De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Verdwenen meisje (2) na urenlange zoektocht aangetroffen in bos op 5 kilometer van huis: ze lag te slapen met hond als kussen

Verdwenen meisje (2) na urenlange zoektocht aangetroffen in bos op 5 kilometer van huis: ze lag te slapen met hond als kussen

Gazet van Antwerpen

22/09/2023 - 11:42

Na een vier uur durende zoektocht is een meisje van twee jaar in het Amerikaanse Michigan teruggevonden op goed 5 kilometer van haar woning. Daar lag ze te slapen, met de kleinste hond van het gezin als kussen en de andere waakzaam aan haar zijde.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vermiste jongen (16) na urenlange zoektocht voor Oostendse kust dood teruggevonden (12/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de kust van Oostende en nabij de westelijke strekdam werd vandaag een grootschalige zoekactie ingezet naar een vermiste jongen van 16 jaar. De jongen was vermoedelijk in zee verzeild geraakt. Vanavond werd hij levenloos aangetroffen na een urenlange zoektocht.
  [naar artikel]
 2. Kleuter moet vijftig hechtingen na hondenaanval, van baasje en hond ontbreekt elk spoor (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een vijfjarig meisje zit vol hechtingen nadat ze in haar gezicht, rug en schouders werd gebeten door een hond. De eigenares van de hond had nochtans zelf gevraagd of de kleuter haar hond wilde aaien. De ouders van het meisje zijn helemaal van slag. De hond en z’n baasje zijn na de feiten spoorloos verdwenen.
  [naar artikel]
 3. Peuter (2) doolt alleen rond op straat: pas na urenlange zoektocht kon meisje worden herenigd met ouders (22/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De lokale politie van de zone Demerdal heeft zich woensdagvoormiddag twee uur lang ontfermd over een tweejarige peuter. Het meisje was moederziel alleen op straat aangetroffen en kon niet duidelijk maken wie haar ouders waren of waar ze woonde. Na een intensieve en uitgebreide zoektocht kon het kind met haar ouders herenigd worden. Die hadden haar verdwijning nog niet opgemerkt. Dat meldt Rob-TV en het nieuws wordt bevestigd door de politie Demerdal.
  [naar artikel]
 4. Vrouw (33) legt in 4 dagen 100 kilometer af om verdwaalde hond terug te vinden in bos: “De tranen bleven komen” (08/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Alifiya (33) en Madeleine (28) legden zo’n 100 kilometer af in vier dagen tijd tot ze de hond van de Britse terug hadden gevonden in een bos in Manchester. Teckel Violet was verdwenen tijdens een wandeling en toen haar gps-tracker geen signaal meer uitzond, was er geen spoor van de viervoeter meer te vinden. Alifiya dacht dat haar beste maatje gestolen was, maar wilde de zoektocht niet opgeven tot ze haar hond weer in de armen kon sluiten.
  [naar artikel]
 5. Speurders doorzoeken huis op 5 kilometer van woning vermiste Lina (15) (01/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  In de zoektocht naar de vermiste Lina (15) werden zaterdag twee voertuigen in beslag genomen in La Plaine, zo’n vijf kilometer van waar het Franse meisje woonde. Er werd ook een huis doorzocht en verzegeld.
  [naar artikel]
 6. Hij ziet zijn baasjes kussen. En dan doet jaloerse hond gewoon mee (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit het Braziliaanse Campinas deelt deze video van hun hond. Terwijl de vrouw en de man liggen te kussen op bed, komt hun huisdier...
  [naar artikel]
 7. Met dank aan deze agent weet meisje (4) nu zeker dat er geen monsters in haar huis zitten (30/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De inwoners van het Amerikaanse Longmont in Colorado kunnen op beide oren slapen: er bevinden zich geen monsters in hun stad. Na een flinke zoektocht van het vierjarige meisje Sidney samen met een politieagent kwamen ze allebei tot dezelfde vaststelling. Haar moeder Megan Fahrenbruch maakte ook enkele filmpjes tijdens de schattige zoektocht van haar dochter die momenteel viraal gaan op het internet.
  [naar artikel]
 8. Drama in Nederlands pretpark: vermist meisje (3) dood teruggevonden (19/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een urenlange zoektocht naar een 3-jarig meisje dat vanmiddag vermist raakte in pretpark Duinrell in het Nederlandse Wassenaar, is geëindigd in een...
  [naar artikel]
 9. Belgische snowboarder na urenlange zoektocht onderkoeld teruggevonden in skigebied (24/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een Belgische snowboarder is dinsdagavond met onderkoelingsverschijnselen teruggevonden na een urenlange zoektocht in Gerlosberg, in Tirol. De man was in zijn eentje aan het snowboarden en verdwaalde in het wintersportgebied.
  [naar artikel]
 10. Belgische snowboarder na urenlange zoektocht onderkoeld teruggevonden in skigebied (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een Belgische snowboarder is dinsdagavond met onderkoelingsverschijnselen teruggevonden na een urenlange zoektocht in Gerlosberg, in Tirol. De man was in zijn eentje aan het snowboarden en verdwaalde in het wintersportgebied.
  [naar artikel]
 11. Hij ziet zijn baasjes kussen. En dan doet deze jaloerse hond gewoon mee (22/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een koppel uit het Braziliaanse Campinas deelt deze video van hun hond. Terwijl de vrouw en de man liggen te kussen op bed, komt hun huisdier...
  [naar artikel]
 12. Verdwenen hond duikt na anderhalf jaar terug op (27/11/2018 - VRT NWS)
  18 maanden lang was de 5-jarige husky van het gezin Willis uit Brooklyn, New York, zoek. Vader Lesmore had de zoektocht naar Sinatra al opgegeven, ook al was dat moeilijk omdat hond Sinatra en zijn dochter, die in november 2015 overleed, beste vriendjes waren. De hond speelde dus wel degelijk een belangrijke rol in het gezin. En toch werd de hond uiteindelijk gevonden, zij het 1.200 mijl (1.930 km) verderop, in Florida. Hoe de hond daar geraakt is, is een mysterie.
  [naar artikel]
 13. Meisje (15) dat halfbroertje (3) doodstak in Duitsland gevat na urenlange klopjacht (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse politie heeft een urenlange klopjacht gehouden op een meisje van vijftien dat gisteren haar 3-jarige halfbroertje zou hebben...
  [naar artikel]
 14. Twee verdwenen tienermeisjes na tien dagen zwaar verdoofd aangetroffen op 80 kilometer van huis (06/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Twee Vlaamse tienermeisjes leken tien dagen lang van de aardbol verdwenen. De laatste keer werden ze anderhalve week gezien op een fuif in
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Ken trapt deur in en redt zo meisje en hond uit brandende huis: "Instinct gevolgd" (21/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Hasselaar Ken Houben mag zich de held van de dag noemen. De man wist vanmorgen een tienermeisje en haar hond te redden uit een brandend huis in Zonhoven. Hij trapte de voordeur in waardoor het meisje en haar viervoeter naar buiten konden rennen.
  [naar artikel]
 16. 90-jarige man levend en wel teruggevonden na urenlange zoektocht (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 90-jarige vermiste man uit Wetteren is na een urenlange zoektocht vrijdagavond omstreeks 22 uur levend en wel teruggevonden in Hamme op zo’n 40...
  [naar artikel]
 17. Lijfstraffen, geen eten en slapen in een klein berghok: koppel krijgt 12 maanden cel voor onmenselijke behandeling van (plus)dochter (12) (17/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De vader en plusmama van een 12-jarig meisje uit Liedekerke zijn veroordeeld tot 12 maanden cel voor de onmenselijke behandeling van hun (plus)dochter. Het meisje werd vernederd ten aanzien van de andere kinderen in het gezin. “Enkel het feit dat ze in een berghok met een kussen moest slapen, toont de mensonterende behandeling al aan”, aldus de rechter.
  [naar artikel]
 18. Hond duikt na anderhalf jaar 2000 km verder op (26/11/2018 - Metro)
  Achttien maanden nadat een bruinwitte Husky uit zijn huis in New York verdween, is het beestje opgedoken in een woonwijk in de buurt van Tampa in Florida. Daar werd hij gevonden door een 13-jarig meisje.  Wat er in de tussenliggende maanden met de 5-jaar oude hond, roepnaam Sinatra, is gebeurd, en hoe hij de afstand van bijna 2000 kilometer heeft weten te overbruggen, blijft  een groot mysterie. Tragisch verhaal Na veel zoekwerk op sociale media kon uiteindelijk wel de rechtmatige eigenaar worden achterhaald. De hond bleek toe te behoren aan een familie, van wie de 16-jarige dochter Zion Willis in 2015 om het leven kwam bij een tragisch schietincident in Brooklyn. Zion, een fervent danseres en grote dierenvriend, kreeg Sinatra op haar 14de verjaardag. Anderhalf jaar na de dood van het meisje, verdween de hond om nooit meer terug naar huis te keren. Een maandenlange zoektocht met flyers leverde niets op. Hond duikt op in Flordia Zo’n 18 maanden gingen voorbij voordat de hond dus in het plaatsje Seffner opdook. Rose Verrill, 13, vond de hond rondlopen in haar buurt waarop haar familie een zoektocht begon naar de rechtmatige eigenaar. Een plaatselijke dierenarts verwijderde een identificatiechip van Sinatra maar kon niet veel informatie terugkrijgen. In zijn tijdelijke huis lijkt Sinatra – die net als zijn naamgenoot over een prachtig stel blauwe ogen beschikt – heel wat lol te hebben. Zo doet hij regelmatig een duet met de gezinshond. “Hij is een zeer aangename gast geweest”, aldus de moeder van Rose.”We zullen hem missen als hij weer vertrekt, maar we zijn ook blij dat hij terug naar huis kan.” Sinatra zal nu snel weer herenigd worden met zijn oorspronkelijke familie.   Lees ook : Nieuw! Prosecco voor je hond of kat   Het bericht Hond duikt na anderhalf jaar 2000 km verder op verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Vrouw neemt ontslag om verdwenen hond te zoeken… en dat loonde uiteindelijk (24/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Doorzetten wordt soms écht beloond. Toen de hond van Carole en Verne uit Washington uit hun hotel ontsnapte tijdens een reisje naar Montana was het koppel ten einde raad. Carole nam al haar verlof op om hun hond Katie te zoeken. Toen dat niet meteen lukte nam ze een drastisch besluit: ze nam ontslag om al haar tijd in de zoektocht te spenderen en Katie terug naar huis te brengen. Dat lukte uiteindelijk, liefst twee maand later.
  [naar artikel]
 20. Vrouw neemt ontslag om verdwenen hond te zoeken… en dat loonde uiteindelijk (24/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Doorzetten wordt soms écht beloond. Toen de hond van Carole en Verne uit Washington uit hun hotel ontsnapte tijdens een reisje naar Montana was het koppel ten einde raad. Carole nam al haar verlof op om hun hond Katie te zoeken. Toen dat niet meteen lukte nam ze een drastisch besluit: ze nam ontslag om al haar tijd in de zoektocht te spenderen en Katie terug naar huis te brengen. Dat lukte uiteindelijk, liefst twee maand later.
  [naar artikel]
 21. Twee verdwenen tienermeisjes na tien dagen zwaar verdoofd aangetroffen op 80 kilometer van huis (06/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/xS02Wy3RsNcZhK1LtJ19UbTZPBg/diocontent/111117543/_crop/1/39/723/409/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 22. Man uit Marioepol stapt 225 kilometer samen met hond richting de vrijheid: “Ik wilde onzichtbaar zijn” (13/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Igor Pedin (61) wandelde 225 kilometer samen met zijn negenjarige hond Zhu-Zhu van de belegerde stad Mairoepol naar het veilige Zaporizja. Toen Russische soldaten van huis tot huis op mensen begonnen te schieten, besloot de man te vertrekken op zijn helse pelgrimstocht.
  [naar artikel]
 23. Speurders doorzoeken huis op 5 kilometer van woning Lina (15), gerechtelijk onderzoek geopend voor “ontvoering of vrijheidsberoving” (01/10/2023 - Gazet van Antwerpen)
  In de zoektocht naar de vermiste Lina (15) werden zaterdag twee voertuigen in beslag genomen in La Plaine, zo’n vijf kilometer van waar het Franse meisje woonde. Er werd ook een huis doorzocht en verzegeld. Een dag later werden twee onderzoeksrechters aangesteld die moeten nagaan of er sprake is van ontvoering of vrijheidsberoving.
  [naar artikel]
 24. Verdwenen kat wordt vlakbij vorig huis teruggevonden… 450 kilometer ver (15/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Dieren hebben een ingebouwde GPS, het kan niet anders. Dat doet het verhaal van de Franse kat Cocci je tenminste geloven. Het diertje liep na een verhuis weg van haar nieuwe thuis, en werd 450 kilometer verder gevonden... op nauwelijks 10 kilometer van haar vorige huis.
  [naar artikel]
 25. Verdwenen kat wordt vlakbij vorig huis teruggevonden… 450 kilometer ver (15/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Dieren hebben een ingebouwde GPS, het kan niet anders. Dat doet het verhaal van de Franse kat Cocci je tenminste geloven. Het diertje liep na een verhuis weg van haar nieuwe thuis, en werd 450 kilometer verder gevonden... op nauwelijks 10 kilometer van haar vorige huis.
  [naar artikel]
 26. Jongen verlamd nadat zijn hond het kussen van onder hem wegtrok in de zetel (22/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor de Britse tiener Harvey Leyland (17) veranderde het leven van het ene moment op het andere. Zij hond trok een kussen van onder hem weg toen hij in de zetel lag en dat had desastreuze gevolgen. De jongen raakte verlamd en kan nog slechts één vinger bewegen.
  [naar artikel]
 27. KIJK. Tweejarige vermiste Thea na vijf uur al slapend op haar hond teruggevonden: “Ik ben zo dankbaar dat de honden bij haar waren” (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De tweejarige Thea raakt plots vermist terwijl ze samen met haar nonkel buiten in de tuin aan het spelen is. Wanneer de nonkel zegt dat ze schoenen moet gaan aandoen, blijken zowel de peuter als de honden in huis verdwenen. Meteen wordt een grote zoekactie opgestart. Na vijf uur wordt Thea eindelijk gevonden, op bijna vijf kilometer van haar huis. De kleine meid ligt al die tijd te slapen op Hartley, een van haar honden. “Ze sliep zelfs nog toen ze aan kwamen rijden”, aldus de opgeluchte moeder.
  [naar artikel]
 28. Zoektocht naar meisje wordt verdergezet op de Rijn (01/06/2019 - Metro)
  Franse en Duitse reddingsteams hebben zaterdagochtend de zoektocht hervat op de Rijn, naar het vierjarig meisje dat al twee dagen vermist wordt na een ongeval met een rubberboot op de grens tussen beide landen. Drie mensen kwamen daarbij om, onder wie ook een zesjarig meisje. De rubberboot was gekapseisd ter hoogte van de Franse gemeente Gerstheim, zo’n dertig kilometer ten zuiden van Straatsburg. Er zaten vier mensen in het bootje, die deel uitmaakten van een groep van zeven toeristen uit Roemenië en Duitsland. De Franse politie gaat ook een drone inzetten die vanuit de lucht naar het meisje kan zoeken. Ook vrijdag werd al intensief naar haar gezocht. bron: Belga Het bericht Zoektocht naar meisje wordt verdergezet op de Rijn verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Meisje (9) loopt weg van huis en wordt ’s nachts gevonden door speurhonden (24/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De politie startte woensdagavond een zoekactie in Genk nadat een 9-jarig meisje rond 21.30 uur wegliep van huis, waarop de moeder alarm sloeg. Het kindje werd rond 23 uur aangetroffen in een bosje, niet ver van huis. De moeder stond doodsangsten uit.
  [naar artikel]
 30. Vrouwen slapen beter naast hun hond dan naast hun partner (30/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nood aan een goede nachtrust? Schop je partner dan uit bed en maak plaats voor de hond. Volgens een studie slapen vrouwen beter met een hond langs...
  [naar artikel]
 31. Doodgereden meisje (12) en haar hond worden begraven in hetzelfde graf: “Die hond was haar baby” (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 12-jarig meisje dat dodelijk aangereden werd in de Amerikaanse staat Virginia, zal samen met haar hond, die ook omkwam bij het ongeluk, in...
  [naar artikel]
 32. Britse Bella-Rae (1) doodgebeten door hond die pas een week in huis was (23/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Een Brits meisje van 17 maanden oud is overleden nadat ze thuis werd aangevallen door een hond. De ouders van Bella-Rae Birch hadden de viervoeter amper een week eerder in huis gehaald.
  [naar artikel]
 33. Nederlands meisje van zes dood aangetroffen in vakantiepark Molenheide (15/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Park Molenheide in Helchteren is vanmiddag om 15.30 uur een zesjarig meisje dood aangetroffen in het bosgebied op het vakantiedomein. Het Nederlandse meisje verbleef er met haar familie in een bungalow. De doodsoorzaak is niet bekend. Mogelijk maakte het meisje een ongelukkige val.
  [naar artikel]
 34. Urenlange zoekactie naar tweejarige peuter in Oud-Heverlee loopt goed af (30/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Politie, hulpdiensten en buurtbewoners hebben vrijdagavond vier uur lang gezocht naar een tweejarige peuter die uit het ouderlijk huis in Oud-Heverlee verdwenen was. Pas rond 02.00 uur ‘s nachts kon de jongen aangetroffen worden. Hij was onderkoeld, maar verder ongedeerd. Volgens het Leuvense parket zijn er geen aanwijzingen van kwaad opzet, maar is de peuter waarschijnlijk door een openstaande deur de woning uitgewandeld.
  [naar artikel]
 35. Urenlange zoekactie naar tweejarige peuter in Oud-Heverlee loopt goed af (30/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Politie, hulpdiensten en buurtbewoners hebben vrijdagavond vier uur lang gezocht naar een tweejarige peuter die uit het ouderlijk huis in Oud-Heverlee verdwenen was. Pas rond 02.00 uur ‘s nachts kon de jongen aangetroffen worden. Hij was onderkoeld, maar verder ongedeerd. Volgens het Leuvense parket zijn er geen aanwijzingen van kwaad opzet, maar is de peuter waarschijnlijk door een openstaande deur de woning uitgewandeld.
  [naar artikel]
 36. Paniek aan de kust: meisje (4) wordt meegesleurd door zeestroming, politie vindt haar 4 kilometer verder (23/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een meisje is woensdag plots verdwenen in Oostende. Ze werd meegesleurd door de stroming van de zee, maar werd vier kilometer verder gevonden door de politie. Dat meldt RTL.
  [naar artikel]
 37. Doodgereden meisje (12) en haar hond worden samen begraven: “Die hond was haar baby” (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 12-jarig meisje dat dodelijk aangereden werd in de Amerikaanse staat Virginia, zal samen met haar hond, die ook omkwam bij het ongeluk, in...
  [naar artikel]
 38. Vermist Australisch meisje Cleo Smith (4) levend aangetroffen en herenigd met ouders (02/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Australische politie heeft de vermiste vierjarige Cleo Smith gevonden na meer dan twee weken zoeken. Agenten braken een vergrendeld huis binnen in de stad Carnarvon, 900 kilometer ten noorden van Perth, en troffen het jonge meisje aan in een van de kamers. Cleo werd kort daarna herenigd met haar ouders.
  [naar artikel]
 39. Botten gevonden in Vaticaanstad in zoektocht naar verdwenen Emanuela (15) (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de zoektocht naar overblijfselen van de verdwenen Emanuela Orlandi (15), spoorloos sinds 1983, hebben onderzoekers op een Duits kerkhof in...
  [naar artikel]
 40. Verdwenen bewoner (70) woonzorgcentrum levenloos aangetroffen (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In de Brugsevaart werd dinsdagavond het levenloze lichaam van een man (70) aangetroffen. “Het gaat om de bewoner van een woon-zorgcentrum die overdag verdwenen was”, zegt de Gentse politiewoordvoerder Eva Houpels.
  [naar artikel]
 41. Vermist jongetje (8) slapend teruggevonden na urenlange zoektocht op strand van Oostende (24/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het 8-jarige jongetje uit Luik dat urenlang vermist was in Oostende, is omstreeks 19.45 uur levend teruggevonden op het strand van Mariakerke. Hij lag te slapen tussen de andere badgasten.
  [naar artikel]
 42. Anissa (9) in shock nadat hond in haar kaak beet: "Ik ben een dierenvriend, maar ga nu toch meer oppassen" (12/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een hond beet de negenjarige Anissa woensdagmiddag in de kaak. Het meisje moest alleen naar huis. De eigenares van de hond wordt ter verantwoording geroepen.
  [naar artikel]
 43. 15-jarig meisje uit vakantieresort in Maleisië verdwenen (06/08/2019 - Metro)
  Een 15-jarig meisje uit Londen is op vakantie met haar ouders in een vakantiecomplex in Maleisië verdwenen. Een grootscheepse zoektocht van de politie in het Zuidoost-Aziatisch land heeft nog geen resultaat opgeleverd. Gevreesd wordt dat het meisje het slachtoffer werd van een ontvoering. De tiener was met haar Ierse moeder en Franse vader op vakantie in een ecologisch resort in het bergachtige hinterland van de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Zondagmorgen was ze volgens haar ouders plots niet meer in haar kamer. Het venster stond wagenwijd open. De politie heeft tot dusver geen aanwijzingen van de mogelijke betrokkenheid van buitenstaanders bij de verdwijning. Aan de zoektocht namen meer dan 150 mensen deel, zo werd vandaag gemeld. Het 15-jarige meisje heeft volgens de entourage van het gezin een lichte mentale achterstand. De ouders wonen sinds twee decennia in Londen. Ze waren zaterdag voor een vakantie van twee weken in het resort aangekomen. De zaak doet denken aan de verdwijning van de Britse Madeleine McCann uit een vakantiepark in Portugal in mei 2007. Van de toen 3 jaar oude Maddie ontbreekt sindsdien elk spoor. Ondertussen zou ze 15 jaar oud zijn. Bron: Belga   Het bericht 15-jarig meisje uit vakantieresort in Maleisië verdwenen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Verdwaalde hond herenigd met baasje dankzij alerte buschauffeur van De Lijn (15/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  Een buschauffeur van De Lijn heeft maandag in Evere een verdwaalde hond op zijn bus aangetroffen. Van de eigenaar was op dat moment geen spoor. Na een korte zoektocht kon de politie het verloren gelopen dier terug herenigen met zijn baasje.
  [naar artikel]
 45. Meisje (4) wordt meegesleurd door zeestroming in Oostende, politie vindt haar 4 kilometer verder (23/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Een meisje is woensdag plots verdwenen in Oostende. Ze werd meegesleurd door de stroming van de zee, maar werd vier kilometer verder gevonden door de politie. Dat meldt RTL.
  [naar artikel]
 46. Meisje (4) wordt meegesleurd door zeestroming in Oostende, politie vindt haar 4 kilometer verder (23/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een meisje is woensdag plots verdwenen in Oostende. Ze werd meegesleurd door de stroming van de zee, maar werd vier kilometer verder gevonden door de politie. Dat meldt RTL.
  [naar artikel]
 47. Meisje (16) dood aangetroffen op paardenpiste (26/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In een manege langs de Fr. Robbrechtsstraat in Wemmel is gisterenavond het levenloze lichaam van een 16-jarig meisje uit Ganshoren aangetroffen.
  [naar artikel]
 48. Wolf valt vrouw en hond aan in Italië (25/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een Italiaanse vrouw en haar hond zijn aangevallen door een wolf. Zij liepen naar huis na een wandeling in het centrum van de stad Palombaro, ongeveer 150 kilometer ten oosten van Rome. De vrouw heeft tevergeefs nog geprobeerd haar hond te redden.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy