Met de huidige zonnige avonden zijn het ideale omstandigheden voor een barbecue. Enig minpuntje zijn de restjes van het vorige vleesfeest die nog... [naar artikel]
De temperaturen gaan weer in stijgende lijn: tijd om je barbecue boven te halen dus! Het enige wat je misschien tegenhoudt, is het schoonmaken ervan. Dat is een vervelende klus, die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt. Vtwonen.be springt echter te hulp en voorziet je van een rits slimme tips waarmee je je barbecue snel én goed schoonmaakt. [naar artikel]
De zomer komt aan zijn einde. Om de zomer goed af te sluiten, werden de bewoners van BoCasa getrakteerd op een heerlijke barbecue. [naar artikel]
Niets zo zalig als een gezellige barbecue onder een stralende zon. Het enige wat je misschien tegenhoudt, is het schoonmaken van je toestel nadien. Dat is een vervelende klus, die je het liefst zo lang mogelijk uitstelt of zelfs helemaal schrapt. Geen nood: vtwonen.be springt te hulp en voorziet je van een rits slimme tips waarmee jij je barbecue in een handomdraai degelijk schoonmaakt. [naar artikel]
Allemaal goed en wel die lenteschoonmaak, maar het vervelendste klusje, dat is en blijft toch de koelkast proper maken. Met deze 7 tips hou je ze... [naar artikel]
Schoonmaken lijkt op het eerst zicht een eenvoudig klusje. Maar hoe verwijder je vlekken uit je kledij, hoe kan je nog efficiënter stofzuigen en... [naar artikel]
Barbecue jij enkel tijdens de zomer? Zonde! Een winter-BBQ is minstens even leuk. Als originele feestformule met kerst of eindejaar of als sfeermaker op een doodgewone winteravond? Met deze 5 tips van HLN Shop maak je van je winterse barbecue een succes. [naar artikel]
Een barbecue in de tuin, een terrasje of zelfs een snoepreisje: de zomer is begonnen en dan zullen we na anderhalf jaar corona geweten hebben. Om optimaal te genieten van de zon, de vrijheid en elkaar deelt Billie.be elke week een zomerhack om jou het leven gemakkelijker te maken. Deze week: een trucje waarmee je je blender snel kunt schoonmaken. [naar artikel]
Elke dag vlees eten is niet meer van deze tijd, maar in de zomer blijft het verleidelijk om die barbecue vol te stouwen met steak en worst. Toch... [naar artikel]
Woensdag 9 mei 2018 genoot een veertigtal buurtbewoners van een heerlijke barbecue. De zon was aanwezig, de buren ook. Gezelligheid troef! Met dank aan het enthousiaste wijkbestuur, Stad Dilsen-Stokkem en sociale woonmaatschappij Ons Dak. [naar artikel]
Met een heerlijk weekeinde van tropische dagen ( +30 °) en tropische nachten (+ 20 °) voor de boeg, halen we met z’n allen de barbecue boven. Dat gaat op de ene plaats al wat makkelijker dan de andere. Er zijn immers barbecues in alle maten en gewichten. Sommigen smeden hun barbecue zelf, anderen spenderen veel euro’s om de beste barbecue aan te kopen, maar altijd is het met dat éne doel: de gasten verwennen met de lekkerste barbecue. ! [naar artikel]
Voor het vierde jaar op rij doet reisbureau Expedia onderzoek naar etiquette op het vliegtuig. Op basis van de antwoorden van meer dan duizend Amerikaanse reizigers, wordt een lijst samengesteld met het vervelendste gedrag van passagiers tijdens een vlucht. Iemand die zijn voeten niet kan stilhouden, staat met stip op de eerste plaats. [naar artikel]
Lucien C. stond in Mechelen voor de strafrechter omdat hij een valse factuur had gemaakt. Dat gebeurde nadat de Lierenaar een klusje was gaan uitvoeren bij kennissen. [naar artikel]
De bewoners van dagverzorgingscentrum De Linde sloten de zomer af met een lekkere barbecue. De bewoners hielpen mee de salades te maken en Heyvis-koks Freddy en Vanessa bakten het vlees. Het eten werd erg gesmaakt. [naar artikel]
Voor hun algemene vergadering streken de leden van Neos Leopoldsburg neer in het Museum K-blokken en Oscar-kapel (MKOK) van de kazerne. Tijdens een barbecue konden de leden gezellig bijpraten. [naar artikel]
De eerste zonnestralen zijn een feit en dus verklaart VIER de barbecue-gekte voor begonnen. In ‘Grillmasters’ gaan wereldkampioen barbecue Peter De... [naar artikel]
Terwijl sommigen dromen van nog een laatste barbecue deze zomer kunnen winterliefhebbers komend weekend al kerstballen shoppen. Daar zorgt Floralux voor, het tuin- en decoratiecentrum met vestigingen in het West-Vlaamse Dadizele en het Limburgse Ham. [naar artikel]
De komende dagen wordt het stralend weer, tijd dus om ‘s avonds de barbecue aan te steken. Maar nog veel te vaak gaat het fout en lopen mensen ernstige brandwonden op tijdens het barbecueën. Hoe barbecue je dan wel veilig en wat moet je doen als het toch misgaat? Bekijk enkele tips in bovenstaande video. [naar artikel]
Als je de binnenkant van je afzuigkap nog nooit hebt gezien, laat staan gereinigd, moet je absoluut verder lezen. Want als je regelmatig kookt, komen er enorme hoeveelheden vocht, vet en stof in die kap terecht. En dus staat je maar één ding te doen: je mouwen opstropen en die dampkap op gezette tijden onder handen nemen. Met de tips van vtwonen.be pak je dit klusje slim aan. [naar artikel]
Zangeres Katy Perry (37) heeft tijdens een radioshow onthuld wat ze de vervelendste gewoonte van haar verloofde Orlando Bloom (45) vindt. “Hij laat het overal liggen. Er zijn toch overal vuilnisbakken.” [naar artikel]
Een oververhitte barbecue was zaterdagavond de oorzaak van een brand in de tuin van een woning aan de Regenboogstraat. De verhitte barbecue zette de klimop, tegen de scheidingsmuur met de buurman, in de vlam. [naar artikel]
Op de Weertersteenweg heeft een bewoner zijn barbecue ook moeten uitdoen op vraag van de politie. De man was stukken hout in de barbecue aan het stoken. En daarover waren klachten binnengekomen. [naar artikel]
Wil je goed leren barbecueën? Ervaren BBQ-chef Marvin Mumu geeft je tips om je barbecue zo goed mogelijk te gebruiken. Vandaag legt hij uit hoe je... [naar artikel]
Nog één weekeinde en dan is de zomer voorbij. Voorbij de hitte, voorbij de vakantie. Dus is dit voor iedereen het sein om de barbecue nog één keer van stal te halen. Er zijn uitzonderingen, maar die bevestigen de regel. Dat blijkt uit een rondvraag bij slagers en warenhuizen. “We horen maar één woord: barbecue.” [naar artikel]
Wie zomer zegt, zegt barbecue. De beste manier om een zomeravond mee af te sluiten, maar toch is het niet altijd eenvoudig om je vlees perfect te bereiden. We stelden 10 van jullie lezersvragen aan topslager Hendrik Dierendonck en groentenexpert Paul Florizoone. Hoe maak je een côte à l’os klaar op de barbecue? Welke betaalbare stukken vlees zijn er? En hoe krijg ik mijn rooster in topconditie? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.