De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Het moet wel cool zijn om te hangen met de oudjes dacht ik’

‘Het moet wel cool zijn om te hangen met de oudjes dacht ik’

De Standaard

22/09/2023 - 03:26

Studenten Capucine (21), Siebe (18) en Mathias (19) gaan op kot in Edouard Remy, een woon-zorgcentrum in hartje Leuven. ‘Hoe laat ze thuiskomen maakt niet uit. Hoe evenmin.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Ze zetten alle stereotypes over oudjes schitterend op hun kop' (10/04/2019 - De Morgen)
  Voor een keer zijn jongeren de losers en oudjes hip en cool. Een oud succesrecept - verborgen camera - in een nieuw kleedje en universele stereotypen die radicaal worden omgedraaid: ziedaar de succeshumor van Benidorm Bastards.
  [naar artikel]
 2. Anne De Baetzelier: ‘Ik dacht: ze gaan ons vervangen door Aaron Blommaert en Laura Tesoro, maar de oudjes mochten ook blijven’ (28/07/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 3. DE STERREN VAN HET WK (2). Van goalgetter op zoek naar eerste treffer tot zijne hoogheid: deze ‘oudjes’ starten aan hun ‘Last Dance’ (19/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nog één keer ten volle genieten, mensen. Want deze acht ‘oudjes’ staan voor hun (wellicht) laatste WK. Van ‘koning’ Messi tot een spits die voor méér dan zijn goals herinnerd zal worden. Een overzicht, nadat we eerder ook de jonkies onder de sterren in de spotlights gezet hebben.
  [naar artikel]
 4. Adieu ‘oudjes’, welkom youngsters: hoe Real Madrid volop de kaart van de verjonging trekt (09/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Real Madrid start zijn verjongingskuur. De Koninklijke betaalt 103 miljoen euro (plus bonussen) voor de 19-jarige Jude Bellingham en nam de voorbije dagen tegelijk afscheid van enkele ‘oudjes.’ De middenvelder van Dortmund is lang niet de enige ‘youngster’ die Real binnenhaalt. Benieuwd of Real vasthoudt aan die visie voor die ene vacante positie in het elftal.
  [naar artikel]
 5. Opnieuw burgemeesterwissel: vrienden sinds kleuterklas, nu politieke vijanden (07/09/2021 - De Standaard)
  Dominique Cool kondigt aan dat hij Lieven Vanbelleghem van zijn burgemeesterstroon zal stoten in Langemark-Poelkapelle. Cool: ‘Wij kunnen samen best nog een pint gaan drinken.’ Vanbelleghem: ‘Vergeet het maar.’
  [naar artikel]
 6. Hoe supermerk Abercrombie & Fitch zichzelf de verdommenis inwerkte: “Mooie mensen, lelijke bedrijfscultuur” (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie in de jaren 2000 cool wou zijn, droeg Abercrombie & Fitch. Het Amerikaanse kledinglabel met de campagnebeelden van poedelnaakte hunks en winkels als nachtclubs boomde wereldwijd ... tot het helemaal op was. Ter ere van de nieuwe Netflixdocu ‘White Hot’ legt onze mode-expert David Devriendt de schandalen bloot die het supermerk deden uitlopen op een sisser van formaat, van misbruikte modellen tot absurde personeelspraktijken. “Crewleden werden beoordeeld op een schaal van ‘cool’ tot ‘rocks’. Wie minder dan ‘cool’ was, kreeg niet zelden de bons.”
  [naar artikel]
 7. ‘PJ Harvey stond daar in haar beha cool te wezen met haar gitaar. Ik dacht: hoe vet is dát!’ (07/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 8. “Ons merk is voor mooie mensen, niet voor iemand met maatje 38.” Hoe supermerk Abercrombie & Fitch zichzelf voorgoed ruïneerde (19/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie in de jaren 2000 cool wou zijn, droeg Abercrombie & Fitch. Het Amerikaanse kledinglabel met de campagnebeelden van poedelnaakte hunks en winkels als nachtclubs boomde wereldwijd... tot het helemaal op was. Ter ere van de nieuwe Netflixdocu ‘White Hot’ legt onze mode-expert David Devriendt de schandalen bloot die het supermerk deden uitlopen op een sisser van formaat. “Crewleden werden beoordeeld op een schaal van ‘cool’ tot ‘rocks’. Wie minder dan ‘cool’ was, kreeg niet zelden de bons.”
  [naar artikel]
 9. VIDEO. Sieg en Olga bellen de oudjes (31/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sieg en Olga bellen de oudjes om te laten weten dat de eerste aflevering van ‘De Wereld Rond met 80 Jarigen’ vanavond begint, maar niemand neemt op.
  [naar artikel]
 10. Levensverhaal van bokser Ismaïl is verfilmd in ‘Cool Abdoul’: ‘Vier kogels zijn in rechte lijn door mijn lichaam gegaan’ (13/10/2021 - De Morgen)
  Hij was koning van het Gentse nachtleven en keizer in de boksring. Maar het sprookje van Ismaïl Abdoul kende geen vrolijk einde. De film Cool Abdoul vertelt zijn verhaal. ‘Criminaliteit loont niet. Ik ben het levende bewijs.’
  [naar artikel]
 11. Wie dacht dat ‘Everything is Awesome’ al een oorwurm was, is er helemaal aan voor de moeite met het liedje van de tweede Legofilm: “Sorry ouders” (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Everything is Awesome, everything is cool when you’re part of a team…” Al wie ‘The Lego Movie’ al eens gezien heeft, zit nu voor de rest van de...
  [naar artikel]
 12. Wie dacht dat ‘Everything is Awesome’ al een oorwurm was, is eraan voor de moeite met het liedje van de tweede Legofilm: “Sorry ouders” (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Everything is Awesome, everything is cool when you’re part of a team…” Al wie ‘The Lego Movie’ al eens gezien heeft, zit nu voor de rest van de...
  [naar artikel]
 13. Zanger School is Cool probeerde zelf ‘borstvoeding’ te geven aan zijn dochter (03/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  School is Cool dropt deze vrijdag hun nieuwe album: ‘Things that don’t go right’. Een titel die niet helemaal strookt met zanger Johannes Genard,...
  [naar artikel]
 14. Boksdrama ‘Cool Abdoul' wint op punten (10/10/2021 - De Tijd)
  20:27 Begin deze eeuw klom Gentenaar Ismaïl Abdoul naar de top van de Europese bokssport. Maar dat succes had een donkere kant, toont regisseur Jonas Baeckeland in zijn biografische drama ‘Cool Abdoul’.
  [naar artikel]
 15. ‘Lekker blijven hangen’ op Tomorrowlandbeats: Margriet Hermans gooit alle remmen los bij ‘TOTZ’ (11/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Al elf weken blijft ze lekker hangen in de hitlijsten, en dan kan er van Margriet Hermans (68) wel een specialleke af. Voor ‘Tien Om Te Zien’ lanceert ze een danceremix van haar hit ‘Lekker blijven hangen’. “Ik hou wel van wat stevige beats, dat windt mij op”, lacht ze. “Ze mogen mij gerust vragen voor Tomorrowland, ik zeg geen nee.”
  [naar artikel]
 16. Margriet Hermans tovert ‘She’s After My Piano’ om tot ‘Lekker blijven hangen’ (11/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  2 Fabiola draait vooral om dance vibes en dat heeft Margriet Hermans ook begrepen. Zij doopt de iconische hit ‘She’s After My Piano’ om tot het ambiancenummer ‘Lekker blijven hangen’. Ze krijgt iedereen aan het dansen en leert hen ook haar eigen, bijpassende move.
  [naar artikel]
 17. Finale van ‘Love Island’: ‘Ik had ook een goeie vibe met mijn chickie’ – ‘Ja, ouwe, cool’ (13/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 18. Bokser ‘Cool’ Abdoul vond een vriend in acteur Nabil Mallat: “Verrast door wat hij kon” (15/10/2021 - Het Belang van Limburg)
  In ‘Cool Abdoul’ wordt het turbulente leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul geschetst. Het uitstekend acteerwerk van Nabil Mallat brengt hem helemaal tot leven. Een dubbelinterview.
  [naar artikel]
 19. Meryl Streep dacht dat haar collega-acteurs haar een ‘oude geit’ noemden (09/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Mery Streep (72) stond voor de nieuwe film ‘Don’t Look Up’ samen op de set met Jennifer Lawrence (31) en Jonah Hill (37). Zij waren allebei zo onder de indruk van Streep dat ze haar doopten tot ‘GOAT’, een afkorting van ‘greatest of all time’ (de beste aller tijden). Meryl Streep was echter helemaal niet mee met de slang, en dacht dat ze een ‘geit’ genoemd werd.
  [naar artikel]
 20. Hippo mag tutu aan de haak hangen in ‘The masked singer’: ontdek hier wie in het pak zat (21/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De halve finale van The masked singer is een serieuze rollercoaster gebleken. Eens te meer door de onthulling van Hippo, want niemand keek in de juiste richting. “Het is cool dat ze me niet herkenden.”
  [naar artikel]
 21. Cool, chic, ‘Copencore’: niet de Parijzenaars, maar de Denen zijn tegenwoordig onze stijlvoorbeelden (13/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Keken we vroeger naar Parisiennes voor mode-inspiratie, dan spieken we nu steeds vaker bij onze Scandinavische vrienden. Vooral de Denen, die net Stockholm Fashion Week achter de rug hebben, staan bekend om hun smetteloze looks met precies de juiste portie klasse. ‘Copencore’, zo werd het stijltje door de Amerikaanse Vogue gedoopt, is cool, chique én effortless. Leer het ons, alsjeblieft!
  [naar artikel]
 22. ‘Cool Runnings’ herleeft, want Jamaica heeft opnieuw viermansbobslee op de Winterspelen: “We gaan het ijs in vuur en vlam zetten” (20/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jamaica stuurt zeven bobsleeërs naar de Winterspelen in Peking. Een tweemansbob, een viermansbob en een monobob bij de dames. Nooit eerder was het Caraïbisch land zo goed vertegenwoordigd. Hoe een kwarteeuw na ‘Cool Runnings’ Jamaica nog steeds in de ban is van het bobsleeën.
  [naar artikel]
 23. ‘Cool Runnings’ herleeft, want Jamaica heeft opnieuw viermansbobslee op Winterspelen: “We gaan het ijs in vuur en vlam zetten” (20/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jamaica stuurt zeven bobsleeërs naar de Winterspelen in Peking. Een tweemansbob, een viermansbob en een monobob bij de dames. Nooit eerder was het Caraïbisch land zo goed vertegenwoordigd. Hoe een kwarteeuw na ‘Cool Runnings’ Jamaica nog steeds in de ban is van het bobsleeën.
  [naar artikel]
 24. Bekijk hier de eerste trailer van de Vlaamse film ‘Cool Abdoul’ (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor liefhebbers van de Vlaamse film: binnenkort kunnen we ‘Cool Abdoul’ gaan bekijken in de bioscoop. Een film over het leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul. Hieronder kan je alvast de eerste trailer bekijken.
  [naar artikel]
 25. Bekijk hier de eerste trailer van de Vlaamse film ‘Cool Abdoul’ (02/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor liefhebbers van de Vlaamse film: binnenkort kunnen we ‘Cool Abdoul’ gaan bekijken in de bioscoop. Een film over het leven van de Gentse bokser Ismaïl Abdoul. Hieronder kan je alvast de eerste trailer bekijken.
  [naar artikel]
 26. Opnames ‘Cool Abdoul' tijdelijk opgeschort (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ook de Vlaamse filmwereld ondervindt gevolgen van de nieuwe maatregelen. De opnames van de film ‘Cool Abdoul’ worden tijdelijk stilgelegd. Dat...
  [naar artikel]
 27. ANALYSE. Onze F1-man in Jeddah wil de kostprijs van Verstappens onnodige crash pas vanavond berekenen (05/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Winnen en verliezen, het ligt zo dicht bijeen in de sport. Het tweede langste circuit van de kalender (na ‘ons’ Francorchamps) bleek net iets te lang voor Max Verstappen. 26 bochten lang was hij subliem. Hij zag er messcherp uit tussen die betonnen muren, kleppers als Fernando Alonso en Daniel Ricciardo hielden voor de camera’s hun adem in. ‘Weer zo cool op zo’n stressvol moment’, dacht ik nog. Maar in bocht nummer 27, de laatste van het Jeddah Corniche Circuit, ging het mis. Weg poleposition. Lewis Hamilton vertrekt straks als eerste.
  [naar artikel]
 28. VIDEO. Sieg en Olga bellen de oudjes van ‘De Wereld Rond’, maar niemand neemt op (31/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sieg en Olga bellen de oudjes om te laten weten dat de eerste aflevering van ‘De Wereld Rond met 80-Jarigen’ vanavond begint, maar niemand neemt op.
  [naar artikel]
 29. De band achter de themasong van ‘Friends’: “Het heeft ons cool imago verpest” (12/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  So no one told you life was gonna be this way… Als u nu automatisch begint te klappen, weet u waarover we het hebben. ‘I’ll Be There For You’, de themasong van Friends zit in het collectieve geheugen van een hele generatie gegrift. Maar de band achter die themasong had het toch liever gezien: “Het heeft ons cool imago verpest.”
  [naar artikel]
 30. Jeugd jaagt meer dan ooit op plaats bij wereldtop (al willen niet alle oudjes zomaar wijken) (07/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren nog legde Gonçalo Ramos (21) er drie in het mandje (al valt nog te zien of hij kan bevestigen). Engeland danst op het ritme van een 19-jarige, La Roja wordt gedomineerd door jonkies. En een 20-jarige dwarsboomde Lukaku en daarmee heel België. De nieuwe wereldtop bonkt ongeduldig op de deur in Qatar. (Nog) niet met waanzinnige statistieken, wel met een overdosis zelfvertrouwen en talent. Al zijn er nog altijd een aantal ‘oudjes’ die je beter niet uit het oog verliest.
  [naar artikel]
 31. Hippo in mag tutu aan de haak hangen in ‘The masked singer’: ontdek hier wie in het pak zat (21/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De halve finale van The masked singer is een serieuze rollercoaster gebleken. Eens te meer door de onthulling van Hippo, want niemand keek in de juiste richting. Acteur Boris Van Severen kroop uit het pak. “Het is cool dat niemand me herkende.”
  [naar artikel]
 32. Anemone Valcke werd op de set van ‘Cool Abdoul’ bijgestaan door intimiteitscoach: “Er moet meer naar vrouwen geluisterd worden” (04/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor haar nieuwe rol in de Vlaamse film ‘Cool Abdoul’ geeft Anemone Valcke (31) zich letterlijk bloot tijdens de vrijscènes met tegenspeler Nabil Mallat. Voor het eerst werkte ze samen met een intimiteitscoach op de set. Dat beviel haar zo erg dat ze in de toekomst graag altijd begeleid wil worden bij pikante scènes. “Er moeten meer grenzen getrokken worden. Niet alleen in de film- en acteerwereld, maar ook in de bedrijfswereld.”
  [naar artikel]
 33. Afvaller Nele blikt terug op ‘De Mol’: “Mijn alibi? Dat ik drie weken in een stilteklooster doorbracht” (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘oudjes’ doen het niet goed in de jubileum-editie van ‘De Mol’. Nadat opticien Gretel Van der Straeten (51) al na de openingsaflevering naar huis moest, is nu ook de 47-jarige lerares Nele Buys, niet langer te zien in ‘De Mol’. Opgave na een pijnlijke en zware spierscheur, die ze bij een val tijdens de ‘lavaproef’ opliep. Wij stellen de afvaller elke week tien allesomvattende vragen. Hoe gaat het nu met haar been? Waren de andere kandidaten op de hoogte? En op wie zet zij haar geld in?
  [naar artikel]
 34. ‘Ik dacht dat cocaïne erbij hoorde, tot mijn vrouw me naar de andere kant van de kamer brulde: ‘Onnozelaar!’’ (12/02/2022 - De Morgen)
  Roy Orbison zei ooit: ‘Ik mag dan een levende legende zijn, maar dat helpt niet echt als je een band moet vervangen.’ Wat kun je wél met beroemdheid? Wat koop je ervoor, behalve bergen goud, talloze minnaars en minnaressen en een sponsordeal met Hello Fresh? Het leven zoals het is: bekend zijn.
  [naar artikel]
 35. Papa van Fleur uit ‘Blind getrouwd’ dacht dat dochter voor ‘Temptation Island’ was ingeschreven: “Fleurtje, wat doe je nu?” (19/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bernard, de vader van Fleur uit ‘Blind getrouwd’, was eerst niet zo gelukkig met de beslissing van zijn dochter om aan een reality-programma mee te doen. Hij dacht aanvankelijk dat Fleur zich voor ‘Temptation Island’ had ingeschreven.
  [naar artikel]
 36. Papa van Fleur uit ‘Blind getrouwd’ dacht dat dochter voor ‘Temptation Island’ was ingeschreven: “Fleurtje, wat doe je nu?” (19/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Bernard, de vader van Fleur uit ‘Blind getrouwd’, was eerst niet zo gelukkig met de beslissing van zijn dochter om aan een reality-programma mee te doen. Hij dacht aanvankelijk dat Fleur zich voor ‘Temptation Island’ had ingeschreven.
  [naar artikel]
 37. Na een ‘gezellig gesprek met een bankmedewerker’ was Ans 8.000 euro kwijt: “Ik had nog nooit gehoord van dit soort oplichterij” (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim 8.000 euro. Dat is het bedrag dat een slinkse oplichter die zich voordeed als ING-medewerker aftroggelde van de 81-jarige Ans de Groot uit Hellevoetsluis. Deels van haar eigen bankrekening, deels van de zakelijke rekening van de volksdansvereniging waarvoor ze actief is. “Die man moet hebben gedacht: die oudjes van de dansvereniging kunnen we wel even oplichten.’’
  [naar artikel]
 38. In ‘de oudjes’ we trust. Hoe ‘Rafa’, Hoedt en Olsson RSCA op sleeptouw moeten nemen: “Anderlecht weer op de kaart zetten” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Niet zo lang geleden moest alles bij Anderlecht van de jongeren komen. Vandaag zou dat oneerlijk zijn. Wil RSCA Vitesse wippen, moeten ‘anciens’ Hoedt, Olsson en Refaelov doen wat van hen verwacht wordt: gidsen én kwaliteit brengen. “Het is de match van het jaar tot dusver”, aldus ‘Rafa’.
  [naar artikel]
 39. ‘De buurtpolitie’-actrice Jits Van Belle doet oproep na ongeval: “Niet cool, zo’n fietshelm? Kijk eens hoe ik eruitzag na mijn val” (08/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het scheelde geen haar of het leven van Jits Van Belle (47) had er na haar fietsongeval vorige maand compleet anders uitgezien. “Ik dacht echt dat ik met een handicap door het leven zou moeten gaan”, vertelt ‘De buurtpolitie’-actrice in ‘Dag Allemaal’. En dat allemaal omdat ze zonder helm op haar fiets was gestapt. Ze roept nu iedereen om nooit zonder de weg op te gaan, want één maand na het ongeval ondervindt ze nog steeds hinder van de zware klap.
  [naar artikel]
 40. ‘The Strokes brachten ‘downtown cool’ naar de wereld’: nieuwe docu toont hoe New York twintig jaar geleden het walhalla voor rock werd (24/02/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 41. ‘Phantom Fury’ brengt de nineties terug naar je console (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  3D Realms, het gamelabel dat ons in de nineties toppers als ‘Duke Nukem 3D’ en ‘Hexen’ bracht, keert na jaren terug naar het voorplan met nieuwe shooter ‘Phantom Fury’. Die blinkt uit in precies dezelfde ninetiesvibe als die oudjes van het bedrijf, waarvoor de makers flink aan de graphics moesten sleutelen. Niet om ze er scherp te laten uitzien, zoals bij een moderne shooter, maar om ze net een beetje telegeniek verouderd te doen lijken.
  [naar artikel]
 42. ‘De Bodybuildersmoord moet nog voorkomen, maar wat daar naar boven zal komen, tart iedere verbeelding’ (03/10/2021 - De Morgen)
  Volgend jaar wordt hij vijfenzeventig. Een uitgelezen moment om die toga eindelijk aan de haak te hangen, zou je denken. Maar niet voor Jef Vermassen. Zeventien assisenzaken heeft hij nog te pleiten voor hij aan zijn pensioen kan denken. En intussen schrijft hij aan zijn eigen sprookjesboek. ‘Ik moet dagelijks vechten tegen het cynisme.’
  [naar artikel]
 43. Het was de investering waard: Erling Haaland hield z’n peperdure voetballijf topfit dankzij peperdure ‘cryokamer’ bij hem thuis (09/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Mister cool’. Erling Braut Haaland (22) gaat in Istanboel op zoek naar de gepaste apotheose voor zijn topseizoen. Maar hoe bleef dat massieve lijf zo fit? Een ‘cryokamer’ bleek zijn geld waard.
  [naar artikel]
 44. Spielberg dacht eerst dat wereldberoemd ‘Jaws’-lied een grap was (10/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Regisseur Steven Spielberg dacht aanvankelijk dat het wereldberoemde themalied dat John Williams maakte voor zijn film ‘Jaws’ een grap was, toen Williams het lied voor het eerst bij hem speelde. “Hij had een geweldig gevoel voor humor en ik dacht dat hij me op het verkeerde been zette”, aldus de regisseur.
  [naar artikel]
 45. De oudjes vinden de liefde in ‘B&B zoekt liefde’: Ook Isabel en Ivor zijn nu nog samen (11/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn de oudere deelnemers die scoren in ‘B&B zoekt liefde’. Na de laatste aflevering bleek dat de drie deelnemende vijftigplussers allemaal een nieuwe partner vonden, al dan niet tot op heden. De drie B&B-uitbaters onder de dertig zoeken nog verder naar de liefde.
  [naar artikel]
 46. ‘Onze zus dacht eerst dat mama een affaire had gehad. ‘Nee’, zei mijn broer. ‘Wij zijn donorkinderen’ (04/07/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 47. Amsterdamse Nelleke sloot vriendschap met Vlamingen in ‘Expeditie Robinson’: “Ik voel me een halve belg nu” (12/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Opboksen tegen vooroordelen. Nelleke (31) moet het vaak doen. Ook in ‘Expeditie Robinson’ had het model haar imago tegen. ‘‘Ruth dacht: ‘Eerst ’ns...
  [naar artikel]
 48. Koen Wauters over ‘De Kastaars!’: ‘Toen ik die naam hoorde, dacht ik: ‘Oei! Da’s... raar’’ (28/01/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 49. Lerares Nele Buys blikt na haar opgave terug op Mol-avontuur: “Ik had geen strategie. Ik was enkel op mijn hoede voor tunnelvisie” (04/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De ‘oudjes’ doen het niet goed in de jubileum-editie van ‘De Mol’. Nadat opticien Gretel Van der Straeten (51) al na de openingsaflevering naar huis moest, is nu ook de 47-jarige lerares Nele Buys, niet langer te zien in ‘De Mol’. Opgave na een pijnlijke en zware spierscheur, die ze bij een val tijdens de ‘lavaproef’ opliep. Wij stelden de ongelukkige Nele deze tien alles omvattende vragen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy