Gazet van Antwerpen

Snelle goals en blunder maar geen winnaar in pittig duel tussen KV Mechelen en Standard

30/07/2017 - 16:39
"KV Mechelen en Standard hebben het nieuwe seizoen aangevat met een 1-1 gelijkspel Achter De Kazerne. Beide doelpunten vielen op één minuut van elkaar tijdens een spannende eerste helft. Zowel KV Mechelen als Standard konden in de tweede helft aanspraak maken op de zege, maar de 1-1 bleef op het bord. Bekijk om 23u de videosamenvatting!"

1. Zes goals in 45 minuten, maar geen winnaar in duel tussen KV Kortrijk en Standard (15/10/2016 - Het Belang van Limburg)

KV Kortrijk en Standard hebben 3-3 gelijkgespeeld op de tiende speeldag van de Jupiler Pro League. Alle zes de doelpunten vielen in een dolle eerste helft. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be. [naar artikel]

2. Geen winnaar in duel tussen achtervolgers (29/03/2019 - De Morgen)

Ondanks de weinige doelkansen, de technische foutjes en slechts twee goals was het genieten op Daknam van het tactische steekspel tussen Maes en Dury. Een winnaar kwam er niet uit de bus, maar beide grootmeesters konden zich vinden in de draw. [naar artikel]

3. Duel tussen Eendracht Mechelen a/d Maas en Beringen eindigt op logische puntendeling (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Het duel tussen E. Mechelen a/d Maas en Beringen in eerste provinciale leverde zondag geen winnaar op: 1-1. [naar artikel]

4. Geen doelpunten, wel drie rode kaarten in duel tussen Standard en Oostende (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Een nul over de hele lijn. Standard-KV Oostende verdiende geen winnaar en kreeg er ook geen. 't Was dramatisch slecht. Een wedstrijd die beide... [naar artikel]

5. VIDEO: Geen doelpunten, wel drie rode kaarten in duel tussen Standard en Oostende (18/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

6. Geen goals in degradatieduel tussen Leuven en tienkoppig Charleroi (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Nul-nul in een wedstrijd met heel veel strijd en heel weinig kwaliteit. De angstvertoning om de play-downs te ontlopen aan Den Dreef kon wel boeien, maar bleef zonder goals. En dus werd Sporting Charleroi de morele winnaar van het duel, want een helft lang moesten de Zebra’s in Leuven met tien man overeind blijven na de uitsluiting van Camara in de extra-tijd van de eerste helft. OHL en Charleroi naderen tot op twee punten van Standard. [naar artikel]

7. Standard kan drietal Belgen treffen in laatste voorronde Europa League, ook Charleroi kent mogelijke tegenstanders (18/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Competitieleider Sporting Charleroi en Standard Luik kennen hun mogelijke tegenstanders in de Play-offronde van de Europa League. Voor Charleroi kwam vrijdag tijdens de loting op de hoofdzetel van de UEFA in het Zwitserse Nyon de winnaar van het duel tussen het Cypriotische Apollon Limassol en het Poolse Lech Poznan uit de bus, voor Standard de winnaar van het duel tussen het Hongaarse Fehervar en het Franse Stade Reims. [naar artikel]

8. KV Mechelen speelt gelijk op Sclessin, geen Play-off 1 voor Standard (26/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Standard speelt dit seizoen geen Play-off 1. Dat is nu definitief na het 2-2 gelijkspel tegen KV Mechelen. De Rouches kwamen nochtans op voorsprong in de eerste helft, maar slikten daarna twee goals na defensief geklungel. Orlando Sa zorgde wel nog voor de 2-2 gelijkmaker, maar daar bleef het ook bij. Zo kan Standard de zesde plaats mathematisch niet meer bereiken. [naar artikel]

9. VIDEO: Veel strijd en discussies, geen goals in duel tussen Antwerp en Standard (26/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp en Standard speelden vanavond 0-0 gelijk. De wedstrijd stond bol van de duels. Kansen waren er dan weer een pak minder. Al verdiende de... [naar artikel]

10. Heel veel discussie, maar geen winnaar in duel tussen Standard en Club Brugge (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Standard en Club Brugge hebben in de topwedstrijd van speeldag 28 de punten gedeeld. Het werd 1-1 op Sclessin, maar aan beide doelpunten hing een stevig geurtje: Standard kwam op voorsprong via een duidelijke buitenspelfase, terwijl de gelijkmaker van Dennis er kwam na een duwfout. [naar artikel]

11. Geen winnaar op Old Trafford: United en Arsenal delen de punten na matige pot (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in het duel tussen Manchester United en Arsenal, komende donderdag de tegenstander van Standard in de Europa League. Na een... [naar artikel]

12. LIVE. Genk en Standard springen slordig om met de kansen, nog geen goals in duel tussen bekerfinalisten (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 31 Jupiler Pro League • Aftrap: 20u45 • Luminus Arena • Genk en Standard spelen eind april ook de finale van de Croky Cup [naar artikel]

13. Mechelen en Oostende houden elkaar in evenwicht in pittig duel (1-1) (10/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

De kelderkraker tussen KV Mechelen en KV Oostende eindigde in een bloedeloos gelijkspel. Het was een wedstrijd waar er geknokt werd voor elke [naar artikel]

14. VIDEO: Mechelen en Oostende houden elkaar in evenwicht in pittig duel (10/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

15. VIDEO: Mechelen en Oostende houden elkaar in evenwicht in pittig duel (1-1) (10/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

16. Racing Genk en Standard spelen gelijk na match die in tweede helft ontploft (19/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen winnaar in het duel tussen Racing Genk en Standard - de bekerfinale van eind april. Genk knokte in een boeiende tweede helft terug na een discutabele openingstreffer, maar Muleka schonk de Rouches alsnog een punt. Geen virtuele tweede plek voor de Limburgers, maar Standard schiet in de strijd om play-off 2 ook maar weinig op met een draw. [naar artikel]

17. Standard ziet Play-off 1 verdwijnen na 2-2 gelijkspel tegen KV Mechelen (26/02/2017 - Het Belang van Limburg)

18. 80 flauwe en 15 boeiende minuten: Cercle Brugge en Standard houden elkaar in balans (26/01/2024 - Sporza)

De opener van de 22e speeldag tussen Cercle Brugge en Standard heeft geen winnaar opgeleverd. Lange tijd was het een festival van foute passes, misverstanden en veel strijd. Maar het venijn zat in de staart en op het einde vielen er toch nog 2 goals. [naar artikel]

19. Zes goals, geen winnaar: KV Mechelen en leider Charleroi verdelen de buit na boeiend kijkstuk (06/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen en Charleroi hebben de punten verdeeld in een aangenaam kijkstuk met liefst zes goals: 3-3. Malinwa gaf tweemaal een voorsprong te grabbel, maar sleepte met een penaltytreffer alsnog een draw uit de brand tegen de leider. [naar artikel]

20. Ivan Leko nog steeds zonder zege: ook RWDM houdt Standard in bedwang (03/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Het duel in de kelder van het klassement tussen RWDM en Standard leverde een aangenaam kijkstuk op, maar geen winnaar: 2-2 werd het. Onder Leko kan Standard dus nog steeds niet winnen. RWDM pakte zijn eerste punt sinds 16 december. Met dit gelijkspel schieten beide ploegen niet veel op. [naar artikel]

21. Vier goals, maar geen winnaar in intens duel tussen Manchester United en Tottenham (14/01/2024 - Sporza)

Manchester United en Tottenham hebben de punten verdeeld na een intens duel op Old Trafford. De bezoekers van Tottenham had veel meer balbezit en maakte 2x een achterstand ongedaan: 2-2. Beide teams schieten weinig op met het punt. [naar artikel]

22. Sprookjesavond op Sclessin: Standard verrijst tegen Anderlecht door 3 goals in 9 waanzinnige minuten (22/10/2023 - Sporza)

Een zinderende topper met Standard als grote winnaar. Wie had dat gedacht toen Anderlecht na een klein halfuur op 0-3 leek te komen? Maar een afgekeurde goal van Dreyer schonk de Rouches nog een levenslijn, die ze met beide handen grepen. Standard verrees na rust door drie goals in negen waanzinnige minuten. Een verbijsterd Anderlecht had geen antwoord meer en verliest voor het eerst sinds de openingsspeeldag. [naar artikel]

23. LIVE: Mechelen klimt in het slot nog langszij na blunder in verdediging van Standard (05/11/2023 - Sporza)

Na de 6 op 9 tegen Club Brugge, Anderlecht en AA Gent krijgt Standard met KV Mechelen misschien wel een iets verteerbaardere hap op zijn bord. Voor de bezoekers is het de eerste wedstrijd na het ontslag van Steven Defour. [naar artikel]

24. Vier goals, maar geen winnaar na intense topper: Anderlecht en Club houden elkaar in bedwang (24/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Veel strijd, veel doelpunten, maar geen winnaar vanmiddag in de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. Bolasie leek paars-wit met twee goals naar... [naar artikel]

25. Standard winnaar van speeldag (12/04/2019 - De Morgen)

Standard is met de hakken over de sloot de grote winnaar geworden van de eerste 'Super Sunday' van het seizoen. Het won op Genk dankzij een sterke Kawashima, goals van Ezekiel na... 10 seconden en Mpoku in de toegevoegde tijd. [naar artikel]