Niet gefloten strafschop 'talk of the town' na zege van Club Brugge op Zulte Waregem

11/08/2017 - 23:12
"Het heeft veel moeite gekost, maar Club Brugge staat na drie speeldagen in de Jupiler Pro League wel te blinken met het maximum van de punten."

1. VIDEO: Niet gefloten strafschop 'talk of the town' na zege van Club Brugge op Zulte Waregem (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het heeft veel moeite gekost, maar Club Brugge staat na drie speeldagen in de Jupiler Pro League wel te blinken met het maximum van de punten. [naar artikel]

2. VIDEO: Niet gefloten strafschop 'talk of the town' na zege Club Brugge (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. VIDEO: Niet gefloten strafschop 'talk of the town' na zege Club (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

4. Club Brugge kruipt dichter bij Anderlecht na zege tegen Zulte Waregem (01/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft een tumultueuze wedstrijd tegen Zulte Waregem met 2-1 gewonnen. Blauw-zwart reageerde met flitsend voetbal op een vroege goal van de bezoekers en zette de scheve situatie zo voor de rust nog recht, maar zakte erna weg. Zulte Waregem zag twee goals afgekeurd, Dalsgaard kwam onbegrijpelijk weg met een vliegende tackle onder de neus van de ref. Door de zege springt Club Brugge over AA Gent naar de tweede plek en komt het op vier punten van Anderlecht. [naar artikel]

5. De Grote Charles De Ketelaere Show: youngster dirigeert Club Brugge naar ruime zege op het veld van Zulte Waregem (15/08/2021 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft zijn tweede zege van het seizoen geboekt. Tegen Zulte Waregem had het een half uurtje nodig om onder stoom te komen, maar daarna walste de landskampioen over de thuisploeg. Onder impuls van een uitmuntende Charles De Ketelaere won Club Brugge uiteindelijk met 0-4 na goals van Lang, Vormer en Vanaken en De Ketelaere. Dankzij de zege klimt Club Brugge in de stand naar de derde plek. [naar artikel]

6. Zoutloos gelijkspel in topper tussen Zulte Waregem en Club Brugge (29/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Zulte Waregem en Club Brugge hebben het op 0-0 gehouden in de absolute topper van de dertiende speeldag. In een tactische eerste helft bleef het bijzonder gesloten, na de rust brak de wedstrijd open. Een doelpunt viel echter niet, waardoor leider Zulte Waregem Club Brugge op vier punten houdt. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be! [naar artikel]

7. Club Brugge maakt in eigen huis brandhout van Zulte Waregem (24/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft zijn leiderspositie verstevigd met een klinkende 5-0 zege tegen Zulte Waregem. Na de eerste helft stond er al 4-0 op het bord, Jelle Vossen voegde er vanop de stip nog een vijfde doelpunt aan toe. Club Brugge behoudt zo zijn leidersplaats in de Jupiler Pro League met 58 punten. [naar artikel]

8. Club Brugge verstevigt leiderspositie na vernedering van Zulte Waregem (24/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft zijn leiderspositie verstevigd met een klinkende 5-0 zege tegen Zulte Waregem. Na een speelhelft stond er al 4-0 op het bord, Jelle Vossen voegde er nog een doelpunt aan toe dankzij een penalty. Club Brugge behoudt zo zijn leidersplaats in de Jupiler Pro League met 58 punten. [naar artikel]

9. Zulte Waregem en Club Brugge gaan op zoek naar 3e zege op rij (11/08/2017 - Sporza)

Zulte Waregem opent vanavond op eigen veld de derde speeldag tegen Club Brugge. Beide ploegen legden tot dusver een foutloos parcours af met 6 op 6. Volg de wedstrijd hier vanaf 20.30u. [naar artikel]

10. Club Brugge klopt Zulte Waregem en staat opnieuw tweede (01/05/2017 - Het Belang van Limburg)

11. Scheidsrechtersbaas Verbist legt op site Voetbalbond uit waarom Zulte Waregem strafschop had verdiend tegen Club (14/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Scheidsrechtersbaas Johan Verbist heeft maandag in een videoboodschap op de site van de Belgische voetbalbond (KBVB) bevestigd dat Zulte Waregem vrijdag een strafschop verdiende in de match tegen Club Brugge. [naar artikel]

12. Rouches komen op punt van Club en Union na zege in slotkwartier bij Zulte Waregem (29/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Standard ging met 0-2 winnen bij een verdienstelijk, maar onmondig Zulte Waregem. De Rouches domineerden de hele tweede helft, maar konden pas tien minuten voor het einde de partij in hun voordeel doen kantelen. Ze hadden een strafschop nodig om het Waregemse verweer te breken, en zetten vervolgens nog ruime winstcijfers op het bord. De jongens van Ronny Deila klimmen over AA Gent naar de vijfde plaats, op één punt van Club Brugge en Union. Zulte Waregem blijft laatste. [naar artikel]

13. Zulte Waregem en Club vinden weg naar doel niet in ontgoochelende ‘topper’ (29/10/2016 - Gazet van Antwerpen)

14. Speels Club Brugge spoelt bekerkater door met vlotte zege tegen Zulte Waregem (07/03/2021 - Het Belang van Limburg)

En of ze hun frustratie hebben kunnen botvieren. Club Brugge rechtte de rug na de bekeruitschakeling met een vlotte zege tegen Zulte Waregem: 3-0. Vooral na de rust was Essevee de speelbal van een uitstekend blauw-zwart, waar de bal erg vlot van voet tot voet ging. We trappen een open deur in: spannend wordt Play-off 1 niet bepaald, want Club telt alweer 15 punten voorsprong op Antwerp met nog twee matchen in te halen. [naar artikel]

15. Club Brugge verwelkomt WK-gangers met ruime zege (3-0) in oefenpot tegen Zulte Waregem (16/12/2022 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge heeft een oefengalop tegen Zulte Waregem met ruime cijfers gewonnen. Mét WK-gangers Vanaken, Mignolet en co op het veld werd Essevee met 3-0 huiswaarts gestuurd. Club tankt zo vertrouwen voor de bekermatch tegen STVV. [naar artikel]

16. Club Brugge pakt op bezoek bij Zulte Waregem derde driepunter op rij (11/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Geen derde zege op rij voor Zulte Waregem, wél negen op negen voor Club Brugge. De troepen van Ivan Leko gingen na een spannende pot voetbal aan [naar artikel]

17. Anderlecht met moeite voorbij Zulte Waregem (07/05/2017 - Gazet van Antwerpen)

Leider Anderlecht heeft zondagavond dankzij een 2-0-zege tegen Zulte Waregem de kloof met eerste achtervolger Club Brugge opnieuw vergroot tot vier punten. Door die overwinning kan paars-wit volgende week zondag op het veld van aartsrivaal Brugge zijn 34e landstitel pakken. Maar dan zal het wel beter moeten spelen dan vanavond, want Zulte Waregem creëerde in het Astridpark genoeg kansen aanspraak te maken op een gelijkspel. [naar artikel]

18. Club niet te spreken over ref Gumienny: “Hij wist niet wat hij moest doen” (30/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Club Brugge was na het 0-0 gelijkspel tegen Zulte Waregem niet te spreken over scheidsrechter Gumienny. Die gaf Club Brugge in de slotfase een vrije trap, maar liet na om de muur van Zulte Waregem op de juiste afstand te zetten. Dion Cools fulmineerde na afloop zijn frustraties voor de camera’s. “Het was een bizarre manier om te fluiten”, aldus de rechtsback van Club Brugge. [naar artikel]

19. AA Gent boekt zege bij Zulte Waregem en vergroot voorsprong op Club Brugge (25/04/2017 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft dankzij doelpunten van Yuya Kubo en Kalifa Coulibaly de volle buit meegegraaid bij Zulte Waregem op de vijfde speeldag van Play-off 1. Francky Dury startte met een vertimmerd elftal en leek de Buffalo’s zo vrije baan te geven richting driepunter, maar de trainer van Zulte Waregem greep halverwege in en zorgde er zo voor dat de bezoekers het nog warm kregen. De Gentenaars hielden echter stand en breiden in het slot hun voorsprong zelfs nog uit via een goal van Kalifa Coulibaly. Door de zege loopt AA Gent al vier punten uit op nummer drie Club Brugge. [naar artikel]

20. Sputterend Club Brugge kan ook thuis tegen Zulte Waregem niet winnen en begint competitie met magere 4 op 9 (05/08/2022 - Gazet van Antwerpen)

Club Brugge heeft weer niet kunnen winnen van een kleine ploeg. Na Eupen (2-1) snoepte nu Zulte Waregem Club punten af. Carl Hoefkens beleeft geen leuke wittebroodsweken. [naar artikel]

21. LIVE: Zulte Waregem lijkt zich neer te leggen bij het niveauverschil, Club Brugge op cruisecontrol naar zege (06/12/2023 - Sporza)

Het Jan Breydelstadion maakt zich op voor de terugkeer van een van zijn favoriete zonen. Ruud Vormer komt vanavond met Zulte Waregem op bezoek bij Club Brugge voor de 1/8e finales van de Croky Cup. De wedstrijd is vanaf 20.45 uur te volgen op deze pagina, luisteren kan op Radio 1. [naar artikel]

22. Anderlecht klopt Zulte Waregem in nagelbijtend spannende match (12/02/2017 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de topper van de 26e speeldag in de Jupiler Pro League gewonnen: Zulte Waregem werd moeizaam verslagen na een spektakelstuk, gekruid met zes doelpunten: 4-2. De bezoekers kwamen al in de tweede minuut op voorsprong maar de thuisploeg zette die situatie nog voor rust recht en leek met de 3-1 meteen na rust op weg naar een makkelijke zege. Maar Essevee kreeg al snel een strafschop, waardoor het toch nog spannend werd. Pas in de slotminuten legde Chipciu de 4-2-eindstand vast. Anderlecht komt zo zelfs voorlopig naast Club Brugge aan de leiding. Zulte Waregem blijft derde. [naar artikel]