De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Groen licht lonkt voor Activision-deal Microsoft

Groen licht lonkt voor Activision-deal Microsoft

De Tijd

22/09/2023 - 10:48

10:32 De Britse toezichthouder CMA lijkt zijn zegen te geven voor de overname van de gamemaker Activision door de techreus Microsoft.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Europese Commissie geeft toch groen licht: Microsoft mag maker ‘Call of duty’ overnemen (16/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Europese Commissie heeft maandag groen licht gegeven voor de overname van computerspelontwikkelaar Activision Blizzard door Microsoft. Microsoft heeft wel toezeggingen moeten doen: de Amerikaanse techreus mag Call of duty en andere populaire games van Activision niet voorbehouden voor zijn eigen clouddiensten en console, de Xbox.
  [naar artikel]
 2. Europese Commissie geeft toch groen licht: Microsoft mag maker ‘Call of duty’ overnemen (15/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Europese Commissie heeft maandag groen licht gegeven voor de overname van computerspelontwikkelaar Activision Blizzard door Microsoft. Microsoft heeft wel toezeggingen moeten doen om te vermijden dat de Amerikaanse techreus Call of duty en andere populaire games van Activision zou kunnen voorbehouden voor zijn eigen clouddiensten en console, de Xbox.
  [naar artikel]
 3. Europa zet licht op groen voor megadeal van Microsoft (15/05/2023 - De Tijd)
  20:03 De Europese Commissie heeft haar fiat gegeven voor de overname van Activision Blizzard, bekend van de game 'Call of Duty', door Microsoft. Maar daarmee is de deal nog niet rond.
  [naar artikel]
 4. Britse toezichthouder zet licht op groen voor overname Activision door Microsoft (13/10/2023 - De Tijd)
  09:47 Microsoft is erin geslaagd de zorgen van de Britse toezichthouder CMA weg te nemen door de cloudgamingrechten van Activision te verkopen aan de Franse gamemaker Ubisoft.
  [naar artikel]
 5. Microsoft mag Activision ook van Britten overnemen (13/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse techreus Microsoft mag na toegevingen ook van de Britse concurrentiewaakhond CMA de speluitgever en -ontwikkelaar Activision Blizzard overnemen. Daarmee is de laatste grote horde voor de deal van 68,7 miljard dollar genomen.
  [naar artikel]
 6. Overname van Activision Blizzard: Microsoft doet een grote toegeving om de overname af te ronden (22/08/2023 - Express)
  De aankoop van Activision Blizzard verloopt verre van vlekkeloos voor Microsoft. De deal sleept al maanden aan door de mededingingsbezwaren van verschillende toezichthouders, maar vandaag doet de Amerikaanse gigant een verrassende aankondiging in wat lijkt op een laatste wanhopige poging om de deal rond te krijgen. Het nieuws: Microsoft herstructureert zijn overnameplannen door de rechten […]
  [naar artikel]
 7. Microsoft mag Activision, maker van ‘Call of Duty’, ook van Britten overnemen (13/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse techreus Microsoft mag na toegevingen ook van de Britse concurrentiewaakhond CMA de speluitgever en -ontwikkelaar Activision Blizzard overnemen. Daarmee is de laatste grote horde voor de deal van 68,7 miljard dollar genomen.
  [naar artikel]
 8. De donkere wolken boven de megadeal die Microsoft Activision Blizzard zou geven (23/01/2022 - Express)
  Microsofts aankondiging om Activision Blizzard te kopen zou het de grootste deal ooit van het bedrijf zijn en de grootste acquisitie in contanten in de geschiedenis. Deze deal zal zeker veel aandacht trekken in Washington. De regering-Biden heeft haar antitrust-handhavingsinspanningen gestaag opgevoerd, met een focus op de high techindustrie. Microsoft is tot nu toe grotendeels […]
  [naar artikel]
 9. Britten blokkeren Activision-deal van Microsoft (26/04/2023 - De Tijd)
  13:55 De grootste overname uit de geschiedenis van Microsoft gaat voorlopig niet door. Volgens de Britse mededingingswaakhond zou de deal de concurrentie te veel schaden.
  [naar artikel]
 10. Europese Commissie geeft groen licht voor overname "Call of duty"-maker door Microsoft (16/05/2023 - VRT NWS)
  De Europese Commissie heeft groen licht gegeven voor de overname van computerspelontwikkelaar Activision Blizzard door Microsoft. De technologiereus wil de maker van onder meer het populaire computerspel "Call of duty" overnemen voor meer dan 68 miljard dollar, maar botst daarbij op verzet bij de Europese Unie én de Britse en Amerikaanse concurrentiewaakhond. De Europese Commissie heeft na "diepgaand onderzoek" beslist dat de deal mag doorgaan. Microsoft heeft daarvoor wel toezeggingen moeten doen.
  [naar artikel]
 11. Britse toezichthouder wil nader onderzoek naar Microsofts Activision-deal van 69 miljard dollar (18/09/2022 - Express)
  De Britse mededingingsautoriteit kondigde donderdag aan een diepgaand onderzoek in te gaan stellen naar de aankoop van Activision Blizzard door Microsoft. De overname zou namelijk de concurrentie op de markt voor videogames schaden, zegt de waakhond.  Begin januari raakte bekend dat Microsoft de videogame-gigant Activision Blizzard – de maker van het immens populaire videospel Call […]
  [naar artikel]
 12. Microsoft mag Activision ook van Britten overnemen (13/10/2023 - Trends)
  De Amerikaanse techreus Microsoft mag na toegevingen ook van de Britse concurrentiewaakhond CMA de speluitgever en -ontwikkelaar Activision Blizzard overnemen. Daarmee is de laatste grote horde voor de deal van 68,7 miljard dollar genomen. Activision is een van de bekendste uitgevers van games, met titels als ‘Call of Duty’, ‘World of Warcraft’, ‘Overwatch’ en ‘Candy Crush’. Microsoft kondigde de overname van het concern in januari vorig jaar aan. Het gaat om de grootste deal in de geschiedenis van de Amerikaanse softwarereus. De Europese Commissie gaf in mei al groen licht na een diepgaand onderzoek en garanties van Microsoft. In de Verenigde Staten uitte de mededingingsregulator FTC bezwaren, maar die ving in juli bot voor de rechtbank. In april had in het Verenigd Koninkrijk de CMA de overname echter al geblokkeerd. De waakhond vond dat de overname schadelijk zou zijn voor de concurrentie op het gebied van cloudgaming, waarbij computerspellen draaien op externe servers en gestreamd worden naar de speler. Tijdens de zomer vatten Microsoft, Activision en CMA nieuwe besprekingen aan. Cloudrechten uitbesteed Microsoft deed daarbij verdere toegevingen. Zo ziet het concern de komende vijftien jaar af van de cloudstreamingrechten op alle Activision-spellen voor consoles en de pc. Ze worden verkocht aan de Franse speluitgever Ubisoft (‘Assassin’s Creed’, ‘Far Cry’). Daardoor laat de CMA haar bezwaren nu varen. “Met de verkoop van de cloudstreamingrechten aan Ubisoft hebben we verzekerd dat Microsoft deze belangrijke en snel ontwikkelende markt niet in een wurggreep kan houden”, zegt topvrouw Sarah Cardell. “Deze tussenkomst zal verzekeren dat mensen competitievere prijzen, betere dienstverlening en meer keuze krijgen.” Lees ook: Aangepast bod van Microsoft op Activision Blizzard: rechten cloudgaming gaan naar Ubisoft The post Microsoft mag Activision ook van Britten overnemen appeared first on Trends.
  [naar artikel]
 13. Microsoft sluit deals met Nintendo en Nvidia om overname Activision Blizzard in goede banen te leiden (22/02/2023 - Express)
  Terwijl de regulatoren vrezen dat de overname van Activision Blizzard door Microsoft de concurrentie op de gamemarkt in gevaar kan brengen, probeert de Amerikaanse onderneming het omgekeerde te bewijzen door deals met enkele andere bedrijven uit de sector te sluiten. In het nieuws: Microsoft heeft een deal gesloten met Nvidia om de spellen van Xbox […]
  [naar artikel]
 14. Historische overeenkomst tussen Microsoft en Sony: Call of Duty wordt 10 jaar lang op PlayStation uitgebracht (17/07/2023 - Express)
  Sony en Activision hebben een akkoord bereikt over Call of Duty, één van de paradepaardjes van Activision. De game zal nog voor tien jaar worden uitgebracht op PlayStation, de gameconsole van Sony. Die deal moet helpen om de overname van Activision door Microsoft te finaliseren. In het nieuws: De bedrijven achter Xbox en PlayStation hebben […]
  [naar artikel]
 15. Britse concurrentiewaakhond CMA houdt overname Activision/Blizzard door Microsoft tegen: “De concurrent heeft goed gelobbyd” (28/04/2023 - Express)
  Microsofts plan om gameproducent Activision/Blizzard over te nemen, krijgt geen groen licht van de Britse concurrentiewaakhond CMA. CMA vreest dat Microsoft anders een monopolie krijgt op cloudgaming. Business AM sprak erover met Kevin Bogaert, oprichter van de gamewebsite Pragalicious. Beluister hier het volledige gesprek met Kevin Bogaert: De essentie: CMA vindt dat de concurrentie op […]
  [naar artikel]
 16. Witte rook voor de overname van Activision Blizzard door Microsoft (13/10/2023 - Express)
  De Britse Competition and Markets Authority (CMA) heeft Microsoft de toestemming gegeven om de gamegigant Blizzard Activision in te lijven. In het nieuws: Microsoft heeft van de Britse waakhond de toestemming gekregen om de uitgever van onder meer de gamereeks Call of Duty over te nemen. “De CMA heeft besloten Microsoft Corporation (Microsoft) toestemming te […]
  [naar artikel]
 17. Amerikaanse rechter blokkeert miljardenovername van "Call of duty"-ontwikkelaar Activision door Microsoft (14/06/2023 - VRT NWS)
  Een Amerikaanse rechter blokkeert (voorlopig) de overname van computerspelontwikkelaar Activision Blizzard door Microsoft. De technologiereus heeft 69 miljard dollar over voor de deal, maar de Amerikaanse mededinginsautoriteit (FTC) vecht de overname aan. Ze vreest dat het bedrijf te machtig zou worden. Een rechtbank in Californië onderzoekt de overname nu, maar verbiedt de partijen om de deal te finaliseren alvorens het hof een uitspraak heeft kunnen doen.
  [naar artikel]
 18. Amerikaanse concurrentiewaakhond wil overname ‘Call of Duty’-ontwikkelaar Activision-Blizzard door Microsoft stoppen (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De FTC, de Amerikaanse concurrentiewaakhond stapt naar de rechtbank om de deal tussen Activision-Blizzard en Microsoft tegen te houden. Dat melden Amerikaanse media donderdag. Als Microsoft merken als ‘Call of Duty’ in handen krijgt, heeft het techbedrijf volgens de toezichthouder “zowel de mogelijkheid als het motief” om de concurrentie te beperken.
  [naar artikel]
 19. Waakhond bijt opnieuw in het zand bij verzet tegen overname Activision door Microsoft (15/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  De overname van  speluitgever en -ontwikkelaar Activision Blizzard door softwarereus Microsoft komt steeds dichterbij.  De Amerikaanse concurrentiewaakhond FTC heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag bij een beroepsrechter nul op het rekest gekregen in het verzet tegen de deal. FTC wilde op de  pauzeknop drukken.
  [naar artikel]
 20. Omstreden CEO Activision Blizzard krijgt mogelijk een gouden handdruk van 15 miljoen dollar van Microsoft (25/02/2022 - Express)
  Microsoft heeft vorige maand laten weten dat het het gamebedrijf Activision Blizzard wil overnemen voor 68,7 miljard dollar. Verwacht wordt dat de techgigant Bobby Kotick, de omstreden CEO van Activision Blizzard, op straat zal zetten. Alleen zal dat het bedrijf zo’n 15 miljoen dollar kosten. Microsoft heeft de start van het nieuwe jaar niet gemist. […]
  [naar artikel]
 21. De perfecte timing van Buffett: hij kocht pakket aandelen van Activision net voor overname door Microsoft (16/02/2022 - Express)
  De overname van Activision door Microsoft heeft het aandeel van de gameontwikkelaar een stevige boost gegeven. Nu blijkt dat Warren Buffett, hoofd van het beleggingsvehikel Berkshire Hathaway, kort voor die overname een pakket aandelen van Activision had gekocht. Het aandeel van Activision was in het najaar van 2021 allesbehalve een aantrekkelijke belegging. Het bedrijf lag […]
  [naar artikel]
 22. Britse waakhond geeft bijgestuurde overname Activision tweede kans (22/08/2023 - De Tijd)
  10:22 De Britse concurrentiewaakhond CMA gaat een nieuw onderzoek openen naar de overname van de videogamemaker Activision door Microsoft, nadat de softwaregigant de deal heeft bijgestuurd.
  [naar artikel]
 23. Nadat het VK zich kantte tegen de overname van Activision door Microsoft, keurt de EU die goed (15/05/2023 - Express)
  De Europese Commissie heeft de overname van de gamegigant Activision door Microsoft goedgekeurd. Volgens de Europese Unie zal de deal de gamingmarkt niet schaden omdat de spelletjesontwikkelaar concurrenten tien jaar lang de kans zal geven om de games uit zijn catalogus aan te bieden op hun eigen platformen. In het nieuws: De Europese Commissie ziet […]
  [naar artikel]
 24. Ondanks “nee” van Britten keurt EU overname van Activision Blizzard door Microsoft goed: deal blijft onzeker (15/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De miljardendeal tussen Microsoft en Activision Blizzard is nog wat complexer geworden. Van de Europese Unie mag de Xbox-fabrikant het bedrijf achter ‘Call of Duty’ en ‘Candy Crush’ overnemen voor 69 miljard dollar. Nochtans liet de Britse concurrentiewaakhond CMA eind april weten de transactie niet goed te keuren.
  [naar artikel]
 25. Amerikaanse concurrentiewaakhond wil miljardenovername Microsoft blokkeren (13/06/2023 - De Tijd)
  07:53 Ook in de Verenigde Staten dreigen problemen voor Microsoft bij de overname van videogamemaker Activision. De Amerikaanse concurrentiewaakhond wil de deal tegenhouden.
  [naar artikel]
 26. Microsoft en Activision Blizzard racen tegen de tijd voor overnamedeal (18/07/2023 - De Tijd)
  17:21 Loopt de megadeal van Microsoft en Activision Blizzard op de klippen? De deadline voor de overname van de gameproducent door de softwarereus verstrijkt om middernacht in de VS. De zenuwen van de betro...
  [naar artikel]
 27. Minder Activision en meer Apple: de opvallendste beleggingsbeslissingen van Warren Buffett (15/02/2023 - Express)
  Uit aangiften bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) blijkt dat Berkshire Hathaway in het vierde kwartaal zijn positie in de gamegigant Activision heeft verkleind. Er is heel wat onzekerheid over de overname door Microsoft. In het nieuws: Onzekerheid over de overnamedeal tussen Microsoft en Activision deed Buffet in het vierde kwartaal van 2022 […]
  [naar artikel]
 28. Microsoft sluit deal met Nvidia: Xbox-games komen naar gamestreamingdienst, in de toekomst ook ‘Call of Duty’ (21/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Microsoft moet concurrentiewaakhonden wereldwijd overtuigen dat de overname van Activision Blizzard, het bedrijf achter ‘Call of Duty’, geen probleem is. Tijdens een persconferentie in Brussel, die onze redactie bijwoonde, kondigde bestuursvoorzitter Brad Smith aan dat Xbox-games naar gamestreamingdienst Nvidia Geforce Now komt. Als de overname wordt goedgekeurd, komen ook Activision-games, zoals de populaire schietspel, naar die dienst. Eerder op de dag werd ook een deal met Nintendo aangekondigd.
  [naar artikel]
 29. Britse concurrentiewaakhond schiet overname af van Call of Duty-maker Activision Blizzard door Microsoft (26/04/2023 - VRT NWS)
  De Britse concurrentiewaakhond heeft de overname van Activision Blizzard door Microsoft geblokkeerd. Activision Blizzard is de maker van onder meer de computerspelen "Call of duty" en "World of warcraft". Microsoft wilde 69 miljard dollar op tafel leggen voor de gameproducent. Het bedrijf gaat in beroep tegen de beslissing.
  [naar artikel]
 30. Amerikaanse privacywaakhond onderneemt actie tegen overname Activision Blizzard door Microsoft (13/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse privacyregulator FTC wil de overname van videogame-aanbieder Activision Blizzard door Microsoft tegenhouden met behulp van een noodbevel van de rechtbank. Volgens FTC zou Microsoft door de overname te veel macht krijgen.
  [naar artikel]
 31. Microsoft bereid tot toezeggingen voor overname Activision (21/02/2023 - De Tijd)
  15:06 Microsoft is bereid tot toezeggingen om zijn overname van het gamebedrijf Activision Blizzard te laten goedkeuren door de concurrentiewaakhonden. Zo is een contract van tien jaar getekend met Nintendo...
  [naar artikel]
 32. Deal over populaire videogame moet overname Activision door Microsoft verteerbaar maken (17/07/2023 - De Tijd)
  11:07 Microsoft heeft met zijn Japanse rivaal Sony een overeenkomst gesloten om het populaire spel ‘Call of Duty’ beschikbaar te houden op diens PlayStation-console.
  [naar artikel]
 33. Microsoft wil na overname Activision de populaire "Call of Duty"-reeks ook aanbieden op Nintendo Switch (en dus niet exclusief op de eigen Xbox) (07/12/2022 - VRT NWS)
  Als het van Microsoft afhangt, zal het populaire computerspel "Call of Duty" in de toekomst ook te spelen zijn op de Nintendo Switch. Microsoft kondigde deze zomer aan dat het de makers van het spel, Activision, wil overnemen en de gamingsector vreesde dat de reeks na zo'n overname enkel nog beschikbaar zou zijn op de Xbox (de spelconsole van Microsoft). Niet dus, want het Amerikaanse bedrijf zou alvast een deal gesloten hebben met Nintendo dat "Call of Duty" na een eventuele overname nog minstens tien jaar lang beschikbaar zal zijn op de Switch.
  [naar artikel]
 34. Britse concurrentiewaakhond blokkeert miljardenovername van gameontwikkelaar Activision Blizzard door Microsoft (26/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Britse concurrentiewaakhond heeft de overname van Activision Blizzard, de maker van onder meer de computerspellen ‘Call of Duty’ en ‘World of Warcraft’, door Microsoft geblokkeerd. Microsoft wilde 69 miljard dollar op tafel leggen voor de gameproducent.
  [naar artikel]
 35. Britse waakhond beslist eind augustus over Microsoft-deal (31/07/2023 - De Tijd)
  20:49 Tegen eind augustus wil de Britse concurrentiewaakhond CMA een definitieve beslissing nemen over de overname van gamespecialist Activision door Microsoft.
  [naar artikel]
 36. Britse waakhond onderzoekt overname van Activision door Microsoft (01/09/2022 - De Tijd)
  19:17 De Britse mededingingswaakhond CMA opent een diepgaand onderzoek naar de overname van de gameontwikkelaar Activision Blizzard door de softwarereus Microsoft.
  [naar artikel]
 37. Microsoft kruist de degens met regelgevers in de Amerikaanse rechtbank over overname Activision Blizzard (23/06/2023 - Express)
  De Federal Trade Commission (FTC), de Amerikaanse concurrentiewaakhond, had bezwaar tegen de overname omdat het “Microsoft in staat zou stellen om concurrenten te onderdrukken”. In het nieuws: De komende vijf dagen zullen alle partijen hun pleidooi houden. Op 18 januari 2022 kondigde Microsoft aan Activision Blizzard te willen kopen voor 68,7 miljard dollar. De Amerikaanse […]
  [naar artikel]
 38. Microsoft kruist de degens met regulators in de Amerikaanse rechtbank over overname Activision Blizzard (22/06/2023 - Express)
  De Federal Trade Commission (FTC), de Amerikaanse concurrentiewaakhond, had bezwaar tegen de overname omdat het “Microsoft in staat zou stellen om concurrenten te onderdrukken”. In het nieuws: De komende vijf dagen zullen alle partijen hun pleidooi houden. Op 18 januari 2022 kondigde Microsoft aan Activision Blizzard te willen kopen voor 68,7 miljard dollar. De Amerikaanse […]
  [naar artikel]
 39. Microsoft koopt omstreden gamebedrijf Activision Blizzard voor 68,7 miljard (18/01/2022 - De Tijd)
  15:02 Microsoft legt 68,7 miljard dollar op tafel voor Activision Blizzard, het Amerikaanse gamebedrijf dat zich al een tijdje in woelig water bevindt.
  [naar artikel]
 40. Aandeelhouders Activision Blizzard keuren overname door Microsoft goed (30/04/2022 - Express)
  Activision Blizzard – de maker van het populaire computerspel Call of Duty – heeft aangekondigd dat zijn aandeelhouders hebben ingestemd met het voorstel van Microsoft om de uitgeverij te kopen. De transactie zal naar verwachting worden afgerond tijdens het volgende fiscale jaar van Microsoft. Tijdens de bijzondere vergadering die vrijdag werd gehouden, was ruim 98 […]
  [naar artikel]
 41. Microsoft mag van Amerikaanse rechter Activision overnemen (11/07/2023 - De Tijd)
  18:40 De Amerikaanse techreus Microsoft mag de speluitgever- en ontwikkelaar Activision Blizzard overnemen. Dat oordeelde een rechter in San Francisco dinsdag.
  [naar artikel]
 42. Britse waakhond onderzoekt overname van Activision door Microsoft (01/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Britse mededingingswaakhond CMA onderwerpt de overname van computerspelontwikkelaar en -uitgever Activision Blizzard door technologieconcern Microsoft aan een diepgaand onderzoek. De regulator vreest een “aanzienlijke vermindering van de concurrentie” bij spelconsoles, game-abonnementsdiensten en cloudgaming, zo zei hij donderdag.
  [naar artikel]
 43. Optimistisch: Sony denkt dat Microsoft na overname Activision Blizzard bestaande afspraken blijft nakomen (20/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sony denkt niet dat Microsofts overname van Activision Blizzard — het bedrijf achter onder andere ‘Call of Duty’ — ervoor zorgt dat games verdwijnen van de PlayStation. Het bedrijf verwacht dat Microsoft zich aan eerder gemaakte afspraken houdt en Activision-games niet exclusief maakt voor Xbox of PC.
  [naar artikel]
 44. Amerikaanse autoriteiten zoomen in op brunch na Activision-verkoop (04/04/2022 - De Tijd)
  15:50 In een onderzoek naar mogelijk insidertrading bij de miljardenverkoop van de gamingreus Activision aan Microsoft trekt een ontbijtafspraak de aandacht van de onderzoekers.
  [naar artikel]
 45. Microsoft wil toezeggingen doen bij overname Activision (01/12/2022 - Express)
  Microsoft zou van plan zijn om een aantal toezeggingen te doen bij de overname van gamebedrijf Activision Blizzard. Dat schrijft Reuters op basis van eigen bronnen. In januari is de deadline voor Europese bedrijven om bezwaar te maken tegen de miljardenovername. Een van de toezeggingen die het bedrijf zou willen doen, is een tienjarige licentieovereenkomst met […]
  [naar artikel]
 46. Techreuzen zoeken weg in snelgroeiend cloudgaming (23/08/2023 - De Tijd)
  01:30 Het gamebedrijf Activision verkoopt de streamingrechten op zijn games aan de sectorgenoot Ubisoft. Dat moet de overname van Activision door Microsoft verteerbaar maken voor de Britse regelgevers. Maar...
  [naar artikel]
 47. Microsoft neemt Activision Blizzard over voor een klein fortuin (18/01/2022 - Express)
  Ondanks het feit dat Microsoft in 2020 ZeniMax Media, het moederbedrijf van Bethesda, heeft gekocht, is het nog steeds niet tevreden. Dinsdag kondigde het bedrijf uit Redmond aan dat het nog een videogame-gigant heeft gekocht: Blizzard Activision. Dit betekent dat games zoals World of Warcraft, Call of Duty, Diablo en Overwatch nu eigendom zijn van […]
  [naar artikel]
 48. Amerikaanse mededingingsautoriteit wil overname Activision door Microsoft blokkeren (08/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse mededingingsautoriteit FTC is een zaak gestart om de overname ter waarde van 69 miljard dollar door Microsoft van Activision Blizzard, uitgever van kassuccessen als Call of Duty, te blokkeren.
  [naar artikel]
 49. Wall Street: naderende overname stuwt Activision Blizzard (11/07/2023 - De Tijd)
  21:33 De Amerikaanse beursindexen noteren voor de tweede dag rij in de plus. Microsoft mag doorzetten met zijn poging om gamestudio Activision Blizzard over te nemen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy