De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Chef en boer Julius Roberts | "Jamie Oliver van de Instagramgeneratie"

Chef en boer Julius Roberts | "Jamie Oliver van de Instagramgeneratie"

De Tijd

22/09/2023 - 10:17

10:10 Julius Roberts is chef, boer en Instagramfenomeen, en vanaf 26 september is hij ook auteur van een bestseller, zoveel staat nu al vast. Een gesprek met de nieuwe Jamie Oliver.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 3 recepten uit het nieuwe kookboek van culinaire wereldster Julius Roberts (26/09/2023 - De Tijd)
  09:00 Chef, boer en Instagramfenomeen Julius Roberts bracht zopas zijn kookboek ‘The Farm Table’ uit. Bij wijze van voorproefje krijg je alvast drie toprecepten om uit te proberen.
  [naar artikel]
 2. Hoe het imperium van naked chef Jamie Oliver stilaan afbrokkelt (22/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Britse chefkok Jamie Oliver (43) vraagt gerechtelijke bescherming aan voor de 25 resterende restaurants van zijn keten Jamie’s Italian. Een nieuwe, diepe knauw. De naked chef bouwde een gigantisch imperium op, dat ondertussen weer werd uitgekleed.
  [naar artikel]
 3. Restaurants Jamie Oliver in Nederland voorgoed gesloten door corona (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie’s Italian in Rotterdam en Den Haag, een restaurantconcept van tv-chef Jamie Oliver, sluiten per direct voorgoed de deuren. Dat laat de...
  [naar artikel]
 4. Restaurantimperium Jamie Oliver stort in (21/05/2019 - De Tijd)
  13:38 De restaurantketen van de bekende Britse chef Jamie Oliver zou dinsdag de boeken neerleggen. Daardoor zijn zowat 1.300 banen in gevaar.
  [naar artikel]
 5. Jamie Oliver beschuldigd van culinair-cultureel ekstergedrag (22/08/2018 - De Morgen)
  Mag je een icoon van de Jamaicaanse keuken inpikken en zelf als magnetronmaaltijd in de handel brengen? De Londense chef Jamie Oliver vindt van wel.
  [naar artikel]
 6. Van pasta tot bladerdeeg: 3 snelle eenpansgerechten van de populaire Britse chef Jamie Oliver voor op drukke weekdagen (14/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De wereldberoemde tv-chef Jamie Oliver tovert in zijn kookboek ‘One’ een hele reeks eenpansgerechten op tafel ter inspiratie voor drukke werkweken. “No-nonsense, snel, gemakkelijk én lekker”, vertelt de chef daarover. HLN Eten deelt drie recepten om zelf mee aan de slag te gaan.
  [naar artikel]
 7. Nederlandse restaurants van Jamie Oliver sluiten voorgoed de deuren (01/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Jamie’s Italian in Rotterdam en Den Haag, een restaurantconcept van tv-chef Jamie Oliver, sluiten per direct en voorgoed de deuren. De coronacrisis werd de twee zaken fataal.
  [naar artikel]
 8. Nederlandse restaurants van Jamie Oliver sluiten voorgoed de deuren (01/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jamie’s Italian in Rotterdam en Den Haag, een restaurantconcept van tv-chef Jamie Oliver, sluiten per direct en voorgoed de deuren. De coronacrisis werd de twee zaken fataal.
  [naar artikel]
 9. Jamie Oliver is inbreker te snel af (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie Oliver (43) mag zich even de plaatselijke held noemen in Londen. De tv-chef wist er namelijk eigenhandig een "agressieve" dief te klissen...
  [naar artikel]
 10. Jamie Oliver tackelt inbreker en werkt hem tegen de grond (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie Oliver (43) mag zich even de plaatselijke held noemen in Londen. De tv-chef wist er namelijk eigenhandig een "agressieve" dief te klissen...
  [naar artikel]
 11. Jamie Oliver moet restaurants sluiten door brexit (07/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De beroemde Britse chef Jamie Oliver gaat zes vestigingen van zijn restaurantketen Jamie's Italian in het Verenigd Koninkrijk sluiten. Als reden geeft hij de aankomende uitstap van het land uit de Europese Unie. Die heeft de ingrediënten voor zijn Italiaanse gerechten duurder gemaakt.
  [naar artikel]
 12. Sluiting dreigt voor restaurants van Jamie Oliver (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Verschillende restaurants van de Britse celebrity chef Jamie Oliver (42) zijn met sluiting bedreigd. Zijn keten van Italiaanse restaurants, Jamie's Italian, doet het niet al te best en twaalf vestigingen zouden binnenkort dicht moeten.
  [naar artikel]
 13. Na de flops, de verliezen, en de ontslagen: ‘Naked chef’ Jamie Oliver staat weer recht, met dank aan de economische crisis (01/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag ligt de nieuwe Jamie Oliver – 5 ingrediënten mediterraan – in de winkel. De gevallen Britse chef is weer boven water. En niet alleen financieel. Hij voelt weer de passie van de Naked chef-jaren, al is hij ondertussen vader van vijf kinderen.
  [naar artikel]
 14. Zijn naam blijkt niet meer genoeg: hoe het imperium van de ‘Naked Chef’ Jamie Oliver instort (22/05/2019 - De Morgen)
  Vrijwel alle 25 restaurants van Jamie Oliver in het VK moeten de deuren sluiten. De keten van de celebritykok stevent af op een faillissement – een ineenstorting die gepaard dreigt te gaan met het verlies van 1.300 banen.
  [naar artikel]
 15. Restaurantketen Jamie Oliver in zwaar weer: 1.300 jobs bedreigd (21/05/2019 - De Morgen)
  De restaurantketen van bekende Britse chef Jamie Oliver zou vandaag de boeken neerleggen. Dat melden Britse media. Zowat 1.300 banen zijn in gevaar.
  [naar artikel]
 16. Jamie Oliver moet restaurants sluiten door Brexit (07/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De beroemde Britse chef Jamie Oliver gaat zes vestigingen van zijn restaurantketen Jamie's Italian in het Verenigd Koninkrijk sluiten. Als reden geeft hij de aankomende uitstap van het land uit de Europese Unie. Die Brexit heeft de ingrediënten voor zijn Italiaanse gerechten flink duurder gemaakt.
  [naar artikel]
 17. Jamie Oliver wilde catering verzorgen op huwelijk Harry en Meghan: “Maar ik heb nooit antwoord gekregen op mijn vraag” (30/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wij zouden er geen twee keer moeten over nadenken als de Britse chef-kok Jamie Oliver ons zou aanbieden om de catering te verzorgen op ons...
  [naar artikel]
 18. Vijfde miskraam voor vrouw Jamie Oliver: “Mijn familie wil niet dat ik nog zwanger word” (16/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jools (45), de echtgenote van tv-chef Jamie Oliver (45), heeft drie weken geleden een miskraam gehad. Dat heeft ze zelf verteld in de ‘Made By...
  [naar artikel]
 19. Jamie Oliver laat de moed niet zakken na miljoenenverlies en overweegt zelfs zesde kind: “Vijf kinderen is genoeg, maar zes is een mooi rond getal” (08/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Velen kennen Jamie Oliver (43) als een goedlachse chef, maar toen zijn restaurantimperium deels was afgebrokkeld, leek hij steeds meer op een...
  [naar artikel]
 20. Restaurantketen van Jamie Oliver legt de boeken neer: “Ik ben bedroefd” (21/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De restaurantketen van de bekende Britse tv-chef Jamie Oliver zal dinsdag de boeken neerleggen, zo melden Britse media. Zowat 1.300 banen zijn in gevaar.
  [naar artikel]
 21. Jamie Oliver verbiedt dochter (14) selfies te posten op Instagram (17/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse tv-chef Jamie Oliver wil niet dat zijn veertienjarige dochter selfies post op Instagram. De 42-jarige kok is bezorgd om de trend die...
  [naar artikel]
 22. Jamie Oliver gebruikt olijfolie als bodymilk, maar of je dit advies moet opvolgen? (26/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Jamie Oliver in zijn keuken tuk is op olijfolie, weten we, maar blijkbaar gebruikt de chef-kok het goedje ook graag in de badkamer. “Ik vind...
  [naar artikel]
 23. Jamie Oliver als held onthaald nadat hij inbreker tegen de grond werkte (10/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tv-kok Jamie Oliver (43) is door zijn buren als held onthaald. De bekende chef zou donderdag een agressieve dief achternagelopen zijn. In de confrontatie die erop volgde, werkte Oliver de boef tegen grond.
  [naar artikel]
 24. Restaurants failliet, maar bedrijf van Jamie Oliver doet het goed (30/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zijn restaurantketen moest dit voorjaar nog de boeken neerleggen, maar het bedrijf van Jamie Oliver heeft het vorig boekjaar wel goed gedaan. De Britse chef kon zichzelf 5,9 miljoen euro uitkeren.
  [naar artikel]
 25. Jamie Oliver is geen fan van kookwedstrijden, maar presenteert er nu zelf een (31/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  TV-chef Jamie Oliver (46) heeft bekend dat kookwedstrijden als The great British bake off en Masterchef niet zijn ding zijn. Toch presenteert hij binnenkort een nieuw programma dat veel wegheeft van … een kookwedstrijd.
  [naar artikel]
 26. Steeds meer sluitingen en financiële tegenvallers: is Jamie Oliver zijn geloofwaardigheid als chef verloren? (20/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie Oliver (46) heeft zijn 25ste kookboek uit: ‘Samen eten’. Daarnaast heeft hij een pak tv-shows, restaurants, gezonde missies en een vrouw die een zesde kind wil op afraden van de dokter. Kan Jamie dat alles nog wel bolwerken? Hoe relevant is ‘The Naked Chef’ trouwens nog in een wereld waarin er dertien chefs in een dozijn zijn? De kok moest steeds meer restaurants sluiten wegens ‘te groot, te duur en te veel slechte recensies’: heeft Oliver het recept voor succes nog steeds in handen, of glipt het langzaam maar zeker door zijn vingers?
  [naar artikel]
 27. Restaurantketen Jamie Oliver maakt zich op voor faillissement: 1.300 banen bedreigd (21/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De restaurantketen van de bekende Britse chef Jamie Oliver maakt zich klaar om het faillissement aan te vragen. Dat meldt nieuwszender Sky News. Er...
  [naar artikel]
 28. Jamie Oliver slaat mea culpa over ingestort restaurantimperium (23/08/2019 - De Morgen)
  Het lag dan toch niet helemaal aan de nakende brexit. Enkele maanden na het faillissement van zijn restaurantimperium slaat Jamie Oliver mea culpa, en viert hij zo zijn twintigste verjaardag als Naked Chef met een boetekleed. ‘Ik was erg naïef.’
  [naar artikel]
 29. Gordon Ramsay lacht in nieuwe TikTok-video met Jamie Oliver (08/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe TikTok van Gordon Ramsay (55), geplaatst door zijn dochter Tilly (20), lacht hij nog eens met Jamie Oliver (47). In de video gaat de chef in op de geruchten dat hij recepten zou stelen. Dat doet hij door te dansen met een kookboek van Jamie Oliver in zijn broek. De twee Britse chefs hebben al jaren ruzie. Ze werkten vroeger samen aan het programma ‘Food Fight’, maar zijn daardoor niet bepaald vrienden geworden.
  [naar artikel]
 30. Jamie Oliver bracht 26 kookboeken uit: “Maar zelf geen letter op papier gezet” (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie Oliver (47) heeft een bijzonder openhartig bericht gedeeld op Instagram. De wereldberoemde chef heeft naar eigen zeggen al meer dan 26 boeken op de markt gebracht. Opvallend detail: Oliver heeft geen enkel woord uit zijn kookboeken zelf op papier gezet.
  [naar artikel]
 31. Bekende chef haalt uit naar Jamie Oliver: "Stop met je kinderen te gebruiken" (13/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Antonio Carluccio (80), de bekende Italiaanse tv-chef, heeft hard uitgehaald naar Jamie Oliver (41). Hij vindt dat de Brit zijn kinderen te veel uitspeelt op sociale media en dat enkel doet om nog meer geld binnen te rijven. "Stop met je kinderen te gebruiken", zegt de man die ooit zijn mentor was.
  [naar artikel]
 32. Bekende chef haalt uit naar Jamie Oliver: "Stop met je kinderen te gebruiken" (13/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antonio Carluccio (80), de bekende Italiaanse tv-chef, heeft hard uitgehaald naar Jamie Oliver (41). Hij vindt dat de Brit zijn kinderen te veel uitspeelt op sociale media en dat enkel doet om nog meer geld binnen te rijven. "Stop met je kinderen te gebruiken", zegt de man die ooit zijn mentor was.
  [naar artikel]
 33. "Jamie Oliver zit in zwaar weer en sluit 12 restaurants" (15/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het gaat niet goed met het restaurantimperium van Jamie Oliver. Volgens de Britse tabloid The Sun is de sluiting van 12 vestigingen van Jamie's...
  [naar artikel]
 34. Tientallen boeken uitgebracht, maar zelf geen letter op papier gezet: Jamie Oliver doet opmerkelijke uitspraak op Instagram (17/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie Oliver (47) heeft een bijzonder openhartig bericht gedeeld op Instagram. De wereldberoemde chef heeft naar eigen zeggen al meer dan 26 boeken op de markt gebracht. Opvallend detail: Oliver heeft geen enkel woord uit zijn kookboeken zelf op papier gezet.
  [naar artikel]
 35. Jamie Oliver deelt teder kiekje van vijfde kind (21/08/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse tv-kok Jamie Oliver en zijn vrouw Juliette ‘Jools’ Norton mochten begin deze maand hun vijfde kindje verwelkomen. Nu deelt de zogenaamde Naked Chef een kiekje van zijn echtgenote terwijl ze hun kersverse zoon, wiens naam nog niet werd onthuld, knuffelt.
  [naar artikel]
 36. Jamie Oliver deelt teder kiekje van vijfde kind (21/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Britse tv-kok Jamie Oliver en zijn vrouw Juliette ‘Jools’ Norton mochten begin deze maand hun vijfde kindje verwelkomen. Nu deelt de zogenaamde Naked Chef een kiekje van zijn echtgenote terwijl ze hun kersverse zoon, wiens naam nog niet werd onthuld knuffelt.
  [naar artikel]
 37. Vrouw Jamie Oliver wil IVF-behandeling om 6de kind te krijgen: “Ik stierf bijna door een miskraam, maar ik wil echt nog een baby” (10/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bekende chef Jamie Oliver (46) en zijn vrouw Jools (46) zijn dol op hun kinderen. Ze willen zo graag een groot gezin dat Jools zelfs na vijf miskramen vastberaden blijft om een zesde kind op de wereld te zetten. Ze overweegt nu een IVF-behandeling.
  [naar artikel]
 38. Tv-kok Jamie Oliver verwelkomt vijfde kind (08/08/2016 - De Redactie)
  De Britse tv-kok Jamie Oliver heeft aangekondigd dat zijn vrouw Jools bevallen is van een jongetje. De naam is nog niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 39. Het gaat van kwaad naar erger met restaurants van Jamie Oliver (19/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nadat eerder bekend was geraakt dat het niet goed gaat met Jamie's Italian, de Italiaanse restaurantketen van Jamie Oliver, blijkt nu dat hij ook zijn Londense barbecuerestaurants Barbecoa van de hand wil doen omdat ze zo verlieslatend zijn.
  [naar artikel]
 40. Jamie Oliver werd in begin van carrière "gehaat, achtervolgd en zelfs geslagen" (07/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag verandert alles dat Jamie Oliver (43) aanraakt in goud, maar het is ooit anders geweest. Toen hij in 1999 voor het eerst op televisie verscheen met zijn show 'The Naked Chef' kreeg hij heel wat applaus, maar blijkbaar waren er heel wat mannen die hem liever van het scherm zagen verdwijnen. "Ze haatten mij echt."
  [naar artikel]
 41. Jamie Oliver werd in begin van carrière "gehaat, achtervolgd en zelfs geslagen" (07/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag verandert alles dat Jamie Oliver (43) aanraakt in goud, maar het is ooit anders geweest. Toen hij in 1999 voor het eerst op televisie verscheen met zijn show 'The Naked Chef' kreeg hij heel wat applaus, maar blijkbaar waren er heel wat mannen die hem liever van het scherm zagen verdwijnen. "Ze haatten mij echt."
  [naar artikel]
 42. Vijfde kind voor Jamie Oliver (08/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De vrouw van Jamie Oliver is gisteren bevallen van hun vijfde kind. Het jongetje is de tweede zoon van het stel. Zowel Jamie als zijn vrouw Jools
  [naar artikel]
 43. Ex-werknemers van Jamie Oliver zijn niet blij met zijn grote uitgaven na faillissement: “Hij is een dikke egoïst” (20/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Honderden ex-werknemers van Jamie Oliver (44) zijn razend. Terwijl zij hun jobs kwijt zijn omdat tientallen restaurants van Jamie failliet zijn...
  [naar artikel]
 44. Vrouw Jamie Oliver onder vuur om post-babylichaam (15/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Jools Oliver (41), de vrouw van de Britse tv-kok Jamie Oliver, ziet er een maand na de bevalling van hun vijfde kindje alweer superslank uit. Dat bewijst ze met een foto waarop ze een nieuwe broek toont die naar eigen zeggen ‘bijna past’. Nu had ze wel niet verwacht dat het kiekje een storm van kritiek zou veroorzaken.
  [naar artikel]
 45. Vrouw Jamie Oliver onder vuur om post-babylichaam (15/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Jools Oliver (41), de vrouw van de Britse tv-kok Jamie Oliver, ziet er een maand na de bevalling van hun vijfde kindje alweer superslank uit. Dat bewijst ze met een foto waarop ze een nieuwe broek toont die naar eigen zeggen ‘bijna past’. Nu had ze wel niet verwacht dat het kiekje een storm van kritiek zou veroorzaken.
  [naar artikel]
 46. Jamie Oliver: “Geen letter in mijn kookboeken zelf opgeschreven” (16/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Jamie Oliver heeft geen letter in zijn kookboeken zelf opgeschreven. Op Instagram schrijft de Britse chef, die tientallen kookboeken op zijn naam heeft, dat hij de boeken ‘schreef’ met een dictafoon, omdat hij moeite heeft met taal.
  [naar artikel]
 47. Hoe het imperium van Jamie Oliver is beginnen afbrokkelen: uitwerpselen van muizen en industriële sauzen (05/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie Oliver toverde miljoenen mensen om tot enthousiaste hobbykoks. Zo werd hij rijk. Ondertussen verkeert zijn restaurantimperium in zwaar weer...
  [naar artikel]
 48. Ook Australische restaurants van Jamie Oliver op de fles (17/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het ooit enorme imperium van de Britse tv-kok Jamie Oliver (42) blijft afbrokkelen. Gisteren ging zijn Italiaanse restaurant in de Australische...
  [naar artikel]
 49. Jamie Oliver vangt slachtoffers Londen op (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Jamie Oliver heeft zijn restaurant in het Londense Westfield opengesteld voor de slachtoffers van de grote brand. De bekende tv-kok biedt hen
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy