De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Man gedood in Neeroeteren, verdachte gearresteerd

Man gedood in Neeroeteren, verdachte gearresteerd

Het Nieuwsblad

22/09/2023 - 10:40

In Neeroeteren is vrijdag in de vroege ochtend een man gedood bij een schermutseling. Het slachtoffer werd nog met levensbedreigende steekwonden naar het ziekenhuis overgebracht, maar bezweek daar aan de opgelopen verwondingen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Man gedood in Neeroeteren: verdachte gearresteerd (22/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  In Neeroeteren is vrijdag in de vroege ochtend een man gedood bij een schermutseling. Het slachtoffer werd nog met levensbedreigende steekwonden naar het ziekenhuis overgebracht, maar bezweek daar aan de opgelopen verwondingen.
  [naar artikel]
 2. Geluidsmateriaal gestolen tijdens afbreken kermis Neeroeteren: verdachte(n) gearresteerd (05/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de afbraak van de kermis in Neeroeteren werd dinsdag rond 1 uur op het Scholtisplein geluidsmateriaal gestolen. De verdachte(n) worden geïdentificeerd en gearresteerd. De politie voert het verdere onderzoek en stelde het parket in kennis.
  [naar artikel]
 3. Verdachte figuren in Neeroeteren blijken nachtvissers te zijn (30/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie kwam zaterdag rond 1.15 uur een melding binnen van verdachte personen die langs de Zuid-Willemsvaart liepen. Dat ter hoogte van de Breeërweg in Neeroeteren. De man hadden zaklampen bij. Toen de politie ter plaatse ging, bleek het om nachtvissers te gaan.
  [naar artikel]
 4. Verdachte van moord op 30-jarige man uit Neeroeteren blijft aangehouden (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De 21-jarige man die gisteren als verdachte werd opgepakt in het onderzoek naar het verdacht overlijden van een 30-jarige man in Neeroeteren, blijft aangehouden. Dat heeft de onderzoeksrechter beslist en bevestigt het parket van Limburg.
  [naar artikel]
 5. Dronken man gearresteerd na ongeval met vluchtmisdrijf in Neeroeteren (20/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  In de Ophovenstraat in Neeroeteren is een bestuurder zaterdag rond 3 uur tegen een verlichtingspaal gebotst en daarna doorgereden. Enkele uren na het vluchtmisdrijf vond de politie de man bij een woning die hij probeerde binnen te dringen na een ruzie. Hij blies positief en in zijn wagen werd een verboden wapen gevonden. De man werd gearresteerd en opgesloten in de cel. Er werd een pv opgesteld. 
  [naar artikel]
 6. Man (30) overlijdt na schermutseling in Neeroeteren: twintiger gearresteerd (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In Neeroeteren, deelgemeente van het Limburgse Maaseik, is vrijdagochtend een man van 30 zwaargewond geraakt bij een schermutseling. Het slachtoffer is intussen overleden.
  [naar artikel]
 7. Man vermoord in Ham, verdachte gearresteerd (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagmiddag vond er in Ham een moord plaats. Dat meldt de krant Het Belang van Limburg. De verdachte zou gearresteerd zijn.
  [naar artikel]
 8. Afval gedumpt in akker in Neeroeteren: verdachte geïdentificeerd (04/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op de Dijkweg in Neeroeteren heeft de politie zaterdagmiddag een hoop gedumpt afval gevonden op een akker. Er lagen plastic, kartonnen verpakkingen en twee handtassen. De verdachte kon worden geïdentificeerd. Er werd een proces-verbaal opgesteld.
  [naar artikel]
 9. Verdachte knallen gehoord in Lanklaar en Neeroeteren (23/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zondag rond 1 uur ’s nachts zijn bij de politie Maaslaand bijna tegelijkertijd twee meldingen van verdachte knallen binnengekomen. Net of er een wapen of munitie werd gebruikt. De knallen waren te horen op de Symfonielaan in Lanklaar en het Kleeskensveld in Neeroeteren gehoord. De politie ging ter plaatse maar kon niets verdachts vaststellen.
  [naar artikel]
 10. Man vermoord in Limburgse Ham, verdachte gearresteerd (30/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagmiddag vond er in Ham een moord plaats na een schermutseling tussen twee mannen. Dat bevestigt parketwoordvoerster Anja de Schutter. De verdachte, een man van 64, is gearresteerd.
  [naar artikel]
 11. Italiaanse verpleger gearresteerd die 8 mensen zou hebben gedood (15/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een verpleger die ervan wordt verdacht acht ouderen te hebben gedood in een bejaardentehuis in Midden-Italië, is gearresteerd na een onderzoek van...
  [naar artikel]
 12. Mannen beslechten ruzie om ex met mes en schaar in Neeroeteren (25/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Akkerstraat in Neeroeteren is een man uit Oudsbergen zaterdagavond in conflict gekomen met een Maaseikenaar over hun ex-vriendin. Het geschil ontaardde waarbij de Maaseikenaar met een mes en een schaar in de aanval ging. De Maaseikenaar werd gearresteerd.
  [naar artikel]
 13. Verdachte gearresteerd voor doden van demonstrant in Charlotte (23/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Er is een verdachte gearresteerd voor het doodschieten van een man tijdens het protest van woensdag tegen het politiegeweld in de Amerikaanse
  [naar artikel]
 14. Man uit Neeroeteren sterft in verdachte omstandigheden (22/09/2023 - VRT NWS)
  Het parket van Limburg is een onderzoek gestart naar een verdacht overlijden van een 30-jarige man in de Zavelstraat in Neeroeteren (Maaseik). De lokale politie Maasland werd vrijdagochtend ter plaatse geroepen. De straat is afgesloten voor het onderzoek.
  [naar artikel]
 15. Man met cannabis op zak betrapt in Neeroeteren (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Spilstraat in Neeroeteren heeft de politie zondag rond 10.45 uur twee verdachte mannen onderschept. Een van hen verzette zich bij de fouille, waarbij cannabis werd gevonden. Er werd een pv opgesteld.
  [naar artikel]
 16. Dronken bromfietser (39) probeert agenten te slaan in Neeroeteren (23/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Agenten van de politie Maasland hebben dinsdagavond een 39-jarige man gearresteerd in Neeroeteren. De man was dronken met de bromfiets aan het rijden en gedroeg zich agressief tegenover de politie.
  [naar artikel]
 17. Verdachte gasgeur in Neeroeteren is afkomstig van opengedraaide gasfles (01/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Akkerstraat in Neeroeteren is de politie precies om middernacht een controle gaan uitoefenen omdat er sprake van een gaslek was. Ter plaatse bleek dat een bewoner onder een afdakje een gasfles had opengedaan. Hij krijgt de rekening van de brandweer gepresenteerd.
  [naar artikel]
 18. Man die bestelwagen huurde geïdentificeerd, één terrorist gedood (17/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Spaanse politie heeft volgens onbevestigde berichten in Spaanse media één verdachte gearresteerd voor betrokkenheid bij de terroristische
  [naar artikel]
 19. Vijfde verdachte gearresteerd, ‘vrachtwagen met 39 doden maakte deel uit van konvooi’ (26/10/2019 - De Morgen)
  De politie heeft een vijfde verdachte gearresteerd in de zaak van de 39 lijken die woensdag in een koelcontainer in het Engelse Essex zijn gevonden, zo melden verschillende Britse media.
  [naar artikel]
 20. Verdachte steekpartij in Birmingham gearresteerd (07/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er is een verdachte gearresteerd in verband met de steekpartij in de Engelse stad Birmingham. Het gaat om een 27-jarige man. Zo heeft de politie van de West Midlands maandag meegedeeld.
  [naar artikel]
 21. Verdachte gearresteerd na melding van mogelijke inbraak in Pelt (13/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op Herent in Pelt werd in de nacht van vrijdag op zaterdag, net na middernacht, een mogelijke inbraak bij de politie gemeld. Een verdachte zou over een omheining geklauterd zijn. De politie ging ter plaatse en kon de verdachte aantreffen. Hij werd gearresteerd en meegenomen voor verhoor.
  [naar artikel]
 22. Vandaal in Neeroeteren opgepakt (28/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Donderdagavond is in Neeroeteren een man gearresteerd die de spiegels van de geparkeerde voertuigen aan het aftrappen was. De feiten gebeurden in de Sint-Lambertuskerkstraat. De man bekende de feiten. Hij werd meegenomen naar het politiekantoor voor een verhoor. Er werd een proces-verbaal opgesteld. Het parket werd op de hoogte gebracht van de feiten.
  [naar artikel]
 23. Steekpartij in ziekenhuis Izegem: twee gewonden, verdachte gearresteerd (06/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  In het ziekenhuis van Izegem heeft zich vanmiddag een steekpartij voorgedaan waarbij twee gewonden vielen. De slachtoffers zijn een arts met lichte verwondingen en een vriend van de verdachte die zwaargewond geraakte. De verdachte werd uiteindelijk gearresteerd, zo bevestigt het parket.
  [naar artikel]
 24. Familiedrama in Oost-Vlaanderen: jongeman (26) en vrouw (55) gedood (06/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een vermoedelijk familiedrama in Oost-Vlaanderen zijn twee mensen in verdachte omstandigheden om het leven gebracht. Het gaat om een 26-jarige jongeman in Oudenaarde en een 55-jarige vrouw uit Lokeren. Het parket bevestigt dat er een 52-jarige verdachte gearresteerd werd.
  [naar artikel]
 25. Twintiger aangehouden voor moord op stiefbroer in Neeroeteren (23/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  De onderzoeksrechter in Tongeren liet de 21-jarige Martin K. uit Neeroeteren aanhouden voor de moord op zijn stiefbroer Michal Toman (30). Na alle verhoren van getuigen en verdachte is het motief voorlopig nog niet helemaal duidelijk.
  [naar artikel]
 26. Nederlandse verdachte (19) die Hakim (53) in het water gooide gearresteerd, tweede wordt nog opgespoord (19/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eén verdachte die afgelopen zondag Hakim Mutyaba (53) in het water gooide vanop de Lousbergbrug is gearresteerd. Het gaat om een 19-jarige Nederlander. Het parket vraagt zijn uitlevering. De tweede verdachte wordt actief opgespoord.
  [naar artikel]
 27. Opgepakte man doodde Mechelse ontwerpster terwijl hij op de vlucht was voor andere moord (07/11/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft een verdachte in het vizier voor de roofmoord op de 58-jarige Johanna Jostameling uit Mechelen. Zij werd eind vorige maand met messteken gedood. De verdachte is een ­twintigjarige man uit Zweden die in Frankrijk ­gearresteerd is voor een andere moord. Tijdens zijn vlucht passeerde hij blijkbaar in Mechelen en sloeg hij een tweede keer toe.
  [naar artikel]
 28. Familiedrama met twee doden in Oost-Vlaanderen: jongeman (26) en vrouw (55) gedood (06/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een vermoedelijk familiedrama in Oost-Vlaanderen zijn twee mensen in verdachte omstandigheden om het leven gebracht. Het gaat om een 26-jarige jongeman in Oudenaarde en een 55-jarige vrouw uit Lokeren. Het parket bevestigt dat er een 52-jarige verdachte gearresteerd werd.
  [naar artikel]
 29. Verdachte gearresteerd na brand in kelder van appartementsgebouw op Luchtbal (13/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De hulpdiensten zijn dinsdag rond middernacht uitgerukt naar de zogenaamde Langblokken aan de Groenendaallaan in de wijk Luchtbal. Daar was brand ontstaan in een van de kelders. Het gaat mogelijk om kwaad opzet, ter plaatse werd een verdachte gearresteerd.
  [naar artikel]
 30. Man neergestoken tijdens ruzie in Kapellen, verdachte gearresteerd (30/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een uit de hand gelopen ruzie is zondagavond een 42-jarige man neergestoken. Dat gebeurde rond 19.30u in de Koerspleindreef in Kapellen. Niet veel later kon een verdachte worden gearresteerd.
  [naar artikel]
 31. Politie vindt 100 kogels bij huiszoeking, verdachte gearresteerd (04/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De politie Bilzen-Hoeselt-Riemst heeft vrijdagnacht honderd 9mm kogels gevonden bij een huiszoeking. Een verdachte werd gearresteerd en kreeg een coronaboete.
  [naar artikel]
 32. "Derde verdachte gearresteerd na vondst clandestien spingstoflab vlakbij Parijs" (07/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In het kader van de antiterreuroperatie van gisteren ten zuiden van Parijs is een derde verdachte gearresteerd, zo meldt de krant Le Parisien. De
  [naar artikel]
 33. Tweede verdachte van fatale steekpartijen Canada gearresteerd na dagenlange klopjacht (08/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Myles Sanderson, de 30-jarige verdachte van de fatale steekpartijen in Canada, is gearresteerd. Dat meldt de Canadese politie woensdagavond even voor middernacht Belgische tijd.
  [naar artikel]
 34. Vierde relschopper gearresteerd voor massale vechtpartij op strand in Blankenberge: verdachte is amper 17 jaar oud (11/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gerecht heeft een nieuwe verdachte gearresteerd voor de rellen van afgelopen weekend op het strand in Blankenberge. Dat bevestigt het Brugse...
  [naar artikel]
 35. Jongeman (21) gedood door ex-partner van moeder (25/06/2022 - De Standaard)
  Een man is zaterdagochtend binnengedrongen in de woning van zijn ex-partner in Merksplas. Hij heeft er de 21-jarige zoon van de vrouw met messteken om het leven gebracht. De verdachte is gearresteerd wegens onder meer moord en gijzeling.
  [naar artikel]
 36. Vierde verdachte gearresteerd in verband met strandrellen Blankenberge (11/08/2020 - VRT NWS)
  Er is een vierde verdachte gearresteerd die ontdekt werd op beelden van de strandrellen in Blankenberge van zaterdag. Het gaat om een minderjarige uit het Brusselse. Hij zal worden verhoord en dan zal de jeugdrechter in Brussel beslissen wat met hem moet gebeuren.
  [naar artikel]
 37. “Verdachte schietpartij in metro in New York is gearresteerd” (13/04/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Frank James, de 62-jarige verdachte van de schietpartij in een metro in New York, is woensdag gearresteerd. Dat meldt de Amerikaanse nieuwswebsite CNN.
  [naar artikel]
 38. Verdachte bioscoopmoorden in Groningen gearresteerd, politie lost schoten (27/10/2019 - De Morgen)
  In Groningen is de 33-jarige Rotterdammer Ergün S. gearresteerd. S. was sinds gisteren voortvluchtig. Bij de aanhouding heeft de politie schoten gelost. De verdachte is daarbij gewond geraakt. Hij is onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 39. Eén Nederlandse verdachte (19) die Hakim (53) in het water gooide gearresteerd, tweede wordt nog opgespoord (19/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eén verdachte die afgelopen zondag Hakim Mutyaba (53) in het water gooide vanop de Lousbergbrug is gearresteerd. Het gaat om een 19-jarige Nederlander. Het parket vraagt zijn uitlevering. De tweede verdachte wordt actief opgespoord.
  [naar artikel]
 40. Verdachte aanslagen New York en New Jersey gearresteerd (19/09/2016 - Knack)
  De verdachte van de aanslagen in New York, waarbij 29 gewonden vielen, en New Jersey is gearresteerd. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 41. Verdachte gearresteerd voor dodelijk vluchtmisdrijf in Voeren (28/02/2017 - De Standaard)
  In het onderzoek naar het dodelijk verkeersongeval met vluchtmisdrijf in Voeren hebben politie en gerecht een verdachte gearresteerd. Het gaat om een 33-jarige man uit Voeren. Het parket van Limburg bevestigde dinsdagochtend de arrestatie.
  [naar artikel]
 42. Dode bij verkeersongeval in Neeroeteren (14/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bij een verkeersongeval in Neeroeteren bij Maaseik is zondagnamiddag rond 16.15 uur een automobilist om het leven gekomen. Door de aanrijding is de Kinrooiersteenweg, de N757 tussen Neeroeteren en Kinrooi, afgesloten voor het verkeer.
  [naar artikel]
 43. Verdachte schietpartij in metro in New York is gearresteerd (13/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Frank James, de 62-jarige verdachte van de schietpartij in een metro in New York, is gearresteerd. Dat meldt de Amerikaanse nieuwswebsite CNN.
  [naar artikel]
 44. Tweede verdachte van kluizenkraak op Belgiëlei gearresteerd (07/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Speurders van de federale politie van Antwerpen hebben gisterenmiddag een tweede verdachte opgepakt wegens betrokkenheid bij de spectaculaire kluizenkraak in het filiaal van de BNP Paribas Fortisbank aan de Belgiëlei. Het gaat om Giorgi K. (28), net als verdachte Koba M. een Antwerpenaar van Georgische origine. Giorgi K. werd gisteren tijdens zijn werk gearresteerd door de speurders van de FGP. De man werkt voor hetzelfde transportbedrijf waar Koba M. ooit werkzaam was.
  [naar artikel]
 45. Tweede verdachte van kluizenkraak in Antwerpen gearresteerd (07/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Speurders van de federale politie van Antwerpen hebben gistermiddag een tweede verdachte opgepakt wegens betrokkenheid bij de spectaculaire kluizenkraak in het filiaal van de BNP Paribas Fortisbank aan de Belgiëlei. Het gaat om Giorgi K., net als verdachte Koba M. een Antwerpenaar van Georgische origine. Giorgi K. werd gisteren tijdens zijn werk gearresteerd door de speurders van de FGP. De man werkt voor hetzelfde transportbedrijf waar Koba M. ooit werkzaam was.
  [naar artikel]
 46. Tweede verdachte van kluizenkraak op Belgiëlei gearresteerd (07/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Speurders van de federale politie van Antwerpen hebben gisterenmiddag een tweede verdachte opgepakt wegens betrokkenheid bij de spectaculaire kluizenkraak in het filiaal van de BNP Paribas Fortisbank aan de Belgiëlei. Het gaat om Giorgi K., net als verdachte Koba M. een Antwerpenaar van Georgische origine. Giorgi K. werd gisteren tijdens zijn werk gearresteerd door de speurders van de FGP. De man werkt voor hetzelfde transportbedrijf waar Koba M. ooit werkzaam was.
  [naar artikel]
 47. Winkeldief betrapt in Spar in Neeroeteren (11/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  In de Spar-winkel in de Ophovenstraat in Neeroeteren is zaterdagmorgen een winkeldief betrapt. Die stal een fles Jägermeister. Politie Maasland werd erbij gehaald. De verdachte is geen onbekende. Hij moet nog voor andere feiten worden gehoord. De politie heeft de dader meegenomen naar het commissariaat.
  [naar artikel]
 48. Verdachte gearresteerd voor aanrijding meisje en vluchtmisdrijf in Schaarbeek (13/06/2019 - De Standaard)
  De politie heeft een verdachte gearresteerd, nadat donderdagochtend in Schaarbeek een meisje van veertien levensgevaarlijk gewond geraakte bij een aanrijding. De bestuurder pleegde daarbij vluchtmisdrijf.
  [naar artikel]
 49. Werknemer met dood bedreigd in Diests bedrijf: verdachte gearresteerd (29/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Diest is een werknemer van een bedrijf met de dood bedreigd. De politie heeft een verdachte gearresteerd. Er zijn geen nadere bijzonderheden bekendgemaakt over de zaak.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy