De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

[VIDEO] - Hulp nodig bij uw belastingaangifte? Ga naar een winkelcentrum

De Redactie

20/05/2017 - 14:15

Het is stilaan weer tijd om uw belastingbrief in te vullen, niet altijd een gemakkelijke klus. Wie hulp nodig heeft, kan vanaf vandaag elk weekend in enkele winkelcentra terecht: specialisten van de fiscus helpen u een handje.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE REDACTIE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Sommige verslagen van telefonische hulp bij invullen belastingaangifte onvolledig (08/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie hulp nodig heeft bij het invullen van zijn belastingaangifte, kan dit jaar vanwege de coronacrisis enkel telefonisch terecht bij de federale...
  [naar artikel]
 2. Laatste dag voor belastingaangifte: honderden laatkomers schuiven aan voor last minute hulp (13/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Honderden mensen staan vandaag aan te schuiven aan de Financietoren in Brussel om hun belastingaangifte in orde te krijgen. Wie hulp nodig heeft
  [naar artikel]
 3. Kantoren gesloten door coronacrisis: FOD Financiën helpt burgers dan maar telefonisch met belastingaangifte (09/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het zal dit jaar niet mogelijk zijn om naar een kantoor van de FOD Financiën te gaan om hulp te vragen bij het invullen van je belastingaangifte. Als alternatief wordt telefonische hulp geboden, zo meldt de overheidsdienst in een persbericht.
  [naar artikel]
 4. Kantoren gesloten door coronacrisis: FOD Financiën helpt burgers dan maar telefonisch met belastingaangifte (09/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het zal dit jaar niet mogelijk zijn om naar een kantoor van de FOD Financiën te gaan om hulp te vragen bij het invullen van je belastingaangifte. Als alternatief wordt telefonische hulp geboden, zo meldt de overheidsdienst in een persbericht.
  [naar artikel]
 5. Fiscus belt 86.000 belastingplichtigen om hulp te bieden (27/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie hulp nodig heeft bij het invullen van zijn belastingaangifte, kan dit jaar wegens de coronacrisis enkel telefonisch terecht bij de federale...
  [naar artikel]
 6. Hulp bij invullen van je belastingaangifte kan dit jaar alleen telefonisch (09/04/2020 - VRT NWS)
  Binnenkort valt onze belastingaangifte weer in de bus. Voor hulp bij het invullen ervan, kan je normaal elk jaar terecht bij het belastingkantoor of je gemeente. Maar door de coronacrisis zal dat dit jaar niet kunnen. Alle hulp zal telefonisch moeten.
  [naar artikel]
 7. Zitdagen belastingaangifte 2019 (30/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wil je hulp bij het invullen van je belastingaangifte,kom dan zeker naar één van de drie zitdagen van de belastingsdiensten in het gemeentehuis van Ham.
  [naar artikel]
 8. Hulp vragen bij het invullen van de belastingaangifte kan enkel na telefonische afspraak (23/05/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wie hulp nodig heeft bij het invullen van zijn belastingbrief, kan hiervoor terecht in de kantoren van de Federale Overheidsdienst Financiën. Het is wel nodig om op voorhand een afspraak te maken, laat de FOD Financiën weten.
  [naar artikel]
 9. FOD Financiën helpt burgers telefonisch met het invullen van belastingaangifte (09/04/2020 - De Standaard)
  Door corona zal het dit jaar niet mogelijk zijn om naar een kantoor van FOD Financiën te gaan om hulp te vragen bij het invullen van je belastingaangifte. De overheidsdienst laat nu weten dat ze telefonisch bereikbaar zullen zijn om hulp te bieden.
  [naar artikel]
 10. [VIDEO] - Laatste dag voor belastingaangifte: zo lang is de rij voor lastminute hulp (13/07/2016 - De Redactie)
  Aan de Financietoren in Brussel staan honderden mensen aan te schuiven om nog snel wat hulp te krijgen. Wie na vandaag zijn aangifte indient, riskeert een boete.
  [naar artikel]
 11. Mensen zoeken hulp bij belastingaangifte (20/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Steeds meer mensen zoeken hulp bij het invullen van hun belastingaangifte. En dat is begrijpelijk, want de belastingbrief is ook dit jaar
  [naar artikel]
 12. Herlees: alles wat u moet weten over uw belastingaangifte (16/06/2018 - VRT NWS)
  Wat is er nieuw in de belastingaangifte van dit jaar? Welke aftrekposten kunnen in uw voordeel zijn? En bent u nu beter getrouwd of samenwonend? In onze reeks "Eerste hulp bij belastingen" probeerden we u deze week wegwijs te maken in de wondere wereld van de belastingaangifte. Herlees en/of herbekijk alle afleveringen hier.
  [naar artikel]
 13. FOD Financiën helpt burgers telefonisch met het invullen van belastingaangifte (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De FOD Financiën biedt hulp via de telefoon aan bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte. Dat meldt de overheidsdienst in een persbericht.
  [naar artikel]
 14. “Auteursrechten zijn de nieuwe bedrijfswagen”: onze fiscaal expert gidst je door je belastingaangifte (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook fiscaal is 2020 geen jaar als een ander. En dus is de hulp van fiscaal expert Michel Maus welkom bij het invullen van je belastingaangifte. Of bij het nakijken ervan. Want één ding is wél hetzelfde als vorig jaar: als je een vooraf ingevulde belastingaangifte krijgt, kijk je die maar beter heel goed na.
  [naar artikel]
 15. Nog één week de tijd voor belastingaangifte via Tax-on-web (04/07/2019 - Metro)
  Tot en met donderdag 11 juli kan je nog je belastingaangifte via Tax-on-web indienen. Diegenen die de belastingaangifte reeds hebben ingediend, kunnen die ook nog één keer verbeteren tot en met 11 juli. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën. De FOD Financiën benadrukt dat de belastingaangifte steeds eenvoudiger kan dankzij de vooraf ingevulde gegevens, de hulp online en de automatische verwittiging voor fouten. De fiscus heeft vanaf dit jaar geen papieren aangifte meer rondgestuurd als het jaar daarvoor de aangifte gebeurde via de elektronische weg op Tax-on-web. Sinds de lancering van de elektronische belastingaangifte in 2003, neemt het gebruik ervan jaarlijks toe. In 2018 vulden 1,56 miljoen Belgen hun aangifte elektronisch in. bron: Belga Het bericht Nog één week de tijd voor belastingaangifte via Tax-on-web verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. VIDEO: Overvaller lost drie schoten: nu heeft politie uw hulp nodig (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De politie heeft je hulp nodig in de zoektocht naar een gewapende man die op 20 juni een overval in Ghlin pleegde. De dader loste drie schoten en
  [naar artikel]
 17. Laatste dagen voor papieren belastingaangifte en hulp van de fiscus (22/06/2022 - De Tijd)
  15:01 Een belastingaangifte op papier moet ten laatste op 30 juni bij de fiscus toekomen. Wilt u hulp van de fiscus bij het invullen van uw aangifte, dan moet u ten laatste op 29 juni een afspraak maken.
  [naar artikel]
 18. QUIZ: Help, daar is die belastingaangifte weer! Test hier uw kennis van "de bruine envelop" (11/06/2018 - VRT NWS)
  Het is weer die tijd van het jaar: de deadline voor het indienen van uw belastingaangifte nadert met rasse schreden. En uiteraard wil u alle mogelijkheden benutten om het bedrag dat u moet bijbetalen te drukken, of omgekeerd: om het bedrag dat u terugbetaald krijgt, zo veel mogelijk op te drijven. Maar kent u wel alle mogelijkheden? Test het in deze quiz! En geen nood als u de bal al eens misslaat: vanaf morgen tot en met vrijdag geven we u alle info en tips die u nodig heeft om uw belastingaangifte voor u zo voordelig mogelijk in te vullen, in onze reeks "Eerste hulp bij belastingen".
  [naar artikel]
 19. Organisaties vragen fysieke hulp voor kwetsbaren bij invullen belastingaangifte (31/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Belastingdiensten moeten opnieuw fysieke zitdagen organiseren om mensen te helpen bij het invullen van hun belastingaangifte. Die oproep doen verschillende organisaties, waaronder Netwerk tegen Armoede, Vlaamse Ouderenraad en Samenlevingsopbouw. Zij merken dat kwetsbare mensen en mensen die niet de juiste digitale vaardigheden bezitten, problemen ondervinden om hun belastingaangifte correct in te vullen.
  [naar artikel]
 20. Fiscaal expert Michel Maus loodst je door vak I tot en met VI van je belastingaangifte: “Verschillende aandachtspunten door coronamaatregelen” (01/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook fiscaal is 2020 geen jaar als een ander. En dus is de hulp van fiscaal expert Michel Maus welkom bij het invullen van je belastingaangifte. Of bij het nakijken ervan. Want één ding is wél hetzelfde als vorig jaar: als je een vooraf ingevulde belastingaangifte krijgt, kijk je die maar beter heel goed na.
  [naar artikel]
 21. “Auteursrechten zijn de nieuwe bedrijfswagen”: onze fiscaal expert gidst je door het tweede deel van je belastingaangifte (02/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook fiscaal is 2020 geen jaar als een ander. En dus is de hulp van fiscaal expert Michel Maus welkom bij het invullen van je belastingaangifte. Of bij het nakijken ervan. Want één ding is wél hetzelfde als vorig jaar: als je een vooraf ingevulde belastingaangifte krijgt, kijk je die maar beter heel goed na. Moet je interesten en dividenden aangeven? En hoe zit het ook alweer met dienstencheques en pensioensparen?
  [naar artikel]
 22. Belastingaangifte nog niet ingediend? Financiën roept zo’n 75.000 Belgen naar belastingkantoor (15/07/2020 - De Morgen)
  Morgen is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web kan worden ingediend. Financiën vreest dat tot 200.000 landgenoten dat door gebrek aan een helpende hulp van een belastingambtenaar – corona, weet u wel – niet of te laat zullen doen. Een deel daarvan - naar schatting zo’n 75.000 - zal in het najaar uitzonderlijk naar het belastingkantoor worden geroepen, voor een allerlaatste kans.
  [naar artikel]
 23. Nog één week de tijd om belastingaangifte via tax-on-web in te dienen of te verbeteren (04/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tot en met donderdag 11 juli kan je nog je belastingaangifte via tax-on-web indienen. Diegenen die de belastingaangifte reeds hebben ingediend,...
  [naar artikel]
 24. Uit het hart | De belastingaangifte wordt elk jaar weer een vreselijke berg, terwijl dat helemaal niet nodig is (14/07/2023 - De Standaard)
  Bent u iemand die al maanden uw belastingaangifte heeft ingediend of zit u ook tot het laatste moment te zeuren ‘dat u dat verdorie nog moet doen’?
  [naar artikel]
 25. [VIDEO] - Vijf tips om voor je aan je belastingaangifte begint (25/04/2017 - De Redactie)
  De jaarlijkse aangifte gebeurt niet altijd zonder problemen, maar met deze tips kan je toch al iets verder, als je online je belastingaangifte doet.
  [naar artikel]
 26. Laatste dag om uw belastingaangifte digitaal in te dienen: 6 tips (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web verloopt vanavond om middernacht. Geen paniek als u uw belastingaangifte nog moet invullen, we...
  [naar artikel]
 27. Laatste dag om uw belastingaangifte digitaal in te dienen: 6 tips op een rijtje (15/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De deadline voor de belastingaangifte via Tax-on-web verloopt vanavond om middernacht. Geen paniek als u uw belastingaangifte nog moet invullen, we...
  [naar artikel]
 28. Belastingaangifte nog niet ingediend? Financiën roept 200.000 Belgen naar belastingkantoor (15/07/2020 - De Morgen)
  Morgen is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web kan worden ingediend. Financiën vreest dat tot 200.000 landgenoten dat door gebrek aan een helpende hulp van een belastingambtenaar – corona, weet u wel – niet of te laat zullen doen. Zij zullen in het najaar uitzonderlijk – voor een allerlaatste kans – naar het belastingkantoor worden geroepen.
  [naar artikel]
 29. Laatste dag voor belastingaangifte, maar fiscus organiseert nog hulp in augustus en september  (16/07/2020 - VRT NWS)
  Nog tot middernacht heeft u de tijd om uw belastingaangite in te dienen. Wie vorig jaar hulp zocht en nog niets van zich heeft laten horen, wordt naar het belastingkantoor geroepen.
  [naar artikel]
 30. Opnieuw mogelijk fysiek hulp te krijgen bij invullen belastingaangifte (31/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De FOD Financiën organiseert dit jaar opnieuw fysieke zitdagen voor mensen die moeilijkheden hebben met het invullen van hun belastingaangifte. Dat heeft minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) maandag aangekondigd.
  [naar artikel]
 31. CHECK - Ja, video toont moment waarop raket op winkelcentrum in Krementsjoek inslaat (03/07/2022 - VRT NWS)
  Op het internet gaat een video rond die het moment zou tonen waarop een raket in een winkelcentrum in de Oekraïense stad Krementsjoek inslaat. Na analyse blijken de beelden inderdaad authentiek te zijn. In een andere video zien we ook hoe een tweede raket daarna nog vlakbij een nabijgelegen park inslaat.
  [naar artikel]
 32. Belastingaangifte nog niet ingediend? Financiën roept uitzonderlijk 200.000 Belgen naar belastingkantoor (15/07/2020 - De Morgen)
  Morgen is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web kan worden ingediend. Financiën vreest dat tot 200.000 landgenoten dat door gebrek aan een helpende hulp van een belastingambtenaar – corona, weet u wel – niet of te laat zullen doen. Zij zullen in het najaar uitzonderlijk – voor een allerlaatste kans – naar het belastingkantoor worden geroepen.
  [naar artikel]
 33. Nog één week de tijd voor belastingaangifte via tax-on-web (04/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Tot en met donderdag 11 juli kan je nog je belastingaangifte via tax-on-web indienen. Diegenen die de belastingaangifte reeds hebben ingediend, kunnen die ook nog één keer verbeteren tot en met 11 juli. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën.
  [naar artikel]
 34. Nog één week de tijd voor belastingaangifte via tax-on-web (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tot en met donderdag 11 juli kan je nog je belastingaangifte via tax-on-web indienen. Diegenen die de belastingaangifte reeds hebben ingediend, kunnen die ook nog één keer verbeteren tot en met 11 juli. Dat meldt de federale overheidsdienst Financiën.
  [naar artikel]
 35. Waar of niet: 3 mythes over je belastingaangifte (10/06/2022 - VRT NWS)
  Als de fiscus een fout maakt op jouw belastingaangifte, ben jij dan verantwoordelijk? En kan het dat je door vertraging bij de FOD Financiën geen belastingen moet betalen? Een antwoord op de populairste mythes rond je belastingaangifte.
  [naar artikel]
 36. Lil Kleine gaat door het stof in video vanuit Thailand: “Heb professionele hulp nodig” (01/04/2022 - Het Belang van Limburg)
  In een video die Lil Kleine donderdagavond op zijn Instagram deelt, laat de rapper voor het eerst sinds de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Jaimie Vaes, van zich horen. Ook zegt hij momenteel in Thailand te verblijven voor professionele hulp.
  [naar artikel]
 37. Schoten gelost in winkelcentrum in Munchen (22/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In een winkelcentrum in het noordwesten van München is geschoten. De politie heeft de omgeving van het winkelcentrum in de wijk Moosach afgezet,
  [naar artikel]
 38. Financiën roept uitzonderlijk 200.000 Belgen naar belastingkantoor (14/07/2020 - De Morgen)
  Via de bruine enveloppe moest hij uiterlijk op 30 juni binnen zijn, maar donderdag is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web kan worden ingediend. Financiën vreest dat tot 200.000 landgenoten dat door gebrek aan de hulp van een reddende ambtenaar – corona, weet u wel - niet of te laat zullen doen. Al wie er niet in slaagt zijn of haar belastingaangifte in te dienen, zullen in het najaar uitzonderlijk – voor een allerlaatste kans - naar het belastingkantoor worden geroepen.
  [naar artikel]
 39. VIDEO. Hakenkruis op roltrap in winkelcentrum nadat displays gehackt zijn (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een winkelcentrum in de Oekraïense hoofdstad Kiev was afgelopen weekend een reuzachtig hakenkruis te zien op de roltrap. Volgens de uitbaters...
  [naar artikel]
 40. Factcheck: Oekraïens winkelcentrum excuseerde zich in 2019 voor hakenkruis na vermeende computerhack (14/03/2022 - Knack)
  Online circuleert een foto van een swastika in de hal van een Oekraïens winkelcentrum. Het beeld is echt maar niet recent. Het komt uit een video van februari 2019, en toont een trap met LED-lichtjes die tot een nazivlag zijn georkestreerd. Het winkelcentrum excuseerde zich voor het voorval, dat het gevolg was van een hacking van hun computersysteem.
  [naar artikel]
 41. VIDEO. Hakenkruis op trap in winkelcentrum nadat displays gehackt zijn (21/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een winkelcentrum in de Oekraïense hoofdstad Kiev was afgelopen weekend een reuzachtig hakenkruis te zien op de grote trap. Volgens de uitbaters...
  [naar artikel]
 42. FOD Financiën raadt aan snel afspraak te maken voor hulp bij belastingaangifte (11/05/2022 - Het Nieuwsblad)
  Iedereen die wil, kan bij de Federale Overheidsdienst Financiën een afspraak maken om hun belastingaangifte in te vullen met een medewerker van de dienst. Er wordt wel gevraagd zo snel mogelijk een afspraak vast te leggen.
  [naar artikel]
 43. Alles wat u moet weten over de nieuwe belastingaangifte (29/04/2023 - De Tijd)
  01:00 Koppels moesten tot nu toe altijd de gegevens van de man in de linkerkolom van de belastingaangifte zetten. Dat is niet altijd meer het geval: de belastingaangifte is voortaan genderneutraal. Wat moet...
  [naar artikel]
 44. Laatste dag voor belastingaangifte via tax-on-web (15/07/2020 - Express)
  Particulieren hebben nog één dag, tot uiterlijk 16 juli om middernacht, om hun belastingaangifte via Tax-on-web in te dienen. Woensdagnamiddag... The post Laatste dag voor belastingaangifte via tax-on-web appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Morgen laatste dag om je papieren belastingaangifte in te dienen (28/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Belastingaangifte nog niet ingediend? Morgen is de uiterste termijn om dat te doen. Als u nog papieren belastingaangifte invult tenminste. Wie zijn...
  [naar artikel]
 46. Eerste hulp bij belastingaangifte: de antwoorden op de tien meest gestelde vragen (25/05/2021 - VRT NWS)
  Een belastingaangifte is voor veel mensen geen pretje, maar dit jaar roept het document nog meer vragen op dan anders. "De inspecteur" van Radio 2 wil duidelijkheid scheppen, met een antwoord op de tien meest gestelde vragen over de aangifte.
  [naar artikel]
 47. VIDEO. Nieuw winkelcentrum ingestort in Mexico-stad: bezoekers net op tijd geëvacueerd (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Mexico-stad is dinsdag een winkelcentrum gedeeltelijk ingestort. Doden of gewonden zijn daarbij niet gevallen, zo meldt de plaatselijke civiele...
  [naar artikel]
 48. Gewonden bij schietpartij in winkelcentrum München (22/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In een winkelcentrum in het noordwesten van München is geschoten. De politie heeft de omgeving van het winkelcentrum in de wijk Moosach afgezet,
  [naar artikel]
 49. Belastingaangifte nog niet ingediend? Financiën roept uitzonderlijk 200.000 Belgen naar belastingkantoor (14/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Via de bruine enveloppe moest hij uiterlijk op 30 juni binnen zijn, maar donderdag is het de laatste dag waarop de belastingaangifte via Tax-on-web...
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy