eigenaar DPG Media, verlaat het bedrijf. Hij wordt opgevolgd door de Nederlander Erik Roddenhof. Dat schrijft De Tijd. Van Thillo wordt uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur. DPG Media heeft merken als VTM, HLN, De Morgen en Humo in portefeuille. Tot vorig jaar heette het De […] The post Christian Van Thillo stapt op als CEO van DPG Media appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Ondernemer Ludo Van Thillo (91) overleden: vader van DPG Media-topman Christian Van Thillo bouwde uitgeverij uit in jaren 80 (10/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Ludo Van Thillo, ere-voorzitter van DPG Media en de vader van de huidige uitvoerende voorzitter Christian Van Thillo, is overleden. Dat melden de raad van bestuur en de directie van het mediabedrijf. De Antwerpse ondernemer werd 91 en overleed thuis in Hove.
  [naar artikel]
 4. Uitgever Ludo Van Thillo (DPG Media) overleden (10/12/2022 - Express)
  Uitgever Ludo Van Thillo, de vader van onder meer Christian Van Thillo, is vorige zondag overleden op 91-jarige leeftijd. Dat blijkt uit een overlijdensbericht. De afscheidplechtigheid vond in intieme kring plaats.
  [naar artikel]
 5. Hoe Natuurpunt grootgrondbezitter werd (12/03/2021 - Apache)
  Natuurpunt, de grootste natuurvereniging van Vlaanderen, kocht sinds de jaren 50 18.400 hectare natuur ‘vrij’. ‘Eigendom verwerven is voor ons geen doel, maar een belangrijk middel om de natuur op lange termijn te vrijwaren’, zegt Noah Janssen, directeur Natuurbeheer bij Natuurpunt. Dankzij gelekte kadastergegevens uit 2016 slaagde Apache erin om de grootste grootgrondbezitters van Vlaanderen
  [naar artikel]
 6. Van Thillo telt half miljard neer voor Nederlandse magazines (10/12/2019 - De Tijd)
  07:51 DPG Media, het mediabedrijf van Christian Van Thillo, lijft Sanoma Nederland in. De deal is 460 miljoen euro waard.
  [naar artikel]
 7. Pastoor Frans Van Thillo (88) beroofd door man die hij eerder geld had geleend: “Hij wil altijd iedereen helpen” (09/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De 88-jarige Frans Van Thillo, pastoor met rust in Maria-ter-Heide, is zondag van 300 euro beroofd door een man die vorig jaar 50 euro van Van Thillo had gekregen en die de centen nu zogezegd kwam terugbrengen.
  [naar artikel]
 8. Christian Van Thillo, mediatycoon en grootgrondbezitter in de Lage Landen (08/08/2023 - Apache)
  Het landgoed van de familie Van Thillo in de Kalmthoutse Heide komt uit de schimmige erfenis van grootvader Bill.
  [naar artikel]
 9. Van Thillo's opvolger krijgt lange to-dolijst (05/02/2020 - De Tijd)
  21:04 Christian Van Thillo, als CEO van DPG Media (VTM, HLN) baas van 's lands grootste mediagroep, laat de operationele teugels los. Zijn kroonprins Erik Roddenhof erft enkele moeilijke dossiers.
  [naar artikel]
 10. Christian Van Thillo stopt als CEO van DPG Media maar blijft actief bij de mediagroep (05/02/2020 - VRT NWS)
  Christian Van Thillo stapt op als CEO van DPG Media, de mediagroep die hij gedurende dertig jaar leidde. Hij blijft wel actief bij de groep en zal zich als uitvoerend voorzitter van de groepsdirectie toeleggen op de strategie, het overnamebeleid en de ontwikkeling van de mediamerken van de groep. Dat meldt DPG Media vandaag. Van Thillo wordt als CEO vanaf 1 maart opgevolgd door Erik Roddenhof.
  [naar artikel]
 11. Eigenaar Robotland neemt Suske en Wiske Museum in Kalmthout over (26/10/2023 - VRT NWS)
  De Essense ondernemer Luc Van Thillo wordt de nieuwe eigenaar van het Suske en Wiske Museum in Kalmthout. Vanaf 1 januari 2025 komt er op die manier een samenwerking met technologiepark Robotland in Essen, waar Van Thillo ook eigenaar van is. "Allebei bieden ze een educatief aanbod voor dezelfde doelgroepen, namelijk gezinnen en scholen", zegt Luc Van Thillo.
  [naar artikel]
 12. Kasteelheren en gemeenten zijn grootste Limburgse grondbezitters (11/03/2021 - Apache)
  In het zuiden van Limburg zijn de typische grootgrondbezitters kasteelheren met uitgestrekte landerijen. In het noorden van de provincie spannen gemeenten die van oudsher veel gronden bezitten de kroon als grootgrondbezitters. De geschiedenis drukt zo tot op vandaag zijn stempel op de Limburgse grond. Enkele varkensboeren en fruit- of groentetelers niet te na gesproken, blijft
  [naar artikel]
 13. Mediabaas Christian Van Thillo zet stap terug (05/02/2020 - De Tijd)
  10:06 Christian Van Thillo, eigenaar en CEO van mediagroep DPG Media (Het Laatste Nieuws, VTM), geeft de teugels van 's lands grootste mediabedrijf door aan de Nederlander Erik Roddenhof.
  [naar artikel]
 14. Van Thillo stuurt mediagroep naar 2 miljard euro omzet (10/12/2019 - De Tijd)
  23:25 Met een nieuwe kwantumsprong in Nederland onderstreept mediabaas Christian Van Thillo zijn strategie: schaalgrootte en digitale vuurkracht. DPG Media krijgt met een reeks magazines een stevige papiere...
  [naar artikel]
 15. Christian Van Thillo: ‘Soms denk ik dat ik nog steeds dat jongetje van 27 ben' (27/05/2017 - De Tijd)
  01:00 In een zeldzaam interview blikt Christian Van Thillo, de eigenaar en CEO van De Persgroep, terug op hoe hij de voorbije 27 jaar de familiale drukkerij- uitgeverij uitbouwde tot een media- imperium. En...
  [naar artikel]
 16. OCMW’s en industriëlen opvallende West-Vlaamse grootgrondbezitters (12/03/2021 - Apache)
  Het hart van de Vlaamse landbouw ligt in West-Vlaanderen, maar de grootste grondeigenaars in de provincie zijn de OCMW’s, nouveaux riches en oude adel. In de onderzoeksreeks Wie bezit Vlaanderen? bestudeert Apache het grootgrondbezit in Vlaanderen. Op basis van gelekte kadastergegevens uit 2016 stelden we een top 500 van grootgrondbezitters in elke provincie op. In
  [naar artikel]
 17. Van Thillo op ramkoers met Telenet (05/04/2019 - De Morgen)
  Christian Van Thillo, CEO van mediabedrijf De Persgroep, gaat in de aanval tegen Telenet. 'Het uitgesteld kijken is een levensbedreigend probleem voor het huidige televisiemodel waar op heel korte termijn een oplossing voor moet komen.'
  [naar artikel]
 18. Burgemeester De Wever geeft Van Thillo eigen Mediaplein (11/04/2018 - Apache)
  Na de bouw van de Van Thillo Tower zorgt het Antwerps stadsbestuur ervoor dat het Antwerps Kievitplein straks wordt omgedoopt tot Mediaplein.
  [naar artikel]
 19. Christian Van Thillo:‘Ik weet niet hoe Franstalige Belgen denken, lezen of kijken’ (03/07/2021 - De Tijd)
  04:00 Voor het eerst in zijn 32 jaar aan de top van het mediabedrijf DPG doet Christian Van Thillo met RTL een grote overname in Franstalig België. Zijn zakenpartner en oude vriend Bernard Marchant (Rossel)...
  [naar artikel]
 20. Fotografen brengen de natuur in beeld (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De leden van Breese Fotoclub tonen hun blik op de natuur in een overzichtstentoonstelling in het educatief centrum van Natuurpunt.
  [naar artikel]
 21. Bart De Wever plooit zich dubbel voor Van Thillo Tower (23/03/2018 - Apache)
  Als mediatycoon Christian Van Thillo vraagt, springt Bart De Wever in het gelid. Het Antwerps college schrijft voor De Persgroep een ruimtelijk uitvoeringsplan op maat. Dat is het voorlopig orgelpunt achter een bouwtraject in sneltreinvaart.
  [naar artikel]
 22. Lierse-voorzitter Luc Van Thillo treedt in het huwelijk (04/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na de knappe vier op zes bij de terugkeer in het profvoetbal was het vandaag opnieuw feest op het Lisp. Voorzitter Luc Van Thillo trad immers in het huwelijk met zijn Katrien en vierde dat met een openluchtevent voor familie, vrienden en Lierse K. gezinden.
  [naar artikel]
 23. VRT vreest monstercoalitie tussen VB, N-VA en Christian Van Thillo (27/12/2019 - Apache)
  Vanaf volgende maand bestaat de raad van bestuur van de VRT voor de helft uit Vlaams-nationalisten. Als VB en N-VA er front vormen wordt de stem van de voorzitter doorslaggevend. De vrees dat het cruciale zitje in handen komt van N-VA en de toenemende invloed van ‘aartsvijand’ Christian Van Thillo werpen een slagschaduw over het
  [naar artikel]
 24. Christian Van Thillo stopt als CEO van DPG Media (05/02/2020 - Knack)
  Christian Van Thillo stopt als CEO van DPG Media. Hij wordt opgevolgd door de Nederlander Erik Roddenhof. Dat meldt het bedrijf woensdag.
  [naar artikel]
 25. ANALYSE. Urbain Spaenhoven, de juiste man op de juiste plaats (17/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Zo’n zestig uur nadat Lierse Kempenzonen tegen zijn derde nederlaag in evenveel competitiematchen was aangelopen volgde er vanmorgen witte rook op het Lisp. Dat het verstandig was alles in alle rust op een rijtje te zetten, had sterke man Luc Van Thillo nog snel gepreveld zaterdagavond, alvorens hij diep teleurgesteld en aangeslagen in de nacht verdween. Het minste wat je nadien kan zeggen is dat het triumviraat Van Thillo-Van Lommel-Torreele het woord bij de daad voegde. Ze namen hun tijd, terwijl niet weinig geel-zwarte fans zaten te wachten op die ene in hun ogen logische actie: het ontslag van Rocky Peeters.
  [naar artikel]
 26. ‘Onze natuur’, een film over de wilde natuur in België (21/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Twee filmploegen zijn sinds maart 2019 in de weer om de natuur in ons land vast te leggen op beeld. Van het Zwin aan zee tot diep in de Ardennen: ‘Onze natuur’ wil het wilde België in volle glorie tonen. Het is een project van Hotel Hungaria, VRT en Agentschap voor Natuur en Bos. Op 21 september zal de film te zien zijn in de filmzalen en later ook nog in zeven delen op Canvas. Bekijk de trailer hierboven.
  [naar artikel]
 27. ‘Onze natuur’, een film over de wilde natuur in België (21/03/2022 - De Standaard)
  Twee filmploegen zijn sinds maart 2019 in de weer om de natuur in ons land vast te leggen op beeld. Van het Zwin aan zee tot diep in de Ardennen: ‘Onze natuur’ wil het wilde België in volle glorie tonen. Het is een project van Hotel Hungaria, VRT en Agentschap voor Natuur en Bos. Op 21 september zal de film te zien zijn in de filmzalen en later ook nog in zeven delen op Canvas. Bekijk de trailer hierboven.
  [naar artikel]
 28. CD&V wil meer ambitie van Weyts in strijd tegen files: "Veel communicatie op Zondag Bendag, maar weinig resultaten" (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V heeft kritiek op het beleid van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). Hij toont te weinig ambitie in de strijd tegen files, klinkt...
  [naar artikel]
 29. CD&V wil meer ambitie van Weyts in strijd tegen files: "Veel communicatie, weinig resultaten" (18/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  CD&V heeft kritiek op het beleid van Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts (N-VA). Hij toont te weinig ambitie in de strijd tegen files, klinkt...
  [naar artikel]
 30. 5. De verovertocht van Christian Van Thillo (60), de meest geprivilegieerde kijker, lezer en luisteraar van België (13/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  In een kleine drie generaties tijd zijn de Van Thillo’s uitgegroeid van een bankiersfamilie naar de grootste mediamagnaten van de Benelux. Christian Van Thillo ziet zichzelf als de meest geprivilegieerde kijker, lezer en luisteraar van het land. Door de grootte van zijn DPG Media ziet de concurrentie dat iets anders. “Rupert Murdoch en Silvio Berlusconi in één persoon”, zei ex-VRT-baas Tony Mary ooit.
  [naar artikel]
 31. Man ontdekt duizenden gedumpte sigaretten in bos: “Getuigt van weinig respect voor de natuur” (19/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een man uit Horendonk (Essen) kon zijn ogen niet geloven toen hij tijdens zijn wandeling in het bos duizenden sigarettenpeuken vond. “Dit getuigt van weinig respect voor de natuur”, zegt hij.
  [naar artikel]
 32. Christian Van Thillo stopt als CEO van DPG Media (05/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Christian Van Thillo stopt als CEO van DPG Media, de mediagroep die hij gedurende dertig jaar leidde. Erik Roddenhof zal de groep boven Het Laatste Nieuws, De Morgen en VTM Nieuws gaan leiden.
  [naar artikel]
 33. Milieubeweging: 'Meeste Europese landen te weinig ambitie om Klimaatakkoord Parijs na te komen' (18/06/2018 - Knack)
  De meeste Europese landen hebben te weinig ambitie om de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs te bereiken. Zweden is de beste leerling van de klas, België doet het niet goed. Dat blijkt uit een rapport van de milieubeweging Climate Action Network (CAN) Europe.
  [naar artikel]
 34. De vrije teeltkeuze in de landbouw beperken, komt de natuur ten goede (19/05/2019 - VRT NWS)
  Het valt Tobias Ceulemans op dat bijna alle partijen zich unaniem uitspreken voor meer natuur. Maar wie zal na de verkiezingen politieke moed tonen om te raken aan het heilige huisje van de vrije teeltkeuze in de landbouw? Volgens hem legt die vrije keuze een ernstige hypotheek op inspanningen voor betere natuur.
  [naar artikel]
 35. Een tuin in dienst van de natuur (20/08/2021 - De Tijd)
  18:21 Met een duurzame tuin doet u een mooie geste voor de natuur en het klimaat. Inheemse planten, zo weinig mogelijk verharding en zeker een zwemvijver maken het verschil.
  [naar artikel]
 36. 3.455 academici drukken politiek met neus op feiten: “Toon meer ambitie in klimaatbeleid” (31/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De regeringen in ons land moeten dringend meer ambitie tonen in hun klimaatbeleid. Dat zeggen meer dan 3.400 academici, onder wie de rectoren van...
  [naar artikel]
 37. Obama durft wel ambitie te tonen (13/04/2019 - De Morgen)
  Amerikaans president Barack Obama wil dat de controles op de vooropgestelde CO2-reductie wettelijk bindend zijn. Dat heeft hij op de klimaattop in Parijs gezegd. Het is de eerste keer dat de Verenigde Staten zo'n verregaand engagement tonen.
  [naar artikel]
 38. Vlaams regeerakkoord draagt stempel Christian Van Thillo (02/10/2019 - Apache)
  Het luikje ‘media’ in het nieuwe Vlaamse regeerakkoord draagt zonder al te veel gène de stempel van mediatycoon Christian Van Thillo. Terwijl de vleugels van de openbare zender verder worden geknipt, ziet de baas van DPG Media zijn oude dromen bewaarheid.
  [naar artikel]
 39. Van Thillo hertekent Belgisch medialandschap: DPG Media en Rossel dicht bij overname RTL België (27/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Van Thillo hertekent Belgisch medialandschap: DPG Media en Rossel dicht bij overname RTL België DPG Media, eigenaar van onder meer VTM en Het Laatste Nieuws, en Le Soir-uitgever Rossel staan op het punt de Franstalige radio- en televisiegroep RTL België te kopen van de Luxemburgs-Duitse moederholding RTL. Een grote prooi. De deal werd afgesloten voor een bedrag van ongeveer 250 miljoen euro, meldde De Tijd zaterdag op zijn website. […] Lees dit artikel: Van Thillo hertekent Belgisch medialandschap: DPG Media en Rossel dicht bij overname RTL België
  [naar artikel]
 40. De natuur als inspiratie: dit huis is gebaseerd op weversnest en gaat op in de natuur (15/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  We zullen wellicht nooit het geld hebben om er zelf te wonen, maar kijken naar en dromen van een geweldig huis doen we allemaal graag. Daarom tonen...
  [naar artikel]
 41. Rik Torfs over de stad die hij in zijn hart draagt, maar waar hij nooit zou willen wonen: “Antwerpenaars tonen te weinig ambitie” (11/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Rik Torfs zou Rik Torfs niet zijn als hij de Antwerpenaar geen spiegel zou voor- houden die een heel ander beeld laat zien dan wat de Sinjoor zou verwachten: Antwerpenaars zijn sentimenteel, hebben een grote mond maar een klein hartje, laten zich doen en zijn te weinig ambitieus. Maar de Kempense duizendpoot Torfs houdt ook wel van de stad, waar een opmerkelijk groot deel van zijn roots liggen.
  [naar artikel]
 42. Ruim 3.400 academici drukken politici met neus op feiten: “Dringend meer ambitie in klimaatbeleid nodig” (31/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De regeringen in ons land moeten dringend meer ambitie tonen in hun klimaatbeleid. Dat zeggen 3.455 academici, onder wie de rectoren van de vijf...
  [naar artikel]
 43. Slachtoffers DPG vroegen hélemaal geen doofpot: verdraait Van Thillo alweer de waarheid? (22/02/2022 - Express)
  Bij DPG Media, het grootste mediabedrijf van de Benelux, lekte uit dat directielid Jaak Smeets in 2016 ontslagen werd omwille van ernstig grensoverschrijdend gedrag. Christian Van Thillo gebruikte de privacy van de slachtoffers als excuus om te verklaren waarom zijn mediabedrijf al die tijd bleef zwijgen over de feiten en loog over de reden van […]
  [naar artikel]
 44. 3.455 academici drukken politiek met neus op feiten: “Toon meer ambitie in klimaatbeleid” (31/01/2019 - De Morgen)
  De regeringen in ons land moeten dringend meer ambitie tonen in hun klimaatbeleid. Dat zeggen meer dan 3.400 academici, onder wie de rectoren van de vijf Vlaamse universiteiten, in een open brief. “We staan mijlenver van de doelstellingen.”
  [naar artikel]
 45. “Meeste Europese landen hebben te weinig ambitie om Klimaatakkoord Parijs na te komen” (18/06/2018 - Metro)
  De meeste Europese landen hebben te weinig ambitie om de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs te bereiken. Veel Europese landen slagen er bovendien niet in hun CO2-uitstoot te verminderen. Zweden is de beste leerling van de klas, België doet het niet goed. Dat blijkt uit een rapport van de milieubeweging Climate Action Network (CAN) Europe. Climate Action Network, een Europees netwerk van ngo’s, onderzoekt de ambities van de Europese landen om de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs te bereiken. De milieubeweging stelt een ranglijst op op basis van de energie- en klimaatdoelstellingen en de vooruitgang die de landen maken om hun CO2-uitstoot te verminderen. CAN Europe stelt vast dat geen enkel Europees land voldoende presteert wat betreft hun klimaatambities enerzijds en het verminderen van de CO2-uitstoot anderzijds. De landen die volgens het rapport het best presteren, zijn Zweden, Portugal, Frankrijk, Nederland en Luxemburg. “Deze landen tonen veel ambitie om op Europees vlak de klimaatdoelstellingen te behalen”, zegt Wendel Trio, directeur van CAN Europe. “Tegelijk moeten zij nog meer inspanningen doen om hun CO2-uitstoot te verminderen en meer hernieuwbare energie te promoten.” De milieubeweging stelt ook vast dat België vroeger een voortrekkersrol speelde wat betreft klimaatdoelstellingen, maar nu achterop hinkt. Voor ons land zijn er volgens Trio twee problemen. “België scoort slecht voor de doelstellingen 2020. We doen niet genoeg voor hernieuwbare energie en om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen”, legt Trio uit. Ten tweede merkt CAN Europe dat België een vreemde rol speelt in het interne debat tussen de Europese lidstaten en het Europees Parlement over de nieuwe doelstellingen 2030. “België heeft in dat debat dezelfde lage ambitie zoals Polen en Hongarije. Ze lijken niet bekommerd om het milieu. Onze buurlanden, zoals Nederland en Frankrijk, tonen veel meer ambitie.” Trio heeft een belangrijke boodschap voor België. “Ons land heeft een belangrijke traditie in het tonen van leiderschap in de klimaatdoelstellingen. Dat dreigt nu te verdwijnen. Het feit dat vier verschillende regeringen bevoegd zijn voor milieu, is daar niet vreemd aan.” bron: Belga Het bericht “Meeste Europese landen hebben te weinig ambitie om Klimaatakkoord Parijs na te komen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Lierse K. hervat in 1B: voorzitter Van Thillo gaat geen onderwerp uit de weg (22/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een dikke maand nadat Lierse K. met zes opeenvolgende nederlagen murw gemept de winterstop indook, hernemen de Pallieters vanavond met verse moed de competitie in 1B. Op het eigen Lisp spelen ze tegen rode lantaarn Club NXT. Wordt het vervolg een mission impossible, of volgt er alsnog een mirakel? En los van die afloop: wat met de toekomst van de club? Vragen genoeg dus voor voorzitter Luc Van Thillo.
  [naar artikel]
 47. Lierse Kempenzonen-voorzitter Luc Van Thillo wil zijn club vol geloof eindronde zien induiken: “Het moet branden op het Lisp” (04/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Lierse Kempenzonen staat op de openingsdag van de eindronde in eerste amateurklasse meteen voor een cruciale afspraak met Deinze, dat zes punten voorsprong telt. Cijfers die voorzitter Luc Van Thillo niet uit het lood slaan. “Als iedereen die geel-zwart ademt er zich mee achter zet, maken we elke wedstrijd een kans.”
  [naar artikel]
 48. 'Sociale media zijn het grootste probleem van deze tijd': interview met Xavier Bouckaert en Christian Van Thillo (19/02/2021 - Knack)
  Ook al zijn er problemen te over, au fond brengen Christian Van Thillo (groepsvoorzitter van DPG Media) en Xavier Bouckaert (ceo van Roularta) een optimistische analyse van de Vlaamse media in moeilijke tijden. 'Kijk naar onze bedrijven, en waar we vandaag staan.'
  [naar artikel]
 49. David Attenborough achterna: Matteo Simoni spreekt commentaarstem in van ‘Onze Natuur, De Film’ (24/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Productiehuis Hotel Hungaria stuurde 2,5 jaar lang filmploegen op pad om de mooiste, wildste en meest ontroerende natuurbeelden in België vast te leggen. Het resultaat daarvan is vanaf 21 september te zien in de bioscoop. Onze Natuur, De Film wil de spectaculaire schoonheid van de natuur in onze achtertuin tonen en krijgt daarbij de hulp van Matteo Simoni. De Hasselaar voorziet het commentaar bij de verhalen over bekende en onbekende dieren die verwondering moeten opwekken en de liefde en het respect voor onze natuur vergroten.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy