De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Tweemaal goed nieuws op de aardgasmarkt, net voordat het verwarmingsseizoen eraan komt

Tweemaal goed nieuws op de aardgasmarkt, net voordat het verwarmingsseizoen eraan komt

Express

21/09/2023 - 18:16

Het Europese verwarmingsseizoen, de periode tussen begin oktober en eind maart waarin aardgas nodig is om gebouwen te verwarmen, gaat bijna van start. Dit jaar lijkt het erop dat een crisissituatie zoals in 2022 vermeden kan worden. De essentie: De Europese gasvoorraden zijn momenteel voor 94 procent gevuld. Intussen is de prijs van aardgasfutures op […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Goed nieuws voor fans van ‘Outer Banks’: derde seizoen komt eraan (08/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van ‘Outer Banks’, want de Netflix-serie komt met een derde seizoen. De hoofdrolspeler, Chase Stokes (29), deelde het goede nieuws met een filmpje op Twitter.
  [naar artikel]
 2. Musk: De Tesla Bot komt eraan (20/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Musk: De Tesla Bot komt eraan Tesla is bezig met de ontwikkeling van een Tesla Bot. Het prototype wordt ergens volgend jaar verwacht. Het nieuws komt tijdens Tesla’s AI-dag, die donderdagavond werd gestreamd op de website van het bedrijf. De bot wordt voorgesteld als een niet-automatische robot. Een exemplaar dat verschillende taken kan overnemen waar mensen geen zin in hebben omdat […] Lees dit artikel: Musk: De Tesla Bot komt eraan
  [naar artikel]
 3. Op hoeveel vakantiegeld heb jij recht? (21/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kijk je ernaar uit om je vakantie te plannen, maar zit je wat krap bij kas? Goed nieuws, want het vakantiegeld komt eraan. Hoe zit dat weeral...
  [naar artikel]
 4. Lancering Belgische corona-app komt eraan: ‘Eerste testperiode goed verlopen’ (18/09/2020 - Express)
  De eerste testen met de Coronalert, de Belgische contacttracingapp in de strijd tegen Covid-19, zijn goed verlopen. Vanaf vrijdag zullen... The post Lancering Belgische corona-app komt eraan: ‘Eerste testperiode goed verlopen’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. COLUMN. “Goed nieuws voor de dametjes: de mannelijke seksrobot komt eraan!” (16/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  Goed nieuws voor de dametjes, schrijft een nieuwssite. De mannelijke seksrobot komt eraan! Het bedrijf Realbotix heeft Henry ontwikkeld: een robot met de Britse nationaliteit, die je met behulp van een app op je smartphone je lievelingsgedichten kunt laten fluisteren of zelfs liedjes kunt laten zingen. Tevens beschikt hij over een bionisch geslachtsorgaan dat allerlei elektronische kunstjes kent. Al is dat bijzaak. Volgens Matt McMullen, CEO van Realbotix, gaat het erom de almaar toenemende eenzaamheid te doorbreken. Net als heel wat mannen hunkeren ook vrouwen naar gezelschap. Enter Henry: de gezellige seksrobot met zijn dromerige blik en zwoele zoenlippen. Hij kost dan wel tussen de 7.000 en 9.000 euro, maar McMullen is er heilig van overtuigd dat massa’s vrouwen een aardige duit overhebben voor een streepje (virtuele) genegenheid.
  [naar artikel]
 6. Op hoeveel vakantiegeld heb jij recht? (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Kijk je ernaar uit om je vakantie te plannen, maar zit je wat krap bij kas? Goed nieuws, want het vakantiegeld komt eraan. Hoe zit dat weeral precies in elkaar? Jobat.be zet het belangrijkste op een rij.
  [naar artikel]
 7. Bijna vijftig jaar na zijn dood: nieuw Jimi Hendrix-album komt eraan (07/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van muzieklegende Jimi Hendrix, die in 1970 naar de eeuwige rockvelden vertrok. In het voorjaar komt er een nieuw album...
  [naar artikel]
 8. Tweemaal gebuisd, dan maar examen aanpassen? Een wetswijziging komt MR-kandidate goed uit (04/08/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 9. Cardi B is opnieuw zwanger: “Nummer twee komt eraan” (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vrolijk nieuws voor Cardi B (28) en haar echtgenoot Offset (29). Het koppel is in verwachting van hun tweede kindje. Dat liet Cardi weten tijdens een optreden bij de BET Awards. De rapper postte een foto op Instagram waarop Cardi naakt te zien is en haar buik volledig geverfd is. “Nummer twee komt eraan,” aldus de Amerikaanse rapster.
  [naar artikel]
 10. Corona-inentingen in Lanakense woonzorgcentra zijn gepland op 22 januari (10/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor de bewoners en het personeel van de drie Lanakense woonzorgcentra. Het coronavaccin komt eraan en wordt vrijdag 22 januari toegediend.
  [naar artikel]
 11. Wat kan je doen aan droge, branderige ogen in de winter? “Dit supplement verbetert je traanvocht” (22/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  De winter komt eraan, en die komt – zoals elk seizoen – niet alleen. Van droge lippen over statisch haar tot wintertenen: Billie lijst enkele van de meestvoorkomende typische winterkwaaltjes op en vraagt raad aan de expert over hoe je ervan af komt. Vandaag: droge ogen. Goed nieuws: vervelende kwaaltje hoeft je geen parten te spelen tot de lente. Oogartsen geven praktische tips.
  [naar artikel]
 12. Het Laatste Nieuws tweemaal genomineerd voor Belfius Persprijzen (04/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Het Laatste Nieuws’ is tweemaal genomineerd voor de Belfius Persprijzen 2019. In de categorie Foto dingt Bart Leye mee met een shot van VB’er Guy...
  [naar artikel]
 13. Brexittest voor Vlaamse export komt eraan (02/01/2021 - De Tijd)
  08:05 De echte brexittest voor het Brits-Europese handelsakkoord komt eraan wanneer de handel vanaf maandag weer op snelheid komt. Een Vlaams exporteur getuigt: 'Als er in één container ladingen zitten vo...
  [naar artikel]
 14. Cardi B kondigt zwangerschap aan tijdens optreden: “Nummer twee komt eraan” (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vrolijk nieuws voor Cardi B (28) en haar echtgenoot Offset (29). Het koppel is in verwachting van hun tweede kindje. Dat liet Cardi weten tijdens een optreden op de BET Awards. Offset postte een foto op Instagram waarop Cardi naakt te zien is en haar buik volledig geverfd is. “Nummer twee komt eraan,” aldus de Amerikaanse rapster.
  [naar artikel]
 15. Goed nieuws voor de fans: 'The Lion King' komt terug (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van Simba, Timon en Pumbaa. Niet alleen komt er volgend jaar een live action-film van 'The Lion King', maar deze populaire...
  [naar artikel]
 16. Europa komt met slecht én goed nieuws over onze economie, en België is een buitenbeentje (14/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Warm en koud blazen. Goed en slecht nieuws. Tweesnijdend mes. Zo noemen specialisten de bijgestelde economische verwachtingen voor de eurozone: een veel lagere inflatie volgend jaar (dat is goed), maar ook een vertragende groei (dat is slecht).
  [naar artikel]
 17. Gaat je smartphone te snel stuk? Dit kan je eraan doen (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een gemiddelde gebruiker doet het net geen drie jaar met zijn smartphone voordat hij overgaat naar een nieuwe, zeggen marktonderzoeken. Wil jij liefst dat je smartphone het langer uitzingt? Dan moet je er vooral goed zorg voor dragen. Onze techredacteur geeft vijf belangrijke tips.
  [naar artikel]
 18. Nieuwe reisregels komen eraan: kan ik dan nu gerust op vakantie vertrekken? (04/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Overlegcomité beraadt zich vandaag over reizen en het Europese coronapaspoort. Dat er duidelijkheid komt over hoe ons land reizen zal organiseren is goed nieuws, maar kunnen we voor komende zomer dan met een gerust hart boeken? Wat beslissen de andere lidstaten van de EU? En hoe bepalend is het dat België een ‘rode zone’ is binnen de EU?
  [naar artikel]
 19. Nieuwe reisregels komen eraan: kan ik dan nu gerust op vakantie vertrekken? (04/06/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Overlegcomité beraadt zich vandaag over reizen en het Europese coronapaspoort. Dat er duidelijkheid komt over hoe ons land reizen zal organiseren is goed nieuws, maar kunnen we voor komende zomer dan met een gerust hart boeken? Wat beslissen de andere lidstaten van de EU? En hoe bepalend is het dat België een ‘rode zone’ is binnen de EU?
  [naar artikel]
 20. Eén inwoonster houdt heraanleg van dorpsplein tegen (17/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  De vernieuwde dorpskern in Langemark komt er voorlopig niet, zo meldt Het Laatste Nieuws. Omdat één inwoonster beroep aantekende tegen de plannen, kan het nog jaren duren voordat er schot in de zaak komt. “Als we nu starten met de werken, riskeren we enorme schadevergoedingen”, aldus burgemeester Alain Wyffels (CD&V).
  [naar artikel]
 21. Jonge Britse gaat viraal na eerlijk antwoord: “Ik ben niet de grootste fan van de koningin of van de monarchie in het algemeen” (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl het nieuws over het overlijden van koningin Elizabeth II zich over de wereld verspreidde, sprak CNN-journalist Scott McLean met mensen die zich bij Windsor Castle verzamelden. McLean werd verrast door de eerlijkheid van deze jonge vrouw. “Ik denk dat het behoorlijk triest is als iemand in die situatie komt”, reageerde Kate voordat ze eraan toevoegde dat ze “niet de grootste fan is van de koningin of van de monarchie in het algemeen”.
  [naar artikel]
 22. Demir keurde al tweemaal een hoogspanningsproject zoals de Ventilus-lijn goed: waarom kan dat wel buiten West-Vlaanderen? (06/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) keurde al tweemaal een hoogspanningsproject goed dat vergelijkbaar is met de omstreden Ventilus-lijn in West-Vlaanderen. Vermeende gezondheidsrisico’s waren geen reden om te weigeren.
  [naar artikel]
 23. Nieuwe vaccinspeler komt eraan: Novavax 89 procent doeltreffend tegen corona (29/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Goed nieuws van het vaccinatiefront. Het coronavaccin van het Amerikaanse farmabedrijf Novavax is 89 procent doeltreffend tegen COVID-19. Dat heeft de farmaceut zelf laten weten na afronding van een grote studie. Vraag is of ook wij dat vaccin in onze arm geprikt krijgen. En zo ja, wanneer.
  [naar artikel]
 24. Primeur: theater voor baby’s. Pampers verversen mag (16/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het belangrijkste festival in Vlaanderen op het vlak van jeugdtheater komt eraan: in de Krokusvakantie is er de vaste afspraak in cultuurcentrum Hasselt met het Krokusfestival. Best nu al eens piepen waar u naar toe wil gaan, voordat alles weer hopeloos is uitverkocht. We grasduinden met Gerhard Verfaillie van cultuurcentrum Hasselt door het aanbod.
  [naar artikel]
 25. Het heeft lang geduurd maar EK-koorts is in het land: “We hebben de nood om ons verenigd te voelen” (25/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De dag voordat de Rode Duivels hun openingsmatch tegen Rusland speelden, wist half België met moeite dat het EK begon. Nu duiken er dag na dag meer tricolore vlaggen, autospiegelhoesjes en grote schermen op. De EK-gekte komt eraan. “Dankzij het feit dat we Portugal treffen: dat is tenminste een serieuze tegenstander.”
  [naar artikel]
 26. Journalist verrast door eerlijk antwoord jonge Britse: "Ik ben niet de grootste fan van de koningin of de monarchie" (09/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Terwijl het nieuws over het overlijden van koningin Elizabeth II zich over de wereld verspreidde, sprak CNN-journalist Scott McLean met mensen die zich bij Windsor Castle verzamelden. McLean werd verrast door de eerlijkheid van deze jonge vrouw. “Ik denk dat het behoorlijk triest is als iemand in die situatie komt”, reageerde Kate voordat ze eraan toevoegde dat ze “niet de grootste fan is van de koningin of van de monarchie in het algemeen”.
  [naar artikel]
 27. Eline De Munck en Michaël Roskam in verwachting van een kindje: “Baby Roskam komt eraan” (10/10/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Tv-personality en onderneemster Eline De Munck en regisseur Michaël Roskam verwachten een kindje. Dat heuglijk nieuws meldt De Munck op haar Instagram. “Baby Roskam komt eraan”, schrijft ze.
  [naar artikel]
 28. Er komt zo goed als zeker een vierde seizoen van ‘De Verhulstjes’ (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van ‘De Verhulstjes’. Pater familias Gert (54) vertelde in de ochtendshow van Qmusic dat er zo goed als zeker een vierde seizoen van de realityreeks komt. “Het is nog niet officieel, maar we hebben wel al zo goed als zeker beslist dat er een nieuw seizoen komt.”
  [naar artikel]
 29. Het eerste bezoek van de jury komt eraan! (02/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De koppels zijn nog niet goed en wel aangekomen of de jury komt al op bezoek. Die verwachten natuurlijk al meteen te kunnen proeven van de
  [naar artikel]
 30. Europa komt met slecht én goed nieuws over onze economie, en België is een buitenbeentje: “We zitten onder gemiddelde” (14/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Warm en koud blazen. Goed en slecht nieuws. Tweesnijdend mes. Zo noemen specialisten de bijgestelde economische verwachtingen voor de eurozone: een veel lagere inflatie volgend jaar (dat is goed), maar ook een vertragende groei (dat is slecht).
  [naar artikel]
 31. Europa komt met slecht én goed nieuws over onze economie, en België is een buitenbeentje: “We zitten onder gemiddelde” (14/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Warm en koud blazen. Goed en slecht nieuws. Tweesnijdend mes. Zo noemen specialisten de bijgestelde economische verwachtingen voor de eurozone: een veel lagere inflatie volgend jaar (dat is goed), maar ook een vertragende groei (dat is slecht).
  [naar artikel]
 32. 'Beste Albert komt eraan' (11/04/2019 - De Morgen)
  Waarom Niels Albert de voorbije weken geen poot aan de grond kreeg? Eén groot mysterie. Tot afgelopen zondag, in Zonhoven. Ploegtrainer Paul Ponnet: 'Hij zit perfect op schema. Wees gerust: de allerbeste Albert komt eraan.'
  [naar artikel]
 33. Eerste versoepeling komt eraan, maar is heropening scholen wel veilig? (10/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De coronapiek van de tweede golf lijkt wel degelijk achter ons te liggen. Goed nieuws dus, een kleine week voor de scholen heropenen. “De scholen heropenen is een grote versoepeling die we nauwgezet in het oog moeten houden, maar ik heb er vertrouwen is”, zegt Geert Molenberghs, die wel een slag om de arm houdt.
  [naar artikel]
 34. Weinig eikenprocessierupsen dit jaar: goed nieuws voor bomen en mensen, slechts nieuws voor mezen (18/05/2021 - VRT NWS)
  Door het koude voorjaar zijn er opvallend weinig eikenprocessierupsen. Dat is goed nieuws voor de eikenbomen, want de diertjes doen zich te goed aan jonge eikenblaadjes. Ook voor wandelaars is het goed nieuws, omdat de haartjes van de rupsen jeuk en irritatie veroorzaken. Maar voor mezen is het minder goed nieuws. De rupsen zijn immers voedsel voor hun jongen.
  [naar artikel]
 35. Goed nieuws over patiënt 1 in Italië: Mattia (38) mag intensive care verlaten en ademt weer autonoom (10/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eindelijk komt er eens goed nieuws uit Italië na 18 dagen ellende door de nachtmerrie genaamd corona. De zogenoemde patiënt 1, de 38-jarige Mattia...
  [naar artikel]
 36. Tweede seizoen van 'Het Hoge Noorden' met Annemie Struyf deze maand nog te zien op televisie (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Het Hoge Noorden’ is bijna terug van weggeweest. Dat heeft Annemie Struyf (61) zelf laten weten op haar Instagramaccount. “Goed nieuws. Het tweede seizoen komt eraan”, klinkt het enthousiast.
  [naar artikel]
 37. Ruziemaken op Facebook: hoe komt het en wat kunnen we eraan doen? (21/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Wie kent het niet? Een artikel of mening op Facebook zorgt voor een discussie tussen mensen die elkaar eigenlijk van haar noch pluim kennen. Hoe komt dat toch en vooral: wat kunnen we eraan doen?
  [naar artikel]
 38. Ruziemaken op Facebook: hoe komt het en wat kunnen we eraan doen? (21/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie kent het niet? Een artikel of mening op Facebook zorgt voor een discussie tussen mensen die elkaar eigenlijk van haar noch pluim kennen. Hoe komt dat toch en vooral: wat kunnen we eraan doen?
  [naar artikel]
 39. Goed nieuws voor kermisgangers: er komt toch een Septemberkermis in Tongeren (10/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor de kermisgangers: omdat de werken voor het openleggen van de Jeker zo goed zijn opgeschoten, is er dit jaar toch een Septemberkermis op de Motten. De bezoekers zullen het enkel met tien attracties minder moeten doen, al blijft er plaats voor 110 stuks.
  [naar artikel]
 40. Dit zijn de salarissen die de WK-bondscoaches opstrijken (en Roberto Martínez valt zelfs ver buiten de top tien) (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met nog goed een maand voordat het WK in Rusland van start gaat, komt het Nederlandse Zoomin TV op de proppen met opvallende cijfers. Namelijk de...
  [naar artikel]
 41. Madonna heeft tweemaal goed nieuws (07/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse popster Madonna mag een tweeling uit Malawi adopteren. Een rechter in het Afrikaanse land heeft de 58-jarige zangeres daar dinsdag de toestemming voor gegeven, zo meldt de woordvoerder van de betrokken rechtbank in Lilongwe.
  [naar artikel]
 42. Madonna heeft tweemaal goed nieuws (07/02/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse popster Madonna mag een tweeling uit Malawi adopteren. Een rechter in het Afrikaanse land heeft de 58-jarige zangeres daar dinsdag de toestemming voor gegeven, zo meldt de woordvoerder van de betrokken rechtbank in Lilongwe.
  [naar artikel]
 43. “Ideaal plantenweer komt eraan” (26/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Slapeloze nachten alweer voor onze fruittelers. De komende nachten staat er net als vanochtend vrieskou op het programma. “Maar er is al niets meer over om nog te beschermen”, zegt fruitteler Piet Poreye. Het goede nieuws is dat het volgende week een stuk warmer wordt. De kans op vrieskou wordt dan zo goed als onbestaande, de tuincentra mogen zich opmaken voor een topweekend.
  [naar artikel]
 44. Dronken koppel uit Brugge loopt op één nacht tweemaal tegen de lamp tijdens alcoholcontrole (07/07/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een koppel uit Brugge is donderdagnacht in de Nederlandse gemeente Middelburg tot tweemaal toe betrapt voor rijden onder invloed. Het tweetal, dat duidelijk niet zo hard had nagedacht, kreeg daardoor ook tweemaal een fikse boete.
  [naar artikel]
 45. [VIDEO] - "Game of thrones" gaat Belgisch: Dewinter komt eraan (29/07/2016 - De Redactie)
  Koning Filip (zoon van Albert, de eerste van zijn naam en beschermer van het rijk) had een niet mis te verstane boodschap tijdens zijn toespraak op de nationale feestdag. Dewinter komt eraan!
  [naar artikel]
 46. Marc Van Ranst heeft goed nieuws: er komt een ‘Foute Party in Quarantaine’ (02/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor fans van de ‘Foute Party’ van Qmusic. Hoewel die niet kunnen doorgaan zoals we ze kennen door de coronacrisis, heeft de zender nu...
  [naar artikel]
 47. Gezonder eten: zo begin je eraan en houd je het lang vol (08/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jezelf voorgenomen om gezonder te beginnen eten en een week verder in het nieuwe jaar nog altijd vastberaden? Goed bezig. Er is ook goed nieuws: voedingswetenschapper en schrijfster van het boek ‘Breek met hoe je eet’, Hella Van Laer, geeft concrete tips om die gezonde levensstijl makkelijker aan te houden en af te vallen.
  [naar artikel]
 48. KIJK. Evenepoel komt tweemaal ten val, maar verliest geen tijd: “Remco had gewoon voor zich moeten kijken” (10/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tumultueuze rit in de Giro. Remco Evenepoel kwam tweemaal ten val, zowel vroeg als laat in de vijfde etappe. De wereldkampioen verloor wel geen tijd in het klassement.
  [naar artikel]
 49. Vier op vier voor Zinzi Aegten (11/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zinzi Aegten heeft een vliegende start genomen bij het begin van het zomerseizoen dressuur van de Kempische Regionale. In Alken pakte de 30-jarige Breese in de initiatieproef 1 en 2 tweemaal goud met Nestor en tweemaal zilver met Nibali. In niveau 2 en 3 won zij tweemaal met Cadanza.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy