De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Werner Hoyer (EIB): “Energietransitie moet niet leiden tot kolonialisme 2.0”

Werner Hoyer (EIB): “Energietransitie moet niet leiden tot kolonialisme 2.0”

Express

22/09/2023 - 07:42

Na bijna twaalf jaar dienst zal Werner Hoyer binnenkort zijn functie als voorzitter van de Europese Investeringsbank neerleggen. In afwachting van de bekendmaking van zijn opvolger, gaf hij een toespraak op de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. In het nieuws: Hoyers toespraak bij de VN. Zeer goede bedoelingen De details: wat zei hij? De […]


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Dom én gevaarlijk? Veroordeel kern van het probleem: zionisme en kolonialisme (30/10/2023 - De Wereld Morgen)
  In zijn repliek in De Standaard op de Opinie 'De hypocrisie van het Westen is adembenemend' in De Morgen van Johan Depoortere noemt Jan Dumolyn de uitspraak “dom én gevaarlijk” dat “het niet aan goed doorvoede witte intellectuelen (is) om... te dicteren hoe die strijd (tegen de onderdrukker) moet gevoerd worden”. Johan Depoortere reageert: "Als er al veroordeeld moet worden, veroordeel dan de kern van het probleem: zionisme en kolonialisme". The post Dom én gevaarlijk? Veroordeel kern van het probleem: zionisme en kolonialisme appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 2. Baas Europese Investeringsbank: “Wederopbouw Oekraïne kan tot 1 biljoen euro kosten” (21/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de voorzitter van de Europese Investeringsbank (EIB) zou Oekraïne maar liefst 1 biljoen euro hulpgeld nodig hebben om de immense oorlogsschade in het land te herstellen. “Ik spreek over een biljoen omdat ik al verschillende bedragen heb zien passeren die volstrekt onrealistisch zijn wanneer we kijken naar de mate van verwoesting”, zei Werner Hoyer op een persconferentie in het Duitse Frankfurt.
  [naar artikel]
 3. Koning drukt in Congo “diepste spijt” uit en veroordeelt kolonialisme: “Regime van discriminatie en racisme” (08/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip heeft in Congo nu ook mondeling zijn “diepste spijt” betuigd voor het kolonialisme. Formele excuses kwamen er niet, maar Filip ging wel verder dan in zijn brief in 2020. De koning noemde het koloniale systeem “een regime van paternalisme, discriminatie en racisme”.
  [naar artikel]
 4. “Ik liep in mijn onderbroek achter hem”: Werner (77) vat eigenhandig bestuurder (19) die vlucht na crash tegen zijn gevel (21/11/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Werner Snoeck (77) heeft maandagnacht noodgedwongen zijn snelle benen moeten bovenhalen. Een 19-jarige bestuurder was met zijn wagen tegen de gevel van Werner gereden en dreigde de benen te nemen. De kranige Sint-Niklazenaar twijfelde geen moment en liep meteen achter de bestuurder aan. “Toen ik hem vastgreep, zei hij dat ik niet te hard in zijn arm mocht knijpen”, aldus Werner.
  [naar artikel]
 5. Na bso een hoger diploma? Margot, Yasmine en Werner bewijzen dat het kan: “Ze gaven me nul procent slaagkans” (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik ben eerst wenend naar buiten gelopen. En kijk nu...” Drie op de vier scholieren uit het bso die willen voortstuderen, slagen niet of breken hun studie voortijdig af, blijkt uit nieuwe cijfers. Margot (29), Yasmine (30) en Werner (44) bewijzen het tegendeel: “Ik ben gestart in Kantoor en nu heb ik een master in de diplomatie.”
  [naar artikel]
 6. Qatar: “Geen realistische energietransitie zonder meer gas aan de energiemix toe te voegen” (26/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Qatar: “Geen realistische energietransitie zonder meer gas aan de energiemix toe te voegen” Saad al-Kaabi, de minister van Energie van de gasrijke Golfstaat Qatar, vertelde de Financial Times dat hij verwacht dat het wereldwijde gastekort, dat zich van de eurozone en het VK naar andere regio’s heeft uitgebreid, “enkele jaren” zal aanhouden. De energieminister ziet overigens “geen mogelijkheid” om de energiedoelstellingen te halen zonder meer brandstof aan de […] Lees dit artikel: Qatar: “Geen realistische energietransitie zonder meer gas aan de energiemix toe te voegen”
  [naar artikel]
 7. Werner (77) vat 19-jarige bestuurder die wegvlucht na crash tegen gevel: “Ik liep in mijn onderbroek achter hem aan” (21/11/2023 - Het Nieuwsblad)
  Werner Snoeck (77) heeft maandagnacht noodgedwongen zijn snelle benen moeten bovenhalen. Een 19-jarige bestuurder was met zijn wagen tegen de gevel van Werner gereden en dreigde de benen te nemen. De kranige Sint-Niklazenaar twijfelde geen moment en liep meteen achter de bestuurder aan. “Toen ik hem vastgreep, zei hij dat ik niet te hard in zijn arm mocht knijpen.”
  [naar artikel]
 8. “Europese tuin” en “Afrikaanse jungle”: straf staaltje kolonialisme van hoge EU vertegenwoordiger (16/11/2022 - De Wereld Morgen)
  De EU-hoge vertegenwoordiger voor het Buitenlands beleid, de Spaanse socialist Joseph Borell, werkte zich in de kijker door in een toespraak voor de Europese diplomatieke academie in Brugge deze oktober uit te pakken met een nauwelijks verholen terugkeer naar de koloniale thesis van de "beschavingsmissie" van het Westen. The post “Europese tuin” en “Afrikaanse jungle”: straf staaltje kolonialisme van hoge EU vertegenwoordiger appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 9. De vriend van Lore bedroog haar en zit op Tinder. Maar zij blijft smoorverliefd: “Ik ben al 7 kilo afgevallen” (21/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Lore (48) is eindelijk in een relatie met haar grote liefde Werner (56), die ook haar diensthoofd is. Alleen: Werner is minder toegewijd. Lore betrapte hem met zijn ex en hij gaat op Tinderdates. “Hij heeft geen seks met die vrouwen – zegt hij.” Wanneer is een heerlijke man de pijn niet meer waard? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies. “Dit is ronduit vernederend voor jou, Lore.”
  [naar artikel]
 10. ‘Industriële bedrijfsleiders zijn aan het roer in slaap gevallen' (22/12/2019 - De Tijd)
  17:43 ‘Bedrijfsleiders in industriële sectoren zijn zich van geen kwaad bewust, maar ze hebben veel te lang gewacht om het klimaat mee te helpen aanpakken.’ Dat zegt Werner Hoyer, hoofd van de Europese Inve...
  [naar artikel]
 11. Boer Werner (62) overvallen in boerderij in Ekeren: “Ze sloegen in mijn gezicht en ik werd geboeid” (03/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De 62-jarige Werner De Bie is maandag het slachtoffer geworden van een brutale home invasion in boerderij Lindehoeve in Mariaburg (Ekeren). De daders gingen aan de haal met een som geld. “Voor die paar keer dat ik op de werf blijf slapen”, zegt hij.
  [naar artikel]
 12. Houdt Didier Reynders (MR) z’n topjob van ‘Mededinging’ bij de Europese Commissie? (14/09/2023 - Express)
  Eind dit jaar stapt Werner Hoyer op als voorzitter van de Europese Investeringsbank. De instelling gaat dus op zoek naar een opvolger. Er circuleren vijf namen, die het stokje kunnen overnemen van de Duitser.
  [naar artikel]
 13. Clubloze Olivier Werner vindt onderdak bij Moeskroen (12/12/2017 - Sporza)
  Moeskroen heeft Olivier Werner aan zijn kern toegevoegd. Werner moet het keepersprobleem bij Moeskroen oplossen.
  [naar artikel]
 14. “Blind gebruik van waterstof kan energietransitie vertragen” (18/11/2022 - Express)
  In een recent rapport waarschuwt het Internationaal Agentschap voor hernieuwbare energie (Irena) voor mogelijk misbruik van waterstof. De energiedrager wordt een sleutelrol toegedicht in de energietransitie, maar moet op verstandige wijze worden aangewend. Het nieuws: Irena waarschuwt om niet zomaar iets met waterstof te doen. De details: volgens het agentschap moeten er prioriteiten worden gesteld. […]
  [naar artikel]
 15. Duits bondscoach Hansi Flick roept Leon Goretzka of Timo Werner verrassend niet op: “Iedereen moet zijn ego opzij schuiven” (31/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bayern-middenvelder Leon Goretzka en RB Leipzig-aanvaller Timo Werner zijn door bondscoach Hansi Flick niet opgenomen in de Duitse selectie voor de oefeninterlands van komende maand tegen Japan en vicewereldkampioen Frankrijk. Ook kersvers Leipzig-verdediger David Raum is er niet bij.
  [naar artikel]
 16. Kampenaar Werner traint India’s grootste voetbalploeg: “Ze doen alles om het te maken” (25/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Van postbode in Leopoldsburg tot coach van India’s populairste voetbalploeg. Werner Martens (39) beleeft zijn voetbaldroom in India. “Ik spoel altijd twee keer het toilet door voor ik ga, zodat er zeker geen slang inzit”
  [naar artikel]
 17. Lore ontdekt dat haar grote liefde op Tinder zit en erop los datet. “Op een dag betrapte ik hem zelfs met zijn ex” (21/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Lore (48) is eindelijk in een relatie met haar grote liefde Werner (56), die ook haar diensthoofd is. Maar Werner is minder toegewijd. Lore betrapte hem met zijn ex en hij gaat op Tinderdates. “Maar hij heeft geen seks met die vrouwen – zegt hij.” Wanneer is een heerlijke man de pijn niet meer waard? Relatietherapeut Wim Slabbinck geeft advies. “Dit is ronduit vernederend voor jou, Lore.”
  [naar artikel]
 18. Demir plant communicatiecampagne over energietransitie (16/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Dit najaar komt er in Vlaanderen een grote informatiecampagne over de energietransitie. Die campagne moet de burger er onder meer van overtuigen dat het plaatsen van zonnepanelen een aantrekkelijke investering blijft.
  [naar artikel]
 19. CEO Aramco: “Investeringen in gas en olie blijven belangrijk tijdens de energietransitie” (27/01/2022 - Express)
  Amin Nasser, CEO van het Saoedi-Arabische staatsbedrijf Aramco, is ervan overtuigd dat investeringen in gas en olie noodzakelijk blijven tijdens de energietransitie. “We moeten erkennen dat die transitie niet vlot verloopt”, zei hij tijdens een videogesprek met de B20-conferentie in Indonesië. In Indonesië vindt momenteel de B20-conferentie plaats. Tijdens dat evenement komen allerhande bedrijven uit […]
  [naar artikel]
 20. Moeskroen trekt Olivier Werner aan om keepersprobleem op te lossen (12/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Excel Moeskroen heeft dinsdag de komst van Olivier Werner aangekondigd. De doelman zat zonder club en tekende een contract tot het einde van het seizoen op Le Canonnier, met een optie op nog een extra seizoen. Werner moet het doelmannenprobleem oplossen, waar de Henegouwers mee kampen.
  [naar artikel]
 21. Boer Werner (62) overvallen in boerderij: “Ze sloegen in mijn gezicht en ik werd geboeid” (04/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  De 62-jarige Werner De Bie is maandag het slachtoffer geworden van een brutale home invasion in boerderij Lindehoeve in Mariaburg (Ekeren). De daders gingen aan de haal met een som geld.
  [naar artikel]
 22. Werner De Smedt krijgt biografie in ‘Familie’: “Rudi mag serieuze ruzie met Zjef verwachten” (31/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Feest in ‘Familie’. Wolff & Bos-hoofdontwerper Rudi Verbiest (Werner De Smedt) stelt zijn langverwachte autobiografie voor. Toen echtgenoot Zjef (Jan Van den Bosch) enkele weken geleden de proefdruk van de memoires onder ogen kreeg, was hij zo ontdaan door diens openhartigheid, dat hij de uitgave wilde tegenhouden. “Dat heeft alles te maken met de wilde verhalen van Rudi in China”, vertelt Werner aan Jarne. Ontdek de geheimen van Rudi in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 23. Terug naar de hoogdagen van de Zillion met VIP-portier Werner: “Tijdens de Zundays stonden er drie waterbedden op de dansvloer. Dan weet je genoeg” (14/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf jaar lang was Werner Versijp (51) een van dé portiers van de Zillion. Zowat het hele, korte leven van de meest legendarische discotheek van ons land bewaakte hij de VIP. Eind oktober herneemt hij de rol van buitenwipper in de verfilming. “Die Koen Wauters heb ik er ooit weggejaagd. Goed gedaan, zei Frank Verstraeten dan.”
  [naar artikel]
 24. Werner Daemen mikt met Oekraïense rijder op wereldtitel: “Zijn verloofde kon net op tijd vluchten” (14/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De wereldtitel endurance. Dat is het doel van het BMW-team van Werner Daemen (50). De voormalige rijder uit Sint-Huibrechts-Lille rekent daarvoor ook op Ilya Mikhalchik, een Oekraïner. “Die jongen is bang, maar racen zorgt voor afleiding.”
  [naar artikel]
 25. Bakker Werner ging na meer dan 25 jaar failliet: “Ik betaalde mijn personeel te goed, mijn schulden liepen op. En toen kwam de energiecrisis” (19/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Werner Peeters uit Kontich zag de bakkerij die hij meer dan 25 jaar geleden van zijn vader overnam, deze zomer failliet gaan. “Ik had in de voorbije jaren veel te hoge kosten. De energiecrisis was de druppel”, zegt hij.
  [naar artikel]
 26. Bakker Werner ging na meer dan 25 jaar failliet: “Ik betaalde mijn personeel te goed, mijn schulden liepen op. En toen kwam de energiecrisis” (19/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Werner Peeters uit Kontich zag de bakkerij die hij meer dan 25 jaar geleden van zijn vader overnam, deze zomer failliet gaan. “Ik had in de voorbije jaren veel te hoge kosten. De energiecrisis was de druppel”, zegt hij.
  [naar artikel]
 27. Bakker Werner ging na meer dan 25 jaar failliet: “Ik betaalde mijn personeel te goed, mijn schulden liepen op. En toen kwam de energiecrisis” (19/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Werner Peeters uit Kontich zag de bakkerij die hij meer dan 25 jaar geleden van zijn vader overnam, deze zomer failliet gaan. “Ik had in de voorbije jaren veel te hoge kosten. De energiecrisis was de druppel”, zegt hij.
  [naar artikel]
 28. Werner (51) was portier in de Zillion: “Frank Verstraeten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vijf jaar lang was Werner Versijp (51) een van dé portiers van de Zillion. Zowat het hele, korte leven van de meest legendarische discotheek van ons land bewaakte hij de VIP. Ook in film herneemt hij die rol. “Die Koen Wauters heb ik er ooit weggejaagd. Goed gedaan, zei Frank Verstraeten dan.”
  [naar artikel]
 29. Voorzitter Europese Investeringsbank: 'We moeten nu investeren in strategische infrastructuur Oekraïne' (28/02/2023 - De Tijd)
  21:35 'Wachten op het einde van de oorlog in Oekraïne zal de factuur voor de heropbouw nog veel hoger maken. We moeten nu investeren.' Dat zegt Werner Hoyer, de voorzitter van de Europese Investeringsbank.
  [naar artikel]
 30. President Europese Investeringsbank geeft Duitsland veeg uit de pan voor naïeve houding tegenover China (10/11/2022 - Express)
  Duits bondskanselier Olaf Scholz ligt onder vuur sinds hij toestond dat China een deel van de haven van Hamburg in handen kreeg, en daarna doodleuk een blitzbezoek aan Beijing bracht. Over de positieve houding van Duitsland tegenover het CCP-regime is de president van de Europese Investeringsbank (EIB), Werner Hoyer, hoegenaamd niet te spreken. In het […]
  [naar artikel]
 31. WWF: “Wind- en zonne-energie moeten prioriteit krijgen in energietransitie” (20/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  CLEANaction, de internationale coalitie van natuurverenigingen, wil dat wind- en zonne-energie voorrang krijgen in de energietransitie. Die hernieuwbare technologieën zouden de minste schade aan de natuur toebrengen. Dat meldt natuurorganisatie WWF.
  [naar artikel]
 32. Wie wordt de volgende baas van de Europese Investeringsbank? (14/09/2023 - Express)
  Eind dit jaar stapt Werner Hoyer op als voorzitter van de Europese Investeringsbank. De instelling gaat dus op zoek naar een opvolger. Politico schuift alvast vijf namen naar voren, die het stokje kunnen overnemen van de Duitser. Denemarken vs. Spanje De kemphanen: In theorie gaat de strijd om het postje tussen twee vrouwen. Sfinks van […]
  [naar artikel]
 33. Vier vragen aan Werner Janssen (N-VA): “Handelaars moeten niet per se langer werken, ze kunnen ook later open gaan” (03/02/2019 - De Morgen)
  Iedere handelaar moet zijn winkel tot 21 uur ’s avonds kunnen openhouden, vindt N-VA. De verplichte wekelijkse sluitingsdag moet er ook aan. “Het is een manier om een dam op te werpen tegen de e-commerce”, zegt Kamerlid Werner Janssen, die daarvoor een wetsvoorstel indiende.
  [naar artikel]
 34. “De allerlaatste burgemeester van Hoeselt … Dat is wel bijzonder”: Werner Raskin geeft fakkel door aan Yves Croux (22/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  Liberaal Yves Croux volgt zijn politieke vader Werner Raskin op als burgemeester in Hoeselt. Donderdag legt hij de eed af, al wordt hij het pas echt vanaf 1 januari. “Yves heeft talent, hij zal dat goed doen. Maar je mag de job van burgemeester nooit onderschatten.”
  [naar artikel]
 35. Groen wil 8 miljard in drie jaar vrijmaken voor energietransitie: “Geen oplossing op korte termijn” (17/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Als er morgen geen kernuitstap komt, is Groen niet van plan om dat geruisloos te laten passeren. In een ambitieuze nota zet de partij haar eisen op een rij: op drie jaar tijd wil ze acht miljard investeren om de energietransitie in een stroomversnelling te brengen. Deze maatregelen heeft ze daarvoor op het oog.
  [naar artikel]
 36. Werner De Smedt over zijn succesvolle heupoperatie: “Ze hebben zelfs mijn adelaar-tattoo kunnen redden” (29/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Huppelen door z’n living zit er nog niet meteen in. Maar Werner De Smedt (52) voelt zich wel herboren met z’n heupprothese. Binnenkort hoopt hij zelfs alweer op de ‘Familie’-set te staan. Maar er was nóg een belangrijke reden om de operatie te ondergaan: “Samen met Roman (11) tegen een bal trappen... We kijken er zó naar uit”, zegt hij aan ‘Dag Allemaal’.
  [naar artikel]
 37. Energietransitie: “160 miljard dollar aan nieuwe investeringen nodig om niet meer afhankelijk te zijn van China” (22/11/2022 - Express)
  Om de energietransitie te doen slagen, rust veel westerse hoop op de schouders van Chinese batterijfabrikanten. Toch hoeft dat niet zo te zijn, betogen analisten van de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs. Het nieuws: In een beleggingsrapport dat naar klanten gestuurd werd, en dat door de zakenkrant Financial Times (FT) werd ingezien, opperen Goldman-analisten dat een […]
  [naar artikel]
 38. Werner Rotsaert maakt film over basketbalkeizer Willy Steveniers (25/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Voormalig basketbalinternational en documentairemaker Werner Rotsaert (70) maakt een film van basketbalkeizer Willy Steveniers. De Antwerpse basketballegende, één van de beste Belgische spelers ooit, wordt dit jaar 85 jaar. “Een ideaal moment om met getuigenissen een film van dit Belgisch basketbalicoon te brengen”, aldus Werner Rotsaert.
  [naar artikel]
 39. "Wij bouwen de energietransitie": Belgische industrie met 40 personen naar klimaatconferentie in Dubai  (05/12/2023 - VRT NWS)
  Belgische bedrijven zoals Jan De Nul, John Cockerill Group, Fluxys en Bekaert sturen personeel naar de klimaatconferentie in Dubai. Hun opdracht: contacten leggen die later kunnen leiden tot contracten. En jobs. Want België kan een verschil maken in de energietransitie, met windmolenparken of waterstof bijvoorbeeld.
  [naar artikel]
 40. Werner (77) loopt bestuurder achterna die crasht tegen zijn gevel: "Daar stond ik dan, op straat in mijn onderbroek" (22/11/2023 - VRT NWS)
  Werner Snoeck (77) uit het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas heeft eigenhandig een jongeman gestopt die vluchtmisdrijf probeerde plegen. De 19-jarige bestuurder nam de benen, nadat hij met zijn auto tegen Werners gevel reed. “Er zit een gat in mijn gevel waar je door kan kruipen, maar ik ben niet boos. Iedereen doet stommiteiten”, vertelt hij in “Goeiemorgen morgen!” op Radio2.
  [naar artikel]
 41. Belgen zeggen dat ze de energietransitie om financiële redenen niet kunnen volgen (30/11/2023 - Express)
  De consumentenorganisatie Testaankoop publiceerde woensdag de resultaten van een enquête over hoe de Belgen aankijken tegen de energietransitie. De conclusie: ze vinden het te duur. In het nieuws: Testaankoop peilde bij meer dan duizend Belgische consumenten naar hun mening over de energietransitie. Sommige resultaten zijn verrassend. Allereerst: Niet iedereen weet wat er bedoeld wordt met […]
  [naar artikel]
 42. Ex-portier Werner (77) zet sprintje in nadat bestuurder (19) wegvlucht van crash tegen gevel: “Hij vroeg me om hem geen pijn te doen” (21/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Werner Snoeck is de held van de dag in Sint-Niklaas. De gewezen portier en dokwerker is dan wel al 77 jaar maar hij kon toch maar mooi een sprintje winnen van een 19-jarige chauffeur die na een ongeval op de vlucht sloeg. “Ik heb geen moment geaarzeld en heb de achtervolging ingezet. Zo’n 150 meter verder kon ik hem vastgrijpen. Hij was slim genoeg om geen weerstand te bieden.”
  [naar artikel]
 43. Groenen zetten deur open voor verlenging kerncentrales: “We leven in een nieuwe wereld” (07/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Energie Tinne Van der Straeten zegt met “open blik” te kijken naar de verlenging van twee kerncentrales, nu de oorlog in Oekraïne de wereld verandert. “Maar onze aandacht moet vooral gaan naar een snellere energietransitie en lagere facturen.”
  [naar artikel]
 44. ASSISEN. Wetsdokter Werner Jacobs: “Omgevallen putdeksel is zeker niet doodsoorzaak” (22/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Paul Boeye kan onmogelijk gestorven zijn door een omgevallen putdeksel, zoals Jef V.O. beweert. Dat verklaarde wetsdokter Werner Jacobs donderdag op de vijfde dag van het assisenproces over de putdekselmoord. “Zijn gezicht had meerdere breuken en op zijn kruin en zijn achterhoofd waren zeven zware verwondingen. Dat zijn drie verschillende vlakken, dat is onmogelijk veroorzaakt door één vallende putdeksel.”
  [naar artikel]
 45. Nieuwe heup voor Werner De Smedt: “Ik heb geen leven meer” (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is nog maar 52, maar toch krijgt Werner De Smedt nu al een nieuwe heup. De acteur wordt deze week geopereerd, schrijft Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 46. Perfecte controle, perfecte bom: Timo Werner pakt uit met “goal van het seizoen” in de Bundesliga (15/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  Terwijl de focus in de Bundesliga vooral op de matchen van Bayern en Dortmund lag, speelde ook RB Leipzig op zaterdag. De Oost-Duitsers versloegen Augsburg met 3-2, mede dankzij twee doelpunten van Timo Werner.
  [naar artikel]
 47. Europese Investeringsbank (EIB) blikt terug op "verbazend goed jaar" (30/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de Europese Investeringsbank (EIB) was 2019 een goed jaar, "een verbazend goed jaar zelfs". Dat heeft voorzitter Werner Hoyer vandaag gezegd...
  [naar artikel]
 48. Chemiereus Solvay maakt ruim miljard euro vrij voor grote energietransitie: “Dat moet om in Europa concurrentieel te blijven, maar nieuwe fabrieken zijn voor VS” (22/11/2022 - Express)
  De Belgische international Solvay zal in totaal zo’n 1 miljard euro investeren in de energietransitie van Europa, maar de echte investeringen zullen in de VS plaatsvinden. De essentie: Zware investeringen richting klimaatneutraliteit sturen Europese bedrijven naar het buitenland. De toekomstvisie Concreet: Het productieproces van Solvay is toe aan vernieuwing. Wat we horen: Amerika staat veel […]
  [naar artikel]
 49. Werner Leysen (49), oprichter van dansschool Pivolté, onverwacht overleden: “Brasschaats icoon zoals er niet veel zijn” (29/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Werner Leysen (49) die 25 jaar geleden dansschool Pivolté oprichtte en de school deed uitgroeien tot een geoliede machine met meer dan 1.000 leerlingen, is vrijdagavond totaal onverwacht overleden. De man laat een enorme leegte achter. De doodsoorzaak is nog niet gekend.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy