De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Live - Hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot geraakt bij nieuwe Oekraïense raketaanval op de Krim

Live - Hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot geraakt bij nieuwe Oekraïense raketaanval op de Krim

De Morgen

22/09/2023 - 13:46


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Satellietbeelden tonen rookpluimen en ravage na Oekraïense raketaanval op hoofdkwartier Zwarte Zeevloot (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Nieuwe satellietbeelden van het Amerikaanse bedrijf Planet Labs PBC tonen de impact van de Oekraïense bombardementen in Sebastopol, op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim. Oekraïne lanceerde gisteren een aanval op de havenstad, waarbij het hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot werd geraakt. Volgens het Oekraïense leger kwamen “hoge” commandanten van de Russische marine om het leven.
  [naar artikel]
 2. Gewonden bij Oekraïense drone-aanval op hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een Oekraïense drone-aanval op het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sebastopol zijn vijf marinemedewerkers gewond geraakt. Dat meldt de gouverneur van de stad op het geannexeerde schiereiland De Krim, Michail Razvozjajev. De drone raakte een binnenplaats van het hoofdkwartier.
  [naar artikel]
 3. Gewonden bij Oekraïense drone-aanval op hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een Oekraïense drone-aanval op het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sebastopol zijn vijf marinemedewerkers gewond geraakt. Dat meldt de gouverneur van de stad op het door Rusland geannexeerde schiereiland De Krim, Michail Razvozjajev. De drone raakte een binnenplaats van het hoofdkwartier.
  [naar artikel]
 4. Opnieuw ontploffingen op de Krim, hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot geraakt (20/08/2022 - VRT NWS)
  Op verschillende plaatsen op de Krim waren gisteravond en vanochtend knallen te horen. In Sevastopol kwam een drone terecht op het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot. Uit het gebouw stijgt een grote rookpluim op. De voorbije weken zijn meermaals Russische militaire doelwitten geraakt op de Krim. Oekraïne bevestigt, noch ontkent achter de aanvallen te zitten.
  [naar artikel]
 5. “9 doden bij raketaanval op Russische Zwarte Zeevloot: commandant overleden, kolonel-generaal kritiek” (23/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Volgens onbevestigde berichten in Oekraïense media zou Admiraal Viktor Sokolov, commandant van de Russische Zwarte Zeevloot, vrijdag zijn gedood tijdens de aanval op het hoofdkwartier in het bezette Sebastopol op de Krim.
  [naar artikel]
 6. “9 doden bij raketaanval op Russische Zwarte Zeevloot: commandant overleden, kolonel-generaal kritiek” (23/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Volgens onbevestigde berichten in Oekraïense media zou Admiraal Viktor Sokolov, commandant van de Russische Zwarte Zeevloot, vrijdag zijn gedood tijdens de aanval op het hoofdkwartier in het bezette Sebastopol op de Krim.
  [naar artikel]
 7. "Hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot aangevallen door Oekraïne" (22/09/2023 - VRT NWS)
  De Oekraïense strijdkrachten hebben een aanval uitgevoerd op het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in de geannexeerde Krim. Dat heeft de gouverneur van Sevastopol Michajlo Razvozjajev gezegd op de berichtendienst Telegram. Volgens hem gaat het om minstens één Oekraïense raket die in de buurt is neergekomen. Of er gewonden of doden zijn gevallen, is nog niet duidelijk.
  [naar artikel]
 8. Door Oekraïne doodverklaarde Russische commandant van Zwarte Zeevloot lijkt op te duiken tijdens videoconferentie (26/09/2023 - VRT NWS)
  Het Russische ministerie van Defensie heeft een video verspreid waarin Viktor Sokolov, de commandant van de Zwarte Zeevloot, zou te zien zijn. Opvallend, want Oekraïne heeft gisteren nog beweerd dat Sokolov bij een aanval op het hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot in Sevastopol op het schiereiland De Krim door een Oekraïense raket is omgekomen.
  [naar artikel]
 9. Sebastopol brengt schuilkelders in gereedheid na Oekraïense aanvallen op hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot (23/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische gouverneur van Sebastopol - in het uiterste zuiden van de door Rusland geannexeerde Krim - heeft op berichtendienst Telegram opgeroepen om alle schuilkelders in de stad in gereedheid te brengen. Mikhail Razvozhayev deed dat na verscheidene aanvallen van Oekraïne op de havenstad, die het hoofdkwartier is van de Russische Zwarte Zeevloot.
  [naar artikel]
 10. Oekraïne viseert Russische Zwarte Zeevloot op Krim met zware raketaanval: ‘Duikboot en landingsschip geraakt’ (13/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 11. ANALYSE. Waarom Oekraïne de Russen nergens zo veel pijn kan doen als aan de Zwarte Zeevloot (27/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Russisch ministerie van Defensie heeft beelden verspreid die moeten bewijzen dat admiraal Viktor Sokolov nog leeft. Oekraïne had beweerd dat hij is omgekomen bij de raketaanval die vorige week zijn hoofdkwartier in Sebastopol trof. Waarom is hij zo’n gegeerd doelwit? En wat maakt de Zwarte Zeevloot die hij leidt zo belangrijk? En hoe komt het dat die al gevestigd was op de Krim nog vóór dat schiereiland van Oekraïne afgepakt werd?
  [naar artikel]
 12. Live - Drone valt hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot op de Krim aan • Export Oekraïens graan komt op stoom (20/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 13. Waarom Oekraïners de Krim viseren en waarom dat als een rode lap werkt op Moskou: oud-kolonel Housen legt uit (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Krim, het onaantastbare bolwerk van de Russen, ligt onder vuur. Vrijdag sloeg een Oekraïense raket in op het zwaar verdedigde hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot. Eerder werden schepen en een onderzeeër geraakt. En binnenkort hebben de Oekraïners nog betere raketten om de Krim te raken. Wat is het plan van Kiev? En hoe belangrijk is de Krim in deze oorlog? Oud-kolonel Roger Housen brengt verduidelijking.
  [naar artikel]
 14. Live - Rusland beschuldigt Oekraïne zonder bewijs van vergiftiging • Drone valt hoofdkwartier Russische Zwarte Zeevloot op de Krim aan (20/08/2022 - De Morgen)

  [naar artikel]
 15. LIVE OEKRAÏNE. Russische minister van Buitenlandse Zaken bezoekt volgende maand Noord-Korea - Tweede schip met Oekraïens graan arriveert in Istanboel (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Een tweede schip met Oekraïens graan is zondag via de Zwarte Zee aangekomen in de Turkse stad Istanboel. De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov bezoekt volgende maand Noord-Korea. Het hoofdkwartier van de Russische vloot op de Krim is vrijdag geraakt door een raket. Volgens Oekraïne vielen daarbij negen doden en zestien gewonden, onder wie ook twee Russische generaals. KIJK. Video toont raketinslag hoofdkwartier Zwarte Zeevloot
  [naar artikel]
 16. Rusland beweert onder andere nieuwe drone-aanval op de Krim afgeweerd te hebben: “22 Oekraïense drones neergehaald” (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Russen hebben naar eigen zeggen afgelopen nacht een aanval afgeslagen van een tiental Oekraïense drones op Sebastopol, op het geannexeerde schiereiland de Krim. De havenstad is de thuishaven van de Russische Zwarte Zeevloot. In totaal claimt Rusland 22 Oekraïense drones te hebben neergehaald. De Russische luchtverdediging zou de drones boven de Zwarte Zee hebben gedetecteerd en vernietigd, aldus het Russische ministerie van Defensie.
  [naar artikel]
 17. Oekraïense aanval op Sebastopol "nieuwe tegenslag" voor Russische Zwarte Zeevloot (02/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De droneaanval op het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sebastopol is een nieuwe tegenslag voor de vloot. Dat zegt het Britse ministerie van Defensie in een nieuwe update over de oorlog.
  [naar artikel]
 18. OEKRAÏNE LIVE. “Oekraïense raketaanval op havenstad Sebastopol op de Krim: 24 gewonden” (13/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Oekraïne heeft een raketaanval uitgevoerd op de stad Sebastopol op de Krim. Dat meldt de door Rusland aangestelde gouverneur van het schiereiland. Bij de raketaanval vielen 24 gewonden. De Russische president Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben elkaar ontmoet. En het Oekraïense leger zegt enkele ‘strategische’ olie- en gasplatforms te hebben heroverd. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 19. Oekraïne viseert Russische Zwarte Zeevloot op Krim met zware raketaanval, beelden tonen zwaar beschadigd schip (13/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 20. LIVE OEKRAÏNE. Kiev lanceert luchtaanval op Russische Krim-basis - Artsen zonder Grenzen evacueert 150 patiënten na herhaalde aanvallen op ziekenhuis in Cherson (30/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Oekraïense leger heeft naar eigen zeggen een belangrijk Russisch verdedigingssysteem tegen luchtaanvallen uitgeschakeld op de Krim. Het schiereiland werd in 2014 door Rusland geannexeerd en sinds de invasie van Oekraïne in februari 2022, is de Russische Zwarte Zeevloot er gestationeerd. Oekraïne heeft zijn aanvallen op en rond de Krim de afgelopen maanden opgevoerd. President Volodymyr Zelensky zei vorige week dat de Russische oorlogsvloot niet meer in staat is om actief te zijn in het westelijke deel van de Zwarte Zee en dat de vloot zelfs “gestaag van de Krim aan het wegvluchten” is.Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 21. “Hoge" commandanten Russische marine gedood bij operatie ‘Krabbenval’ (23/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de aanval op het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sebastopol, op het geannexeerde schiereiland Krim, zijn vrijdag “hoge” commandanten van de Russische marine gedood of gewond geraakt. Dat zegt het Oekraïense leger.
  [naar artikel]
 22. KIJK. Opnieuw bombardementen op schiereiland de Krim: hoofdkwartier Zwarte Zeevloot geraakt (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van de havenstad Sebastopol, op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim, worden op dit moment opnieuw bombardementen gehoord. Rusland heeft bevestigd dat het hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot is geraakt. Er zou sprake zijn van aanzienlijke schade.
  [naar artikel]
 23. KIJK. Opnieuw bombardementen op schiereiland de Krim: hoofdkwartier Zwarte Zeevloot geraakt (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  In het centrum van de havenstad Sebastopol, op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim, worden op dit moment opnieuw bombardementen gehoord. Rusland heeft bevestigd dat het hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot is geraakt. Er zou sprake zijn van aanzienlijke schade.
  [naar artikel]
 24. Trots van Russische Zwarte Zeevloot gezonken door Oekraïense raketten? (13/04/2022 - Express)
  Eerder vanavond zou het Oekraïense leger de Russische kruiser Moskva geraakt hebben met twee Neptune-kruisraketten. De aanval wordt langs Oekraïense kant bevestigd, maar het is nog wachten op objectief bewijs. De Moskva speelde tijdens de Russische invasie van Oekraïne een belangrijke rol bij de verovering van Slangeneiland. Omstreeks 20 uur onze tijd zouden twee Oekraïense […]
  [naar artikel]
 25. Russische aanvoerlijnen op de Krim beschadigd na Oekraïense raketaanval (07/08/2023 - VRT NWS)
  Oekraïne heeft gisteravond een aanval uitgevoerd op de Tsjongarbrug, die het Oekraïense vasteland verbindt met de Krim. Dat melden de Russische autoriteiten en het Oekraïense leger. Het is al de tweede keer dat Oekraïne de brug onder vuur neemt. Ook een kleinere brug, die het noordoosten van het schiereiland met de Oekraïense stad Genitsjesk verbindt, is beschadigd.
  [naar artikel]
 26. KIJK. Oekraïne voert aanval uit op Russische schepen en kazerne op Krim (10/11/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het Oekraïense leger heeft vrijdag naar eigen zeggen twee landingsschepen aangevallen en beschadigd op het schiereiland de Krim in de Zwarte Zee, dat door Rusland is geannexeerd. De Oekraïense generale staf publiceerde vrijdag videobeelden waarop de nieuwe aanval, uitgevoerd met drones, aan de westkust te zien is. Bovendien zou een Oekraïense raket accommodatie voor Russische soldaten in een nabijgelegen nederzetting hebben geraakt.
  [naar artikel]
 27. Hoogste militaire ontslag bij Rusland sinds begin invasie: commandant Zwarte Zeevloot moet opstappen na aanvallen op de Krim (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim heeft zaterdag opnieuw een explosie plaatsgevonden. Een drone werd er afgevuurd richting het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot, in Sebastopol. Dat meldt de lokale gouverneur. Eerder deze week werd de commandant van die Russische vloot vervangen, melden Russische staatsmedia. Het gaat het om het hoogste militaire ontslag sinds de Russische invasie in Oekraïne, bijna zes maanden geleden.
  [naar artikel]
 28. Mislukte aanval met drone op hoofdkantoor Zwarte Zeevloot op de Krim (20/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim heeft zaterdag opnieuw een explosie plaatsgevonden. Een drone werd er afgevuurd richting het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot, in Sebastopol. Dat meldt de lokale gouverneur.
  [naar artikel]
 29. Russen moet nationale feestdag stopzetten in de Krim: “Vanmorgen besloot Oekraïne onze marinedag te bederven” (31/07/2022 - Express)
  Rusland beweert dat zijn hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot in Sevastopol, een stad in de geannexeerde Krim, op zondagochtend werd getroffen door een Oekraïense aanval met een drone. Daardoor moesten de festiviteiten worden stopgezet, een domper voor Poetins bezetters: het is namelijk de Dag van de Russische marine, een nationale feestdag in Rusland. De aanval […]
  [naar artikel]
 30. Russische oorlogsbodems verlaten de Krim uit vrees voor Oekraïense raketaanvallen (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Russische Zwarte Zeevloot heeft oorlogsschepen verplaatst van de geannexeerde Krim naar Zuid-Rusland, zo meldt het onafhankelijke Russische nieuwskanaal ‘The Bell’. Dat blijkt uit satellietbeelden die werden gedeeld door militaire bloggers.
  [naar artikel]
 31. LIVE OEKRAÏNE. “Ongekende cyberaanval op de Krim” - Oekraïense premier: "Rusland heeft energieterreur hervat” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Krim is getroffen door een “ongekende” cyberaanval. Dat stelt een Russische functionaris. Enkele uren voordien vond ook al een Oekraïense aanval op het hoofdkwartier van de Russische vloot in de Zwarte Zee in Sebastopol plaats. Eerder liet de Oekraïense premier Denys Sjmyhal weten dat Rusland zijn “energieterreur” hervat had door essentiële infrastructuur aan te vallen.Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via onze liveblog.
  [naar artikel]
 32. Opnieuw explosie op de Krim: drone valt hoofdkantoor van Russische Zwarte Zeevloot aan (20/08/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Op het door Rusland geannexeerde schiereiland de Krim heeft zaterdag opnieuw een explosie plaatsgevonden. Een drone werd er afgevuurd richting het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot, in Sebastopol. Dat meldt de lokale gouverneur.
  [naar artikel]
 33. Belangrijke brug tussen Krim en zuiden van Oekraïne beschadigd na Oekraïense raketaanval (22/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Een belangrijke brug tussen het Krim-schiereiland en de Zuid-Oekraïense regio Cherson is beschadigd na een Oekraïense raketaanval, zo melden de Russische autoriteiten donderdag.
  [naar artikel]
 34. Rusland beweert nieuwe drone-aanval op de Krim afgeweerd te hebben (07/05/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Russen op het geannexeerde schiereiland de Krim hebben naar eigen zeggen een aanval van een tiental Oekraïense drones op havenstad Sebastopol afgeslagen. Dat is de thuishaven van de Russische Zwarte Zeevloot.
  [naar artikel]
 35. Live - Oekraïens leger claimt geslaagde raketaanval op hoofdkwartier Russische vloot op de Krim (22/09/2023 - De Morgen)

  [naar artikel]
 36. Russische linies vertonen scheuren, aan frontlijnen en op de Krim (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Oekraïne sloeg de voorbije dagen een dubbelslag: het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sebastopol platleggen, en een ‘tactische doorbraak’ aan het front in Zaporizja forceren. En straks komen er Amerikaanse ATACMS-raketten.
  [naar artikel]
 37. Russische linies vertonen scheuren, aan frontlijnen en op de Krim (25/09/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Oekraïne sloeg de voorbije dagen een dubbelslag: het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sebastopol platleggen, en een “tactische doorbraak” aan het front in Zaporizja forceren. En straks komen er Amerikaanse ATACMS-raketten.
  [naar artikel]
 38. Russische linies vertonen scheuren, aan frontlijnen en op de Krim (25/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  Oekraïne sloeg de voorbije dagen een dubbelslag: het hoofdkwartier van de Russische Zwarte Zeevloot in Sebastopol platleggen, en een ‘tactische doorbraak’ aan het front in Zaporizja forceren. En straks komen er Amerikaanse ATACMS-raketten.
  [naar artikel]
 39. LIVE OEKRAÏNE. “Kiev krijgt toch begeerde langeafstandsraketten van VS” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Krim is getroffen door een “ongekende” cyberaanval. Dat stelt een Russische functionaris. Enkele uren voordien vond ook al een Oekraïense aanval op het hoofdkwartier van de Russische vloot in de Zwarte Zee in Sebastopol plaats. Eerder liet de Oekraïense premier Denys Sjmyhal weten dat Rusland zijn “energieterreur” hervat had door essentiële infrastructuur aan te vallen.Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via onze liveblog.
  [naar artikel]
 40. Oekraïense president noemt raketaanval op Odesa “Russische barbaarsheid” (24/07/2022 - Het Laatste Nieuws)
  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky heeft de Russische raketaanval op Odessa, de belangrijke Oekraïense havenstad aan de Zwarte Zee, veroordeeld als “duidelijke Russische barbaarsheid”. In een videoboodschap zei Zelensky zaterdagavond dat de aanval een nieuwe reden is voor andere landen om Oekraïne wapens te geven “die nodig zijn voor de overwinning”.
  [naar artikel]
 41. OEKRAÏNE LIVE. Dode en meer dan 70 gewonden bij Russische drone- en raketaanvallen op Oekraïne (08/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een Russische raketaanval op een politiegebouw in het Oekraïense Kryvy Rih zijn tientallen slachtoffers gevallen, melden de autoriteiten in Oekraïne. De Britse regering wil intussen de door de Russische blokkade van de Zwarte Zee veroorzaakte voedselonveiligheid bespreken in een voedseltop op 20 november in Londen.Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 42. OEKRAÏNE LIVE. Dode en meer dan zeventig gewonden bij Russische drone- en raketaanvallen op Oekraïne (08/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een Russische raketaanval op een politiegebouw in het Oekraïense Kryvy Rih zijn tientallen slachtoffers gevallen, melden de autoriteiten in Oekraïne. De Britse regering wil intussen de door de Russische blokkade van de Zwarte Zee veroorzaakte voedselonveiligheid bespreken in een voedseltop op 20 november in Londen.Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 43. LIVE OEKRAÏNE. Zes doden bij crash twee Oekraïense legerhelikopters - Rusland meldt nieuwe luchtaanval op Krim (31/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt geen internationaal onderzoek naar de vliegtuigcrash waarbij Wagner-baas Prigozjin om het leven is gekomen. Bij een raketaanval op Kiev zijn twee mensen omgekomen. En Rusland zegt tijdens een operatie in de Zwarte Zee vier bemande vaartuigen van het Oekraïense leger te hebben vernietigd. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 44. LIVE OEKRAÏNE. Zes doden bij crash twee Oekraïense legerhelikopters - Rusland meldt nieuwe luchtaanval op Krim (30/08/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Er komt geen internationaal onderzoek naar de vliegtuigcrash waarbij Wagner-baas Prigozjin om het leven is gekomen. Bij een raketaanval op Kiev zijn twee mensen omgekomen. En Rusland zegt tijdens een operatie in de Zwarte Zee vier bemande vaartuigen van het Oekraïense leger te hebben vernietigd. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 45. Na nieuwe aanval op de Krim: "Oekraïne wil schiereiland niet zozeer heroveren, wel isoleren van de rest van het front" (22/09/2023 - VRT NWS)
  Oekraïne heeft nog maar eens een aanval uitgevoerd op de Krim, deze keer op het hoofdkwartier van de Zwarte Zeevloot in Sevastopol. Het in 2014 door Rusland geannexeerde schiereiland lijkt meer en meer een nieuw front te worden. Al is Oekraïne er op korte termijn niet op uit om het te heroveren. "Als het de Krim zou kunnen neutraliseren, dan zou dat een enorme impact hebben op de rest van het front."
  [naar artikel]
 46. OEKRAÏNE LIVE. Zware raketaan­val op havenstad Sebastopol: 24 gewonden en twee Russische schepen beschadigd (13/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Oekraïne heeft een raketaanval uitgevoerd op de stad Sebastopol op de Krim. Dat meldt de door Rusland aangestelde gouverneur van het schiereiland. Bij de raketaanval vielen 24 gewonden. De Russische president Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben elkaar ontmoet. En het Oekraïense leger zegt enkele strategische olie- en gasplatforms te hebben heroverd. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 47. OEKRAÏNE LIVE. Zware raketaanval op havenstad Sebastopol - Oekraïne herovert 'strategische' olie- en gasplatforms op Rusland (13/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Oekraïne heeft een raketaanval uitgevoerd op de stad Sebastopol op de Krim. Dat meldt de door Rusland aangestelde gouverneur van het schiereiland. Bij de raketaanval vielen 24 gewonden. De Russische president Poetin en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un hebben elkaar ontmoet. En het Oekraïense leger zegt enkele ‘strategische’ olie- en gasplatforms te hebben heroverd. Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 48. OEKRAÏNE LIVE. Dode en meer dan 70 gewonden bij Russische drone- en raketaanvallen op Oekraïne - Opnieuw droneaanvallen op fabriek en treinstation in Rusland (08/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een Russische raketaanval op een politiegebouw in het Oekraïense Kryvy Rih zijn tientallen slachtoffers gevallen, melden de autoriteiten in Oekraïne. De Britse regering wil intussen de door de Russische blokkade van de Zwarte Zee veroorzaakte voedselonveiligheid bespreken in een voedseltop op 20 november in Londen.Volg hier al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via ons liveblog.
  [naar artikel]
 49. LIVE OEKRAÏNE. “Tientallen doden en gewonden” bij aanval op Sebastopol, ook “hoge” commandanten Russische marine gedood, zegt Kiev (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Het hoofdkwartier van de Russische vloot op de Krim is vrijdag geraakt door een raket. Volgens Oekraïne vielen daarbij negen doden en zestien gewonden, onder wie ook twee Russische generaals. De Oekraïense president Zelensky kreeg intussen van de Canadese premier Justin Trudeau beloftes van meer militaire steun. Oekraïne zou bovendien van de VS dan toch langeafstandsraketten krijgen. Volg al het nieuws over de oorlog in Oekraïne via onze liveblog.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy