De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

“Mochten de muren hier kunnen praten...”: grootste SM-kelder van West-Vlaanderen zoekt overnemer

“Mochten de muren hier kunnen praten...”: grootste SM-kelder van West-Vlaanderen zoekt overnemer

Het Laatste Nieuws

22/09/2023 - 12:40

Club 51 gaat op zoek naar een nieuwe uitbater. Wie de sleutels in ontvangst neemt, krijgt niet alleen een compleet uitgerust café in handen. Het komt meteen met een resem themakamers en de grootste SM donjon van West-Vlaanderen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Grootste SM-kelder van West-Vlaanderen zoekt overnemer: “Waar alles kan maar niets moet” (21/09/2023 - Het Nieuwsblad)
  De SM-kelder Club 51 staat over te nemen. Bij de huidige eigenaar beginnen de nachtelijke werkuren door te wegen, waardoor hij opzoek gaat naar een gelijkgestemde. Tot dan houdt hij de club open. “Dit is een SM-kelder die zijn gelijke niet kent”, vertelt eigenaar Johan Fournier.
  [naar artikel]
 2. Bekend Antwerps studentencafé De Salamander zoekt overnemer: “Het is tijd voor iets nieuws” (07/07/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Studentencafé De Salamander zoekt een overnemer. Zaakvoerders Jana Thys en Detlef Groffen nemen afscheid van hun geliefde kroeg om een andere weg in te slaan. "Maar tot we een overnemer hebben gevonden, blijven we gewoon open”, zegt Jana Thys.
  [naar artikel]
 3. West-Vlaanderen zoekt nieuwe arbeidskrachten in Mexico en India: “Tekorten zijn hallucinant” (22/08/2023 - Express)
  West-Vlaanderen gaat op zoek naar arbeidskrachten in Mexico en India. Business AM vroeg aan Bert Mons van Voka West-Vlaanderen waarom de provincie het zo ver gaat zoeken. Beluister hier het volledige interview met Bert Mons: De essentie: Door een uitzonderlijke krapte op de arbeidsmarkt in West-Vlaanderen, is de provincie gedwongen om verder te kijken dan […]
  [naar artikel]
 4. Hans Herbots en Lien Van de Kelder verhuizen met hun gezin naar Thailand. “We praten hier meer met elkaar” (19/02/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Toen regisseur Hans Herbots instemde om een prestigieuze Amerikaans-Britse reeks te regisseren in Thailand, was dat op één voorwaarde: dat zijn gezin meekon. En dus pakten ook Lien Van de Kelder en de kinderen onlangs hun koffers. “Wij kunnen elkaar echt geen half jaar missen”, klinkt het in koor, daar in hun tropisch decor. Ze leggen uit hoe ze de verhuis praktisch aanpakken en wat de impact ervan is op hun relatie. “Wellicht komt de echte relatietest hierna pas.”
  [naar artikel]
 5. “400 kilometer stof en 200.000 stuks”: Lanakense producent van carnavalskleding zoekt overnemer (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  Fluo, luipaard of barok: Magic Design in Lanaken ontwerpt en produceert verkleedkleren voor webshops en winkels in heel Europa. “Carnaval, Halloween of themafeestjes: mensen verkleden zich het hele jaar door”, zeggen Mabel en Wilfred Knops, die een overnemer zoeken.
  [naar artikel]
 6. Ligt derde grootste Vlaamse gemeente straks diep in West-Vlaanderen? (06/05/2022 - De Standaard)
  De landbouwgemeenten Staden, Houthulst en Langemark-Poelkapelle praten over een fusie, zo schrijft de Krant van West-Vlaanderen. Slaan een blauwe, oranje en gele burgemeester straks de handen in elkaar tegen de steden?
  [naar artikel]
 7. Grootste mozzarellafabriek op Europese vasteland staat in West-Vlaanderen, maar Waalse concurrent ligt op de loer (02/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De grootste mozzarellafabriek van het Europese vasteland staat in ons land, diep verscholen in West-Vlaanderen. Als je een diepriespizza eet, is dat er waarschijnlijk een met kaas van Milcobel uit Langemark-Poelkapelle. Maar een nieuwe fabriek in Wallonië wil de West-Vlamingen het vuur aan de schenen leggen. Toch zijn ze niet bang. “Er is nood aan steeds meer mozzarella.”
  [naar artikel]
 8. Op stap in de meest donkerrode gemeente in West-Vlaanderen, met een thermometer in de aanslag: “Je moet goed zot zijn om nu buiten te komen” (19/07/2022 - Het Nieuwsblad)
  De hele kaart van Vlaanderen kleurde gisteren oranje en rood. Dat betekent: temperaturen van 35 graden en meer. Maar welke was nu de roodste van alle donkerrode gemeenten? “In het zuiden van West-Vlaanderen, dicht bij de Franse grens, maak je het meeste kans”, zei de weerman. Dus trok onze reporter naar Menen, gewapend met een thermometer. “Het voelt hier alsof je in Egypte van de vlieger stapt.”
  [naar artikel]
 9. Op stap in de meest donkerrode gemeente in West-Vlaanderen, met een thermometer in de aanslag: “Je moet goed zot zijn om nu buiten te komen” (19/07/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De hele kaart van Vlaanderen kleurde gisteren oranje en rood. Dat betekent: temperaturen van 35 graden en meer. Maar welke was nu de roodste van alle donkerrode gemeenten? “In het zuiden van West-Vlaanderen, dicht bij de Franse grens, maak je het meeste kans”, zei de weerman. Dus trok onze reporter naar Menen, gewapend met een thermometer. “Het voelt hier alsof je in Egypte van de vlieger stapt.”
  [naar artikel]
 10. Iets voor jou? Vlaanderen zoekt 80 nieuwe cipiers (06/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ons land zoekt alweer nieuwe cipiers. Tachtig dit keer, verspreid over onder meer Brussel, Antwerpen en West-Vlaanderen. Kandidaten kunnen tot en...
  [naar artikel]
 11. Schoenwinkelketen Eram zoekt overnemer voor 28 winkels met 130 werknemers (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse schoenenwinkelketen Eram wil zich terugtrekken uit de Belgische markt. De keten zoekt een overnemer voor één of meerdere van zijn
  [naar artikel]
 12. Veel juridische obstakels mogelijk voor Ventilus-project: “Wat in Antwerpen kon, moet in West-Vlaanderen ook kunnen” (02/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Rechtszaken kunnen de Ventilus-hoogspanningslijn voor jaren vertragen. Maar het alternatief, een akkoord met de actiegroepen, staat nog nergens. “Wat in Antwerpen kon bij de Oosterweelverbinding, moet ook in West-Vlaanderen mogelijk zijn.”
  [naar artikel]
 13. Arbeiders botsen op skelet in kelder in centrum van Oostende: “De vreemdste scenario’s spookten door ons hoofd” (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Lugubere ontdekking tijdens renovatiewerken in een appartementsgebouw in Oostende. Daar troffen vier werkmannen een skelet aan in de kelder. Ze legden eerst wat beenderen bloot en vonden daarna een menselijke schedel. Kwaad opzet? “We waren in elk geval serieus geschrokken”, klinkt het bij de arbeiders van bouwbedrijf Willems. Wij mochten mee met de archeologe op onderzoek.
  [naar artikel]
 14. IN BEELD. Grootste Oosterweelwerf op Linkeroever: knooppunt Antwerpen-West krijgt 18 hectare extra groene ruimte (02/01/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De grootste en ook meest imposante werf van de Oosterweelwerken op Linkeroever is de volledige heraanleg van het oude knooppunt Antwerpen-West. Oud, omdat het echt oud is, het werd in 1970 tegelijkertijd met de Kennedytunnel in gebruik genomen. “Het nieuwe knooppunt zal veel compacter zijn waardoor we 18 hectare extra groene ruimte vrijmaken”, zegt Sanne Verlinden van Lantis. “Hier zal je rustig kunnen fietsen of gewoon genieten van de natuur.”
  [naar artikel]
 15. Natuurhulpcentrum vangt leeuw op die aangetroffen werd in bordeel: “In Wallonië vonden we ook al eens wolfshonden in een SM-kelder” (12/12/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Natuurhulpcentrum van Opglabbeek heeft sinds zaterdagochtend een opmerkelijke nieuwe bewoner: een jonge leeuw die werd aangetroffen in een bordeel in een voorstad van Moskou. “Wat die daar deed, weten we niet, maar je kan er wel het een en ander bij fantaseren”, zegt Sil Janssen van het Natuurhulpcentrum. Intussen kijken ze daar niet meer vreemd op van zulke verhalen. “We haalden ooit in Wallonië wolfshonden uit een SM-kelder, van tussen de zweepjes en de handboeien.” En ook uit West-Vlaanderen heeft het Natuurhulpcentrum dergelijke verhalen.
  [naar artikel]
 16. “En Kanye West woont hier ook”: Tess Goossens geeft unieke inkijk in meest exclusieve ‘Miljoenenhuizen’ (17/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Immoprogramma’s: ze schieten als paddestoelen uit de grond. Ook VTM doet nu een duit in het zakje, met ‘Miljoenenhuizen’. “Maar iets als dit bestond in Vlaanderen nog niet”, klinkt het bij bedenker Tess Goossens (41). Zij geeft een unieke inkijk achter de gevels van de duurste villa’s in ons land. Een kasteelheer die op zoek gaat naar een tweede kasteel en Kanye West die in Wijnegem een nieuwe buur zoekt, de kijker mag vanop de eerste rij ervaren hoe de rijken wonen. En hier krijg je kan je al een eerste exclusieve glimp opvangen.
  [naar artikel]
 17. Arbeiders botsen op skelet in kelder in centrum van Oostende en bellen politie: “De vreemdste scenario’s spookten door ons hoofd” (09/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vier arbeiders deden een lugubere ontdekking tijdens renovatiewerken in een appartementsgebouw in Oostende. In de kelder vonden ze een skelet. Ze legden eerst wat beenderen bloot en vonden daarna een menselijke schedel. Kwaad opzet? “We waren in elk geval serieus geschrokken”, klinkt het bij de arbeiders van bouwbedrijf Willems. Wij mochten mee met de archeologe op onderzoek.
  [naar artikel]
 18. Failliete overnemer Hasselts JnR Music Center veilt instrumenten met kortingen tot 90%: “Grootste muziekveiling ter wereld” (25/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Muziekwinkel Keymusic heeft geen overnemer gevonden. En dus zoeken honderden muziekinstrumenten via een veiling een nieuwe eigenaar, goed voor een waarde van meer dan 2 miljoen euro. Op sommige instrumenten kun je een korting tot 90% in de wacht slepen. “Dit is ongezien. Het wordt de grootse muziekinstrumentenveiling ter wereld”, meent Steven Teughels van veilinghuis Hammertime.
  [naar artikel]
 19. In West-Vlaanderen zijn er nauwelijks trajectcontroles (die werken) en dat frustreert ‘sheriff’ Carl Decaluwé: “Een gebrek aan personeel? Ze kunnen het elders wel” (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Geen provincie die roder kleurt dan West-Vlaanderen op de kaart van werkende trajectcontroles in Vlaanderen. De lokale burgemeesters staan bovendien niet te springen om er te installeren. Gouverneur Carl Decaluwé, nooit om een straffe uitspraak verlegen, zucht: “Uit analyse van de dodelijke ongevallen in onze provincie blijkt nochtans dat we er levens mee kunnen redden. En dat wil iedereen, toch?”
  [naar artikel]
 20. Op wandel met duivelse legenden in het hemelse Vrijhern: “Het was hier the Far West!” (20/01/2022 - Het Belang van Limburg)
  Goesting duikt al wandelend in de geschiedenis van Limburgs meest intrigerende legendes. Dat brengt ons naar de Kluis van Vrijhern (Hoeselt), waar een dorstige varkenshoeder ooit “de duivel” neerstak. “Het was hier net The Far West.”
  [naar artikel]
 21. Stad Bree zoekt overnemer voor Triamant: “Zorgbehoevenden op straat zetten is onaanvaardbaar” (28/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  De stad Bree gaat alle mogelijke juridische middelen inzetten om te verhinderen dat de curatoren na het faillissement van zorggroep Triamant vrijdag meer dan 100 bewoners op straat zetten. De curatoren kunnen zomaar niet een lopende verhuurovereenkomst onmiddellijk stopzetten, zegt burgemeester Liesbeth Van der Auwera. En zorgbehoevende mensen uit hun woning verdrijven, kan al helemaal niet. De bewoners kunnen voorlopig nog in hun woning verblijven, terwijl de stad op zoek gaat naar een nieuwe overnemer.
  [naar artikel]
 22. Op de Kempense boerderij van ex-K3’tje Kathleen Aerts: “Hier kunnen 16 mensen logeren” (18/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Omdat Kathleen Aerts (44) en haar man Steven Van Hoof (35) sinds een poosje Zuid-Afrika als vaste uitvalsbasis hebben, beslisten ze om hun boerderij in Eindhout (Laakdal) te verhuren als vakantiewoning. Toen het koppel heel even terug in Vlaanderen was, mochten we er een kijkje nemen. “Dankzij de zeven slaapkamers kunnen er zestien mensen logeren”, zegt het koppel.
  [naar artikel]
 23. BINNENKIJKEN. De Kempense boerderij van ex-K3’tje Kathleen Aerts: “Hier kunnen 16 mensen logeren” (18/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Omdat Kathleen Aerts (44) en haar man Steven Van Hoof (35) sinds een poosje Zuid-Afrika als vaste uitvalsbasis hebben, beslisten ze om hun boerderij in Eindhout (Laakdal) te verhuren als vakantiewoning. Toen het koppel heel even terug in Vlaanderen was, mochten we er een kijkje nemen. “Dankzij de zeven slaapkamers kunnen er zestien mensen logeren”, zegt het koppel.
  [naar artikel]
 24. BINNENKIJKEN. De Kempense boerderij van ex-K3’tje Kathleen Aerts: “Hier kunnen 16 mensen logeren” (18/03/2022 - Het Nieuwsblad)
  Omdat Kathleen Aerts (44) en haar man Steven Van Hoof (35) sinds een poosje Zuid-Afrika als vaste uitvalsbasis hebben, beslisten ze om hun boerderij in Eindhout (Laakdal) te verhuren als vakantiewoning. Toen het koppel heel even terug in Vlaanderen was, mochten we er een kijkje nemen. “Dankzij de zeven slaapkamers kunnen er zestien mensen logeren”, zegt het koppel.
  [naar artikel]
 25. “Mannen hier kunnen niet geven wat ik zoek”: boer Robbe uit Zweden zoekt een man in ‘Boer zkt vrouw’ (26/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hij vond in Zweden zijn beloofde land, maar de ware liefde bleef er achterwege. Melkveeboer Robbe Ceelen (29) heeft nood aan een “gedreven” landgenoot en hoopt die te vinden via ‘Boer zkt vrouw’. In dit gesprek vertelt de ambititieuze boerenzoon over zijn verlangens in een partner, zijn coming out, hoe hij woont en wat zijn grootste angst is. “Het is mijn droom om hier in een huisje langs het water oud te worden.”
  [naar artikel]
 26. Spekglad in West-Vlaanderen: “Door menselijke fout mochten alle strooiers gaan slapen” (02/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  “Deze nacht vriest het overal, behalve in West-Vlaanderen. Wij strooien waar nodig.” Dat tweette het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) woensdagavond. Maar donderdag lagen ook de West-Vlaamse wegen plots vol ijzel, wat tot verschillende kleine ongevallen leidde. “Wij krijgen weersvoorspellingen van Meteowing, de weerdienst van de Belgische defensie”, zegt woordvoerder Veva Daniëls. “Daar moet een menselijke fout gebeurd zijn, want onze strooiers in West-Vlaanderen mochten gewoon gaan slapen. ’s Ochtends was het al te laat om uit te rukken.” Defensie bevestigt dat de “plotse lokale opklaring” in de regio ­Ieper-Diksmuide te laat werd opgemerkt.
  [naar artikel]
 27. Kandidaat-voorzitter Open Vld na heisa rond uitspraken: “Als Vlaams Belang onze waarden onderschrijft dan ligt weg open naar meer” (21/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik vind dat we moeten praten met Vlaams Belang.” Dat zegt kandidaat-voorzitter voor Open Vld, Bert Schelfhout, in een interview met de Krant van West-Vlaanderen. Hij gelooft niet dat een coalitie met de extreemrechtse partij mogelijk is, maar vindt wel dat het moet kunnen “als zij ons programma willen uitvoeren.” Op X verduidelijkt de liberaal zijn standpunten. “Het systematisch uitsluiten van mensen is wat Vlaams Belang doet. Ik wil diezelfde fout niet maken.”
  [naar artikel]
 28. COLUMN. Lien Van de Kelder zit op een Thais eiland: “De hele menukaart van de plastische chirurgie passeert hier” (13/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds kort woon Lien Van de Kelder (39) samen met haar kinderen Jeanne en Victor en haar man Hans in Thailand. Nu de verplichte quarantaine na de vliegreis achter de rug is, kan het avontuur echt beginnen. De kinderen genieten met volle teugen, en ook Lien amuseert zich kostelijk. Al is de juriste en actrice niet helemaal zorgeloos. “Ineens lijkt onze fijne kamer hier op het gelijkvloers toch niet zo een slimme keuze: als er terug een tsunami komt, dondert die golf hier recht binnen.”
  [naar artikel]
 29. Energiecrisis slaat hard toe in zuiden van West-Vlaanderen: “Bedrijven die nog nooit economische werkloosheid toepasten, vragen die nu aan” (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vloerbouwer Unilin in Wielsbeke is lang niet de enige onderneming die zijn medewerkers op economische werkloosheid moet zetten. Vooral het zuiden van West-Vlaanderen lijkt het hardst getroffen. “Hier in de streek zijn enorm veel maakbedrijven, en net die voelen de crisis het hardst”, zegt Luc Geergardyn van ABVV. “Voor hen is het dé manier om deze energie- en grondstofcrisis door te komen zonder waardevolle werknemers te moeten afdanken.”
  [naar artikel]
 30. Vogelbescherming Vlaanderen zoekt West-Vlaamse vrijwilligers voor taxidienst voor dieren (17/03/2021 - VRT NWS)
  Vogelbescherming Vlaanderen zoekt in West-Vlaanderen vrijwilligers om een taxidienst op te starten voor gewonde vogels of wilde dieren, in samenwerking met de vogelopvangcentra in Beernem en Oostende. "We zijn op zoek naar telefonisten en chauffeurs", klinkt het.
  [naar artikel]
 31. Populaire baandancing De Toverfluit zoekt al twee jaar overnemer (12/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hoewel de parking elke zondag volstaat en de vrijgezellenavond op maandag een publiekstrekker blijft, zoekt Eddy Van den Reeck al twee jaar vergeefs een overnemer voor dancing De Toverfluit in Halle (Zoersel). “Ik snap het niet”, zegt Eddy 'de Snor'.
  [naar artikel]
 32. Na waterellende in West-Vlaanderen: hoe kunnen we overstromingen voorkomen? “De oplossing ligt voor onze neus, maar bijna niemand kijkt ernaar” (12/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Na weken van hevige regenval komt het water in West-Vlaanderen bij veel gezinnen tot aan de voordeur. Volgens gouverneur Carl Decaluwé stonden in de Westhoek zelfs nooit eerder zoveel weilanden en straten blank. Een gevolg van de klimaatverandering? “Nee, niet helemaal”, zegt professor Patrick Willems. “De kwetsbaarheid van honderden Vlaamse wijken en dorpen heeft een andere oorzaak.” En ook de oplossing is niet wat u dacht. “Dijken verhogen? Slecht idee.”
  [naar artikel]
 33. Bokrijk vindt geen overnemer, dus gaat Dennenhof tegen de vlakte: “Nadenken over nieuwe invulling” (21/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Het Dennenhof, de grote horecazaak naast de grootste speeltuin van het land in Bokrijk, wordt met de grond gelijk gemaakt. De zoektocht naar een overnemer was geen succes, waardoor de domeindirectie kiest voor tabula rasa.
  [naar artikel]
 34. Geplaagd Abercrombie & Fitch zoekt overnemer (10/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse kledingketen Abercrombie & Fitch staat te koop. Het bedrijf zoekt een overnemer omdat de bedrijfsresultaten blijven tegenvallen. Reuters weet dat A&F samen met een Amerikaanse investeringsbank aan een dossier werken om te polsen bij potentiële kopers. Dat er effectief een verkoop komt, staat nog niet vast.
  [naar artikel]
 35. Geplaagd Abercrombie & Fitch zoekt overnemer (10/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Amerikaanse kledingketen Abercrombie & Fitch staat te koop. Het bedrijf zoekt een overnemer omdat de bedrijfsresultaten blijven tegenvallen. Reuters weet dat A&F samen met een Amerikaanse investeringsbank aan een dossier werken om te polsen bij potentiële kopers. Dat er effectief een verkoop komt, staat nog niet vast.
  [naar artikel]
 36. Boer Robbe uit Zweden zoekt de liefde in ‘Boer zkt vrouw’: “Mannen hier kunnen niet geven wat ik zoek” (26/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hij vond in Zweden zijn beloofde land, maar de ware liefde bleef er achterwege. Melkveeboer Robbe Ceelen (29) heeft nood aan een “gedreven” landgenoot en hoopt die te vinden via ‘Boer zkt vrouw’. In dit gesprek vertelt de ambititieuze boerenzoon over zijn verlangens in een partner, zijn coming out, hoe hij woont en wat zijn grootste angst is. “Het is mijn droom om hier in een huisje langs het water oud te worden.”
  [naar artikel]
 37. Jean-Pierre (66) vindt dan toch overnemer voor bekende slagerij: “Woensdag ga ik hier aan de slag als werknemer” (15/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Na 66 jaar kom er toch geen einde aan slagerij Ardenia uit Temse. Jean-Pierre wordt opgevolgd door Jan en Bart, maar laat de slagerij niet helemaal los. En de klanten kunnen gerust zijn: “Wij gaan hier niet veel veranderen”, zegt Jan.
  [naar artikel]
 38. Ivan De Vadder maakt eerste beeld op van Vlaanderen: "N-VA de grootste in centrum, CD&V in West-Vlaanderen en Limburg" (14/10/2018 - VRT NWS)
  Hoe heeft Vlaanderen gestemd vandaag? Ivan De Vadder noemt de provincieraadsverkiezingen "de nationale peiling" van deze verkiezing. "CD&V blijft de grootste in West-Vlaanderen en Limburg en de N-VA in de centrum van het gewest", zegt De Vadder. Over de provincies heen is de N-VA de grootste partij.
  [naar artikel]
 39. Grootste meer van West-Europa uit laatste ijstijd ligt in Oost-Vlaanderen: "Je vindt hier schelpen van 12.000 jaar oud" (06/10/2021 - VRT NWS)
  Archeologen hebben bij grondboringen sporen gevonden van het grootste meer uit de ijstijd van West-Europa. Het strekte zich uit van Gent tot Stekene. "Nu zien we laaggelegen akkers, maar via boringen halen we eeuwenoude schelpfragmenten naar boven", vertelt Machteld Bats van provincie Oost-Vlaanderen.
  [naar artikel]
 40. Vader wiens kinderen net niet geraakt werden door vallende tak in Gent: “Onverantwoord dat kinderen hier buiten mochten spelen” (03/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Mijn kinderen zijn helemaal van slag. De ene blijft er maar over praten, de andere zegt bijna niks. Die zit daar maar. Leeg.” Twee kinderen van Robby Van Damme zagen het drama donderdag voor hun ogen gebeuren. “Op amper drié meter van die gevallen tak. Voor hetzelfde geld waren zij het geweest.”
  [naar artikel]
 41. Ga je voor een kelderbekuiping of -drainage? “Als de pomp het begeeft of de elektriciteit uitvalt, kan je kelder onder water komen te staan” (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De afgelopen weken viel de regen regelmatig met bakken uit de lucht. Al dat hemelwater veroorzaakt heel wat vochtige kelders. En dat is niet onschuldig, want zoiets kan de stabiliteit van de muren aantasten én brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Om vocht uit de kelder te verjagen, zet men vaak kelderbekuipingen en kelderdrainages in. Bouwsite Livios vroeg aan vochtexpert Michel Jans van Noaqua, specialist in vochtbestrijding, wanneer welke methode de voorkeur verkiest.
  [naar artikel]
 42. Ga je voor kelderbekuiping of -drainage? “Als de pomp het begeeft of de elektriciteit uitvalt, kan je kelder onder water komen te staan” (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De afgelopen weken viel de regen regelmatig met bakken uit de lucht. Al dat hemelwater veroorzaakt heel wat vochtige kelders. En dat is niet onschuldig, want zoiets kan de stabiliteit van de muren aantasten én brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Om vocht uit de kelder te verjagen, zet men vaak kelderbekuipingen en kelderdrainages in. Bouwsite Livios vroeg aan vochtexpert Michel Jans van Noaqua, specialist in vochtbestrijding, wanneer welke methode de voorkeur verkiest.
  [naar artikel]
 43. Erotische boetiek Sexy Toys zoekt overnemer: “De Eroticabeurzen wil ik wel nog blijven organiseren” (18/04/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Sexy Toys, de erotische boetiek die tot ver buiten Balen bekend is, zoekt een nieuwe uitbater. “Na dertig jaar is het tijd voor welverdiende rust. Daarom zoek ik iemand die dezelfde passie en toewijding heeft om de zaak verder te zetten. De Eroticabeurzen blijf ik nog wel zelf organiseren”, vertelt uitbater Nicole Martens.
  [naar artikel]
 44. Zoektocht naar overlevenden aardbeving Marokko bemoeilijkt door lemen huisjes: “Muren en plafonds tot puin herleid” (11/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Reddingswerkers die in het puin wroeten na de zware aardbeving in Marokko geven aan dat de traditionele huizen van leem, steen en hout de kansen op het vinden van overlevenden verkleinen. “Het is moeilijk om mensen er levend uit te halen, omdat de meeste muren en plafonds herleid werden tot puin”, zegt een militaire hulpverlener, die niet bij naam genoemd wil worden vanwege de regels van het leger om niet met mensen te praten.
  [naar artikel]
 45. Waar eet actrice Lien Van de Kelder? “Hier serveren ze de lekkerste garnaalkroketten van het land” (19/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Is het voor de malse steak, de glimlach van de gastheer of het mooie decorum? Elke week tipt een bekende medemens zijn favoriete plekken om duimen en vingers van af te likken. “Sommigen bestellen op restaurant enkel een hoofdgerecht”, zegt actrice en juriste Lien Van de Kelder (39), bekend van haar van rollen in Thuis, Zone Stad en Familie. “Maar mijn motto is: ‘hoe bourgondischer, hoe liever’.
  [naar artikel]
 46. West-Vlaanderen heeft meeste lang openstaande vacatures (22/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  Bijna vier op de tien West-Vlaamse kmo’s (37 procent) wil tussen april en juni nieuwe mensen in dienst nemen. Daarmee doet West-Vlaanderen het beter dan het Vlaamse gemiddelde (34,4%). Opmerkelijk is wel dat West-Vlaanderen het grootste aantal lang openstaande vacatures kent. Dat blijkt uit de barometer van SD Worx over de tewerkstellingsvooruitzichten van Belgische kmo’s bij 1.047 bedrijven.
  [naar artikel]
 47. Adios, witte muren. Interieurarchitect Bart Appeltans legt uit hoe je meer kleur in huis haalt: “Dit idee is cool maar enkel voor de durvers” (19/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Jarenlang hadden interieurs witte muren. Maar wie kijkt naar het VTM-programma ‘Huis Gemaakt’ weet: dat is passé. Nu mag er meer kleur in huis, zegt jurylid en interieurarchitect Bart Appeltans. Van ombré muren tot colour drenching: hij onthult de grootste trends én alle essentiële tips om de juiste verf te kiezen. “Een felle tint op het plafond maakt een ruimte meteen intiemer.”
  [naar artikel]
 48. Peiling: N-VA blijft grootste partij in Vlaanderen, Ecolo wint terrein in Wallonië (24/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Mochten er vandaag verkiezingen plaatsvinden, dan zou N-VA met ruime voorsprong de grootste partij van Vlaanderen zijn. CD&V, Groen en Open Vld...
  [naar artikel]
 49. Kledingzaak Drôme failliet met immense schuldenberg, curator zoekt overnemer (22/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Curator Ronny Ceusters zoekt op korte termijn een overnemer voor kledingzaak Drôme in Ramsel. Begin deze week werd de onderneming failliet verklaard na dagvaarding omdat de zaakvoerder de schuldenberg van meer dan 700.000 euro niet meer konden afbetalen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy