16:02 De nieuwe Gault&Millau-gids eert klassieke keukens en moedigt veel nieuwkomers aan. 'Maar achter de bekroningen zie je een sector in moeilijkheden.' [naar artikel]
“Dingen ontdekken, dat is altijd leuk als je bij Dovy Keukens langsgaat. En inspiratie opdoen”, zo klinkt het in de nieuwe spot van de West-Vlaamse keukenfabrikant. Alleen is het niet zaakvoerder Donald Muylle (70) die de presentatie in handen neemt, wel tv-kok Loïc Van Impe (29). [naar artikel]
Met al twee Michelinsterren op zijn naam, is Maxime Collard (39) nu ook door Gault&Millau bekroond tot ‘Chef van het Jaar’. Hij begon helemaal onderaan de ladder maar wist zich in een mum van tijd op te werken. Hoe leerde hij de kneepjes van het vak? En wat staat er zoal op zijn menu? “Hij had zich voorgenomen om nooit in Vlaanderen te werken.” [naar artikel]
Met al twee Michelinsterren op zijn naam, is Maxime Collard (39) nu ook door Gault&Millau bekroond tot ‘Chef van het Jaar’. Hij begon helemaal onderaan de ladder maar wist zich in een mum van tijd op te werken. Hoe leerde hij de kneepjes van het vak? En wat staat er zoal op zijn menu? “Hij had zich voorgenomen om nooit in Vlaanderen te werken.” [naar artikel]
22:00 Sterrenkok Maxime Collard werd door de restaurantgids Gault&Millau uitgeroepen tot Chef van het Jaar. Maar dat vertaalt zich in La Table de Maxime in Our niet in exuberante prijzen. 'Wij willen geen r... [naar artikel]
Vanmiddag werd de nieuwe Gault&Millau-gids voorgesteld. Met een score van 19,5 op 20 is Hof Van Cleve al voor het zesde jaar op rij het beste [naar artikel]
GaultMillau bekroont ook dit jaar de beste groenterestaurants van België. Wie graag een gerecht wordt voorgeschoteld waarbij extra aandacht werd besteed aan de groenten, doet er goed aan eens bij Hofke Van Bazel of Bouchéry te reserveren. [naar artikel]
Omdat de jury een objectieve mening wil horen, stuurden ze recensenten van de GaultMillau undercover naar beide pop-ups... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.