Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Humo

‘Ik heb een dak boven mijn hoofd, mijn rekeningen zijn betaald en mijn grootste boeman – mijn moeder – is niet meer’

19/11/2023 - 16:01
"Geen omschrijving gevonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Mijn rekeningen zijn betaald en mijn grootste boeman – mijn moeder – is niet meer’ (13/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


2. ‘Ik heb een dak boven mijn hoofd, mijn rekeningen zijn betaald en mijn grootste boeman – mijn moeder – is niet meer’ (19/11/2023 - Humo)

[naar artikel]


3. Tine Embrechts: “Ik heb soms moeite om op het einde van de maand mijn rekeningen betaald te krijgen” (26/10/2018 - Het Belang van Limburg)

Ze begon haar tv-carrière met absurde humor op Canvas, vandaag werkt Tine Embrechts (43) voor het grootst mogelijke publiek op Eén en VTM. “Een serie als ‘Zie Mij Graag’ is misschien geen grote kunst, maar het heeft wel zijn waarde”, zegt ze. “En als je toegang hebt tot het grote publiek, kan je positieve boodschappen doorgeven. Dat maakt me gelukkig, het geeft mijn leven meer zin.” [naar artikel]


4. Manou Kersting klust bij: "Niet altijd makkelijk om de rekeningen betaald te krijgen” (07/04/2019 - Het Belang van Limburg)

“Ik word soms voorgedragen voor een hoofdrol, maar vaak wordt dan gezegd: ‘Manou is te heftig.” Dus nemen we voorlopig genoegen met de bijrollen van Manou Kersting (56), zoals die van Nick in ‘Undercover’, aan de zijde van Tom Waes. “Bekijk het zo”, zegt Kersting. “Als Tom en ik over straat lopen, wie van ons zal dan het meest mee op de selfie moeten, denk je? Voilà, zo simpel werkt het nou eenmaal.” [naar artikel]


5. Bosklassen nieuwste slachtoffer van energiecrisis: “Iedereen vindt het waardevol, maar de rekeningen moeten wel betaald worden” (30/09/2022 - Het Nieuwsblad)

Bos- en zeeklassen zijn het nieuwste slachtoffer van de energiecrisis. Verschillende organisaties merken een daling van het aantal boekingen voor het tweede deel van het schooljaar in 2023. “Iedereen vindt het bijzonder waardevol om kinderen een week samen van een openluchtklas te laten genieten, maar de rekeningen moeten wel betaald worden”, zegt Peter De Donder van Plattelandsklassen vzw. [naar artikel]


6. In 2019 ingevoerd en toch maken weinig zelfstandigen gebruik van geboorteverlof: ‘De rekeningen moeten betaald worden’ (08/12/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. De malaise blijft duren: deurwaarder blokkeert rekeningen Standard, spelers voor derde maand op rij te laat betaald (20/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Niet enkel sportief, maar ook extra-sportief blijft de malaise duren bij Standard. Ex-directeur Alexandre Grosjean stuurde een deurwaarder af op de club, waardoor de rekeningen van de Rouches tijdlang geblokkeerd waren. Daardoor liep de uitbetaling van de lonen - net als in november en december - opnieuw vertraging op. [naar artikel]


8. Lezersoproep. Is een vaste job voor jou soms onvoldoende om alle rekeningen op het einde van de maand betaald te krijgen? (17/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Laurent Depoitre vereffent zijn rekeningen na wrang einde bij AA Gent: “Plots werd ik zonder uitleg niet meer betaald” (05/07/2024 - Het Belang van Limburg)

Laurent Depoitre zoekt op zijn 35ste nog een laatste uitdaging. Omdat hij het kan. En omdat hij het wil, na een einde bij AA Gent dat ontsierd werd door vuile spelletjes achter de schermen. “We kennen Michel Louwagie, hè...” [naar artikel]