De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Wijndomein Phélan Ségur van havenbaas Van de Vyvere is 105 miljoen waard

Wijndomein Phélan Ségur van havenbaas Van de Vyvere is 105 miljoen waard

De Tijd

22/09/2023 - 11:50

11:26 Het bekende Franse wijndomein Château Phélan Ségur krijgt een kapitaalinjectie van de Vlaamse havenondernemer Philippe Van de Vyvere. De akte van de operatie legt ook de waarde van het domein bloot.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bevestiging overname Phélan Ségur door Gentse havenbaas (05/09/2017 - De Tijd)
  16:48 Philippe Van de Vyvere voert exclusieve gesprekken over de overname van het Franse wijndomein Phélan Ségur.
  [naar artikel]
 2. Havenbaas Van de Vyvere: discreet maar gehackt (04/02/2022 - De Tijd)
  18:16 Bijna alle kiwi's of bananen op uw bord zijn via de fruitterminals van Sea-Invest gepasseerd. De Gentse havengroep van de mediaschuwe eigenaar Philippe Van de Vyvere werd deze week aangevallen door ha...
  [naar artikel]
 3. Onderweg naar het zuiden een wijndomein meepikken? Hou halt in Sauternes voor één van de beroemdste zoete witte wijnen (26/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Op vakantie in Frankrijk en wil je onderweg snel een wijndomein meepikken? Wij reden over de Franse snelwegen en selecteerden aan de afritten een aantal prima wijnhuizen die een ommetje waard zijn. Vandaag rijden we richting Bordeaux en houden we halt in Sauternes, waar één van de beroemdste zoete witte wijnen ter wereld gemaakt wordt.
  [naar artikel]
 4. Onderweg naar het zuiden een wijndomein meepikken? Klinken in één van de mooiste dorpjes met heel bekende buren (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wil je deze zomer onderweg richting zuiden ook snel een wijndomein meepikken? Wij reden over de Franse snelwegen en selecteerden in de onmiddellijke nabijheid een aantal prima wijnhuizen die een ommetje waard zijn. Voor een visite de cave, een tochtje door de wijngaarden of een snelle proeverij. Deze week houden we halt in de Bourgogne en kloppen we aan bij Domaine Roux in één van de mooiste dorpjes van de Côte de Beaune, Saint-Aubin.
  [naar artikel]
 5. Havenbaas Van de Vyvere regelt zijn opvolging (22/02/2023 - De Tijd)
  16:29 Philippe Van de Vyvere, de eigenaar en topman van het havenconcern Sea-Invest, heeft zijn opvolging door zijn nog jonge zoon Pierre geregeld.
  [naar artikel]
 6. Van de Vyvere koopt Phélan Ségur (19/08/2017 - De Tijd)
  01:03 Opnieuw valt een bekend Frans wijndomein in Belgische handen. Sea-Invest-topman Philippe Van de Vyvere wist de hand te leggen op Château Phélan Ségur in Saint-Estèphe.
  [naar artikel]
 7. Hoe een fles mousserende wijn aan haar bubbels geraakt: “Tot 20 miljoen in één glas” (30/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  In één glas mousserende wijn kunnen 20 miljoen belletjes opborrelen. Wij gingen na hoe die in de fles geraken en liepen tijdens de druivenoogst een dag in het spoor van Johan Bellens van wijndomein Sassenbroek in Borgloon.
  [naar artikel]
 8. 170 miljoen waard (en straks méér): de nieuwe generatie Rode Duivels is gegeerd door de Europese (sub)top (23/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  December was het einde van een tijdperk voor de Rode Duivels. De WK-exit was pijnlijk. De oude en nooit gouden generatie haakte af. Maar kijk: negen maanden later gooit de Europese top met miljoenen naar de nieuwe lichting Belgisch talent. Jérémy Doku, Loïs Openda en Roméo Lavia zijn samen 170 miljoen waard. Wie wordt de volgende dure vogel?
  [naar artikel]
 9. Onderweg naar het zuiden een wijndomein meepikken? Hou halt in Frankrijk, waar stroefheid plaats maakt voor elegantie (05/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wil je deze zomer onderweg richting zuiden ook snel een wijndomein meepikken? Wij reden over de Franse snelwegen en selecteerden in de onmiddellijke nabijheid een aantal prima wijnhuizen die een ommetje waard zijn. Voor een visite de cave, een tochtje door de wijngaarden of een snelle proeverij. Deze week houden we halt in Cahors en kloppen we aan op het Château Famaey waar trotse landgenoten reeds meer dan 20 jaar deze wijnregio op de kaart zetten én zopas één van de meest prestigieuze wijnprijzen in de wacht wisten te slepen.
  [naar artikel]
 10. Als hij 12 jaar wordt, mag hij stage lopen, als hij 16 wordt zal hij vergaderingen bijwonen: havenbaas stippelt traject uit voor zijn opvolger (24/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De opvolging van Sea-Invest is geregeld. Havenbaas Philippe Van de Vyvere - 69 jaar - heeft via een nieuw opgerichte stichting duidelijk gemaakt dat zijn zoon - momenteel minderjarig - via een traject het bedrijf zal leren kennen en op termijn ook zijn plek zal overnemen. “Verstandig om nalatenschap in detail te regelen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 11. 324 miljoen euro op één foto: 4 van de bekendste topmodellen ter wereld in reclame voor ondergoed (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel voor het eerst verenigd op één foto. De topmodellen zijn samen 324 miljoen euro waard. Ze mogen dan misschien niet meer de allerjongste zijn, maar het nieuwe reclamebeeld van ondergoedmerk ‘SKIMS’ van Kim Kardashian toont dat ze nog altijd dé figuren zijn in de modellenwereld.
  [naar artikel]
 12. 324 miljoen euro op één foto: 4 van de bekendste topmodellen ter wereld in reclame voor ondergoed (06/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Tyra Banks, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel voor het eerst verenigd op één foto. De topmodellen zijn samen 324 miljoen euro waard. Ze mogen dan misschien niet meer de allerjongste zijn, maar het nieuwe reclamebeeld van ondergoedmerk ‘SKIMS’ van Kim Kardashian toont dat ze nog altijd dé figuren zijn in de modellenwereld.
  [naar artikel]
 13. Van weggeplukt ‘prikje’ tot 85 miljoen euro waard: wie is Leverkusen-smaakmaker Florian Wirtz? (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Union bekampt het niet zo sexy Leverkusen in de kwartfinale van de Europa League. Maar één juweeltje glanst wel: de 19-jarige Florian Wirtz. Köln liet hem in 2020 gaan voor 300.000 euro, nu is hij 85 miljoen waard. Waarom vergelijkt zijn coach Xabi Alonso hem met … Messi?
  [naar artikel]
 14. BINNENKIJKEN. Zelfs voor Hollywood indrukwekkend: The Weeknd koopt monstervilla van 60 miljoen euro (25/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Zestig miljoen euro. Zoveel telde The Weeknd neer voor zijn nieuw stulpje in Bel-Air, één van de chicste wijken in Los Angeles. The Wall Street Journal heeft het over één van de hoogste verkoopprijzen van het jaar op de Californische huizenmarkt. Hoe is de Canadese muzikant aan zijn geld gekomen? En hoeveel is hij nu precies waard?
  [naar artikel]
 15. Onderweg naar het zuiden een wijndomein meepikken? Hou halt in de Savoie, een druppel in een wijnplas (19/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Wil je deze zomer onderweg richting zuiden ook snel een wijndomein meepikken? Wij reden over de Franse snelwegen en selecteerden in de onmiddellijke nabijheid een aantal prima wijnhuizen die een ommetje waard zijn. Voor een visite de cave, een tochtje door de wijngaarden of een snelle proeverij. Deze week houden we halt in de Savoie, tussen Chambéry en Albertville, en kloppen we aan bij het Maison Philippe Viallet in Apremont, de man die quasi in zijn eentje de Savoie op de internationale wijnkaart heeft gezet.
  [naar artikel]
 16. Topduif Wout met marktwaarde van één miljoen euro is in één klap niets meer waard (07/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Opschudding in duivenland: bij een waardevolle topduif is in het West-Vlaamse Desselgem, net nadat het dier opnieuw een nieuwe belangrijke overwinning behaalde, de identificatiering weggeknipt. Uiterst pijnlijk, want daarmee is niet alleen de identiteit van topper Wout uitgewist.
  [naar artikel]
 17. Eentje is geentje: David Beckham koopt twéé nieuwe luxe-jachten. “Geld en zelfpromotie staan centraal” (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Spend it like Beckham: er zijn weinigen die het kunnen. David Beckham (46) en zijn echtgenote Victoria (47), die bekend staan om hun buitensporige uitgaven, doen hun reputatie alle eer aan door niet één, maar twéé nieuwe luxejachten te kopen. Totale prijskaartje? Zo’n 16 miljoen euro. Peanuts voor het koppel, dat samen 792 miljoen euro waard is - al lijden ze de laatste jaren ook wel wat verliezen. Kijk even mee binnen bij hun nieuwe speeltjes, en hun financiën.
  [naar artikel]
 18. Céline en Michiel van CEMI zijn eerste Vlamingen ooit met één miljoen YouTube-abonnees (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eén miljoen keer “Hoera!” voor Céline Dept (22) en Michiel Callebaut (26). Met hun YouTubekanaal CEMI haalden ze de kaap van één miljoen volgers. Een primeur, want ze zijn de eerste Vlamingen die dat klaarspelen.
  [naar artikel]
 19. Wijnen, wijnen, wijnen met een golfkarretje: binnenkort ‘wijnsafari’ in Haspengouw (08/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Binnenkort zoeven we met golfkarretjes van wijndomein tot wijndomein in eigen provincie. De Terroir Wijnsafari is het idee van twee Haspengouwers met een grote passie voor wijn, én voor ondernemen.
  [naar artikel]
 20. Van Seck tot Lamkel Zé: Antwerpse B-ploeg is liefst 12,5 miljoen waard (en da’s drie miljoen meer dan Seraing) (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks de Europese tegenvaller tegen Drita begint Antwerp zondag als één van de te kloppen teams aan de competitie. De weelde op de Bosuil is momenteel zo groot dat coach Mark van Bommel zelfs een halve eersteklasseploeg naar de B-kern kon sturen. Geschatte marktwaarde: dik twaalf miljoen euro. “Knopen doorhakken is altijd moeilijk”, aldus trainer Van Bommel. “Maar het is een zakelijke keuze en geen persoonlijke.”
  [naar artikel]
 21. Hoe wordt een glaasje Belgische wijn gemaakt? We passeren bij het eerste wijndomein van België: “We produceren zo'n 100.000 flessen per jaar” (17/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Na Frankrijk, Italië en menig ander populaire wijnlanden, duikt België de afgelopen jaren ook steeds vaker op in het wijnaanbod. Wijnkasteel Genoels-Elderen was het eerste wijndomein van ons land én het enige waar al een derde generatie aan de slag is. Hoe gaat het eraan toe achter de schermen van zo'n wijndomein? Onze huissommelier Sepideh Sedaghatnia passeert langs deze château Belgique en proeft drie van hun wijnen. Wat maakt dat Belgisch glas zo speciaal?
  [naar artikel]
 22. Na de recordaankoop van zanger Post Malone: hoe kan één speelkaart miljoenen euro’s waard zijn? (07/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vorig jaar telde bekende Youtuber Logan Paul bijna 4,5 miljoen euro neer voor een Pokémon-kaart, nu spendeerde zanger Post Malone 2,3 miljoen euro voor een kaart van ‘Magic: the gathering’. Wat is er aan de hand in de wereld van de kaartspellen? En wat vinden de spelers daarvan?
  [naar artikel]
 23. Na de recordaankoop van zanger Post Malone: hoe kan één speelkaart miljoenen euro’s waard zijn? (07/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Vorig jaar telde bekende Youtuber Logan Paul bijna 4,5 miljoen euro neer voor een Pokémon-kaart, nu had zanger Post Malone 2,3 miljoen euro veil voor een kaart van ‘Magic: the gathering’. Wat is er aan de hand in de wereld van de kaartspellen? En wat vinden de spelers daarvan?
  [naar artikel]
 24. Céline en Michiel van CEMI zijn eerste Vlamingen ooit met één miljoen YouTube-abonnees: “Heel trots en dankbaar” (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eén miljoen keer “Hoera!” voor Céline Dept (22) en Michiel Callebaut (26). Met hun YouTubekanaal CEMI haalden ze de kaap van één miljoen volgers. Een primeur, want ze zijn de eerste Vlamingen die dat klaarspelen.
  [naar artikel]
 25. Kaap van één miljoen coronavaccinaties tijdens herfstcampagne overschreden (20/10/2023 - De Standaard)
  Er zijn momenteel al meer dan één miljoen coronavaccins geplaatst en geregistreerd tijdens de herfstvaccinatiecampagne. Dat meldt Vlaams minister van Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V).
  [naar artikel]
 26. Zowat 1 miljoen Vlamingen stoppen voor één maand met alcohol (02/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  Met de start van februari is ook de campagne “Tournée Minérale” begonnen. Voor de zesde keer stoppen Vlamingen vrijwillig met alcohol, en dat voor een maand. Zowat één op de vijf volwassen Vlamingen doen mee – één miljoen mensen dus.
  [naar artikel]
 27. Zowat 1 miljoen Vlamingen stoppen voor één maand met alcohol (02/02/2022 - Het Nieuwsblad)
  Met de start van februari is ook de campagne “Tournée Minérale” begonnen. Voor de zesde keer stoppen Vlamingen vrijwillig met alcohol, en dat voor een maand. Zowat één op de vijf volwassen Vlamingen doen mee – één miljoen mensen dus.
  [naar artikel]
 28. Wat maakt SD Worx zo interessant voor investeerders? (20/06/2023 - De Tijd)
  20:55 Met 400 miljoen euro vers geld van de Britse durfkapitaalgroep CVC wordt het Belgische hr-dienstenbedrijf SD Worx in één klap 1,77 miljard euro waard en hoopt het de grootste loonberekenaar van Europa...
  [naar artikel]
 29. West Ham verhoogt bod op Hans Vanaken met... één miljoen (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Status quo in het dossier Hans Vanaken, ondanks een tweede bod van West Ham United. Dik één week na de eerste aanbieding van 10 miljoen euro boden de Hammers nu 11 miljoen. Een verhoging die dusdanig laag is dat er voor Club Brugge niets verandert.
  [naar artikel]
 30. Gebuisde presidentskandidaat Pécresse kijkt tegen 5 miljoen euro schulden aan (11/04/2022 - Express)
  Bovenop de politieke uppercut moet Valérie Pécresse, die in de Franse presidentsverkiezingen ondermaats scoorde voor Les Républicains (LR), de komende weken bij het grote publiek bedelen om 7 miljoen euro campagnekosten af te betalen, waaronder 5 miljoen euro die ze persoonlijk geleend heeft. Dat maakte Pécresse maandagmiddag zelf bekend. Omdat ze onverwacht onder de kaap […]
  [naar artikel]
 31. Céline en Michiel van CEMI zijn eerste Vlaamse koppel met één miljoen YouTube-abonnees: “Heel trots en dankbaar” (09/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Eén miljoenhoeraatjes voor Céline Dept (22) en Michiel Callebaut (26). Met hun YouTubekanaal CEMI haalden ze de kaap van één miljoen volgers. Een primeur, want ze zijn het eerste Vlaamse koppel dat hierin slaagt.
  [naar artikel]
 32. Opnieuw groepswinst: 30 klanten ‘t Courantje in Harelbeke winnen samen 1,5 miljoen euro (08/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het verbleekt misschien een béétje bij de Euromillionspot die een groep van 165 inwoners won in Olmen, maar ook in Harelbeke viel het groot lot. 30 inwoners wonnen er samen zo’n 1,5 miljoen euro, goed voor 50.000 euro per winnaar. “Allemaal werkmensen, voor wie dat geld héél welkom is”, zegt Severine Noppe, uitbaatster van café Le Duc de Brabant en één van de geluksvogels.
  [naar artikel]
 33. Rik Daems verkoopt zijn wijndomein (22/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Open VLD’er Rik Daems zal straks geen druiven meer oogsten: hij verkoopt zijn 3,5 hectare grote wijndomein Vinobelga in Houwaardt. De grond wordt overgenomen door het wijndomein Petrushoeve van Molenbeek-Wersbeek.
  [naar artikel]
 34. American Football-teams uit NFL op één jaar tijd gemiddeld 28 procent meer waard na recordverkoop van Denver Broncos (23/08/2022 - Express)
  De toonaangevende website Forbes heeft de waarde van alle 32 Amerikaanse ploegen uit de NFL, de belangrijkste American Football-competitie ter wereld, een update gegeven. Uit die nieuwe ranglijst blijkt dat NFL-teams gemiddeld 4,47 miljard dollar waard zijn. Dat is maar liefst 28 procent meer dan amper één jaar geleden. Hoewel American Football bij ons meestal […]
  [naar artikel]
 35. Met dank aan moeders erfenis: zoveel bedraagt het nieuwe privéfortuin van de Britse koning Charles III (26/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het zou voor de Britse koning Charles III (74) een kleine moeite zijn om de kosten van zijn kroning aanstaande 6 mei - geschat op bijna 113 miljoen euro - zélf te bekostigen. Want dankzij de erfenis van zijn moeder Elizabeth is zijn vermogen stevig aangegroeid. Alleen al haar juwelencollectie is zo’n 600 miljoen euro waard. Een inkijk in de privéschatkist van de nieuwe koning.
  [naar artikel]
 36. CEMI bereikt één miljoen volgers op Youtube (09/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  Céline Dept (22) en Michiel Callebaut (26) hebben iets te vieren. Het koppel heeft met hun Youtube-kanaal CEMI één miljoen abonnees behaald. Daarmee zijn ze het eerst Vlaamse koppel die dat bereikt.
  [naar artikel]
 37. Fintechbedrijf N26, een smartphonebank, is nu meer waard dan de op een na grootste bank van Duitsland (19/10/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Fintechbedrijf N26, een smartphonebank, is nu meer waard dan de op een na grootste bank van Duitsland Het Berlijnse fintechbedrijf N26 heeft 900 miljoen dollar opgehaald in een nieuwe financieringsronde onder leiding van hedgefondsen Third Point en Coatue. De acht jaar oude start-up wordt hiermee gewaardeerd op 9 miljard dollar, hoger dan de marktwaarde van de op één na grootste beursgenoteerde bank van Duitsland. N26 verwacht in de komende 12 tot 18 […] Lees dit artikel: Fintechbedrijf N26, een smartphonebank, is nu meer waard dan de op een na grootste bank van Duitsland
  [naar artikel]
 38. Familie Van de Vyvere breidt met machinebouwers uit naar Nederland (04/09/2023 - De Tijd)
  09:43 De familie Van de Vyvere koopt via haar machine- en installatiebouwers Intocon en Stumaco een Nederlandse sectorgenoot. Het is de tweede deal in 2023 voor de telgen die uit de vastgoedontwikkelaar Mat...
  [naar artikel]
 39. "Thuis" heeft eigen Monopolyspel: word eigenaar van Boowie of Bar Madam (25/11/2021 - VRT NWS)
  De populaire tv-serie "Thuis" op één heeft voortaan een eigen Monopolyspel. In de speciale versie kan je een heleboel locaties uit de reeks kopen en volbouwen. De speldoos is voorgesteld op één van locaties uit de reeks. Domein Petrushoeve in Molenbeek-Wersbeek bij Bekkevoort is in "Thuis" het decor van het wijndomein "Stevenson".
  [naar artikel]
 40. Bijna 37 miljoen coronagevallen in China op één dag tijd (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bijna 37 miljoen mensen zijn in China op één dag besmet geraakt met het coronavirus. Dat blijkt vrijdag uit schattingen van de hoogste gezondheidsautoriteit van het land. De uitbraak is daarmee verreweg de grootste ter wereld.
  [naar artikel]
 41. Bizarre uitgaven, miserie met de fiscus en publieke vernedering: Nicolas Cage krabbelt recht na moeilijke periode (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is één van de grappigste films van het jaar.” Critici zijn lovend over ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’, de nieuwste film van Nicolas Cage - waarin hij nota bene de draak steekt met zichzelf. Na een moeilijke periode vol hartzeer, financiële tegenslagen en publieke vernedering lijkt er zo een nieuw hoofdstuk aan te breken voor de 58-jarige acteur. De man die ooit 150 miljoen dollar waard waard was, raakte in het slop na jaren van bizarre uitgaven - van een dinoschedel tot een octopus - en de verkeerde vrouwen. “Ik ben niet iemand die zich failliet laat verklaren, dus zat er maar één ding op: werken.”
  [naar artikel]
 42. Schatting: bijna 37 miljoen coronagevallen in China op één dag tijd (23/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bijna 37 miljoen mensen zijn in China op één dag besmet geraakt met het coronavirus. Dat blijkt vrijdag uit schattingen van de hoogste gezondheidsautoriteit van het land. De uitbraak is daarmee verreweg de grootste ter wereld.
  [naar artikel]
 43. 15 internationele foodmarkets waar je met plezier een reis rond boekt deze zomer: “Dit is echt het foodwalhalla van Europa” (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één ding is dat centraal staat wanneer we op vakantie gaan, dan is het wel lekker eten. Wie over Michelinrestaurants leest, leest vaak dat ze een omweg waard zijn. Foodmarkets vind je daarentegen eveneens wereldwijd én zijn een pak goedkoper. Welke internationale foodhallen zet je graag op je lijst? En wat moet je daar absoluut proeven? Van een smeltkroes aan keukens in Londen tot zuiderse smaken in Barcelona: deze 15 foodmarkten zijn écht de moeite waard.
  [naar artikel]
 44. Hondenhok is 175.000 euro waard dankzij meteorietinslag (20/02/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Het hondenhok van Duitse herder Rocky uit Costa Rica werd in 2019 in één klap 175.000 euro waard. De reden: een meteorietinslag. Het hok wordt nu geveild. In de video hierboven ziet u het verhaal van het waardevolle onding.
  [naar artikel]
 45. Sterrenchef Maurice de Jaeger test lasagne bolognese: “Amper 1,49 euro én toch een 8,5 op 10 waard” (10/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het A-merk te duur voor je portefeuille? Wij gaan op zoek naar Plan B. Sterrenchef Maurice de Jaeger van het Gentse restaurant Sensum stak elf lasagnes in de oven: tien van huismerken en één van hét A-merk Come a Casa. Met mes en vork ging hij op zoek naar het antwoord op de vraag of dat A-merk het extra geld waard is. “Ik vond er best wel wat die beter zijn. Zeker die ene.”
  [naar artikel]
 46. 15 internationale foodmarkets waar je met plezier een reis rond boekt deze zomer: “Dit is het foodwalhalla van Europa” (07/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één ding is dat centraal staat wanneer we op vakantie gaan, dan is het wel lekker eten. Wie over Michelinrestaurants leest, leest vaak dat ze een omweg waard zijn. Foodmarkets vind je daarentegen eveneens wereldwijd én zijn een pak goedkoper. Welke internationale foodhallen zet je graag op je lijst? En wat moet je daar absoluut proeven? Van een smeltkroes aan keukens in Londen tot zuiderse smaken in Barcelona: deze 15 foodmarkten zijn écht de moeite waard.
  [naar artikel]
 47. Bizarre uitgaven, miserie met de fiscus en aanzien voor een dakloze: Nicolas Cage krabbelt recht na moeilijke periode (18/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is één van de grappigste films van het jaar.” Critici zijn lovend over ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’, de nieuwste film van Nicolas Cage - waarin hij nota bene de draak steekt met zichzelf. Na een moeilijke periode vol hartzeer, financiële tegenslagen en publieke vernedering lijkt er zo een nieuw hoofdstuk aan te breken voor de 58-jarige acteur. De man die ooit 150 miljoen dollar waard waard was, raakte in het slop na jaren van bizarre uitgaven - van een dino-schedel tot een octopus - en de verkeerde vrouwen. “Ik ben niet de soort man die zich failliet laat verklaren, dus zat er maar één ding op: werken.”
  [naar artikel]
 48. 15 internationale foodmarkets waar je met plezier een reis rond boekt deze zomer: “Dit is echt het foodwalhalla van Europa” (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Als er één ding is dat centraal staat wanneer we op vakantie gaan, dan is het wel lekker eten. Wie over Michelinrestaurants leest, leest vaak dat ze een omweg waard zijn. Foodmarkets vind je daarentegen eveneens wereldwijd én zijn een pak goedkoper. Welke internationale foodhallen zet je graag op je lijst? En wat moet je daar absoluut proeven? Van een smeltkroes aan keukens in Londen tot zuiderse smaken in Barcelona: deze 15 foodmarkten zijn écht de moeite waard.
  [naar artikel]
 49. De knal van Arnaut Danjuma: hoe een Club-koopje vier jaar geleden in één klap 17 miljoen waard werd (12/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  De tijden waren toen nog anders. We schrijven 3 oktober 2018 en Club Brugge trok naar Atlético Madrid om geen pak rammel te krijgen. Dat werd het ook niet (3-1) en coach Ivan Leko vierde de complimenten van Atlético-collega Diego Simeone als een overwinning. Maar het werd de historische wedstrijd van een ander talent, dat Club Brugge die avond zonder het zelf te weten een pak rijker maakte.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy