De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Alec Segaert en co laten zich verrassen door vroege vlucht: sterke Deen Henrik Pedersen (18) is Europees kampioen bij beloften

Alec Segaert en co laten zich verrassen door vroege vlucht: sterke Deen Henrik Pedersen (18) is Europees kampioen bij beloften

Gazet van Antwerpen

22/09/2023 - 13:15

De nieuwe Europese kampioen wielrennen bij de beloften heet Henrik Pedersen. De 18-jarige Deen klopte de 20-jarige Spanjaard Ivan Romeo nadat ze de hele koers samen op kop reden met ook nog de Pool Mateusz Gajdulewicz. Het peloton kwam te laat en liet zich simpelweg verrassen door de vroege vlucht. Gianluca Pollefliet was de beste Belg met een elfde plaats. Alec Segaert, Europees kampioen tijdrijden, finishte als 24ste.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. KIJK. “Ik had er wel iets meer van verwacht”: Alec Segaert kan geen rol van betekenis spelen bij beloften, Deen pakt Europese titel (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Neen, de dubbel voor Alec Segaert zat er vandaag nooit in. Na zijn tijdritgoud woensdag wilde onze landgenoot een gooi doen naar een Europese titel op de weg bij de beloften, maar de kopgroep bleef buiten schot. Segaert finishte uiteindelijk 24ste, Gianluca Pollefliet was de eerste Belg op plaats elf. De Deen Henrik Breiner Pedersen kroonde zich tot Europees kampioen.
  [naar artikel]
 2. Topfavoriet Alec Segaert kroont zich voor tweede jaar op rij tot Europees kampioen tijdrijden bij de beloften (20/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Alec Segaert heeft in het Nederlandse Drenthe zichzelf opgevolgd als Europees kampioen tijdrijden bij de beloften. Onze landgenoot bezorgt België zo de eerste gouden medaille van het kampioenschap.
  [naar artikel]
 3. Europees kampioen Alec Segaert is ook medefavoriet voor WK tijdrijden beloften: “Die Europese titel motiveert me” (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  West-Vlaming Alec Segaert (19) werd vorig jaar in Brugge knap tweede op het WK tijdrijden voor juniores. Intussen is hij bij de beloften Europees kampioen in deze discipline en staat hij in het Australische Wollongong als één van de favorieten voor goud.
  [naar artikel]
 4. Alec Segaert en co grijpen naast eremetaal op nerveus EK voor beloften: “Het was een moeilijke, rare koers” (22/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Pedersen en Romeo streden voor het goud bij de beloften in Drenthe. Zij bleven over uit de vroege vlucht en een nerveus peloton mispakte zich aan hun ontsnapping. Zo was enkel nog het brons ter beschikking, maar de Belgen kwamen nooit echt in beeld voor eremetaal. Gianluca Pollefliet strandde op de 11de plek. Segaert moest vrede nemen met stek 24, twee plekjes voor Vangheluwe.
  [naar artikel]
 5. Belgische toptalent Alec Segaert knalt als eerstejaars naar Europese tijdrittitel bij de beloften (07/07/2022 - Het Belang van Limburg)
  De negentienjarige Belg Alec Segaert is donderdag in het Portugese Anadia Europees kampioen tijdrijden bij de renners onder de 23 jaar geworden. De uittredende Europese tijdritkampioen bij de junioren haalde het met ruime voorsprong.
  [naar artikel]
 6. Alec Segaert en Britt Knaven kronen zich tot Belgische kampioen tijdrijden bij de beloften (01/05/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alec Segaert en Britt Knaven zijn de Belgische kampioenen in het tijdrijden bij respectievelijk de mannen en vrouwen beloften. De nationale titelstrijd had zondag plaats in het Oost-Vlaamse Gavere.
  [naar artikel]
 7. Topfavoriet Alec Segaert grijpt net naast goud in beloftentijdrit, Riemstenaar Jonathan Vervenne strandt op elfde plek (09/08/2023 - Het Belang van Limburg)
  Alec Segaert (20, Lotto-Dstny) heeft zilver gepakt op het WK tijdrijden voor beloften. Hij reed een sterke tijdrit, maar beet de tanden stuk op de Italiaan Lorenzo Milesi, prof bij DSM, en moest tevreden zijn met zilver. Segaert was ruim elf seconden trager. De andere Belgische vertegenwoordiger, Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften Jonathan Vervenne (20, Soudal-Quick Step Development Team) uit Riemst, eindigde buiten de top tien.
  [naar artikel]
 8. KOERS KORT. Alec Segaert wordt prof bij Lotto Dstny - Eli Iserbyt verlengt bij Pauwels Sauzen-Bingoal tot eind 2026 (16/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Europees kampioen tijdrijden bij de beloften Alec Segaert wordt prof bij Lotto Dstny. De ploeg en Alec Segaert stippelden samen een traject uit waarin het talent zich optimaal kan ontwikkelen. Er werd een contract voor drie jaar getekend, waarbij de renner in 2023 en tot halverwege 2024 zal uitkomen voor het continentale Development Team van Lotto Dstny, om nadien de stap naar de profs te zetten tot en met minstens 2025.
  [naar artikel]
 9. Europees beloftekampioen tijdrijden Alec Segaert (19) tekent profcontract bij Lotto (16/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alec Segaert, de Europese kampioen tijdrijden bij de beloften, heeft zijn eerste profcontract ondertekend bij Lotto Soudal. De 19-jarige renner zette zijn krabbel onder een verbintenis van drie seizoenen.
  [naar artikel]
 10. Wie is Alec Segaert, de ex-triatleet die vandaag Europees kampioen tijdrijden werd? (08/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goud en zilver op het junioren-EK tijdrijden. De stunt van Remco Evenepoel en Ilan Van Wilder, drie jaar geleden in Brno, werd in Trento gewoon overgedaan door Alec Segaert en Cian Uijtdebroeks. Uijtdebroeks kent u inmiddels wel. Maar… Alec wie? Aangename kennismaking!
  [naar artikel]
 11. Supporters bouwen in alle vroegte feestje na WK-zilver voor Alec Segaert: “Trots overheerst op teleurstelling” (19/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Nét geen regenboogtrui voor Alec Segaert op het WK tijdrijden voor beloften, maar het zilver staat hem even mooi. Tenminste, dat vinden zijn trouwe fans, die in de vroege uurtjes al verzamelen bliezen in café De Kluisberg in Lendelede. Ook oma en opa Segaert waren aanwezig en genoten van de topprestatie van hun kleinzoon.
  [naar artikel]
 12. Pedersen bezorgt Denemarken vierde goud op EK beloften (05/08/2017 - Sporza)
  Casper Pedersen heeft voor eigen volk het Europees kampioenschap op de weg voor beloften gewonnen. De Deen toonde zich de sterkste van een kopgroep van vier.
  [naar artikel]
 13. Zilver voor Alec Segaert! Amper 19-jarig Belgisch toptalent snelt naar tweede plek tijdens WK tijdrijden voor beloften (19/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alec Segaert heeft zilver gepakt op het WK tijdrijden voor beloften, goed voor de tweede Belgische medaille in Wollongong. De 19-jarige Europese kampioen tijdrijden - eerstejaars (!) - ging snel van start en had lang de beste tussentijden, maar kwam in het slot 16 seconden te kort tegen de Noor Soren Waerenskjold (22 jaar en prof bij Uno-X). Die laatste volgt de Deen Johan Price-Pejtersen op. Het brons was voor Leo Hayter, die al een profcontract tekende bij INEOS. Lennert Van Eetvelt reed naar een 14de plaats.
  [naar artikel]
 14. Europees kampioen Alec Segaert start belofte-Giro met winst in openingstijdrit (11/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  De jonge Belg Alec Segaert (Lotto Dstny) heeft zondag de openingstijdrit gewonnen van de Giro Next Gen, de Ronde van Italië voor renners onder de 23 jaar.
  [naar artikel]
 15. Wie is BK-revelatie Alec Segaert? “Welopgevoed, intelligent en als renner is hij ons aan het verrassen” (25/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Ze groeien schijnbaar aan de bomen bij Lotto - Dstny. Na Arnaud De Lie vorig jaar is nu ook de 20-jarige Alec Segaert volledig aan het ontbolsteren. Vorige donderdag tweede achter Wout van Aert op het BK tijdrijden, in Izegem tweede achter Remco Evenepoel aan het eind van een loodzware wedstrijd. Je zou voor minder gaan zweven, maar niet als je Alec Segaert heet.
  [naar artikel]
 16. Wie is BK-revelatie Alec Segaert? “Welopgevoed, intelligent en als renner is hij ons aan het verrassen” (25/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Ze groeien schijnbaar aan de bomen bij Lotto - Dstny. Na Arnaud De Lie vorig jaar is nu ook de 20-jarige Alec Segaert volledig aan het ontbolsteren. Vorige donderdag tweede achter Wout van Aert op het BK tijdrijden, in Izegem tweede achter Remco Evenepoel aan het eind van een loodzware wedstrijd. Je zou voor minder gaan zweven, maar niet als je Alec Segaert heet.
  [naar artikel]
 17. Het ijzer smeden wanneer het heet is: Lotto Soudal kondigt komst van Alec Segaert aan (08/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Wat een woensdag voor Alec Segaert (18). Eerder op de dag werd de jonge Belg Europees kampioen tijdrijden bij de juniors, even later kondigde Lotto Soudal aan dat Segart volgend seizoen overkomt naar de U23 van het team.
  [naar artikel]
 18. Zilver voor Alec Segaert op WK tijdrijden voor beloften, wereldtitel voor Waerenskjold: “Heb nog drie jaar tijd om stapje beter te doen” (19/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alec Segaert heeft de zilveren medaille veroverd op het WK tijdrijden voor beloften. Onze 19-jarige landgenoot, een eerstejaarsbelofte, moest het na een titanenstrijd afleggen tegen de bijna drie jaar oudere Noor Sören Waerenskjold - het verschil bedroeg finaal 16 seconden. De Brit Leo Hayter vervolledigde het podium. Segaert toonde zich na afloop dan ook een tevreden man.
  [naar artikel]
 19. Wout van Aert probeerde het, maar Remco Evenepoel knalt op straffe wijze naar Belgische titel voor sterke Alec Segaert (25/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Remco Evenepoel heeft zich tot Belgisch kampioen op de weg gekroond. De wereldkampioen was na 230 warme kilometer in en rond Izegem de sterkste na een fantastische aanval en volgt Tim Merlier op. De jonge Alec Segaert was de enige die kon volgen en werd tweede. Jasper Stuyven werd derde.
  [naar artikel]
 20. Alec Segaert legt kersvers wereldkampioen Fedorov over de knie en zegeviert in Ronde van Lombardije voor beloften (02/10/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alec Segaert (Lotto Soudal) heeft zijn 19e plek op het WK in Australië doorgespoeld met een knappe overwinning in de Piccolo Lombardia, ofwel de Ronde van Lombardije voor beloften. Onze landgenoot klopte wereldkampioen bij de beloften Fedorov in de sprint, de Fransman Labrosse mocht mee het podium op.
  [naar artikel]
 21. LIVE WK. Maakt Alec Segaert zijn favorietenrol waar? Volg nu het WK tijdrijden bij de beloften (09/08/2023 - Gazet van Antwerpen)
  De beloften komen vandaag voor het eerst in actie op het WK wielrennen, in de individuele tijdrit. Onze landgenoot Alec Segaert is topfavoriet en vertrekt rond 17u15. Ook Jonathan Vervenne maakt kans op een medaille. Volg het de tijdrit hier LIVE!
  [naar artikel]
 22. Familie van vicewereldkampioen Alec Segaert is apetrots: “Alles is perfect volgens plan verlopen, doel is nu wereldtitel volgend jaar” (19/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Alec Segaert heeft maandag op het WK wielrennen in het Australische Wollongong zilver gewonnen in de tijdrit bij de beloften (U23). De negentienjarige Segaert, een eerstejaarsbelofte, legde de 28,8 km af in 34:29. Daarmee was hij zestien seconden trager dan de drie jaar oudere Noor Soren Waerenskjold. Die haalde het in 34:13 (gem. 50,50 km/u).
  [naar artikel]
 23. Familie van vicewereldkampioen Alec Segaert is apetrots: “Alles is perfect volgens plan verlopen, doel is nu wereldtitel volgend jaar” (19/09/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Alec Segaert heeft maandag op het WK wielrennen in het Australische Wollongong zilver gewonnen in de tijdrit bij de beloften (U23). De negentienjarige Segaert, een eerstejaarsbelofte, legde de 28,8 km af in 34:29. Daarmee was hij zestien seconden trager dan de drie jaar oudere Noor Soren Waerenskjold. Die haalde het in 34:13 (gem. 50,50 km/u).
  [naar artikel]
 24. Alec Segaert maakt favorietenrol waar en wint opnieuw het EK tijdrijden bij de beloften (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wielerbelofte Alec Segaert heeft in het Nederlandse Emmen zijn Europese titel tijdrijden bij de renners onder de 23 jaar verlengd. Hij haalde het na 20,6 kilometer met ruime voorsprong.
  [naar artikel]
 25. Pedersen bezorgt Denemarken vierde gouden plak op EK wielrennen (05/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Casper Pedersen heeft voor eigen volk het Europees kampioenschap op de weg voor beloften gewonnen. De Deen toonde zich na 160,8 km de sterkste
  [naar artikel]
 26. Alec Segaert, favoriet voor WK-goud bij beloften, kan momenteel niet afreizen door diefstal van internationaal paspoort (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Flinke domper voor Alec Segaert (20), de favoriet voor het WK-goud bij de tijdrit voor beloften. Op de trein richting Brussels Airport, voor afreis naar Glasgow, werd zijn rugzak gestolen. Daarin zijn internationaal paspoort. Daardoor kan Segaert momenteel niet vertrekken naar Schotland.
  [naar artikel]
 27. Europees kampioen Alec Segaert doet gooi naar wereldtitel bij beloften: “Aan de voorbereiding zal het niet liggen” (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van alle WK-Belgen is de 19-jarige Alex Segaert al het langst in Australië. Op eigen initiatief en eigen kosten maakte hij al twee weken geleden de oversteek richting Down Under. De eerstejaarsbelofte uit Lendelede liet niets aan het toeval over en oogt zelfzeker. “Ik hoop op het podium.”
  [naar artikel]
 28. Europees kampioen Alec Segaert doet vanaf 8u43 gooi naar wereldtitel bij beloften: “Aan de voorbereiding zal het niet liggen” (18/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van alle WK-Belgen is de 19-jarige Alex Segaert al het langst in Australië. Op eigen initiatief en eigen kosten maakte hij al twee weken geleden de oversteek richting Down Under. De eerstejaarsbelofte uit Lendelede liet niets aan het toeval over en oogt zelfzeker. “Ik hoop op het podium.” Segaert start maandagochtend om 8u43 Belgische tijd aan zijn queeste naar eremetaal.
  [naar artikel]
 29. De balans van wielrenner Alec Segaert: 'Ik vraag me soms af hoe diep je kunt gaan in de koers' (11/08/2023 - De Tijd)
  16:38 Lotto Dstny-renner Alec Segaert (20) won deze week net als vorig jaar zilver op het WK tijdrijden voor beloften. De opperfavoriet was ontgoocheld, maar erkende: de Italiaan Lorenzo Milesi was sterker....
  [naar artikel]
 30. Fotofinish! Europees kampioen tijdrijden Alec Segaert neemt het in Sint-Eloois-Winkel op tegen ... een renpaard (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een jaarlijks terugkerende traditie op Winkel Koerse. Een wielrenner die het opneemt tegen een racepaard. Nico Mattan waagde zich er in het verleden meermaals aan, vandaag was het de beurt aan Alec Segaert (18) in Sint-Eloois-Winkel. De Europese kampioen tijdrijden moest het in het stadscentrum op een parcours van 400m opnemen tegen een racepaard op volle snelheid. 520 kilogram versus 75. Wie wint? Tipje van de sluier: er kwam een fotofinish aan te pas.
  [naar artikel]
 31. Fotofinish! Europees kampioen tijdrijden Alec Segaert neemt het in Sint-Eloois-Winkel op tegen ... een renpaard (05/10/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een jaarlijks terugkerende traditie op Winkel Koerse. Een wielrenner die het opneemt tegen een racepaard. Nico Mattan waagde zich er in het verleden meermaals aan, vandaag was het de beurt aan Alec Segaert (18) in Sint-Eloois-Winkel. De Europese kampioen tijdrijden moest het in het stadscentrum op een parcours van 400m opnemen tegen een racepaard op volle snelheid. 520 kilogram versus 75. Wie wint? Tipje van de sluier: er kwam een fotofinish aan te pas.
  [naar artikel]
 32. Zilver voor Alec Segaert op WK tijdrijden voor beloften, wereldtitel voor Waerenskjold (19/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Alec Segaert heeft de zilveren medaille veroverd op het WK tijdrijden voor beloften. Onze 19-jarige landgenoot moest het na een titanenstrijd afleggen tegen de bijna drie jaar oudere Noor Sören Waerenskjold - het verschil bedroeg finaal 16 seconden. De Brit Leo Hayter vervolledigde het podium.
  [naar artikel]
 33. Broer Loïc coachte Alec Segaert naar de zilveren medaille op het WK: “Als Alec elk jaar drie seconden rapper rijdt, zit er een wereldtitel in” (19/09/2022 - Het Belang van Limburg)
  Aan moral support geen gebrek voor zilveren Alec Segaert aan de andere kant van de wereld. De 19-jarige West-Vlaming die in de tijdrit bij de beloften enkel de Noor Søren Waerenskjold moest laten voorgaan, kreeg in Wollongong de steun van ouders Frank en Karen, boezemvriend Tijs, maar vooral broer Loïc, coach van de nieuwe vicewereldkampioen.
  [naar artikel]
 34. Bronzen Alec Segaert: “De fans duwden me vooruit, ik ben tot het uiterste gegaan” (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Goud op het EK had hij al, op het WK wielrennen in eigen land werd het uiteindelijk brons voor Alec Segaert. Onze landgenoot hield met 52 honderdste van een seconde de Deen Bevort van het podium. “Dit is een prachtige dag.”
  [naar artikel]
 35. De vierde medaille is binnen! Alec Segaert vecht zich met 52 honderdste van een seconde naar brons, goud voor de Deen Gustav Wang (21/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Met 52 honderste van een seconde. Alec Segaert heeft België een vierde medaille op het WK wielrennen bezorgd. De Europese kampioen tijdrijden werd in Brugge nipt derde. Het goud was voor een indrukwekkende Gustav Wang uit Denemarken. Cian Uijtdebroeks werd 6de, Jonathan Vervenne werd derde Belg op een 15de plaats.
  [naar artikel]
 36. Lotto Dstny-talent Alec Segaert knalt naar roze in openingstijdrit van Giro voor beloften (11/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Alec Segaert (20) heeft de openingstijdrit in de Ronde van Italië voor beloften op zijn naam geschreven. Het talent van Lotto Dstny mocht meteen ook de eerste roze trui aantrekken.
  [naar artikel]
 37. Brons! Alec Segaert nipt derde, Deen Gustav Wang pakt verrassend goud op WK tijdrijden junioren (21/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Derde dag, vierde medaille voor België op het WK wielrennen. De 18-jarige Alec Segaert snelde naar brons op het WK tijdrijden bij de junioren. De Deen Gustav Wang werd verrassend wereldkampioen, de Brit Joshua Tarling pakte zilver.
  [naar artikel]
 38. Net niet! Alec Segaert strandt op elf seconden van wereldtitel tijdrijden bij beloften (09/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Net geen goud voor Alec Segaert. Na een bronzen en zilveren medaille in het tijdrijden de afgelopen twee jaren, is het opnieuw net geen goud geworden voor Segaert. De renner van Lotto Dstny was de snelste aan de eerste twee tussenpunten, maar moest zijn meerdere erkennen in de Italiaan Lorenzo Milesi na een spannende tweestrijd.
  [naar artikel]
 39. Jonge Deen Casper Pedersen wint openingsrit in Denemarken (12/09/2017 - Metro)
  Casper Pedersen (Giant-Castelli) heeft de openingsrit in 27e Ronde van Denemarken (cat. 2.BC) gewonnen. De 21-jarige Deen soleerde na 176,6 kilometer van Frederiksberg naar Kalundborg naar de zege. De Fransman Nacer Bouhanni won de sprint van het peloton om de tweede plaats, voor de Duitser Phil Bauhaus. Pedersen is ook de eerste leider. Silas Clemessen, Florian Maitre, Nicklas Boje Mathias Krigbaum, Mathias Bregnhoj en Andreas Kron tekenden voor de vroege vlucht. Maximaal reden de zes een bonus van 5:30 bij elkaar, waarna het peloton de achtervolging inzette. Even was er opschudding toen de koplopers de verkeerde richting werden uitgestuurd en een neutralisatie zich opdrong. Het peloton moest halt houden en de vluchters kregen hun bonus van 2:45 terug. Tevergeefs, want ze werden gegrepen op 35 kilometer van de finish. Jasper Stuyven, zondag nog aan het werk in Canada, probeerde het daarop met ploegmaat Mads Pedersen. Snel hadden ze 20 seconden, maar tegen het peloton bleken ze niet opgewassen. Alles kwam weer bij elkaar, maar tot een massasprint kwam het niet. Op 5 kilometer verraste Casper Pedersen met een late uitval. Hij bleef voorop en pakte zijn eerste profzege. In augustus werd hij voor eigen publiek in Herning nog Europees kampioen bij de beloften. bron: Belga
  [naar artikel]
 40. LIVE. Europees kampioen Alec Segaert doet vanaf 8u23 gooi naar wereldtitel bij beloften: “Aan de voorbereiding zal het niet liggen” (19/09/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Van alle WK-Belgen is de 19-jarige Alex Segaert al het langst in Australië. Op eigen initiatief en eigen kosten maakte hij al twee weken geleden de oversteek richting Down Under. De eerstejaarsbelofte uit Lendelede liet niets aan het toeval over en oogt zelfzeker. “Ik hoop op het podium.” Segaert start straks om 8u23 Belgische tijd aan zijn queeste naar eremetaal en u kunt zijn prestatie hier natuurlijk LIVE volgen!
  [naar artikel]
 41. Net niet! Alec Segaert strandt op elf seconden van wereldtitel tijdrijden bij beloften: “Ik voelde dat ik stilviel op slotklim” (09/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Net geen goud voor Alec Segaert. Na een bronzen en zilveren medaille in het tijdrijden de afgelopen twee jaren, is het opnieuw net geen goud geworden voor Segaert. De renner van Lotto Dstny was de snelste aan de eerste twee tussenpunten, maar moest zijn meerdere erkennen in de Italiaan Lorenzo Milesi na een spannende tweestrijd.
  [naar artikel]
 42. Alec Segaert kan na diefstal van internationaal paspoort door spoedprocedure dan toch afreizen naar Glasgow (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Alec Segaert (20), de favoriet voor het WK-goud bij de tijdrit voor beloften, kan dankzij een spoedprocedure vanavond dan toch afreizen naar Glasgow. Eerder vandaag werd op de trein richting Brussels Airport zijn rugzak gestolen. Daarin zijn internationaal paspoort. Daardoor kon Segaert niet vertrekken naar Schotland.
  [naar artikel]
 43. Gelders zorgt voor tweede Belgische ritwinst op rij in Giro voor beloften, roze blijft eigendom van Segaert (12/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Twee op twee voor de Belgen in de Giro voor beloften. Na tijdritwinst van Alec Segaert was het nu aan Gil Gelders om in de eerste etappe in lijn de armen in de lucht te gooien. Onze landgenoot haalde solo de finish, het roze blijft eigendom van Segaert.
  [naar artikel]
 44. Sterke Florian Vermeersch pakt brons op WK tijdrijden voor beloften (20/09/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Op het wereldkampioenschap tijdrijden voor beloften heeft Johan Price-Pejtersen zijn favorietenrol waargemaakt. Na Europees kampioen kroonde de 22-jarige Deen zich maandagvoormiddag in Brugge ook tot wereldkampioen bij de U23. Onze landgenoot Florian Vermeersch (22) reed een beresterke tijdrit en werd derde.
  [naar artikel]
 45. Belofte Alec Segaert maakt favorietenrol waar en wint EK tijdrijden opnieuw: “Wil zege opdragen aan Tijl De Decker” (20/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Wielerbelofte Alec Segaert heeft in het Nederlandse Emmen zijn Europese titel tijdrijden bij de beloften verlengd. Hij haalde het na 20,6 kilometer met ruime voorsprong en droeg zijn zege op aan de recent overleden Tijl De Decker.
  [naar artikel]
 46. LIVE WK WIELRENNEN. Europees kampioen Gregoire geeft er een eerste lap op, wat kunnen de Belgen? (24/09/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK wielrennen begint met de wegrit bij de mannen junioren en beloften aan een nieuw hoofdstuk. West-Vlaanderen wordt ingeruild voor Antwerpen en vooral Leuven. De junioren bijten de ochtendspits af met onder anderen Alec Segaert en Cian Uijtdebroeks. De beloften zijn deze namiddag Thibau Nys, Arnaud De Lie, Stan Van Tricht, Fabio Van den Bossche en Florian Vermeersch aan de beurt. U volgt alles uiteraard LIVE op deze pagina.
  [naar artikel]
 47. Europees kampioen Casper Pedersen zet spurters een neus (12/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  De jonge Deen Casper Pedersen (21) heeft de eerste etappe van de Ronde van Denemarken gewonnen. Met een late uitval verraste hij de spurters.
  [naar artikel]
 48. Jonge Deen Mads Pedersen tiomfeert in eigen land (16/09/2017 - Sporza)
  Mads Pedersen heeft de eindzege niet meer laten glippen in de Ronde van Denemarken. De Deen van Trek eindigde als tweede in de slotrit, gewonnen door de Duitser Max Walscheid.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy