De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Berchemse Loop Earplugs is Vlaamse start-up van het jaar

Berchemse Loop Earplugs is Vlaamse start-up van het jaar

Gazet van Antwerpen

22/09/2023 - 11:42

Het Berchemse Loop Earplugs is de Vlaamse start-up van het jaar. Het bedrijf ging met de award naar huis op de Flanders International Business Awards.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Loop Earplugs wordt met oordopjes Scale-up van het Jaar 2023 (05/12/2023 - De Tijd)
  17:43 Loop Earplugs, het bedrijf van de ondernemers Dimitri O en Maarten Bodewes dat de voorbije jaren de wereld veroverde met oordopjes, is dinsdagavond uitgeroepen tot Scale-up van het Jaar 2023.
  [naar artikel]
 2. Vangst van de dag: de Solstice oordoppen van Loop Earplugs (03/05/2023 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de Solstice oordoppen van Loop Earplugs. Nu de dagen weer langer worden en de nachten korter, vind je het misschien moeilijker om vroeg in slaap te vallen. Of misschien word je net heel vroeg […] Het bericht Vangst van de dag: de Solstice oordoppen van Loop Earplugs verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 3. Vangst van de dag: de Engage Earplugs van Loop, speciaal voor hoogsensitieve personen (28/12/2022 - Gezond.be)
  De Gezond.be-redactie zet wekelijks een product in de kijker dat jouw leven beter, makkelijker, lekkerder of mooier kan maken. Deze week: de nieuwe Engage-oordoppen van Loop Earplugs. Bij de meeste oordoppen blijft het zogenaamde ‘occlusie-effect’ een knelpunt. ‘Occlusie’ is de technische term voor het ‘hoofd onder water’-gevoel dat oordopjes produceren, waarbij je eigen stem in je hoofd lijkt te […] Het bericht Vangst van de dag: de Engage Earplugs van Loop, speciaal voor hoogsensitieve personen verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 4. Antwerps bedrijf Loop verkocht vorig jaar 2 miljoen oordopjes: slechts 1 procent van omzet in ons land (03/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Loop Earplugs verkopen als zoete broodjes. Het bedrijf uit Antwerpen bracht vorig jaar in totaal 2 miljoen oordopjes aan de man. Het succesverhaal van oprichters Maarten Bodewes en Dimitri O is bovendien internationaal: slechts 1 procent van de omzet van hun bedrijf wordt in Belgie geboekt. En niet onbelangrijk voor een start-up in deze tijden: Loop is winstgevend.
  [naar artikel]
 5. Willy Naessens Group is Onderneming van het Jaar 2023 (05/12/2023 - De Tijd)
  18:43 De bouw- en voedingsdistributiegroep van de West-Vlaamse ondernemer Willy Naessens volgt het watertechnologiebedrijf Aliaxis op als Onderneming van het Jaar. Loop Earplugs, dat wereldwijd oordopjes ve...
  [naar artikel]
 6. Deze Belgische oordopjes veroveren de wereld: waarom Loop hoge toppen scheert (17/02/2022 - De Morgen)
  Hippe oordopjes die het geluidsniveau dimmen, zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat is de belofte van de Belgische scale-up Loop Earplugs. Intussen zijn de oordopjes een verkoopsucces, met afgelopen jaar een verelfvoudiging van de omzet. En dit jaar wachten Azië en Zuid-Amerika. Al scheelde het niet veel.
  [naar artikel]
 7. Vier bedrijven strijden om onderscheiding Scale-up van het Jaar (12/10/2023 - De Tijd)
  09:44 Chili Publish, Loop Earplugs, ML6 en TechWolf zijn de vier kandidaten om Feops op te volgen als Scale-up van het Jaar.
  [naar artikel]
 8. Loop Earplugs werkt samen met Tomorrowland: “Onze eerste twee pitches waren voorbarig” (13/07/2023 - Express)
  Het bekende Belgische merk Loop, dat gehoorbescherming maakt, werkt samen met het dancefestival Tomorrowland. Dimitri O, een van de stichters van Loop, legde aan Business AM uit hoe de samenwerking tot stand kwam. Beluister het volledige gesprek met Dimitri O hier: De essentie: De samenwerking met Tomorrowland was voor Loop niet eenvoudig om tot stand […]
  [naar artikel]
 9. Antwerps bedrijf verovert de wereld met ... oordopjes: “Dringend nieuw personeel nodig” (09/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse bedrijf Loop Earplugs verovert de wereld met haar stijlvolle oordopjes, maar eenvoudig was dat niet: door het stilvallen van het uitgaansleven bijna twee jaar geleden kelderde de vraag naar hun product. De bedrijfsleiders van Loop breidden hun assortiment daarom uit naar oordopjes waar ook mee gewerkt, gesport of geslapen kan worden en die sloegen aan. Het bedrijf kon vorig jaar reken op een omzet van 12 miljoen euro.
  [naar artikel]
 10. Deze Belgische oordopjes veroveren de wereld: waarom Loop ondanks sluiting nachtleven hoge toppen scheert (14/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hippe oordopjes die het geluidsniveau dimmen, zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat is de belofte van de Belgische scale-up Loop Earplugs. Die kwam er nadat de twee oprichters in het uitgaansleven tinnitus opliepen en op zoek gingen naar goede en tegelijk fashionable gehoorbescherming. Intussen zijn hun oordopjes een verkoopsucces, met afgelopen jaar een verelfvoudiging van de omzet. En dit jaar wachten Azië en Zuid-Amerika. Al scheelde het niet veel. “In de zomer van 2020 hadden we nog voor drie dagen financiering.”
  [naar artikel]
 11. Verkoop dempende oordopjes in de lift: “Een oplossing voor thuiswerkers met kinderen” (06/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Festivalgangers met oortjes om zichzelf te beschermen tegen te hoge decibels zijn al een aantal jaren een vertrouwd beeld. Dat ook steeds meer thuiswerkers de dag doorbrengen met dopjes in hun oren, is nieuw. “Sinds de uitbraak van het coronavirus verkopen we opmerkelijk meer oordopjes aan mensen die thuis werken”, zegt Dimitri O, medeoprichter van de Antwerpse start-up Loop Earplugs.
  [naar artikel]
 12. GETEST. Hoe goed werken verstelbare oordopjes? Onze tech-journalist test de Loop Switch: “In deze omgeving zijn ze een zegen” (10/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Belgische oordopjesmerk Loop heeft een nieuw model voorgesteld waarbij je het dempingsniveau van de dopjes kan aanpassen door een simpele draai aan een ring. De Loop Switch, zoals deze nieuwste variant heet, heeft drie dempingslevels: voor op kantoor, in de kinderspeeltuin of tijdens een technoparty, bijvoorbeeld. Onze tech-journalist Kenneth Dée scherpte zijn oren en onderwierp deze Loop earplugs aan een grondige test: “Het is bijna vervelend om de oordopjes uit te doen, zo gewend ben ik eraan geraakt.”
  [naar artikel]
 13. Deze Belgische oordopjes veroveren de wereld: ‘Onze concurrenten probeerden een product te verstoppen dat niet te verstoppen valt’ (17/02/2022 - De Morgen)
  Hippe oordopjes die het geluidsniveau dimmen, zonder aan kwaliteit in te boeten. Dat is de belofte van de Belgische scale-up Loop Earplugs. Intussen zijn de oordopjes een verkoopsucces, met afgelopen jaar een verelfvoudiging van de omzet. En dit jaar wachten Azië en Zuid-Amerika. Al scheelde het niet veel.
  [naar artikel]
 14. Vijf jaar cel gevorderd voor afpersers van Berchemse kloosterorde (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 15. Waarom slaat het gebruik van oordoppen niet aan? En wat kunnen we daaraan doen? “Een oordop in schuimrubber dient niet voor concerten” (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Uit onderzoek van het Belgische oordoppenmerk Loop Earplugs blijkt amper 7 procent van de ondervraagde Belgen altijd gehoorbescherming te gebruiken bij het uitgaan. De strijd tegen tinnitus blijft een calvarietocht, zeggen audiologen. Wat is er nodig om mensen warm te krijgen voor oordoppen?
  [naar artikel]
 16. Waarom slaat het gebruik van oordoppen niet aan? En wat kunnen we daaraan doen? “Een oordop in schuimrubber dient niet voor concerten” (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Uit onderzoek van het Belgische oordoppenmerk Loop Earplugs blijkt amper 7 procent van de ondervraagde Belgen altijd gehoorbescherming te gebruiken bij het uitgaan. De strijd tegen tinnitus blijft een calvarietocht, zeggen audiologen. Wat is er nodig om mensen warm te krijgen voor oordoppen?
  [naar artikel]
 17. Berchemse speelplaats wordt heraangelegd na verzakkingen door bominslag WO II (16/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De speelplaats van de Berchemse secundaire school Sint-Willebrord Heilige Familie wordt heraangelegd nadat die begon te verzakken. Aan de oorzaak ligt de V2-bominslag die tijdens WO II het leven kostte aan dertig zusters van het Sint-Joannagesticht. Vandaag is zuster Stanislas (95) de enige zuster die de gruwel nog kan navertellen.
  [naar artikel]
 18. Kerstcorrida in Meeuwen (27/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De 22ste kerstcorrida werd woensdag om 17.30 uur ingezet met de karamellenloop voor de kleinsten. Na de 1 km-loop voor de jeugdige atleten werd om 18.35 uur de start gegeven van de eerste G fun-loop voor personen met een handicap. Aan de start kwamen een tiental vertrekkers. Nadien volgde de speedrun, en afsluitend komen er Belgische en buitenlandse atleten aan de start van de kerstcorrida.
  [naar artikel]
 19. Bullswap is het snelst groeiende techbedrijf (02/11/2023 - Trends)
  Het vijf jaar oude Genkse bedrijf Bullswap wint de Deloitte Technology Fast 50, de jaarlijkse ranglijst van vijftig snelgroeiende Belgische technologiebedrijven, die het tax-, audit- en consultancybedrijf Deloitte jaarlijks bekendmaakt. Bullswap liet een groei van maar liefst 7.176 procent optekenen. De oprichters Jannes Valkeneers en Laurens Opitek ontwikkelden een onlineplatform om bouwmaterieel te verhuren aan bedrijven in de Benelux. Zo’n 350 verhuurbedrijven bieden op Bullswap 100.000 stuks materieel aan, van graafmachines over kranen tot mobiele toiletten, aan meer dan 10.000 gebruikers. Naast die eerste prijs waren er deelprijzen per categorie. Dstny is de meest uitmuntende groeier bij de communicatietechnologiebedrijven, Keypoint de uitblinker in financiële technologie en Loop Earplugs, de winnaar van vorig jaar, in lifesciences en gezondheidszorg. Ook twee van de vier Belgische eenhoorns, Deliverect en Odoo, haalden de top vijftig van snelste groeiers. De Rising Star-prijs voor start-ups van minder dan vier jaar gaat naar OTIV, dat focust op autonoom spoorvervoer. The post Bullswap is het snelst groeiende techbedrijf appeared first on Trends.
  [naar artikel]
 20. Dodentocht ‘zonder adem’: Berchemse longpatiënt bijgestaan door spoedarts, kinesist en 140 vrijwilligers (09/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nadat longpatiënt Peter Deruyter uit Berchem (53) vorig jaar de honderd kilometer van de Dodentocht in Bornem tegen alle verwachtingen in had uitgewandeld, staat hij vrijdag opnieuw aan de start. “Dat kan alleen door een beademingstoestel waar ik volgens de wet geen recht op heb.”
  [naar artikel]
 21. No beep, only beats: voorkom gehoorschade tijdens het uitgaan en op festivals (24/06/2023 - Gezond.be)
  Na een festivalweekend of het uitgaan een hardnekkige pieptoon horen? Het is niet echt de afterparty waar je van droomt. Toch heeft bijna de helft van de Belgen er last van. Zo’n 45% van hen denkt dat dit normaal is. De nood aan meer bewustwording rond het dragen van gehoorbescherming blijft dus groot. Loop Earplugs […] Het bericht No beep, only beats: voorkom gehoorschade tijdens het uitgaan en op festivals verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 22. Oude industriële site wordt hip complex met 77 appartementen, kantoren en daktuin: “Een stukje New York in Berchem” (02/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De grote industriële Albert Building in de Berchemse Belpairestraat wordt omgetoverd tot een hippe woonplek met commerciële ruimten. In afwachting van de grondige renovatie kregen 25 start-ups er een stek.
  [naar artikel]
 23. INTERNATIONALE DAG VAN DE SLAAP 7 tips om sneller in slaap te vallen (17/03/2023 - Gezond.be)
  Slaap is cruciaal voor een goed functionerende mind en body. Toch zijn slaapproblemen een veelvoorkomend fenomeen. Slapeloosheid kan ervoor zorgen dat je minder goed cognitief functioneert en meer kans hebt op stemmingswisselingen, depressie en angst. Daarom deelt Loop Earplugs enkele tips om de kwaliteit van je slaap te verbeteren en sneller in slaap te vallen. […] Het bericht INTERNATIONALE DAG VAN DE SLAAP 7 tips om sneller in slaap te vallen verscheen eerst op Gezond.be.
  [naar artikel]
 24. Dries Mertens en co. willen eind deze week Vlaams tegenbod uitbrengen op OH Leuven (20/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Blijft voetbalclub OH Leuven dan toch in Vlaamse handen? Zes weken na de start van hun zoektocht maakt belangengroep ‘OHL op Dreef’ zich sterk dat het meerdere Vlaamse ondernemers en investeerders bereid heeft gevonden te investeren in de voetbalclub. Bedoeling is de club aan Den Dreef zo in Vlaamse handen te houden. “Het bod wordt in de loop van deze week gefinaliseerd”, klinkt het in een persbericht.
  [naar artikel]
 25. Waarom zijn er nauwelijks Vlaamse start-ups op de grote elektronicabeurs CES in Las Vegas? (08/01/2019 - De Morgen)
  In Las Vegas is de grote elektronicabeurs CES aan de gang. Dat is niet alleen de ideale gelegenheid om de technologie van morgen te ontdekken, voor start-ups is het een plek vol opportuniteiten. Terwijl Wallonië voor het tweede jaar op rij een georganiseerde missie op poten zet, moeten Vlaamse start-ups het er op hun eentje rooien. Ziet Vlaanderen zijn start-ups niet graag?
  [naar artikel]
 26. 'Eigenlijk vond ik het een leuke periode als start-up' (21/04/2021 - De Tijd)
  01:00 De Vlaamse start-up IntuEdrive lanceerde vorig jaar zijn speedpedelec Ellio, en is ondanks de pandemie en de dip op de markt voor pendelfietsen goed van start gegaan.
  [naar artikel]
 27. UZ Leuven van start met vaccinaties zorgpersoneel: geen dag te vroeg (19/01/2021 - VRT NWS)
  Vandaag hebben de eerste zorgverleners in UZ Leuven een coronavaccin gekregen. Zondagavond bevestigde de Vlaamse overheid dat ziekenhuizen konden starten met de eerste fase van vaccinaties bij het zorgpersoneel. Dankzij het voorbereidende werk van de afgelopen weken kan het ziekenhuis onmiddellijk van start gaan en 1.407 vaccinaties toedienen in de loop van deze week.
  [naar artikel]
 28. Antwerpse Dimitri O (38) verovert na Amerika nu ook Tomorrowland met ... oordoppen: “Moet even normaal worden als het dragen van een zonnebril” (22/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet groter dan een muntstuk, en toch vallen de Loop Earplugs op op het grootste festivalterrein van het land. In partnerschap met Tomorrowland moeten de oordoppen van Antwerpse makelij festivalgangers tegen gehoorschade beschermen zonder in te boeten op de muziekervaring. Bezieler Dimitri O, die het bedrijf uit de grond stampte nadat hij zelf tinnitus op een festival had opgelopen, hoopt zo’n 50.000 exemplaren op twee weekends te verkopen: “Wij maken een saai product weer sexy.”
  [naar artikel]
 29. Berchemse kaaswinkel is beste van Europa (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 30. Vlaamse begroting: “Alle ministers zullen moeten snijden” (23/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister-president Jan Jambon houdt al de hele week bilaterales met zijn ministers. Vrijdag start de echte bespreking, om hopelijk in de loop van het weekend tot een resultaat te komen.Geen enkele minister zal komend weekend de dans ontspringen bij de Vlaamse begrotingsopmaak, dat is alvast is te horen aan de vooravond van de besprekingen.
  [naar artikel]
 31. Vlaamse begroting: “Alle ministers zullen moeten snijden” (23/09/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister-president Jan Jambon houdt al de hele week bilaterales met zijn ministers. Vrijdag start de echte bespreking, om hopelijk in de loop van het weekend tot een resultaat te komen.Geen enkele minister zal komend weekend de dans ontspringen bij de Vlaamse begrotingsopmaak, dat is alvast is te horen aan de vooravond van de besprekingen.
  [naar artikel]
 32. Ga jij dit jaar voor een nieuwe job? (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Loop jij al even rond met het voornemen om van job te veranderen? Misschien is de start van het nieuwe jaar een goede aanleiding om er eindelijk...
  [naar artikel]
 33. Nieuw jaar, nieuwe job? Zo begin je eraan (04/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Loop jij al even rond met het voornemen om van job te veranderen? Misschien is de start van het nieuwe jaar een goede aanleiding om er eindelijk...
  [naar artikel]
 34. “Klaar voor de eindronde” (30/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Ik dacht, ik ga er een lel op geven”, lachte invaller Jentl Gaethofs, die zaterdagavond mirakelman Bruno Appels in het Berchemse doel dan toch een keer in gebreke vond. De Bruyn dikte in de toegevoegde tijd nog aan tot 2-0. Hiermee viel het doek over de reguliere competitie. Zaterdag start voor Lommel de eindronde al, met een uitwedstrijd in Knokke.
  [naar artikel]
 35. Vlaamse dienstenchequesector gaat ‘mystery calls’ invoeren (18/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de loop van volgend jaar komen er zogenaamde ‘mystery calls’ bij Vlaamse dienstenchequebedrijven. De bedoeling is om na te gaan hoe zo’n bedrijf reageert op een discriminerende vraag van een klant en hen hiertegen te wapenen.
  [naar artikel]
 36. Vlaamse dienstenchequesector gaat ‘mystery calls’ invoeren (18/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de loop van volgend jaar komen er zogenaamde ‘mystery calls’ bij Vlaamse dienstenchequebedrijven. De bedoeling is om na te gaan hoe zo’n bedrijf reageert op een discriminerende vraag van een klant en hen hiertegen te wapenen.
  [naar artikel]
 37. Lopen, fietsen of wandelen rond Brussel: het Gordelfestival speelt Vlaamse sportieve troeven uit (01/09/2019 - VRT NWS)
  Vanmorgen is het zevende Gordelfestival op gang geschoten en is een massa sportievelingen aan een loop-, wandel- of fietstocht begonnen in de Vlaamse rand van Brussel. Het Gordelfestival is de opvolger van wat ooit de Gordel was, maar het lokt minder bezoekers: vandaag kwamen enkele tienduizenden mensen aan de start. Vanavond sluiten optredens in het provinciaal domein in Huizingen het evenement af.
  [naar artikel]
 38. Ochtendgrijs ruimt in de loop van zondag plaats voor zon (13/11/2022 - De Standaard)
  Zondagmorgen kan het ochtendgrijs (nevel, mist of lage wolken) hardnekkig zijn maar over de Ardennen start de dag zonnig. In de loop van de namiddag wordt het op de meeste plaatsen zonnig, meldt het KMI.
  [naar artikel]
 39. AAN DE START. Arnaud De Lie: “Een jaar geleden was dit nog een droom”, topfavoriet Tom Pidcock brengt hondje mee (25/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Gemotiveerd, dat is elke renner aan de start van de Omloop het Nieuwsblad. Wij trokken naar de start en verzamelden de meest opvallende reacties voor aanvang van het Vlaamse wielervoorjaar.
  [naar artikel]
 40. Peter Genyn wordt als tweede paralympiër bekroond met Vlaams Sportjuweel (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Rolstoelsprinter Peter Genyn heeft maandagavond het Vlaamse Sportjuweel ontvangen, een prijs van de Vlaamse Gemeenschap die wordt toegekend aan een Vlaamse sporter die in de loop van het jaar een opmerkelijke prestatie leverde of een uitzonderlijke loopbaan afsloot. Genyn won afgelopen zomer op de Paralympische Spelen in Rio twee gouden medailles.
  [naar artikel]
 41. Artiesten beschilderen overtollige verkeersborden voor Berchemse vzw (14/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Vlaamse departement Mobiliteit gaat 51 verwijderde snelheidsborden veilen voor ‘De Warmste Week’ van Studio Brussel. De borden werden tot kunstwerken omgetoverd door artiesten als Anne-Mie Van Kerckhoven, Jeroom en Koen Fillet. De opbrengst gaat naar Rondpunt, een vzw die verkeersslachtoffers bijstaat.
  [naar artikel]
 42. Opklaringen na grijze start van het weekend (23/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het weekend gaat van start met lokaal kans op ochtendgrijs (nevel, mist en lage wolkenvelden). Eerst verwacht het KMI in vele streken behoorlijk wat wolkenvelden, maar ook plaatselijke opklaringen, vooral dan over de westelijke landshelft. In de loop van de dag komen er meer opklaringen vanuit het westen, vooral in de loop van de namiddag. De kans op een lokaal buitje is daarbij klein. Maxima tussen 9 graden in de Hoge Ardennen en 13 of 14 graden in het centrum.
  [naar artikel]
 43. Opklaringen na grijze start van het weekend (23/10/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het weekend gaat van start met lokaal kans op ochtendgrijsheid (nevel, mist en lage wolkenvelden). Eerst verwacht het KMI in vele streken behoorlijk wat wolkenvelden, maar ook plaatselijke opklaringen, vooral dan over de westelijke landshelft. In de loop van de dag komen er meer opklaringen vanuit het westen, vooral in de loop van de namiddag. De kans op een lokaal buitje is daarbij klein. Maxima tussen 9 graden in de Hoge Ardennen en 13 of 14 graden in het centrum.
  [naar artikel]
 44. Vlaamse start-up werkt aan nieuwe generatie antibiotica: ‘Als dit lukt, kunnen we honderdduizenden levens per jaar redden’ (06/12/2023 - De Tijd)
  14:28 De Vlaamse start-up Obulytix krijgt geld van de Duitse farmareus Boehringer Ingelheim om een nieuwe generatie antibiotica te ontwikkelen. Het bedrijf vertrekt van enzymen die werken als moleculaire sc...
  [naar artikel]
 45. Griekenland start vaccinatie voor 12- tot 15-jarigen (26/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Griekenland start binnenkort met de vaccinatie van kinderen van 12 tot 15 jaar. In de loop van de komende dagen wordt er een onlineplatform gelanceerd waarop afspraken kunnen worden geboekt voor deze leeftijdscategorie, meldde de Griekse minister van Volksgezondheid Vassilis Kikilias maandag op televisiezender Skai.
  [naar artikel]
 46. Vlaamse regering geeft groen licht: afwerken premetro en nieuwe stations start in 2025 (15/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Na meer dan vijftig jaar komt er nu schot in de afwerking van het resterende Antwerpse premetronetwerk en de vier stations. Die start in 2025. De Vlaamse regering heeft vrijdag de publiek-private samenwerking hiervoor goedgekeurd.
  [naar artikel]
 47. IN KAART: Deze Vlaamse woonzorgcentra krijgen volgende week hun eerste prik met het coronavaccin (31/12/2020 - VRT NWS)
  Vanaf volgende week start de bredere uitrol van de vaccinaties bij de bewoners van de woonzorgcentra. In de loop van de eerste week van 2021 komen in Vlaanderen een 40-tal rusthuizen aan de beurt. De bedoeling is om voor het einde van de maand al alle Vlaamse woonzorgcentra van de nodige vaccins voor de eerste prik te voorzien.
  [naar artikel]
 48. Vlaamse Netflix: 'Belangrijke stap voor Vlaamse medialandschap' (12/02/2020 - Knack)
  Telenet en DPG Media slaan de handen in elkaar voor een 'Vlaamse Netflix. De streamingdienst zou in de loop van het najaar operationeel moeten zijn.
  [naar artikel]
 49. “Droge start van de dag, later kans op buien” (27/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag gaat de dag in Limburg weer droog van start. Net als de voorbije dagen neemt de kans op buien in de loop van de dag toe.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy