Vertimmerd Club Brugge verliest oefenpartij tegen Antalyaspor door doelpunt Eto’o

09/08/2016 - 19:18
"Landskampioen Club Brugge is dinsdag in een oefenwedstrijd achter gesloten deuren met 0-1 onderuit gegaan tegen Antalyaspor, de nieuwe club van de Turkse Belg Anil Koc. De Kameroense vedette Samuel Eto’o scoorde in de 27e minuut het doelpunt voor de Turkse bezoekers."

1. Eto'o (Antalyaspor) velt Club Brugge in oefenpot (09/08/2016 - Sporza)

Club Brugge heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen Antalyaspor met 0-1 verloren. Ex-Barcelona-spits Samuel Eto'o scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

2. Leicester knikkert Club Brugge uit Europa (22/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge blijft in de Champions League na een 2-1-verlies in Leicester achter met een pijnlijke 0 op 15. Op de vijfde speeldag in Groep G begon een vertimmerd blauw-zwart rampzalig tegen de Engelse kampioen: een vroeg doelpunt van Okazaki en een strafschop van Mahrez zorgden voor een 2-0-ruststand. Izquierdo deed in de tweede helft de Brugse hoop herleven met een heerlijk doelpunt. Club zag een betere helft echter niet beloond met een tweede treffer, ondermeer omdat twee Brugse treffers (terecht) werden afgekeurd voor buitenspel. Gescoord werd er niet meer, waardoor Leicester geplaatst is voor de volgende ronde terwijl de Belgische kampioen troosteloos laatste staat. Met nul punten. [naar artikel]

3. Club Brugge verliest bij Charleroi: 1-0 (14/10/2016 - Knack)

Met een laat doelpunt van Chris Bedia wist Charleroi in de plenzende regen een gehavend Club Brugge te verslaan. [naar artikel]

4. OEFENMATCHEN. Club Brugge speelt gelijk tegen Steaua Boekarest, Hubert stopt strafschop (04/07/2018 - Het Belang van Limburg)

De oefenpartij van Club Brugge tegen het Roemeense Steaua Boekarest op oefenstage in het Nederlandse Garderen is woensdag geëindigd op een 1-1 gelijkspel. [naar artikel]

5. STAGES. Malinwa traint rustig met oog op oefenpartij tegen RKC (12/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen speelt deze namiddag om 16.00u een oefenpartij tegen Eredivisie-club RKC Waalwijk. Met het oog op die wedstrijd werkte de ploeg een... [naar artikel]

6. Turkse club zet Samuel Eto’o op non-actief na beschuldigingen van racisme (21/09/2016 - Het Belang van Limburg)

De Kameroense aanvaller Samuel Eto’o is door zijn Turkse club Antalyaspor voorlopig geschorst na een reeks uitlatingen op de sociaalnetwerksite Instagram. Dat maakte Antalyaspor woensdag bekend. [naar artikel]

7. Oude bekende Eto'o beslist geheim oefenduel tegen experimenteel Club (0-1) (09/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft vanmiddag een geheime oefenwedstrijd tegen het Turkse Antalyaspor met het kleinste verschil verloren (0-1). De Turkse nummer 9 [naar artikel]

8. Club Brugge wint oefenpot tegen Kortrijk na zuivere hattrick van Noa Lang, en heeft zo kleine revanche beet na blamage (24/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge won vrijdagmiddag een oefenpartij tegen KV Kortrijk (3-1), uitgerekend de ploeg waar het vorig weekend nog tegen verloor. Noa Lang, gepasseerd bij Oranje, werd de grote man met drie goals in dertig minuten. Mbayo milderde na de rust. [naar artikel]

9. Sublieme goal van Vormer leidt Club Brugge naar zege tegen Waasland-Beveren (19/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge sluit de heenronde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League af met een fraaie 3-0-zege tegen Waasland-Beveren. De West-Vlamingen hadden het één helft erg moeilijk met het team van oude bekende Philippe Clement, maar een bijzonder fraai doelpunt van aanvoerder Vormer brak de match open. In de tweede helft regisseerde Vanaken (assist en doelpunt) de leider nog naar een vlotte overwinning. Club behoudt zo zes punten voorsprong op Charleroi en negen punten voorsprong op Anderlecht. Waasland-Beveren verliest zijn top-zes-plaats aan KRC Genk. [naar artikel]

10. Vertimmerd Club Brugge vanavond tegen Juventus op eerste speeldag (12/04/2019 - De Morgen)

Juvenstus-coach Capello: 'Ik ga niet op voorhand zeggen dat het gemakkelijk wordt' [naar artikel]

11. Club Brugge verliest van een efficiënt Borusssia Dortmund met 0-3 (04/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Reageren in Oostende dan maar? Club Brugge moet zijn Champions League-ambities bijstellen na een kansloze 0-3-nederlaag tegen Borussia Dortmund. De drie Belgen bij de Duitsers droegen elk bij tot een doelpunt. Met ongeconcentreerd verdedigen en inefficiënte aanvallen geraakt blauw-zwart nooit in de 1/8ste finales van de Champions League. [naar artikel]

12. Diagne mist strafschop die hij niet mocht trappen: Club Brugge verliest van PSG (07/11/2019 - De Morgen)

Club Brugge deed meer dan van een Belgische kampioen tegen een Franse multinational wordt verwacht. Het kwam op achterstand omdat het enige Parijse doelpunt niet werd afgekeurd voor buitenspel (1-0). Het speelde niet gelijk omdat Mbaye Diagne een egoïst is. [naar artikel]

13. Club Brugge verliest bij Waasland-Beveren: 0-1 (09/09/2016 - Knack)

Landskampioen Club Brugge heeft de openingswedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (1-0) verloren bij het laag geklasseerde Waasland-Beveren. Siebe Schrijvers scoorde na 58 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. [naar artikel]

14. Club Brugge verliest bij Waasland-Beveren: 1-0 (10/09/2016 - Knack)

15. Club Brugge wint ook derde oefenpartij (01/07/2017 - Het Laatste Nieuws)

Na eerdere zeges in Westkapelle en Oudenaarde heeft Club Brugge vandaag ook zijn derde oefenwedstrijd in Torhout gewonnen (0-2). Blauw-zwart nam [naar artikel]

16. Jelle Vossen voorkomt nederlaag van Club tegen ex-ploeg Genk (06/11/2016 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft in extremis een nederlaag tegen Racing Genk voorkomen. Na een afgemeten doelpunt van Thomas Buffel leek Club Brugge af te stevenen op een eerste thuisnederlaag sinds december 2015, maar uitgerekend Jelle Vossen (ex-Racing Genk) maakte nog gelijk voor Club Brugge. Door dit gelijkspel staat Club op zes punten van leider Zulte Waregem, Genk blijft achtste. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be! [naar artikel]

17. Club Brugge wint intense kraker tegen Antwerp (22/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft de topper van de elfde speeldag van de Jupiler Pro League met 1-0 gewonnen tegen Antwerp. In een potige wedstrijd die maar matig kon bekoren was een doelpunt van Decarli na 35 minuten beslissend. Dankzij die zege staat Club Brugge met 30 op 33 nog iets steviger op kop. Eerste achtervolger Charleroi liet immers zaterdag punten liggen in Lokeren. Antwerp kan later op de avond voorbijgestoken worden door Anderlecht en Zulte Waregem. [naar artikel]

18. Anderlecht brengt spanning volledig terug in competitie na zege tegen matig Club Brugge (15/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Anderlecht heeft de titelstrijd nieuw leven ingeblazen. Paars-wit won de topper van Club Brugge dankzij een doelpunt van Lukasz Teodorczyk. Toch was het de videoref die met de hoofdrol ging lopen door in de slotfase de gelijkmaker van Abdoulay Diaby af te keuren voor discutabel buitenspel. Door de zege komt Anderlecht tot op drie punten van leider Club Brugge. [naar artikel]

19. Uitgerekend Jelle Vossen redt Club van thuisnederlaag tegen Genk (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)

20. Leider Club Brugge moeizaam voorbij KV Kortrijk dankzij spectaculair doelpunt van Noa Lang (21/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Zakelijk en zuinig, maar wel een tweede competitiezege op rij en de leidersplaats voor Club Brugge (1-0). Kortrijk vocht voor wat het waard was, maar een prachtig doelpunt van Lang brak de dijk van de Kerels. Dinsdag zal Club wel pakken beter moeten spelen tegen Dortmund als het wil meedoen in groep F. [naar artikel]

21. Abakar Sylla schrijft geschiedenis voor Club Brugge: doelpunt tegen Leverkusen is 500ste Europese doelpunt voor blauw-zwart (08/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge klopte het Duitse Bayer Leverkusen met 1-0. Youngster Abakar Sylla maakte het enige doelpunt van de wedstrijd. De Ivoriaan was daarmee verantwoordelijk voor het 500ste (!) Europese doelpunt van blauw-zwart. Een straffe prestatie, enkel Anderlecht scoorde meer in Europa. [naar artikel]

22. Club Brugge-spits Diagne: “Sinds mijn geboorte krijg ik al kritiek” (16/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Amper een week na het beruchte penaltydebacle tegen PSG kreeg Mbaye Diagne opnieuw minuten gekregen bij Club Brugge. De verguisde aanvaller startte in een oefenpartij tegen Charleroi, maar volgens ingewijden is hij daarom nog niet in ere hersteld. De Senegalese aanvaller reageerde op Instagram in het Italiaans op zijn woelige week. [naar artikel]

23. Eigen doelpunt nekt Club Brugge: AA Gent wint Slag om Vlaanderen in Jan Breydel (20/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Hein Vanhaezebrouck heeft zijn slag thuisgehaald. AA Gent was in de topper tegen Club Brugge namelijk de sterkste. De Buffalo’s wonnen met 0-1 na een eigen doelpunt van Federico Ricca na de rust. Blauw-zwart blijft wel leider in de Jupiler Pro League. [naar artikel]

24. Club Brugge verliest oefenwedstrijd van KV Kortrijk na doelpunt in slotfase (03/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Het oefenduel tussen Club Brugge en KV Kortrijk leverde in extremis toch een winnaar op: na een futloze partij werd het 0-1 in de slotfase. Blauw-zwart tekende zo voor z’n eerste nederlaag in drie oefenduels. Ondertussen wacht Clement nog op Vanaken, die nog van een tiental dagen vakantie geniet na het EK. [naar artikel]