De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Pascal is vermist en heeft dringende medische hulp nodig

Het Nieuwsblad

31/07/2017 - 15:01

Politie en parket zijn op zoek naar Pascal Quertinmont, hij heeft dringende medische hulp nodig.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wie heeft Frédéric (48) gezien? (07/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  De politie is op zoek naar Frédéric Parent (48) uit De Panne. De man is sinds twee dagen vermist en heeft dringende medische hulp nodig.
  [naar artikel]
 2. Vermiste vrouw (52) heeft dringend medische hulp nodig (08/11/2016 - Het Nieuwsblad)
  De politie en het parket van Kortrijk vragen uit te kijken naar de 52-jarige Ervehe Shehu uit Waregem. Zij is vermist sinds maandagavond en heeft dringend medische hulp nodig.
  [naar artikel]
 3. Vermiste Wouter (36) heeft dringend medische hulp nodig (19/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De 36-jarige Wouter Christiaens uit Sint-Niklaas is sinds zaterdagochtend vermist, zo meldt de federale politie in een opsporingsbericht. De man heeft dringend medische hulp nodig.
  [naar artikel]
 4. Vermiste Wouter (36) heeft dringend medische hulp nodig (19/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De 36-jarige Wouter Christiaens uit Ekeren is sinds zaterdagochtend vermist, zo meldt de federale politie in een opsporingsbericht. De man heeft dringend medische hulp nodig.
  [naar artikel]
 5. Kamer keurt verscherpte controle op dringende medische hulp goed en beslecht discussie artsenquota (16/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De plenaire Kamer heeft gisteren het wetsontwerp goedgekeurd dat de controle op de dringende medische hulp aan mensen in illegaal verblijf...
  [naar artikel]
 6. Vannacht rukwinden tot 80 km/u verwacht: nummer 1722 voor niet-dringende hulp geactiveerd (13/12/2019 - VRT NWS)
  Het KMI verwacht vrij onstuimig weer vannacht, met rukwinden die snelheden tot 80 km/u kunnen hebben. Daarom heeft Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk het nummer 1722 geactiveerd voor niet-dringende hulp. Het is bedoeling om het noodnummer 112 vrij te houden voor mensen die dringende medische of dringende brandweerhulp nodig hebben.
  [naar artikel]
 7. Pascal Smet pleit voor harde repressie tegen daders van geweld tegen brandweer (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels staatssecretaris voor Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp Pascal Smet (one.brussels - sp.a) vraagt dat politie en gerecht hard...
  [naar artikel]
 8. Kamer keurt verscherpte controle op dringende medische hulp goed (16/03/2018 - Metro)
  De plenaire Kamer heeft donderdag het wetsontwerp goedgekeurd dat de controle op de dringende medische hulp aan mensen in illegaal verblijf aanscherpt. Dat gebeurde met tegenstemmen van PS, sp.a, Ecolo-Groen, PVDA en DéFI en onthoudingen van Vlaams Belang en Vuye & Wouters. Minister van Maatschappelijke Integratie Denis Ducarme (MR) herhaalde dat hij nog een brede overlegronde plant met het oog op de uitvoeringsbesluiten bij de wet. Momenteel beslist het OCMW of een vreemdeling die niet over verblijfsdocumenten beschikt in aanmerking komt voor dringende medische hulp. Minister Ducarme meent echter dat het systeem misbruikt wordt. Daarom wil hij een controlearts van de Hulpkas voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (HZIV) a posteriori laten nagaan of de verstrekte zorgen onder de criteria van de dringende medische hulp vallen. Indien dat niet het geval wordt het OCMW niet terugbetaald. Op de wettekst kwam al vanuit verschillende hoeken protest. Vandaag nog verscheen een opiniestuk waarin “Dokters van de Wereld” zich tegen de hervorming verzet. Om de wet effectief uit te voeren, zijn nog uitvoeringsbesluiten nodig. De minister beloofde daarover breed overleg te zullen plegen om tot “evenwichtige en rechtvaardige” kb’s te komen. bron: Belga Het bericht Kamer keurt verscherpte controle op dringende medische hulp goed verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Vrouw (46) uit Berchem wekenlang vermist: “Dringende medische verzorging nodig” (24/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De federale politie is op zoek naar de 46-jarige Linda Van Casteren uit Berchem. De vrouw is sinds 5 maart vermist.
  [naar artikel]
 10. Pascal Smet pleit voor harde repressie tegen daders van geweld tegen brandweer, ook Brusselse oppositie vraagt actie (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels staatssecretaris voor Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp Pascal Smet (one.brussels - sp.a) vraagt dat politie en gerecht hard...
  [naar artikel]
 11. Pascal Smet pleit voor harde repressie tegen daders van geweld tegen brandweer, ook Brusselse oppositie vraagt actie (07/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brussels staatssecretaris voor Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp Pascal Smet (one.brussels - sp.a) vraagt dat politie en gerecht hard...
  [naar artikel]
 12. Kosten dringende medische hulp asielzoekers verwaarloosbaar (21/03/2018 - Apache)
  Dringende medische hulp aan asielzoekers neemt amper 0,14% van het totale gezondheidszorgbudget in. Toch werd vorige week donderdag, met veel bombarie een wet gestemd die het sans-papiers nog moeilijker moet maken om een dokter te zien. “De federale regering gebruikt een politieke stok om een hond te slaan”, zegt hoogleraar Marc Van Ranst. Federaal minister
  [naar artikel]
 13. 54-jarige schooldirecteur Geert Bradt vermist (18/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft een opsporingsbericht verspreid van de 54-jarige schooldirecteur Geert Bradt uit Oudenaarde. Die is sinds gisteren vermist. De man heeft dringende medische zorgen nodig.
  [naar artikel]
 14. Zeventiger sinds vrijdag vermist: hij heeft dringend medische hulp nodig (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zeventig jaar oude man is sinds vrijdag vermist. Hij verliet de woning van zijn zoon in Waver omdat hij wou gaan wandelen. Sindsdien ontbreekt...
  [naar artikel]
 15. Een derde van de Irakezen heeft dringende humanitaire hulp nodig (11/04/2019 - De Morgen)
  Naast het dagelijkse oorlogsgeweld bedreigt ook een humanitaire crisis het leven van de Irakezen. Acht miljoen Irakezen hebben dringende hulp nodig in de vorm van voedsel, water en onderdak. Ondanks die alarmerende berichten gaat het Iraakse parlement op reces tot begin september.
  [naar artikel]
 16. Hasselaar (66) al 4 dagen vermist: “Dit is erger dan iemand verliezen” (05/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Rasoul Momayez uit Hasselt is nog steeds vermist. De 66-jarige Hasselaar, die aan dementie lijdt en dringend medische hulp nodig heeft, verdween vrijdag tijdens een wandeling in Borgloon. Zijn familie is ten einde raad.
  [naar artikel]
 17. Huisartsenwachtpost Wemmel verdwijnt: dringende medische hulp in het weekend verhuist naar Merchtem (29/12/2022 - VRT NWS)
  Vanaf 1 januari moeten inwoners van Wemmel voor dringende medische hulp in het weekend of op feestdagen beroep doen op de huisartsenwachtpost in Merchtem. De wachtpost in Wemmel zelf verdwijnt. De werking smelt samen met die van Noord-West Brabant.
  [naar artikel]
 18. Brusselse hulpdiensten dienen klacht in tegen onbekende na rellen van zaterdagavond (13/11/2017 - Knack)
  De Brusselse Hoofdstedelijke Dienst voor Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp (DBDMH) zal een klacht indienen naar aanleiding van de rellen die zaterdagavond plaatsvonden in het Brusselse stadscentrum. Dat meldt Brussels staatssecretaris voor Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp Cécile Jodogne (DéFI).
  [naar artikel]
 19. KMI waarschuwt voor regen en sneeuw, Binnenlandse Zaken activeert nummer 1722 voor niet-dringende hulp (17/11/2019 - VRT NWS)
  Het gaat vannacht flink regenen in ons land. Vanuit Duitsland trekt een regenzone via het oosten naar het westen. Het KMI waarschuwt voor tot 25 liter regen per vierkante meter in Limburg. In de Ardennen is er kans op sneeuw. Binnenlandse Zaken heeft zondagavond het nummer 1722 voor niet-dringende interventies geactiveerd. De bedoeling is om het noodnummer 112 zo vrij te houden voor mensen die dringende medische of dringende brandweerhulp nodig hebben.
  [naar artikel]
 20. Verscherpte controle op medische hulp aan illegale immigranten goedgekeurd (16/03/2018 - Knack)
  De plenaire Kamer heeft donderdag het wetsontwerp goedgekeurd dat de controle op de dringende medische hulp aan mensen in illegaal verblijf aanscherpt. Dat gebeurde met tegenstemmen van PS, sp.a, Ecolo-Groen, PVDA en DéFI en onthoudingen van Vlaams Belang en Vuye & Wouters.
  [naar artikel]
 21. Ans Persoons legt de eed af als nieuwe staatssecretaris in Brussel (23/06/2023 - VRT NWS)
  Ans Persoons (One.Brussels-Vooruit) heeft in het Brussels Parlement de eed afgelegd als Brussels staatssecretaris voor Stedenbouw, Europese en Internationale Aangelegenheden, Buitenlandse Handel, Brandbestrijding en Dringende Medische Hulp. Daarmee volgt ze partijgenoot Pascal Smet op, die afgelopen weekend ontslag nam.
  [naar artikel]
 22. Voor niet dringende hulp belt u straks naar dit noodnummer (31/03/2017 - Het Nieuwsblad)
  Wie écht dringende hulp nodig heeft, mag nooit een wachttoon krijgen. Daarom komt er binnenkort een apart nummer voor noodgevallen die niet levensbedreigend zijn: 1722. Het gaat dan bijvoorbeeld om stormschade, wateroverlast of een wespennest. Dat schrijft ‘De Morgen’.
  [naar artikel]
 23. FOD Binnenlandse Zaken activeert nummer 1722 door stormweer (14/12/2019 - Metro)
  De FOD Binnenlandse Zaken heeft vrijdagavond het nummer 1722 voor niet-dringende interventies geactiveerd, omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Er wordt wateroverlast verwacht. Op het nummer 1722 kunnen mensen terecht voor niet-dringende brandweerinterventies. De bedoeling is om het noodnummer 112 zo vrij te houden voor mensen die dringende medische hulp of dringende brandweerhulp nodig hebben. bron: Belga Het bericht FOD Binnenlandse Zaken activeert nummer 1722 door stormweer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Soline (42) sinds maandag vermist: dringende medische verzorging nodig (23/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het Parket van Halle-Vilvoorde heeft dinsdag een opsporingsbericht verspreid van de 42-jarige Soline Van Eeckhout. Ze werd maandag voor het laatst opgemerkt op de Mechelseweg in Hombeek. Sindsdien ontbreekt elk spoor.
  [naar artikel]
 25. "Duizendtal mensen in Oost-Ghouta heeft dringende medische behandeling nodig" (12/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het VN-vluchtelingenwerk OCHA heeft opgeroepen tot de dringende evacuatie van meer dan duizend zieken en gewonden uit de door het Syrische leger...
  [naar artikel]
 26. FOD Binnenlandse Zaken activeert noodnummer 1722 (18/10/2019 - Metro)
  De FOD Binnenlandse Zaken heeft vanochtend het nummer 1722 voor niet-dringende interventies geactiveerd, omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Buien kunnen vandaag, vooral in de voormiddag en ’s middags, intens zijn en vergezeld van onweer. Op het nummer 1722 kunnen mensen terecht voor niet-dringende brandweerinterventies. De bedoeling is om het noodnummer 112 zo vrij te houden voor mensen die dringende medische hulp of dringende brandweerhulp nodig hebben. bron: Belga Het bericht FOD Binnenlandse Zaken activeert noodnummer 1722 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 27. FOD Binnenlandse Zaken activeert nummer 1722 (01/10/2019 - Metro)
  De FOD Binnenlandse Zaken heeft deze ochtend het nummer 1722 voor niet-dringende interventies geactiveerd, omdat het KMI code geel afkondigde voor het hele land. Volgens het KMI kan er vandaag op 24 uur op meerdere plaatsen 25 l/m² regen of meer vallen. Lokaal zijn zware rukwinden of hagelstenen van 1 tot en met 2 centimeter mogelijk. Op het nummer 1722 kunnen mensen terecht voor niet-dringende brandweerinterventies. De bedoeling is om het noodnummer 112 zo vrij te houden voor mensen die dringende medische hulp of dringende brandweerhulp nodig hebben. bron: Belga Het bericht FOD Binnenlandse Zaken activeert nummer 1722 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. 20-jarige jongeman uit Antwerpen sinds zaterdag vermist (18/10/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor de 20-jarige Mohamed Saïdi. De jongeman werd op zaterdag 16 oktober voor het laatst gezien. Hij heeft dringende medische zorgen nodig.
  [naar artikel]
 29. Noodweer – FOD Binnenlandse Zaken activeert nummer 1722 (17/11/2019 - Metro)
  De FOD Binnenlandse Zaken heeft zondagavond het nummer 1722 voor niet-dringende interventies geactiveerd, omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. In Limburg wordt zondagavond en in de nacht van zondag op maandag veel regen verwacht, in de Ardennen gaat het boven de 400 meter sneeuwen. Op het nummer 1722 kunnen mensen terecht voor niet-dringende brandweerinterventies. De bedoeling is om het noodnummer 112 zo vrij te houden voor mensen die dringende medische hulp of dringende brandweerhulp nodig hebben. bron: Belga Het bericht Noodweer – FOD Binnenlandse Zaken activeert nummer 1722 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Burgemeesters luiden alarmbel: “Dringende medische hulp in Noord-Limburg niet meer verzekerd” (12/11/2021 - Het Belang van Limburg)
  De zes burgemeesters en de zorgverleners van de eerstelijnszone Noord-Limburg en ziekenhuis Noorderhart in Pelt trekken in een brief aan de alarmbel. De situatie in de regio is zo dramatisch dat dringende medische hulpverlening niet meer gegarandeerd is.
  [naar artikel]
 31. Yasmine (42) is vermist en heeft dringend medische hulp nodig (30/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie verspreidt een opsporingsbericht voor de 42-jarige Yasmine Verberckmoes uit Brugge. Ze werd deze voormiddag voor het laatst gezien en...
  [naar artikel]
 32. Duitse regering dringt aan op medische hulp voor Russische oppositieleider Navalny (13/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Duitse regering heeft erop aangedrongen dat de gevangen Russische oppositieleider Aleksej Navalny “onmiddellijk” medische bijstand krijgt. Hij is volgens Berlijn in een politiek proces veroordeeld en heeft dringend medische hulp nodig. De 46-jarige Navalny zit in een strafcel en liet woensdag weten koorts te hebben en geen medische bijstand te krijgen.
  [naar artikel]
 33. Opsporingsbericht: vermiste Charlotte (26) heeft dringend medische hulp nodig (01/08/2018 - Het Nieuwsblad)
  De politie heeft een opsporingsbericht Charlotte Schyns. De 26-jarige heeft dringend medische hulp nodig.
  [naar artikel]
 34. Noodnummers 100 en 112 moeilijk bereikbaar in Brussel (12/04/2018 - VRT NWS)
  De noodnummers 100 en 112 zijn in Brussel momenteel moeilijk bereikbaar. Wie de brandweer of dringende medische hulp nodig heeft en niet binnengeraakt, belt voorlopig best naar 101. 
  [naar artikel]
 35. Exclusieve enquête: 12.000 Belgen hadden medische hulp nodig op vakantie (03/06/2023 - Het Belang van Limburg)
  Vorige zomer hadden meer dan 12.000 landgenoten medische hulp nodig op vakantie. 873 Belgen moesten worden gerepatrieerd. Toch sluit maar een kwart van de Belgen een reisverzekering af. Dat blijkt uit onderzoek van Assuralia, de koepel van de verzekeraars.
  [naar artikel]
 36. Vlaams Belang: "Medische hulp aan illegalen kostte 62,5 miljoen euro in 2017" (04/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In 2017 werd door de federale regering 62,5 miljoen euro uitgegeven voor dringende medische hulp aan illegalen. Dat is 8 procent meer dan het...
  [naar artikel]
 37. Geen dringende hulp meer nodig in Verviers na zware overstromingen: “Nu moet er op middellange en lange termijn gewerkt worden” (07/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ruim drie weken na de zware overstromingen heeft de stad Verviers zaterdag te kennen gegeven over te schakelen naar een andere fase van crisisbeheer. Dringende hulp is niet meer nodig, nu moet er op middellange en lange termijn gewerkt worden, klinkt het.
  [naar artikel]
 38. Wout (22) is vermist, en heeft dringend medische zorg nodig (25/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De politie van Deinze en het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, zijn op zoek naar de 22-jarige Wout Naessens uit Deinze. De jongeman vertrok vrijdagochtend rond 6 uur met de fiets, en is sindsdien niet meer gezien. Hij heeft dringend medische verzorging nodig.
  [naar artikel]
 39. Wout (22) is vermist, en heeft dringend medische zorg nodig (25/08/2017 - Het Nieuwsblad)
  De politie van Deinze en het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, zijn op zoek naar de 22-jarige Wout Naessens uit Deinze. De jongeman vertrok vrijdagochtend rond 6 uur met de fiets, en is sindsdien niet meer gezien. Hij heeft dringend medische verzorging nodig.
  [naar artikel]
 40. Wout (22) is vermist, en heeft dringend medische zorg nodig (25/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie van Deinze en het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, zijn op zoek naar de 22-jarige Wout Naessens uit Deinze. De jongeman vertrok vrijdagochtend rond 6 uur met de fiets, en is sindsdien niet meer gezien. Hij heeft dringend medische verzorging nodig.
  [naar artikel]
 41. Spontane staking bij noodcentrale 112 in provincie Antwerpen: “Maar mensen die dringende hulp nodig hebben, worden nog steeds geholpen” (22/11/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Bij de noodcentrale 112 in de provincie Antwerpen hebben medewerkers maandagochtend spontaan het werk neergelegd. Ze protesteren onder meer tegen het blijvende personeelstekort en de verhoogde werkdruk. “Mensen die dringend medische hulp of de brandweer nodig hebben, worden nog steeds geholpen”, verzekert ACV-vakbondsman John Pollet.
  [naar artikel]
 42. 36-jarige man al bijna drie weken vermist in Hoboken (20/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De politie heeft een opsporingsbericht verspreid voor de 36-jarige Marco Torres Ramirez. Hij werd begin deze maand voor het laatst gezien in Hoboken. Hij kan verward overkomen en heeft medische hulp nodig.
  [naar artikel]
 43. Ambulances en personeel letterlijk in een nieuw jasje (28/03/2017 - De Standaard)
  Ziekenwagens en personeel voor dringende en niet-dringende medische hulp krijgen nieuwe uiterlijke kenmerken. Door de vernieuwing moeten veiligheidsdiensten in noodsituaties sneller uitmaken of de personen of ziekenwagens op het terrein bevoegd zijn om gepast op te treden.
  [naar artikel]
 44. Meisje van 18 al vier dagen vermist in Gent (25/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een meisje van 18 jaar oud dat medische zorgen nodig heeft, is sinds vrijdag vermist. Dat melden de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen en de federale politie in een opsporingsbericht.
  [naar artikel]
 45. FOD Binnenlandse Zaken activeert noodnummer 1722 (01/02/2020 - Metro)
  De FOD Binnenlandse Zaken heeft vrijdag het nummer 1722 tijdelijk geactiveerd, omdat het KMI waarschuwt voor slecht weer. Het nummer 1722 wordt preventief geactiveerd wanneer een storm of wateroverlast wordt aangekondigd. Het feit dat het nummer wordt geactiveerd, zegt echter niets over de ernst van de waarschuwing en de omvang van de eventuele schade. De bedoeling is dat mensen voor niet-dringende brandweerinterventies naar het nummer 1722 bellen, zodat het noodnummer 112 beschikbaar blijft voor mensen die dringende medische hulp of dringende brandweerhulp nodig hebben. Het is niet de bedoeling naar 1722 te bellen voor schade waarbij geen brandweerinterventie nodig is. In dat geval is een gekwalificeerde professional aangewezen. bron: Belga Het bericht FOD Binnenlandse Zaken activeert noodnummer 1722 verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 46. Hulpcentrum Oost-Vlaanderen vraagt alleen voor dringende oproep te bellen naar 100 en 112 (10/12/2017 - Metro)
  Het Hulpcentrum vraagt in Oost-Vlaanderen omwille van het noodweer enkel voor dringende medische en brandweeroproepen te bellen naar de nummers 112 en 100. Voor dringende politie-oproepen kan het nummer 101 gebeld worden, meldt het Hulpcentrum 112/100 Oost-Vlaanderen van de federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken. Wie een niet-dringende interventie nodig heeft naar aanleiding van het stormweer, wordt gevraagd naar het e-loket van de bevoegde brandweerzone te surfen. bron: Belga
  [naar artikel]
 47. 83-jarige man uit Beerse vermist (23/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De politie vraagt uit te kijken naar de 83-jarige Carolus Laureyssen uit Beerse. De man is sinds maandag 21 november vermist. Hij heeft dringend medische verzorging nodig.
  [naar artikel]
 48. Politie zoekt 36-jarige man die dringend medische hulp nodig heeft (19/08/2018 - Metro)
  De federale politie is op zoek naar Wouter Christiaens, een 36-jarige man die dringend medische hulp nodig heeft. Op vraag van het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde, is een opsporingsbericht verspreid. Christiaens verliet zaterdag omstreeks 10 uur te voet de woning van zijn ouders in de Bekelstraat in Sint-Niklaas. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Wouter is 1,68 meter groot en tenger gebouwd. Hij heeft lichtbruin haar, donkerbruine ogen en tatoeages op zijn onderbenen en onderarmen (op zijn arm een dolk). Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een donkergrijze jeansbroek, witte sportschoenen en een T-shirt van onbekende kleur. Aan Wouter wordt gevraagd om een seintje aan zijn familie of aan de politie te geven. Wie informatie heeft over de man wordt gevraagd contact op te nemen met de speurders via het gratis nummer 0800/30.300. bron: Belga Het bericht Politie zoekt 36-jarige man die dringend medische hulp nodig heeft verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. De 100, de 101, de 112 EN NU DE 1733 (14/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het nummer 1733 zou nog dit jaar over heel België permanent bereikbaar moeten zijn voor wie niet-dringende hulp nodig heeft. Het zal niet alleen ingezet worden om je snel en eenvoudig naar de huisarts van wacht door te sturen, maar de ‘calltakers’ die je telefoon aannemen, zullen ook uitmaken welke hulp je nodig hebt. De spoedartsen zijn tegen.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy