De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Koppel trakteert gasten tijdens trouwfeest op... McDonald’s

Koppel trakteert gasten tijdens trouwfeest op... McDonald’s

Het Laatste Nieuws

22/09/2023 - 00:17

Vijf gangen? Nee, dankuwel. Een Frans koppel trakteerde de gasten op hun huwelijksfeest simpelweg op McDonald’s. Uit de enthousiaste reacties blijkt duidelijk dat het concept in de smaak viel.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Mezzanine valt op gasten tijdens trouwfeest: minstens acht gewonden (06/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een trouwfeest in het Waalse Sart-Bernard is zaterdag rond 17.15 uur ontsierd door een zwaar ongeval. In de schuur waar de gasten aan het vieren waren, kwam een mezzanine naar beneden en viel op enkele gasten. Daarbij raakten zeker acht mensen gewond, meldt L’Avenir. Enkelen van hen zouden er erg aan toe zijn.
  [naar artikel]
 2. Politie stopt trouwfeest in Londen met 400 gasten (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Londen heeft een trouwfeest met vierhonderd gasten dat plaatsvond in een school stopgezet. Volgens de huidige coronaregels zijn maximaal zes gasten toegestaan bij een bruiloft.
  [naar artikel]
 3. Zeker 23 doden bij drama op trouwfeest (11/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een trouwfeest in India zijn 23 mensen om het leven gekomen, waaronder vijf kinderen. Tijdens een hevige storm schuilden gasten tegen een
  [naar artikel]
 4. Kranige ‘oma’ verrast gasten van trouwfeest met spectaculaire dansmoves (27/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  De gasten op een trouwfeest in Kazachstan keken verbaasd toe hoe een kranige ‘oma’ een van de gasten uitdaagde voor een dance battle. Het frêle ogende dametje haalde plots haar meest spectaculaire moves boven, gooide er een beetje breakdance bij en deed zelfs een salto. “Maar het was helemaal geen oude vrouw”, aldus de maker van de beelden. “Het was een actrice die was ingehuurd om de bruidegom beet te nemen en daar met glans in geslaagd is.”
  [naar artikel]
 5. Swingend wordt het niet: zo gaat het eraan toe op een coronaproof trouwfeest (25/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Grote huwelijksfeesten mogen vanaf 1 oktober opnieuw, met in principe zo veel gasten als het koppel wil. Maar daar stopt de vrijheid. Corona legt veel regeltjes op waardoor u echt niet kunt spreken van een normaal trouwfeest. Want mag een koppel nog van tafel naar tafel om een praatje te maken? Stopt u dat envelopje met centen in de handen of in een anonieme doos? En kunt u nog met de servetten zwieren op Les Lacs du Connemara?
  [naar artikel]
 6. Vicky en Bart trouwen live op de radio: “Wij in de studio en de gasten thuis, met verwenbox die aan huis geleverd werd” (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vicky Van de Walle (43) en Bart Vanhulle (43) hebben hun trouwfeest zaterdagavond live gehouden op Radio Tequila uit Deinze. De 200 gasten kregen het eten thuis geleverd, en konden via 106.2 FM meeluisteren naar het trouwfeest. “Zo was iedereen veilig thuis in hun bubbel, maar hadden we toch het gevoel van allemaal samen te zijn. Het werd een prachtavond”, straalt het koppel. Wij gingen meefeesten.
  [naar artikel]
 7. Balkon vol gasten stort in tijdens trouwfeest in Namen: negen gewonden (06/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Opschudding tijdens een trouwfeest in Sart-Bernard, in de provincie Namen: negen mensen zijn er gewond geraakt toen het houten balkon waarop ze...
  [naar artikel]
 8. 7 gasten die elk trouwfeest kent (06/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is lente en het trouwseizoen is in volle gang. Het koppel dat in het huwelijksbootje stapt wil de dag vooral doorbrengen met al hun vrienden en...
  [naar artikel]
 9. McDonald’s lanceert bruiloftpakket met honderden chicken nuggets en burgers (05/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  McDonald’s introduceert een historische verandering in hun menu met de lancering van een bruiloftspakket ter waarde van 185 pond (216,02 euro). Dit nieuwe aanbod is van start gegaan in Jakarta, Indonesië. De gasten kunnen kiezen tussen 100 kipburgers en 100 McNuggetdozen, of dezelfde hoeveelheid cheeseburgers en kipvingers.
  [naar artikel]
 10. Trouwfeest met 50 gasten stilgelegd in Geetbets: "Genodigden weggevlucht, maar nummerplaten genoteerd" (17/03/2021 - VRT NWS)
  In het Kasteel van Hoen in Geetbets is zaterdagavond een trouwfeest met 50 gasten stilgelegd. Alle genodigden konden vluchten. Maar omdat de agenten bij de vlucht alle nummerplaten konden noteren, mogen alle gasten zich toch aan een boete verwachten.
  [naar artikel]
 11. Amerikaanse bruid en traiteur aangeklaagd wegens serveren van ‘cannabisbuffet’ op trouwfeest (21/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Florida zijn een bruid en de traiteur van haar trouwfeest opgepakt. De twee worden ervan beschuldigd cannabis in het eten voor de gasten te hebben gestopt, waardoor verschillende aanwezigen ziek werden en medische hulp nodig hadden. Volgens de lokale politie vertoonden sommige gasten symptomen die “overeenkwamen met de klachten van iemand die illegale drugs heeft gebruikt”.
  [naar artikel]
 12. Koppel deelt 450 hamburgers uit op trouwfeest (18/04/2018 - Metro)
  Liefde gaat door de maag. Voor dit koppel geldt dat gezegde zowel letterlijk en figuurlijk. Tijdens hun huwelijksceremonie deelden ze meer dan 400 hamburgers uit aan alle aanwezige gasten. Nancy Tadrosse en haar nieuwe echtgenoot Andrew Wohad hebben hun huwelijk heel bijzonder gevierd. Na het trouwfeest en een zesgangenmenu, kwam er bestelling van 450 hamburgers aan op het huwelijksfeest. Facebook / Nancy Maria Tadrosse“Na een stevig nachtje drinken heeft iedereen nood aan iets vettigs. In de plaats van allemaal naar de McDonalds te gaan, laten we het eten gewoon naar hier brengen”, vertelt de bruid. De uitgenodigden vonden het initiatief fantastisch en genoten volop van de lekkernijen. Facebook / Nancy Maria TadrosseVerzot op Mcdonalds Het koppel uit Sydney is zo verzot op McDonalds, dat ze zelfs voor de huwelijksceremonie een Big Mac hebben gegeten. “Andrew en ik ontmoetten elkaar zes jaar geleden. Diezelfde nacht zijn we samen naar de McDonalds gegaan”, legt Tadrosse uit. In februari vroeg Andrew Wohad haar ten huwelijk. Lees ook: Bye bye klassieke huwelijksreis, millennials kiezen steeds vaker voor manymoon Het bericht Koppel deelt 450 hamburgers uit op trouwfeest verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Koppel huurt vliegtuig af om trouwfeest zonder coronamaatregels te geven (25/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Taml Nadu, de staat waar de twee wonen, mogen maar vijftig gasten worden uitgenodigd voor een bruiloft en dus zocht het stel het hogerop. Op internet opgedoken beelden is te zien dat het vliegtuig helemaal vol zit en dat het huwelijksritueel voltrokken wordt terwijl de Boeing 737 van SpiceJet van Madurai naar Bangalore vliegt.Trouwen in tijden van corona is niet zo evident, dat ondervond ook dit koppel uit India. Door de coronamaatregelen is het moeilijk om een trouwerij te organiseren en dus huurden de tortelduifjes Rakesh en Dakshina uit Madurai een volledig vliegtuig af om plaats te kunnen bieden aan 160 gasten.
  [naar artikel]
 14. Jaar na geheim huwelijk nu ook stiekem trouwfeest voor Leen Dendievel en Udo (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  ‘Thuis’-actrice Leen Dendievel (35) en zanger Udo (43) houden niet van de schijnwerpers. Dat bleek vorig jaar al, toen ze in alle stilte in het huwelijksbootje stapten. Een jaar later hebben ze dat trucje nog eens fijntjes overgedaan: vorige week gaf het koppel stiekem een groot trouwfeest. Alle gasten kregen duidelijke instructies om de lippen stijf op elkaar te houden.
  [naar artikel]
 15. Koppel geeft gigantisch trouwfeest in peperdure villa. Maar dan komt de eigenaar plots opdagen (23/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een koppel uit Florida dacht de perfecte bruiloft gepland te hebben. Ze nodigden hun gasten uit voor een feest in een villa van bijna 4,7 miljoen euro die niet van hen was. Toen plots ook de eigenaar opdaagde, en het feest in het water viel. “We dachten dat het leegstond.”
  [naar artikel]
 16. Koppel vindt 60 jaar oude fastfoodmaaltijd terug in muur tijdens renovatie (30/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit de Amerikaanse staat Illinois was bezig met een renovatie toen het stel een zak met frietjes van McDonald’s in de muur ontdekte. De zak zou er ruim zestig jaar geleden zijn verstopt.
  [naar artikel]
 17. Willy Naessens vroeg gasten op huwelijk om donatie te storten voor goede doel: zoveel bracht het trouwfeest op (28/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Willy Naessens (79) en zijn Marie-Jeanne (68) huwden begin juli in Elsegem (Wortegem-Petegem). Ze gaven in totaal vier feesten voor hun personeel, familie en klanten. Omdat het koppel toch al alles heeft vroegen ze als huwelijkscadeau om een donatie te storten. Het koppel zou dat geld wegschenken aan het goede doel. Vandaag maakte de zakenman tijdens Waregem Koerse het bedrag bekend.
  [naar artikel]
 18. Willy Naessens vroeg gasten op huwelijk om donatie te storten voor goede doel: zoveel bracht het trouwfeest op (28/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Willy Naessens (79) en zijn Marie-Jeanne (68) huwden begin juli in Elsegem (Wortegem-Petegem). Ze gaven in totaal vier feesten voor hun personeel, familie en klanten. Omdat het koppel toch al alles heeft vroegen ze als huwelijkscadeau om een donatie te storten. Het koppel zou dat geld wegschenken aan het goede doel. Vandaag maakte de zakenman tijdens Waregem Koerse het bedrag bekend.
  [naar artikel]
 19. McDonald’s definitief weg uit Rusland (16/05/2022 - De Standaard)
  Nadat McDonald’s in maart al besliste om zijn Russische filialen te sluiten, verkoopt de hamburgerketen de boel in het land nu volledig. ‘In Rusland blijven, strookt niet met de waarden van McDonald’s.’
  [naar artikel]
 20. Voorbijganger trakteert dakloze op McDonald's-menu, politie zet hen buiten (02/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft woensdag een dakloze man naar de uitgang van een Amerikaans McDonald's-restaurant begeleid nadat die van een voorbijganger een...
  [naar artikel]
 21. Trend op TikTok zorgt ervoor dat activisten McDonald’s boycotten (09/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  Pro-Palestijnse TikTokkers roepen op om McDonald’s te boycotten en lieten in het Verenigd Koninkrijk muizen los in drie McDonald’s-restaurants. Dat heeft allemaal te maken met het conflict in het Midden-Oosten. De activisten willen naar verluidt wraak nemen omdat McDonald’s-vestigingen in Israël gratis maaltijden uitgedeeld hebben aan soldaten.
  [naar artikel]
 22. Bruidegom neergestoken op eigen trouwfeest in Wielsbeke (24/12/2018 - VRT NWS)
  Op een trouwfeest in Wielsbeke is een bruidegom dit weekend neergestoken op zijn eigen trouwfeest. Dat zegt het parket van Kortrijk. Een van de gasten kreeg geen bier meer omdat hij al erg dronken was. Daarop haalde hij een mes boven en stak de bruidegom in de hals. Het slachtoffer raakte zwaar gewond. De verdachte is aangehouden, de man is bekend bij de politie.
  [naar artikel]
 23. VIDEO. Bruid maakt wel heel opvallende entree op haar trouwfeest (19/11/2019 - Metro)
  Een bruid heeft de gasten op haar trouwfeest doen schrikken met een onconventionele entree: de vrouw had er niets beters op gevonden dan in een doodskist op de receptie aan te komen. Onder het gejoel van de gasten werd de glanzend witte kist geopend en verscheen de vrouw gehuld in een gouden jurk. Op de beelden is te zien hoe ze het publiek opjut door meteen enkele dansbewegingen tevoorschijn te toveren – terwijl ze nog steeds in haar doodskist ligt. Zoals dat gaat met stunts zoals deze is het filmpje intussen viraal gegaan in cyberspace.   Voir cette publication sur Instagram   Bride arrives her #wedding in a coffin Une publication partagée par Lindaikejiblog (@lindaikejiblogofficial) le 15 Nov. 2019 à 8 :43 PST Lees ook: Man speelt per ongeluk porno af tijdens trouwfeest schoonzus Het bericht VIDEO. Bruid maakt wel heel opvallende entree op haar trouwfeest verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Besparen op je trouwfeest? Zo doe je dat zonder dat je gasten het merken (18/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Geef je al je gasten te eten, of slechts een kleine selectie? En hoeveel gangen moet dat dan zijn? Kies je voor vis of vlees? En welke dranken zet...
  [naar artikel]
 25. Man valt op trouwfeest dj aan omdat hij verzoeknummer niet draait (08/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Wallonië is de politie afgelopen weekend moeten tussenkomen op een trouwfeest. Een van de gasten viel de dj aan omdat hij het verzoeknummer dat...
  [naar artikel]
 26. Politie Oostende legt trouwfeest met tientallen aanwezigen stil (31/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Oostende heeft woensdag een trouwfeest stilgelegd waarbij 30 gasten aanwezig waren. Het was een buurtbewoner die gesignaleerd had dat iets aan de hand was.
  [naar artikel]
 27. Politie Oostende legt trouwfeest met tientallen aanwezigen stil (31/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  De politie van Oostende heeft woensdag een trouwfeest stilgelegd waarbij 30 gasten aanwezig waren. Het was een buurtbewoner die gesignaleerd had dat iets aan de hand was.
  [naar artikel]
 28. Chinees koppel trouwt ondanks wegblijven honderden gasten (12/07/2016 - De Redactie)
  Door grote overstromingen geraakten de meeste gasten niet op het feest, maar dat hield het verliefde koppel niet tegen.
  [naar artikel]
 29. Politie legt trouwfeest met tientallen aanwezigen stil in Oostende (31/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De politie van Oostende heeft woensdag een trouwfeest stilgelegd waarbij dertig gasten aanwezig waren. Het was een buurtbewoner die gesignaleerd had dat er iets aan de hand was.
  [naar artikel]
 30. Selfies met Will Smith, een gigantische taart en heel veel liefde: BV’s genieten van trouwfeest Adil El Arbi en Loubna Khalkhali (30/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Adil El Arbi en Loubna Khalkhali gaven vrijdag in Tanger een trouwfeest dat hun gasten niet snel zullen vergeten. Een prachtige locatie aan het strand, een wereldster als special guest, een gigantische taart en enkele BV’s op de gastenlijst: ondanks het fotoverbod werd het allemaal op beeld vastgelegd.
  [naar artikel]
 31. OPROEP. Heeft u een groot feest gepland tijdens de eindejaarsperiode? (21/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op de redactie kwam ons het verhaal ter ore van Isabel en Didier, horeca-uitbaters uit Kortemark. Om in hun horecazaak alsnog een oudejaarsfeest te kunnen houden, organiseert het koppel op 31 december ‘een trouwfeest’. Daar mogen namelijk wél 200 mensen aanwezig zijn volgens de huidige covid-maatregelen. Opvallend, want het koppel is al een hele poos geleden getrouwd. De ‘cadeautip’ voor de genodigden? Verplicht 140 euro per persoon storten.
  [naar artikel]
 32. IN BEELD. Tal van voetbalsterren wonen trouwfeest van Sergio Ramos bij (maar moeten straks wel braafjes gsm opbergen) (15/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag stapten Real Madrid-verdediger Sergio Ramos en tv-presentatrice Pilar Rubio in het huwelijksbootje. Het Spaanse koppel nodigde 500 gasten...
  [naar artikel]
 33. IN BEELD. Voetbalsterren wonen trouwfeest van Sergio Ramos bij (maar moeten straks braafjes gsm opbergen) (15/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag stapten Real Madrid-verdediger Sergio Ramos en tv-presentatrice Pilar Rubio in het huwelijksbootje. Het Spaanse koppel nodigde 500 gasten...
  [naar artikel]
 34. Amerikaan klaagt McDonald’s en Wendy’s aan voor misleidende hamburgeradvertenties (19/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Een man uit New York heeft McDonald’s en Wendy’s aangeklaagd. Hij zegt dat in de advertenties de burgers groter lijken dan ze eigenlijk zijn. Dat schrijft de BBC. Hij vraagt een schadevergoeding van 50 miljoen dollar (zo’n 48 miljoen euro) voor hem en andere gedupeerden. Wendy’s en Mcdonald’s hebben nog niet gereageerd op de zaak.
  [naar artikel]
 35. Opschudding tijdens trouwfeest wanneer boom bijna op koppel valt (15/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het was zaterdag even schrikken voor de Amerikanen Ashley en Zac Brown. Het koppel uit Kentucky mocht zaterdag elkaar het jawoord geven, maar dat verliep niet helemaal zoals gepland. Het huwelijk moest tijdelijk worden onderbroken door een omgevallen boom die het koppel maar net miste.
  [naar artikel]
 36. Eddy neemt drastische maatregel na trouwfeest waarbij slechts 15 gasten opdaagden (10/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het verhaal van het ‘eenzame’ trouwfeest van Eddy Rosback en Sandra Vansteenwinckel uit het Antwerpse Wuustwezel uit Het Nieuwsblad, ging dinsdag het internet rond. “Ik heb nog steeds niemand van de afhakers gehoord”, reageert Eddy nu.
  [naar artikel]
 37. Eddy neemt drastische maatregel na trouwfeest waarbij slechts 15 gasten opdaagden (10/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het verhaal van het ‘eenzame’ trouwfeest van Eddy Rosback en Sandra Vansteenwinckel uit het Antwerpse Wuustwezel uit Het Nieuwsblad, ging dinsdag het internet rond. “Ik heb nog steeds niemand van de afhakers gehoord”, reageert Eddy nu.
  [naar artikel]
 38. De politie, uw vriend: koppel met autopech krijgt lift in politiewagen naar trouwfeest (08/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niet iedereen kan zeggen dat ze op een trouwfeest arriveerden in een politiewagen. Megan Bonisch uit Auckland kan de ervaring echter toevoegen aan...
  [naar artikel]
 39. Gasten vechten vete om pet uit tijdens huwelijksfeest: jongeman (19) overleden na fatale messteken (05/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  De 19-jarige Dimitri is afgelopen weekend koelbloedig om het leven gebracht op een trouwfeest. Dat gebeurde na een ruzie… om een pet.
  [naar artikel]
 40. Jennifer en Ben Affleck huren peperdure weddingplanner in voor trouwfeest (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ze mogen dan in kleine kring getrouwd zijn in Las Vegas, maar dat wil niet zeggen dat Jennifer (53) en Ben Affleck (49) geen zin hebben in een luxueus trouwfeest. Verschillende bronnen vertellen aan ‘Page Six’ dat het koppel weddingplanner Colin Cowie heeft ingehuurd om die droom te verwezenlijken.
  [naar artikel]
 41. Butler randt bruid aan tijdens nacht voor groots trouwfeest op Bahama’s (29/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jeffrey Pascarella en Ashley Reid, beiden 32, wilden van hun trouwfeest iets memorabels maken in een luxeresort op de Bahama’s. Dat werd het ook...
  [naar artikel]
 42. Boysband BTS jaagt verkopen bij McDonald’s hoger, Belg krijgt topfunctie (28/07/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Boysband BTS jaagt verkopen bij McDonald’s hoger, Belg krijgt topfunctie ’s Werelds grootste fastfoodketen McDonald’s boekt weer meer omzet dan voor de coronapandemie. Dat blijkt woensdag uit de resultaten van het Amerikaanse bedrijf. De Zuid-Koreaanse boysband BTS krijgt een speciale vermelding. Tijdens het tweede kwartaal van 2021 kwam de omzet van de hamburgerketen uit op 5,9 miljard dollar. Daarmee presteerde hij beter dan analisten in […] Lees dit artikel: Boysband BTS jaagt verkopen bij McDonald’s hoger, Belg krijgt topfunctie
  [naar artikel]
 43. Van milkshakes bij McDonald’s tot computerchips bij Toyota: toeleveringsketen van wereldeconomie hapert (25/08/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Van milkshakes bij McDonald’s tot computerchips bij Toyota: toeleveringsketen van wereldeconomie hapert De Britse fans van de milkshakes bij McDonald’s zitten met de handen in het haar. De fastfoodketen schrapt tijdelijk milkshakes en ook enkele dranken in flesjes van het menu in 1.250 restaurants in Engeland, Schotland en Wales. McDonald’s zegt dat de tijdelijke tekorten te maken hebben met een gebrek aan truckchauffeurs, een probleem dat ook […] Lees dit artikel: Van milkshakes bij McDonald’s tot computerchips bij Toyota: toeleveringsketen van wereldeconomie hapert
  [naar artikel]
 44. Politie legt trouwfeest en feest in café stil: “Gasten probeerden naar het dak te vluchten” (13/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Op twee plaatsen in het Antwerpse district Deurne heeft de politie zaterdagavond lockdownfeesten stilgelegd. Het ging om een trouwfeest in de Van Cortbeemdelei en een feest in een café op de Lakborslei, telkens met een twintigtal mensen.
  [naar artikel]
 45. Pas getrouwd koppel verongelukt 2 minuten na bruiloft (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Slechts enkele minuten na de bruiloft van een Texaans koppel sloeg het noodlot toe. Toen het koppel op weg was naar hun eigen trouwfeest, raakten...
  [naar artikel]
 46. Een wereldster, een reuzegrote taart en een fotoverbod: Adil El Arbi en Loubna Khalkhali geven memorabel trouwfeest (30/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Adil El Arbi en Loubna Khalkhali gaven vrijdag in Tanger een trouwfeest dat hun gasten niet snel zullen vergeten. Een prachtige locatie aan het strand, een wereldster als special guest, een gigantische taart en enkele BV’s op de gastenlijst: ondanks het fotoverbod werd het allemaal op beeld vastgelegd.
  [naar artikel]
 47. Koppel dat meer dan 100 gasten verloor bij brand tijdens huwelijksfeest, voelt zich “dood vanbinnen” (01/10/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Het Iraakse koppel op wiens huwelijksfeest meer dan honderd gasten om het leven kwamen, heeft voor het eerst gereageerd. “We zitten hier levend voor je”, verklaarden ze aan een journalist. “Maar vanbinnen zijn we dood.”
  [naar artikel]
 48. Koppel dat meer dan 100 gasten verloor bij brand tijdens huwelijksfeest, voelt zich “dood vanbinnen” (01/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het Iraakse koppel op wiens huwelijksfeest meer dan honderd gasten om het leven kwamen, heeft voor het eerst gereageerd. “We zitten hier levend voor je”, verklaarden ze aan een journalist. “Maar vanbinnen zijn we dood.”
  [naar artikel]
 49. McDonald’s opent eind dit jaar restaurant … naast nieuw fitnessfiliaal NRG (09/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Fastfoodketen McDonald’s opent eind dit jaar een restaurant op de Aarschotsesteenweg in Lier, waar nu het gebouw van NRG Fitness staat. McDonald’s deelt de nieuwbouw trouwens met het fitnesscenter.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy