Marokkaans koken? Natuurlijk. Hakim Chatar deelt drie zuiderse recepten uit zijn eerste kookboek Ras el Hakim. Het zijn recepten die herinneringen oproepen aan de vakanties in zijn kindertijd naar Marokko. [naar artikel]
Nadat eerder al werd aangekondigd dat Cath Luyten en Sarah Puttemans de schort van Celebrity MasterChef Vlaanderen zullen aantrekken, wagen nu ook twee heren zich in de keuken van Play4. De Lommelse dj Hakim Chatar kan tonen of hij even vlot in de potten roert als hij plaatjes draait. En komiek William Boeva eet heel graag, maar kan hij ook koken? [naar artikel]
Twee nieuwe namen dienen zich aan voor ‘Celebrity MasterChef’. Naast Sarah Puttemans en Cath Luyten doen ook comedian William Boeva en dj Hakim Chatar een gooi naar de titel. De kookwedstrijd gaat dit najaar van start op Play 4. [naar artikel]
Na Sarah Puttemans en Cath Luyten zullen ook William Boeva en Hakim Chatar de keukens van ‘Celebrity masterchef Vlaanderen’ onveilig maken. Het programma is dit najaar te zien bij Play4. [naar artikel]
“Ik kan beter koken dan ik dacht.” Dat is nog bescheiden uitgedrukt door Hakim Chatar (33), die woensdagavond met Linde Merckpoel en Boris Devis strijdt om de titel van ‘Celebrity Masterchef Vlaanderen’. [naar artikel]
Woensdag was het eindelijk zover: ‘Celebrity Masterchef’-winnaar Linde Merckpoel (38) eiste haar welverdiende prijs op. De radiomaakster/vlogster ging gaan eten bij sterrenzaak Hof Van Cleve. Voor de gelegenheid nam ze haar medefinalist Hakim Chatar mee. “Hartje vol, buikske vol”, klinkt het tevreden op Instagram. [naar artikel]
Dat manusje-van-alles Hakim Chatar ook goed kan koken, zagen we vorig jaar al op tv in het eerste seizoen van ‘Celebrity MasterChef’. Nu brengt de Lommelaar ook zijn eerste kookboek uit. Is de Peppe van de Marokkaanse keuken geboren? [naar artikel]
‘Ik ben zot op aperitieven, mijn vriendin zo mogelijk nog zotter. Als het van haar afhing, zouden we elke avond aperitieven, in de betekenis van... [naar artikel]
Skip de zondagpistolets en croissants voor een feestelijke ontbijttaart of bak pannenkoekjes met ricotta en een vleugje citroen. [naar artikel]
Voor chef en cateraar Toon De Bock (41) kan er weinig tippen aan koken op open vuur. “Je kan aan de slag met de hitte, met de kolen, de rook, er zijn veel mogelijkheden. Mensen willen steeds meer proeven van die culinaire outdoorbeleving, én het is ook nog eens coronaproof." In NINA deelt hij graag zijn toprecepten waarmee jij zelf aan de slag kan. Een kreeftensoep, gebakken coquilles of een panpizza: back to the roots gaan klonk nog nooit zo lekker. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.