Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Dit zijn 13 beloftevolle chefs en eetadressen volgens Tim Boury, Viki Geunes en trendwatcher: “Je betaalt 85 euro voor dit Aziatisch vijfgangenmenu”

21/02/2024 - 12:10
"Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. “Hier eet je klassiekers zoals vol-au-vent van een chef die leerde koken bij Sergio Herman, Piet Huysentruyt en Viki Geunes”: 13 beloftevolle eetadressen (21/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]


2. 13 beloftevolle eetadressen: “Hier eet je klassiekers zoals steak van een chef die leerde koken bij Sergio Herman en Piet Huysentruyt” (21/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]


3. 13 beloftevolle eetadressen: “Hier eet je klassiekers zoals steak tartaar van een chef die leerde koken bij Sergio Herman en Piet Huysentruyt” (21/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het succesvolle ‘Jong Keukengeweld’, dat jonge chefs in de kijker zette, houdt op te bestaan. Jammer, want hoe weet je dan welke jonge chefs volgens kenners niet te missen zijn? We vroegen aan driesterrenchefs Tim Boury en Viki Geunes, én trendwatcher Saskia Neirinckx beloftevolle adresjes voor zachte prijzen. “Hiet eet je heerlijk funky patatjes met een stevige scheut rock-’n-roll.” [naar artikel]


4. Viki Geunes, Peter Goossens en Tim Boury behouden drie Michelinsterren, Bozar Restaurant krijgt tweede ster (13/03/2023 - De Standaard)

Peter Goossens (Hof van Cleve), Viki Geunes (Zilte) en Tim Boury (Boury) behouden hun drie sterren. Karen Torosyan (Bozar Restaurant) is de enige nieuwe tweesterrenchef en maar liefst zestien restaurants kregen hun eerste ster, waaronder bekende chef Wout Bru. [naar artikel]


5. De favoriete frituren van 17 Vlaamse (sterren)chefs: “Hier serveren ze de échte Belgische frieten” (29/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker frietje met mayonaise: daar kan niemand aan weerstaan. Ook de (sterren)chefs in ons land niet. Voor hoeveel snacks gaan zij, hoe moeten hun frieten gebakken zijn en welke saus kan niet ontbreken? We passeerden bij 17 chefs, onder wie Viki Geunes, Peppe Giacomazza, Sofie Dumont en Tim Boury, om hen uit te horen over hun favoriete frituur(bestelling). “In deze frituur zijn de frietjes krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen, zoals het hoort.” [naar artikel]


6. Vrijdag frietjesdag: in deze frituren eten 17 Vlaamse (sterren)chefs graag hun frietjes. “Hier zijn ze perfect van grootte en enorm krokant” (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker frietje met mayonaise: daar kan niemand aan weerstaan. Ook de (sterren)chefs in ons land niet, en al zéker niet op vrijdag. Zin om eens een andere frituur uit te proberen dit weekend? We passeerden bij 17 (sterren)chefs, onder wie Viki Geunes, Peppe Giacomazza, Seppe Nobels, Tim Boury en Dominique Persoone om hen uit te horen over hun favoriete frituur(bestelling). “Hier zijn de frietjes krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen, en zo hoort het!” [naar artikel]


7. Van de beste frikandel speciaal tot de meest krokante frietjes: in deze frituren eten deze 17 Vlaamse (sterren)chefs de lekkernijen het liefst (05/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een lekker frietje met mayonaise: daar kan niemand aan weerstaan. Ook de (sterren)chefs in ons land niet, en al zéker niet op vrijdag. Zin om eens een andere frituur uit te proberen dit weekend? We passeerden bij 17 (sterren)chefs, onder wie Viki Geunes, Peppe Giacomazza, Seppe Nobels, Tim Boury en Dominique Persoone om hen uit te horen over hun favoriete frituur(bestelling). “Hier zijn de frietjes krokant vanbuiten en smeuïg vanbinnen, en zo hoort het!” [naar artikel]


8. De Tijdcapsule | Sterrenchef Tim Boury: 'Ik hou van sportwagens, maar ook mijn grasmaaier is een topmodel' (27/02/2024 - De Tijd)

15:22 Chef Tim Boury wist maandag bij de uitreiking van de Michelinsterren zijn drie sterren te behouden, als enige restaurant naast Zilte van Viki Geunes. Hij neemt deze week plaats in De Tijdcapsule. In d... [naar artikel]


9. De Tijdcapsule | Sterrenchef Tim Boury: 'Ik zou ook graag aan het hoofd staan van een mooi wijnhuis' (28/02/2024 - De Tijd)

10:45 Chef Tim Boury wist maandag bij de uitreiking van de Michelinsterren zijn drie sterren te behouden, als enige restaurant naast Zilte van Viki Geunes. Hij neemt deze week plaats in De Tijdcapsule. In d... [naar artikel]


10. De Tijdcapsule | Sterrenchef Tim Boury: 'Sommige gerechten moet je jarenlang uitpuren' (29/02/2024 - De Tijd)

09:56 Chef Tim Boury wist maandag bij de uitreiking van de Michelinsterren zijn drie sterren te behouden, als enige restaurant naast Zilte van Viki Geunes. Hij neemt deze week plaats in De Tijdcapsule. In d... [naar artikel]


11. De beste chefs van het land schuiven vanavond zelf aan tafel: dit krijgen ze te eten op het diner van het jaar (13/03/2023 - Het Nieuwsblad)

Voor chefs en foodies is vandaag als Pasen voor katholieken en Werchter voor muziekliefhebbers. De culinaire gids Michelin deelt sterren uit, en pakt er helaas ook af. En daarna? Vanavond gaan de chefs voor een keer zélf aan tafel. Viki Geunes (Zilte, ***) kookt met zijn poulains een zessterrendiner. “Ik ben er zo fier op. Ik moét hen promoten.” [naar artikel]


12. De favoriete adresjes van topchef Viki Geunes: “Hier eet je de beste mosseltjes in een no nonsense setting” (23/07/2023 - Het Belang van Limburg)

Elke week verklappen tofchefs hun favoriete adresjes. Deze week: Viki Geunes van restaurant Zilte (***). [naar artikel]


13. Viki Geunes, Peter Goossens en Tim Boury behouden drie sterren, liefst 16 restaurants met een eerste Michelinster (13/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


14. PORTRET. Wie is Tim Boury, de nieuwe driesterrenchef van het land? "Ik had nog een sms’je naar mijn moeder gestuurd dat het niet voor dit jaar zou zijn” (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met Tim Boury (39) uit Roeselare heeft ons land er een nieuwe driesterrenchef bij. Zijn vrouw Inge Waeles (39) - zelf kok - zijn z’n ogen in de zaal, zijn broer Ben zorgt ervoor dat de vacatures ingevuld worden, ook al komen ze daarvoor uit India. Wie is het jonge talent dat voortaan met Peter Goossens en Viki Geunes op de foto mag? “Gelukkig vertrouwt Tim intussen blindelings op mijn smaak.” [naar artikel]


15. De Tijdcapsule | Sterrenchef Tim Boury: 'In deze stiel moet je haar op je tanden hebben' (26/02/2024 - De Tijd)

17:22 Chef Tim Boury wist deze week bij de uitreiking van de Michelinsterren zijn drie sterren te behouden, als enige restaurant naast Zilte van Viki Geunes. Hij neemt deze week plaats in De Tijdcapsule. [naar artikel]


16. Viki Geunes, Peter Goossens en Tim Boury behouden drie sterren, 16 restaurants met eerste Michelinster: bekijk hier de kaart (13/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


17. ANTWERPEN LIVE. Viki Geunes scoort in Gault&Millau: “We mogen Antwerpen gerust dé culinaire hotspot van het land noemen” (08/11/2022 - Gazet van Antwerpen)

Viki Geunes van Zilte in Antwerpen behoorde maandag bij de jaarlijkse proclamatie van de culinaire gids Gault&Millau weer tot de winnaars. De sterrenzaak in het gebouw van het MAS steeg naar een score van 18,5 op 20 en behoort daarmee samen met The Jane tot de absolute culinaire top van Antwerpen. De stad Antwerpen scoort in het algemeen weer uitzonderlijk goed. “Antwerpen de culinaire hotspot van het land? Dat mogen we stilaan wel beweren”, zegt Viki Geunes in Antwerpen Live. [naar artikel]


18. KIJK LIVE. Nieuwe Hof van Cleve meteen 2 sterren, Boury en Zilte blijven samen aan de top zonder nieuwkomers (26/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Op dit moment beloont Michelin Belgische topchefs opnieuw met nieuwe sterren. Behouden Boury van chef Tim Boury en Zilte van chef Viki Geunes hun drie sterren? Krijgt Peter Goossens een eerste ster voor La Rigue? En zal Nick Bril ondanks de controverse op de uitreiking verschijnen? Je volgt het hier nu live op HLN. [naar artikel]


19. Viki Geunes, intelligente chef op grote hoogte (11/01/2021 - De Tijd)

22:55 ‘Ik sta nog te shaken’, zei Viki Geunes een paar uur nadat hij door Michelin uitgeroepen was tot driesterrenchef. Ook al moest de Franse gids dat met een virtuele presentatie doen, de emotionele impac... [naar artikel]


20. EXCLUSIEF. Achter de schermen bij Zilte (***) van chef Viki Geunes: “Je moet twee keer per dag een topmatch spelen” (17/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met de uitreiking van de Michelinsterren in het vooruitzicht volgende week maandag, is het hoog tijd om eens te kijken hoe driesterrenchef Viki Geunes het afgelopen jaar zijn nieuwe bekroning beleefde. Hoe ziet een dag in het leven van een driesterrenchef eruit? Voor de gelegenheid gaf hij HLN Eten een exclusieve rondleiding in zijn Zilte in Antwerpen. [naar artikel]


21. Viki Geunes (chef Zilte): 'Van het onbekende word ik zenuwachtig en onzeker' (08/11/2023 - De Tijd)

15:34 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]


22. Viki Geunes (chef Zilte): 'Meer dan ooit is ons restaurant nu ook een onderneming' (06/11/2023 - De Tijd)

18:43 Deze week neemt Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomst... [naar artikel]


23. Viki Geunes (chef Zilte): 'Op dit niveau moet je een controlefreak zijn' (07/11/2023 - De Tijd)

17:14 Viki Geunes, de chef van het driesterrenrestaurant Zilte in Antwerpen, neemt plaats in De Tijdcapsule. In vier afleveringen beantwoordt hij vragen over zijn verleden, tegenwoordige, toekomstige en one... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!