De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

KIJK. “Om je kapot te schamen”: totale afgang voor AZ in Bosnië na 0-3-voorsprong tegen nietig Zrinjski

KIJK. “Om je kapot te schamen”: totale afgang voor AZ in Bosnië na 0-3-voorsprong tegen nietig Zrinjski

Het Laatste Nieuws

22/09/2023 - 13:11

Horroravond voor AZ in de Conference League. De Nederlandse club gooide bij het armtierige HSK Zrinjski uit Bosnië-Herzegovina een 0-3-voorsprong te grabbel en kreeg er na rust nog vier om de oren. “Dit is om je kapot te schamen”, beseften ze bij AZ.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. KIJK. “Om je kapot te schamen”: totale afgang voor AZ in Bosnië na 0-3-voorsprong, ook kleedkamers van bedenkelijk niveau (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Horroravond voor AZ in de Conference League. De Nederlandse club gooide bij het armtierige HSK Zrinjski uit Bosnië-Herzegovina een 0-3-voorsprong te grabbel en kreeg er na rust nog vier om de oren. “Dit is om je kapot te schamen”, beseften ze bij AZ. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was, moesten Mathew Ryan en co de blamage verwerken in een kleedkamer van provinciaal niveau.
  [naar artikel]
 2. VIDEO. Kijk exclusief binnen in het vakantieoord van Ingeborg in Bosnië: “De airco staat veel te hard in de kapel” (26/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In de laatste aflevering van de HLN Original ‘Het Vakantiehuis’ trekt Birgit Van Mol naar Bosnië. Het Medjugorje Hotel & Spa is al acht jaar dé plek waar Ingeborg spirituele rust vindt. “Ik ben een luxepelgrim. Ik wil dat het een goed hotel is.”
  [naar artikel]
 3. Oost-Europa: “Naast Oekraïne ook Bosnië kandidaat-lid EU maken” (20/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onder meer Hongarije en Slovenië willen niet alleen Oekraïne en Moldavië, maar ook Bosnië kandidaat-lid van de Europese Unie maken. Dat kan overeenstemming tussen de EU-landen over Oekraïne mogelijk in gevaar brengen, omdat Bosnië volgens velen nog niet zover is.
  [naar artikel]
 4. "Het monster wil de controle over Westelijke Balkan overnemen”: Bosnië, Georgië en Moldavië lopen gevaar volgens NAVO (30/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De NAVO heeft beloofd om de buurlanden van Rusland te helpen overleven als onafhankelijke naties. Het bondgenootschap zegt dat de uitkomst van de oorlog in Oekraïne van “existentieel belang” is voor Moldavië en Georgië, maar evenals voor Bosnië.
  [naar artikel]
 5. KIJK. Johan Bakayoko windt er geen doekjes om: “Moeten eerste worden in deze groep” (03/12/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels kennen twee van hun drie tegenstanders voor het EK 2024. België neemt het in Duitsland eerst op tegen Slovakije (maandag 17 juni om 18u in Frankfurt), dan tegen Roemenië (zaterdag 22 juni om 21u in Keulen). De derde opponent komt uit de play-offs: Israël, Bosnië en Herzegovina, Oekraïne of IJsland. Match die op woensdag 26 juni om 18u in Stuttgart gespeeld wordt. Volgens flankaanvaller Johan Bakayoko (20) zijn er geen excuses mogelijk. “In gelijk welke EK-groep zijn wij favoriet.”
  [naar artikel]
 6. Bondscoach Belgian Cats debuteert met aartsmoeilijke partij in Bosnië: “Het zal oorlog worden” (09/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  Na vijf jaar van wervelend succes onder bondscoach Philip Mestdagh gaan de Belgian Cats donderdag (20 uur) in Bosnië op zoek naar nieuwe triomfen. Ditmaal met Valéry Demory (58) als nieuwe sportieve baas. De Franse coach krijgt van de federatie de niet simpele opdracht om de Cats nog verder richting wereldtop te stuwen. De eerste opdracht in het kader van de EK-kwalificatie richting Eurobasket 2023 is een zware dobber. “Het zal oorlog worden in Bosnië”, beseft de kersverse bondscoach van de Belgian Cats.
  [naar artikel]
 7. Belgian Cats winnen in Sydney vrij makkelijk van Bosnië (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische basketbalvrouwen hebben Bosnië vandaag vrij makkelijk verslagen met 85-55 in hun vierde groepswedstrijd op het WK in het Australische Sydney. Bij de rust leidde België al met 37-22. Met twee zeges in de eerste drie groepswedstrijden mochten de Belgian Cats zich al opmaken voor de kwartfinales. Na een verliespartij tegen de VS en twee overwinningen tegen Zuid-Korea en Puerto Rico behaalden de Cats ook vandaag een overwinning tegen Bosnië, dat nog geen enkele wedstrijd kon winnen op dit WK.
  [naar artikel]
 8. LIVE BOSNIË-PORTUGAL. ‘Siuuuu!’ Ronaldo zet via penalty de elf van Martínez alweer op voorsprong (16/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  21 op 21. Dat zijn de prima cijfers van Portugal in de EK-kwalificatie. De troepen van bondscoach Roberto Martinez zijn al zeker van hun plekje op het EK van volgend jaar, maar willen graag foutloos blijven. Winnen Cristiano Ronaldo en co in Bosnië-Herzegovina?
  [naar artikel]
 9. Europa houdt sancties tegen Bosnië achter de hand (21/02/2022 - De Tijd)
  20:29 In Europa is geen plaats voor een verdeeld Bosnië en Herzegovina. Dat zei de chef van de Europese diplomatie Josep Borrell maandagavond. 'Wie in die richting werkt, riskeert een bevriezing van de fina...
  [naar artikel]
 10. Politieke crisis in Bosnië-Herzegovina? (12/12/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Politieke crisis in Bosnië-Herzegovina? De voormalige Joegoslavische staat lijkt af te stevenen op een crisis. Het parlement van de Servische Republiek, een deelstaat van Bosnië-Herzegovina, luidde een nieuwe stap richting autonomie in. Het zal zich binnen een half jaar terugtrekken uit de belangrijkste instellingen in het land: het leger, de belastingdienst en de hoogste rechterlijke macht. Zo lijkt een […] Lees dit artikel: Politieke crisis in Bosnië-Herzegovina?
  [naar artikel]
 11. KIJK. “Ik dacht, gebeurt dit nu echt?”: belangrijk tennispunt op ongeziene wijze onderbroken (15/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Achteraf stelde Jessica Pegula (WTA 3) dat ze het “gewoon grappig” vond, maar tijdens een 1-0-voorsprong in sets en 4-3-voorsprong in de tiebreak tegen Iga Swiatek was dat toch even anders.
  [naar artikel]
 12. Yellow Tigers behouden perfect rapport in European Golden League met nieuwe zege tegen Bosnië-Herzegovina (14/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Yellow Tigers hebben woensdagavond hun derde groepswedstrijd in en tegen Bosnië met een overtuigende 3-0 gewonnen. De setstanden waren 25-23, 24-14 en 25-18. De wedstrijd duurde 1 uur en 15 minuten.
  [naar artikel]
 13. Argentijnse pers hard voor Messi en co na afgang tegen Saudi-Arabië: “De slechtste grap aller tijden” (22/11/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Lionel Messi (35) zal nog serieus moeten swingen wil hij zijn ‘Last Dance’ tot een goed einde brengen. Na de schande tegen Saudi-Arabië ligt Argentinië op z’n gat. “Dit is een enorme klap”, bevestigde de Vlo.
  [naar artikel]
 14. Argentijnse pers hard voor Messi en co. na afgang tegen Saoedi-Arabië: “De slechtste grap aller tijden” (22/11/2022 - Het Belang van Limburg)
  Lionel Messi (35) zal nog serieus moeten swingen wil hij zijn ‘Last Dance’ tot een goed einde brengen. Na de schande tegen Saoedi-Arabië ligt Argentinië op z’n gat. “Dit is een enorme klap”, bevestigde de Vlo.
  [naar artikel]
 15. Belgian Lions in Estland nipt onderuit versus Bosnië en Herzegovina (13/08/2022 - Het Belang van Limburg)
  Op het internationaal toernooi in het Estse Tartu leden de Belgian Lions een nipte nederlaag tegen Bosnië en Herzegovina. De Lions zijn in voorbereiding op de twee WK-kwalificatiewedstrijden, 25 augustus tegen Groot-Brittannië (Mons Arena) en 28 augustus in Griekenland, en het EK (1 tot 18 september in Georgië/Tbilisi-Duitsland/Berlijn.
  [naar artikel]
 16. Antwerpse hulpverlener Imad: “We worden als misdadigers gezien terwijl we het vuile werk van overheden opknappen” (08/08/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op het vlak van humanitaire missies mag Imad Ben inmiddels een veteraan worden genoemd. De afgelopen jaren trok de Borgerhoutenaar op eigen houtje naar onder meer Bosnië, de Gazastrook, Somalië, de Syrische grens en het Griekse eiland Lesbos. In de tweede helft van juli was hij opnieuw in Bosnië, waar hij schrijnende toestanden aantrof.
  [naar artikel]
 17. KIJK. “Shut up! Leer je te gedragen”: Djokovic ergert zich kapot en gaat ná match in de clinch met rumoerige fans (24/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Serviër Novak Djokovic (36) heeft het gisteren aan de stok gekregen met rumoerige Britse fans in de kwartfinales van de Davis Cup tennis. De Servische mannen stootten in het Spaanse Malaga door naar de halve finales na een 2-0-zege tegen Groot-Brittannië, Djokovic had het over “een gebrek aan respect”.
  [naar artikel]
 18. VN-gezant: ‘Bosnië wordt geconfronteerd met grootste bedreiging sinds oorlog’ (04/11/2021 - De Morgen)
  Bosnië dreigt uit elkaar te vallen en de kans op een nieuw conflict is reëel. Daarvoor waarschuwt de nieuwe Hoge Vertegenwoordiger van de VN.
  [naar artikel]
 19. De nederlaag tegen Bosnië is een beetje rechtgezet: Belgian Cats winnen vlot van Duitsland (14/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na de nederlaag tegen Bosnië zijn de Belgian Cats weer op de goeie weg in hun kwalificatiegroep voor het EK in 2023. Emma Meesseman en co wonnen na een overtuigende tweede helft in Kortrijk met 84-55 van Duitsland.
  [naar artikel]
 20. Belgian Cats in eerste match onder coach Demory onderuit tegen Bosnië (11/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Toegegeven, uit in Bosnië is niet de makkelijkste opdracht om aan een EK-voorronde te beginnen en het is te vroeg om na één match onder nieuwe coach Valéry Demory al conclusies te trekken, maar wàt zagen de Belgian Cats af. Al een geluk dat Jonquel Jones, de genaturaliseerde Amerikaanse van Bosnië, het gaspedaal loste in het vierde quarter of er dreigde een ware vernedering - de 87-81-cijfers zijn nog heel flatterend voor de Belgen.
  [naar artikel]
 21. Simon Mignolet na afgang: “Misschien beter met 6-1 verliezen dan met 1-0” (29/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ontzetting en schaamrood bij Club Brugge na een 6-1-oplawaai bij AA Gent. Aanvoerder Ruud Vormer en doelman Simon Mignolet zagen “een afgang”. “Maar nu weten we tenminste dat we iets moeten veranderen.”
  [naar artikel]
 22. Emma Meesseman en co. wervelen in tweede helft voorbij Duitsland (15/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgian Cats stelden in de EK-kwalificatieronde in een uitverkochte Lange Munte in Kortrijk orde op zaken. De selectie van bondscoach Valéry Demory won na een wervelende tweede helft met 84-55 van Duitsland. De nederlaag in Bosnië is meteen uitgewist en de Cats zijn vooral back on track voor een vierde opeenvolgende EK-deelname. “Volgend jaar winnen met meer dan zes punten in eigen huis van Bosnië en verder geen uitschuiver incasseren tegen Noord-Macedonië en in Duitsland en groepswinst is een feit,” zei de debuterende coach Valéry Demory.
  [naar artikel]
 23. Marc Degryse spreekt van “totale afgang” voor Anderlecht: “Tegen Vitesse, mensen... Dat is niet eens een goeie ploeg” (26/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europese avontuur van Anderlecht was er eentje van korte duur. Een dubbele confrontatie met Vitesse bleek te hoog gegrepen om een plek in de groepsfase van de Conference League af te dwingen. Onaanvaardbaar, vindt onze huisanalist Marc Degryse. “Wat ik het ergste vind, is dat Anderlecht gezichtsverlies geleden heeft tegenover gans Europa.”
  [naar artikel]
 24. KIJK. “Ik dacht, gebeurt dit nu echt?”: belangrijk tennispunt op ongeziene wijze onderbroken (15/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Achteraf stelde Jessica Pegula (WTA 3) dat ze het “gewoon grappig” vond, maar tijdens een 1-0-voorsprong in sets en 4-3-voorsprong in de tiebreak tegen ‘s werelds nummer één Iga Swiatek was dat toch even anders.
  [naar artikel]
 25. Met de groeten van Cristiano Ronaldo: oppermachtig Portugal droogt Bosnië af en heeft 24 op 24 (17/10/2023 - Sporza)
  Portugal zwaait ook na 8 EK-kwalificatiematchen nog met een perfect rapport. Cristiano Ronaldo zette de Portugezen met 2 vroege goals op weg naar een forfaitscore tegen Bosnië-Herzegovina. Alle doelpunten vielen voor de rust.
  [naar artikel]
 26. Onrust in Bosnië-Herzegovina: Bosnische Serviërs zetten nieuwe stap richting afscheiding (11/12/2021 - VRT NWS)
  Het parlement van de Servische Republiek (Republika Srpska) in Bosnië-Herzegovina heeft ingestemd met een resolutie die een nieuwe stap richting autonomie inluidt. In de resolutie staat dat de deelrepubliek zich binnen de zes maanden zal terugtrekken uit de drie belangrijkste instellingen in Bosnië-Herzegovina: het leger, de hoogste rechterlijke macht en de belastingdienst. Het hogerhuis moet de resolutie ook nog wel goedkeuren.
  [naar artikel]
 27. Antwerp-beloftespeler Arthur Vermeeren plaatst zich met U17 voor EK in Israël: “Voor Beerschot spelen? Nooit!” (30/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Maandag kwalificeerde de Belgische U17 zich voor het EK in Israël na een klinkende 0-6-overwinning tegen Bosnië-Herzegovina. Antwerp-speler Arthur Vermeeren speelde opnieuw negentig minuten mee. “Iedereen wilde winnen, de manier waarop was niet belangrijk.”
  [naar artikel]
 28. ‘Bosnië wordt geconfronteerd met grootste bedreiging sinds oorlog’, zegt VN-gezant. Wat is er aan de hand? (04/11/2021 - De Morgen)
  Bosnië dreigt uit elkaar te vallen en de kans op een nieuw conflict is reëel. Daarvoor waarschuwt de nieuwe Hoge Vertegenwoordiger van de VN. Wat is er aan de hand?
  [naar artikel]
 29. Vijf doden door stormen in Kroatië en Bosnië (20/07/2023 - Het Belang van Limburg)
  Bij zware stormen die woensdag over Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Servië trokken en grote schade veroorzaakten, zijn zeker vijf mensen om het leven gekomen. Dat melden lokale media donderdag.
  [naar artikel]
 30. Belgian Cats openen EK-kwalificatiecampagne op 11 november tegen Bosnië-Herzegovina (27/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische basketvrouwen kennen hun kalender op weg naar het EK 2023. Ze beginnen de kwalificatiecampagne met een verplaatsing naar Bosnië-Herzegovina. FIBA Europe, de Europese basketbalfederatie, maakte het programma van de kwalificaties donderdag bekend.
  [naar artikel]
 31. Jonge Red Flames starten kwalificatiecampagne voor EK met winst in Bosnië-Herzegovina (14/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  De Belgische nationale meisjesploeg onder 17 heeft maandag met 1-2 gewonnen van Bosnië-Herzegovina, toekomstig gastheer van het EK 2022, in zijn eerste wedstrijd in kwalificatiegroep B6.
  [naar artikel]
 32. Verkiezingsnederlaag voor nationalisten in Bosnië (03/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de verkiezingen voor het drie-presidentschap in Bosnië en Herzegovina zouden enkele nationalistische kandidaten een nederlaag hebben geleden. Dat berichten lokale media op basis van gegevens van de partijhoofdkwartieren, die al gedeeltelijke resultaten hebben ontvangen. De officiële uitslag wordt pas maandag verwacht.
  [naar artikel]
 33. Football Talk. Pierre Locht nu ook definitief CEO van Standard - Luka Modric voetbalt ook volgend seizoen nog bij Real Madrid - Prevljak beslissend voor Bosnië (09/06/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Centrumspits Smail Prevljak van AS Eupen is de voorbije dagen twee keer beslissend geweest voor Bosnië. Tegen Finland viel hij in de 82ste minuut in en maakte hij drie minuten ver in de toegevoegde tijd 1-1 gelijk op aangeven van Dzeko. Tegen Roemenië viel hij aan de rust in en maakte hij in de 68ste minuut de 1-0 winning-goal.
  [naar artikel]
 34. Belgian Cats tegen China, Bosnië-Herzegovina, Zuid-Korea en favoriet VS in WK-groepsfase (03/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgian Cats nemen het in het najaar op het WK vrouwenbasket in Sydney (22 september - 1 oktober) in groep A op tegen China, Bosnië-Herzegovina, Zuid-Korea, de Verenigde Staten en een vijfde nog te bepalen tegenstander.
  [naar artikel]
 35. Europa opent deur voor toetreding Oekraïne, Moldavië en Bosnië-Herzegovina (08/11/2023 - De Tijd)
  13:16 Oekraïne, Moldavië en Bosnië-Herzegovina kunnen onderhandelingen beginnen over toetreding tot de Europese Unie, mits ze hervormingen doorvoeren. Georgië krijgt het statuut van kandidaat EU-lidstaat.
  [naar artikel]
 36. KIJK. “Like a child”: Pogacar imiteert Van Aert, die razend drinkbus kapot gooit na tweede plaats (02/07/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Frustratie alom bij Wout van Aert (28) na de tweede etappe in de Tour. Onze landgenoot kwam net te laat voor de ritzege en strandde zo op de tweede plaats. Vlak na de aankomst gooide Van Aert uit ‘colère’ zijn drinkbus kapot tegen het asfalt.
  [naar artikel]
 37. Italiaans drama in Palermo: Europese kampioen mist tweede opeenvolgende WK na afgang tegen Noord-Macedonië (24/03/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Onwaarschijnlijk. Italië is er niet in geslaagd het WK in Qatar te halen. In minuut 91 scoorde Noord-Macedonië met hun enige volwaardige kans van de match. Aleksandar Trajkovski (ex-KV Mechelen en -Zulte Waregem) als dooddoener van dienst. Of hoe de afgang moeilijk nog dramatischer kon worden voor de Europees kampioen.
  [naar artikel]
 38. Filou Oostende moet halsoverkop richting Bosnië-Herzegovina vertrekken voor beslissend duel tegen Igokea (19/01/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Filou Oostende is halsoverkop moeten vertrekken richting Bosnië-Herzegovina om tijdig aanwezig te zijn voor de derde en beslissende barragewedstrijd van de play-in fase donderdagavond tegen KK Igokea.
  [naar artikel]
 39. “Ze verdienden geen escape”: Philippe Clement zet sleutelspelers vol in de wind na afgang (29/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ze verdienden geen escape.” Philippe Clement kende zowel tijdens als na de pandoering tegen AA Gent geen genade met z’n sleutelspelers. Vanaken, Vormer, Lang, De Ketelaere, Mata, Mechele... Niemand werd de afgang bespaard. Verstaanbaar, maar evenzeer link.
  [naar artikel]
 40. Bosnië en Herzegovina in volle existentiële crisis naar de stembus (02/10/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In Bosnië en Herzegovina vinden vandaag algemene verkiezingen plaats in volle existentiële crisis. De etnische verschillen bedreigen meer dan ooit de integriteit van het land, bijna 30 jaar na het bloedige conflict.
  [naar artikel]
 41. Bosnië en Herzegovina naar stembus in volle existentiële crisis (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  In Bosnië en Herzegovina vinden zondag algemene verkiezingen plaats in volle existentiële crisis. De etnische verschillen bedreigen meer dan ooit de integriteit van het land, bijna 30 jaar na het bloedige conflict.
  [naar artikel]
 42. Belgian Cats nemen optie op EK 2023 na walkover tegen Bosnië-Herzegovina (27/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Zonder hun genaturaliseerde sterspeelster Jonquel Jones, die besliste om niet meer aan te treden voor haar adoptieland, vormde Bosnië-Herzegovina in Leuven geen enkele bedreiging voor de Belgian Cats in de voorronde van het EK 2023. Met een 100-60-zege reiken de Belgen dan ook de hand naar hun vierde EK op rij.
  [naar artikel]
 43. Belgian Cats walsen met steun van Evenepoel en co. over Bosnië, Meesseman loopt kuitbeenblessure op (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische basketbalvrouwen hebben Bosnië vrij makkelijk verslagen met 85-55 in hun vierde groepswedstrijd op het WK in het Australische Sydney. Bij de rust leidde België, dat aangemoedigd werd door kersvers wereldkampioen wielrennen Remco Evenepoel en vicewereldkampioen Lotte Kopecky, al met 37-22.
  [naar artikel]
 44. Belgian Cats walsen met steun van Evenepoel en co. over Bosnië, Meesseman loopt kuitbeenblessure op (26/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische basketbalvrouwen hebben Bosnië vrij makkelijk verslagen met 85-55 in hun vierde groepswedstrijd op het WK in het Australische Sydney. Bij de rust leidde België, dat aangemoedigd werd door kersvers wereldkampioen wielrennen Remco Evenepoel en vicewereldkampioen Lotte Kopecky, al met 37-22.
  [naar artikel]
 45. Frank Vandenbroucke tegen terugkeer mondmaskerplicht: “Maar je moet je niet schamen om er eentje te dragen” (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) is tegen een terugkeer van de mondmaskerplicht. Dat zegt hij in de Franstalige krant ‘Le Soir’. De minister pleit wel voor een "mondmaskercultuur”, waarbij mensen zich niet moeten schamen om er eentje op te zetten. Viroloog Steven Van Gucht sloot al eerder een terugkeer uit: “Overheden verplichten niet graag, want je maakt je op dat moment absoluut niet populair als politicus.”
  [naar artikel]
 46. ANALYSE. Onze Rode Duivels-watcher: “Het belang van de EK-loting wordt schromelijk overschat” (03/12/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels kennen hun tegenstanders op het EK voetbal volgende zomer in Duitsland. Stip 17, 22 en 26 juni alvast aan in uw agenda. Dan neemt België het achtereenvolgens op tegen Slovakije (in Frankfurt), Roemenië (in Keulen) en de winnaar van play-off B (Israël, Bosnië & Herzegovina, Oekraïne of IJsland- in Stuttgart).
  [naar artikel]
 47. KIJK. Model krijgt bakken kritiek om weinig verhullende trouwjurk: “Als ik je man was, ik zou me schamen!” (08/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het 33-jarige Australische model Ellie Gonsalves stapte in maart in het huwelijksbootje. De vrouw droeg maar liefst drie jurken tijdens haar tweedaagse trouwfeest. Als derde kleed koos Ellie voor een weinig verhullende witte minijurk en hoopte zo haar man te verrassen. Hoewel haar echtgenoot duidelijk fan was, waren gebruikers op sociale media dat iets minder. “Dat is niet stijlvol!”, laat een gebruiker weten. “Ik zou me schamen als ik jouw man was”, laat iemand anders achter in de comments. Ellie Gonsalves laat het niet aan haar hart komen en slaat terug. “Het gaat om een trouwjurk van iemand die je niet kent. Als je het niet mooi vindt, volg me dan niet!”
  [naar artikel]
 48. 1.692.643 Vlamingen beleven trieste afgang van Rode Duivels tegen Marokko (28/11/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Gemiddeld 1.692.643 Vlamingen volgden zondagmiddag de trieste afgang van de Rode Duivels tegen Marokko. De ‘openingswedstrijd’ van België tegen Canada was nog goed voor 1.881.984 kijkers.
  [naar artikel]
 49. Wat is er aan de hand in Bosnië? ‘Het land dreigt uit elkaar te vallen’ (04/11/2021 - De Morgen)
  Bosnië dreigt uit elkaar te vallen en de kans op een nieuw conflict is reëel. Daarvoor waarschuwt de nieuwe Hoge Vertegenwoordiger van de VN. Wat is er aan de hand?
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy