Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
21:02 uur

[VIDEO] - Knuffels en kusjes met hopen, want het grenshek gaat (even) open

De Redactie

11/08/2016 - 09:04

Het waren emotionele taferelen gisteren in Ciudad Juarez, een grensplaatsje tussen de Amerikaanse en de Mexicaanse grens. Het grote hek op de grens ging enkele uren open.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE REDACTIE

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Verplichte kusjes en knuffels met Kerstmis? "Maar een kus? Het is veel meer dan dat" (20/12/2018 - VRT NWS)
  Het is weer eindejaar, tijd voor familie- en andere feesten. Voor heel veel kinderen betekent het cadeautjes krijgen,  nieuwjaarsbrieven voorlezen, met bijhorende -en dikwijls verplichte- kusjes of knuffels. Gezinspsychologe Nina Mouton staat daar niet achter. Haar column op Radio 1 werd massaal gedeeld. "We trekken kinderen over hun eigen lichamelijke grenzen. Maar een kus? Het is veel meer dan dat."
  [naar artikel]
 2. Deze 6 originele attenties verstuur je makkelijk per post (27/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu we met z’n allen in quarantaine zitten, is ons sociale leven naar een minimum herleid. Virtuele kusjes en knuffels worden dan wel massaal...
  [naar artikel]
 3. VBS Kozen viert BOF’s (best oma’s/opa’s forever) (23/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  De maand november staat in vele scholen in teken van de grootouders. Ook bij VBS Kozen werden op donderdag 22 november de nodige kusjes en knuffels uitgedeeld aan de grootouders.
  [naar artikel]
 4. “Bpost houdt knuffels en BBQ-saus” (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De nonkel van Nio en Kailo stuurde twee knuffels op vanuit ‘Down Under’. Maar er ging wat mis. “Ik krijg die knuffels niet, maar wél vragen naar de inhoud en de waarde van het pakje”, zegt de 63-jarige oma Margit Stockburger (Maasmechelen).
  [naar artikel]
 5. Noodlottig gesprek verknoeit het voor boer Etienne (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Boer zkt. vrouw gingen de bijna-koppels maandag op romantische uitstap, maar voor boer Etienne en zijn Rebecca eindigde die in mineur. De hele trip overlaadde hij haar met kusjes en knuffels, maar dat bleek schone schijn.
  [naar artikel]
 6. Twee romantische trips eindigen met anticlimax in ‘Boer zkt vrouw’ (25/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Boer zkt. vrouw gingen de bijna-koppels maandag op romantische uitstap, maar voor suikerrietboer Etienne en zijn uitverkorene Rebecca eindigde die in mineur. De hele trip overlaadde hij haar met kusjes en knuffels, maar dat bleek schone schijn.
  [naar artikel]
 7. Twee romantische trips eindigen met anticlimax in ‘Boer zkt vrouw’: “Ik heb de verkeerde gekozen” (26/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In Boer zkt. vrouw gingen de bijna-koppels maandag op romantische uitstap, maar voor suikerrietboer Etienne en zijn uitverkorene Rebecca eindigde die in mineur. De hele trip overlaadde hij haar met kusjes en knuffels, maar dat bleek schone schijn.
  [naar artikel]
 8. Trump wil grenshek zwart verven, kostenplaatje minstens 500 miljoen dollar (07/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Donald Trump wil zijn plannen doorzetten om het nog niet gerealiseerde grenshek tussen de Verenigde Staten en Mexico zwart te laten verven,...
  [naar artikel]
 9. Hartverwarmend: schattige peuters tonen hun liefde aan de wereld met vele kusjes (05/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Nood aan een lach? Dan ben je bij deze schattige peuters aan het juiste adres. Al miljoenen mensen zagen hoe de twee hun liefde uiten met veel kusjes en gegiechel.
  [naar artikel]
 10. NMBS zoekt eigenaars van deze knuffels (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Knuffels, ze zijn onmisbaar voor elk kind. Naar aanleiding van Wereldknuffeldag, morgen 21 januari, gaat de NMBS daarom op zoek naar de eigenaars
  [naar artikel]
 11. VIDEO. Houdt natuur nieuw festival in Brustem tegen? Om dit grasveld gaat het (30/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De discussie over een mogelijk festivalterrein in Brustem gaat voorlopig nog even voort. Wij spraken met een voor- en tegenstander van het project. "We hopen zo snel mogelijk een gemeenschappelijke oplossing te vinden", zegt Pascal Vossius (Open VLD), schepen van Ruimtelijke Ordening in Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 12. [VIDEO] - Nederlandse jongen maakt knuffels voor slachtoffers aardbeving (23/10/2016 - De Redactie)
  Elk kind verdient een lievelingsknuffel, vindt de 8-jarige Melvin uit Esch, in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Toen hij de verwoestingen zag na de aardbeving in Nepal in 2015, besloot hij zich in te zetten voor de kinderen die alles kwijt zijn geraakt. Inmiddels heeft hij al ruim 300 knuffels gemaakt voor kinderen in Nepal.
  [naar artikel]
 13. VIRAL3: Zo ontwijk je knuffels (21/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De VIRAL3 bevat vandaag een explosie van bloem, een gevecht tussen mens en dier om een hamburger en tips om knuffels te vermijden.
  [naar artikel]
 14. Van ADO-knuffels over maffe stuntpiloot tot sexy golfster met zelfspot: de strafste sportvideo's van deze week (18/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Supporters van ADO Den Haag die met knuffels gooien in de Kuip voor zieke kinderen, een rallyrijder die het nootlot tart en Neymar die zijn
  [naar artikel]
 15. Geleegse dames haken knuffels voor bootvluchtelingen (28/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  De oproep die de Achelse Marijn Welten via Het Belang van Limburg lanceerde om voor de kinderen uit Griekse vluchtelingenkampen knuffels te haken , vond meteen gehoor bij enkele Geleegse verenigingen. “Inderdaad, zowel Femma als Samana als ’t Brugske engageerden zich om voor deze kinderen knuffelgirafjes te haken. Wij moeten enkel het vooropgestelde haakpatroon volgen en de rest mogen wij creatief invullen. We hopen eind februari een 25-tal exemplaartjes klaar te hebben die nadien richting Griekenland kunnen verstuurd worden waar ze in de vluchtelingenkampen een nieuw vriendje zullen vinden”, besluiten de handwerksters.
  [naar artikel]
 16. Staande ovatie: het regent Winnie de Poeh-knuffels voor Japanner (16/02/2018 - Sporza)
  Yuzuru Hanyu is met een knalprestatie aan zijn missie begonnen om zijn olympische titel te verlengen. De kunstschaatser kreeg een massa knuffels als geschenk.
  [naar artikel]
 17. Supporters gooien duizenden knuffels op veld tijdens wedstrijd (16/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Naar jaarlijkse traditie gooiden de supporters van ADO Den Haag zondag zo’n 4.000 knuffels op het veld van Feyenoord. Niet voor of na, maar tijdens de wedstrijd, meer bepaald in de dertiende minuut. De wedstrijd werd zelfs even stilgelegd en het hele stadion applaudisseerde voor de mooie actie van de bezoekende supporters. De knuffels worden verzameld voor een goed doel: het Sofia-Kinderziekenhuis in Rotterdam.
  [naar artikel]
 18. Kinderen op Lierse Novemberfoor krijgen ongepaste knuffels toegeworpen (20/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Op de Lierse Novemberfoor vond gisteren de traditionele beertjesworp plaats. Op sommige knuffels stonden kindonvriendelijke afbeeldingen.
  [naar artikel]
 19. Meisje ontroert iedereen wanneer haar knuffel verandert in echte puppy en nog 10 video's die je deze week niet mocht missen (24/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week sprongen de volgende video's in de kijker: Kinderen houden van hun knuffels. Maar dromen ze niet allemaal van een echt diertje? De wens
  [naar artikel]
 20. Catherine (86) heeft meer dan 20.000 knuffels: "Maar er kunnen er nog altijd bij" (17/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is ongetwijfeld de grootste verzamelaarster van knuffels in ons land, de 86-jarige Catherine Bloemen uit Brussel. "Ik ben gestopt met tellen,
  [naar artikel]
 21. ADO-fans laten knuffels regenen op zieke Feyenoord-kids (12/09/2016 - Sporza)
  Mooi beeld gisteren in De Kuip. Feyenoord had honderden zieke kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis uitgenodigd, de bezoekende fans van ADO Den Haag trakteerden hen op knuffels.
  [naar artikel]
 22. Oeps! Niet alle knuffels zijn even kindvriendelijk tijdens traditionele beertjesworp (20/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  Op de Lierse Novemberfoor vond zondag de traditionele beertjesworp plaats. Op sommige knuffels stonden op zijn minst gezegd kindonvriendelijke afbeeldingen.
  [naar artikel]
 23. Kermis in Lier sluit af met traditionele 'beertjesworp' voor kinderen, onbekenden smokkelen pluchen penissen tussen knuffels (20/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De traditionele afsluiter van de jaarlijkse Novemberfoor in Lier is zondagavond op een wel erg opmerkelijke manier verstoord. Tussen de knuffels...
  [naar artikel]
 24. Fatma Taspinar gespot op datingapp: “Ik denk dat je in ’t zak gezet wordt” (28/11/2019 - Metro)
  VRT-journaliste Fatma Taspinar is het slachtoffer geworden van een fake profiel op de datingapp Once. Daarvoor waarschuwde ze op Instagram. Mocht je onlangs een match hebben gehad met Fatma Taspinar op de datingapp Once, dan moeten we je teleurstellen. Het gaat immers om een nepprofiel. Dat liet het 36-jarige VRT-nieuwsanker op ludieke wijze weten op Instagram. “Dag iedereen. Ik ben Fatma, ik ben inderdaad 36, woon in Mechelen, en ik heb GEEN profiel op de ‘once’ app. Ik ben NIET op zoek naar een date en ik heb je profiel NIET bekeken. No offense: ik ken de app niet eens. Ik denk dat je in ‘t zak’ wordt gezet. Groetjes en kusjes. Oei nee geen kusjes”, klinkt het. Fake news Naast nepprofielen komt fake news rond bekende Vlamingen steeds vaker voor. Onlangs werd beweerd dat Dina Tersago zou stoppen als presentatrice van ‘Boer zkt Vrouw’, An Lemmens ontslagen zou zijn bij ‘The Voice’ en Lesley-Ann Poppe het gezicht zou zijn van een vermageringsproduct. View this post on Instagram Dag iedereen. Ik ben Fatma, ik ben inderdaad 36, woon in Mechelen, en ik heb GEEN profiel op de ‘once’ app. Ik ben NIET op zoek naar een date en Ik heb je profiel NIET bekeken. No offense: ik ken de app niet eens. Ik denk dat je in ‘t zak’ wordt gezet. Groetjes en kusjes. Oei nee geen kusjes. A post shared by Fatma Taspinar (@fatmataspi) on Nov 27, 2019 at 12:37pm PST Lees ook : Fatma Taspinar zakt door de grond na live reportage. Letterlijk dan. Het bericht Fatma Taspinar gespot op datingapp: “Ik denk dat je in ’t zak gezet wordt” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 25. Moeder van overleden YouTuber Kastiop: ‘‘Geen zorgen, mama. Kusjes.’ Dat was zijn laatste sms’je’ (08/11/2020 - De Morgen)
  Vandaag wordt in Hasselt een 22-jarige jongen begraven die het chic zou hebben gevonden, mocht hij worden omschreven als de 'Godfather van YouTube in België'. Bij deze, Kacper - Kastiop - Przybylski. De wanhoopsdaad van de populaire vlogger joeg een schokgolf door een hele generatie jonge YouTube-kijkers. En treft zijn mama en stiefpapa in het diepst van hun hart. ‘Wat is er in dat hoofd omgegaan? Het is niet te begrijpen. Zijn laatste sms’je? ‘Geen zorgen, mama. Kusjes.’’
  [naar artikel]
 26. [VIDEO] - Tussen Mexico en de VS, hoe gaan ze daar om met het grenshek? (26/04/2017 - De Redactie)
  VRT-reporter Thomas De Graeve is in de VS, waar hij het grensgebied verkent tussen de Verenigde Staten en Mexico. Als het van Trump afhangt, wordt hier een grote muur gebouwd. Maar hoe gaan de inwoners uit het grensgebied om met het leven op de grens?
  [naar artikel]
 27. Oppassen met al die slimme knuffels en spelletjes: FBI waarschuwt voor spionerend speelgoed (18/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Interactief speelgoed kan een gevaar zijn voor de privacy van kinderen. De slimme knuffels en spelletjes hebben sensoren, microfoons en camera's
  [naar artikel]
 28. Schildenaren maken creatieve ‘surfvideo’ in de tuin: “Hopen op echte werk deze zomer“ (18/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Corneel Pollefeyt en Louis Vorsselmans uit Schilde zijn fervente surfers. Ze hopen deze zomer een surfroadtrip te maken. Daarom roepen ze via een leuke stopmotion video iedereen op om de maatregelen te blijven volgen. Ze hopen veel jongeren te bereiken met hun boodschap om zo de zomer kunnen redden voor iedereen.
  [naar artikel]
 29. VIDEO. Bever maakt dammen met knuffels (18/11/2018 - Metro)
  Maak kennis met Justin Beaver, JB voor de vrienden. Hij werd door Brigitte Brouillard gered toen hij nog een bevertje was. “Hij zet het huis helemaal op stelten, maar ik zie hem doodgraag”, klinkt het. “Het is de eerste keer dat ik bever heb gered en in huis neem”, zegt Brouillard. “JB moet nog leren hoe hij een echte bever moet zijn, maar hij volgt goed zijn instincten.” Het knaagdiertje houdt zich het liefst bezig met het maken van dammen. “Hij gebruikt alles wat hij tegenkomt, zelfs de lacrosse stick van mijn dochter.” Schade Al is het niet altijd een pretje om een bever in huis te hebben. “Hij knaagt aan zowat alles. Daardoor heb ik al voor 600 dollar schade aan mijn huis”, gaat Brouillard verder. “Maar ik kan nooit lang kwaad zijn, JB kan er ook niets aan doen.” Brouillard is nu van plan om een vijver aan te leggen in haar tuin waar JB naar hartelust kan spelen. Lees ook : Ook bevers gaan graag shoppen Het bericht VIDEO. Bever maakt dammen met knuffels verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Het regent knuffels tijdens Nederlandse voetbalwedstrijd (11/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord hebben de supporters van ADO Den Haag tientallen knuffels gegooid in een vak waar kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis hadden postgevat. Vorige week had een fanclub daartoe opgeroepen. De supporters van Feyenoord bedankten de ADO-aanhang met een daverend applaus.
  [naar artikel]
 31. Video met uithaal Van Quickenborne over pensioenen gaat viraal (30/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Een werkloze die een hoger pensioen krijgt dan een zelfstandige? Onaanvaardbaar!”, vindt Vincent Van Quickenborne (Open VLD). Hij postte de video van zijn uithaal in de kamer op Facebook en vroeg iedereen die het eens was hem te delen. Intussen is de video al meer dan 680.000 maal bekeken en bijna 17.000 keer gedeeld.
  [naar artikel]
 32. Nederlands lief is weer essentiële verplaatsing: “Eindelijk, ik mis onze knuffels” (22/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor door corona gescheiden geliefden. Sinds vrijdag mogen ze weer de grens over om elkaar te zien. “Eindelijk! Ik mis onze knuffels”, zegt Looienaar Lennert, tot over zijn oren verliefd op Eline uit Almere.
  [naar artikel]
 33. ADO-fans gooien met knuffels in De Kuip voor zieke kinderen (en nog 6 andere sportvideo's die u deze week niet mocht missen) (18/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Supporters van ADO Den Haag die met knuffels gooien in de Kuip voor zieke kinderen, een rallyrijder die het nootlot tart en Neymar die zijn
  [naar artikel]
 34. Als kinderen hun eigen knuffels mogen ontwerpen, ziet dat er dus zo uit (29/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Hoe zou het resultaat er uitzien als kinderen hun eigen knuffel tot leven zouden mogen laten komen? Al voor de vijfde keer zocht Ikea dat uit. Uit 87.000 inzendingen van kinderen wereldwijd waren er uiteindelijk vijf uitverkoren. De knuffels zijn vanaf nu te koop in de filialen van de Zweedse meubelgigant.
  [naar artikel]
 35. Video met uithaal Van Quickenborne over pensioenen voor werklozen gaat viraal (01/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Een werkloze die een hoger pensioen krijgt dan een zelfstandige? Onaanvaardbaar!”, vindt Vincent Van Quickenborne (Open VLD). Hij postte de video van zijn uithaal in de kamer op Facebook en vroeg iedereen die het eens was hem te delen. Intussen is de video al bijna 800.000 maal bekeken en bijna 17.000 keer gedeeld.
  [naar artikel]
 36. Video met uithaal Van Quickenborne over pensioenen voor werklozen gaat viraal (01/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  “Een werkloze die een hoger pensioen krijgt dan een zelfstandige? Onaanvaardbaar!”, vindt Vincent Van Quickenborne (Open VLD). Hij postte de video van zijn uithaal in de kamer op Facebook en vroeg iedereen die het eens was hem te delen. Intussen is de video al bijna 800.000 maal bekeken en bijna 17.000 keer gedeeld.
  [naar artikel]
 37. Grote ‘berenjager’ graait tientallen knuffels voor de kinderen mee (03/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De organisatie van ‘berenzoektochten’, waarbij kinderen en hun ouders op zoek gaan naar knuffelberen achter een vensterraam, inspireerde Robert Kerkhofs om ook een duit in het zakje te doen: passerende berenzoekers konden gratis een knuffel meenemen uit zijn voortuin. Maar donderdag graaide een fietser plots alle knuffels voor de kinderen mee.
  [naar artikel]
 38. ‘Berenjager’ op fiets graait honderd knuffels bedoeld voor kinderen mee: “Hij vatte de berenjacht wat te letterlijk op” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De berenzoektochten, waarbij kinderen en hun ouders op zoek gaan naar knuffelberen achter een vensterraam, inspireerden Robert Kerkhofs uit de Glycinestraat. Passerende ‘berenjagers’ konden gratis een knuffel meenemen uit zijn voortuin. Maar donderdag nam een fietser plots alle knuffels voor de kinderen mee.
  [naar artikel]
 39. Begrafenisondernemers vragen om medeleven te betuigen zonder knuffels of handen geven  (12/03/2020 - VRT NWS)
  Door het coronavirus kan je best niet kussen of een hand geven tijdens een begrafenisplechtigheid. Begrafenisondernemers vragen ook aan de familie om geen handen of knuffels te geven, maar nogal wat mensen vinden het moeilijk om te troosten zonder mekaar aan te raken.
  [naar artikel]
 40. Mama en stiefpapa van YouTuber Kastiop, die vandaag wordt begraven: “‘Geen zorgen, mama. Kusjes.’ Dat was zijn laatste sms'je” (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag wordt in Hasselt een 22-jarige jongen begraven die het chic zou hebben gevonden, mocht hij worden omschreven als de 'Godfather van YouTube in België'. Bij deze, Kacper - Kastiop - Przybylski. De wanhoopsdaad van de populaire vlogger joeg een schokgolf door een hele generatie jonge YouTube-kijkers. En treft zijn mama en stiefpapa in het diepst van hun hart. "Wat is er in dat hoofd omgegaan? Het is niet te begrijpen. Zijn laatste sms'je? 'Geen zorgen, mama. Kusjes.'"
  [naar artikel]
 41. Honderden migranten zitten vast op brug bij de grens tussen Guatemala en Mexico (20/10/2018 - VRT NWS)
  Honderden migranten die vanuit Midden-Amerika de VS hopen te bereiken, zitten vast bij de grens tussen Guatemala en het zuiden van Mexico. Op de brug over de Suchiate-rivier ontstond tumult toen een groep migranten het grenshek wist over te steken. Ze werden door de Mexicaanse oproerpolitie teruggedrongen. Veel migranten, vooral vrouwen en kinderen, zijn naar opvangcentra in Mexico gebracht.
  [naar artikel]
 42. Spelen op de (grens)wip tussen Mexico en de Verenigde Staten (30/07/2019 - VRT NWS)
  In de Mexicaanse grensstad Ciudad Juarez is een opmerkelijke installatie gebouwd. Het gaat om een reeks wipplanken die pal in het grenshek tussen Mexico en de Verenigde Staten gemonteerd zijn.
  [naar artikel]
 43. Elianne stelt zelfgemaakte poppen tentoon in kerk van Sint-Willibrordus (01/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Onlangs vond er in de kerk Sint-Willibrordus van Eisden-dorp een tentoonstelling plaats van poppen en knuffels. En dat een pop niet zomaar een pop is, werd de bezoekers duidelijk gemaakt door Elianne Vleminckx, echtgenote van Jef Olaerts. Zij poseerde er met haar eigenhandig gemaakte poppen, trollen, nimfen, knuffels en meer.
  [naar artikel]
 44. VIDEO: Tegen de paal trappen voor een open doel? Ja, dat kan (28/10/2017 - Sporza)
  Siebe Blondelle gaat het nog enkele dagen mogen uitleggen aan zijn vrienden. De verdediger van Eupen miste voor open doel.
  [naar artikel]
 45. De oorspronkelijke titel was ‘Knuffels na corona’. Het gaat hier, voor de duidelijkheid, niet over een kindershow op Nickelodeon (22/06/2020 - De Morgen)
  Elmo Lê van zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Hou me nog eens vast op Eén.
  [naar artikel]
 46. VIDEO. Deze boom was de laatste wens van een stervend 8-jarige meisje: het resultaat is prachtig én knuffelbaar (16/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  In de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen staat een kerstboom om te knuffelen. De boom bestaat letterlijk uit honderden knuffels. Het idee is van een achtjarig meisje dat aan kanker stierf.
  [naar artikel]
 47. VIDEO. Agent redt kitten van snelweg. Poes toont dankbaarheid met sirene en knuffels (05/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van North Kansas City in Missouri verspreidt deze schattige bodycambeelden van agent Jason Smith. Op 20 december zag Smith een kitten...
  [naar artikel]
 48. Prematuurtjes hebben knuffels en huidcontact nodig (24/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Baby's die te vroeg geboren worden, hebben veel knuffels en huidcontact nodig. Dat komt de ontwikkeling van het kind allen maar ten goede, zo blijkt uit een onderzoek van een Nederlandse arts. In het Jessaziekenhuis in Hasselt wordt dit systeem van huidcontact bij prematuurtjes reeds toegepast, mét positieve effecten, zowel voor het kind als voor de ouders.
  [naar artikel]
 49. Twee knuffels per ongeluk uitgegooid tijdens carnavalstoet: “Ons Lowieke is ontroostbaar” (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de carnavalstoet in Gellik (Lanaken) werden de twee knuffels van Lowieke per ongeluk uitgegooid. Lowieke is ontroostbaar en daarom doen zijn ouders een oproep of iemand de twee knuffelbeestjes gevangen heeft. Het ene beestje is de rat uit de film Ratatouille en de andere is een handpop in de vorm van een Leeuw.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.