De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De comeback van Conner Rousseau: ‘Met twee journalisten praat ik nooit meer’

De comeback van Conner Rousseau: ‘Met twee journalisten praat ik nooit meer’

Knack

21/09/2023 - 20:20

Vooruit-voorzitter Conner Rousseau spreekt voor het eerst na zijn woelige zomer. De twee meldingen en een klacht die bij het parket liepen over grensoverschrijdend gedrag werden geseponeerd. ‘Met het hand op het hart: volgens mij heb ik nooit een grens overschreden.’ The post De comeback van Conner Rousseau: ‘Met twee journalisten praat ik nooit meer’ appeared first on Knack.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Rechter legt VTM en HLN publicatieverbod op na verzoekschrift Conner Rousseau (29/09/2023 - Knack)
  De voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg in Dendermonde heeft in kort geding, na een eenzijdig verzoekschrift van Conner Rousseau, HLN en VTM NIEUWS een publicatieverbod opgelegd om te berichten over mogelijk racistische uitspraken die de Vooruit-voorzitter deed in Sint-Niklaas. Dat meldt DPG Media en het eenzijdig verzoekschrift wordt bevestigd aan Belga. ‘De rechter verbiedt HLN en VTM NIEUWS om stukken of informatie uit het pv of uit andere stukken uit het lopende opsporingsonderzoek of gerechtelijk onderzoek te verspreiden. Komen die er toch, dan moet het bedrijf een dwangsom van 1000 euro per uur betalen’, stelt DPG Media, dat verzet aantekent tegen het eenzijdig verzoekschrift. Het parket Oost-Vlaanderen bevestigde vorige week dat er een onderzoek wordt gevoerd naar uitspraken van de Vooruit-voorzitter tegenover agenten in Sint-Niklaas. ‘Ik ben die dag inderdaad op café geweest in Sint-Niklaas en heb daar met verschillende politieagenten gesproken. Ik had te veel gedronken, maar in mijn herinnering was de teneur van die gesprekken eerder grappend en vriendschappelijk’, reageerde Rousseau toen. HLN en VTM NIEUWS melden dat ze een artikel en een reportage hadden voorbereid met passages uit het proces-verbaal dat tegen Rousseau werd opgesteld in de nacht van 1 op 2 september in Sint-Niklaas. Rousseau stapte naar de rechter in kort geding en kreeg via eenzijdig verzoekschrift het publicatieverbod.  De hoofdredacteurs van HLN en VTM NIEUWS stellen dat ze het verbod zullen respecteren maar ‘alle juridische mogelijkheden’ zullen benutten om het aan te vechten. Lees ook:– De jacht op een voorzitter: hebben de media Conner Rousseau geflikt?– De comeback van Conner Rousseau: ‘Met twee journalisten praat ik nooit meer’– Conner Rousseau: hoe Vooruit een ongezien mediaoffensief opzette The post Rechter legt VTM en HLN publicatieverbod op na verzoekschrift Conner Rousseau appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 2. 1 april! Dan toch geen single van Conner Rousseau (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Gisteren hintte Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Het bleek helaas voor de fans om een 1 aprilgrap te gaan.
  [naar artikel]
 3. 1 april! Dan toch geen single van Conner Rousseau (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Gisteren hintte Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Het bleek helaas voor de fans om een 1 aprilgrap te gaan.
  [naar artikel]
 4. Conner Rousseau verklapt BV-crush: “Maar ze heeft nooit geantwoord op m’n bericht” (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (27), de voorzitter van sp.a, maakte zondag z'n opwachting in de ‘Kiekenkotkwis’ van YouTubers Supercontent. Hij verklapte er dat...
  [naar artikel]
 5. Twee kerncentrales blijven open wat Conner Rousseau en Vooruit betreft (13/03/2022 - De Morgen)
  Als het van Conner Rousseau en zijn partij Vooruit afhangt, dan blijven de twee jongste kerncentrales open. Dat vertelde Rousseau vanmiddag in de VTM NIEUWS-studio. ‘Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of kerncentrales komt’, zei Rousseau. Daarnaast pleit hij voor een snelle oplossing voor de hoge energieprijzen en een verlaging van de accijnzen. ‘De mensen worden elke dag armer’, aldus Rousseau.
  [naar artikel]
 6. Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.
  [naar artikel]
 7. Vroege 1 aprilgrap of echt? Conner ‘Konijn’ Rousseau gaat single uitbrengen (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Vandaag hint Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Een vroege 1 aprilgrap of horen we binnenkort echt een single van de partijvoorzitter van Vooruit op de radio?
  [naar artikel]
 8. Instagrampost van Conner Rousseau over puber die ‘instant klaarkomt’ van hem zorgt voor ophef (20/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft op zijn Instagram-pagina een boodschap gedeeld van een tiener die beweert dat hij of zij ‘instant klaarkomt’ als Rousseau in beeld verschijnt. Dat leidde tot verontwaardigde reacties.
  [naar artikel]
 9. Moeder Conner Rousseau: ‘Zatte nacht en gedwongen coming-out hangen samen’ (19/11/2023 - De Standaard)
  Christel Geerts (Vooruit), ex-burgemeester van Sint-Niklaas, verdedigt haar zoon Conner Rousseau. De gevallen partijvoorzitter heeft foute uitspraken gedaan, erkent ze in De Zevende Dag, maar hij heeft er wel ‘goed op gereageerd’. Volgens haar kan de ‘zatte nacht’ niet los gezien worden van Rousseau’s ‘zware jaar’ met ‘bedreigingen’ en een gedwongen coming-out.
  [naar artikel]
 10. Conner Rousseau en Klaasje Meijer samen gespot: “Wij komen goed overeen” (07/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Masked Singer’ leverde een mooie vriendschap op voor Klaasje ‘Schorpioen’ Meijer (27) en Conner ‘Konijn’ Rousseau (29). Sinds het programma hielden de twee contact, zo werden ze recent nog samen gespot in Nieuwpoort tijdens een gezellig etentje.
  [naar artikel]
 11. Conner Rousseau lanceert nieuwe partijnaam: VOORUIT (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg binnenkort niet meer ‘sp.a’, maar ‘VOORUIT’. Voorzitter Conner Rousseau heeft die nieuwe naam voor zijn partij zojuist bekend gemaakt op zijn...
  [naar artikel]
 12. Conner Rousseau reageert voor het eerst op geruchten over mogelijk ongepast gedrag: ‘Belachelijke roddels’ (21/06/2023 - De Standaard)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (30) noemt de geruchten die over hem de ronde doen ‘roddels’ en ‘belachelijk’.
  [naar artikel]
 13. De zus van Conner Rousseau: ‘Neuscorrecties, valse borsten: het is allemaal normaal geworden’ (03/12/2021 - De Morgen)
  Voor zijn partij – excuseer, beweging – is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in twee jaar tijd een cruciale steunpilaar geworden, voor zijn drie jaar jongere zus is hij dat al zijn hele leven. We spraken met Eloïs Rousseau vlak nadat haar broer met spoed in het ziekenhuis was opgenomen met helse nierpijnen. Ze noemt zichzelf impulsief en ‘een grotere mond dan Conner’. Eloïs Rousseau over haar broer, haar eetstoornis, antivaxers, transpersonen, migratie en de aanrandingen in het uitgaansleven.
  [naar artikel]
 14. Conner Rousseau sprak voor het eerst over zijn geaardheid tegen vriendin: “Ze zei: ‘wat is het probleem?’” (15/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau maakt donderdag via een video-interview op zijn Instagrampagina en YouTube-kanaal bekend dat hij biseksueel is. Pas twee jaar geleden kwam deelde de Vooruit-voorzitter tegenover iemand, zijn beste vriendin, die gevoelens. “Ze zei: ‘wat is het probleem, da’s keigoed’”, vertelt Rousseau aan reportagemaker Eric Goens.
  [naar artikel]
 15. Conner Rousseau sprak voor het eerst over zijn geaardheid tegen vriendin: “Ze zei: ‘wat is het probleem?’” (15/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau maakt donderdag via een video-interview op zijn Instagrampagina en YouTube-kanaal bekend dat hij biseksueel is. Pas twee jaar geleden kwam deelde de Vooruit-voorzitter tegenover iemand, zijn beste vriendin, die gevoelens. “Ze zei: ‘wat is het probleem, da’s keigoed’”, vertelt Rousseau aan reportagemaker Eric Goens.
  [naar artikel]
 16. KIJK. Conner Rousseau laat zangtalent nog eens horen na passage in ‘The Masked Singer’ (05/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (30) heeft zijn paasvakantie alvast goed ingezet. De Vooruit-voorzitter is momenteel aan het genieten van de zon in Rio de Janairo in Brazilië samen met zijn ‘maten’. Tijdens een avondje uit zorgen zijn vrienden ervoor dat Conner een liedje mag zingen met de aanwezige band. Zo horen we nog eens het muzikale talent van Rousseau sinds zijn passage als ‘Konijn’ in ‘The Masked Singer’. Na al die tijd is hij nog steeds een performer, want hij pakt de zaal volledig in wanneer hij op het podium springt.
  [naar artikel]
 17. Conner Rousseau in 1 mei-toespraak: ‘Extremen proberen onze dag te kapen’ (01/05/2022 - De Standaard)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau begon zijn speech naar aanleiding van de Dag van de Arbeid met een reeks forse uithalen naar Vlaams Belang. Beide partijen proberen zich vandaag, allebei in Sint-Niklaas, als de meest sociale te profileren. ‘Wij willen een koopkrachtbijdrage op woekerwinsten van bedrijven’, zei Rousseau.
  [naar artikel]
 18. ‘Conner Rousseau blijkt steeds duidelijker voorstander van onderdanige media en censuur’ (02/10/2023 - Knack)
  Het Conner-effect stond tot nu toe voor de heropstanding van Vooruit. Het dreigt een andere betekenis te krijgen. Vier jaar geleden, op 8 november 2019 om precies te zijn, werd Conner Rousseau verkozen tot partijvoorzitter van Vooruit, toen nog SP.A. De partij had bij de verkiezingen nauwelijks 10 procent van de stemmen gehaald. Meer nog dan Open VLD (13 procent) en CD&V (15 procent) zaten de Vlaamse socialisten in een existentiële crisis. Volgens VTM/HLN haalt Vooruit nu 15 procent van de stemmen. Een resultaat waar Open VLD (in de peiling nu 8 procent) en CD&V (12 procent) slechts van kunnen dromen. Je kan spreken van een Conner-effect. Met de amper 26-jarige partijvoorzitter op witte gympies woei een frisse wind niet alleen door de Vlaamse socialistische partij maar ook door de politiek. Marketing was daarbij cruciaal. Rousseau veranderde de naam van de partij in Vooruit, tot grote onvrede van de gelijknamige Gentse cultuurtempel. Hij herlanceerde Frank Vandenbroucke op Instagram met de kreet ‘He’s back, bitches’. Hij trad op in een konijnenpak in The Masked Singer op VTM. Op Tiktok is ‘King Connah’ met 109.600 volgers de populairste Vlaamse politicus. Hij noemt iedereen ‘mateke’. (Lees verder onder de preview) De comeback van Conner Rousseau: ‘Met twee journalisten praat ik nooit meer’ Marketing is wel vaker schone schijn. De joviale Rousseau leidt de partij met strakke hand, lokale partijafdelingen moeten luisteren. In de zomer van 2020, in volle coronacrisis, kwam het rechts-satirische blad ‘t Scheldt met filmpjes van een feestende Rousseau op een huwelijksfeest aan de Azurenkust. Kritiek daarop wuifde hij weg, maar hij probeerde wel de filmpjes van het internet te halen, wat niet lukte. Rousseau probeert wel vaker vat te krijgen op de media. Toen hij zich wilde outen, schakelde hij Eric Goens in om een kant-en-klare video te maken. Daarin verklaarde de hij dat hij ‘opgejaagd wild’ is, een uitspraak die sommige media aangrepen om het te hebben over klachten over mogelijk ongepast gedrag. Berichten daarover, opnieuw in ‘t Scheldt, probeerde hij met eenzijdige verzoekschriften offline te halen. Nu doet hij hetzelfde tegenover VTM en Het Laatste Nieuws omdat die op het punt stonden te berichten over mogelijk racistische uitspraken van de Vooruit-voorzitter. Rousseau heeft het imago van een vlotte jongen die de zaken zegt zoals ze zijn. Vier jaar na zijn verkiezing blijkt echter steeds duidelijker dat Rousseau een voorstander is van onderdanige media en zelfs censuur. Dat is niet wat je van een voorzitter van de socialistische partij verwacht. Zo krijgt het Conner-effect stilaan een andere invulling: de naam wordt niet meer zozeer geassocieerd met de opstanding van Vooruit, maar wel met het vruchteloos in stand houden van een door marketing opgebouwd imago. Eens dat imago is doorprikt, kan het snel gaan. De jacht op een voorzitter: hebben de media Conner Rousseau geflikt? The post ‘Conner Rousseau blijkt steeds duidelijker voorstander van onderdanige media en censuur’ appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 19. Conner Rousseau nam een gok met ‘The masked singer’: “Ik zou hem dat niet hebben aangeraden” (19/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Dus hij was het, die zich in een konijnenpak hulde en de show stal op het podium van The masked singer. Conner Rousseau (29), partijvoorzitter van Vooruit, hield het tot in de finale uit en bereikte bij momenten meer dan 1,5 miljoen kijkers. Een gigantisch platform, waar politici graag gebruik van maken. Maar in het geval van Rousseau zijn er ook risico’s aan verbonden, zeggen experts.
  [naar artikel]
 20. Margriet Hermans weigert politiek voorstel van Conner Rousseau: “Ik word 70, da’s te oud” (29/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Margriet Hermans (69) kreeg een bijzonder voorstel van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (30). “Hij vroeg me opnieuw in de politiek te stappen", biechtte ze op in het Radio2-programma ‘Goeiemorgen Morgen’. De zangeres zetelde jarenlang voor Open Vld in het Vlaams Parlement, maar voor een politieke comeback voelt ze zich te oud.
  [naar artikel]
 21. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau: “Veiligheid is ook een links thema” (19/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau roept de verschillende politieke partijen op om eindelijk snel werk te maken van een nieuwe federale regering. “Stop met uw spelletjes, praat met elkaar en zoek naar oplossingen. Get shit done!”, zei Rousseau zondagmiddag op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij. Rousseau wil ook het veiligheidsthema hoog op de agenda plaatsen. “Veiligheid is een links thema”.
  [naar artikel]
 22. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau: “Veiligheid is ook een links thema” (19/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau roept de verschillende politieke partijen op om eindelijk snel werk te maken van een nieuwe federale regering. “Stop met uw spelletjes, praat met elkaar en zoek naar oplossingen. Get shit done!”, zei Rousseau zondagmiddag op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij. Rousseau wil ook het veiligheidsthema hoog op de agenda plaatsen. “Veiligheid is een links thema”.
  [naar artikel]
 23. Zien we Conner Rousseau in de volgende FC De Kampioenenfilm? “Direct!” (20/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Urenlang op restaurant gaan? Het is niets voor Conner Rousseau, die het liefst van al tijdens het eten naar een aflevering van ‘FC De Kampioenen’...
  [naar artikel]
 24. Conner Rousseau verwelkomt nieuw familielid: Blacky, een schattige labradoodle (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dit is het nieuwe hondje van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Blacky is een labradoodle. Hij is vernoemd naar het hondje uit ‘De familie Backeljau’. In ‘Het Huis’ verklapte Rousseau al hoe ‘De familie Backeljau’ de inspiratie vormde voor de partijnaam Vooruit.
  [naar artikel]
 25. Conner Rousseau: “Met de hand op het hart, ik heb nooit een grens overschreden” (21/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond was Conner Rousseau ook te gast in ‘De Tafel van Gert’ op Play4. Daar gaf hij voor een laatste keer antwoord op de vragen die in Vlaanderen oprezen na verschillende beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. “Ik kan u met de hand op mijn hart zeggen, volgens mij heb ik nooit een grens overschreden.”
  [naar artikel]
 26. Conner Rousseau: “Met de hand op het hart, ik heb nooit een grens overschreden” (21/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Donderdagavond was Conner Rousseau ook te gast in ‘De Tafel van Gert’ op Play4. Daar gaf hij voor een laatste keer antwoord op de vragen die in Vlaanderen oprezen na verschillende beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. “Ik kan u met de hand op mijn hart zeggen, volgens mij heb ik nooit een grens overschreden.”
  [naar artikel]
 27. De verrassende comeback van Caroline Gennez: ‘Een stevige surprise van de chef, maar Conner Rousseau neemt wel een risico’ (17/12/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 28. Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit (15/11/2022 - Knack)
  Er komen vervroegde voorzittersverkiezingen bij Vooruit. Dat heeft voorzitter Conner Rousseau maandagavond bekendgemaakt. Rousseau is kandidaat om zichzelf op te volgen, zei hij daarover dinsdag in De Ochtend op Radio 1. Een datum wordt beslist op het partijcongres op 3 december. ‘De voorzittersverkiezingen zouden normaal gezien vallen tijdens de campagne voor de Vlaamse verkiezingen en het lijkt me geen goed idee om dan met onszelf bezig te zijn’, zei Rousseau. De Vooruit-voorzitter wil ‘inbreken’ in de Vlaamse regering. ‘Onderwijs, kinderopvang, welzijn en te weinig ambitie van de huidige Vlaamse regering op vlak van klimaat. Ik ben ervan overtuigd dat Vooruit nodig is in de Vlaamse regering’, zei Rousseau. Bart De Wever en Conner Rousseau: een bromance met het oog op 2024 Hij is kandidaat om zichzelf op te volgen en heeft momenteel nog geen weet van andere kandidaten. ‘Ik heb dat gisteravond aangekondigd en mensen kunnen zich de komende tijd melden’, zei hij daarover. Wanneer de nieuwe voorzittersverkiezingen plaatsvinden is nog niet duidelijk. Dat zal beslist worden op het congres van 3 december. Conner Rousseau: ‘Als N-VA ergens in coalitie gaat met VB, blaas ik alle coalities met N-VA op’ The post Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 29. Conner Rousseau wil volgende minister van Onderwijs leveren en laakt het ‘debiele voorstel’ van Weyts (21/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Conner Rousseau wil de bevoegdheid Onderwijs opeisen na de verkiezingen in 2024. Dat zei hij in ‘De Afspraak op Vrijdag’. Rousseau had geen goed woord over het parcours van Ben Weyts (N-VA), de huidige minister van Onderwijs. “Ik zie geen verdiensten van N-VA op onderwijsbeleid.”
  [naar artikel]
 30. De outing van Conner Rousseau riep veel vragen op. Jan Segers stelt ze aan ‘de woordvoerder’: “Waarom hij nu uit de kast komt, daar moet ik toch geen tekeningske bij maken?” (16/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben niet volledig hetero, op zijn zachtst gezegd. Ik val minstens op de twee.” De outing van Conner Rousseau riep gisteren meer vragen op dan hij antwoorden gaf. Tijd voor ‘woordvoerder’ Lander Cobbaert - uit de satirische rubriek van ‘De Ideale Wereld’ - dan maar, denkt onze columnist Jan Segers.
  [naar artikel]
 31. Conner Rousseau: “Tot de verkiezingen drink ik geen alcohol meer” (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau zal tot de verkiezingen geen druppel alcohol meer aanraken. Die belofte deed de Vooruit-voorzitter in de talkshow ‘De tafel van Gert’.
  [naar artikel]
 32. Het regent klachten bij Unia tegen Conner Rousseau over beperken vrijheden voor ongevaccineerden (30/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Zonder vaccinatiebewijs kom je nergens meer binnen, met vaccinatiebewijs overal”, zo opperde Conner Rousseau in een opiniestuk in ‘De Standaard’. Inmiddels zijn er bij gelijkekansencentrum Unia al 500 klachten binnengelopen tegen de Vooruit-voorzitter, meldt ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]
 33. “Alweer een jaartje wijzer”: jarige Conner Rousseau heet niet langer King Connah op Instagram (13/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau heeft ter gelegenheid van zijn 31ste verjaardag zijn profielnaam op Instagram aangepast. Groot geworden als ‘King Connah’ gaat de voorzitter van Vooruit nu ook op Instagram voortaan gewoon als Conner Rousseau door het leven.
  [naar artikel]
 34. “Alweer een jaartje wijzer”: jarige Conner Rousseau heet niet langer King Connah op Instagram (13/11/2023 - Het Nieuwsblad)
  Conner Rousseau heeft ter gelegenheid van zijn 31ste verjaardag zijn profielnaam op Instagram aangepast. Groot geworden als ‘King Connah’ gaat de voorzitter van Vooruit nu ook op Instagram voortaan gewoon als Conner Rousseau door het leven.
  [naar artikel]
 35. Conner Rousseau reageert op haatcomments: “Clown eersteklas” (23/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De heren van Supercontent zijn gestart met een nieuw seizoen van ‘Vrienden worden met’. In de eerste aflevering ontvangen ze Vooruit-voorzitter Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 36. ‘Journalisten moeten feiten schrijven, niet feiten creëren’: Conner Rousseau na de schandalen (21/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 37. ‘Journalisten moeten feiten schrijven, niet feiten creëren’: Conner Rousseau na de storm (21/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 38. De val van Icarus: hoe Conner Rousseau te snel klom en zich verbrandde (17/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau verdubbelde de score van Vooruit bijna in de peilingen, kwam met een helder verhaal en een nieuwe partijnaam die aan hem kleven en hij maakte veel jongeren weer warm voor politiek. Maar zijn ego en gevoel van onaantastbaarheid klommen mee met de stijgende peilingen. Tot hij er zich aan verbrandde als een zegedronken Icarus. Dit is de ‘rise and fall’ van Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 39. Conner Rousseau lanceert met ‘The Last Summer’ eigen Youtube-kanaal (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”
  [naar artikel]
 40. Conner Rousseau brengt nieuwe collectie uit van kledinglijn ‘Mateke’ (16/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pakt binnenkort uit met een nieuwe collectie van zijn kledinglijn ‘Mateke’. De opbrengst gaat net als vorig jaar naar het goede doel. Dat maakte hij maandag bekend op Instagram. Rousseau liet ook weten zich beter te voelen nadat hij zaterdag met spoed werd opgenomen in het ziekenhuis met een nieraandoening.
  [naar artikel]
 41. Conner Rousseau en Klaasje (ex-K3) samen op restaurant: “We zien elkaar wel vaker” (07/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau toont zijn tweede thuis Nieuwpoort aan voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer. De twee kennen elkaar van in ‘The masked singer’ en hielden contact. “We zien elkaar allemaal soms nog”, zegt Rousseau.
  [naar artikel]
 42. Conner Rousseau en Klaasje (ex-K3) samen op restaurant: “We zien elkaar wel vaker” (07/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau toont zijn tweede thuis Nieuwpoort aan voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer. De twee kennen elkaar van in ‘The masked singer’ en hielden contact. “We zien elkaar allemaal soms nog”, zegt Rousseau.
  [naar artikel]
 43. Conner Rousseau en Klaasje (ex-K3) samen op restaurant: “We zien elkaar wel vaker” (07/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau toont zijn tweede thuis Nieuwpoort aan voormalig K3-zangeres Klaasje Meijer. De twee kennen elkaar van in ‘The masked singer’ en hielden contact. “We zien elkaar allemaal soms nog”, zegt Rousseau.
  [naar artikel]
 44. Conner Rousseau zingt Samson-klassieker ‘In De Disco’ (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (28) haalde maandag z’n beste zangstem naar boven tijdens de opnames van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Om het publiek te entertainen tijdens een pauze haalde de Vooruit-voorzitter de Samson-klassieker ‘In De Disco’ van onder het stof.
  [naar artikel]
 45. Conner Rousseau: 'Ik heb te veel ambities met Vooruit om op te geven' (21/09/2023 - De Tijd)
  20:13 ‘Als je ziet hoe de problemen in het onderwijs en de kinderopvang de arbeidsmarkt hinderen, zou ik niet weten waarom je als ondernemer nog op de N-VA zou stemmen.’ Vooruit-voorzitter Conner Rousseau s...
  [naar artikel]
 46. Conner Rousseau: ‘Vooruit is de nieuwe leider van links én het centrum’ (03/12/2022 - De Tijd)
  03:00 Tom Van Grieken of Conner Rousseau: samengevat is dat in 2024 de inzet van de verkiezingen volgens de voorzitter van Vooruit. ‘Als de N-VA en het Vlaams Belang op Vlaams niveau een meerderheid halen e...
  [naar artikel]
 47. De outing van Conner Rousseau riep veel vragen op. Jan Segers stelt ze aan ‘woordvoerder’ Lander Cobbaert: “Waarom hij nu uit de kast komt, daar moet ik toch geen tekeningske bij maken” (16/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben niet volledig hetero, op zijn zachtst gezegd. Ik val minstens op de twee.” De outing van Conner Rousseau riep gisteren meer vragen op dan hij antwoorden gaf. Tijd voor ‘woordvoerder’ Lander Cobbaert - uit de satirische rubriek van ‘De Ideale Wereld’ - dan maar, denkt onze columnist Jan Segers.
  [naar artikel]
 48. Vriend en vijand over Conner Rousseau: ‘Als hij echt goede raad nodig heeft, gaat hij met zijn moeder in de keuken zitten’ (06/11/2021 - De Morgen)
  Twee jaar geleden nam hij de sp.a over, die op apegapen lag. De Morgen hoorde rond en doet vijf vaststellingen over het voorzitterschap van Conner Rousseau. Dat leek een goed­nieuwsshow te gaan worden, tot Mark Elchardus roet in het eten gooide.
  [naar artikel]
 49. Vriend en vijand over Conner Rousseau: ‘Als hij echt goede raad nodig heeft, gaat hij met zijn moeder in de keuken zitten’ (08/11/2021 - De Morgen)
  Twee jaar geleden nam hij de sp.a over, die op apegapen lag. De Morgen hoorde rond en doet vijf vaststellingen over het voorzitterschap van Conner Rousseau. Dat leek een goed­nieuwsshow te gaan worden, tot Mark Elchardus roet in het eten gooide.
  [naar artikel]
 50. Conner Rousseau: ‘Specialist met appartement in Knokke die zich minimumloon uitkeert en zo studiebeurs voor zijn kinderen regelt, is dat eerlijk?’ (30/04/2023 - De Standaard)
  Grote vermogens moeten meer bijdragen, om onder meer de lasten op arbeid te kunnen verlagen. Het is een beproefd socialistisch recept, en Vooruit-voorzitter Conner Rousseau schoof het zondag in een toespraak in Leuven aan de vooravond van 1 mei nog eens naar voren.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy