Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

10 July 2020
05:44 uur

De beste Belgische post-rockplaten volgens Brent Vanneste, Eppo Janssen en Luc Lievens

Knack

25/05/2017 - 20:05

Dit weekend schotelt het Dunk!-festival in Zottegem u voor de dertiende keer een portie potige post-rock voor, met naast headliner Swans ook heel wat Belgen. Wij vroegen drie kenners naar hun favoriete vaderlandse post-rockplaat.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Eppo Janssen: 'In mijn shortje en zonder T-shirt naar het sanitaire blok wandelen vind ik al erg gewaagd' (13/08/2017 - Knack)
  Eppo Janssen is dj en programmator van Pukkelpop, dat dit jaar plaatsheeft van 16 tot 19 augustus. Om deze 15 vragen te beantwoorden had hij 16 minuten en 47 seconden nodig.
  [naar artikel]
 2. Eppo Janssen (37) (28/03/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 3. “Ik ga met iedereen in discussie over Pukkelpop, zelfs met de zagers” (10/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Donderdag begint Pukkelpop. Omdat het niet altijd organisator Chokri Mahassine moet zijn, praten we met programmator Eppo Janssen. Zijn missie: aansluiting blijven houden met wat er leeft bij het jonge publiek. “Mijn radar staat áltijd aan”, zegt Eppo. “Pas nu begin ik erachter te komen dat het gezonder is om die af en toe eens uit te zetten.” Een gesprek over Pukkelpop, muziek, het leven én de witte vis van Axl Rose.
  [naar artikel]
 4. Alle farmabedrijven van Johnson & Johnson komen onder koepel Janssen Janssen wordt supermerk (13/04/2019 - De Morgen)
  Johnson & Johnson (J&J), sinds 1961 het Amerikaanse moederbedrijf boven Janssen Pharmaceutica, bundelt al zijn farmaceutische activiteiten onder de naam Janssen. Dat zijn niet alleen de Belgische activiteiten van Janssen Pharmaceutica, maar ook die van Centocor, Janssen-Cilag, Tibotec-Virco en Johnson & Johnson Pharmaceutical. Al die merken komen onder een nieuw Janssenlogo.
  [naar artikel]
 5. Sint-Lievens-Houtem, Herzele en Zottegem ontvangen elk jaar een Belgisch kampioenschap wielrennen tot en met 2024 (17/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Tot en met 2024 worden diverse Belgische kampioenschappen wielrennen afgewerkt in de driehoek Sint-Lievens-Houtem, Herzele en Zottegem. Afgetrapt wordt er op 1 mei aan de Markthal van Sint-Lievens-Houtem. Dan staat het BK tijdrijden op het programma voor de categorieën vanaf jongens aspiranten U15 tot en met de beloften bij de vrouwen en mannen. De apotheose volgt in 2024 wanneer het BK bij de mannen en vrouwen elite wordt verreden. Woensdagavond werden de verschillende BK’s toegelicht tijdens een persconferentie in Sint-Lievens-Houtem.
  [naar artikel]
 6. Kortrijks VB-gemeenteraadslid Steve Vanneste opnieuw in opspraak na agressie tegen politie (14/09/2018 - Knack)
  Vanneste testte na een verkeersongeval positief voor drugs en alcohol. Enkele weken geleden circuleerde nog een filmpje op sociale media waarin Vanneste de uitbater van een nachtwinkel in Marke de huid vol schold.
  [naar artikel]
 7. Docent Johan Lievens (KUL) over de N-VA-integratienota: 'Het inclusief nationalisme van Bourgeois is ver zoek' (22/08/2019 - Knack)
  Volgens docent staatsrecht Johan Lievens is de integratie- en inburgeringsnota van N-VA een breuk met het verleden. 'Vroeger hanteerde men de wortel, vandaag resoluut de stok.'
  [naar artikel]
 8. Nog één keer in het Duyster (13/04/2019 - De Morgen)
  Vijftien jaar Duyster. Goed voor 4.000 platen. Allemaal handgekozen door een en dezelfde man. Net voor de allerlaatste aflevering van het StuBru-programma treedt Eppo Janssen (39) voor één keer op de voorgrond.
  [naar artikel]
 9. 'duyster.' op Leffingeleuren: een onverwachte nachtkus (17/09/2018 - De Morgen)
  Jarenlang waren Ayco Duyster en Eppo Janssen de sleutelbewaarders van een schatkamer aan mineurmuziekjes. Die ging na drie jaar nog eens open tijdens Leffingeleuren: de herrijzenis van duyster. voltrok zich heel toepasselijk in het religieuze decor van de dorpskerk.
  [naar artikel]
 10. Janssen Pharmaceutica boort als eerste Belgische bedrijf aardwarmte aan (14/07/2017 - De Tijd)
  12:37 Janssen Pharmaceutica investeert 40 miljoen euro in geothermie, zodat het diepe aardwarmte kan gebruiken voor de verwarming én de koeling van zijn gebouwen in Beerse. Janssen Pharmaceutica is het eers...
  [naar artikel]
 11. BK tijdrijden – Brent Van Moer is Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften (01/05/2019 - Metro)
  Brent Van Moer (Lotto Soudal) heeft zich woensdag in het Oost-Vlaamse Sint-Lievens-Houtem tot Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften gekroond. De 21-jarige vicewereldkampioen legde de 23,4 kilometer af in 29:01, goed voor een gemiddelde van 48,37 kilometer per uur. Jasper De Plus, broer van profrenner Laurens De Plus, werd op 24 seconden tweede. Ilan Van Wilder legde op 34 seconden op brons beslag. De 19-jarige Alana Castrique (Lotto Soudal Ladies) was de snelste bij de meisjes beloften. Met een tijd van 34:36 (gem. 40,56 km/u) liet ze Britt Knaven 15 seconden achter zich. Nathalie Bex werd op 39 seconden derde. Bij de junioren waren de titels voor Yoran Van Gucht en Julie De Wilde. . Bron: Belga   Het bericht BK tijdrijden – Brent Van Moer is Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. BK tijdrijden – Brent Van Moer is Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften (01/05/2019 - Metro)
  Brent Van Moer (Lotto Soudal) heeft zich woensdag in het Oost-Vlaamse Sint-Lievens-Houtem tot Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften gekroond. De 21-jarige vicewereldkampioen legde de 23,4 kilometer af in 29:01, goed voor een gemiddelde van 48,37 kilometer per uur. Jasper De Plus, broer van profrenner Laurens De Plus, werd op 24 seconden tweede. Ilan Van Wilder legde op 34 seconden op brons beslag. De 19-jarige Alana Castrique (Lotto Soudal Ladies) was de snelste bij de meisjes beloften. Met een tijd van 34:36 (gem. 40,56 km/u) liet ze Britt Knaven 15 seconden achter zich. Nathalie Bex werd op 39 seconden derde. Bij de junioren waren de titels voor Yoran Van Gucht en Julie De Wilde. . bron: Belga Het bericht BK tijdrijden – Brent Van Moer is Belgisch kampioen tijdrijden bij de beloften verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 13. Janssen Pharmaceutica krijgt nieuwe CEO in volle coronacrisis (01/04/2020 - Express)
  Kris Sterkens wordt de nieuwe CEO van Janssen Pharmaceutica, de grootste geneesmiddelenproducent van Vlaanderen. Dat maakt het bedrijf woensdag bekend.... The post Janssen Pharmaceutica krijgt nieuwe CEO in volle coronacrisis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Jeroen Vanneste naar finale dubbelspel Futures Antalya (13/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jeroen Vanneste heeft zich vrijdag geplaatst voor de finale van het dubbelspel op het Futurestoernooi in het Turkse Antalya (gravel/15.000 dollar). Aan de zijde van de Duitser Peter Torebko won Vanneste in de halve finales met 6-4, 1-6 en 11/9 van de Kroaat Domagoj Biljesko en de Chileen Alejandro Tabilo.
  [naar artikel]
 15. "Duyster" keert eenmalig terug op Leffingeleuren (22/08/2018 - VRT NWS)
  "Duyster" komt eenmalig opnieuw tot leven tijdens de komende editie van Leffingeleuren. Dat meldt Studio Brussel. Met enkele sessies en een concert proberen Ayco Duyster en Eppo Janssen de geest van het radioprogramma in de kerk van Leffinge op te wekken.
  [naar artikel]
 16. Gemeenteraadslid Kortrijk opgepakt na racistische uitlatingen tegen politie (14/09/2018 - De Standaard)
  Kortrijks gemeenteraadslid Steve Vanneste (Vlaams Belang) is opnieuw in opspraak gekomen. Vrijdag werd Vanneste opgepakt in Ieper, nadat hij zich na een verkeersongeval bijzonder agressief gedroeg en racistische opmerkingen maakte tegenover een agent. Vanneste testte ook positief voor alcohol en drugs.
  [naar artikel]
 17. “Ik kick op spreken voor een publiek” (18/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Brent Van Lancker is 19 en geeft lezingen over autisme. Dat is straf, want Brent heeft zelf een autismespectrumstoornis (ASS). Waarom hij dat doet? “Om autisme in de kijker te stellen”, zegt Brent. En na even aandringen: “Om te voorkomen dat kinderen met autisme worden gepest, zoals ik ben gepest.”
  [naar artikel]
 18. Jongeman schminkt gezicht in Belgische kleuren, maar deze bijwerking had hij niet verwacht (25/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Brent Geenen uit Mortsel trok zaterdag naar de kaaien om er de match België-Tunesië te volgen in het Hyundai Fan Village. Daar hoort wat sfeer bij en net zoals zovelen schminkte Brent de Belgische vlag op zijn gezicht. Na een uitgelaten middag in de zon en een schitterende prestatie van de Rode Duivels bleek echter bij het afwassen van de schmink dat er toch wat ‘strepen’ zichtbaar bleven. Door de felle zon verbrandde het gezicht van Brent, met onderstaande grappige foto als gevolg. Hopelijk heeft de jongeman geen mondelinge examens meer deze week… Moraal van het verhaal: blijven smeren tegen de zon!
  [naar artikel]
 19. KOERS KORT. Team INEOS stelt nieuwe outfit voor - Van Moer pakt nationale tijdrittitel bij de beloften (01/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Niemand minder dan Brent Van Moer heeft de nationale tijdrittitel bij de beloften veroverd in Sint-Lievens-Houtem. De 21-jarige wielrenner hield...
  [naar artikel]
 20. Jongeman schminkt gezicht in Belgische kleuren, maar deze bijwerking had hij niet verwacht (25/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Brent Geenen uit Kontich trok zaterdag naar de Kaaien in Antwerpen om er de match België-Tunesië te volgen in het Hyundai Fan Village. Daar hoort wat sfeer bij en net zoals zovelen schminkte Brent de Belgische vlag op zijn gezicht. Na een uitgelaten middag in de zon en een schitterende prestatie van de Rode Duivels bleek echter bij het afwassen van de schmink dat er toch wat ‘strepen’ zichtbaar bleven.
  [naar artikel]
 21. Wie de afgelopen jaren de moeite deed om rond zich te kijken op festivals als Pukkelpop of Werchter, zag het gebrek aan muzikale diversiteit ook op de wei terugkeren (21/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Cultuur verbindt mensen. Het beste bewijs daarvan werd de afgelopen dagen in Kiewit geleverd. De 32ste Pukkelpop was een succeseditie, met - zo vonden Chokri Mahassine en programmator Eppo Janssen zelf - een beter evenwicht tussen genres en stromingen dan andere jaren. Onze oprechte hulde daarvoor. Want hoewel Pukkelpop kritiek kreeg voor een gebrek aan echte headliners en relevantie, bewees het festival dat publiekstrekkers als Solange en Boef en bij het grote publiek minder bekende hiphopnamen als Stormzy en Russ een breder publiek kunnen aanspreken dan we tot nu toe gewend waren.
  [naar artikel]
 22. Gymnastische Olga Leyers etaleert talenten in 'Beste Kijkers' (27/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op woensdag 28 februari brent teamcaptain Sven De Ridder een van de charmantste en meest energetische glimlachen van het land mee naar 'Beste...
  [naar artikel]
 23. Zeven nieuwe namen voor Genkse Absolutely Free Festival (17/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Nieuws in festivalland: Absolutely Free Festival pakt uit met zeven nieuwe namen. Onder meer Sun Kil Moon, Algiers en DJ Eppo Janssen zakken op zaterdag 4 augustus af naar het gratis Genkse festival.
  [naar artikel]
 24. Radio-icoon Luc Janssen wuift zijn luisteraars uit: “Ik heb vaak gedacht: Janssen, had dan toch een vak geleerd” (01/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond kruidde het kenmerkende stemgeluid van Luc Janssen een allerlaatste keer de ether. Daarna verdween het ondertussen...
  [naar artikel]
 25. De Belgische driekleur op je gezicht verven voor de Rode Duivels kan nare gevolgen hebben (25/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Brent Geenen uit Kontich trok zaterdag naar de Kaaien in Antwerpen om er de match België-Tunesië te volgen op groot scherm. Daar hoort wat sfeer bij en net zoals zovelen schminkte Brent de Belgische vlag op zijn gezicht. Na een uitgelaten middag in de zon en een schitterende prestatie van de Rode Duivels bleek echter bij het afwassen van de schmink dat er toch wat ‘strepen’ zichtbaar bleven.
  [naar artikel]
 26. Tijs 'Van Echelpoel' Vanneste open over zijn moeilijke vruchtbaarheid: "Ik zei tegen mijn vrouw dat ze maar een andere moest zoeken" (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tijs 'Van Echelpoel' Vanneste (39) was in radiointerview erg open over zijn vruchtbaarheid. Daarmee wil de zanger het taboe dat er volgens hem nog...
  [naar artikel]
 27. Ex-voetballer Jochen Janssen (41): “Van mijn twee hobby’s mijn beroep gemaakt” (18/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jochen Janssen vierde vijf jaar geleden zijn afscheid met de promotie van Sporting Hasselt. Na een carrière in de spits van onder meer Club Brugge en Lommel SK staat hij nu achter de toonbank van zijn eigen hengelsportwinkel Janssen & Janssen in Eksel.
  [naar artikel]
 28. Voortaan 8 weken vaderschapsverlof bij Janssen Pharmaceutica (20/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Janssen Pharmaceutica en de andere Belgische dochterondernemingen van het Amerikaanse farmabedrijf Johnson & Johnson willen hun werknemers acht
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Brent (19) met autisme geeft lezingen over eigen stoornis: "Voorkomen dat anderen worden gepest, zoals ik ben gepest" (18/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Brent Van Lancker is 19 en geeft lezingen over autisme. Dat is straf, want Brent heeft zelf een autismespectrumstoornis (ASS). Waarom hij dat doet? “Om autisme in de kijker te stellen”, zegt Brent. En na even aandringen: “Om te voorkomen dat kinderen met autisme worden gepest, zoals ik ben gepest.”
  [naar artikel]
 30. Bankdirecteur (51) die ging schrijven in alle stilte overleden (03/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  In zijn appartement in de Augustijnenlaan is gisteren het lichaam gevonden van schrijver Koen Lievens. “Hij wist dat het einde naderde”, zegt Deborah Wouters. Lievens was bezig met het neerschrijven van haar levensverhaal.
  [naar artikel]
 31. Coaches Janssen en Rigouts verlengen contract met ruitersportfederatie (16/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Dressuurcoach Sjef Janssen en eventingcoach Marc Rigouts blijven tot eind 2020 in dienst van de Belgische ruitersportfederatie. Dat deelde de
  [naar artikel]
 32. Brent (20) stierf bij treinongeval, zijn vriendin Yentel (19) overleefde als bij wonder: “Ik ben de helft van mezelf kwijt” (25/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Eén fatale seconde heeft een half jaar geleden het leven van Yentel Mertens (19) compleet ontwricht. Samen met haar vriend Brent Van Eylen (20) reed ze een overweg in Aarschot over. De slagboom stond open, het witte licht knipperde. En toch kwam uit het niets een goederentrein voorbijgeraasd, die de wagen van het jonge koppel honderden meters ver meesleurde. Brent overleefde de klap niet, Yentel als bij wonder wel. “Brent was mijn toekomst. Ik vraag mezelf nog vaak af: waarom is hij dood en leef ik wel nog?”
  [naar artikel]
 33. Brent (20) stierf bij treinongeval, zijn vriendin Yentel (19) overleefde: “Ik ben de helft van mezelf kwijt” (24/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Eén fatale seconde heeft een half jaar geleden het leven van Yentel Mertens (19) compleet ontwricht. Samen met haar vriend Brent Van Eylen (20) reed ze een overweg in Aarschot over. De slagboom stond open, het witte licht knipperde. En toch kwam uit het niets een goederentrein voorbijgeraasd, die de wagen van het jonge koppel honderden meters ver meesleurde. Brent overleefde de klap niet, Yentel als bij wonder wel. “Brent was mijn toekomst. Ik vraag mezelf nog vaak af: waarom is hij dood en leef ik wel nog?”
  [naar artikel]
 34. Zaligverklaring pater Lievens nog niet voor meteen (10/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  De gemeente heeft een memoriaal ingericht ter ere van pater Constant Lievens. Ondertussen werkt postulator Bart Geryl volop aan de zaligverklaring van de Moorsleedse dorpsheld.
  [naar artikel]
 35. Janssen Pharmaceutica op ramkoers met Nederland (02/10/2017 - De Tijd)
  17:41 Janssen Pharmaceutica is de discussie over de medicijnprijzen in Nederland beu en dreigt zich uit het overleg terug te trekken. Dat zou kunnen betekenen dat nieuwe geneesmiddelen van Janssen buiten he...
  [naar artikel]
 36. Nederlandse Famke Janssen acteert naast John Travolta en Morgan Freeman (16/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens Variety heeft Famke Janssen (53) een rol gescoord in de misdaadthriller 'The Poison Rose', waarin ze te zien zal zijn met onder andere John...
  [naar artikel]
 37. Natuurhulpcentrum kritisch voor drijfjachten op everzwijnen in Genk (09/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Sil Janssen van het Natuurhulpcentrum is zeer kritisch voor het actieplan van de stad Genk om de everzwijnenpopulatie onder controle te houden. Een groot deel van de maatregelen zijn volgens hem totaal nutteloos. Zo wil de stad kooien plaatsen, maar dat is veel te laat volgens Janssen want de populatie is te groot. En ook de extra drijfjachten zullen volgens hem net het omgekeerd effect hebben.
  [naar artikel]
 38. 31-jarige vrouw in verdachte omstandigheden overleden in Sint-Lievens-Esse (13/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het parket van Oost-Vlaanderen en de lokale politie van zone Zottegem/Herzele/Sint-Lievens-Houtem voeren onderzoek naar de dood van een 31-jarige
  [naar artikel]
 39. Ronald Janssen is 'überpsychopaat' (11/04/2019 - De Morgen)
  Ronald Janssen is een kernpsychopaat, een soort van überpsychopaat, net als Dutroux. Dat is de conclusie van de drie psychiaters die hem onderzochten. Ze noemen de kans op recidive van Janssen 'vrijwel een zekerheid' en een zinvolle behandeling 'onbestaande'.
  [naar artikel]
 40. Voormalig gemeenteraadslid Kortrijk riskeert twee jaar cel voor vuistslagen aan vriendin (04/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De correctionele rechtbank van Kortrijk spreekt woensdag een vonnis uit over Steve Vanneste. Het voormalige gemeenteraadslid van de West-Vlaamse stad staat terecht omdat hij zijn vriendin heeft geslagen en riskeert twee jaar cel. Volgens Vanneste ligt een hersenletsel aan de basis van zijn agressieve gedrag.
  [naar artikel]
 41. Voormalig gemeenteraadslid Kortrijk riskeert twee jaar cel voor vuistslagen aan vriendin (04/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De correctionele rechtbank van Kortrijk spreekt woensdag een vonnis uit over Steve Vanneste. Het voormalige gemeenteraadslid van de West-Vlaamse stad staat terecht omdat hij zijn vriendin heeft geslagen en riskeert twee jaar cel. Volgens Vanneste ligt een hersenletsel aan de basis van zijn agressieve gedrag.
  [naar artikel]
 42. Tijs Vanneste (Van Echelpoel): "Ik heb kinderen, maar ze kwamen er niet op 1,2,3" (02/05/2018 - VRT NWS)
  In de rubriek "de minuut" van radioprogramma "Hautekiet" heeft Tijs Vanneste (39), beter bekend als de ruige zanger Jef Van Echelpoel, gepraat over zijn vruchtbaarheidsproblemen. Vanneste wil een taboe doorbreken. "Ik heb schatten van kinderen, maar ze kwamen er niet op 1,2,3."  
  [naar artikel]
 43. “We vragen de jury om Essah schuldig te verklaren aan de moord op Erik Janssen” (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de ogen van advocaten Tim Op de Beeck en Kristel Jansens, die de burgerlijke partijen vertegenwoordigen, is de 23-jarige Abdullah Essah schuldig aan de moord op de 50-jarige Erik Janssen in Dilsen-Stokkem. “Abdullah is de enige die weet wat er zich in de nacht van 21 op 22 oktober 2013 heeft afgespeeld in het huis van Erik Janssen. Essah heeft volgens ons Erik Janssen eerst op brutale wijze verkracht. Misschien is Essah nog eerst naar het toilet gegaan om de sleutel van de voordeur te halen en in zijn zak te steken zodat hij de vluchtweg voor Erik kon afsluiten,” zeiden de raadslieden.
  [naar artikel]
 44. Jan Lievens trekt liberale lijst (31/08/2018 - De Standaard)
  Jan Lievens trekt de lijst van Open VLD in Koekelare. Willy Boone duwt. Samen met tijdelijk voorzitter Frans Verhelst zetten ze hun schouders onder een vernieuwde en verjongde lijst.
  [naar artikel]
 45. Jan Lievens trekt liberale lijst (31/08/2018 - De Standaard)
  Jan Lievens trekt de lijst van Open VLD in Koekelare. Willy Boone duwt. Samen met tijdelijk voorzitter Frans Verhelst zetten ze hun schouders onder een vernieuwde en verjongde lijst.
  [naar artikel]
 46. Brent Blommen is Limburgs kampioen veldrijden bij nieuwelingen (20/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Brent Blommen behaalde zijn 6de provinciale titel.
  [naar artikel]
 47. Tijs Vanneste blikt terug op het waanzinnige doorbraakjaar van Van Echelpoel: “Wa was me da jom” (23/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Chinezen vergissen zich. Volgens hun horoscoop was 2017 het jaar van de haan, maar dat klopt niet. Het afgelopen jaar is dat van de Kempense wolf. “Ik zen ne wolf en alle schoapen in de wai zen garantie altaj van mai”, introduceert Jef Van Echelpoel zichzelf zingend in de hoogste regionen der hitparades. Enkele tophits, een droomhuwelijk, een overvolle festivalzomer, een nieuw album en een baby in de maak. Ziet Em Duun jom: Tijs Vanneste uit Dessel.
  [naar artikel]
 48. "Geen Van Echelpoel aan de toog van Graspop, wel Vanneste" (19/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Op Graspop kennen ze hem al jaren, maar toch wordt Tijs Vanneste (38) dit jaar veel vaker om selfies gevraagd. De voorjaarshit van alter ego Jef
  [naar artikel]
 49. Jeroen Vanneste verliest dubbelfinale Futures Antalya (14/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jeroen Vanneste heeft zaterdag, aan de zijde van de Duitser Peter Torebko, de finale van het dubbelspel op het Futurestoernooi in het Turkse Antalya (gravel/15.000 dollar) verloren.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.