De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De waarde van het onschatbare

De waarde van het onschatbare

Apache

22/09/2023 - 12:13

De baten van een beslissing zijn in tegenstelling tot harde cijfers soms moeilijk te bepalen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP APACHE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Het milieu is niet van onschatbare waarde' (30/11/2016 - Knack)
  "Veel mensen vinden het milieu van onschatbare waarde. Maar er geen waarde op plakken, is nog erger, vrees ik", zegt Milieu-econoom Ben Groom (LSE).
  [naar artikel]
 2. Burgemeesterssjerp van Francesco Vanderjeugd gestolen: “Breng ‘m alstublieft terug, hij is voor mij van onschatbare waarde” (09/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Burgervader Francesco Vanderjeugd (Open Vld) van Staden is er het hart van in. Een onbekende pikte zijn tricolore sjerp die hij per ongeluk in de fietstas liet zitten. “Breng ‘m asjeblieft terug, hij is voor mij van onschatbare waarde”, klinkt het.
  [naar artikel]
 3. Burgemeesterssjerp van Francesco Vanderjeugd gestolen: “Breng ‘m asjeblieft terug, hij is voor mij van onschatbare waarde” (09/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Burgervader Francesco Vanderjeugd (Open Vld) van Staden is er het hart van in. Een onbekende pikte zijn tricolore sjerp die hij per ongeluk in de fietstas liet zitten. “Breng ‘m asjeblieft terug, hij is voor mij van onschatbare waarde”, klinkt het.
  [naar artikel]
 4. Emotionele oproep gaat viraal: "Die dictafoon is van onschatbare waarde voor mijn zoon" (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "De vinder zal maar weinig met deze dictafoon kunnen doen. Voor mijn zoon is het toestel van onschatbare waarde." Kristel Jonckheere is via
  [naar artikel]
 5. Niet peperduur, wel enorm dierbaar: hoe een horloge van onschatbare waarde kan zijn (08/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Horloges die gekocht worden als belegging of die evenveel kosten als een huis. Daar is deze week veel over geschreven en gezegd. Maar een uurwerk hoeft niet altijd duur te zijn om heel dierbaar te zijn. Vier mensen over het horloge dat voor hen van onschatbare waarde is. “Als ik het klokje van die horloge hoor tikken, dan hoor ik het hart van mijn opa.”
  [naar artikel]
 6. De onschatbare waarde van Sheryl Sandberg voor Meta: ze was tussen 2008 en 2021 mee verantwoordelijk voor een omzetstijging van 43.000 procent (02/06/2022 - Express)
  Woensdagavond sloeg een bom in bij Meta, het bedrijf boven onder meer Facebook en Instagram. Sheryl Sandberg kondigde toen aan dat ze opstapt als Chief Operating Officer (COO). Volgens verschillende analisten was de rol die Sandberg binnen het bedrijf gespeeld heeft van onschatbare waarde. “Dit is het einde van een tijdperk”, schreef Mark Zuckerberg, CEO […]
  [naar artikel]
 7. Dieven breken brandkast in bib uit en stelen 400 jaar oude boeken van Justus Lipsius: “Zijn van onschatbare waarde, hopelijk duiken ze nog op” (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Enkele honderden euro’s en 23 boeken van Justus Lipsius uit de 17de eeuw: die buit maakten dieven toen ze tien dagen geleden de brandkast uit de bibliotheek van Overijse stalen. Vooral aan het verlies van de werken van de humanist tilt de gemeente zwaar. “Die werken zijn van onschatbare historische waarde. Hopelijk werden ze niet in brand gestoken en duiken ze alsnog op”, klinkt het.
  [naar artikel]
 8. Dieven stelen drie handgemaakte gitaren bij koppel in Dilbeek: "Unieke stukken, emotioneel van onschatbare waarde" (16/11/2023 - VRT NWS)
  Vijf gitaren, waarvan drie eigenhandig gebouwd: met deze grote buit gingen dieven aan de haal bij een inbraak in Sint-Martens-Bodegem, bij Dilbeek. "Mijn vriend Ward heeft deze gitaren gemaakt, het zijn unieke stukken en emotioneel van onschatbare waarde", zegt bewoner Lisa Lefèvre. Ze plaatste een oproep op Facebook in de hoop de gitaren terug te vinden.
  [naar artikel]
 9. Voor deze mensen is hun horloge van onschatbare waarde: “Als ik het klokje hoor tikken, hoor ik het hart van opa” (08/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  Horloges die gekocht worden als belegging of die evenveel kosten als een huis. Daar is deze week veel over geschreven en gezegd. Maar een uurwerk hoeft niet altijd duur te zijn om heel dierbaar te zijn. Vier mensen over het horloge dat voor hen van onschatbare waarde is. “Als ik het klokje van die horloge hoor tikken, dan hoor ik het hart van mijn opa.”
  [naar artikel]
 10. Museumdieven hebben vijf minuten werk voor buit van “onschatbare waarde” (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het wordt de grootste kunstroof in het naoorlogse Duitsland genoemd. Drie sieradensets van diamant en robijn zijn gestolen uit de schatkamer van het museum Grünes Gewölbe in Dresden. De waarde van de buit is onbecijferbaar.
  [naar artikel]
 11. De laatste kunstdetective van België: ‘Dit land had expertise van onschatbare waarde, nu is die verdwenen’ (14/06/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 12. Mogelijk grootste kunstroof uit naoorlogse Duitse geschiedenis: "Onschatbare diamanten" weg (25/11/2019 - VRT NWS)
  Uit het historische museum Grönes Gewölbe (Groen Gewelf) in de Duitse stad Dresden zijn juwelen "van onschatbare waarde" gestolen. Het museum geldt als een van de grootste schatkamers van Duitsland en Europa. Inbrekers maakten de juwelen vanochtend vroeg buit, nadat ze vooraf mogelijk het beveiligingssysteem hadden gesaboteerd. Volgens de Duitse pers gaat het mogelijk om de grootste kunstroof in de naoorlogse Duitse geschiedenis.
  [naar artikel]
 13. Intacte restanten van religieuze Maya-ceremonieën ontdekt: "Van onschatbare waarde" (05/03/2019 - VRT NWS)
  In de Mexicaanse deelstaat Yucatán hebben archeologen tientallen quasi onaangetaste restanten van religieuze ceremonieën uit de Maya-periode ontdekt. Volgens de wetenschappers gaat het om een vondst met een zeer grote archeologische waarde, "een wetenschappelijke schat". Om de grot te kunnen betreden, kwam er wel een rituele ceremonie aan te pas.
  [naar artikel]
 14. Ann zoekt verloren trouwring met as van haar overleden echtgenoot: “Voor mij van onschatbare waarde” (26/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Een avond uit in Antwerpen eindigde voor Ann Lenaerts uit Wechelderzande (Lille) niet zo fijn. Op weg naar huis verloor ze zonder het zelf te merken haar trouwring. Die is van grote emotionele waarde, want er zit as in van haar vorig jaar overleden man Dominique. “Ik denk dat de ring van mijn vinger gegleden is.”
  [naar artikel]
 15. OPROEP. Het Nieuwsblad zoekt horloges met emotionele waarde (06/04/2022 - Het Nieuwsblad)
  Horloges hoeven niet altijd duur te zijn om dierbaar te zijn. Het Nieuwsblad is op zoek naar mensen die het verhaal over hun polshorloge willen vertellen. Heb je dat horloge van een dierbare gekregen, of voor een speciale gelegenheid, of is er nog een andere reden waarom het uurwerk van emotioneel onschatbare waarde is? Stuur ons in het kort het verhaal over je bijzondere uurwerk en laat ons weten hoe we jou eventueel kunnen contacteren. Alvast bedankt!
  [naar artikel]
 16. Waarom Wim Liebaert Maai Mei Niet de 'beste actie ooit' vindt (VIDEO) (01/05/2021 - Knack)
  Je gazon minder maaien, is van onschatbare waarde, zegt Wim Liebaert. Hij had 5 minuten nodig om Linde Merckpoel te genezen van haar grascomplex.
  [naar artikel]
 17. Waarom Wim Lybaert Maai Mei Niet de 'beste actie ooit' vindt (VIDEO) (01/05/2021 - Knack)
  Je gazon minder maaien, is van onschatbare waarde, zegt Wim Lybaert. Hij had 5 minuten nodig om Linde Merckpoel te genezen van haar grascomplex.
  [naar artikel]
 18. Basisschool Uiterwaard in Dilsen-Stokkem zet grootouders in het zonnetje (30/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  De rol van grootouders in het leven van vele kleintjes is van onschatbare waarde. Ze brengen niet alleen een overvloed aan liefde en warmte maar ook ervaringen en verhalen die de generaties verbinden.
  [naar artikel]
 19. Minister-president Jambon inspecteert geheime kunstopslagplaats in Kallo (13/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Wist u dat er in een anoniem depot in de Waaslandhaven honderden kunstwerken liggen van onschatbare waarde? Het gaat om een groot deel van de collectie van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen.
  [naar artikel]
 20. Ines verliest trouwring in Antwerpen: “Zes dagen voor Steve’s dood zijn we gehuwd, die ring is emotioneel van onschatbare waarde” (19/02/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Ines Geudens (43) uit Putte is er helemaal kapot van. Afgelopen vrijdagavond ging ze met haar dochter naar een voorstelling in Antwerpen maar op het traject tussen het centraal station en het Theaterplein speelde ze haar trouwring kwijt. En die had een grote emotionele waarde voor de Putse vrouw. “Mijn echtgenoot Steve is zes dagen na ons huwelijk overleden. De emotionele waarde van die ring is voor mij dan ook enorm groot”, zucht ze.
  [naar artikel]
 21. Twee schilderijen uit 16e eeuw gestolen uit basiliek van Saint-Hubert (13/04/2017 - De Redactie)
  Volgens burgemeester Jean-Luc Henneaux gaat het om "unieke werken van onschatbare waarde". De kerkfabriek heeft intussen een klacht tegen onbekenden ingediend.
  [naar artikel]
 22. Beeldje in tweedehandswinkel blijkt 2.000 jaar oude Romeinse buste te zijn: "Van onschatbare waarde" (07/05/2022 - VRT NWS)
  Een buste die een Amerikaanse kunsthandelaar voor 35 dollar (zo'n 33 euro) op de kop kon tikken in een tweedehandswinkel, blijkt een authentiek Romeins beeld van 2.000 jaar oud te zijn. Omdat het vermoedelijk om gestolen kunst gaat, kan het niet verkocht worden. Maar er een juiste geldelijke waarde op plakken is volgens experts onmogelijk. Het beeld heeft er dan ook een bewogen geschiedenis op zitten.
  [naar artikel]
 23. Arts als held onthaald nadat hij als laatste Thaise grot verlaat. En dan hoort hij dat zijn vader overleden is (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn emotionele tijden voor de Australische anesthesist en duiker Richard 'Harry' Harris. Harris (53) was van onschatbare waarde tijdens de...
  [naar artikel]
 24. [VIDEO] - Nimrud na IS: werelderfgoed verwoest (02/01/2017 - De Redactie)
  Nimrud: werelderfgoed en de Assyrische bakermat van onze beschaving. Na twee jaar barbarij van IS is het gebied herschapen in brokstukken van onschatbare culturele waarde. Rudi Vranckx ging samen met een Iraakse militair de vernieling opmeten.
  [naar artikel]
 25. WZC Berckenbosch zet vrijwilligers in het zonnetje (01/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen week was het de Week van de Vrijwilliger. En omdat vrijwilligers van onschatbare waarde zijn, werden ook de talrijke vrijwilligers van WZC Berckenbosch verwend met een etentje en een presentje van de bewoners.
  [naar artikel]
 26. Jonge vrouw (23) op zoek naar ketting van overleden oma: "emotioneel van onschatbare waarde" (04/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een 23-jarige vrouw uit Zeebrugge is de wanhoop nabij nadat dieven dinsdagnacht aan de haal gingen met een kettinkje van haar overleden oma. “Ik...
  [naar artikel]
 27. Verwoestende brand museum Rio is ‘nationale zelfmoord Brazilië’ (04/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  rioTwee eeuwen oude antropologische, natuur- en cultuurhistorische verzamelingen van onschatbare waarde zijn zondagavond tijdens een brand in het Nationale Museum in Rio de Janeiro grotendeels verloren gegaan.
  [naar artikel]
 28. Bollywood doet Belgische peer verkopen (23/12/2016 - De Standaard)
  Een grootschalige reclamecampagne moet de Indiase fruitliefhebbers ervan overtuigen dat de Belgische Conference-peer de beste keuze is. De steun van Bollywood-acteur Sonu Sood is daarbij van onschatbare waarde.
  [naar artikel]
 29. Vrijwilligers meer dan ooit van onschatbare waarde (03/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Er werd de voorbije maanden hard gewerkt om het vaccinatiecentrum regio Borgloon op poten te zetten en vorige week werden de eerste vaccinaties vlot gezet. Naast de medische professionals spelen de vele vrijwilligers een belangrijke rol in het welslagen van het vaccinatieproces.
  [naar artikel]
 30. Waarom de grunge niet hetzelfde was geweest zonder Chris Cornell (18/05/2017 - De Redactie)
  Cornell is bij het grote publiek een pak minder bekend dan generatiegenoten en grungecollega's Kurt Cobain (Nirvana) en Eddie Vedder (Pearl Jam) maar toch is hij voor de ontwikkeling van de grungemuziek in Seattle van onschatbare waarde geweest.
  [naar artikel]
 31. Uranus en Neptunus zitten vol diamanten (22/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Diamanten van onschatbare waarde zitten in de reuzenplaneten Uranus en Neptunus, zo blijkt uit nieuw onderzoek. De 'diamantenregen' wordt gevormd
  [naar artikel]
 32. Australische arts verlaat als laatste Thaise grot en wordt bejubeld als held, maar krijgt dan vreselijk nieuws over zijn vader (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn emotionele tijden voor de Australische anesthesist en duiker Richard 'Harry' Harris. Harris (53) was van onschatbare waarde tijdens de...
  [naar artikel]
 33. Een eeuw van syndicale vrijheid (24/05/2021 - Apache)
  Vandaag is het precies 100 jaar geleden dat twee wetten werden uitgevaardigd die van onschatbare waarde zijn gebleken in de strijd voor sociale vooruitgang en een meer participatieve samenleving. Het eeuwjubileum van de dubbele wet van 24 mei 1921 roept de vraag op: hoe is het gesteld met de arbeidersbeweging vandaag? ‘Dat men opnieuw syndicale
  [naar artikel]
 34. Later, als ik slim zal zijn (11/04/2019 - De Morgen)
  De Belgische schilder Henri Evenepoel (1872-1899) stierf al op z'n 27ste (denk: Hendrix, Joplin, Morrison, Winehouse), maar zijn artistieke erfenis is van onschatbare waarde. Eric Min beschrijft in Een schilder in Parijs het tragische leven van de jonge kunstenaar. Marc Didden brengt een ode aan beide heren.
  [naar artikel]
 35. Defensie VS onderzoekt bron en gevolgen gelekte documenten “van onschatbare waarde” (10/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Amerikaanse ministerie van Defensie is een onderzoek gestart naar de mogelijke gevolgen van het uitlekken van een flink aantal geheime overheidsdocumenten. De papieren bevatten gevoelige informatie over onder meer China, het Midden-Oosten en de oorlog in Oekraïne.
  [naar artikel]
 36. Hij is van onschatbare waarde voor Union: wie is Casper Nielsen, de strateeg en het voetbalbrein van de leider? (25/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Casper Nielsen (27) is de motor op het middenveld van competitieleider Union. “Soms moet ik mezelf zeggen: ‘Laat vallen, blijf relax.’” Een kennismaking met het voetbalbrein uit Denemarken.
  [naar artikel]
 37. Twee schilderijen van onschatbare waarde gestolen uit basiliek van Saint-Hubert (13/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Uit de basiliek van Saint-Hubert, in de provincie Luxemburg, zijn twee waardevolle panelen van een altaarstuk uit de 16de eeuw gestolen. Dat
  [naar artikel]
 38. ONZE OPINIE. Het zijn niet de cijfers die “iets toelaten”. Dat bepalen we als maatschappij beter zelf (18/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onmeetbaar is het: de vreugde van een nachtje dansen. Vanaf nu mag het terug. Bijna twee jaar lang is onze maatschappij geleid door alles wat in cijfers te gieten was: positieve tests, ziekenhuisbedden, besmettingsratio’s. Wat niet in een statistiek of een curve te gieten was, leek zonder waarde. Met vrienden aan de toog hangen, kippenvel tijdens een concert of het kruisen van een blik op de dansvloer. Hoog tijd om te beseffen dat we iets van “onschatbare waarde” noemen, net omdat er geen cijfer op te plakken valt.
  [naar artikel]
 39. Australische arts en duikexpert verliet als laatste de Thaise grot: "De kinderen en de Navy SEALs zijn de taaiste mensen die ik ooit mocht ontmoeten" (11/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn emotionele tijden voor de Australische anesthesist en duiker Richard 'Harry' Harris. Harris (53) was van onschatbare waarde tijdens de...
  [naar artikel]
 40. Juwelen van Mary, Queen of Scots, en andere historische voorwerpen gestolen, totale waarde buit: ruim 1,1 miljoen euro (24/05/2021 - VRT NWS)
  In het zuidoosten van Engeland is voor maar liefst 1 miljoen Britse pond (ruim 1,1 miljoen euro) aan juwelen en historische objecten gestolen uit een kasteel. Daarbij ook de gouden kralen van de rozenkrans die de roemruchte Mary, Queen of Scots, droeg bij haar executie in 1587. Het kasteel was pas sinds dinsdag weer open voor het publiek. De gestolen items hebben een onschatbare historische waarde, de politie heeft een opsporingsbericht verspreid.
  [naar artikel]
 41. [VIDEO] - Jean Blaute wordt 65: overzicht van rijkgevulde muziekcarrière (01/03/2017 - De Redactie)
  Muzikant en producer Jean Blaute wordt vandaag 65 jaar. Naast bierkenner en televisiepersoonlijkheid is hij sinds de vroege jaren zeventig van onschatbare waarde binnen de muziekwereld. Blaute is als producer de man achter tal van grote Vlaamse hits.
  [naar artikel]
 42. Broers met zeldzame stofwisselingsziekte: ‘Normaal behandeld worden is van onschatbare waarde’ (22/06/2022 - De Standaard)
  Ze leven al langer dan verwacht met de zeldzame stofwisselingsziekte MMA. Toch leiden de broers Bert en Marc Boënne een bijzonder gemiddeld leven. Met hun BOKSRun willen ze op 26 juni mensen met en zonder beperking samen aan het lopen krijgen.
  [naar artikel]
 43. Onbekende vandalen vernielen bankje ter nagedachtenis overleden Arthur (18): “Emotioneel was dit van onschatbare waarde” (03/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Onbekenden hebben het witte bankje ter nagedachtenis van Arthur Vallina Griera (18) vernield, aan de abdij van Vlierbeek. De jonge chiroleider is op 6 januari overleden. Arthurs vrienden en moeder zijn diep gekwetst, maar zien geen kwaad opzet.
  [naar artikel]
 44. Das Mädchen loopt op haar laatste benen: “Een bruggenbouwer van onschatbare waarde” (30/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het begin van het einde is aan­gebroken voor Angela Merkel. Na een nieuwe afstraffing bij een deelstaatverkiezing liet de ­bondskanselier gisteren weten geen kandidaat meer te zijn om zichzelf op te volgen als CDU-voorzitter. Wat later maakte ze ook bekend dat ze bezig is aan haar laatste termijn als bonds­kanselier. “Tijd om een nieuw hoofdstuk te schrijven.”
  [naar artikel]
 45. Kleine eengezinswoning wordt omsingeld door mega bouwproject, maar eigenaar denkt niet aan verkopen (22/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een kleine eengezinswoning staat midden in een enorm bouwproject in Coral Gables, Florida. De huiseigenaar zegt dat zijn huis een onschatbare emotionele waarde heeft en dat hij het niet zal verkopen, ongeacht het lawaai, het puin of de prijs.
  [naar artikel]
 46. ‘Oorlogsschrijfster’ Marga Minco (103) overleden: “Haar werk is van onschatbare waarde” (15/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Schrijfster Marga Minco is op 103-jarige leeftijd overleden. Ze is in besloten kring begraven. Minco was vooral bekend van haar boek ‘Het bittere kruid’, dat in 1957 verscheen.
  [naar artikel]
 47. Ontbijtgranen van Special K en zeven glazen alcohol: het ochtend- en avondritueel van Queen Elizabeth (01/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Koningin zijn heeft veel voordelen, zoals elke dag juwelen dragen van onschatbare waarde, in een indrukwekkend paleis wonen en een sterrenchef hebben die al je maaltijden kookt en de afwas doet. Blijft de Queen ondanks alles met haar beide voeten op de grond? Of is haar routine toch wat extravagant? We laten het oordeel aan jullie over...
  [naar artikel]
 48. Zweden zit op een fabelachtige schat: waarom vondst van enorme voorraad zeldzame aardmetalen zo belangrijk is (12/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  In Zweden heeft een mijnbouwbedrijf de “grootste voorraad van zeldzame aardmetalen in Europa” ontdekt. Er zou liefst een miljoen ton van die metalen, die van onschatbare waarde zijn in de verdere groene transitie die ons de komende jaren wacht, in de grond zitten. Hoopgevend nieuws dus, al is ontmijnen niet voor morgen.
  [naar artikel]
 49. De mama van Ruben is wanhopig op zoek naar dictafoon waarmee haar gehandicapt zoontje communiceert (11/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De mama van Ruben is hopeloos op zoek naar de dictafoon van haar zoon. Hij is die verloren op de trein en is van “onschatbare waarde”. Ruben heeft een beperking en kan niet communiceren met onbekenden, daarom staat het toestelletje vol met ingesproken woorden en zinnen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy