Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklappen ons hun zomertopper. Chef Johan Haiverlain van Bistro Bis en bakker van Brijosh tipt tomaat op de barbecue. [naar artikel]
Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Johan van Bistro Bis en bakker van Brijosh tipt tomaat op de barbecue. [naar artikel]
Sluikstorters hebben kilo’s broodjes in het kanaal in Neeroeteren gedumpt. Er werd bij de politie een aangifte gedaan. [naar artikel]
Bij zomerse temperaturen wil niemand lang in de keuken staan. Deze zuiderse wok met kip, aardappelen en tomaat is gezond, ruikt naar vakantie en [naar artikel]
Eigen broodjes eerst? Niet zo in Pelt, waar het gemeentebestuur de broodjes op recepties voortaan laat leveren door de Lommelse vzw De Biehal. Daar is niet iedereen even blij mee. [naar artikel]
Panos introduceert nieuwe broodjes in het gamma. De vijf recepten zijn vanaf maandag 17 mei te koop in alle 280 winkels van de broodjesketen. [naar artikel]
Emly, zo heet de nieuwe, multifunctionele robot die werd ontwikkeld door het Limburgse bedrijf Wisemen. “De toepassing slaagt erin om 80% van de administratieve taken van een medewerker automatisch uit te voeren”, zegt Steffen Brans. “Offertes samenstellen, sollicitaties verwerken, broodjes bestellen,… onze Emly doet het allemaal.” [naar artikel]
Astronauten in het ruimtestation hebben na acht maanden een vermiste tomaat gevonden. De verdwijning van het stuk fruit zorgde al die tijd voor heel wat hilariteit aan boord. Astronaut Frank Rubio, die de tomaat niet goed had vastgemaakt aan de muur, moest veel beschuldigende mopjes incasseren. "We dachten allemaal dat Rubio de tomaat had opgegeten, maar zijn naam is gezuiverd", zegt astronaut Jasmin Moghbeli lachend tijdens een persconferentie. [naar artikel]
Tomaat-garnaal is een van de meest gegeten gerechten in ons land, ook door toeristen. Dat heeft veel te maken met de onberispelijke kwaliteit van onze grijze noordzeegarnalen. Dit gerecht verdraagt geen middelmatigheid en geen fantasietjes. Alleen de beste garnalen, tomaten, een beetje mayonaise en veel liefde zorgen voor een onverbeterlijk resultaat. [naar artikel]
De tomaat, dat is de kiem van het kapitalisme, schrijft de Franse onderzoeksjournalist Jean-Baptiste Malet in zijn boek Het rode goud. En dan moet... [naar artikel]
Een bakker uit Maasmechelen heeft maandag rond 5.15 uur een lading verloren op de rotonde aan de Siemenslaan in Lanklaar. Het ging om een koelcel met taarten en gebak en een rek met allerlei broodjes. Alles werd opgeruimd en de bakker kwam zijn spullen ophalen. [naar artikel]
Vers gebakken broodjes belegd met sprinkhanen, meelwormen en krekels. Sinds kort vliegen ze over de toonbank in vijf lunchrooms in Nederlands-Limburg. [naar artikel]
Een tomaat-garnaal is een van die typische klassiekers die zo eenvoudig mogelijk moet blijven, zonder fantasietjes. Alles valt of staat met de [naar artikel]
07:00 Van erwt tot tomaat: groenten schieten nu ook wortel in de parfumwereld. En neen, verwacht niet de geur van soep! [naar artikel]
Een vrouw uit Waasmunster heeft in haar tuin een tomaat van 2,88 kilogram geoogst. Normaal weegt een gemiddelde tomaat 70 gram. Maar er is meer, zegt Lizelot Deeren "Er is nog een grotere op komst, maar die moet nog even verder rijpen." [naar artikel]
Lees dit artikel: Panos herlanceert zich na coronadomper: dit zijn de nieuwe broodjes De broodjesketen Panos, onderdeel van bakkerijgroep La Lorraine, lanceert een vernieuwd menu en kondigt een grotere focus op digitale verkoopkanalen aan. Dat moet leiden tot een terugkeer van de verkoop naar precoronaniveaus. Panos had in 2020 te lijden onder de horecalockdowns, al viel de verkoop niet helemaal stil. ‘Desondanks heeft Panos tijdens de Covid-19 periode […] Lees dit artikel: Panos herlanceert zich na coronadomper: dit zijn de nieuwe broodjes [naar artikel]
Tomaat-garnaal, een typisch brasseriegerecht, en toch is het niet zo vanzelfsprekend om een topversie van die klassieker uit de Belgische keuken te vinden. Wij gingen eens proeven in De Zwaan in Godsheide. [naar artikel]
Rond 17u indrinken in café Gitanes, dan chillen aan de kaaien, om vervolgens te gaan nachtzwemmen in het Noordkasteel. De voorstellen van Katinka (18) om samen met haar mama op stap te gaan, waren niet bepaald zomertip-proof voor de gemiddelde lezer. Onderduiken in de zompige Ruien onder de stad wél, vonden we. Zeker op een snikhete dag. [naar artikel]
Met de zusjes Van De Locht wordt broodjes beleggen verheven tot kunst. Hun nieuwe zaak Brood Bar op de Bredabaan in Wuustwezel biedt broodjes aan in een groot palet aan smaken. [naar artikel]
Tomaat-garnaal is sowieso een rijkelijke lekkernij. Maar als je de tomaten rookt en de mayonaise vervangt door een frisse limoendressing, dan maak... [naar artikel]
Tomaat-garnaal is een Belgische klassieker die ‘s zomers helemaal tot zijn recht komt. Zoek de sappigste tomaten en verse garnalen bijeen en geniet... [naar artikel]
VTM-huiskok Loïc Van Impe tovert elke dag zonder al te veel moeite passie op je bord en op je scherm. Vandaag brengt Loïc een ode aan de tomaat. [naar artikel]
De prijzen voor de grijze garnaal zijn in vijf weken tijd met 40 procent gezakt. Deze zomer bereikte de prijs recordhoogtes, waardoor een gewone tomaat-garnaal onbetaalbaar werd. [naar artikel]
Twee nieuwe studies bevestigen dat het risico op hart- en vaatziekten significant stijgt als je ultrabewerkt voedsel eet. En dan gaat het lang niet alleen over junkfood. Hoe zorgwekkend zijn ontbijtgranen, vooraf bereide broodjes en potjes hummus? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.