De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Clash der boezemvrienden in derby Gruitrode - Bree-Beek: “Zorg maar dat je scheenlappen aan hebt”

Clash der boezemvrienden in derby Gruitrode - Bree-Beek: “Zorg maar dat je scheenlappen aan hebt”

Het Belang van Limburg

22/09/2023 - 12:13

Mats Vanwezemael (22) en Anton De Ceulaer (26) zijn dikke vrienden. Zondag staat in eerste provinciale de derby Gruitrode - Bree-Beek op het menu en de kans is groot dat de verdedigende middenvelder van Nevok en de aanvallende middenvelder van de bezoekers elkaar regelmatig gaan tegenkomen. “Hou je benen maar dicht, want ik ga je ertussen door spelen”, zegt De Ceulaer plagerig. Vanwezemael lacht. “Zorg maar dat je je scheenlappen aan hebt”, reageert hij.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Nevok Gruitrode pakt eerste punt van seizoen in derby tegen Bree-Beek (24/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Nevok pakte zijn eerste hardbevochten punt na een vermakelijke derby tegen Bree-Beek.
  [naar artikel]
 2. EERSTE PROVINCIALE. Trainerswissel in Beringen, derby in Gruitrode en wie raakt de nul kwijt? (22/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  In eerste provinciale staan de leiders Bree-Beek (derby tegen Gruitrode) en Torpedo (naar Zonhoven) voor geen onmogelijke opdrachten om hun maximum overeind te houden. Interessant is zeker het duel tussen Turkse Rangers en Koersel, twee teams die bovenaan verwacht worden. Onderaan maken Meeuwen en Hoepertingen onder mekaar uit wie van de nul verlost geraakt. Lees hier alle ploegnieuws van de wedstrijden in eerste provinciale van dit weekend. (jc)
  [naar artikel]
 3. Bree-Beek wint verdiend topper tegen Beringen: “We waren ons belachelijk aan het maken” (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bree-Beek (eerste provinciale) heeft op basis van een sterke eerste helft verdiend de clash tussen twee verwachte titelkandidaten gewonnen. Halfweg stond het 1-0, het moest eigenlijk 3-0 zijn. KVK Beringen herpakte zich nadien, maar na bijna acht (!) maanden (29 januari) nog eens een competitiezege neerzetten zal voor een volgende keer zijn.
  [naar artikel]
 4. Dries Bollen (31) voor eerst dit seizoen in doel bij Bree-Beek: “Mijn lichaam was op” (16/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bij Bree-Beek (1prov.) stond Dries Bollen vorig weekend na 26 matchen nog eens onder de lat. “Ik heb een zware periode achter de rug”, zegt de 31-jarige Breeënaar. “Mijn lichaam was op.”
  [naar artikel]
 5. Nieuwe fusie in provinciaal voetbal (28/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De fusie tussen Bree en Beek is rond: afwisselend of evenveel partijen in Beek (zaterdagavond) en Bree (zondagnamiddag). De voorzitter komt van Beek, ondervoorzitter van Bree. Sportief manager Patrick Creemers van Bree moet verdwijnen. Gert Lemmens (Nevok, ex-Bree) en Maarten Schouteden (Beek) zetten het jeugdbeleid uit met als doel zo snel mogelijk provinciale jeugd. De komende twee a drie jaar wordt er door de jeugd nog op twee locaties gespeeld.
  [naar artikel]
 6. Samih Belfaqir toont met drie doelpunten z’n klasse voor Herkol in derby tegen Bree-Beek (27/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Tegen kopploegen kunnen we al eens iets meer”, zei Herkol-doelman Bram Scheepers vooraf. De thuisploeg legde er de kop voor, maar had ook een vernietigend wapen in de rangen: Samih Belfaqir. Telkens leider Bree-Beek leek terug te komen, sloeg hij genadeloos toe: 4-2 én drie belangrijke punten voor Herkol.
  [naar artikel]
 7. Nieuwe fusieclub KGS Bree-Beek stelt ploegen voor (06/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het seizoen 2017-2018 zal geschiedenis schrijven in de voetbalwereld van Bree-Beek en omgeving. Dit is namelijk het seizoen dat Groen Star Beek en KSK Bree zijn samengesmolten tot één voetbalvereniging.
  [naar artikel]
 8. EERSTE PROVINCIALE. Park wint derby, Bree-Beek en Herk FC scoren vlot (18/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  Park Houthalen won de derby bij Helson en Bree-Beek en Herk FC scoorden elk vier keer tegen respectievelijk Alken en Bregel. Ook Meeuwen trok aan het langste eind. Eksel-Zonhoven eindigde onbeslist en drie duels werden wegens het winterweer uitgesteld. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste provinciale van dit weekend.
  [naar artikel]
 9. EERSTE PROVINCIALE. Bregel haalt zwaar uit bij koploper Bree-Beek (09/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Opmerkelijke 1-5-zege van Bregel op het veld van Bree-Beek. Zepperen-Brustem en Achel wonnen hun derby en lopen verder uit op Bree-Beek en Eksel. Park klopte Juve en wordt derde. Onderaan is de laatste nul van de tabel geveegd, want Helson pakte tegen Hechtel z’n eerste puntje. Herk behaalde tegen Meeuwen z’n eerste zege. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste provinciale van dit weekend. 
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Bree-Beek pakt na boeiend duel tegen leider Herk FC in extremis een punt: “Bree-Beek blijft daar niet staan” (05/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Herk FC (1prov.) heeft na de rust bij Bree-Beek laten zien waarom het op kop staat. De leider drukte constant, kwam desondanks 1-0 achter, maar maakte er in enkele minuten tijd toch 1-2 van. Een gedreven Beek-Bree gaf echter niet op en stelde in de toegevoegde tijd niet onverdiend gelijk. Dat volstond niet om Herk FC van de eerste periodetitel te houden.
  [naar artikel]
 11. Bree-Beek en Herkol houden bordjes in evenwicht (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Mooie derby, die zoals vorig seizoen op 2-2 is geëindigd. Iedereen kon met de uitslag vrede nemen, want de teams waren mekaar waard. Twee vaststellingen: om bovenaan mee te doen moet het defensief beter bij Bree-Beek, en Herkol verraste als team en door zijn snedigheid voorin.
  [naar artikel]
 12. Bocholt B keert rollen om in topper bij Bree-Beek B: van 3-1 naar 3-5 (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bocholt B blijft op kop in 4D, na een 3-5-zege in de topper tegen Bree-Beek B. Het moest daarvoor wel een 3-1-achterstand wegwerken. Zuur voor Bree-Beek B, dat eerder in de week ook al te horen kreeg dat niet zij, maar Bocholt B de eerste periodetitel toegekend kreeg.
  [naar artikel]
 13. Bree-Beek kroont zich zowel met A- als B-ploeg tot periodekampioen (07/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De tiende speeldag heeft in eerste dan toch een periodetitel opgeleverd. Het onwaarschijnlijk geachte scenario, waarbij Bree-Beek Torpedo zou kloppen en Schoonbeek-Beverst tegelijk bij Herkol zou verliezen, werd realiteit. Het was ’vollebak’ zondagavond in de tent in Beek, waar de A- en de B-ploeg samen vierden, want Bree-Beek B pakte in vierde provinciale D ook de periodetitel.
  [naar artikel]
 14. Bree-Beek bezwijkt onder Achelse druk: “We hebben zwak verdedigd” (03/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Achel VV nam zaterdagavond revanche voor de 6-1-nederlaag in de heenmatch. 4-1 zijn te zware cijfers, want beide teams waren mekaar geruime tijd waard, maar Bree-Beek verdedigde in het slotkwartier zeer zwak. Niet voor het eerst dit seizoen.
  [naar artikel]
 15. Vierdeprovincialer verliest eindrondeticket aan buur na klacht: “Regels zijn regels” (04/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Niet voetbalclub Bree-Beek B, maar RC Peer B speelt de eindronde in vierde provinciale. Na een klacht werd de 2-4-zege van Bree-Beek B van vorig weekend immers omgezet in een 5-0-nederlaag, waardoor de fusieclub in extremis naast de eindronde grijpt.
  [naar artikel]
 16. Coach Johnny Peluso wil nog vóór Nieuwjaar voor ommekeer zorgen bij Bree-Beek (24/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee weken is Johnny Peluso intussen aan het werk bij eersteprovincialer Bree-Beek, maar met één puntje op zes laat de kentering nog op zich wachten. Zonhoven VV, Hoepertingen en Vlijtingen zijn de eerstvolgende tegenstanders van Bree-Beek. “Die matchen zouden ons negen punten moeten opleveren”, redeneert Peluso (42).
  [naar artikel]
 17. Zet Bree-Beek Schoonbeek-Beverst op zeven punten? “Niks moet, maar we willen er wel voor gaan” (04/02/2022 - Het Belang van Limburg)
  “Niks moet. Maar nu we toch op de eerste plaats staan, willen we er ook voor gaan. Zo redeneren wij in de spelersgroep over de titel”, zegt Gilles Lamberigts. De man op de tien bij Bree-Beek wil concurrent Sch.-Beverst graag op zeven punten zetten. “Dan gaan we er dicht bij zijn.”
  [naar artikel]
 18. Bree-Beek trekt kaart van de jeugd: “Dit heeft met centen te maken, maar de jongeren hebben talent” (11/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zes van de negentien kernspelers bij Bree-Beek (1prov.) zijn jongeren. Vorig weekend tegen Park stonden er drie 18-jarigen (Vannerom, Leroy, Goossens) in de basis en zat er samen met een 19-jarige (Vanderstraeten) nog ééntje (Claes) op de bank. “We hadden zelf nooit gedacht dat ze zo snel aan bod zouden komen”, geeft men in bestuurskringen graag toe.
  [naar artikel]
 19. Energiek Eksel raakt niet voorbij Bree-Beek: “Hier zat meer in” (15/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Het duel tussen de nummers twee en vier is op een aanvaardbaar gelijkspel uitgedraaid. Bree-Beek claimde een licht overwicht in de eerste spelperiode, Eksel nam nadrukkelijk over na de rust. De thuisploeg moest in het slot achteraan alle zeilen bijzetten om de 1-1 over de streep te trekken.
  [naar artikel]
 20. Derby tussen Meeuwen en Gruitrode eindigt op een gelijkspel: “Iedere ploeg had één helft de overhand” (14/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Meeuwen kermis werd ingezet met een gelijkspel en twee knappe goals in een brave derby tussen Meeuwen en Gruitrode. “Op basis van de tweede periode verdienen we de zege”, aldus de Royse trainer Davy Peeters.
  [naar artikel]
 21. EERSTE PROVINCIALE. Achel en Bree-Beek schieten met scherp (04/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooral de zege van Zepperen-Brustem tegen potentieel titelkandidaat Koersel trok de aandacht. Grote favoriet Achel haalde meteen fors uit in Hechtel en dat deed ook Bree-Beek in de derby tegen Herkol. In het oog sprong zeker de draw van Herk FC bij Torpedo. Lees hier alle verslagen van eerste provinciale van dit weekend. 
  [naar artikel]
 22. ‘Start to sport’ bij KGS Bree-Beek (08/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  KGS Bree-Beek organiseerde twee kennismakingsmomenten voor 4- en 5-jarige meisjes en jongens.
  [naar artikel]
 23. Torpedo Hasselt geeft Bree-Beek les in efficiëntie: “Moeten meer kwaliteit laten zien” (07/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Twee tegenstanders die mekaar waard waren, maar het is Torpedo dat volgend weekend de bus op stapt richting Bierbeek. Bree-Beek mag een mea culpa slaan, want de mannen van coach Daelmans lieten voor de rust een resem kansen onbenut. Jochen Henrioulle nam daar geen voorbeeld aan en rondde een tegenstoot beheerst af: 0-1.
  [naar artikel]
 24. Debuut tegen ex-club: Ferre (23) begint bij Bree-Beek met bijzonder bekerduel (28/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag 29 juli staat voor Ferre Wels in het teken van... thuiskomen. De 23-jarige flankspeler draagt opnieuw het groen van Bree-Beek én treft in z’n eerste (beker)partij meteen Herkol, de club waar hij vorig seizoen aan de slag was. “Maar van kleedkamer zal ik me toch niet vergissen”, lacht de masterstudent Handelswetenschappen.
  [naar artikel]
 25. Bree-Beek klopt Herkol in eerste ronde van beker van België: “Kortste weg naar Europa” (30/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Eersteprovincialer Herkol moest zaterdagavond zijn meerdere erkennen in reeksgenoot Bree-Beek: 0-3. Joosten, Borkelmans en Janssen beslisten de veredelde, maar potige oefenpartij - die de wedstrijd voor de beker van België voor beide teams was - in het voordeel van de bezoekers.
  [naar artikel]
 26. EERSTE PROVINCIALE. Achel en E. Mechelen a/d Maas op kop, Helson laat voorlaatste plaats aan Beringen over (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  In eerste provinciale blijven Bree-Beek en Achel bovenaan haasje-over spelen. Bree-Beek speelde gelijk in Koersel, wat Mechelen a/d Maas (zege in Gruitrode) en Achel (zege tegen Hoepertingen) toelaat de leiding over te nemen. Bregel (zege tegen Torpedo) en Turkse Rangers (zege tegen Beringen) zetten hun opmars verder en komen op gelijke hoogte van Bree-Beek op één punt van de leiders. Onderaan laat Helson (zege tegen Herk) de voorlaatste plaats aan Beringen over. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste provinciale van dit weekend.
  [naar artikel]
 27. Zes verschillende doelpuntenmakers helpen Bree-Beek aan makkelijke zege tegen Nieuwerkerken (06/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bree-Beek had geen kind aan derdeprovincialer Nieuwerkerken. Via zes lokale doelpuntenmakers werd het 7-1. “Vooral na rust vonden we de ruimtes waardoor het een makkelijke zege werd”, aldus nieuwkomer Davide Cosyn.
  [naar artikel]
 28. Invaller Glenn Campe van Melo vernedert Bree-Beek (01/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Melo Zonhoven nam stevig de maat van Bree-Beek, één van de favorieten voor de titel. Op 18 minuten van het einde bracht coach Achten een zekere Glenn Campe (foto) in voor spits Asnong. Een kleine, pittige aanvaller voor wie die korte tijd volstond om tweemaal te scoren en het verdict voor Bree-Beek op 4-0 af te ronden.
  [naar artikel]
 29. Ploegenvoorstelling KGS Bree-Beek lokt een massa supporters (05/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bij een prachtig nazomerweertje werden op zaterdag 30 september 2023 alle jeugdploegen van KGS Bree-Beek voorgesteld aan het talrijk opgekomen publiek.
  [naar artikel]
 30. Bree-Beek B knokt zich na vijf nederlagen op rij voorbij Jong Meeuwen: “We blijven voor eindronde gaan” (26/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vierdeprovincialer Bree-Beek B (4C) won met 1-2 bij Jong Meeuwen en sprokkelde zo, na vijf nederlagen op rij, de eerste punten van 2023. Het was nochtans pompen of verzuipen voor de bezoekers, maar een vrije trap van Seppe Drees besliste uiteindelijk over winst en verlies. Beide ploegen mikken wel op een eindrondeticket.
  [naar artikel]
 31. Bree-Beek smeert leider Zepperen-Brustem eerste nederlaag aan: “Chapeau voor mijn jonge mannen” (27/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Een goal van Seppe Janssen, iets voorbij het half uur, volstond voor Bree-Beek om leider Zepperen-Brustem een eerste effectieve nederlaag toe te dienen en de topper naar zich toe te trekken. “Fijn voor de jongens en goed voor de competitie”, redeneerde thuiscoach Daelmans. “Deze match verdiende geen winnaar”, vond z’n collega Reumers in het andere kamp.
  [naar artikel]
 32. EERSTE PROVINCIALE. Achel en Bregel lopen uit, Gruitrode boekt verrassende zege (03/12/2023 - Het Belang van Limburg)
  Leider Achel liet zich niet verschalken door Zonhoven (4-1), terwijl Bregel en Bree-Beek de toppers wonnen van respectievelijk Turkse Rangers (0-1) en Park (0-3). Zodoende lopen Achel en Bregel verder uit op de concurrentie en wordt Bree-Beek weer derde. Onderaan oogstten Meeuwen en Herkol niets. Meeuwen leed zijn zesde opeenvolgende nederlaag tegen Beringen (0-2) en ook Herkol verloor: 4-0 tegen Helson. Het degradatietreffen tussen Hoepertingen en Herk eindigde onbeslist (1-1). Beringen, Helson en Gruitrode (verrassende zege bij Torpedo) rukken op naar de middenmoot. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste provinciale van dit weekend.
  [naar artikel]
 33. KRC Genk-coach Wouter Vrancken leidt training van eersteprovincialer Bree-Beek: “Dit brengt leuke herinneringen naar boven” (18/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  Hoog bezoek donderdagavond in de Beeker Arena van eersteprovincialer KGS Bree-Beek. Niemand minder dan KRC Genk-coach Wouter Vrancken kwam er een training geven aan HBVL Provinciale Voetballer van het Jaar Robin Van Hoegee en zijn ploegmaats. “Dit was een unieke ervaring voor heel onze club”, glunderen ze bij groen-wit.
  [naar artikel]
 34. Bree-Beek neemt vóór de rust vlot de maat van promovendus: “Begrijp verlies Park niet” (10/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De cijfers spreken voor zich. Achel (1prov.) was zaterdagavond geen waardemeter voor de potentiële titelkandidaat, Bree-Beek: 4-0. Zeker vóór de rust niet, toen de promovendus nog op niveau van tweede provinciale acteerde. In de tweede spelperiode beterde het, maar alle goede intenties ten spijt was het onvoldoende om Bree-Beek, dat al een ruime 3-0-voorsprong had opgebouwd, enigszins te verontrusten.
  [naar artikel]
 35. Sterk Bree-Beek houdt Turkse Rangers van de eerste plaats in eerste provinciale (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  Turkse Rangers heeft de kans gemist om alleen leider te worden in eerste provinciale. De Genkenaren kwamen via een penalty vroeg op voorsprong, maar een sterk Bree-Beek maakte van die 1-0 1-2. De Rangers moesten risico’s nemen en dat strafte Bree-Beek genadeloos af. 1-4, een betere reclame kon GS niet maken voor de topper van volgend weekend tegen co-leider Achel.
  [naar artikel]
 36. EERSTE PROVINCIALE. Clash in Bree, domper voor Herk FC en zware straf voor Koersel-speler (24/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  De topper van het weekend in eerste provinciale is het duel tussen de nummers één en drie, Achel en Bree-Beek. Bregel (naar Mechelen a/d Maas) en Turkse Rangers (naar Gruitrode) kunnen mogelijk van deze clash profiteren. Onderaan zal in de duels Meeuwen-Helson en Herkol-Zonhoven pittig geknokt worden voor de broodnodige puntjes. Bij acht van de zestien ploegen loert het degradatiespook. Benieuwd of Beringen (tegen Torpedo) en Herk (tegen Koersel) hun bescheiden puntentotaal wat kunnen aandikken. Zowel Herk FC (ernstige blessure) als Koersel (zware schorsing) moeteen een pion maandenlang missen. Lees hier alle ploegnieuws van de wedstrijden in eerste provinciale van dit weekend. 
  [naar artikel]
 37. Breeënaar Wels pikt goaltje mee in zege Bree-Beek tegen Helson, reukje aan bezoekende goal (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Verdiende zege voor een sterk Bree-Beek tegen Helson: 2-1.
  [naar artikel]
 38. Bree-Beek klopt HIH Hoepertingen met duidelijke cijfers (10/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bree-Beek (eerste provinciale) was een maatje te groot voor HIH Hoepertingen: 2-4.
  [naar artikel]
 39. INTERPROVINCIALE EINDRONDE. Derby in Bree, pech voor Eksel en “dramatische loting” Achel (05/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Met vier zijn ze, de Limburgse clubs die zondag aan de start staan van de interprovinciale eindronde. Daarin dingen zestien clubs naar één promotieticket. Goed nieuws alvast: minstens één Limburgse ploeg zal de eerste ronde van eindronde overleven, want Bree-Beek en Torpedo nemen het tegen mekaar op.
  [naar artikel]
 40. 164 ploegen op post tijdens Hemelvaarttoernooi KGS Bree-Beek (06/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Zopas organiseerde KGS Bree-Beek weer haar Hemelvaarttornooi, een van de grootste voetbaltornooien van Vlaanderen. Met 164 ploegen, meer dan 1.500 spelers en duizenden supporters was het een geslaagd tornooi.
  [naar artikel]
 41. Van speler-trainer bij Achel tot enkel speler bij Helson: “Geen zorgen” voor Ben Lenaerts (28/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Iedereen wil tegen de leider een prestigieuze zege neerzetten. De beurt is nu aan Helson om het te proberen. “Wij hebben de kwaliteit om het Bree-Beek moeilijk te maken”, zegt Helson-verdediger Ben Lenaerts vol zelfvertrouwen. “In Beek hebben we dat trouwens bewezen. We verloren er pas in de toegevoegde tijd (4-3).”
  [naar artikel]
 42. Topaffiche Zepperen-Brustem - Bree-Beek is duel tussen ervaren rotten en “jonge mannen” (03/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Alleen Bree-Beek kon Zepperen-Brustem dit seizoen al kloppen. Lukt dit de Noord-Limburgers opnieuw en brengen ze weer wat spanning in de titelstrijd in eerste provinciale? Of vergroot Zepperen-Brustem z’n voorsprong van zeven naar tien punten en neemt de leider zo een serieuze optie op de titel? Daar gaat het zondag in de onderlinge topper om.
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Cedriec Vanherck beslist derby tussen Gruitrode en Meeuwen (07/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  KSK Meeuwen (2A) heeft gisteren de eerste Oudsbergense derby bij Nevok Gruitrode gewonnen met 0-3. Toch was dat resultaat zeker niet de juiste weergave van de wedstrijd. Nummer dertien Gruitrode speelde immers een meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen de leider, maar vond de weg naar de netten niet. Na de 0-2 op strafschop en rood voor Coolen was de partij gespeeld.
  [naar artikel]
 44. VIERDE PROVINCIALE. Trainerswissel en forfait in 4C, twee derby’s in 4D (31/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  In 4A starten zowel HW Zonhoven als Heusden 06 gehavend aan hun topper, in 4B staat nummer twee Moelingen voor een lastige derby, in 4C is er een trainerswissel bij Bree-Beek B en in 4D zijn er derby’s in Dilsen-Stokkem en Genk. Lees hier alle ploegnieuws van de wedstrijden in vierde provinciale van dit weekend.
  [naar artikel]
 45. EERSTE PROVINCIALE. Bregel deelt Achel uppercut uit, Torpedo en Bree-Beek op kop (17/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  In eerste provinciale gaan Torpedo (6-0 tegen Herkol) en Bree-Beek (2-0 tegen Beringen) ongestoord door en behouden het maximum. Opvallend waren de ruime zege van Koersel tegen Zonhoven, de uppercut die Achel bij Bregel incasseerde en de eerste zege van Turkse Rangers bij Helson. Onderaan geraakten Gruitrode (bij Park), Hoepertingen (thuisverlies tegen Mechelen a/d Maas) en Meeuwen (in Herk-de-Stad) hun nul niet kwijt. Lees hier alle verslagen van de wedstrijden in eerste provinciale van dit weekend. 
  [naar artikel]
 46. Bree-Beek stoot door na owngoal en tweemaal rood (07/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Eersteprovincialer Bree-Beek won een potige cupmatch oververdiend dankzij… een owngoal van Huccorgne, dat twee keer rood pakte.
  [naar artikel]
 47. Goal en spierscheur voor Davide Cosyn in zege van Bree-Beek tegen Herk FC (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bree-Beek (eerste provinciale) boekte een makkelijke thuiszege tegen Herk FC: 3-0.
  [naar artikel]
 48. Bree-Beek en Zonhoven United houden mekaar in evenwicht vanop de stip (01/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  De wedstrijd Bree-Beek - Zonhoven United in eerste provinciale leverde geen winnaar op: 1-1.
  [naar artikel]
 49. Sinterklaas en zijn drie leukste pieten bezoeken voetbalclub KGS Bree-Beek (03/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op vrijdag 30 november 2018 bracht de Sint met zijn pieten een bezoek aan de jongste spelertjes van KGS Bree-Beek.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy