Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Nijpende situatie aan het front: waarom Zelenski in extremis bezoek aan België cancelde

15/05/2024 - 19:50
"De Oekraïense president Zelenski heeft een verrassingsbezoek aan ons land op het laatste nippertje geannuleerd, net als geplande bezoeken aan Spanje en Portugal. Aanleiding? De snelle Russische opmars richting Charkov. “Om stand te houden, moeten de beloofde westerse wapens nu erg snel komen”, beklemtoont de Oekraïense regering."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Nijpende situatie aan het front: waarom Zelenski in extremis bezoek aan België cancelde (15/05/2024 - Het Belang van Limburg)

De Oekraïense president Zelenski heeft een verrassingsbezoek aan ons land op het laatste nippertje geannuleerd, net als geplande bezoeken aan Spanje en Portugal. Aanleiding? De snelle Russische opmars richting Charkov. “Om stand te houden, moeten de beloofde westerse wapens nu erg snel komen”, beklemtoont de Oekraïense regering. [naar artikel]


2. Lorde cancelde tour in Israël, haar fans eisen nu een schadevergoeding (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Drie Israëlische fans van de popster Lorde hebben een rechtszaak aangespannen tegen de twee mensenrechtenactivisten uit Nieuw-Zeeland die ervoor... [naar artikel]


3. Hét probleem van de Vlaamse woonmarkt is het nijpende tekort aan betaalbare keuze op de private huurmarkt (11/12/2017 - De Morgen)

Bart Eeckhout is opiniërend hoofdredacteur.  [naar artikel]


4. Het nijpende probleem van de grotere brievenbussen: "Soms steken ze te veel in mijn gleuf" (24/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Omdat we de laatste jaren massaal online shoppen en een vijfde van de bestelde pakjes niet in de brievenbus past, stelt het Belgisch Instituut voor... [naar artikel]


5. Hoe het nijpende lerarentekort en andere uitdagingen aanpakken? VRT NWS Connect Onderwijs zocht naar antwoorden (28/11/2019 - VRT NWS)

Het onderwijs in Vlaanderen wordt geconfronteerd met een aantal belangrijke uitdagingen. Met VRT NWS Connect - een initiatief van onze nieuwsdienst - brachten we experts, mensen uit het veld en beleidsmakers samen om na te denken over hoe die uitdagingen aan te pakken. De rode draad in het verhaal: het tekort aan leraren. [naar artikel]


6. Nijpende tekort aan wiskundeleerkrachten in secundair onderwijs (01/09/2021 - Het Belang van Limburg)

Met de start van het nieuwe schooljaar hebben heel wat scholen nog altijd openstaande vacatures. Er is vooral een nijpend tekort aan wiskundeleerkrachten in het secundair onderwijs. Nu wordt de wiskundeles vaak door startende docenten gegeven, die geen geschikt diploma hebben. Hogeschool UCLL roept beginnende leerkrachten dan ook op om zich bijkomend te specialiseren in het vak wiskunde. [naar artikel]


7. Experts geven tips voor nijpende energiesituaties: ‘Behalve kou lijden weet ik niet wat we nog meer kunnen doen’ (18/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Hoe geraak je in hemelsnaam aan 12.000 euro?’ Experts geven tips voor nijpende energiesituaties (18/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. ‘Hoe geraak je in hemelsnaam aan 12.000 euro?’ Experts geven deze 4 gezinnen concrete tips voor hun nijpende energiesituatie (19/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


10. ‘De politiek lijkt de essentie van het probleem niet in te zien’: huisarts Sofie Lemmens over het nijpende artsentekort (18/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!