Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

“Dat hoort bij de seksuele ontwikkeling van een kind”: ouders dienen klacht in na pestgedrag in Zoutleeuwse kleuter- en basisschool

12/12/2023 - 07:01
"Verregaand pestgedrag, inclusief handtastelijkheden. Als het voorvalt op school, verwacht je dat er gericht ingegrepen wordt. Maar net dat gebeurt volgens meerdere ouders niet in kleuter- en basisschool Sint-Leonardus in Zoutleeuw. En een recent incident deed voor één ouderpaar de deur dicht. “Onze dochter moest er zelfs van overgeven... En de school ‘weet van niks’. We hebben nu klacht ingediend bij de politie.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Dat hoort bij de seksuele ontwikkeling van een kind”: ouders dienen klacht in na pestgedrag in Zoutleeuwse kleuter- en basisschool (12/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Verregaand pestgedrag, inclusief handtastelijkheden. Als het voorvalt op school, verwacht je dat er gericht ingegrepen wordt. Maar net dat gebeurt volgens meerdere ouders niet in kleuter- en basisschool Sint-Leonardus in Zoutleeuw. En een recent incident deed voor één ouderpaar de deur dicht. “Onze dochter moest er zelfs van overgeven... En de school ‘weet van niks’. We hebben nu klacht ingediend bij de politie.” [naar artikel]


2. Zoutleeuwse gewond in Sint-Truiden (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)

In de Viaductstraat is maandag rond 13.30 uur een auto tegen een paal beland. Een 59-jarige vrouw uit Zoutleeuw raakte lichtgewond. (mm) [naar artikel]


3. Afscheid van Zoutleeuwse dorpsfiguur ‘Bert Tracteur’ (44): “Hij monterde de hele groep altijd op” (22/07/2020 - Het Belang van Limburg)

De politie trof zondag het levenloze lichaam aan van de ­44-jarige Bert Janssens in Budingen. ‘Bert Tracteur’ of ­­‘Bère ­Boerderie’ was een echt volksmens met een groot hart voor de carnavals­wereld. Hij laat twee ­kinderen na. [naar artikel]


4. Zeewier kan mogelijk ontwikkeling alzheimer afremmen Zeewier kan mogelijk ontwikkeling alzheimer afremmen (10/04/2019 - Metro)

De ontwikkeling van alzheimer kan mogelijk afgeremd worden door een stof in zeewier. Dat blijkt uit een studie van UHasselt en de universiteit Rotterdam. Het onderzoek op muizen heeft aangetoond dat het eten van een zeewier met de stof Saringosterol de afzetting van amyloïde eiwitten in de hersenen tot 80 procent vermindert. Dat eiwit wordt […] Het bericht Zeewier kan mogelijk ontwikkeling alzheimer afremmen Zeewier kan mogelijk ontwikkeling alzheimer afremmen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


5. Na klachten over pestgedrag en racisme: producenten ‘The Ellen Show’ nu ook beschuldigd van seksuele intimidatie (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Het blijft klachten regenen over de gang van zaken bij de talkshow ‘The Ellen Show’ van Ellen DeGeneres (62). Nadat Warner Bros al een intern... [naar artikel]


6. Hoofdredactie NOS Sport treedt af na tientallen meldingen van machtsmisbruik, seksuele intimidatie en pestgedrag (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

De hoofdredactie van NOS Sport treedt af na tientallen meldingen van grensoverschrijdend gedrag op de redactie. Dat laat Gerard Timmer, de baas van de Nederlandse omroep, weten. Hij excuseerde zich ook voor de onveilige werksfeer. [naar artikel]


7. Pesticiden verstoren seksuele ontwikkeling van jongeren (07/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Rechter snoeihard voor Coolsaet (80): “Eigen lusten botgevierd op jong meisje in volle seksuele ontwikkeling” (27/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft de bekende uroloog en professor Bo Coolsaet (80) veroordeeld tot vier jaar celstraf, waarvan de helft met uitstel, wegens verkrachting en de aanranding van de eerbaarheid van een 15-jarige patiënte. Een verrassend vonnis, want volgens het Antwerpse parket waren er onvoldoende aanwijzingen dat Coolsaet strafbare feiten had gepleegd. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!