Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Astrid en Natalia leven in ‘Back to reality’ als alleenstaande mama’s: “Over die auto zonder airco heb ik wel een en ander gezegd”

19/02/2024 - 08:00
"“Ik voelde echt paniek bij de start, en was voortdurend aan het rekenen.” Voor Astrid Coppens - die haar tv-comeback definitief heeft ingezet - en Natalia Druyts werd ‘Astrid en Natalia back to reality’ een programma dat ze niet snel zullen vergeten. Een maand lang leefde het duo als alleenstaande mama’s met een minimumbudget: een ware cultuurshock voor twee BV’s die meer luxe gewend zijn. “Het spookte wel door mijn hoofd: gaat dit niet verwend overkomen.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Astrid Coppens en Natalia leven als alleenstaande mama in ‘Astrid en Natalia back to reality’: “Dag in dag uit berekeningen maken over je budget, dat bleef kleven” (17/02/2024 - Gazet van Antwerpen)

Astrid Coppens (41) en Natalia Druyts (43) stappen een maand lang in de harde realiteit van alleenstaande mama’s. Hun kroost nemen ze mee, hun glamoureuze leven laten ze achter. “Ja, het is een entertainmentprogramma, maar we willen wel bewustzijn creëren.” [naar artikel]


2. Hoe nadelig is de controverse rond ‘Astrid & Natalia: back to reality’ voor het imago van VTM? ‘Vooral Natalia en Astrid krijgen de volle laag’ (22/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Astrid en Natalia leven in ‘Back to reality’ als alleenstaande mama’s: “Over die auto zonder airco heb ik wel een en ander gezegd” (19/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik voelde echt paniek bij de start, en was voortdurend aan het rekenen.” Voor Astrid Coppens - die haar tv-comeback definitief heeft ingezet - en Natalia Druyts werd ‘Astrid en Natalia back to reality’ een programma dat ze niet snel zullen vergeten. Een maand lang leefde het duo als alleenstaande mama’s met een minimumbudget: een ware cultuurshock voor twee BV’s die meer luxe gewend zijn. “Het spookte wel door mijn hoofd: gaat dit niet verwend overkomen.” [naar artikel]


4. Astrid en Natalia leven in nieuw programma ‘Back to reality’ als alleenstaande mama’s: “We hebben zélf de afwas gedaan” (19/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik voelde echt paniek bij de start, en was voortdurend aan het rekenen.” Voor Astrid Coppens - die haar tv-comeback definitief heeft ingezet - werd ‘Astrid en Natalia back to reality’ een programma dat ze niet snel zal vergeten. Een maand lang leefde het duo als alleenstaande mama’s met een minimumbudget. Ook voor Natalia bleef de ervaring nazinderen. “We zijn geschrokken van alle schrijnende verhalen.” [naar artikel]


5. Astrid en Natalia leven in ‘Back to reality’ als alleenstaande mama’s: “We hebben zélf de afwas gedaan” (19/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik voelde echt paniek bij de start, en was voortdurend aan het rekenen.” Voor Astrid Coppens - die haar tv-comeback definitief heeft ingezet - en Natalia Druyts werd ‘Astrid en Natalia back to reality’ een programma dat ze niet snel zullen vergeten. Een maand lang leefde het duo als alleenstaande mama’s met een minimumbudget: een ware cultuurshock voor twee BV’s die meer luxe gewend zijn. “Het spookte wel door mijn hoofd: gaat dit niet verwend overkomen.” [naar artikel]


6. Alleenstaande moeder reageert op "Astrid en Natalia: back to reality": "Zij moeten maar één maandje overleven en zien dat dan ook nog als een spelletje"  (21/02/2024 - VRT NWS)

Alleenstaande mama Eefje (30) is helemaal niet blij met het nieuwe VTM-programma "Astrid en Natalia: back to reality". Daarin proberen de twee BV's één maand lang als alleenstaande moeders met een minimumloon te leven. Maar het programma is volgens Eefje totaal onrealistisch. Ook op sociale media en in recensies regent het kritiek. [naar artikel]


7. Alleenstaande moeders over ‘Back to reality’: “Voor Natalia en Astrid is het een spel, voor ons een dagelijkse strijd” (21/02/2024 - De Standaard)

Alleenstaande moeders in armoede kijken met verbazing naar Astrid Coppens en Natalia Druyts in het VTM-programma ‘Back to Reality’. “Zij doen alsof het een krot is, maar wij zouden er direct voor tekenen.” [naar artikel]


8. ‘Een startbudget van 4.000 euro? En dan kopen Natalia en Astrid twee auto’s’: alleenstaande moeders reageren op ‘Back to Reality’ (24/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Natalia op de vingers getikt door VTM voor "harde woorden" op set van "Astrid en Natalia: back to reality" (21/02/2024 - VRT NWS)

Zangeres en VTM-gezicht Natalia Druyts is door VTM op het matje geroepen voor enkele harde woorden die gevallen zijn tussen haar en de productieploeg van het programma "Astrid en Nathalia: back to reality". Ondertussen werd in een gesprek alles uitgeklaard. "Er is wel eens geroepen, maar Natalia wil alleen maar het beste voor het programma én voor haar kinderen die ook aanwezig waren op de set", klinkt het bij het management van de zangeres. [naar artikel]


10. Natalia reageert tijdens eerste optreden na ‘Astrid en Natalia: back to reality’ op heisa: “Amai, dat was nogal een week” (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

“Ik kan niet goed dingen onder de mat vegen.” Natalia laat zich niet kisten door alle kritiek van de afgelopen week. De zangeres staat voor de eerste keer op podium nadat ze in het oog van een mediastorm was beland door het programma ‘Astrid en Natalia: back to reality’. Zij trapte haar jubileumtournee af in bijna uitverkochte Trixxo Theater in Hasselt, voor ongeveer 3.000 trouwe fans en sprak hen toe over alle commotie. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!