Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Jeroen Meus heeft het moeilijk tijdens ‘Dagelijkse kost’: “Het is vrijdag”

29/04/2017 - 11:21
"Als het weekend voor de deur staat, dan durft het werk wel eens wat moeizamer te verlopen. Dat ondervond ook Jeroen Meus vrijdag in de aflevering van ‘Dagelijkse kost’. Een paar versprekingen, niet uit de woorden geraken, alles kwam aan bod, met een hilarische compilatie tot gevolg. “Het is vrijdag voor iets hé.” Zeer zeker, Jeroen. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Hilarisch: Jeroen Meus gaat Donald Muylle achterna (18/10/2016 - Gazet van Antwerpen)

Het is eens wat anders: een reclameblok in Dagelijkse Kost. Met de nodige humor heeft tv-kok Jeroen Meus dat maandagavond zelf opgevuld. “Ik ben Jeroen Meus, en al zeven jaar maak ik Dagelijkse Kost alsof het voor mezelf zou zijn.” [naar artikel]


2. Jeroen Meus zet Pieter Bruegel een week lang centraal in ‘Dagelijkse kost’ (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Tijdens de herfstvakantie houdt ‘Dagelijkse kost’ een themaweek. Alles zal in het teken staan van Bruegel. Jeroen Meus serveert een week lang... [naar artikel]


3. Jeroen Meus heeft wat te vieren: 2.000 keer ‘Dagelijkse Kost’ (19/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus bereikt dinsdag een bijzondere mijlpaal: Dagelijkse Kost komt voor de 2.000ste keer op het scherm. Sinds september 2010 passeerden er BV’s, een astronaut, een fanfare, een geheime romance en bijna duizend kilo aardappelen. [naar artikel]


4. Jeroen Meus drinkt ‘cobraspeeksel’ in eerste aflevering ‘De mosterd van Meus’: “Terwijl ik enorme slangenfobie heb” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


5. Jarige Jeroen Meus wordt tijdens ‘Dagelijkse Kost’ verrast door eigen filmploeg: “Jullie zijn schatten!” (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus is vandaag 41 geworden en werd daarom in de bloemetjes gezet door zijn collega’s in ‘Dagelijkse kost’. Hij kreeg een taart van zijn... [naar artikel]


6. Gebruikt Jeroen Meus echt te veel boter en zout in ‘Dagelijkse Kost’? (20/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus (41), gekend om zijn bourgondische porties boter en zout, vierde gisterenavond de 2.000ste aflevering van ‘Dagelijkse Kost’. Naar... [naar artikel]


7. Jeroen Meus parodieert op hilarische wijze reclamespots (17/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Dagelijkse Kost onderbroken door reclame, hoe zou dat eruit zien? Die vraag stelde ook Jeroen Meus zich en dus besloot hij om meteen zelf te figureren in enkele reclamefilmpjes. Vooral de parodie op Donald Muylle is hilarisch. “Dagelijkse kost, wij maken uw eten”, klinkt het met een West-Vlaams accent. [naar artikel]


8. Jeroen Meus openhartig over het gemis naar eigen restaurant: “Maar om deze persoonlijke redenen doe ik het niet” (05/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Waar haalt Jeroen Meus (45) de mosterd vandaan na 14 seizoenen ‘Dagelijkse kost’? In ‘De mosterd van Meus’ trekt hij de wereld rond op zoek naar culinaire inspiratie, elke maandagavond op VRT 1. Ook ‘Dagelijkse kost’ staat in het teken van Jeroen zijn rondreis. Zo zal hij zes weken lang lokale kost klaarmaken in onder andere Zweden, Georgië en Schotland. [naar artikel]


9. Jeroen Meus krijgt hogere keuken in ‘Dagelijkse Kost’: waarom? En waarvoor is dat goed? (23/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Jeroen Meus gaat in Dagelijkse Kost op hoger niveau koken. Letterlijk alvast, want de bekende kok liet zijn nieuwe keuken enkele centimeters hoger bouwen. [naar artikel]


10. Jeroen Meus achterna: VRT lanceert foodboxen van ‘Dagelijkse kost’ (12/03/2021 - Het Belang van Limburg)

Je vindt jezelf een echte Jeroen Meus, maar koken komt er niet van door een gebrek aan tijd? Dan is er goed nieuws: de VRT gaat binnenkort Hello Fresh achterna met foodboxen waarmee je in een handomdraai je Dagelijkse kost op je bord mikt. [naar artikel]


11. Jeroen Meus zoekt inspiratie bij 6 buitenlandse tv-chefs in 'De mosterd van Meus' (04/03/2024 - VRT NWS)

Televisiekok Jeroen Meus reist voor zijn nieuwe programma 'De mosterd van Meus' naar 6 buitenlandse televisiechefs, om inspiratie op te doen voor nieuwe 'Dagelijkse kost'-recepten. Van de gekende Zweedse balletjes tot verrassende kaas uit het onbekende Georgië: Meus verwerkt steeds meer internationale invloeden in onze 'Dagelijkse kost'. "Een simpele kotelet met wortelstoemp volstaat niet meer." [naar artikel]


12. Jeroen Meus toont zijn nieuwe ‘Dagelijkse kost’-keuken (12/08/2019 - Gazet van Antwerpen)

Na vier seizoenen koken, bakken, grillen, flamberen en kneden kreeg de ‘Dagelijkse kost’-keuken een nieuwe look. In het nieuwe seizoen gaat Jeroen Meus in een gloednieuwe keuken aan de slag. [naar artikel]


13. Jeroen Meus krijgt gloednieuwe keuken in ‘Dagelijkse kost’ (22/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanaf 4 september staat tv-kok Jeroen Meus (45) weer trouw in zijn potten en pannen te roeren in de keuken van ‘Dagelijkse kost’. Al zal deze er in het nieuwe seizoen wél helemaal anders uitzien. [naar artikel]


14. Jeroen Meus kookt weer buiten de landsgrenzen in culinair reisprogramma ‘De Mosterd van Meus’ (24/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus (45) gaat dubbele shiften draaien. Want naast de vele afleveringen van Dagelijkse Kost wordt hij ook het gezicht van het gloednieuwe De Mosterd van Meus. De opnames vinden momenteel in het buitenland plaats. [naar artikel]


15. Jeroen Meus krijgt nieuwe keuken in ‘Dagelijkse Kost’ (13/05/2019 - Gazet van Antwerpen)

Nu de opnames van het negende seizoen achter de rug zijn, wordt de keuken van Jeroen Meus in ‘Dagelijkse Kost’ afgebroken. Na vier jaar was het tijd voor een nieuwe look. De oude keuken wordt “gestockeerd”. [naar artikel]


16. Jeroen Meus kookt zijn dagelijkse kost in nieuwe en hogere keuken (22/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Na vier seizoen krijgt VRT-kok Jeroen Meus een nieuwe keuken. Vanaf 4 september is die te zien in het nieuwe seizoen van ‘Dagelijkse Kost’. [naar artikel]


17. Dagelijkse kost van Jeroen Meus op tafel vanavond? 3 recepten uit zijn nieuwste boek om er werk van te maken (26/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ‘Dagelijkse Kost’ van Jeroen Meus bestaat al sinds 2010 meestal uit een klassiek stukje vlees, een patatje en goed wat boter. Nu verrast hij met ‘Groentekost’, een volledig vegetarisch kookboek. “Toch zitten er al sinds week één groentegerechten tussen mijn recepten", vertelt Meus. “Van groentestoemp tot champignon-kaaskroketten, zo moeilijk is dat allemaal niet.” HLN Eten sprak de chef en deelt drie exclusieve recepten uit het boek. [naar artikel]


18. Hoera! Jeroen Meus is 40 geworden (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Jeroen Meus mag 40 kaarsjes uitblazen en dat mag niet onopgemerkt voorbij gaan, vond de crew van 'Dagelijkse Kost'. Met een Atomium gemaakt uit... [naar artikel]


19. Jeroen Meus kookt aan het Zilvermeer (03/08/2017 - Gazet van Antwerpen)

Tijdens de zomervakantie kookt Jeroen Meus niet in zijn vertrouwde ‘Dagelijkse Kost’-keuken, maar wel op de camping. Ook het Zilvermeer in Mol werd vereerd met een bezoekje en lekkere gerechten. [naar artikel]


20. [VIDEO] - Jeroen Meus wordt reclameman, “Wij maken uw eten…” (18/10/2016 - De Redactie)

“Dagelijkse kost” met reclame: hoe zou dat eruit zien? Op die vraag heeft Jeroen Meus zelf een antwoord gegeven. Het populaire filmpje werd in één dag al meer dan 230.000 keer bekeken. [naar artikel]


21. Nieuwe keuken voor Jeroen Meus (13/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

Tv-kok Jeroen Meus (41) heeft iets om naar uit te kijken: binnenkort mag hij in een gloednieuwe keuken het tiende seizoen van ‘Dagelijkse Kost’... [naar artikel]


22. “Jeroen Meus gebruikt boter en zout zoals elke kok”: UAntwerpen zet hardnekkig misverstand recht (21/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Jeroen Meus vierde maandag zijn tweeduizendste aflevering van Dagelijkse Kost. Het populaire kookprogramma vormt geregeld onderwerp van studie aan de Universiteit Antwerpen. “Jeroen Meus gebruikt boter en zout zoals elke kok, maar hij blinkt vooral uit in het gebruik van kruiden en groenten”, zegt hoofddocent Charlotte De Backer. Waarmee ze een hardnekkig misverstand rechtzet. Wat onder meer ook blijkt: “Mannen die naar Dagelijkse Kost kijken, koken vaker.” [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!