De populaire ‘Dagelijkse Kost’-kok Jeroen Meus heeft het niet zo met trends. “Plots eten we massaal quinoa, bessen en superzaden. Komaan. Het stoort me dat mensen die hele gezondheidshype zo slaafs volgen”, zo zegt hij tegen Dag Allemaal. “Kuddegedrag.” [naar artikel]
"Er zijn mensen die opzoekingswerk hebben gedaan, en Jeroen Meus heeft meer recepten met quinoa dan ik", zei Pascale Naessens maandagochtend op Joe FM. Daarmee reageert ze op Meus die enkele weken geleden nog zei dat het hem stoorde "dat we massaal quinoa, bessen en superzaden eten". [naar artikel]
Begin deze week was Jeroen Meus heel duidelijk: “Plots eten we massaal quinoa en bessen. Het stoort me dat mensen die hele gezondheidshype zo slaafs volgen”, zei hij in Dag Allemaal als een sneer naar Pascale Naessens en Sandra Bekkari. Nu neemt presentatrice en schrijfster Bieke Ilegems, die bijna een eigen kookboek klaar heeft, het op voor de dames. [naar artikel]
De voorbije weken belandde Jeroen Meus ongewild in een 'quinoa-relletje' met Sandra Bekkari en Pascale Naessens. Vandaag start Meus aan het [naar artikel]
"Ik wist niet dat er discussie over was, daarom heb ik er een grapje over gemaakt", zei Pascale Naessens vandaag over de zogenaamde quinoa-rel [naar artikel]
"Twee circuits die parallel naast elkaar lopen", zo ziet tv-kok Jeroen Meus zijn verhouding tot kook- en gezondheidsfenomeen Pascale Naessens. In "Van Gils & Gasten" noemt Meus zichzelf en Naessens ook de Jamie Oliver en Gwyneth Paltrow van Vlaanderen. [naar artikel]
Dat de recepten-bron van Jeroen Meus nooit opdroogt, bewijst hij opnieuw met de vijf kookboekjes die hij speciaal voor Story samenstelde, vanaf... [naar artikel]
Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]
Er worden nieuwe afleveringen gemaakt van het Eén- kookprogramma "Dagelijkse kost", want de vraag naar inspiratie en recepten blijkt dezer dagen groot. De makers houden zich aan de coronarichtlijnen: voor het eerst zullen onbemande camera's filmen in de keuken van Jeroen Meus. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus en muziekcafé Charlatan trakteerden maandagmiddag omstreeks halftwaalf een 50-koppig team van vuilnismannen van Ivago op "haute-dogs" op de Vlasmarkt. "Een topploeg verdient een topkok", zo klonk het. [naar artikel]
Jeroen Meus vormt samen met zijn vrouw Stéphanie en zoontje George een hecht gezin. Al ging dat niet altijd vanzelf, vertelt hij in HUMO. "Ik en [naar artikel]
Vanavond presenteert televisiekok Jeroen Meus voor de eerste keer een quizprogramma. De komende zondagen leidt hij het nieuwe seizoen van "Twee tot de zesde macht" op Eén in goede banen. Daarmee keert de populaire zondagavondquiz na de zaak-Bart De Pauw terug op het scherm. Het is niet de eerste keer dat Meus zich op televisie buiten zijn vertrouwde "Dagelijkse kost"-keuken waagt, maar een quiz presenteren: dat is een vak apart, zo vertelt hij in "De ochtend" op Radio 1. [naar artikel]
Jeroen Meus heeft een tweede serie van "Goed volk" gemaakt. Hij reist onder meer naar een bordeel in Nevada, het vreemdelingenlegioen en de chassidische joden in Antwerpen. [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
Nu eens mogen we geen aardappelen meer, de volgende dag wordt de boterham verguisd. Maar wie zich van al die gezondheids-en dieethypes liever niets aantrekt, is bij Jeroen Meus aan het goede adres. De televisiekok pleit in zijn nieuwe kookboek voor meer gezond verstand. "Natuurlijk eten we wel eens frieten op vrijdag. Maar zaterdag niet, dat bedoel ik met gezond verstand", legt hij uit in het Radio 1-programma 'De Bende Van Annemie'. [naar artikel]
Acht jaar nadat hij met 'Dagelijkse kost' begon en zich opwerkte tot de populairste tv-kok van Vlaanderen, neemt Jeroen Meus (40) er nog een... [naar artikel]
Topchefs Sergio Herman en Jeroen Meus kwamen vandaag tijdens de vrije trainingen voor de Grote Prijs Formule 1 van België een kijkje nemen hoe de [naar artikel]
"Het is bon ton om Pascale te bashen, ik ken dat", zei Jeroen Meus vanmiddag live in het VTM NIEUWS vanop de Boekenbeurs. Birgit Van Mol vertoeft [naar artikel]
Wie houdt van een sappige biefstuk of een vol-au-vent op grootmoeders wijze, zal zijn genoegen niet vinden in het nieuwste kookboek van Jeroen Meus. De kok zal vanaf nu niet énkel vegetarisch koken, maar in zijn nieuwste boek - "Groentekost" - staan enkel gerechten zonder vis of vlees. Dat is geen verrassing voor Yves Segers, expert agrarische en voedselgeschiedenis aan de KU Leuven. "Meus volgt het voorbeeld van andere bekende koks zoals Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi." [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
Dat heeft Pascale Naessens deze ochtend zelf verteld bij het Joe-ochtendduo Sven Ornelis & Anke Buckinx. Begin deze maand haalde Jeroen Meus nog [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus denkt er serieus aan om de sociale media voortaan links te laten liggen. Dat zegt hij in "Touché" op Radio 1. “Mensen zijn zo laf en hard op sociale media. Er staat altijd wel iemand klaar om je af te knallen en dat begint aan mij te vreten", zegt Meus. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.