De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Lizzo ligt weer onder vuur: ‘Ik mocht me niet sexy kleden in de buurt van Lizzo, anders werd ze jaloers’

Lizzo ligt weer onder vuur: ‘Ik mocht me niet sexy kleden in de buurt van Lizzo, anders werd ze jaloers’

Humo

22/09/2023 - 12:06


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HUMO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Lizzo laat Belgische Jenny gloriemoment beleven in het Sportpaleis en ze stelt niet teleur met haar versie van ‘Juice’ (27/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De doortocht van Lizzo in het Antwerpse sportpaleis staat in veel fans hun geheugen gegrift maar wie het optreden ongetwijfeld nooit zal vergeten, is Jennifer ‘Jenny’ Malengela. De Moeskroense mocht samen met Lizzo het nummer ‘Juice’ meezingen vanuit het publiek dat het wel kon smaken.
  [naar artikel]
 2. Azealia Banks neemt nu ook Lizzo onder vuur: “Ze maakt zichzelf belachelijk voor de witte elite” (05/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week haalde Lizzo (31) de eerste plaats in de Billboard Hot 100 met het nummer ‘Truth Hurts’. En dat is een opmerkelijk feit, want ze is nog...
  [naar artikel]
 3. Lizzo weer onder vuur om werkomstandigheden tijdens tournee (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Lizzo ligt opnieuw onder vuur vanwege beschuldigingen van een slechte werkcultuur tijdens haar tour. Asha Daniels, een vrouw die meewerkte aan de tour van de zangeres, zou lange dagen maken en racistische opmerkingen te verduren krijgen tijdens haar werk, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.
  [naar artikel]
 4. PORTRET. “Dapper? Dat klinkt alsof ik mij zou moeten schamen”: dit is Lizzo, die wereldwijd onder vuur ligt (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ze verloor haar vader op haar twintigste, sliep als blutte beginner op straat en worstelde met haar zelfbeeld. Lizzo (34) moest al heel wat obstakels overwinnen om uit te groeien tot de vrouw die ze nu is: het boegbeeld van zelfliefde en body positivity. Al heeft haar imago een ferme deuk gekregen, nu ze door drie achtergronddanseressen wordt aangeklaagd voor seksueel wangedrag, fatshaming en het creëren van een vijandige werkomgeving. Een portret van de Amerikaanse zangeres, die momenteel wereldwijd onder vuur ligt. “Mijn lichaam is een sexy pakketje.”
  [naar artikel]
 5. Beyoncé steunt Lizzo tijdens concert na beschuldigingen wangedrag: “Ik hou van je, Lizzo!” (15/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De publieke opinie lijkt gekeerd te zijn tegen Lizzo, die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag door ex-werknemers. Zelfs Beyoncé zou de naam Lizzo niet meer over haar lippen krijgen, volgens eerdere berichten, want tijdens haar Renaissance-tour somde ze Lizzo’s naam niet langer op tussen andere vrouwelijke rolmodellen tijdens ‘Break My Soul’. Maar blijkbaar viel daar niks achter te zoeken, want tijdens haar recente optreden in Atlanta riep de zangeres dat ze van Lizzo houdt, zo blijkt uit een video die circuleert op Amerikaanse media.
  [naar artikel]
 6. “Ik was zo bang dat ze me zou ontslagen als ik naar het toilet ging, dat ik mezelf bevuilde”: een overzicht van de beschuldigingen tegen Lizzo (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Lizzo (35) ligt serieus onder vuur, nu ze door drie achtergronddanseressen wordt aangeklaagd voor seksueel wangedrag én het creëren van een vijandige werkomgeving. Daarbovenop krijgt ze beschuldigingen van ‘fatshaming’ naar haar hoofd geslingerd. Een schril contrast met waar de Amerikaanse zangeres tot nu voor stond: pure zelfliefde - ongeacht gewicht of huidskleur. Dit is wat we tot nu toe weten over de beschuldigingen. “Toen we ons ontslag gaven, stak Lizzo twee middelvingers in de lucht.”
  [naar artikel]
 7. “Ik was zo bang dat ze me zou ontslaan als ik naar het toilet ging, dat ik mezelf bevuilde”: een overzicht van de beschuldigingen tegen Lizzo (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Lizzo (35) ligt serieus onder vuur, nu ze door drie achtergronddanseressen wordt aangeklaagd voor seksueel wangedrag én het creëren van een vijandige werkomgeving. Daarbovenop krijgt ze beschuldigingen van ‘fatshaming’ naar haar hoofd geslingerd. Een schril contrast met waar de Amerikaanse zangeres tot nu voor stond: pure zelfliefde - ongeacht gewicht of huidskleur. Dit is wat we tot nu toe weten over de beschuldigingen. “Toen we ons ontslag gaven, stak Lizzo twee middelvingers in de lucht.”
  [naar artikel]
 8. “Ik ben nog maar net begonnen”: documentaire over Lizzo binnenkort te bekijken op Streamz (12/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat elke popster heeft intussen een eigen documentaire, en ook Lizzo (34) kon niet achterblijven. De Amerikaanse Grammy-winnares lanceert op 25 november haar docu ‘Love, Lizzo’, en die zal bij ons te bekijken zijn op Streamz.
  [naar artikel]
 9. KIJK. Lizzo gaat helemaal los op ‘Du Hast’ van Rammstein én begint zelfs te headbangen (01/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens haar concert in Berlijn had Lizzo (34) een grote verrassing voor de fans. Plots begonnen de tonen van ‘Du Hast’ van Rammstein te spelen, een Duitse metalband die Lizzo duidelijk ook kan smaken. En dat was nog niet alles, want naast het zingen van het lied, had Lizzo nog een ander plan. “Zijn jullie klaar om helemaal gek te worden?”, riep ze naar het publiek. Vervolgens begon de zangeres te headbangen én ging het dak er helemaal af.
  [naar artikel]
 10. Na beschuldigingen wangedrag krijgt Lizzo steun van huidige dansers: “Vereerd het podium te delen met zo’n talent” (18/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Ondanks dat zangeres Lizzo (35) zwaar onder vuur ligt - nu ze door haar drie voormalige danseressen wordt aangeklaagd - kan ze rekenen op de steun van haar huidige dansers, van de dansgroepen ‘Big Grrrl’ en ‘Big Boiii’. Zij hebben een gezamenlijke open brief gedeeld op sociale media. “We hadden de tijd van ons leven tijdens The Special Tour.”
  [naar artikel]
 11. Fans speculeren erop los na gedurfde foto van zangeres Lizzo in een piepkleine paarse bikini (25/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  De favoriete kleur van Lizzo? Wij gokken paars! Niet alleen trok de 33-jarige Amerikaanse een op maat gemaakte bikini in het kleur aan, ook haar haarkleur was afgestemd op het sexy niemendalletje. Haar vele fans vragen zich dan ook af of Lizzo naast een shapewearlijn binnenkort ook met een collectie badmode op de proppen komt.
  [naar artikel]
 12. Huilende Lizzo breekt op TikTok: “Ik wil me niet langer zo voelen” (11/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo deelde onlangs een emotionele video op TikTok. De 33-jarige zangeres vertelde in tranen dat ze zich een last voelt voor iedereen en dat ze soms het gevoel heeft dat niemand om haar geeft. Ondertussen liet Lizzo al weten dat het weer een stuk beter gaat.
  [naar artikel]
 13. Fan vraagt Lizzo om ontwerp voor nieuwe tattoo... op achterwerk: “Nu kan je tegen iedereen zeggen: ‘Kiss my motherfucking ass, bitch!’” (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een fan beleeft de avond van haar leven tijdens het optreden van Lizzo in Lexington. Ze trekt meteen de zangeres haar aandacht met een bord waarop staat “Lizzo, teken mijn volgende tattoo hier”. En zo gevraagd, zo gedaan, want niet veel later staat Lizzo op het podium met het bord en smeert ze haar lippen in met felrode lippenstift. Al moet Lizzo toch eerst even navragen wáár de tattoo exact zal komen. “Ik denk dat de enige plaats waar je een tattoo van Lizzo moet zetten ... op je achterwerk is!”, aldus de fan.
  [naar artikel]
 14. Streamz pakt uit met documentaire over Lizzo (12/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Popsensatie Lizzo (34) komt volgend jaar naar het Antwerpse Sportpaleis, maar de fans krijgen volgende maand al een zoethoudertje. Streamz pakt uit met ‘Love, Lizzo’, de documentaire over haar opklim naar het succes.
  [naar artikel]
 15. “Precies de reden dat ik haar niét meer volg, zo onnodig”: Lizzo onder vuur na ‘twerking’ (12/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo (35) deelde zopas videobeelden op haar profiel op Instagram waarin ze ‘twerkt' aan het zwembad en daar kunnen haar volgers niet om lachen. Zij vinden dit zeer ongepast, aangezien de zangeres afgelopen maand door drie voormalige achtergronddanseressen werd aangeklaagd voor seksueel wangedrag, het creëren van een vijandige werkomgeving én ‘fatshaming’. “Ik wacht nog steeds op een verontschuldiging...”
  [naar artikel]
 16. Lizzo was “arrogant, egoïstisch en onaardig” volgens filmmaker (en ook Beyoncé schrapt haar naam in nummer) (03/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De storm rond zangeres Lizzo (35) is nog lang niet gaan liggen. Documentairemaker Sophia Nahli Allison, die twee weken meeliep met 35-jarige Amerikaanse ster, klapt ook uit de school. Ze noemt haar ‘arrogant, egoïstisch en onaardig’. Beyoncé besloot ondertussen de naam van Lizzo te schrappen tijdens een concert. In het nummer ‘Break my soul’ somt ze invloedrijke artiesten op, voorheen ook Lizzo.
  [naar artikel]
 17. KIJK. Lizzo laat droom van gepeste fan (11) uitkomen tijdens optreden in Sydney (26/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo heeft tijdens haar optreden in Sydney een droom laten uitkomen voor een jonge fan. Monroe Wills (11) wordt als danseres gepest op sociale media en schakelt de hulp van haar grote voorbeeld Lizzo in tegen pesterijen. Lizzo nodigt het jonge meisje dan ook meteen uit om haar beste dansmoves te tonen op het podium. “Je bent zo mooi en getalenteerd. Je kan alles doen wat je wilt”, steekt Lizzo het hard onder de riem.
  [naar artikel]
 18. STREAMINGTIP. ‘Lizzo: live in concert’: Nieuwjaarsconcert, en niet dat vanuit Wenen (02/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste maandag van het nieuwe jaar: die mag - néé, moet - je op gang knallen. Bij Streamz rekenen ze daarvoor op Lizzo. And if she’s shinin’, everybody gonna shine... Right?
  [naar artikel]
 19. Lizzo bevestigt relatie met ‘mysterieuze man’ (20/04/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De man met wie Lizzo afgelopen Valentijnsdag werd gefotografeerd is nog steeds in haar leven. Dat bevestigde de zangeres in een gesprek met het radioprogramma Andy Cohen Live. Hoewel de zangeres de naam van haar ‘mysterieuze man’ niet wilde prijsgeven, gaf ze wel toe een relatie met hem te hebben.
  [naar artikel]
 20. Lizzo na de doorbraak: ‘Dapper? Ik ben niet dapper. Ik ben séxy’ (02/01/2020 - De Morgen)
  Wie na het nuttigen van de zoveelste feestdis niet meer in zijn broek past: laat dat schuldgevoel maar achterwege. Pluk gewoon de funky feestplaat Cuz I Love You van Rock Werchter-queen Lizzo uit de Spotify-ether. Zij weet: hoe je lijf eruitziet maakt niet uit, zolang je jezélf maar een sexy motherfucker voelt. Een portret van de revelatie van 2019, over enkele weken met acht nominaties de grote favoriet op de Grammy’s.
  [naar artikel]
 21. Van ‘queen of body positivity’ tot ‘narcistische bodyshamer’: kan Lizzo haar carrière nog redden? (11/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nu er zes nieuwe beschuldigingen wegens wangedrag naar boven zijn gekomen, blijft er van het zorgvuldig opgebouwde imago van Lizzo (35) weinig over. Een boegbeeld van ‘body positivity’ dat zelf aan bodyshaming doet en een vijandige werkomgeving creëert: het voelt wrang aan. Hoewel het Amerikaanse podiumbeest alle aantijgingen resoluut ontkent, ontvolgen fans haar massaal op Instagram. Komt de zangeres deze crisis ooit te boven? “Lizzo’s advocaten zullen niet willen dat ze sorry zegt.”
  [naar artikel]
 22. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren” (29/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit.
  [naar artikel]
 23. Rechter verwerpt plagiaatzaak tegen Lizzo (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo (32) hoeft zich niet langer zorgen te maken over de plagiaatzaak rond haar hit ‘Truth Hurts’. Een rechter in Californië heeft de zangeres...
  [naar artikel]
 24. Lizzo, van ‘queen of body positivity’ tot ‘narcistische bodyshamer’: “Haar fans pikken die hypocrisie niet” (11/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nu er zes nieuwe beschuldigingen wegens wangedrag naar boven zijn gekomen, blijft er van het zorgvuldig opgebouwde imago van Lizzo (35) weinig over. Een boegbeeld van ‘body positivity’ dat zelf aan bodyshaming doet en een vijandige werkomgeving creëert: het voelt wrang aan. Hoewel het Amerikaanse podiumbeest alle aantijgingen resoluut ontkent, ontvolgen fans haar massaal op Instagram. Komt de zangeres deze crisis ooit te boven? “Lizzo’s advocaten zullen niet willen dat ze sorry zegt.”
  [naar artikel]
 25. Lizzo heeft het leven voor een goede documentaire, helaas is ‘Love, Lizzo’ geen goede documentaire (12/12/2022 - Humo)

  [naar artikel]
 26. Shoppen maar: de oorbellen die Lizzo op de BET Awards droeg, kosten amper 40 euro (01/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Feeling good as hell’ zingt de Amerikaanse Lizzo in een van haar recente hits: exact hoe wij ons voelen met een prachtig paar oorbellen in. Op de...
  [naar artikel]
 27. ‘About damn time’-zangeres Lizzo komt in 2023 naar het Sportpaleis (03/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Superster Lizzo, bekend van de gigantische (TikTok-)hit About Damn Time, komt in 2023 naar België met The Special Tour. Momenteel trekt ze er nog mee door de Verenigde Staten, maar daar komt dus volgend jaar verandering in. Op vrijdag 24 februari 2023 staat Lizzo in het Sportpaleis in Antwerpen.
  [naar artikel]
 28. Na bakken kritiek van fans: Lizzo verwijdert denigrerend woord in haar nieuwste single ‘GRRRLS’ (14/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen vrijdag bracht Lizzo (34) een gloednieuwe single uit: ‘GRRRLS’. Niet meteen een schot in de roos, want het lied zorgde voor bakken kritiek en teleurstelling bij de fans van de Amerikaanse zangeres. Lizzo, die normaal inclusiviteit en diversiteit hoog in het vaandel draagt, gebruikte een denigrerend en beledigend woord in de eerste strofe van ‘GRRRLS’. Op vraag van haar fans bracht de popster een nieuwe versie uit van de single, zonder dat bepaalde stukje tekst.
  [naar artikel]
 29. Lizzo mag als eerste ooit op 200 jaar oude kristallen dwarsfluit van James Madison spelen (28/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo (34) mocht als eerste ooit op een 200 jaar oude dwarsfluit van The Library of Congress spelen. De fluit was eigendom van James Madison, één van de Amerikaanse grondleggers. Hij kreeg het instrument cadeau toen hij aan zijn tweede term als president begon. Tijdens Lizzo’s optreden in Washington DC werd de fluit aan haar overhandigd. “Ik heb net getwerkt en gespeeld op James Madisons fluit uit de jaren 1800,” riep ze erna.
  [naar artikel]
 30. Van Kris Jenner tot Lizzo: wereldsterren wonen première van Beyoncé’s concertfilm ‘Renaissance’ bij (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen weekend ging de concertfilm ‘Renaissance: a film by Beyoncé’ in wereldpremière in Beverly Hills, Californië. De speciale gelegenheid werd bijgewoond door verschillende grote sterren. Zo schitterden onder meer Kris Jenner (68), Lizzo (35) en Kelly Rowland (42) op de zilveren loper van het prestigieuze evenement.
  [naar artikel]
 31. IN BEELD. Van Kris Jenner tot Lizzo: wereldsterren wonen première van Beyoncé’s concertfilm ‘Renaissance’ bij (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen weekend ging de concertfilm ‘Renaissance: a film by Beyoncé’ in wereldpremière in Beverly Hills, Californië. De speciale gelegenheid werd bijgewoond door verschillende grote sterren. Zo schitterden onder meer Kris Jenner (68), Lizzo (35) en Kelly Rowland (42) op de zilveren loper van het prestigieuze evenement.
  [naar artikel]
 32. Lizzo treft schikking in plagiaatzaak rond ‘Truth Hurts’ (20/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De plagiaatzaak die drie songwriters hadden aangespannen tegen zangeres Lizzo (33) om het nummer ‘Truth Hurts’ is door een rechter verworpen. Beide partijen hebben een overeenkomst getroffen. Dat schrijft Rolling Stone.
  [naar artikel]
 33. Lizzo ontkent plagiaat en klaagt producers aan (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo heeft ruzie met producers Justin en Jeremiah Raisen. De mannen beschuldigen de zangeres van plagiaat, iets wat Lizzo ontkent. Volgens Justin...
  [naar artikel]
 34. “It’s about damn time” voor de eerste beelden van de documentaire ‘Love, Lizzo’ (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het was dringend tijd voor de eerste beelden van de documentaire ‘Love, Lizzo’. Fans van de Amerikaanse zangeres hoeven dan ook niet langer te wachten. De trailer van de docufilm die vanaf 25 november op Streamz zal verschijnen, is er eindelijk.
  [naar artikel]
 35. Lizzo helpt fan met huwelijksaanzoek tijdens concert: “Kan ik een f*cking ‘ja’ krijgen?” (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaans zangeres Lizzo (34) heeft tijdens haar show in Glasgow een fan geholpen. De man stond helemaal vooraan en vroeg de zangeres om hulp bij zijn huwelijksaanzoek. Zijn vriend was er niet bij, maar kon de hele show wél volgen via FaceTime. Lizzo neemt de telefoon over: “Ryan, Grant wil je iets vragen”, zegt ze tegen de man aan de telefoon. Daarna volgt het huwelijksaanzoek en zegt de man ‘ja’. De hele zaal juicht en viert mee met het pasverloofde koppel.
  [naar artikel]
 36. Zangeres Lizzo wil dat “belachelijke” rechtszaak rond grensoverschrijdend gedrag nietig wordt verklaard (29/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vorige maand werd Lizzo (35) aangeklaagd door haar voormalige danseressen wegens seksueel wangedrag, intimidatie en het creëren van een vijandige werkomgeving. De Amerikaanse zangeres vraagt nu om die rechtszaak te laten vallen, zo meldt ‘Page Six’.
  [naar artikel]
 37. Lizzo helpt fan met huwelijksaanzoek tijdens concert: “Kan ik een f*cking ‘ja’ krijgen?” (10/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaans zangeres Lizzo (34) heeft tijdens haar show in Glasgow een fan geholpen. De man stond helemaal vooraan en vroeg de zangeres om hulp bij zijn huwelijksaanzoek. Zijn vriend was er niet bij, maar kon de hele show wél volgen via FaceTime. Op videobeelden is te zien dat Lizzo de telefoon even overneemt: “Ryan, Grant wil je iets vragen”, zegt ze tegen de man aan de telefoon. Daarna volgt het huwelijksaanzoek en zegt de man ‘ja’. De hele zaal juicht en viert mee met het pasverloofde koppel.
  [naar artikel]
 38. Carrière van Lizzo in vrije val na schandalen: “Fans maken haar uit voor hypocriet” (11/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nu er zes nieuwe beschuldigingen wegens wangedrag naar boven zijn gekomen, blijft er van het zorgvuldig opgebouwde imago van Lizzo (35) weinig over. Een boegbeeld van ‘body positivity’ dat zelf aan bodyshaming doet en een vijandige werkomgeving creëert: het voelt wrang aan. Hoewel het Amerikaanse podiumbeest alle aantijgingen resoluut ontkent, ontvolgen fans haar massaal op Instagram. Komt de zangeres deze crisis ooit te boven? “Lizzo’s advocaten zullen niet willen dat ze sorry zegt.”
  [naar artikel]
 39. Lizzo vindt body positivity te commercieel geworden (25/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Lizzo (32) siert voor het eerst de cover van het modeblad Vogue. In een interview met het magazine laat ze weten dat de beweging niet meer...
  [naar artikel]
 40. Lizzo neemt het op voor gepeste Monroe (11) tijdens concert: “Je zult het voortaan via mij moeten doen!” (27/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse zangeres Lizzo (35) staat erom bekend boodschappen van body positivity en liefde voor jezelf te verspreiden. En dat was dit weekend ook niet anders toen ze haar concert in Sydney onderbrak om de 11-jarige Monroe, die online wordt gepest, een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 41. Lizzo neemt het op voor gepeste Monroe (11) tijdens concert: “Je zult het voortaan via mij moeten doen!” (27/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse zangeres Lizzo (35) staat erom bekend boodschappen van body positivity en liefde voor jezelf te verspreiden. En dat was dit weekend ook niet anders toen ze haar concert in Sydney onderbrak om de 11-jarige Monroe, die online wordt gepest, een hart onder de riem te steken.
  [naar artikel]
 42. KIJK. Lizzo gaat uitdaging van fan aan en doet een ‘shoey’ (een shotje drinken uit een schoen) (25/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een shotje tequila nemen tijdens een optreden, Lizzo kan het en doet het. Maar toch op een originele manier. Tijdens haar concert in Sydney gaat ze de uitdaging aan met een fan. De zangeres moet een ‘shoey’ doen: een shotje drinken uit haar eigen schoen. Zonder te veel vragen te stellen, steekt Lizzo een fles tequila in haar laars en neemt ze eengrote slok. “Hoe kunnen jullie nog wandelen”, lacht ze nog na de uitdaging.
  [naar artikel]
 43. Na beschuldigingen wangedrag: Lizzo heeft geen kans meer op Super Bowl-optreden (12/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo (35) zal niet optreden tijdens de beroemde halftimeshow van de Super Bowl, de hoogmis van de American football. Ze werd geschrapt uit de lijst van mogelijke kandidaten. Dat meldt ‘Daily Mail’ op basis van een bron bij de National Football League (NFL). De drastische beslissing komt er nadat de Amerikaanse zangeres werd aangeklaagd voor wangedrag.
  [naar artikel]
 44. KIJK. Lizzo neemt dragqueens mee op podium in Tennessee uit protest (24/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een concert afgelopen vrijdag in de Amerikaanse staat Tennessee klom Lizzo het podium op met een heleboel dragqueens. De zangeres deed dat uit protest tegen een nieuwe wetgeving die is ontworpen om dragshows in het openbaar te beperken of verbieden. “Er werd mij door mensen op internet verteld: ‘Annuleer je shows in Tennessee’ en ‘Ga niet naar Tennessee’”, zei Lizzo tijdens het concert. “Maar waarom zou ik niet naar de mensen komen die deze boodschap het meest nodig hebben? Waarom zou ik geen veilige ruimte creëren in Tennessee, waar we drag-entertainers kunnen vieren en onze verschillen kunnen vieren?”
  [naar artikel]
 45. RECENSIE. De hits. De moves. De stem. Lizzo tovert Sportpaleis om in tempel vol zelfliefde (25/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Therapeute. Beste vriendin. Thát Bitch. Lizzo (34) trakteerde een afgeladen Sportpaleis vrijdag op een masterclass in zelfliefde. Ons hart verwarmde, maar ook onze oren werden verwend. Die stem! Die hits! Dat spelplezier! “Geen mens die vrijdag niet het gevoel kreeg dat hij gezien mocht worden. Plaats mocht innemen.”
  [naar artikel]
 46. Lizzo komt in 2023 naar Sportpaleis (03/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Popsensatie Lizzo (34) komt naar België. De Grammy- en Emmy Award-winnende zangeres, die de voorbije maanden een superhit scoorde met ‘About damn time’, staat in het Sportpaleis op 24 februari 2023.
  [naar artikel]
 47. Drie achtergronddansers klagen Lizzo aan: “Zangeres dwong hen tot seksuele handelingen” (01/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Drie achtergronddansers die vroeger deel uitmaakten van het team van zangeres Lizzo klagen haar aan voor seksueel wangedrag en het creëren van een vijandige werkomgeving. Dat meldt ‘NBC News’.
  [naar artikel]
 48. "About damn time": fenomeen Lizzo staat vanavond in het Sportpaleis, met hits die veel vertellen over wie ze is (24/02/2023 - VRT NWS)
  Vanavond speelt de Amerikaanse zangeres Lizzo (34) in het Sportpaleis. De laatste maanden is de plussize popster alomtegenwoordig op sociale media én als prijsbeest bij de Grammy's en Brit Awards. Wie het levensverhaal van Lizzo niet zo goed kent, komt véél te weten over de geschoolde dwarsfluitiste via de songteksten van haar grootste hits.
  [naar artikel]
 49. Lizzo evenaart record van Iggy Azalea (25/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Lizzo is goed op weg om in de Verenigde Staten muzikaal geschiedenis te schrijven. De rapper staat deze week voor de zevende keer op de eerste plek...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy