Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Patrick Lefevere over Evenepoel, Roubaix en klacht over vrouwonvriendelijke uitspraken: “Misschien moet ik crowdfunding doen”

04/04/2024 - 22:00
"De klassiekers verliepen voor Soudal Quick Step nog niet over rozen. Op de koop toe kreeg CEO Patrick Lefevere de beelden van de val van Remco Evenepoel in het Baskenland te zien tijdens de persconferentie voor Parijs-Roubaix: “In de huidige context ben ik zondag al content met het podium.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. INTERVIEW. Patrick Lefevere over Evenepoel, Roubaix en klacht over vrouwonvriendelijke uitspraken: “Misschien moet ik aan crowdfunding doen” (04/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De klassiekers verliepen voor Soudal Quick Step nog niet over rozen. Op de koop toe kreeg CEO Patrick Lefevere de beelden van de val van Remco Evenepoel in het Baskenland te zien tijdens de persconferentie voor Parijs-Roubaix: “In de huidige context ben ik zondag al content met het podium.” [naar artikel]


2. Patrick Lefevere over Evenepoel, Roubaix en klacht over vrouwonvriendelijke uitspraken: “Misschien moet ik crowdfunding doen” (04/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

De klassiekers verliepen voor Soudal Quick Step nog niet over rozen. Op de koop toe kreeg CEO Patrick Lefevere de beelden van de val van Remco Evenepoel in het Baskenland te zien tijdens de persconferentie voor Parijs-Roubaix: “In de huidige context ben ik zondag al content met het podium.” [naar artikel]


3. Hulpbisschop stapt op na vrouwonvriendelijke uitspraken: “Ze zitten misschien liever in een achterkamertje” (16/06/2019 - Het Laatste Nieuws)

Nog maar enkele maanden nadat hij door de paus werd benoemd tot hulpbisschop van Chili, stapt Carlos Eugenio Irarrazaval op. Waarom werd niet... [naar artikel]


4. Houden vrouwonvriendelijke uitspraken Trump weg uit het Witte Huis? (14/10/2016 - De Redactie)

De Republikeinse presidentskandidaat kan door die uitspraken zo weinig vrouwelijke kiezers overtuigen dat het hem wel eens het presidentschap zou kunnen kosten. [naar artikel]


5. Eurocommissaris verdedigt zich na racistische, homofobe en vrouwonvriendelijke uitspraken (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

De Duitse eurocommissaris Günther Oettinger heeft zich maandag in het Europees Parlement moeten verdedigen na enkele controversiële uitspraken, [naar artikel]


6. Sven Gatz na vrouwonvriendelijke uitspraken tijdens eredienst op Eén: “Schaf die uitzendingen af” (26/08/2018 - Het Belang van Limburg)

Op sociale media is ophef ontstaan over een tekst die te horen was tijdens de wekelijkse religieuze eredienst op Eén. In de uitzending las een voorganger een bijbelpassage voor die her en der wenkbrauwen deed fronsen. Opnieuw een reden om de uitzendingen zo snel mogelijk af te schaffen, vindt minister van Media Sven Gatz (Open VLD). [naar artikel]


7. CERN schorst wetenschapper na vrouwonvriendelijke uitspraken (02/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het Europees Centrum voor Nucleair Onderzoek (CERN) in Genève heeft een vooraanstaande Italiaanse wetenschapper voorlopig geschorst omdat hij... [naar artikel]


8. Voorzitter organisatiecomité Olympische Spelen biedt excuses aan na vrouwonvriendelijke uitspraken (04/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De voorzitter van het organisatiecomité van de Olympische Spelen in Tokio, Yoshiro Mori, heeft zich verontschuldigd nadat hij onder vuur kwam te liggen vanwege enkele vrouwonvriendelijke uitspraken. [naar artikel]


9. Ophef rond Olympische Spelen na vrouwonvriendelijke uitspraken van ex-premier: “Ze zijn zo competitief” (04/02/2021 - Het Belang van Limburg)

De voorzitter van het organisatiecomité van de Olympische Spelen in Tokio, Yoshiro Mori, heeft zich donderdag verontschuldigd nadat hij onder vuur kwam te liggen vanwege enkele vrouwonvriendelijke uitspraken. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!