Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Tijd

Nieuwe Gault&Millau: Maxime Collard (La Table de Maxime) Chef van het Jaar, veel lof voor klassieke keukens

27/11/2023 - 17:02
"16:02 De nieuwe Gault&Millau-gids eert klassieke keukens en moedigt veel nieuwkomers aan. 'Maar achter de bekroningen zie je een sector in moeilijkheden.'"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nieuwe Gault&Millau: Maxime Collard (La Table de Maxime) Chef van het Jaar, veel lof voor klassieke keukens (27/11/2023 - De Tijd)

16:02 De nieuwe Gault&Millau-gids eert klassieke keukens en moedigt veel nieuwkomers aan. 'Maar achter de bekroningen zie je een sector in moeilijkheden.' [naar artikel]


2. Is Donald Muylle gestopt met “keukens maken zoals het de zijne zijn”? Tv-kok presenteert nieuwe Dovy Keukens spot (15/02/2022 - Het Belang van Limburg)

“Dingen ontdekken, dat is altijd leuk als je bij Dovy Keukens langsgaat. En inspiratie opdoen”, zo klinkt het in de nieuwe spot van de West-Vlaamse keukenfabrikant. Alleen is het niet zaakvoerder Donald Muylle (70) die de presentatie in handen neemt, wel tv-kok Loïc Van Impe (29). [naar artikel]


3. PORTRET. ‘Chef van het Jaar’ Maxime Collard (39) leerde het vak - én ook Nederlands - in Vlaanderen (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met al twee Michelinsterren op zijn naam, is Maxime Collard (39) nu ook door Gault&Millau bekroond tot ‘Chef van het Jaar’. Hij begon helemaal onderaan de ladder maar wist zich in een mum van tijd op te werken. Hoe leerde hij de kneepjes van het vak? En wat staat er zoal op zijn menu? “Hij had zich voorgenomen om nooit in Vlaanderen te werken.” [naar artikel]


4. PORTRET. Wie is ‘Chef van het Jaar’ Maxime Collard (39)? (27/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met al twee Michelinsterren op zijn naam, is Maxime Collard (39) nu ook door Gault&Millau bekroond tot ‘Chef van het Jaar’. Hij begon helemaal onderaan de ladder maar wist zich in een mum van tijd op te werken. Hoe leerde hij de kneepjes van het vak? En wat staat er zoal op zijn menu? “Hij had zich voorgenomen om nooit in Vlaanderen te werken.” [naar artikel]


5. Gault&Millau roept Maxime Collard van La Table de Maxime uit tot chef van het jaar, ontdek hier alle restaurants uit de gids (27/11/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Chef-kok Maxime Collard: ‘De dag nadat je in de prijzen bent gevallen, moet je gewoon weer keihard werken’ (01/12/2023 - De Tijd)

22:00 Sterrenkok Maxime Collard werd door de restaurantgids Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Maar dat vertaalt zich in La Table de Maxime in Our niet in exuberante prijzen. 'Wij willen geen r... [naar artikel]


7. Francis Collard vertelde in ‘Hier en toen - spioneren voor de Russen’ wel heel gretig over zijn leven als ‘agent’ (09/05/2024 - Humo)

[naar artikel]


8. Dit zijn de beste Belgische restaurants volgens GaultMillau (07/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]


9. Dit zijn de beste Belgische groenterestaurants volgens GaultMillau (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)

GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]


10. Wat vinden de geheime recensenten van GaultMillau van de finalisten? (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]


Newspaper Krantenkoppen Favicon
Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!