De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

‘Terzake’, ‘De tafel van Gert’ én alle kranten: God is niet overal, maar over Conner Rousseau kun je nog twijfelen

‘Terzake’, ‘De tafel van Gert’ én alle kranten: God is niet overal, maar over Conner Rousseau kun je nog twijfelen

Humo

22/09/2023 - 10:02


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. ‘TerZake’ én ‘De tafel van Gert’: God is niet overal, maar over Conner Rousseau kun je nog twijfelen (22/09/2023 - Humo)

  [naar artikel]
 2. COLUMN. Hoe ‘De tafel van Gert’ heel even ‘De tafel van Eric’ werd (26/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Dinsdagavond slaagde ‘De tafel van Gert’ er weer in om nieuws te maken. Kersvers ex-minister Vincent Van Quickenborne zat aan tafel bij Gert Verhulst en vertelde plots over hoe hij in zijn jeugd het slachtoffer was van grensoverschrijdend gedrag van een pater. Een getuigenis die iedereen rond de tafel verbijsterde. Maar één man bleef er ijzig koel bij. Als Gert Verhulst ooit verhinderd zou zijn, heeft hij alvast zijn waardige vervanger gevonden, vindt HLN Mediawatcher Desna Lespinoy.
  [naar artikel]
 3. Slangen op maandag. Stemmen uit boosheid, teleurstelling, afgunst of desinteresse was nooit populairder. Spaar ons daarom de ongein (21/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  U mag mij een droogstoppel vinden of volkomen ouderwets, maar wanneer bij een zangwedstrijd een partijvoorzitter uit een konijnenpak kruipt, stelt wat mij betreft het politieke bedrijf een nieuw diepterecord op scherp. Was er geen volwassene in de buurt toen Conner Rousseau opperde dat deelnemen aan ‘The Masked Singer’ een ‘leutig idee’ was? Tik in Google vandaag ‘Conner Rousseau’ in en als eerste suggestie krijg je niet ‘socialisme’, ‘armoede’, ‘rechtvaardigheid’ of ‘solidariteit’ te zien, maar wel het woord ‘konijn’.
  [naar artikel]
 4. Moeder Conner Rousseau: ‘Zatte nacht en gedwongen coming-out hangen samen’ (19/11/2023 - De Standaard)
  Christel Geerts (Vooruit), ex-burgemeester van Sint-Niklaas, verdedigt haar zoon Conner Rousseau. De gevallen partijvoorzitter heeft foute uitspraken gedaan, erkent ze in De Zevende Dag, maar hij heeft er wel ‘goed op gereageerd’. Volgens haar kan de ‘zatte nacht’ niet los gezien worden van Rousseau’s ‘zware jaar’ met ‘bedreigingen’ en een gedwongen coming-out.
  [naar artikel]
 5. Conner Rousseau zingt Samsonlied ‘In de disco’ tijdens opnamepauze van ‘De Cooke & Verhulst show’ (28/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is een grote fan van Samson. Hij is er mee opgegroeid en kent dus alle liedjes vanbuiten, zo bleek maandag in De Cooke & Verhulst show. Dat wilden James en Gert wel eens testen dus mocht hij het live voor het publiek zingen tijdens de pauze van de opnames van het Play4-programma.
  [naar artikel]
 6. Conner Rousseau: “Tot de verkiezingen drink ik geen alcohol meer” (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau zal tot de verkiezingen geen druppel alcohol meer aanraken. Die belofte deed de Vooruit-voorzitter in de talkshow ‘De tafel van Gert’.
  [naar artikel]
 7. Betrapt, Gert Verhulst presenteert in short ‘De tafel van Gert’: “Scheer jij je benen, Gert?” (02/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het was een prachtige nazomerdag, geen weer om in lange broek te gaan werken. Dat dacht ook Gert Verhulst die in een short zijn talkshow ‘De tafel van Gert’ presenteerde. Dat zou niemand geweten hebben, moest één van zijn gasten, actrice Lynn Van den Broeck (‘Thuis’) hem niet uitgedaagd hebben om zijn blote benen live op televisie te laten zien.
  [naar artikel]
 8. Conner Rousseau reageert voor het eerst op geruchten over mogelijk ongepast gedrag: ‘Belachelijke roddels’ (21/06/2023 - De Standaard)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (30) noemt de geruchten die over hem de ronde doen ‘roddels’ en ‘belachelijk’.
  [naar artikel]
 9. Conner Rousseau geeft ‘bedgeheimen’ prijs: “Stel dat het niet lukt, wat ga ik dan doen met mijn leven?” (02/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (27) logeert deze week op de Evanna voor ‘Gert Late Night’. Tijdens de bedgeheimen met James Cook gaat hij geen onderwerp uit de...
  [naar artikel]
 10. Rousseau: ‘Hooguit 20 jongsocialisten zeggen vertrouwen in mij op’ (08/10/2023 - De Standaard)
  Ook na zijn georkestreerde persconferentie is Conner Rousseau, de voorzitter van Vooruit, nog niet uit woelig vaarwater. Binnen zijn partij hebben verschillende mensen en jongerenafdelingen openlijk kritiek. Rousseau kan ‘alle emoties plaatsen’, maar ziet voorlopig nog genoeg steun om aan te blijven, zegt hij in De Zevende Dag.
  [naar artikel]
 11. ONZE OPINIE. Wie is Conner Rousseau om u en mij te belonen als was hij Sinterklaas? (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (Vooruit) wil gevaccineerden belonen met vrijheid. U leest het: belonen. Vorige week konden we dat met wat goede wil nog klasseren als een communicatieblunder in Terzake. Als slip of the tongue. Maar dat was het dus niet. De Vooruit-voorzitter herhaalt het in een ongetwijfeld grondig nagelezen opiniestuk in ‘De Standaard’. “Solidariteit wordt beloond met vrijheid.” Wat een paternalisme. Wie is Conner Rousseau om u en mij te belonen als was hij Sinterklaas die de brave kindjes lekkers geeft en de andere de roe?
  [naar artikel]
 12. Het regent klachten bij Unia tegen Conner Rousseau over beperken vrijheden voor ongevaccineerden (30/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Zonder vaccinatiebewijs kom je nergens meer binnen, met vaccinatiebewijs overal”, zo opperde Conner Rousseau in een opiniestuk in ‘De Standaard’. Inmiddels zijn er bij gelijkekansencentrum Unia al 500 klachten binnengelopen tegen de Vooruit-voorzitter, meldt ‘Het Nieuwsblad’.
  [naar artikel]
 13. Vooruit houdt vanavond extra partijbureau over uitspraken Conner Rousseau (17/11/2023 - Knack)
  Vooruit organiseert vrijdagavond om 17u30 een extra partijbureau. Op de agenda staan de dronken, racistische uitspraken over Roma van voorzitter Conner Rousseau. Dat bevestigen verschillende bronnen aan Belga. De extra vergadering komt er nadat partijvoorzitter Conner Rousseau de voorbije dagen opnieuw onder vuur kwam te liggen voor de racistische uitspraken die hij begin september in dronken toestand deed in een café in Sint-Niklaas ten aanzien van de Romagemeenschap. Dat nieuws lekte eerder al uit, maar het Nieuwsblad citeerde eerder deze week letterlijke passages uit het pv. Vanuit de partijtop werd er weinig of niet gereageerd op de nieuwe heisa. Kamerfractieleider Melissa Depraetere liet donderdag bij Terzake wel verstaan dat Rousseau zich heeft geëxcuseerd voor de uitspraken en dat hij de maatregelen die het parket hem oplegt, met name een verplicht bezoek aan de Mechelse Dossinkazerne en therapie, aanvaardt. Antwerps boegbeeld Jinnih Beels zei dat Rousseau voor haar niet moest opstappen, maar dat ze hem ook liever niet verdedigt.  Hier en daar klinkt wél het woord ontslag. Zo vindt Vooruit-gemeenteraadslid in Gent Emilie Peeters dat Rousseau een stap opzij moet zetten. Zij wil dat hij zich ‘bezint over zijn uitspraken’. ‘Racistische uitspraken zijn nooit te tolereren’, zegt ze. ‘Dit kan echt niet zomaar passeren.’ De Jongsocialisten Gent hadden eerder hun vertrouwen in Rousseau al opgezegd. Lees ook:– Waarom neemt Conner Rousseau geen ontslag?– Gents gemeenteraadslid Emilie Peeters (Vooruit): ‘Logisch dat voorzitter nu een stap opzij zet’– Therapie voor Conner Rousseau: ‘Bizar dat parket vaststelt dat het nodig is’– ‘Vooruit is wel een héél hechte vriendengroep geworden’– ‘Het verbaast mij dat de bodycambeelden van Conner Rousseau nog niet op Twitter staan’ The post Vooruit houdt vanavond extra partijbureau over uitspraken Conner Rousseau appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 14. Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit (15/11/2022 - Knack)
  Er komen vervroegde voorzittersverkiezingen bij Vooruit. Dat heeft voorzitter Conner Rousseau maandagavond bekendgemaakt. Rousseau is kandidaat om zichzelf op te volgen, zei hij daarover dinsdag in De Ochtend op Radio 1. Een datum wordt beslist op het partijcongres op 3 december. ‘De voorzittersverkiezingen zouden normaal gezien vallen tijdens de campagne voor de Vlaamse verkiezingen en het lijkt me geen goed idee om dan met onszelf bezig te zijn’, zei Rousseau. De Vooruit-voorzitter wil ‘inbreken’ in de Vlaamse regering. ‘Onderwijs, kinderopvang, welzijn en te weinig ambitie van de huidige Vlaamse regering op vlak van klimaat. Ik ben ervan overtuigd dat Vooruit nodig is in de Vlaamse regering’, zei Rousseau. Bart De Wever en Conner Rousseau: een bromance met het oog op 2024 Hij is kandidaat om zichzelf op te volgen en heeft momenteel nog geen weet van andere kandidaten. ‘Ik heb dat gisteravond aangekondigd en mensen kunnen zich de komende tijd melden’, zei hij daarover. Wanneer de nieuwe voorzittersverkiezingen plaatsvinden is nog niet duidelijk. Dat zal beslist worden op het congres van 3 december. Conner Rousseau: ‘Als N-VA ergens in coalitie gaat met VB, blaas ik alle coalities met N-VA op’ The post Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 15. Instagrampost van Conner Rousseau over puber die ‘instant klaarkomt’ van hem zorgt voor ophef (20/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft op zijn Instagram-pagina een boodschap gedeeld van een tiener die beweert dat hij of zij ‘instant klaarkomt’ als Rousseau in beeld verschijnt. Dat leidde tot verontwaardigde reacties.
  [naar artikel]
 16. KIJK. Conner Rousseau laat zangtalent nog eens horen na passage in ‘The Masked Singer’ (05/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (30) heeft zijn paasvakantie alvast goed ingezet. De Vooruit-voorzitter is momenteel aan het genieten van de zon in Rio de Janairo in Brazilië samen met zijn ‘maten’. Tijdens een avondje uit zorgen zijn vrienden ervoor dat Conner een liedje mag zingen met de aanwezige band. Zo horen we nog eens het muzikale talent van Rousseau sinds zijn passage als ‘Konijn’ in ‘The Masked Singer’. Na al die tijd is hij nog steeds een performer, want hij pakt de zaal volledig in wanneer hij op het podium springt.
  [naar artikel]
 17. Conner Rousseau lanceert nieuwe partijnaam: VOORUIT (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zeg binnenkort niet meer ‘sp.a’, maar ‘VOORUIT’. Voorzitter Conner Rousseau heeft die nieuwe naam voor zijn partij zojuist bekend gemaakt op zijn...
  [naar artikel]
 18. Conner Rousseau verwelkomt nieuw familielid: Blacky, een schattige labradoodle (09/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Dit is het nieuwe hondje van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. Blacky is een labradoodle. Hij is vernoemd naar het hondje uit ‘De familie Backeljau’. In ‘Het Huis’ verklapte Rousseau al hoe ‘De familie Backeljau’ de inspiratie vormde voor de partijnaam Vooruit.
  [naar artikel]
 19. Conner Rousseau: ‘Vooruit is de nieuwe leider van links én het centrum’ (03/12/2022 - De Tijd)
  03:00 Tom Van Grieken of Conner Rousseau: samengevat is dat in 2024 de inzet van de verkiezingen volgens de voorzitter van Vooruit. ‘Als de N-VA en het Vlaams Belang op Vlaams niveau een meerderheid halen e...
  [naar artikel]
 20. Conner Rousseau zingt Samson-klassieker ‘In De Disco’ (28/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (28) haalde maandag z’n beste zangstem naar boven tijdens de opnames van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Om het publiek te entertainen tijdens een pauze haalde de Vooruit-voorzitter de Samson-klassieker ‘In De Disco’ van onder het stof.
  [naar artikel]
 21. Conner Rousseau: “Met de hand op het hart, ik heb nooit een grens overschreden” (21/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Donderdagavond was Conner Rousseau ook te gast in ‘De Tafel van Gert’ op Play4. Daar gaf hij voor een laatste keer antwoord op de vragen die in Vlaanderen oprezen na verschillende beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. “Ik kan u met de hand op mijn hart zeggen, volgens mij heb ik nooit een grens overschreden.”
  [naar artikel]
 22. Conner Rousseau: “Met de hand op het hart, ik heb nooit een grens overschreden” (21/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond was Conner Rousseau ook te gast in ‘De Tafel van Gert’ op Play4. Daar gaf hij voor een laatste keer antwoord op de vragen die in Vlaanderen oprezen na verschillende beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag. “Ik kan u met de hand op mijn hart zeggen, volgens mij heb ik nooit een grens overschreden.”
  [naar artikel]
 23. Gert Verhulst over de verhalen die hem het meest raakten in ‘De tafel van vier’ en wat hij leerde uit 50 afleveringen (29/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Geen fratsen en grollen, wel inspelen op wat er écht leeft bij ‘de gewone Vlaming’. Dat is wat de dagelijkse talkshow ‘De tafel van vier’ ruim twee maanden geleden beloofde. Vanavond is het al de vijftigste aflevering van het actuaprogramma, tijd om de balans op te maken. Dat doen we samen met de gastheer zelve: Gert Verhulst.
  [naar artikel]
 24. Wat kunnen de gevolgen zijn van de ‘zattemansklap’ voor Conner Rousseau? Het parket heeft vier opties (11/10/2023 - Het Nieuwsblad)
  Met het verhoor van Conner Rousseau (30) is één van de laatste onderzoeksdaden voltooid over de racismeklacht tegen de politicus. Wat riskeert de Vooruit-voorzitter nu? Een overzicht.
  [naar artikel]
 25. Wat kunnen de gevolgen zijn van de ‘zattemansklap’ voor Conner Rousseau? Het parket heeft vier opties (11/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Met het verhoor van Conner Rousseau (30) is één van de laatste onderzoeksdaden voltooid over de racismeklacht tegen de politicus. Wat riskeert de Vooruit-voorzitter nu? Een overzicht.
  [naar artikel]
 26. GEZIEN? ‘De tafel van vier’: “Groen lachen met Gert” (05/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Weinig programma’s waar zo naar uitgekeken werd bij de start van het nieuwe tv-seizoen als ‘De tafel van vier’. Maar kan de Play4-talkshow met Gert Verhulst de verwachtingen ook inlossen? Of is het programma toch een doorslagje van pakweg ‘De Cooke & Verhulst Show’?
  [naar artikel]
 27. Conner Rousseau en Klaasje Meijer samen gespot: “Wij komen goed overeen” (07/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  ‘The Masked Singer’ leverde een mooie vriendschap op voor Klaasje ‘Schorpioen’ Meijer (27) en Conner ‘Konijn’ Rousseau (29). Sinds het programma hielden de twee contact, zo werden ze recent nog samen gespot in Nieuwpoort tijdens een gezellig etentje.
  [naar artikel]
 28. Conner Rousseau in 1 mei-toespraak: ‘Extremen proberen onze dag te kapen’ (01/05/2022 - De Standaard)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau begon zijn speech naar aanleiding van de Dag van de Arbeid met een reeks forse uithalen naar Vlaams Belang. Beide partijen proberen zich vandaag, allebei in Sint-Niklaas, als de meest sociale te profileren. ‘Wij willen een koopkrachtbijdrage op woekerwinsten van bedrijven’, zei Rousseau.
  [naar artikel]
 29. Conner Rousseau: “Er komt bij ons geen lockdown zoals in Nederland” (21/12/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op het Overlegcomité van woensdag zal worden besproken welke maatregelen er genomen moeten worden om de opmars van de omikronvariant van het coronavirus in ons land tegen te gaan. “Maar een lockdown, zoals nu in Nederland, ligt op dit moment niet op tafel”, zo verklaarde Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dinsdagvoormiddag bij ‘De warmste week’.
  [naar artikel]
 30. Conner Rousseau “geen fan” van beslissing om 16 afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ niet meer uit te zenden (25/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse publieke omroep VRT herhaalt niet langer elke aflevering van de populaire komische serie ‘F.C. De Kampioenen’. Zestien van de in totaal bijna driehonderd afleveringen zijn aangemerkt als "ongepast", meldt ‘Het Nieuwsblad’. “Ik ben geen fan van deze beslissing”, reageert Vooruit-voorzitter en ‘Kampioenen’-fan Conner Rousseau op zijn Instagrampagina.
  [naar artikel]
 31. Conner Rousseau lanceert met ‘The Last Summer’ eigen Youtube-kanaal (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”
  [naar artikel]
 32. Conner Rousseau (Vooruit): ‘Wie coronavaccin kreeg, mag vrijheid niet opnieuw verliezen’ (01/09/2021 - De Standaard)
  Bij een nieuwe corona­uitbraak mogen alleen niet-gevaccineerden restricties opgelegd krijgen, vindt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau. ‘Het is voor mij onbespreekbaar dat mensen die gevaccineerd zijn, zich moeten opofferen voor wie egoïstisch is geweest.’
  [naar artikel]
 33. Gert Verhulst maakt balans op na 50 afleveringen ‘De tafel van vier’: “We waren soms te serieus” (29/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Geen fratsen en grollen, wel inspelen op wat er écht leeft bij ‘de gewone Vlaming’. Dat is wat de dagelijkse talkshow ‘De tafel van vier’ ruim twee maanden geleden beloofde. Vanavond is het al de vijftigste aflevering van het actuaprogramma, tijd om de balans op te maken. Dat doen we samen met de gastheer zelve: Gert Verhulst.
  [naar artikel]
 34. Twee kerncentrales blijven open wat Conner Rousseau en Vooruit betreft (13/03/2022 - De Morgen)
  Als het van Conner Rousseau en zijn partij Vooruit afhangt, dan blijven de twee jongste kerncentrales open. Dat vertelde Rousseau vanmiddag in de VTM NIEUWS-studio. ‘Voor de mensen maakt het niet uit dat hun elektriciteit van gas of kerncentrales komt’, zei Rousseau. Daarnaast pleit hij voor een snelle oplossing voor de hoge energieprijzen en een verlaging van de accijnzen. ‘De mensen worden elke dag armer’, aldus Rousseau.
  [naar artikel]
 35. LIVE. Conner Rousseau geeft persconferentie over café-incident: “Ik excuseer mij voor beledigende uitspraken over de Roma-gemeenschap” (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau organiseert om 19.10 uur een persconferentie in café ‘t Hemelrijk, de plaats van het café-incident begin september waarbij hij mogelijk racistische uitspraken zou hebben gedaan tegenover de politie. Eerder vandaag werd Rousseau verhoord over het incident. Rond 15.30 vertrok hij nog via een achteruitgang. Volg alle ontwikkelingen en ook de persverklaring van Conner Rousseau in ons liveblog.
  [naar artikel]
 36. ‘Terzake’, ‘De afspraak’, ‘Alleen Elvis’ en ‘De zevende dag’ delen straks hetzelfde decor, dat er telkens helemaal anders zal uitzien (30/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Alle duidingsprogramma’s van de VRT worden vanaf september uitgezonden in één nieuwe studio. Die kan bovendien ook voor andere doeleinden worden ingezet.
  [naar artikel]
 37. Conner Rousseau wil volgende minister van Onderwijs leveren en laakt het ‘debiele voorstel’ van Weyts (21/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Conner Rousseau wil de bevoegdheid Onderwijs opeisen na de verkiezingen in 2024. Dat zei hij in ‘De Afspraak op Vrijdag’. Rousseau had geen goed woord over het parcours van Ben Weyts (N-VA), de huidige minister van Onderwijs. “Ik zie geen verdiensten van N-VA op onderwijsbeleid.”
  [naar artikel]
 38. Conner Rousseau onder vuur na uitspraken in ‘De tafel van vier’: “Dus kindergeld afpakken is ‘debiel’, maar dit...?” (24/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  “Debiel”, zo vond Conner Rousseau het voorstel van Ben Weyts (N-VA) om kindergeld af te pakken van ouders die thuis geen Nederlands spreken met hun kinderen. Nu zegt de voorzitter van Vooruit dat hij ouders wil straffen die weigeren Nederlands te leren. “Een belangrijke nuance”, klinkt het. Vooruit wil bovendien, behalve een schoolplicht voor kleuters, een crècheplicht. Rousseau komt met zijn uitspraken zwaar onder vuur.
  [naar artikel]
 39. Het ‘Molenbeek’-interview met Conner Rousseau: ‘Het klimaat is superbelangrijk, maar ik hou niet van het belerende vingertje’ (03/05/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 40. Gert Verhulst wil geen versterking bij ‘De Tafel van Vier’: “Maar misschien weten jullie meer en moet ik vrezen voor m’n job” (24/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ziet de gemiddelde werkdag van Gert Verhulst eruit? Met z’n dagelijkse talkshow ‘De Tafel van Vier’ is hij vier avonden per week live op televisie. Een intensief regime dus en het is niet zo dat Gert pas net voor de uitzending naar de studio afzakt. “Om 9 uur ‘s morgens is er al een eerste overleg met de redactie”, vertelt hij aan Desna. Zij volgt de opname achter de schermen. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
  [naar artikel]
 41. Conner Rousseau verklapt BV-crush: “Maar ze heeft nooit geantwoord op m’n bericht” (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (27), de voorzitter van sp.a, maakte zondag z'n opwachting in de ‘Kiekenkotkwis’ van YouTubers Supercontent. Hij verklapte er dat...
  [naar artikel]
 42. Honderdste aflevering voor Gert Verhulst: dit zijn de tien meest bekeken fragmenten van ‘De Tafel van Vier’ (23/03/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Woensdagavond viert Gert Verhulst de honderdste aflevering van ‘De Tafel van Vier’. De talkshow is nog tot volgende week te zien op Play 4, waarna een pauze van twee weken wordt ingelast tijdens de Paasvakantie. Maar niet getreurd, want Gert keert na zijn verlof terug naar de zender, met een veranderde uitzendtijd én er is al een zekerheid over een tweede jaargang.
  [naar artikel]
 43. Conner Rousseau verhoord over café-incident: Vooruit-voorzitter organiseert om 19.10 uur persconferentie (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau organiseert om 19.10 uur een persconferentie in café ‘t Hemelrijk, de plaats van het café-incident begin september waarbij hij mogelijk racistische uitspraken zou hebben gedaan tegenover de politie. Eerder vandaag werd Rousseau verhoord over het incident. Rond 15.30 vertrok hij nog via een achteruitgang. Volg alle ontwikkelingen en ook de persverklaring van Conner Rousseau in ons liveblog.
  [naar artikel]
 44. 1 april! Dan toch geen single van Conner Rousseau (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Gisteren hintte Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Het bleek helaas voor de fans om een 1 aprilgrap te gaan.
  [naar artikel]
 45. 1 april! Dan toch geen single van Conner Rousseau (01/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken geleden werd hij nog ontmaskerd als Konijn in de finale van ‘The Masked Singer’. Waarna hij zei dat hij nooit nog zou zingen. Gisteren hintte Conner Rousseau op zijn sociale media dat hij binnenkort een single zal uitbrengen die ‘This is Me’ zal heten. Het bleek helaas voor de fans om een 1 aprilgrap te gaan.
  [naar artikel]
 46. ‘De tafel van vier’: nieuwe dagelijkse actuatalkshow met Gert Verhulst (18/08/2022 - Het Nieuwsblad)
  Moet er nog Gert Verhulst zijn? Zelfs als je ‘nee’ antwoordt, komt het er toch: ‘De tafel van vier’, een nieuwe dagelijkse actuatalkshow op Play4 met de duivel-doet-al als host. Geen entertainment, wel het betere gesprek. “Want de wereld staat in brand, maar als zender konden we tot nu niet inpikken.”
  [naar artikel]
 47. Boete bespreekbaar voor Rousseau als ouders geen Nederlands willen leren (24/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vindt het bespreekbaar om ouders te straffen als ze geen Nederlands willen leren, en ze hun kinderen dus ook niet kunnen helpen om beter Nederlands te spreken. Dat zei hij maandagavond in het Play 4-programma ‘De Tafel van Vier’ met Gert Verhulst.
  [naar artikel]
 48. Boete bespreekbaar voor Rousseau als ouders geen Nederlands willen leren (24/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vindt het bespreekbaar om ouders te straffen als ze geen Nederlands willen leren, en ze hun kinderen dus ook niet kunnen helpen om beter Nederlands te spreken. Dat zei hij maandagavond in het Play 4-programma ‘De Tafel van Vier’ met Gert Verhulst.
  [naar artikel]
 49. Boete bespreekbaar voor Rousseau als ouders geen Nederlands willen leren (24/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau vindt het bespreekbaar om ouders te straffen als ze geen Nederlands willen leren, en ze hun kinderen dus ook niet kunnen helpen om beter Nederlands te spreken. Dat zei hij maandagavond in het Play 4-programma ‘De Tafel van Vier’ met Gert Verhulst.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy