Een Leuvense prof heeft de code gekraakt om via artificiële intelligentie bier te maken dat (bijna) iedereen lust. “Alcoholvrije pintjes beter doen smaken is onze hoofdmissie.” [naar artikel]
01:00 Kevin Verstrepen is een wereldautoriteit als het over gist gaat. Bierbrouwers staan in de rij om zijn labo te consulteren. Met de liefhebbers deelt de bio-ingenieur zijn kennis in een boek, waarvoor h... [naar artikel]
Morgen start een nieuwe editie van Tournée Minérale. Wil jij dit jaar ook meedoen, maar kijk je al op tegen alle gesuikerde dranken die je waarschijnlijk in de plaats zult drinken op etentjes of feestjes? Waarom ga je niet gewoon voor een frisse mocktail? Met Microlyte van Waterdrop tover je een lekker én gezond drankje […] Het bericht Microlyte van Waterdrop: alcoholvrij kan ook lekker én gezond zijn + recept voor een frisse mocktail verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Gezond ondernemen zit enorm in de lift. Daarom laten wij elke woensdag inspirerende Belgische ondernemers aan het woord die een gezond product lanceerden. Deze week: Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss. 1. Wat is Gutss? ‘Belgisch, alcoholvrij, vegan en perfect voor al je favoriete aperitieven. Gutss is hét alternatief om te genieten van […] Het bericht GEZOND ONDERNEMEN Sarah Dhiet en Stijn De Graaf van Gutss: ‘Een alcoholvrij aperitief is niet alleen lekker, maar soms ook noodzakelijk’ verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Connor Rousseau verdedigde zich deze week voor uitspraken die hij begint september op café deed. “Zattemansklap”, noemde hij het. Een uitleg die op sociale media ondertussen ook dienst doet als reclamecampagne: supermarktketen Aldi en sausmerk Manna doen er al hun voordeel mee. [naar artikel]
20:12 Met ruim 20 procent groei beleeft alcoholvrij bier zijn doorbraak. Brouwerijen worden na een decennium van onderzoek eindelijk beloond. Al zoeken ze voort naar de heilige graal: niet te onderscheiden ... [naar artikel]
Onder het toeziend oog van twee gerechtsdeurwaarders probeerden Leuvens studenten woensdag het wereldrecord 'pintjes ad-fundum leegdrinken' te verbreken. En het tempo mag er zijn: gemiddeld doen de studenten 9 seconden over één pintje. Bedoeling is tegen het einde van de avond een eerder record van 1.600 pintjes te verbreken. Een detail: de studenten drinken alcoholvrij bier, maar weten het zelf niet. [naar artikel]
Dat het weer je festivalvreugde op zijn lichtst gezegd vakkundig kan verpesten, weten we sinds Pukkelpop 2011 allemaal wel. Meer dan honderd gewonden belandden in het ziekenhuis, vijf mensen kwamen om het leven. Maar wat daar gebeurde was een extreem geval. Of niet? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.