De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

"Tijdreiziger" deelt video’s van spooksteden om te bewijzen dat hij vastzit in 2027: “De mensheid is uitgestorven”

"Tijdreiziger" deelt video’s van spooksteden om te bewijzen dat hij vastzit in 2027: “De mensheid is uitgestorven”

Het Laatste Nieuws

22/09/2023 - 13:11

In Spanje beweert een man al meer dan 900 dagen vast te zitten in de toekomst. Javier - die op sociale media meer dan 8 miljoen volgers heeft - claimt al sinds 2021 dat hij plots wakker werd in een ziekenhuis in Valencia in het jaar... 2027. Volgens de zelfbenoemde tijdreiziger is de mensheid dan uitgestorven en als bewijst deel hij al jaren video’s van spooksteden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brecht uit ‘Blind getrouwd’ deelt openhartige video over zijn strijd tegen de kilo’s (en toont enkele foto’s): “Zag mezelf niet graag” (23/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik moet iets opbiechten. Ik ben super onzeker in de gym.” Brecht De Geyter (28), bekend uit het vorige seizoen van ‘Blind getrouwd’, laat in zijn hart kijken en deelt een openhartige video op Instagram. Hij onthult obesitas te hebben gehad en vertelt over zijn persoonlijke worstelingen. “Ik was gevaarlijk zwaarlijvig.”
  [naar artikel]
 2. Dit zijn de 5 best bewaarde spooksteden van de VS (12/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Dit zijn de 5 best bewaarde spooksteden van de VS Atlas Obscura, een site gewijd aan bizarre reisschoonheden, lijstte de meest opmerkelijke spooksteden van de VS op. Business AM plukte er de 5 interessantste uit en voorzag ze van commentaar. De Verenigde Staten kennen een overvloed aan mijnbouw- en grensstadjes waarvan de hoogtijdagen alleen nog in het collectief geheugen bestaan (en zelfs dat schiet al eens tekort). […] Lees dit artikel: Dit zijn de 5 best bewaarde spooksteden van de VS
  [naar artikel]
 3. “Video’s bewijzen executies door Russen in Boetsja” (20/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  The New York Times heeft video's bemachtigd die bewijzen dat Russische paratroepers betrokken waren bij executies in het Oekraïense Boetsja. De Russen hielden het voorstadje van Kiev ruim een maand bezet. Na hun aftocht in april werden er honderden lichamen van burgers gevonden.
  [naar artikel]
 4. Bizar: Tiktok-gebruiker beweert aan de hand van filmpjes “zes jaar in de toekomst” te leven (29/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een Spanjaard genaamd Javier maakt veel furore met zijn Tiktok-filmpjes. De man stelt dat hij sinds vorige maand wakker werd in een ziekenhuis en in het jaar 2027 leeft. “De mensheid is uitgestorven”, stelt hij in zijn filmpjes, die al meer dan een miljoen volgers weten te boeien.
  [naar artikel]
 5. ‘The Big Bang Theory’-actrice Kaley Cuoco deelt vertederende beelden van haar dochter: “Je zei mama!” (24/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Speciaal voor Thanksgiving deelt Kaley Cuoco een lieve video van zichzelf en haar dochter Mathilda op haar Instagram Stories. De actrice, bekend van ‘The Big Bang Theory’, herhaalt in de video meerdere keren het woord ‘mama’. En plots zegt haar zeven maanden oude baby haar na. Cuoco reageert geschokt: “Je zei mama?!”
  [naar artikel]
 6. Kan artificiële intelligentie echt het einde van de mensheid betekenen? “Het risico is dat AI slimmer wordt dan de mens” (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Artificiële intelligentie kan het einde van de mensheid betekenen.” Een onheilspellende waarschuwing, door de directeurs van OpenAI nota bene, het bedrijf achter ChatGPT. Wat schuilt er achter die forse taal? Heeft AI - net zoals kernwapens - écht het potentieel om de mensheid uit te roeien? Onze technologiejournalist Kenneth Dée schat de risico’s in: “Een AI-systeem dat intelligenter is dan de mens, zou dit niet laten merken.”
  [naar artikel]
 7. “Dit is wonderbaarlijk én goed nieuws”: ‘uitgestorven’ vis duikt voor het eerst sinds 2013 op in de Schelde (25/10/2023 - Het Belang van Limburg)
  Er is een stevige houting gevangen in de Scheldepolder in Kruibeke, in de provincie Oost-Vlaanderen. Die zalmachtige stond geboekstaafd als uitgestorven, dus de vangst is goed nieuws.
  [naar artikel]
 8. “Dit is wonderbaarlijk én goed nieuws”: ‘uitgestorven’ vis duikt voor het eerst sinds 2013 op in de Schelde (25/10/2023 - Het Nieuwsblad)
  Er is een stevige houting gevangen in de Scheldepolder in Kruibeke, in de provincie Oost-Vlaanderen. Die zalmachtige stond geboekstaafd als uitgestorven, dus de vangst is goed nieuws.
  [naar artikel]
 9. VIDEO: Hartverscheurende beelden tonen sneeuwluipaard dat vastzit in klem (14/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Natuurorganisatie WWF heeft op haar Britse Facebookpagina beelden gedeeld van een sneeuwluipaard dat vastzit in de kaken van een klem. “Deze...
  [naar artikel]
 10. VIDEO: hartverscheurende beelden tonen sneeuwluipaard dat vastzit in klem (14/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Natuurorganisatie WWF heeft op haar Britse Facebookpagina beelden gedeeld van een sneeuwluipaard dat vastzit in de kaken van een klem. “Deze...
  [naar artikel]
 11. Rusland deelt oude foto’s uit Slovenië om bouw van ‘vuile bom’ in Oekraïne te “bewijzen” (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken heeft met valse foto’s proberen te bewijzen dat Oekraïne een zogenaamde ‘vuile bom’ bouwt. Een van de foto’s die op het Twitteraccount van het ministerie verscheen, is afkomstig van het Sloveense Agentschap voor Radioactief Afval en dateert uit 2010, zo meldt de nieuwssite ‘Ukrajinska Pravda’. Het Westen beschouwt de beschuldiging als een voorwendsel voor een verdere escalatie van de oorlog.
  [naar artikel]
 12. Kan artificiële intelligentie echt het einde van de mensheid betekenen? “Wapensystemen die volledig autonoom vuren, zijn niet meer zo veraf” (31/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Artificiële intelligentie kan het einde van de mensheid betekenen.” Een onheilspellende waarschuwing, door de directeurs van OpenAI nota bene, het bedrijf achter ChatGPT. Wat schuilt er achter die forse taal? Heeft AI - net zoals kernwapens - écht het potentieel om de mensheid uit te roeien? Onze technologiejournalist Kenneth Dée schat de risico’s in: “AI heeft zeker potentieel om álle jobs grondig te hertekenen”
  [naar artikel]
 13. Mensheid is “massavernietigingswapen” geworden, zegt VN-topman op COP15 (07/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De mensheid is “een massavernietigingswapen” geworden en het is tijd dat we de “oorlog tegen de natuur” staken. Dat heeft de secretaris-generaal van de VN, Antonio Guterres dinsdag gezegd bij de start van een top over biodiversiteit.
  [naar artikel]
 14. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden voor zij die het niet meer kunnen” (23/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  In 2019 zeiden Bruce Willis en zijn vrouw Emma Heming Willis op hun tiende huwelijksverjaardag opnieuw ‘ja’ tegen elkaar. Vandaag, zo’n vier jaar later, ziet hun leven er helemaal anders uit. Bruce is sinds kort gediagnosticeerd met dementie. Daarom deelt Emma nu met veel emotie de video van hun speciale dag. “Ik zal dit moment nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten”, klinkt het op sociale media.
  [naar artikel]
 15. Zoon van Michel Preud’homme doet straks mee aan ‘Klopjacht’: “Bewijzen dat ik geen fils à papa ben” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallend gezicht bij persvoorstelling van ‘Klopjacht’. Guillian Preud’homme, de 28-jarige zoon van voormalig topkeeper Michel, is vanaf maandag te zien als een van deelnemers in het nieuwe realityspelletje van Play4. Voor de fun, maar ook om zich te bewijzen. “Overal waar ik ga hebben mensen vooraf een mening over me en moet ik me dubbel zo hard bewijzen.”
  [naar artikel]
 16. “Ik weet dat je hier bij me bent”: Hugo Sigal versiert de kerstboom en deelt zijn wensen (22/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op 4 november moest Hugo Sigal z’n grote liefde, z’n Colleke, Nicole Josy afgeven. In een emotionele video op Facebook, op de tonen van ‘I’ll be home for Christmas’, deelt de zanger dat hij zijn kerstboom en huis versiert, met Nicole steeds dicht bij hem. “Ik weet dat je hier bij me bent, ook al is alles nu zo anders zonder jou.” Hij richt vervolgens zijn boodschap aan iedereen. “We wensen jullie van harte warme en liefdevolle kerstdagen toe. Believe in the beauty of your dreams.” Zijn boodschap ondertekent hij als vanouds af met ‘Nicole en Hugo’.
  [naar artikel]
 17. OpenAI werkt aan supergeheim project ‘Q*’: “Kan mensheid bedreigen” (23/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  OpenAI, het moederbedrijf van chatbot ChatGPT, werkt aan een supergeheim AI-project dat mogelijk de mensheid bedreigt, volgens persbureau Reuters. Het zou gaan om project ‘Q*’ - uitgesproken als Q-star - een zelflerend rekenmodel dat - met behulp van genoeg rekenkracht - de menselijke intelligentie kan overtreffen. “Er gaan ongelukken gebeuren”, vreest een expert.
  [naar artikel]
 18. VN-secretaris-generaal Antonio Guterres op klimaattop in Egypte: “Mensheid moet kiezen tussen solidariteit of collectieve zelfmoord” (07/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  VN-secretaris-generaal Antonio Guterres heeft maandag tijdens de openingsceremonie van de top van staatshoofden en regeringsleiders op de klimaatconferentie COP27 in de Egyptische badplaats Sharm-el-Sheikh de mensheid aangespoord om “samen te werken of te vergaan”. De mensheid moet kiezen tussen “solidariteit” of “collectieve zelfmoord”, stelde Guterres.
  [naar artikel]
 19. Rapport: “Uiteindelijk zal de mensheid een absoluut rijverbod krijgen opgelegd” (02/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Rapport: “Uiteindelijk zal de mensheid een absoluut rijverbod krijgen opgelegd” Uiteindelijk zal niemand nog met een auto mogen rijden. Dat blijkt uit een rapport van IDTechEx. De onderzoekers merken daarbij op dat autonome wagens al over drie jaar veiliger zullen opereren dan auto’s met een menselijke bestuurder. De technologie zal volgens het rapport vervolgens een gemiddelde jaarlijkse groei van 30 procent laten optekenen. Nog voor […] Lees dit artikel: Rapport: “Uiteindelijk zal de mensheid een absoluut rijverbod krijgen opgelegd”
  [naar artikel]
 20. “Ik heb hier toch wel de hardste tepels in de geschiedenis van de mensheid op tv ”: dit was ‘Blind getrouwd’ (25/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  In ‘Blind getrouwd’ beginnen de vier koppels aan hun huwelijksreis. Voor het eerst zijn ze dag in, dag uit op elkaar aangewezen, en leren ze heel wat over hun nieuwe partner. Of ze het nu willen of niet. “Ik denk dat ik hier toch wel de hardste tepels in de geschiedenis van de mensheid op tv heb.”
  [naar artikel]
 21. “Ik heb hier toch wel de hardste tepels in de geschiedenis van de mensheid op tv ”: dit was ‘Blind getrouwd’ (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  In ‘Blind getrouwd’ beginnen de vier koppels aan hun huwelijksreis. Voor het eerst zijn ze dag in, dag uit op elkaar aangewezen, en leren ze heel wat over hun nieuwe partner. Of ze het nu willen of niet. “Ik denk dat ik hier toch wel de hardste tepels in de geschiedenis van de mensheid op tv heb.”
  [naar artikel]
 22. Stroomhalsbanden verboden vanaf 2027: “Te veel misbruik gemaakt” (11/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) heeft beslist om de verkoop en het gebruik van stroomhalsbanden te verbieden vanaf 2027. “Een hond iets afleren kost tijd”, zegt hondengedragsdeskundige Miet Lambrichts.
  [naar artikel]
 23. Procureur jeugdparket over gewelddadige filmpjes: “Blote borsten bannen we van sociale media, waarom dit dan niet?” (19/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Jongeren die filmen hoe ze elkaar slaan, schoppen en vernederen: het lijkt steeds vaker te gebeuren. Deze week circuleerden op korte tijd plots drie video’s van jeugdbendes die minderjarige slachtoffers te lijf gaan in Antwerpen en Zelzate. “Ook wij hebben de indruk dat het fenomeen toeneemt”, klinkt het bij het Antwerps jeugdparket. Wie zijn die jongeren? Waarom doen ze het? En hoe pak je ze aan? Procureur Katrien Peeters (38) deelt haar ervaring. “Sommige daders zien zo’n virale video als een imagoboost.”
  [naar artikel]
 24. Soulsister is terug: “We zijn niet opnieuw muziek beginnen te maken omdat we iets te bewijzen hadden” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Noem het gerust vintage Soulsister, maar dan wel anno 2021.” Elf jaar nadat de band rond Jan Leyers en Paul Michiels single ‘Last Call’ loste, komt vrijdag opvolger ‘Something I Need To Know’ uit. “We hoeven dat niet meer te bewijzen, maar zet ons samen en je krijgt magie.”
  [naar artikel]
 25. Revaliderende Jeremy Renner deelt trainingsvideo’s: “Ik heb besloten om de pijn van deze vooruitgang te doorstaan” (05/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In januari kwam acteur Jeremy Renner (52) onder z'n eigen sneeuwruimer terecht. In januari kwam hij onder zijn eigen sneeuwruimer terecht. Hij brak daarbij meer dan dertig botten en moet dus nog erg lang revalideren. Maar Renner zit vol goede moed en deelt op sociale media video’s van zijn trainingssessies. “Herstellen en doelen overtreffen is nu een dagelijkse gewoonte”, schrijft de ‘Hawkeye’-acteur erbij.
  [naar artikel]
 26. Kritiek op Israëlisch “bewijs” voor Hamas-bolwerk in ziekenhuis: “Zwak en belachelijk” (16/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Israëlische leger meldt de ontmanteling van een “operationeel hoofdkwartier” van Hamas onder het belegerde Al Shifa-ziekenhuis in Gaza. Met tal van foto’s en een video. Maar de bewijzen zijn voorlopig maar mager en ze worden in twijfel getrokken. “Ze zullen met meer moeten komen.”
  [naar artikel]
 27. DISCUSSIE. “Code rood voor de mensheid” na grootste klimaatrapport ooit: wat moet er gebeuren? (09/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Zonder een “drastische” vermindering van de uitstoot van broeikasgassen in de loop van de komende decennia zal de opwarming van de aarde deze eeuw gemakkelijk meer dan 1,5°C of zelfs 2°C bedragen. Daarvoor waarschuwt het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC). “Het is code rood voor de mensheid”, zegt VN-secretaris-generaal Antonio Guterres. “De alarmbellen zijn oorverdovend.”
  [naar artikel]
 28. Jennifer Lopez lacht met ‘miserabele’ Ben Affleck op Grammy’s én deelt meme: “Dit is het vrolijke gezicht van mijn man” (10/02/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het internet raakt maar niet uitgepraat over de ‘miserabele’ Ben Affleck (50) op de Grammy Awards het voorbije weekend. Ook zijn eigen vrouw Jennifer Lopez (53) niet, zo blijkt. Ter promotie van zijn nieuwste film ‘Air’ deelt de zangeres de trailer op Twitter, mét een grappig extraatje. Voor de video begint af te spelen, verschijnt er een meme van Affleck met de tekst “dit is het vrolijke gezicht van mijn man”.
  [naar artikel]
 29. Belgische kandidatuur voor WK vrouwenvoetbal 2027 krijgt er serieuze concurrent bij: Brazilië stapt in de race (31/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  Brazilië is kandidaat om in 2027 het WK vrouwenvoetbal te organiseren. Dat heeft president Luiz Inácio Lula da Silva gezegd. “De regering zal beschikbaar zijn om de wereldbeker in 2027 naar Brazilië te halen”, tweette het Braziliaanse staatshoofd.
  [naar artikel]
 30. Tom Pidcock verlengt contract tot eind 2027, maar relativeert favorietenrol: “Alles moet in juiste plooi vallen” (31/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  “We interrupt this program to bring you a special report.” Pal op het middaguur kwamen ze ermee, bij Ineos. De contractverlenging van Tom Pidcock, verpakt in een originele videoboodschap. Tot eind 2027! Aan een jaarsalaris van 3 à 4 miljoen euro, naar verluidt.
  [naar artikel]
 31. “Mensheid speelt met vuur”, waarschuwt VN-baas in Hiroshima (06/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  De mensheid “speelt met vuur” als het gaat om de nucleaire veiligheid. Dat zei VN-secretaris-generaal Antonio Guterres zaterdag tijdens een herdenkingsceremonie in Hiroshima.
  [naar artikel]
 32. Zoon van Michel Preud’homme doet straks mee aan ‘Klopjacht’: “Bewijzen dat ik geen fils à papa ben” (14/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallend gezicht bij persvoorstelling van ‘Klopjacht’. Guillian Preud’homme, de 28-jarige zoon van voormalig topkeeper Michel, is vanaf maandag te zien als een van deelnemers in het nieuwe realityspelletje van Play4. Voor de fun, maar ook om zich te bewijzen. “Ik heb zelfs enkele survivallessen genomen.”
  [naar artikel]
 33. Papa van Maïlys tevreden na veroordeling Alexander Dean: “Hoe langer hij vastzit, hoe liever ik het zal hebben” (18/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Alexander Dean (29) werd woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering. “Ik ben een tevreden man”, zo reageerde Frédéric Descamps, de papa van slachtoffer Maïlys, kort nadat de volksjury had gesproken. “Hoe langer hij vastzit, hoe liever ik het zal hebben.”
  [naar artikel]
 34. Papa van Maïlys tevreden na veroordeling Alexander Dean: “Hoe langer hij vastzit, hoe liever ik het zal hebben” (19/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alexander Dean (29) werd woensdagavond schuldig bevonden aan viervoudige moord en foltering. “Ik ben een tevreden man”, zo reageerde Frédéric Descamps, de papa van slachtoffer Maïlys, kort nadat de volksjury had gesproken. “Hoe langer hij vastzit, hoe liever ik het zal hebben.”
  [naar artikel]
 35. Eenzame passagier toont hoe het is om met een ‘spookvlucht’ mee te vliegen: “Beetje griezelig in het begin” (19/01/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een man vloog vorig jaar van Australië naar Fiji, maar ontdekte aan boord van het toestel dat hij op een ‘spookvlucht’ zat. Luchtvaartmaatschappijen voeren soms zo’n onnodige, (half)lege ‘spookvluchten’ uit om hun landingsrechten te kunnen behouden. “Ik zit hier op mijn privéjet”, klinkt het in de video die Robbie van zijn ervaring maakte en nu op TikTok deelt als throwback. “Ik ben letterlijk de enige passagier.” Volgens hem was het lege toestel in het begin “een beetje griezelig”, maar hij genoot al snel van de vlucht, zeker toen hij “alles wat hij maar wilde” kreeg van de crew.
  [naar artikel]
 36. Matteo Simoni ziet comeback van ‘Callboys’ wel zitten (en ook Rik Verheye is enthousiast) (13/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik wil niets liever dan de ‘Callboys’ terugbrengen.” Het zijn de woorden van Matteo Simoni (36) in de podcast ‘ 22 Minuten Stomme Vragen’ op VRT MAX. En ook Rik Verheye (36) deelt zijn enthousiasme. “Ik zeg ja, Devon!”, reageert hij op de video op Instagram.
  [naar artikel]
 37. Soulsister is terug met nieuwe muziek: “Nee, we hebben niets te bewijzen” (15/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Noem het gerust vintage Soulsister, maar dan wel anno 2021.” Elf jaar nadat de band rond Jan Leyers en Paul Michiels single ‘Last Call’ loste, komt vrijdag opvolger ‘Something I Need To Know’ uit, een voorloper van drie nieuwe songs. Wij spraken beide heren over het nieuwe materiaal, de Amerikaanse insteek en hun podiumrituelen. “We hoeven dat niet meer te bewijzen, maar zet ons samen en je krijgt magie.”
  [naar artikel]
 38. “Een risico op uitsterven”: in slechts 22 woorden waarschuwen deskundigen en CEO’s de mensheid voor AI (31/05/2023 - Express)
  AI is aan een opmars bezig, maar dat betekent ook dat meer en meer mensen waarschuwen voor de gevaren van die technologie, gaande van grote ontslagrondes tot het einde van het bestaan van de mensheid. Sommige doemberichten komen van mensen uit de sector zelf. In het nieuws: Een groep onderzoekers, ingenieurs en CEO’s – waaronder […]
  [naar artikel]
 39. Ex-vriend van Paris Hilton dwong haar om sekstape te maken: “Raar en ongemakkelijk” (08/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  “Hij zei tegen mij: ‘Als jij het niet doet, dan vind ik wel iemand anders’.” In haar biografie ‘Paris: The Memoir’, die sinds 2 maart verkrijgbaar is, vertelt Paris Hilton (42) openlijk over de sekstape die ze gemaakt heeft op 19-jarige leeftijd. Bovendien zou haar ex-vriend Rick Salomon haar gedwongen hebben om de video op te nemen. “Ik wilde mezelf aan hem bewijzen.”
  [naar artikel]
 40. Astrid Coppens deelt intiem borstvoedingsmoment met Joey-Lee: “Blij dat ik mijn moedermelk kan geven” (15/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Astrid Coppens (39) deelt op haar Instagrampagina een heel intiem moment met haar jongste dochtertje Joey-Lee. In een video toont ze hoe ze de zeven weken oude baby borstvoeding geeft. Voor Astrid voelt het aan als een prachtige ervaring: “Ik ben zo blij dat ik haar nog steeds mijn moedermelk mag geven”, schrijft ze bij de video.
  [naar artikel]
 41. “Video’s bewijzen: Russisch leger doorzoekt weeshuis op Oekraïense kinderen om te ontvoeren” (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Russische autoriteiten zouden Oekraïense wezen en kinderen in pleegzorginstellingen ontvoeren. Dat schrijft het Britse Sky News, dat beschikt over video’s waarop te zien is hoe Russische soldaten een weeshuis doorzoeken.
  [naar artikel]
 42. “Geen naalden of prikplaatsen gevonden”: hoe werkt ‘needle spiking’ en waarom is het zo moeilijk te bewijzen? (23/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Er waren de voorbije weken al meerdere verhalen over ‘needle spiking’, en ook na incidenten in Mechelen dit weekend wordt het onderzocht als mogelijke piste. Wat is het nu precies? Er bestaat nog veel onduidelijkheid over, klinkt het bij experts. “Het is een bizar fenomeen met veel vragen en weinig bewijzen.”
  [naar artikel]
 43. Fans complimenteren Salma Hayek (56) met haar rondingen: “Nog steeds een van de meest sexy vrouwen in Hollywood” (10/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Actrice Salma Hayek plaatst regelmatig foto’s in bikini op haar sociale media. Om te vieren dat ze 25 miljoen volgers op Instagram heeft, deelt ze een zwoele video van zichzelf in het zwembad. “Aangezien jullie mijn bikinifoto’s het leukste vinden, is hier een video van een work-out in bikini voor jullie allemaal”, schrijft ze erbij. Fans zijn vooral onder de indruk van haar figuur en haar ongelooflijke rondingen. “Ze is net als wijn: ze wordt alleen maar beter met de jaren”, schrijft een van haar volgers.
  [naar artikel]
 44. Von der Leyen: “EU heeft bewijzen van omzeiling sancties via China” (21/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Verscheidene firma’s die in China ingeschreven zijn, zijn volgens de voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, betrokken bij het omzeilen van de sancties tegen Rusland. We hebben “duidelijke bewijzen” dat “een achttal bedrijven” via derde landen goederen uit de Europese Unie die onder de sancties vallen, rechtstreeks aan Rusland leveren, zei von der Leyen aan de Duitse tv-zender ‘ZDF’ in de rand van de topbijeenkomst van de G7 in Japan.
  [naar artikel]
 45. Actrice die werd afgeperst met voyeur-video, deelt haar verhaal: “Het is niet onze fout” (21/04/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Chinese actrice Jiang Mengjie werd afgeperst met een voyeur-video die al jaren oud is. Op het sociaal medium Weibo deelt ze de dreigementen en zegt ze dat dit geen fout is van haarzelf of andere slachtoffers van deze filmpjes. Daarvoor krijgt ze veel lof.
  [naar artikel]
 46. Vrouw van dementerende Bruce Willis deelt emotionele video: “Herinneringen levend houden” (23/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De vrouw van Bruce Willis (68), Emma Heming Willis (44), deelt op sociale media een emotionele video van haar en haar man die hun geloftes hernieuwen. Het moment dateert van 2019, wanneer het koppel hun tiende huwelijksverjaardag vierde, maar Emma brengt de video graag weer boven om Bruce zich het mooie moment te laten herinneren. “Ik zal het nooit vergeten en ik zal de herinnering levend houden voor degene die het misschien zal vergeten.” Zo kaart Emma de dementiediagnose aan van de acteur. Het koppel krijgt veel berichtjes van steun. “Elke kleine kans om bij hem te zijn en hem je liefde te tonen zal later speciaal voor je zijn”, klinkt het.
  [naar artikel]
 47. “Wij hebben ons energieverbruik met twee derde teruggebracht en besparen 6.000 euro per jaar”: ‘De Vrek’ deelt grote én kleine budgettips (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Hij noemt zichzelf ‘De Vrek’, een geuzennaam. “Er werd lang neergekeken op alles wat met bezuinigen te maken heeft. Dat is nu wel anders”, zegt Fokko Schepel, de Nederlandse ‘bespaarder des vaderlands’. Hij schreef een boek vol energiebespaartips en deelt zijn advies. “Als je voelt dat bepaalde aspecten van het besparen je chagrijnig maken, richt je dan op iets anders.”
  [naar artikel]
 48. “Vreemd dat er nergens naalden of prikplaatsen worden gevonden”: hoe werkt ‘needle spiking’ en waarom is het zo moeilijk te bewijzen? (26/05/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Er waren de voorbije weken al meerdere verhalen over ‘needle spiking’, en ook na incidenten in Mechelen dit weekend wordt het onderzocht als mogelijke piste. Wat is het nu precies? Er bestaat nog veel onduidelijkheid over, klinkt het bij experts. “Het is een bizar fenomeen met veel vragen en weinig bewijzen.”
  [naar artikel]
 49. “Vreemd dat er nergens naalden of prikplaatsen worden gevonden”: hoe werkt ‘needle spiking’ en waarom is het zo moeilijk te bewijzen? (23/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Er waren de voorbije weken al meerdere verhalen over ‘needle spiking’, en ook na incidenten in Mechelen dit weekend wordt het onderzocht als mogelijke piste. Wat is het nu precies? Er bestaat nog veel onduidelijkheid over, klinkt het bij experts. “Het is een bizar fenomeen met veel vragen en weinig bewijzen.”
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy