Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Newsmonkey

‘Kamp Waes’: Dries en Kaat krijgen eigen special ‘Basecamp Borstlap’

29/02/2024 - 12:00
"De Borstlapjes zijn op korte tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen in België. Dries (24) en Kaat (20) maken week na week indruk in Kamp Waes. Bovendien heeft het gezin ook nog een al even indrukwekkend tweeling Hanne en Lars (23). Om te kijken hoe het er bij hen thuis aan toegaat, komt er nu een special Basecamp Borstlap op VRT MAX. We naderen het einde van Kamp Waes, maar we zijn nog lang niet uitgepraat over het programma. Dat de kandidaten van Kamp Waes stuk voor stuk straf zijn, is geen verrassing. Maar onder die toppers blinken de Borstlapjes zeker uit. Zo brak de 24-jarige Dries in de eerste afleveringen week na week straffe records waar zelfs de echte Special Forces van stonden te kijken. De amper 20-jarige Kaat laat zich dan weer, naast haar fysieke prestaties, opmerken door haar leiderscapaciteiten. Het gezin van moeder Katrien Domen (53) en vader Geert Borstlap (55) bestaat verder ook nog uit de 23-jarige tweeling Hanne en Lars. Ook zij kunnen straffe prestaties voorleggen. Hanne liep school op de topsportschool in Gent, werd Belgische kampioen polsstokspringen, werd toegelaten tot het prestigieuze Princeton en doctoreert momenteel aan de University of Virginia. Daarnaast doet ze nog steeds aan polsstokspringen en heeft ze een persoonlijk record van 4,18 meter. Lars is een goede tennisser en studeert aan de gerenommeerde universiteit van Delft. Basecamp Borstlap Hoe dit gezin vol uitblinkers kijkt naar de finale van Kamp Waes kan je binnenkort zelf zien. Na die finale kan je op VRT MAX namelijk kijken naar de special Basecamp Borstlap. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be) The post ‘Kamp Waes’: Dries en Kaat krijgen eigen special ‘Basecamp Borstlap’ appeared first on Newsmonkey."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Dries en Kaat Borstlap krijgen eigen VRT-special: in ‘Basecamp Borstlap’ bekijkt de familie samen de laatste aflevering van ‘Kamp Waes’ (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Dries en Kaat Borstlap krijgen eigen VRT-special: in ‘Basecamp Borstlap’ bekijkt familie samen laatste aflevering van ‘Kamp Waes’ (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Nooit genoeg Borstlap: Kaat en Dries uit ‘Kamp Waes’ krijgen met ‘Basecamp Borstlap’ eigen VRT MAX-special (29/02/2024 - Humo)

[naar artikel]


4. Dries en Kaat uit ‘Kamp Waes’ krijgen eigen VRT-special ‘Basecamp Borstlap’: “Neen, we worden niet de nieuwe Kardashians” (29/02/2024 - Het Belang van Limburg)

De ontknoping van ‘Kamp Waes’ betekent nog niet het einde voor Kaat en Dries Borstlap. De twee wonderkinderen en hun gezin krijgen een eigen special op VRT Max, ‘Basecamp Borstlap’. “Je zal zien dat we ook maar een normaal gezin zijn.” [naar artikel]


5. Dries en Kaat uit ‘Kamp Waes’ krijgen eigen VRT MAX-special ‘Basecamp Borstlap’ (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Heel Vlaanderen is onder de indruk van de straffe prestaties van Dries (24) en Kaat Borstlap (20) in ‘Kamp Waes’. De ontknoping van het programma betekent echter niet het einde voor de avonturen van de broer en zus. De twee krijgen een eigen special op VRT MAX: ‘Basecamp Borstlap’. Daarin krijgen we een exclusieve blik binnen hun gezin. [naar artikel]


6. Zo straf in ‘Kamp Waes’ dat ze nu eigen special krijgen: Dries en Kaat geven inkijk in hun gezinsleven in ‘Basecamp Borstlap’ (29/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Heel Vlaanderen is onder de indruk van de straffe prestaties van Dries (24) en Kaat Borstlap (20) in ‘Kamp Waes’. De ontknoping van het programma betekent echter niet het einde voor de avonturen van de broer en zus. De twee krijgen een eigen special op VRT MAX: ‘Basecamp Borstlap’. Daarin krijgen we een exclusieve blik binnen hun gezin. [naar artikel]


7. Dries en Kaat uit ‘Kamp Waes’ krijgen VRT-special: ‘Basecamp Borstlap’ geeft inkijk in familie (29/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Kamp Waes’: Dries en Kaat krijgen eigen special ‘Basecamp Borstlap’ (29/02/2024 - Newsmonkey)

De Borstlapjes zijn op korte tijd uitgegroeid tot een waar fenomeen in België. Dries (24) en Kaat (20) maken week na week indruk in Kamp Waes. Bovendien heeft het gezin ook nog een al even indrukwekkend tweeling Hanne en Lars (23). Om te kijken hoe het er bij hen thuis aan toegaat, komt er nu een special Basecamp Borstlap op VRT MAX. We naderen het einde van Kamp Waes, maar we zijn nog lang niet uitgepraat over het programma. Dat de kandidaten van Kamp Waes stuk voor stuk straf zijn, is geen verrassing. Maar onder die toppers blinken de Borstlapjes zeker uit. Zo brak de 24-jarige Dries in de eerste afleveringen week na week straffe records waar zelfs de echte Special Forces van stonden te kijken. De amper 20-jarige Kaat laat zich dan weer, naast haar fysieke prestaties, opmerken door haar leiderscapaciteiten. Het gezin van moeder Katrien Domen (53) en vader Geert Borstlap (55) bestaat verder ook nog uit de 23-jarige tweeling Hanne en Lars. Ook zij kunnen straffe prestaties voorleggen. Hanne liep school op de topsportschool in Gent, werd Belgische kampioen polsstokspringen, werd toegelaten tot het prestigieuze Princeton en doctoreert momenteel aan de University of Virginia. Daarnaast doet ze nog steeds aan polsstokspringen en heeft ze een persoonlijk record van 4,18 meter. Lars is een goede tennisser en studeert aan de gerenommeerde universiteit van Delft. Basecamp Borstlap Hoe dit gezin vol uitblinkers kijkt naar de finale van Kamp Waes kan je binnenkort zelf zien. Na die finale kan je op VRT MAX namelijk kijken naar de special Basecamp Borstlap. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door VRT 1 (@vrt1be) The post ‘Kamp Waes’: Dries en Kaat krijgen eigen special ‘Basecamp Borstlap’ appeared first on Newsmonkey. [naar artikel]


9. Maak kennis met de familie van "Kamp Waes"-kandidaten Dries en Kaat: zondag in "Basecamp Borstlap" (29/02/2024 - VRT NWS)

VRT pakt zondag uit met een afgeleide van "Kamp Waes" over de familie van kandidaten Kaat en Dries. Zij maakten de afgelopen weken heel wat indruk, zowel op de special forces als op de kijkers. "Basecamp Borstlap" geeft een kijkje binnen hun gezin, dat samen de laatste aflevering van "Kamp Waes" beleeft. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!