De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Conner Rousseau: hoe Vooruit een ongezien mediaoffensief opzette

Conner Rousseau: hoe Vooruit een ongezien mediaoffensief opzette

Knack

22/09/2023 - 12:57

Met zijn comebackinterview haalt Vooruitvoorzitter Conner Rousseau praktisch elk Vlaams nieuwsmedium. Daar zijn goede redenen voor. The post Conner Rousseau: hoe Vooruit een ongezien mediaoffensief opzette appeared first on Knack.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Conner Rousseau bouwt sp.a om tot VOORUIT (09/09/2020 - De Tijd)
  20:51 Een preformateur die in volle regeringsonderhandelingen zijn partij herdoopt: het is ongezien. Sp.a-voorzitter Conner Rousseau doet het met VOORUIT, maar achter de timing moeten we echt niks zoeken, ...
  [naar artikel]
 2. Rechter legt VTM en HLN publicatieverbod op na verzoekschrift Conner Rousseau (29/09/2023 - Knack)
  De voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg in Dendermonde heeft in kort geding, na een eenzijdig verzoekschrift van Conner Rousseau, HLN en VTM NIEUWS een publicatieverbod opgelegd om te berichten over mogelijk racistische uitspraken die de Vooruit-voorzitter deed in Sint-Niklaas. Dat meldt DPG Media en het eenzijdig verzoekschrift wordt bevestigd aan Belga. ‘De rechter verbiedt HLN en VTM NIEUWS om stukken of informatie uit het pv of uit andere stukken uit het lopende opsporingsonderzoek of gerechtelijk onderzoek te verspreiden. Komen die er toch, dan moet het bedrijf een dwangsom van 1000 euro per uur betalen’, stelt DPG Media, dat verzet aantekent tegen het eenzijdig verzoekschrift. Het parket Oost-Vlaanderen bevestigde vorige week dat er een onderzoek wordt gevoerd naar uitspraken van de Vooruit-voorzitter tegenover agenten in Sint-Niklaas. ‘Ik ben die dag inderdaad op café geweest in Sint-Niklaas en heb daar met verschillende politieagenten gesproken. Ik had te veel gedronken, maar in mijn herinnering was de teneur van die gesprekken eerder grappend en vriendschappelijk’, reageerde Rousseau toen. HLN en VTM NIEUWS melden dat ze een artikel en een reportage hadden voorbereid met passages uit het proces-verbaal dat tegen Rousseau werd opgesteld in de nacht van 1 op 2 september in Sint-Niklaas. Rousseau stapte naar de rechter in kort geding en kreeg via eenzijdig verzoekschrift het publicatieverbod.  De hoofdredacteurs van HLN en VTM NIEUWS stellen dat ze het verbod zullen respecteren maar ‘alle juridische mogelijkheden’ zullen benutten om het aan te vechten. Lees ook:– De jacht op een voorzitter: hebben de media Conner Rousseau geflikt?– De comeback van Conner Rousseau: ‘Met twee journalisten praat ik nooit meer’– Conner Rousseau: hoe Vooruit een ongezien mediaoffensief opzette The post Rechter legt VTM en HLN publicatieverbod op na verzoekschrift Conner Rousseau appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 3. Heeft hij er punten mee gescoord? En had hij het anders kunnen aanpakken? 5 vragen aan Carl Devos over de comeback van Conner Rousseau (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Hij zat op elk televisiekanaal, staat in alle kranten: een mediaoffensief wil hij het zelf niet noemen, maar de alomtegenwoordigheid van Conner Rousseau vandaag is zelden gezien. Of de Vooruit-voorzitter er punten mee scoort, is maar de vraag: “Dat er net nu ook nog ander nieuws over Rousseau naar buiten komt, haalt zijn terugkeeroperatie naar beneden”, zegt politicoloog Carl Devos.
  [naar artikel]
 4. Het antwoord van Conner Rousseau, voorzitter Vooruit, op de verrechtsing (05/12/2022 - De Wereld Morgen)
  DeWereldMorgen.be vroeg aan de voorzitters van Vooruit, Groen en de PVDA om in een korte videoboodschap samen te vatten wat de strategie van hun partij is om de verrechtsing van de samenleving te keren. Dit is het statement van Conner Rousseau van Vooruit. Luister, oordeel, vergelijk ... The post Het antwoord van Conner Rousseau, voorzitter Vooruit, op de verrechtsing appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 5. Waarom Conner Rousseau plots neus aan neus staat met Vlaamse media (02/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een politicus die via de rechter op voorhand de publicatie van een artikel over zichzelf tegenhoudt, het is ongezien in ons land. Zeven maanden voor de verkiezingen probeert Vooruit-voorzitter Conner Rousseau almaar driester controle te houden over zijn imago.
  [naar artikel]
 6. 1 mei-toespraak van Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit (01/05/2023 - De Wereld Morgen)
  In zijn 1 mei-toespraak pleit Vooruit-voorzitter Conner Rousseau voor minder lasten op arbeid, terwijl er op termijn een taks moet komen op meerwaarde uit aandelen. Hij wil dat de loonnormwet verdwijnt en wil meer mensen aan het werk. Hij vraagt ook applaus voor de werknemers van Delhaize. The post 1 mei-toespraak van Conner Rousseau, voorzitter van Vooruit appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 7. Conner Rousseau maakt nieuwe naam sp.a bekend: VOORUIT (09/09/2020 - Express)
  De socialistische partij in België heet niet langer sp.a, maar VOORUIT. Voorzitter Conner Rousseau maakte het nieuws net bekend via... The post Conner Rousseau maakt nieuwe naam sp.a bekend: VOORUIT appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Hoe rechts is Conner Rousseau (SP.A)? (23/09/2020 - Knack)
  Conner Rousseau wil af van de naam SP.A. Wat is er straks nog progressief, links of socialistisch aan 'Vooruit'? Wisselt de jonge partijvoorzitter het oude socialisme in voor een nieuwsoortig connerisme? Marketeer Fons Van Dyck: 'Het merk Conner Rousseau is vandaag sterker dan het label SP.A.'
  [naar artikel]
 9. Nieuwjaarstoespraak Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (01/02/2023 - De Wereld Morgen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau sprak zijn nieuwjaarstoespraak uit op 22 januari. Dit is de volledige tekst. The post Nieuwjaarstoespraak Vooruit-voorzitter Conner Rousseau appeared first on DeWereldMorgen.be.
  [naar artikel]
 10. Conner Rousseau gaat voor tweede termijn als voorzitter Vooruit (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau is officieel kandidaat om opnieuw voorzitter te worden van Vooruit. Dat laat hij donderdagavond op Facebook weten. Rousseau zegt ook de verkiezingen van juni 2024 te willen winnen.
  [naar artikel]
 11. Volgt Melissa Depraetere morgen Conner Rousseau op als Vooruit-voorzitter? (17/11/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau neemt per direct ontslag als voorzitter van Vooruit. Dat heeft hij vrijdagavond bekendgemaakt na afloop van een extra partijbureau, na zijn racistische uitspraken over de Romagemeenschap. “Het gedoe over mij leidt te veel af van de essentie en het gaat niet meer over waar Vooruit voor staat”, aldus Rousseau.
  [naar artikel]
 12. King Connah is dood, leve Conner Rousseau: Vooruit-voorzitter verandert Instagramnaam (13/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau viert vandaag zijn 31e verjaardag. “Alweer een jaartje wijzer", zegt hij daarover op zijn Instagrampagina. Opvallend: daar gaat hij niet langer als KingConnah door het leven, maar “gewoon” als Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 13. Vooruit vervroegt voorzittersverkiezingen, Conner Rousseau kandidaat om zichzelf op te volgen (15/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Er komen vervroegde voorzittersverkiezingen bij Vooruit. Dat heeft huidig voorzitter Conner Rousseau aangekondigd tijdens de voorstelling van een nieuwe docureeks over hem op Youtube. Rousseau wil voor alle duidelijkheid graag zelf aan het roer blijven bij de socialistische partij.
  [naar artikel]
 14. Conner Rousseau: 'Ik heb te veel ambities met Vooruit om op te geven' (21/09/2023 - De Tijd)
  20:13 ‘Als je ziet hoe de problemen in het onderwijs en de kinderopvang de arbeidsmarkt hinderen, zou ik niet weten waarom je als ondernemer nog op de N-VA zou stemmen.’ Vooruit-voorzitter Conner Rousseau s...
  [naar artikel]
 15. Conner Rousseau (Vooruit) wint zijn rechtszaak tegen DPG Media (26/10/2023 - Express)
  Behoorlijk ongezien, dat was de aanpak van Vooruit-voorzitter Rousseau, na zijn dronken nachtje in thuisstad Sint-Niklaas, waarbij hij racistische uitspraken deed terwijl de politie erbij stond, volgens de agenten. Die maakten elf dagen later een proces-verbaal op, en dat lekte uit.
  [naar artikel]
 16. DISCUSSIE. Wat vind jij van het ontslag van Conner Rousseau als Vooruit-voorzitter? (17/11/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Conner Rousseau nam vrijdagavond na een onverwachte samenkomst van het partijbureau “per direct” ontslag als voorzitter van Vooruit. Het ontslag volgt na weken van commotie rond de “zattemanspraat” van Conner Rousseau over onder andere de Roma-gemeenschap.
  [naar artikel]
 17. Melissa Depraetere vervangt Conner Rousseau als voorzitter Vooruit (18/11/2023 - Knack)
  Melissa Depraetere wordt interim-voorzitter van Vooruit tot na de verkiezingen in juni. Dat heeft ze zaterdag zelf bekendgemaakt op de partijzetel van de Vlaamse socialisten. De komende dagen wordt op zoek gegaan naar een opvolger om de Kamerfractie te leiden. Zo meteen meer. Hoe Conner Rousseau zijn eigen partij Vooruit in een diepe crisis heeft gestort The post Melissa Depraetere vervangt Conner Rousseau als voorzitter Vooruit appeared first on Knack.
  [naar artikel]
 18. Carl Devos analyseert scherpe uitspraken van Vooruit: “De fracties die Conner Rousseau minder steunen, blijven nu stil” (12/05/2023 - Express)
  De uitspraken van Vooruit over asiel en migratie, leeflonen en taallessen zijn scherper dan voorheen. Voorzitter Conner Rousseau vaart een opmerkelijke koers. Business AM vroeg aan Carl Devos, professor politicologie van de UGent, wat Vooruit hiermee hoopt te bereiken. Beluister hier het volledige gesprek met Carl Devos: De essentie: De forse uitspraken van Conner Rousseau […]
  [naar artikel]
 19. Conner Rousseau bevestigt dat kunstencentrum Vooruit geld krijgt voor naamsverandering (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Voorzitter Conner Rousseau van de partij Vooruit (vroeger SP.A) heeft in De Afspraak bevestigd dat de socialisten geld betaald hebben aan kunstencentrum Vooruit in Gent om van naam te veranderen. Volgens Rousseau is afgesproken “om te delen in kosten van naamsverandering”. Hoeveel betaald is, wil hij niet zeggen.
  [naar artikel]
 20. Conner Rousseau (Vooruit): 'Instagram is een verlengde van mijn persoonlijkheid' (06/06/2021 - Knack)
  In De Zondag spreekt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau over de vierdaagse werkweek, de versoepelingen en kritiek van cultuurwetenschapper Ico Maly in een interview met Knackafgelopen week. 'Het is blijkbaar een PVDA-er die negatief schrijft over een socialist. What's new?'
  [naar artikel]
 21. Eerst 'met Conner op kamp', straks 'koken met Conner': Vooruit-voorzitter lanceert YouTube-reeksen (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”
  [naar artikel]
 22. Conner Rousseau verhoord over café-incident: Vooruit-voorzitter organiseert om 19.10 uur persconferentie (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau organiseert om 19.10 uur een persconferentie in café ‘t Hemelrijk, de plaats van het café-incident begin september waarbij hij mogelijk racistische uitspraken zou hebben gedaan tegenover de politie. Eerder vandaag werd Rousseau verhoord over het incident. Rond 15.30 vertrok hij nog via een achteruitgang. Volg alle ontwikkelingen en ook de persverklaring van Conner Rousseau in ons liveblog.
  [naar artikel]
 23. Conner Rousseau met monsterscore herverkozen als Vooruit-voorzitter: "Eerst onze partij hervormd, nu het land" (04/06/2023 - VRT NWS)
  Conner Rousseau kan met brede steun binnen zijn partij aan de verkiezingscampagne beginnen. De Vooruit-leden hebben hem vandaag met 95,6 procent van de stemmen opnieuw verkozen tot partijvoorzitter. Rousseau was de enige kandidaat om zichzelf op te volgen.
  [naar artikel]
 24. LIVE. Wie volgt Conner Rousseau op als voorzitter van Vooruit? Persconferentie om 11 uur (18/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Om 11 uur stelt Vooruit de opvolger van de opgestapte Conner Rousseau voor. Fractieleidster Melissa Depraetere (31) wordt sinds gisterenavond door verschillende bronnen als topfavoriete getipt. “Zij is capabel”, klonk het gisteren bij enkele leden van het Vooruit-partijbureau na de persconferentie van Rousseau, maar officiële bevestiging kwam er nog niet. Volg de persconferentie hier bij HLN Live.
  [naar artikel]
 25. Conner Rousseau wil burgemeester van Sint-Niklaas worden (01/04/2023 - De Tijd)
  09:30 Tijdens de komende verkiezingen zal Conner Rousseau (Vooruit) lijsttrekker zijn voor het Vlaams Parlement en voor de lokale lijst van Vooruit. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.
  [naar artikel]
 26. “Zot!”: agressieve man stormt af op Conner Rousseau tijdens nieuwjaarsreceptie van Vooruit (22/01/2023 - Het Nieuwsblad)
  Op de nieuwjaarsreceptie van Vooruit in Sint-Niklaas heeft de politie een man onderschept die op voorzitter Conner Rousseau afstormde terwijl hij agressief taalgebruik hanteerde.
  [naar artikel]
 27. Conner Rousseau stapt op als voorzitter van Vooruit (17/11/2023 - De Tijd)
  19:36 Conner Rousseau neemt ontslag als voorzitter van Vooruit omdat zijn positie onhoudbaar was geworden na racistische uitspraken begin september. 'Ik heb een fout gemaakt en neem mijn verantwoordelijkhei...
  [naar artikel]
 28. Voorstel rond perequatie kwam als verrassing voor Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (11/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Vooruit was verrast door het liberale begrotingsvoorstel om te raken aan de welvaartsvastheid van de ambtenarenpensioenen, de zogenaamde perequatie. Dat zei Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dinsdag in De Ochtend. De federale begrotingsonderhandelingen zijn “een ingewikkeld kluwen”, maar Rousseau gaat ervan uit dat premier Alexander De Croo zijn beleidsverklaring dinsdagmiddag op tijd zal kunnen afleggen in het parlement.
  [naar artikel]
 29. Voorstel rond perequatie kwam als verrassing voor Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (11/10/2022 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit was verrast door het liberale begrotingsvoorstel om te raken aan de welvaartsvastheid van de ambtenarenpensioenen, de zogenaamde perequatie. Dat zei Vooruit-voorzitter Conner Rousseau dinsdag in De Ochtend. De federale begrotingsonderhandelingen zijn “een ingewikkeld kluwen”, maar Rousseau gaat ervan uit dat premier Alexander De Croo zijn beleidsverklaring dinsdagmiddag op tijd zal kunnen afleggen in het parlement.
  [naar artikel]
 30. Heeft u vragen voor Vooruit-voorzitter Conner Rousseau? Stel ze hier (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit vliegt naar historische hoogtes in De Grote Peiling van Het Laatste Nieuws en VTM Nieuws. Zondagmiddag is Vooruit-voorzitter Conner Rousseau studiogast bij VTM Nieuws. Heeft u een vraag voor Rousseau? Stel ze via onderstaand formulier.
  [naar artikel]
 31. Conner Rousseau stapt op als voorzitter van Vooruit (17/11/2023 - Express)
  Conner Rousseau is niet langer de voorzitter van Vooruit. Dat heeft hij zelf bekendgemaakt na een extra partijbureau. Met zijn ontslag wil hij er naar eigen zeggen voor zorgen dat al de “hetze rond zijn persoon niet langer de partij in de weg staat.” In het nieuws: Rousseau en zijn partij Vooruit staan al een […]
  [naar artikel]
 32. ONZE OPINIE. Wie is Conner Rousseau om u en mij te belonen als was hij Sinterklaas? (18/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (Vooruit) wil gevaccineerden belonen met vrijheid. U leest het: belonen. Vorige week konden we dat met wat goede wil nog klasseren als een communicatieblunder in Terzake. Als slip of the tongue. Maar dat was het dus niet. De Vooruit-voorzitter herhaalt het in een ongetwijfeld grondig nagelezen opiniestuk in ‘De Standaard’. “Solidariteit wordt beloond met vrijheid.” Wat een paternalisme. Wie is Conner Rousseau om u en mij te belonen als was hij Sinterklaas die de brave kindjes lekkers geeft en de andere de roe?
  [naar artikel]
 33. Rechter legt VTM en HLN publicatieverbod op na verzoekschrift van Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (29/09/2023 - VRT NWS)
  Het Laatste Nieuws en VTM Nieuws mogen van de rechtbank een bericht over Vooruit-voorzitter Conner Rousseau niet publiceren. De nieuwsmedia zouden vanavond uitpakken met een artikel en reportage waarin ze passages tonen uit het proces-verbaal dat tegen Rousseau werd opgesteld na mogelijk racistische uitlatingen. Rousseau stapte naar de rechter in kort geding om dit tegen te houden.
  [naar artikel]
 34. Conner Rousseau en het Streisand-effect (30/09/2023 - Express)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau en mediareus DPG Media voeren een open oorlog. Kortgeding
  [naar artikel]
 35. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau kiest voor vervroegde vaccinatie met Johnson & Johnson (17/06/2021 - De Morgen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (28) is gisteren gevaccineerd met Johnson & Johnson. Dat laat Rousseau zelf weten via sociale media. Hij koos vrijwillig voor de prik om niet te moeten wachten op een inenting met Pfizer of Moderna.
  [naar artikel]
 36. Conner Rousseau (Vooruit) wil strenger testbeleid voor jeugdkampen, trouwfeesten en festivals (16/05/2021 - De Morgen)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau pleit ervoor deelnemers aan jeugdkampen verplicht te laten testen op het coronavirus. Zo’n test is een aanbeveling, maar dat gaat volgens Rousseau niet ver genoeg. Ook voor bijvoorbeeld trouwfeesten en festivals ziet de Vooruit-voorzitter heil in tests om op een veilige manier meer mogelijk te maken, zo verklaarde hij zondag in De Zevende Dag op Eén.
  [naar artikel]
 37. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau tegen betaalpolitie (12/04/2023 - Het Nieuwsblad)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau wil niet weten van een betaalpolitie. Dat maakt hij duidelijk nadat minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) het idee opperde in een interview met Knack.
  [naar artikel]
 38. Conner Rousseau lanceert nieuwe partijnaam ‘Vooruit’ (21/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag draagt sp.a de naam ‘Vooruit’. De nieuwe naam werd officieel gelanceerd door partijvoorzitter Conner Rousseau.
  [naar artikel]
 39. Conner Rousseau stapt op als Vooruit-voorzitter (17/11/2023 - Het Belang van Limburg)
  Conner Rousseau stapt op als voorzitter van Vooruit. Dat heeft hij zonet, na afloop van een extra partijbureau, bekendgemaakt. Met zijn onverwachte aftreden stort het rode goudhaantje de Vlaamse socialisten in een grote crisis.
  [naar artikel]
 40. Conner Rousseau: ‘Vooruit is de nieuwe leider van links én het centrum’ (03/12/2022 - De Tijd)
  03:00 Tom Van Grieken of Conner Rousseau: samengevat is dat in 2024 de inzet van de verkiezingen volgens de voorzitter van Vooruit. ‘Als de N-VA en het Vlaams Belang op Vlaams niveau een meerderheid halen e...
  [naar artikel]
 41. Hebt u een vraag voor Conner Rousseau (Vooruit)? (07/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau heeft donderdagavond zijn excuses aangeboden voor een racistisch incident in Sint-Niklaas. Hebt u nog een vraag over dat incident, de verontschuldigingen van Rousseau of het proces-verbaal dat die bewuste avond werd opgemaakt? Stel ze dan hier. Zondagmiddag beantwoordt de partijvoorzitter al uw vragen bij VTM NIEUWS.
  [naar artikel]
 42. Vooruit-voorzitter Conner Rousseau geopereerd: ‘Revalidatie zal langer duren dan gedacht’ (10/12/2021 - De Standaard)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is woensdag geopereerd aan de nieren.
  [naar artikel]
 43. Conner Rousseau (Vooruit) stopt als Vlaams Parlements­lid: "Droom is nachtmerrie geworden” (07/12/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Conner Rousseau (Vooruit) stopt met onmiddellijke ingang als Vlaams Parlementslid. Dat kondigt de oud-partijvoorzitter aan op Instagram. Rousseau nam onlangs al ontslag als voorzitter na zijn racistische uitspraken. “Ik ga de komende dagen aan mezelf werken, maar dat wil ik niet doen op kosten van het parlement", klinkt het. Of hij nog kandidaat wil/zal zijn bij de verkiezingen van 2024, vermeldt Rousseau niet in zijn post.
  [naar artikel]
 44. Conner Rousseau vervroegt voorzittersverkiezingen bij Vooruit (15/11/2022 - De Tijd)
  09:32 Conner Rousseau wil versneld een nieuw mandaat als voorzitter van de Vlaamse socialisten. Hij wil zo de handen vrij hebben richting het verkiezingsjaar 2024.
  [naar artikel]
 45. Conner Rousseau stopt als Vlaams Parlementslid: “Aan mezelf werken” (07/12/2023 - Express)
  Voormalig voorzitter van Vooruit Conner Rousseau stopt nu ook als Vlaams Parlementslid. Hij haalt aan dat hij aan zichzelf wil werken, maar niet op kosten van het parlement. Dat laat Rousseau weten in een Instagram-post. Een tweede kans? Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Conner Rousseau (@connerrousseau)
  [naar artikel]
 46. Conner Rousseau: ‘Rechtszaak van kunstencentrum Vooruit? Que sera sera’ (10/09/2020 - De Standaard)
  Volgens SP.A-voorzitter Conner Rousseau is de nieuwe partijnaam Vooruit wel degelijk doorsproken met het gelijknamige Gentse kunstencentrum. Hij maakt zich dan ook geen zorgen om een eventuele gerechtelijke procedure. Dat liet hij weten in de Ochtend op Radio 1.
  [naar artikel]
 47. Stel hier je vraag aan Vooruit-voorzitter Conner Rousseau (29/04/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau is morgen, aan de vooravond van 1 mei, studiogast bij VTM NIEUWS om 13 uur. Heeft u vragen voor de voorzitter van de Vlaamse socialisten, stel ze dan via onderstaand formulier.
  [naar artikel]
 48. Conner Rousseau lanceert met ‘The Last Summer’ eigen Youtube-kanaal (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Vooruit-voorzitter Conner Rousseau duikt tegenwoordig overal op, maar maakt nu ook zijn entree op Youtube. In een vierdelige reeks volgt de camera de Vooruit-voorzitter twee weken op een zomerkamp voor kinderen. “Rousseau bouwt zijn eigen persoonlijk merk op”
  [naar artikel]
 49. Onwilligen het leven zuur maken lijkt voor Conner Rousseau (Vooruit) belangrijker dan medische winst boeken (22/01/2022 - De Morgen)
  Met een uitgesproken standpunt over het uitsluiten van niet-gevaccineerde burgers uit het openbare leven, maakt Vooruit-voorzitter Conner Rousseau ophef. Dat is de bedoeling. Hoofdredacteur Bart Eeckhout analyseert de politieke week.
  [naar artikel]
 50. “Zot”: man stormt af op Conner Rousseau tijdens nieuwjaarsreceptie van Vooruit (22/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Op de nieuwjaarsreceptie van Vooruit in Sint-Niklaas heeft de politie een man onderschept die op voorzitter Conner Rousseau afstormde. De voorzitter krijgt sinds vorige week extra politiebewaking omdat er een dreigbrief uit extreemrechtse hoek circuleert.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy